Keukenloods
Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Veel onderzoek gedaan en uiteindelijk bij Keukenloods uitgekomen. Goed advies en scherpe prijzen voor alle A-merken. Top bedrijf
Snel en goed geleverd ook goed ingepakt en het goede brander geleverd
Toppers
Nadat in december 2022 een nieuwe keuken was geplaatst was ik niet blij met de afzuigkap, dus keuken Kampioen gebeld die mijn nieuwe keuken geplaatst had. Zij adviseerden om bij Keukenloods een andere te bestellen. Keukenloods kan wel snel leveren, naar mijn volle tevredenheid nu een nieuwe Siemens recirculatie afzuigkap geplaatst, wat een verademing. Moest het zelf betalen maar nu pas ben ik blij met de nieuwe keuken.
Goed, vlot en accuraat geholpen.
Vriendelijk en goed advies.
Alles prima afgewikkeld.
Mijn aankoop was afhankelijk van de aanpassingen van Stedin. Stedin werkt heel erg traag maar daarentegen heeft Keukenloods steeds perfect meegewerkt om afspraken aan te passen. Ook ondervond ik steeds meer dan voldoende begrip bij Keukenloods voor de steeds veranderende situatie. De menselijke factor die bij Stedin soms ver te zoeken is, was bij Keukenloods steeds meer dan voldoende aanwezig.
Zaterdag laat nog vlug naar de Keukenloods gegaan omdat onze combioven stuk ging. Binnen drie dagen een nieuwe inbouwoven geïnstalleerd kunnen kopen. dat alles midden in de Bouwvak vakantie. Top !!! Keuken Loods
Bestelling magnetron geplaatst op de website: heel eenvoudig!
Volgende dag al geleverd. Dat is echt snel! Verpakking was heel degelijk. Ben zeer tevreden!
Hier kom je terug!
Eerst een mooie afzuigkap van AEG, 4 weken later een nieuwe inductiekookplaat van AEG gekocht beide bij Keukenloods. Meest verrassende dat het met elkaar correspondeert. Druk op de kookplaat, en de afzuigkap gaat automatisch aan
Prima website met veel keuze mogelijkheden. Makkelijke bestelprocedure. Daarna snelle levering. Product als beloofd. Concurrerende prijsstelling.
Perfect, telefonisch contact gehad met de klantenservice en binnen no time konden we de inductiekookplaat ophalen bij hun magazijn. Oude gaspitstel konden we ter plekke inleveren, dat scheelt ook weer.
Prima voorlichting. Duidelijke afspraak over plaatsing. Tot nu toe (plaatsing pas 3 weken geleden) zeer tevreden.
Zeer goede; prijzen, communicatie en bezorging. Zeer tevreden met onze nieuwe vriezer.
Goede service, mooie prijsafspraak gemaakt. Gewoon goed. Zoals je van een leverancier mag verwachten.
Duidelijke website met goede (merk) artikelen voor de laagste prijs. Daarenboven een keurige levering op afgesproken datum en tijd. Ik raad Keukenloods aan.
Ee werd meegedacht met redenen aanschaf vaatwasser voor mogelijke alternatieven. Men neemt de tijd!
Gewoon super bedrijf goede website vooral duidelijk ook met leverdatum , en producten goede kwaliteit en prijs.
Wij moesten onze koelkast van 25 jaar oud eindelijk maar eens vervangen. We hadden ons goed verdiept en een bepaald type uitgekozen. Maar in de winkel ter plekke kregen we heel goede en deskundige informatie en daardoor wijzigde onze keuze. We zijn nu heel tevreden met de koelkast en hij voldoet perfect aan onze verwachtingen.
We zijn weer heel goed geïnformeerd en en hebben een goede keus gemaakt dankzij het advies van XXX in de winkel Amsterdam Z.O.
We zijn heel blij met onze aankoop.
We werden door Bauknecht verwezen naar Keukenloods. Hebben telefonisch contact gehad met een medewerker die goed en vriendelijk adviseerde. over afzuigkap en installatie.
Tijdens dit gesprek overgegaan tot aankoop.
Prettige winkel, leuk geholpen. Bezorging apparatuur netjes verzorgd.
Minpuntje. Geen vermelding in de winkel dat voor uitpakken en meename verpakkingsmateriaal van te voren plaatsing had moeten besproken worden a € 75,—. Dat was ons in de winkel niet verteld.
Uitstekende service en gebruiksvriendelijke website
Wij kopen al jarenlang onze keukenapparatuur bij Keukenloods en zijn elke keer weer zeer tevreden. De website is gebruiksvriendelijk en maakt het gemakkelijk om snel te vinden wat we nodig hebben. De levering is altijd keurig volgens afspraak, en ook dit keer was dat het geval met onze nieuwe Siemens koelkast. De monteur die de koelkast kwam plaatsen, was niet alleen vriendelijk, maar ook duidelijk vakbekwaam. Al met al zijn wij wederom erg tevreden en zullen zeker in de toekomst weer bij Keukenloods bestellen. Kortom, een zeer positieve ervaring van begin tot eind. Aanrader!
Wij kopen vrijwel alles bij de Keukenloods. We worden er altijd vriendelijk geholpen. Het
Personeel adviseert en denkt met ons mee. Ze laten de voor- en nadelen zien van verschillende apparaten en opties.
Prima geholpen en de afspraken zijn nagekomen als vastgelegd. Daarnaast was mijn apparataat net iets voordeliger dan elders.
Prima oven en snel geleverd. Ook de websitebezoek is prima met alle juiste info en scherpe prijzen
Onze kookplaat begaf het, bij de keukenloods in Almere een nieuwe gekocht, deze is nog dezelfde middag geplaatst. Dat noem ik nou een TOP service