Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton Zwaaneveldt 26-06-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

goed advies en uitstekende aflevering c.q. plaatsing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed advies. Spontaan wordt de laagste prijs bekeken. Keurig netjes afgeleverd en uitstekende plaatsing van de vaatwasmachine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RG 26-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gunstige prijs kwaliteit.En snelle levering.
Perfect in gebouwd door inbouw service.
Geweldige koelkast Siemens

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M.Diepstraten 26-06-2017 Via de website gekocht

Keuken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede hulp bij bestelling, snelle afhandeling en vakkundige plaatsing. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Keukenloods.nl aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimitri Romeijnders 26-06-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods Nederweert

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel krijg je perfect advies en uitleg over de apparaten of keukens.
De prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

G. Loeters 25-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was niet tevreden over de werking van een afzuigkap, heb deze (met bijbetaling) kunnen omruilen voor een betere.
Alles zonder gezeur en super snel geregeld!
Super!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hofman 25-06-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snel en adequaat reageren Goede openingstijden Goede prijzen maar dat hebben we al bij eerdere bestellingen gemerkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Loeba 25-06-2017 Via de website gekocht

Snel en uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen 5 minuten na plaatsing bestelling werd contact opgenomen ivm niet-meer-leverbaarheid van 1 van de inbouwapoaraten. Met meteen een uitstekende passende vervangings aanbod tegen dezelfde prijs!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Backer 25-06-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Geweldige cervice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles zo als afgesproken geen gedoe nadien goed personeel. En kennen hun vak zijn vriendelijk en werken
Zeer proper

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.P. 25-06-2017 Via de website gekocht

Levering niet optimaal maar toch heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering liet eerst al lang op zich wachten(meer dan een week) en bleek dan ook nog niet volledig, maar KEUKENLOODS.NL kon hier echter niets aan doen want het was de chauffeur die vergeten was het tweede doosje af te geven(het was ergens onder geschoven was de uitleg). Na één mailtje aan KEUKENLOODS.NL is dit ongemak onmiddellijk opgelost en de rest van de levering was de volgende dag ook geleverd. De betere webshops leer je kennen als er een probleem op die manier opgelost kan worden

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Marlous 24-06-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs gekregen voor de producten en levering was ook prima. Erg blij met onze Smeg apperatuur!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.bakker 23-06-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet duur , mensen weten waar ze het over hebben door de telefoon en een goede communicatie . Zelfs door een concurrent naar jullie verwezen dus dat zegt genoeg denk ik .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth van Deurzen 23-06-2017 Via de website gekocht

Mijn ervaring met Keukenloods is zeer positief en verrassend

Algemene score

9,0
Ik kocht vier apparaten voor mijn nieuwe keuken van Keukenloods via de website, die ik zeer overzichtelijk vond. Ik was vooral onder de indruk van het enorme gevarieerde uweassortiment en de aantrekkelijke aanbiedingen. Het was best moeilijk kiezen. De hulp die ik zocht bij de klantenservice ervaarde ik als vriendelijk en duidelijk. Mijn ervaring met Keukenloods was vooral zo positief verrassend toen ik tegemoet werd gekomen met een verlopen ruiltermijn. Voor mij een grote opluchting en met een super klantvriendelijke ervaring

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Andre 23-06-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer ruime keus uit producten, zodat ik de bij mij passende kon vinden.
Ook telefonisch bestellen mogelijk, wat bij mij goed uitkwam omdat er bij het online bestellen wat haperde.
Product geleverd/af te halen op de afgesproken tijd, en voldoet.
Goed geholpen door de klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stramrood 23-06-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bestelling van een inbouw koel/vriescombinatie kregen wij per mail het verzoek om de maten van de decorpanelen door te geven zodat gecontroleerd kon worden of wij het juiste apparaat hadden besteld. Zeer attent / prima service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 23-06-2017 In de winkel gekocht
amsterdam

goede voorloichting, ruime keus, snelle service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
uitgebreide keuze van apparatuuren concurrerende prijzen. medewerkers zijn goed op de hoogte van de produkten

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wil 23-06-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb er jaren geleden wat gekocht wat keurig wordt afgehandeld ,daarom nu weer gekozen voor keukenloods ,vriendelijk nette bezorgdiensten kortom een fijn web adres om te kopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erna Lemmen-Ensink 23-06-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Goede keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is goede ruime keuze. Goede service en er wordt voldaan aan de vragen van de klant. Daarbij zijn ze ook goedkoop. Jammer dat als je zaterdag in de winkel komt er een lange wachttijd is

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jaap Schouten 23-06-2017 Via de website gekocht

Goed advies en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel de webshop als de winkels zelf zijn goed. Eerlijke prijzen en bijna alle apparatuur direct uit voorraad leverbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rianne 23-06-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Algemene score

10,0
Adequate dienstverlening en service en prima bereikbaarheid van de klantenservice. We kregen GELUKKIG ongevraagd advies:)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 23-06-2017 Via de website gekocht

De klant is koning

Algemene score

10,0
Ik had een offerte aangevraagd bij de Keukenloods.nl voor een vaatwasser. Binnen een dag de offerte ontvangen en daarna direct besteld. Volgende dag werd ik gebeld door Keukenloods.nl dat de vaatwasser die zij geoffreerd hadden niet meer door Bosch werd geleverd (oud mode). Ze hadden al direct een nieuw voorstel. (zoals de medewerker zie: de klant hoeft niet de dupe te zijn van hun “fout”) Ze wilde het nieuwe model, welke een stuk duurder was dan het oude model, leveren voor de prijs die zij geoffreerd hadden voor het oude model. Daar kon ik alleen maar mee akkoord gaan. Dit is pas service. “Fout” prima hersteld en daar gaat het om. Fouten worden overal gemaakt. Maar hoe worden ze opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 23-06-2017 Via de website gekocht

Supersnel en voordelig geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser was kapot. Dweilen in de ochtend en daarna een nieuwe besteld. Voor het avondeten zat de vaatwasser al weer in de keuken ingebouwd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 22-06-2017 Via de website gekocht

Beste prijs en duidelijke communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en snelle communicatie.Ook hielden ze ons heel goed op de hoogte wanneer de bestelling bezorgd zou worden.De prijs van meerdere keukenapparatuur was het voordeligste bij keukenloods.nl.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 22-06-2017 Via de website gekocht

Goed geholpen met info de aan te schaffen combi magnetron

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede beschrijving in de shop, concurrerende prijs. Wij zijn erg tevreden over keukenloods.nl

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulien uit Amsterdam 22-06-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Service op maat en zeer flexibel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn ervaring met Keukenloods is meer dan goed. Eerst moest ik wegens persoonlijke omstandigheden een bestelling annuleren, en dat werd zo goed afgehandeld dat ik, in de nieuwe situatie, besloot om dezelfde verkoopmedewerker van Keukenloods op te zoeken. Opnieuw dacht hij goed mee, en in de lange wachttijd tot de oplevering heb ik nog wat moeten aanpassen, en dat ging prima! Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst, als ik weer iets van Keukenloods nodig heb, zeker weer terugkomen! Alle apparatuur is vakkundig geinstalleerd door de monteur, die ook al zo goed mee dacht en een probleem wat we tegenkwamen meteen goed heeft opgelost!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 22-06-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods - Kanaaldijk 36 D - 2741 PA - Waddinxveen

Goede kwaliteit / prijs verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop bevind zich in onze gemeente, dus makkelijk om je licht op te steken. Je kunt uitleg vragen over je het artikel waar je voor komt.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Tjalling 22-06-2017 Via de website gekocht

Goede prijzen, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods was de goedkoopste aanbieder van de afzuigkap van mijn keuze.
Op de site is veel info en specificaties te vinden over het product.
Levering was keurig en vlot.
Ik moest nog even contact opnemen ivm de levering, en mijn vraag werd zowel via Whatsapp als telefonisch vlot beantwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haphazard 22-06-2017 Via de website gekocht

Perfekte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede keuze, makkelijk bestellen en een snelle aflevering . Zeer attente bezorgers ! Het apparaat doet het uitstekend en de oude Bosch machine, na 22 jaar dienst en vervangeng alleen omdat het paneel lelijk begon te worden, werd moeiteloos retour genomen. Bedankt jongens!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam.Verheij 22-06-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Nooit gedacht, toch gekregen, aandacht en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fantastisch. Alles klopt, aankoop, levering, inbouw en de prijs niet te vergeten. En ik heb vrijwel altijd iets aan te merken.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabby 22-06-2017 Via de website gekocht

Erg tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, mooie afspraak, fijne klantenservice, snelle levering en aardige installateur. Erg content over de afhandeling van de bestelling en de nazorg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leny turnhout-zuidhoek 22-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super geholpen, had geen verstand van inbouw en had zo maar wat gekozen. Werd netjes gebeld om te vragen waar ie moest en afmetingen e.d. is geplaatst helemaal recht en ben dus super tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Hagens 21-06-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goede service en netjes op tijd zoals afgesproken..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kan er eerst rustig rond kijken..Na het kijken komen ze je helpen en de Keukenloods zorgt dat alles goed afgehandeld wordt..

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jan 21-06-2017 Via de website gekocht

Vriendelijke medewerkers. Efficiente en vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods gemaild vanwege radio reclame. Prima service ondervonden op mijn vragen. Vervolgens netjes geadviseerd inzake de modellen apparatuur. Zeer tevreden met de totaal prijs van alle apparatuur.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robert 21-06-2017 In de winkel gekocht
zaandam

Prima service en prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen in de winkel zonder opdringerige verkopers. Heb een mooie keuken gekocht voor een goede prijs. Enige minpunt is dat we precies hebben gekregen wat we hebben gevraagd maar geen advies kregen over wat eventueel beter zou kunnen qua indeling/routing in de keuken. Wij zijn geen keukenexperts dus de vraag is of onze indeling nu de juiste is of dat we er staks achterkomen dat we bepaalde dingen anders hadden moeten doen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

René van Vught 21-06-2017 Via de website gekocht

Correct en professioneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Ook na 6 uur goed bereikbaar voor vragen. Het betrof hier een nieuw model van de AEG stoomoven die helaas niet snel door de leverancier werd afgeleverd. Keukenloods hield mij goed op de hoogte betreffende de de verwachtte levertijd. Zeer tevreden met de aanschaf!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JME 21-06-2017 Via de website gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles verloopt perfect, bij onduidelijkheden wordt alles helder uitgelegd en prima uitgevoerd.
Medewerkers zijn uiterst vakkundig en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Reichardt 21-06-2017 Via de website gekocht

Koelvriescombinatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische shop. Door een foutje mijnerzijds contact opgenomen en uitermate vriendelijk en correct door medewerker geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mtie1971 20-06-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed tel contact geweest. Duidelijke uitleg over product. Snelle service. Nette monteur. Handig aan huis pinnen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ron Silberman 20-06-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Fantastiche service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een door de fabrikant geleverde combi magnatron van een bepaald type functioneerde niet zoals beschreven. Met wat bewijsmateriaal na anderhalf jaar terug naar keukenloods. De hr van Capelle naam de klacht direkt op en kwam na een paar dagen met een voorstel de oude combi terug te nemen en dat wij een andere mogten uitzoeken. Dit alles zonder restricties. Wij kozen voor een duurder exemplaar van een ander merk en ook hiervoor wert naar een oplossing gezocht. Dit alles tot volle tevredenheid van ons. Wij zijn keukenloods en de hr van Capelle hiervoor zeer erkentelijk.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FJS 20-06-2017 Via de website gekocht

Correcte, keurige behandeling via de webshop telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede adviezen, prettige communicatie, nam rustig de tijd aan de telefoon ,geen moeite was teveel voor xxxx

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joce 20-06-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Goede voorlichting!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na online te hebben gezocht ben ik naar de showroom in Veendam geweest. Deskundig geholpen, we gingen zelf een onderbouwkoelkast plaatsen, maar kregen goede tips en er werd goed nagevraagd of alle maten zouden kloppen.
En laagste prijsgarantie :-)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Th. Brand 20-06-2017 In de winkel gekocht
Almere

Keurig afgeleverd en geïnstalleerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vooral voordelig, goed geholpen bij vragen en niet verplicht af te nemen indien de maten niet goed zouden zijn !

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

moors 20-06-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik heb op verschillende plaatsen gekeken voor een kookplaat glas en ook dat de maat goed was het past er heel goed in. dat gekregen adres heb ik gekregen van mijn zoon.
Alleen toen ik het besteld had stond er op de factuur woensdag word het bezorgd vrije dag voor genomen en niks gekregen dus er was iets verkeerd gegaan. toen heb ik het s'maandag pas gekregen . maar ik ben er nu heel tevreden over.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Klaas 20-06-2017 Via de website gekocht

Goed geprijsde apparatuur en zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren opzoek naar een nieuwe oven, via een collega van mij bij keukenloods terecht gekomen. een goede overzichtelijke web site makkelijk bedienbaar. echt een aanrader als u op zoek bent naar nieuwe apparatuur.

De pluspunten nog even uitgelicht.
Makkelijk bedienbare website, snelle levering, en een goede communicatie betreft de aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helga van Rooijen 20-06-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
5 artikelen van Siemens gekocht. Kon zelf doorgeven wanneer we dit geleverd wilde hebben. Op de dag van leveren was de kookplaat in stukjes. Er was al een nieuwe besteld en die werd snel nageleverd. Aardige mensen aan de telefoon. Snel contact via de mail en aardige bezorger!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FJordaan 20-06-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Scherpe prijzen, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze hanteren scherpe prijzen. Voordeel is, dat er een winkel is, zodat je de spullen kunt bekijken. Ze geven goede adviezen. De service is goed. Afspraken worden nagekomen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Martine 20-06-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Oven via internet besteld. Binnen een paar dagen kon ik deze ophalen bij de vestiging in de buurt. De medewerker heeft geholpen deze in mijn auto te zetten. Bij online aankoop is er de keus tussen direct betalen of bij bezorging/ afhalen. Wel zo prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo 20-06-2017 Via de website gekocht

Dezelfde dag inductiekookplaat besteld en opgehaald!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en goede levering tegen een scherpe prijs. Geen lange besteltijden, gewoon bestellen ,meteen ophalen en 's avond s lekker koken op onze nieuwe inductiekookplaat!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jan vd stege 20-06-2017 Via de website gekocht

snel en prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de vaatwasser ging vrijdag kapot ,zaterdag een nieuwe besteld, maandag stond de nieuwe af te wassen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramona 20-06-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kenden deze shop niet. Waren op zoek naar een groot gasfornuis met oven. Deze shop stuurde ook monteurs voor het installeren en namen ook het oude apparatuur mee. Alles verliep heel soepeltjes. Keurige levering en zeer vriendelijke mensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R en R 20-06-2017 Via de website gekocht

Gratis upgrade

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelde koelkast was niet meer leverbaar. Kostenloos en gezeurloos hebben we een luxer model gekregen.
Ook de bezorging verliep soepel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews