Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marijke Becker 21-11-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

Aankoop inbouw koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima geadviseerd en keurig volgens afspraak is onze nieuwe inbouw koelkast binnen een half uur geplaatst. De oude koelkast en verpakkingsmateriaal is door de beide heren, die heel netjes werkten, afgevoerd. Prima service.

Pluspunten

  • Goede informatie
  • Keurige service bij installatie

Reageer

Kolk 21-11-2016 Via de website gekocht

Hr. Kolk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim aanbod enbij nog een vraag 1 telefoontje en kteeg het antwoord tot 2 maal aan toe. Alle soorten , maten en prijzen waren aanwezig

Pluspunten

  • Ruim aanbod
  • Voor elk wat wils

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

elvis 21-11-2016 Via de website gekocht

inbouw ofen

Algemene score

10,0
alles goed geregeld
produkt is uitstekend
bezorgings was op tijd
mensen waren goed spreekbar en oud produkt meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Houweling 21-11-2016 Via de website gekocht

Aankoop oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer klantvriendelijke site levering volgens afspraak omdat de bestelde oven niet leverbaar was werd ons een duurdere aangeboden voor de zelfde prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RadarGroep 21-11-2016 Via de website gekocht

Goede service, fijne hulp aan de telefoon!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser was makkelijk besteld, telefonisch overleg over beste keuze en andere vragen werden snel beantwoord. Levering duurde iets langer dan verwacht maar installatie was prima. Wij zijn superblij met onze nieuwe vaatwasser!

Pluspunten

  • Veel hulp bij telefonisch contact
  • Duidelijke website

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M. BLITZ 21-11-2016 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na urenlang in diverse keukenspeciaalzaken rondgelopen. Hebben we uiteindelijk bij jullie precies gevonden wat we zochten en waren we ook nog eens 300 (!) Euro goedkoper uit voor alleen al de kookplaat.
Alles staat prachtig in onze keuken

Pluspunten

  • Prijs
  • Snelle levwring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veenstra 20-11-2016 In de winkel gekocht
zaandam

keuken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
scherpe prijzen voor het aanschaffen van apparatuur, nette montage van het aangeschafte keukenblad met spoelbak,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

henriette 20-11-2016 In de winkel gekocht
zaandam

henriette

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I.v.m. mijn gezondheid werd er direct de goederenlift voor mij geregeld zodat ik boven rustig onze keuze kon maken.
Duidelijke uitleg en informatie van de verkoper.
Direct tot kopen overgegaan omdat wij ongeveer wisten wat wij zochten, toch een ander merk genomen.
Prettige verkoper, afspraak van bezorgen, alles perfect geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramon V 20-11-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam

Warm bad gevoel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemak, service en aandacht in de winkel was goed. Internetsite is duidelijk en heeft een goed assortiment. Fijn shoppen vanuit de stoel, om vervolgens in de winkel het product te aanschouwen.

Pluspunten

  • Service
  • Levering
  • Winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koos Ligthart 20-11-2016 Via de website gekocht

Keramische kooplaat

Algemene score

10,0
Omdat de vorige kookplaat het na 18 jaar had begeven zijn we opzoek gegaan naar een kookplaat van Siemens die beantwoorde aan onze wensen. Wij kwamen bij Keukenloods.nl uit en dat is bijzonder goed bevallen. Door de snelle levering op het afhaal adres en de correcte afhandeling hebben wij er een uitstekend gevoel aan over gehouden. Ja, wij kunnen u deze winkel aan bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zanussie 20-11-2016 Via de website gekocht

De aankoop van een nieuwe vaatwasser

Algemene score

9,0
De keus qua prijs viel op de keukenloods. Snel besteld. Snel een reactie terug op de levertijd. Punctueel op het afgesproken tijdstip werd de vaarwasser door een vriendelijke verzorger gebracht. Al met al een topprestatie. Keukenloods doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CRV 19-11-2016 Via de website gekocht

Keukenloods service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Keukenloods reageert ongelooflijk snel op je vragen. Handelt alles snel en correct af en houdt je goed op de hoogte van de levering. Keiukenapparatuur tegen scherpe prijzen.

Pluspunten

  • Reageert snel
  • Houdt je goed op de hoogte
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden koper 19-11-2016 Via de website gekocht

Correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Apparatuur die bij leverancier Bosch niet meer leverbaar was is door keukenloods voor dezelfde prijs correct vervangen door een duurdere opvolger.

Pluspunten

  • Correct personeel
  • Goede prijs

Minpunten

  • Iets te laat geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leon nieweg 19-11-2016 Via de website gekocht

Leon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop en snelle levering.
Afgesproken levertijd klopte. Ik had gekozen voor betalen aan de deur.

Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bert van putten 19-11-2016 Via de website gekocht

service

Algemene score

9,0
goede informatie over de producten,goede begeleiding via de mail,en een hele goede service zowel tijdens het bestellen als er besteld is,de inbouwploeg vakkundig en accuraat.En zelfs na plaatsing nog info via de mail of alles goed is gegaan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Kievit 19-11-2016 Via de website gekocht

Aankoop met prima afwekkeking

Algemene score

8,0
Een mooie inductie kookplaat gekocht, voor een nieuwe keuken. Nog mooier dan ik aldat mede door de facetrand. Verpakt zo keurig de plaat kan nauwelijks schade oplopen tijdens transport. Afhandeling bezorger prima goed administratie ,keurig in 1 woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Cozzi 19-11-2016 Via de website gekocht

Goedkoop en toch goed: WYSIWYG

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hoewel de naam Keukenloods anders doet vermoeden is dit geen louche tent maar een bedrijf dat z'n beloftes waarmaakt. Vaak de goedkoopste en toch prima service bij levering en desgewenst montage. Transparantie in deze doorgaans ondoorzichtige branche! What you see is what you get.

Pluspunten

  • goekoop
  • vlotte service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

e. nauta 19-11-2016 In de winkel gekocht
zaandam

top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
werden goed geholpen ook later bij wijziging werd er goed meegedacht.
bij levering iets niet in orde na een email werd dit direct opgelost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GERDA 18-11-2016 Via de website gekocht

KOELKAST

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
KEURIG OP TIJD BEZORGD. OUDE KOELKAST MEEGENOMEN. OOK TELEFONISCHE HULP KEURIG. PRODUKT VOLDOED AAN DE VERWACHTINGEN.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 18-11-2016 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiterst tevreden, alles netjes geleverd.
Na veel zoeken op het net toch bij Keukenloods uit gekomen, voor de volgende aankoop op keukengebied is er nog maar een waar ik koop bij Keukenloods
's Middags besteld volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jokes 18-11-2016 Via de website gekocht

Juiste adres voor Miele inductie kookplaat!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren al bekend met de Keukenloods door de aanschaf van diverse keukenapparaten voor ons vorige huis en daarom besloten we nu weer een aankoop te doen. We hebben zelf alles uitgezocht en via Keukenloods besteld. Prijstechnisch zeer voordelig en ze boden ons een scherpe prijs. De kookplaat wilden we laten plaatsen. De levering was erg snel, Keukenloods belde ons zelf voor het maken van een afspraak met de monteur. Over dit inbouwduo kan ik niet één maar vele woorden zeggen zonder te overdrijven: vriendelijk, beleefd, zeer ervaren, zeer snel, zeer netjes met een duidelijke uitleg over het aangekochte apparaat. Ik hoop dat dit duo nog lang voor de Keukenloods mag blijven werken, dan houdt de Keukenloods zeer tevreden klanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Pultoo 18-11-2016 In de winkel gekocht
Zwaag / Hoorn

Inbouwvaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb in deze winkel eerder een inbouw kookplaat gekocht. De plaat beviel niet zo goed na het uitpakken. Na een telefoontje mocht ik het zonder problemen omruilen.Ook mijn eerste vaatwasser kam van deze shop. Duidelijk en overzichtelijk, nette shop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike Wesel 18-11-2016 Via de website gekocht

Goed, snel en makkelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles verlopen zoals het moest, enige minpuntje (klein) is dat er al om 7:30uur geleverd werd, kwam voor ons toen niet ideaal uit maar konden ons (graag) aanpassen.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Goede prijzen
  • Complete levering
  • Ophalen oude apparatuur
  • Makkelijk betalen

Minpunten

  • Het was wel een beetje heel vroeg geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan 18-11-2016 In de winkel gekocht
Zwaag

Tevreden klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van te voren hadden wij op de site, die goed en duidelijk werkt, al een mooie gezien van het merk Bauknecht met alles erop en eraan en dat voor een mooie prijs.
Dus we besloten naar de winkel in Zwaag te gaan, daar aangekomen nog even wat andere ovens bekeken, maar toch bleven we bij die 1e oven.
De verkoper er bij geroepen en de bestelling werd geplaatst en binnen no time hadden wij weer een uitstekende oven.
Goede organisatie, de verkoper in de winkel heel netjes en zeer vriendelijk, ik werd keurig gebeld hoe lang het ongeveer zou duren en dat klopte precies.
Kortom hier spreekt een tevreden klant.

Mvg,
Sebastiaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 18-11-2016 Via de website gekocht

Makkelijk snel en betrouwbaar bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk product gevonden. Na betaling moest ik een paar dagen wachten ivm voorraad maar daarna kwam de verzendbevestiging met track & trace. Top!

Pluspunten

  • Ovrzichtelijke site
  • Betrouwbaar
  • Telefonisch goed bereikbaar voor vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a. de jong 18-11-2016 Via de website gekocht

keukenloods.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bij aankoop afwasmachine van aeg goed advies gekregen en correct binnen 24 uur geleverd. inbouw zelf gedaan , ging ook prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Teamloef 18-11-2016 Via de website gekocht

Inductiekookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top producten voor een zeer scherpe prijs.
Mocht het product niet voorradig zijn dan ontvang je zonder verdere extra kosten een luxes exemplaar.
Goede en deskundige service in de winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Rath 18-11-2016 Via de website gekocht

Rob

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Order gemakkelijk geplaatst en snel afgeleverd. Prima service en ook handleiding is voldoende om e.e.a. zelf te kunnen plaatsen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jkswiss 18-11-2016 Via de website gekocht

Diverse inbouwapparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via het internet gaat alles tegenwoordig erg snel, maar zo snel als het bij Keukenloods.nl gaat. Na een eerste bezoek aan de winkel in Veendam was mijn gevoel bevestigd en heb ik de benodigde apparatuur besteld. Goed assortiment, goede prijzen, bereidheid om mee te denken, goede offerte en erg snelle en professionele levering. Ik zal zeker weer een beroep op Keukenloods doen vooral omdat ik nu weet dat ze niet alleen Keuken inbouwapparatuur leveren maar ook wasmachines en drogers. Kortom, zoek niet langer en bestel je producten via Keukenloods!

Pluspunten

  • overzichtelijk assortiment
  • prijsstelling
  • professionele levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred 18-11-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

fijne ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inductie kookplaat besteld via internet bij collegabedrijf van keukenloods, die konden niet snel leveren en stuurden mij door naar keukenloods. binnen uur nieuwe inductieplaat kunnen ophalen bij keukenloods, echt top!

Pluspunten

  • snel
  • voorraad
  • goedkoop

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 18-11-2016 Via de website gekocht

Review Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed bedrijf! Eerst even rond gekeken op de website, om te kijken of het vertrouwd was. Zag meerdere bedrijven in Nederland. Dus dat zit goed en dat was ook zo. Oven besteld en direct ontvangst bevestiging en paar dagen later netjes in huis bezorgt door een chauffeur van hun zelf. Goedkoop en goed gaan nog samen bij de Keukenloods.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Netjes afleveren goederen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Reinier Heutink 18-11-2016 In de winkel gekocht
zaandam

Rommelige communicatie

Algemene score

6,0
Voor de zoveelste keer hebben we gemerkt dat de communicatie van de keukenloods erg rommelig is. Afspraken worden niet nagekomen, te veel schijven en contactpersonen.

Pluspunten

  • assortiment

Minpunten

  • communicatie mbt bezorging

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 21-11-2016

Beste Reinier,

Vervelend dat je onze communicatie als rommelig hebt ervaren. Heb jij voor mij misschien het ordernummer van de bestelling? Dan kan ik kijken of ik nog iets voor je kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Wilco 18-11-2016 Via de website gekocht

tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
altijd een goeie prijs en alles is leverbaar. Aflevering volgens afspraak prima in orde. Website is overzichtelijk en je kunt er makkelijk op zoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tineke de Vries 18-11-2016 Via de website gekocht

Mevr. De Vries

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed verzorgd. Binnen 1 dag geleverd. Makkelijk dat je het pakket kan volgen. Snelle levering. Had een inductiekookplaat besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kooi 18-11-2016 Via de website gekocht

Toppie winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk, veel keuze in allerlei prijsklassen.
Wij zochten een voordelige koelkast en kwamen daarom bij dit bedrijf terecht.
Veel keus in betaalmogelijkheden, goede levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 18-11-2016 Via de website gekocht

Scherp geprjisd, efficient en snel

Algemene score

8,0
Buiten het feit dat de producten scherp geprijst zijn hebben ze kennis in huis en is men in staat snel en efficient te reageren op vragen en wijzigingen. Al met al een positive en prettige aankoop!

Pluspunten

  • prijs
  • snelheid
  • bereikbaarheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R.L 18-11-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

Aanschaf Vaatwasser

Algemene score

8,0
Bij keukenloods in Zaandam is ruime keus en je krijgt goed advies.
Levering volgens afspraak en oud machine mee retour genomen.
Ben zeer tevreden met mijn Indesit deze is zeer stil.

Pluspunten

  • Ruime keus
  • Goed Advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco Klaver 18-11-2016 Via de website gekocht

Aankoop koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb werkelijk niet een bedrijf mee gemaakt die zo snel en netjes en ook zeer op tijd een produckt heeft geleverd en ook op een zeer nette en vriendelijke manier.
andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
Ik ben dan ook een zeer tevreden klant en zal mocht ik wat nodig hebben aan apparatuur wederom hier wat bestellen.
ik geef jullie dan ook een hoge beoordeling omdat jullie het gewoon goed doen.
1 niet moeilijk zijn.
2 snel in levering.
3 vriendelijk aan de telefoon
4 goede support leveren
5 kennis van zaken hebben.
ik ben blij dat er nog zulke nette bedrijven bestaan.

Met vriendelijke groetjes

Marco Klaver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HtC 18-11-2016 Via de website gekocht

Inductiekookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig advies. Goed alternatievenaanbod. Afhandeling volgens gemaakte afspraken. Geen enkele verrassing tussen moment van orderplaatsing tot vriendelijke aflevering aan de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sanne 18-11-2016 Via de website gekocht

heel blij met mijn nieuwe fornuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij keukenloods een fantastisch fornuis gevonden voor een mooie betaalbare prijs. De site is duidelijk en ik kon er alle specificaties vinden. Na bestelling binnen 1 dag geleverd! en bezorgt tot in de keuken, een hele fijne service!!

Pluspunten

  • duidelijke site
  • fijne klantenservice
  • snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robertb 18-11-2016 Via de website gekocht

Aanschaf kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede service en begeleiding bij aankoop ,
duidelijkheid en snelle reactie op vragen betreffende de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Apeldoorn 18-11-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen

Deskundige verkoopservice en zeer concurrerende prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een combimagnetron die moest voldoen aan een aantal minimale persoonlijke eisen. Nadat we al bij een aantal grote aanbieders waren geweest maar er niet uitkwamen, bezochten we Keukenloods; een mooie ruime winkel met een enorm en het grootste aanbod dat wij tot dan toe hadden gezien. De keuze was snel gemaakt en de prijs was zeer scherp. Zoals beloofd werd het apparaat binnen 2 dagen keurig afgeleverd en thuis via de pin betaald. Wij zijn zeer tevreden over Keukenloods en zullen ze een volgende keer zeker weer bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van goor 18-11-2016 Via de website gekocht

koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en goede service en niet al te duur, makkelijk zelf in te bouwen koelkast maar indien nodig kon het ook door keukenloods.nl gedaan worden, de bezorging was in de aangegeven tijd dus ook daar zeer tevreden over, dus tot nu toe alleen maar lof.

Pluspunten

  • snelle levering
  • niet al te duur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Dorreke 18-11-2016 Via de website gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service , de wasdroger bevalt heel erg goed en werd snel geleverd. Inderdaad de was is heerlijk zacht en kan zo de kast in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lindie 18-11-2016 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is een snelle levering, het wordt vakkundig geplaatst. En de prijzen zijn erg scherp. Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

caatje 18-11-2016

snelle levering, goede prijs

Algemene score

8,0
wij hebben hier onze produkten gekocht omdat het heel makkelijk en snel was. De informatie op de site was duidelijk en de prijs was ook goed. Betaling na ontvangst van produkt was ook medebepalend. Na het bestellen was de communicatie goed en snel, ook werden er goede afspraken gemaakt voor levering die ook precies zijn nagekomen. Alles bij elkaar top en zeker aan te raden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L. Steenwijk 18-11-2016 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De laatste jaren meerder keren een bestelling geplaatst bij de Keukenloods. Levering is altijd op tijd en snel. Tevens vind ik de service perfect. Bij het kiezen van een kookplaat werd praktisch meegedacht. Hierdoor viel de keuze op een andere kookplaat met de wokbrander helemaal links ipv het midden. Eenmaal in de praktijk maken wij dagelijks het gemak van deze keuze.

Pluspunten

  • Service
  • Levering
  • Advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hj hofstee 18-11-2016 In de winkel gekocht
Veendam

dhr

Algemene score

9,0
Duidelijk overzichtelijke winkel en presentatie. Prima te vinden op internet en een overzichtelijk site. In Veendam een zeer klantgerichte bediening en goed en specialistisch advies van mevrouw M de Vries

Pluspunten

  • netjes
  • Zeer klangericht
  • prima bezorging
  • goed advies
  • snelle levering

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Smit 18-11-2016 Via de website gekocht

liebherr losstaande koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods is een fijn bedrijf, goede service, snelle levering en duidelijk. Je wordt heel goed geholpen en ze zijn prima bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Stollman 18-11-2016 Via de website gekocht

Snelle levering en vakkundige inbouw en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is geheel naar mijn verwachtingen geleverd en ingebouwd. Ik zal zeker weer voor de Keukenloods.nl kiezen voor volgende aankopen.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Lage prijs
  • perfect product
  • Vakkundige inbouw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews