Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sharon 22-11-2016 Via de website gekocht

Smeg oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenloods heeft een duidelijke webshop en daarnaast wordt je altijd zeer goed telefonisch geholpen bij vragen. Levering is snel en daarnaast heb je het voordeel dat oude apparatuur direct wordt mee genomen

Pluspunten

  • Snel
  • Deskundig
  • service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.S.Campbell 22-11-2016 Via de website gekocht

Mr G.S. Campbell

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ABC We wanted a new cooker before xmas nothing could be easier . We placed an order online & received delivery as we requested 3days later. The cooker was delivered free & we decided to let the experts set it up. The two guys who delivered & fitted were extremely efficient & friendly & honest . They took our old cooker away no fuss, cleaned up after themselves & explained how things worked . We would certainly recommend this company if you are intending purchasing kitchen equipment . Excellent service ! Thanks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rené 22-11-2016 Via de website gekocht

rené tollenaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bij keukenloods is het zeer makkelijk winkelen op de site is per onderdeel zeer veel keuze
en in vele prijs klasse
zeer snelle levering sommige dingen zelfs de zelfde dag nog
ik vind keukenloods top
mvg rené

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friso 22-11-2016 Via de website gekocht

Goede service en snel

Algemene score

9,0
Duidelijke, snelle service. Goede prijzen en zeer behulpzame nette installatie. Flexibiliteit in timing van de installatie.

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 22-11-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Installatie Quooker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg tevreden. In de winkel ben ik vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Via de webshop had ik vooraf al gezien dat de prijs scherp was. De levertijd was kort en inmiddels hebben we al vele malen genoten van de quooker en tegen elkaar gezegd hadden we dat maar eerder gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Prijs
  • Deskundigheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer 22-11-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede prijs-kwaliteitsverhouding service / apparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goed persoonlijk advies gekregen, na lang zoeken op het web toch geconcludeerd dat deze winkel toch echt de goedkoopste prijzen hanteert.

Pluspunten

  • Goede service
  • Goedkoopste prijs apparatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca 22-11-2016 Via de website gekocht

Super fijne service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet heb ik een inbouwijskast besteld, nadat ik had gevraagd wat de levertijd was en heel snel antwoord had. Toen het "inbouw team"op de afgesproken tijd op stoep stonden, bleek helaas dat wij toch verkeerd hadden gemeten; hij paste niet. De monteur was zo vriendelijk om de juiste afmetingen door te geven aan de winkel en deze hadden dezelfde dag al een nieuw aanbod gedaan. een paar dagen laten konden wij alsnog genieten van onze mooie (passende) ijskast. TOP!

Pluspunten

  • Service
  • snelle communicatie
  • Sterke prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tim de boer 22-11-2016 Via de website gekocht

Tim de boer

Algemene score

7,0
Goeie service, snel antwoord op de vragen die je stelt. Na dat je de bestelling hebt geplaatst wordt je goed op de hoogte gehouden via de mail. Een klein puntje van aandacht is de voorraad van de producten, we hadden een Quooker besteld en deze stond binnen vier dagen leverbaar maar dit werd langer.

Ik zou hier zeker weer bestellen.

Pluspunten

  • snelle levering
  • goeie informatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R Poolen 22-11-2016 Via de website gekocht

Keuken apparatuur gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende webshop. Zeer goeie klantenservice.
Dit bedrijf kent zeer goed zijn vak. En leveren hele goede apparatuur. Ook de levering was stipt volgens afspraak. Je kunt dit zelf indelen.

Nogmaals super bedankt voor de mooie spullen.
Hierdoor is onze nieuwe keuken zeer mooi geworden.

Bedankt

Pluspunten

  • Goeie service
  • Goeie producten
  • Snelle levering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJM Bogers 22-11-2016 Via de website gekocht

Webshop keukenloods

Algemene score

8,0
Goede webshop. Sommige foto's of beschrijving mag misschien iets duidelijker, maar verder goede service. Duidelijke berichten inzake afkeveringstijd.

Pluspunten

  • Duidelijke mail inzake aflevertijd
  • Goede service inzake aflevering, nette mensen

Minpunten

  • Beschrijving van product mag soms iets beter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan vos 22-11-2016 Via de website gekocht

telewinkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en voordelige en informatieve online shop!
Snelle en correcte afhandeling, terugkoppeling en levering van de aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

robin 22-11-2016 Via de website gekocht

prima service a-z

Algemene score

10,0
op alle vlakken goed; telefonisch prima bereikbaar, duidelijke uitleg, online shop is helder, prijzen goed, levering snel, buitengewoon vriendelijke en bekwame istallateurs. echt een goede keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Louvet 22-11-2016 Via de website gekocht

Combi Magnetron aankoop

Algemene score

9,0
Heldere website en duidelijke voorwaarden, helpdesk is zeer behulpzaam met advies en prijs-productvergelijking. Kortom we hebben inmiddels diverse apparaten bij de Keukenloods gekocht en zijn zeer tevreden over de afwikkeling en retourname van de oude apparaten. Prima een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F.Houtman 22-11-2016 Via de website gekocht

Smeg retro koelvriescombinatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een prachtige pastelblauwe koelvriescombinatie met linksdraaiende deur.
En wat staat hij fantastisch!
Ben het niet eens wat betreft reviews over het harde geluid wat de koelkast zou produceren...ik hoor niets....
Wat betreft service van de zaak : prima!!!!
Goed contact, duidelijk mails over track and trace.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ineke 22-11-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam

Ineke

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel prettig en deskundig geadviseerd over een afzuigkap. Na aankoop per mail prima informatie over levering en montage. Alles klopte en onze afzuigkap doet het fantastisch! Elke dag weer blij mee.

Pluspunten

  • Deskundig en betrouwbaar advies

Minpunten

  • Montage inplannen duurde wel langp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrienne 22-11-2016 Via de website gekocht

vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb keukenloods gekozen om de snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis ging letterlijk op. Ook handig dat je gewoon bij de chauffeur kon pinnen. Ik ben zeer tevreden!!

Pluspunten

  • snelle levering
  • pinnen bij chauffeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 22-11-2016 Via de website gekocht

Aanschaf gas kookplaat

Algemene score

9,0
Via de zoekmachine terechtgekomen bij de webshop van Keukenloods.nl. Op heel eenvoudige wijze mijn gewenste keus kunnen maken door juiste produktomschrijving inclusief afbeeldingen. Eenvoudige manier van bestellen en na iDeal betaling werd mijn gaskookplaat de volgende dag al tip-top afgeleverd. Prima no-nonsense webshop. Ik vind het TOP

Pluspunten

  • goed bereikbare website
  • webshop overzichtelijk
  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Oomens 22-11-2016 In de winkel gekocht
Keukenloods Waddinxveen

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel netjes opgezocht wat ik nodig had, thuis even na kunnen meten. Dus niet gelijk een offerte waar je gelijk moest tekenen. Opdracht doorgebeld, paar dagen gewacht en kunnen volgen waar onze bestelling bleef. Op de dag zelf keurig telefoontje dat de bezorger er aan kwam.
Betalen aan de chauffeur en klaar.
Prettig geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 22-11-2016 Via de website gekocht

Laagste prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de keukenloods een inbouwoven besteld aangezien de oude was overleden. Wel zo fijn dat de nieuwe dan de volgende dag al geleverd wordt. De oude werd ook gelijk meegenomen. Daarnaast de laagste prijs voor de oven met als kers op de taart ook nog een upgrade naar een nieuwer type!
Verder is het bestelproces op orde en wordt je goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

  • Prijs
  • Levertijd
  • Communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Son 22-11-2016 Via de website gekocht

Goede een snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super service! Website is erg duidelijk, de klantenservice was goed te bereiken voor eventuele vragen, en de bezorging tot aan betaling de betaling aan de deur verliep vlekkeloos. Aanrader!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Pinbetaling aan de deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nienke 22-11-2016 Via de website gekocht

Top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij keukenloods mijn kitchenaid artisan besteld (echt super blij mee!). Ik had natuurlijk weer iets besteld wat niet op voorraad bleek achteraf. Keukenloods stuurde mij meteen een mail met de oplossing, super! Wat een fantastische service! De volgende dag was mijn pakket al thuis! Echt top!!!

Pluspunten

  • Top service
  • Duidelijkheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 22-11-2016 Via de website gekocht

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service en snelle levering. Alles in goede orde aangekomen en compleet. Voor het online bestellen nog telefonisch contact gehad en goed geïnformeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen cavaliere-wassenaar 22-11-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam zuid-oost

Mevrouw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ik hier alke hele goede berichten had gehoord. Service personeel vriendelijkheid behulpzaam.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FamPost 22-11-2016 Via de website gekocht

Keukenloods.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn via familie bij deze site gekomen, zij hadden er goede ervaringen mee en wij nu ook. Snelle service qua levering, maar ook snel via de mail met een antwoord op een vraag over het artikel.

Pluspunten

  • Prijs
  • Levering
  • Mailcontact

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 22-11-2016 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch en per mail erg goed en uitgebreid geholpen. Advies over de verschillende apparaten en toebehoren, een overzichtelijke totaalofferte en hele snelle en complete reacties. We zijn erg tevreden!

Pluspunten

  • Advies
  • Bereikbaarheid
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas de Vries 22-11-2016 Via de website gekocht

Keukenloods.nl is leuk shoppen !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik doe al 2 jaar zaken met Keukenloods.nl.
De voornaamste redenen hiervoor zijn de service, de prijsstelling, laagste prijsgarantie en voor mij het allerbelangrijkste : een heel eenvoudig menu op de website !

Levering volgens de voorwaarden en ook nog eens een goede after sale, wat wil een klant nog meer ?

Wij bevelen Keukenloods.nl dan ook graag aan !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 22-11-2016 Via de website gekocht

Snel en voordelig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenloods levert goede waar, doet dat bovendien snel én - in vergelijking met andere winkels - voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mart 22-11-2016 Via de website gekocht

Vakkundig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede service. Snelle montage. Wel later dan afgesproken gearriveerd en lastige communicatie met het bedrijf. Ook tussen hoofdkantoor en regio zijn misverstanden.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Vakkundig

Minpunten

  • Communicatie
  • Afspraak op tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J. Vlasblom 22-11-2016 Via de website gekocht

Zeer tevreden over service van 'De Keukenloods'!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door onze eerdere goede ervaring bij de aankoop van een vaatwasser nu ook een inbouwkoelkast bij 'De Keukenloods' besteld.
De levering en de montage werden uitstekend,binnen de afgesproken termijn, verzorgd. De monteur was zo vriendelijk om zelfs het deurtje van het kastje naast de koelkast opnieuw af te hangen.
Kortom we zijn zeer tevreden 😃👍🏻!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ch. van den Hoek 21-11-2016 Via de website gekocht

dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een nieuwe inbouw koel/vries combinatie van Whirlpool. Verkoper attendeerde op een gelijke maar dan goedkoper en beter.

Pluspunten

  • snel overzicht bestelling
  • attenderen inbouw service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad 21-11-2016 In de winkel gekocht
Rosendaal

Keukenloods een aanrader voor een keuken te kopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je word keurig te woord gestaan al je vragen worden goed en duidelijk beantwoord en als je naar de koop informatie wil hebben worden deze keurig en netjes beantwoord.

Pluspunten

  • Keurige verkopers
  • Niet opdringer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 21-11-2016 Via de website gekocht

Perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bestelling, incl. extra afmetingsadvies en keurige, vriendelijke levering met snelle inbouw en makkelijke betaling

Pluspunten

  • Service
  • Inbouw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.Peek 21-11-2016 Via de website gekocht

Prima service bij een verkeerde keus vaatwasser.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Diversen keren een machine gekocht bij de keukenloods.
Laatste maal een nieuwe vaatwasser gekocht maar bleek niet te passen.
Met Keukenloods gebeld moest ik een hoge kast vaatwasser hebben.
Zonder probleem omgeruild voor de goede machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 21-11-2016 Via de website gekocht

Yvonne

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en een goede service met scherpe prijzen. Tevens een erg groot assortiment van allerhande producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw Janssen 21-11-2016 Via de website gekocht

review Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gezien onze vorige ervaring met Keukenloods hebben we ook nu weer voor dit bedrijf gekozen. Een duidelijke website, telefonische ondersteuning als je die nodig hebt, een gemakkelijke manier om goederen te bestellen en een snelle levering. Pas betalen via de betaalautomaat bij levering.

Pluspunten

  • betalen bij aflevering

Minpunten

  • Let tijdens de bestelling op alternatieven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kornelia 21-11-2016 Via de website gekocht

Heel 'user-friendly' service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alle informatie over het status van mijn bestelling, incl. onderzoek, waar al mijn apparatuur zit, via e-mail of telefoon heel duidelijk gecommuniceerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank van schooten 21-11-2016 Via de website gekocht

frank van schooten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
site is prima in orde . wat vragen gesteld en keurig en snel antwoord gehad. een aanrader. prijstechnisch in orde en bij een volgende aankoop klik ik zeker weer op de site

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Derkjan esselink 21-11-2016 Via de website gekocht

Een kookplaat met een goed gevoel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de kookplaat via de webshop gezien omdat mijn buurman ook het via internet heeft het werkt makkelijker en de revieuws maakte mijn keuzes makkelijker, en keukenloods maakte de doorslag .
Wij hebben een kookplaat die goed en super is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

REINOUD TOONEN 21-11-2016 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
BOSCH AFZUIGKAP LATEN PLAATSEN. KEURIG GEPLAATST, OP DE AFGESPROKEN TIJD. NETTE MONTEUR EN NETJES GEWERKT.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cees can Cappelle 21-11-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij wilden een nieuwe inbouw koel/vries combinatie. Het oude toestel was afwijkend van maat, waardoor de oorspronkelijke kastdeurtjes niet meer zouden passen. We zijn ontzettend goed geholpen en hebben nu een afzonderlijke koelkast en vrieskast. Hierdoor passen de oorspronkelijke kastdeurtjes wel en lijkt het één geheel. bovendien was het in 2 dagen geregeld. Goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Henneman 21-11-2016 In de winkel gekocht
Zwaag

Top service bij de keukenloods zwaag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Titel: Top service
Cijfer: 10

Wij zijn uiterst tevreden met onze keuken er zijn een paar dingen mis gegaan maar super opgelosd door de verkopers Jefrey en Ronald van de keukenloods in zwaag. Ook de aankoop ging geweldig er werd meegedacht,Wij zijn heel blij met onze keuken. Een dikke 10!!!! geven we de keukenloods

Gemak: Uitstekend

Service: Uitstekend

Assortiment: Uitstekend

Pluspunten

  • Klantgericht
  • Service
  • Afhandeling
  • Montage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Affie 21-11-2016 Via de website gekocht

Tevreden klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en je wordt correct behandeld.
De prijs is het bewijs!
Ook de levering is snel en goed!

Pluspunten

  • Prijs
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C. van Rijn 21-11-2016 Via de website gekocht

combi magnetron

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een combi magnetron besteld. Deze was echter niet meer leverbaar. Een vergelijkbare en goedkopere combi magnetron gekregen. Uiteraard het geld snel terug ontvangen. In het weekend besteld en maandag ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kjeld 21-11-2016 Via de website gekocht

fijne verkoopservie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de website kon ik de bezorgdatum niet kiezen, maar via de verkooplijn ging dat zeer gemakkelijk. Netjes op tijd geleverd op de dag dat het mij uitkwam.

Pluspunten

  • snelle levering
  • gekozen bezorgmoment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Kattouw 21-11-2016 Via de website gekocht

vlakscherm wasemkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben opnieuw gekozen voor keukenloods. Een eerdere koop (vaatwasser) is tot volle tevredenheid geleverd. De wasemkap hebben wij in samenspraak en met advies van een medewerker (naam bij ons bekend) bij keukenloods gekocht en ook laten plaatsen. Dit tot volle tevredenheid, netjes op de afgesproken tijd en werd ook vakkundig geplaatst. Mocht het voorkomen dat er een ander apparaat vervangen moet worden kiezen wij voor honderd procent KEUKENLOODS.
Betrouwbaar en ook niet te duur.

Pluspunten

  • keurig en netten monteurs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Snijkers 21-11-2016 Via de website gekocht

Keukenloods Nederweert

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een bij Keukenloods gekregen advies ook nog op internet gezocht. Prijs bij andere aanbieders op internet was gelijk. Bij het bestellen bij Keukenloods via internet bleek het model niet meer voorradig. Met Keukenloods gebeld. Kreeg te horen dat een andere (duurdere) vaatwasser voor dezelfde prijs in de aanbieding was. Deze telefonisch besteld en afspraak m.b.t. levering gemaakt. Binnen 15 minuten werd alle informatie via e-mail gestuurd. Aflevering was volgens afspraak.

Pluspunten

  • Alles volgens afspraak
  • Snelle levering
  • Betaling bij aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

de Beus 21-11-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen

mooie strakke keuken

Algemene score

8,0
Prima levering, alles was er en op tijd!
Montage was minder, omdat een der erg mannen onvriendelijk was, terwijl het die dag toch een feestje moest worden. Montage was wel professioneel en kundig. Er moeten nog wel even een paar puntjes op de i worden gezet betreft montage
In de winkel bij de aankoop werden wij deskundig geholpen en er werd meegedacht.

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • deskundig
  • vriendelijke verkopers

Minpunten

  • onaardige monteur
  • aftersales

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Martijn van den Hoogen 21-11-2016

Afwasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op tijd gebracht, in goede staat. Zonder dat het van tevoren gemeld was, werd de oude afwasmachine meegenomen. Pinnen bij aflevering was snel en gemakkelijk! Helemaal top service. Niets aan te verbeteren

Pluspunten

  • Snel
  • Acurate service
  • Neemt oude machine mee
  • Vriendelijk
  • Makkelijk betalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Versloot 21-11-2016 In de winkel gekocht
gaanderen

aankoop vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ankoop na bezoek in Gaanderen van een Siemens vaatwasser. Prima aflevering op tijd en een heel goede prijs. Keurige montage en inbouw. Een aanrader!!

Pluspunten

  • goede voorlichting
  • op tijd geleverd
  • gunstige prijs

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisanne 21-11-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

Nooit meer

Algemene score

3,0
Alles maar dan ook alles is verkeerd gegaan bij ons. Uiteindelijk na alleen nog maar contact met de bedrijfsleider is de keuken na 1,5 maanden nog niet klaar maar hoop ik dat ze maandag voor het laatst komen en dat dan alles het goed doet!

Minpunten

  • Schimmel in de nieuwe stoomoven
  • Koffiezetapparaat lekte
  • Koelkastdeur sluit niet goed
  • Boiler op tekening vergeten
  • Verkeerde plekken van koelkast en servicekast

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 22-11-2016

Beste Lisanne,

Vervelend om te lezen dat er een aantal dingen mis zijn gegaan met de nieuwe keuken. Heb jij voor mij een ordernummer? Dan kan ik kijken of ik nog iets voor je kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Toon meer reviews