Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marc 20-06-2017 Via de website gekocht

Top service!!!! besteld,geleverd en aan de deur betaald.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs
Duidelijke webshop
Mogelijkheid om bij levering aan de deur te pinnen
Klant is koning mentaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 20-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekende website, prima service en goed product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Van mijn vader kreeg ik de tip om via deze webshop te bestellen. Men had de laagste webshop prijs die ik kon vinden. Het bestellen op de webshop ging eenvoudig. Men vroeg nog even extra naar de hoogte van de plint en deur van de bestaande vaatwasser om te voorkomen dat ik een niet passend model zou bestellen, erg attent. De levertijd was iets langer dan op de website aangegeven, maar een week na de opdracht had ik de vaatwasser binnen. De vaatwasser werd netjes naar binnen gebracht door de transporteur. We zijn ook erg tevreden met de machine zelf. Ik zal hier zeker vaker gaan bestellen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Regina 20-06-2017 Via de website gekocht

Klopt geweldige service??????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewoon geweldig, deden niet moeilijk omdat ik op een andere site, de waterkoker goedkoper was dus kreeg hem voor dezelfde prijs
En zeer tevreden met de waterkoker

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R.J.Pietersma 20-06-2017 Via de website gekocht

Afspraakmogelijkheid werkt niet optimaal!!!

Algemene score

6,0
Koelkast besteld via website, hier een datum en tijd op aangegeven. Hier werd echter door bezorgservice van keukenloods eigenhandig van afgeweken. Beetje jammer anders hadden wij waarschijnlijk weer voor keukenloods gekozen als we een apparaat nodig hebben.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Mv. J.Zenner 20-06-2017 Via de website gekocht

Service top!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke informatie ! Ik was aan vervanging toe en keukenloods gaf bij duidelijk en snel goede informatie!,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hubert 20-06-2017 Via de website gekocht

Voordelig en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Keukenloods heeft een fantastisch goede website en ondersteuning bij de aankoop is uitstekend. Zelfs tot 22 uur 's avonds. De online prijs voor mijn bestelling was bij de keukenloods het laagste in NL. De bezorging was prima geregeld en het oude apparaat ging keurig mee retour.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

van der Blom 20-06-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

Top services!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij hebben 2x pech gehad in 6 jaar betreft een vaatwasser, waarschijnlijk 2x een fabrieksfout. de tweede keer buiten de garantie, keukenloods gaf ons een redelijke korting op onze derde vaatwasser!!tevens waren de monteurs toppers!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shirley 20-06-2017 Via de website gekocht

Goede oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service. Vlotte afhandeling van mijn klacht en goed ingespeeld op een correcte oplossing van het probleem.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.L. van Noort 20-06-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

assortiment is zeer behoorlijk en ook de vakkennis is goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
we hebben rustig een keus kunnen maken en op alle vragen werd deskundig antwoord gegeven. de levering was snel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

johan van zon 20-06-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij hadden zelf een fout gemaakt en de verkeerde maat afzuigkap besteld .
echter kwamen we daar pas 5 weken later achter.
meteen contact opgenomen met keukenloods .
zei namen direct actie en zo hebben we nu de goeie maat als nog geleverd gekregen.
echt super service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan 20-06-2017 In de winkel gekocht
Zaanstad

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting en antwoord op alle vragen. Kon alle apparatuur, die ik wilde, ook zelf fysiek zien.
verder redelijke prijs. Goede service en flexibiliteit. Met drie verkopers gesproken en alle keren dezelfde goede ervaring.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Annemieke 20-06-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben nu al twee keer dezelfde monteur gehad en dat vind ik op zich al prettig. Hij had eerder onze vaatwasser gemonteerd en kwam nu de ijskast monteren. Op mjjn verzoek of hij ook nog even een randje van de plint van de vaatwasser wilde halen, deed hij niet moeilijk, maar ging dat meteen verhelpen. Top!
In de winkel werden wij ook fijn geholpen. Wij hebben een lastige maat inbouwkoelkast, maar er werd naar onze wensen geluisterd en naar de voor ons beste koelkast gezocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Walter Ankone 20-06-2017 In de winkel gekocht
Filiaal Utrecht

Goed geholpen en een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een Smeg fornuis. Vooraf gebeld. Goed ontvangen en geholpen in winkel. Scherpe prijs , achteraf goedkoop met deze service. Producten keurig thuisbezorgd. Via mail goed te volgen. Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 20-06-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods Watergang

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden leuk ontvangen door de verkoper. We waren op zoek naar een inductiekookplaat en de verkoper nam ruim de tijd om ons te helpen. Ondanks dat de kookplaat niet aanwezig was hebben we die toch bij Keukenloods gekocht. De verkoper gaf ons d.m.v. de webschop van Keukenloods goede specificaties en prijzen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nieke 20-06-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods had een goede deal voor de inbouwkoelkast die ik wilde. Zelf per ongeluk verkeerd model besteld en met een mailtje werd dit aangepast. Inbouwservice door inbouwteam, prima verlopen, zij hadden het wel druk dus konden pas anderhalve week later een geschikte datum vinden. Dit is echter los van Keukenloods. Zeker een aanrader!! Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jandico 20-06-2017 Via de website gekocht

Prima pre sales support een prijs, aflevering minpuntje

Algemene score

7,0
Veruit de beste prijs voor een grote aanbieding van 6 apparaten. Wat heel erg tegenviel was de aflevering, Amerikaanse dubbeldeurs koelkast en 110cm gasfornuis van 90kg werd door slechts 1 man in het huis geperst, niet rechtstandig vervoerd en ook viel koelkast een keer van zijn veel te kleine karretje.
Achteraf blijkt er een mogelijkheid te zijn dat ze met twee personen afleveren (kost 75 extra) op een order van 10.000 begrijp ik niet dat ze dat niet zelf als service bijleveren. Wist ik het had ik het zelf betaald.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

john 20-06-2017 Via de website gekocht

goed afgeleverd en perfect gemonteerd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment, en de montagecrew is echt prima. Voor een schappelijk bedrag (79 euro) kwamen twee mensen langsrijden die niet alleen de oude afzuigkap eraf haalden en meenamen, maar ook vlot en professioneel de nieuwe monteerden, waarbij ook nog even wat moest worden gedaan aan het niet meer passende deurtje. Keurig gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Adrie Heikoop 20-06-2017 Via de website gekocht

Een Top levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een nieuwe afzuigkap voor een ander huis.
Via Internet kwam ik bij Keukenloods terecht en ben super tevreden.
Het zware pakket werd netjes binnengebracht en de oude mee genomen.
Mocht ik weer iets nodig hebben, dan kijk ik als eerste weer bij dit bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 20-06-2017 In de winkel gekocht
Zwaag

prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ken keukenloods al jaren en weet dat ze afspraak nakomen. Weer prima levering met meenemen van oude apparaat.
ook communicatie verliep prima en alles prima op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 20-06-2017 In de winkel gekocht
Woerden

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen en afspraak is afspraak mooi op tijd aan huis geleverd .ik zou met de pin aan auto pinnen maar had geen pin bij hem geen probleem maak u het maar over .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Meeter 20-06-2017 Via de website gekocht

Lekker snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben verrast door de service, want ik had een afwasmachine besteld, maar ik werd gemaild of ik wel goed had gemeten.
Toen ik blijkbaar niet overtuigd had geantwoord, belde ze me om even mondeling uitleg te geven van waar naar waar de meting in mijn geval gemeten moest worden. Hierdoor is de belijning van de kastdeurtjes met de rest van de keuken perfect geworden. Hartelijk dank!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen 20-06-2017 Via de website gekocht

denken mee met je als klant

Algemene score

9,0
ik wist niet goed wat ik moest kiezen, gelukkig heb ik me niet allleen door de prijs laten leiden maar met het advies van de telefoninsche desk kon ik snel de keuze maken omdat de verkoper erg veel verstand van zaken heeft, met name over de kwaliteit van de spullen en de vergelijk daarvan met andere producten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cockey vermunt 20-06-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Fijne winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige ontvangst, geduldig, niet opdringerig, kennis van zaken.
Tijd nemen om dingen op te zoeken die wij vergeten waren op te meten.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

MissyMD79 20-06-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er wordt snel gereageerd op de mail en offerte aanvragen. De levering Is correct en als er iets niet helemaal goed verloopt dan wordt het snel verholpen. Dit Is de 2e keer dat ik wat bestel bij Keukenloods en het Is me weer zeer goed bevallen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marleen 20-06-2017 Via de website gekocht

Goede service, precies op tijd, product zag er keurig uit.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op basis van kieskeurig gekozen voor keukenloods. voor herhaling vatbaar. het voldeed aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

annet 20-06-2017 Via de website gekocht

Erg goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was eerst in de winkel geweest en daar werd ik al erg prettig geholpen. Later heb ik mijn keuken omkasting toch ergens anders laten maken, maar mijn apparatuur besteld bij de keukenloods. Duidelijk en to the point, snel en behulpzaam zijn de winkel en de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 20-06-2017 Via de website gekocht

Snelle , goede service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds besteld, de volgende dag geleverd ! Service was uitstekend ! Voor aflevering belde de chauffeur om een precies levertijdstip door te geven, klasse !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 20-06-2017 In de winkel gekocht

KLANTVRIENDELIJK

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
TOP deal gesloten en tevreden over de prijs, goed op de hoogte gehouden over de levering en blij met de expertise bij het installeren van het apparaat. Daarnaast is de oude direct mee genomen door de installateurs, scheelt ook weer.

Reageer

Henk 20-06-2017 Via de website gekocht

Top winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies, korte wachttijden, mooi product en zeer snel geleverd. Dit is mijn tweede keer dat ik een aankoop doe bij Keukenloods en absoluut geen spijt van kan het iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjors 20-06-2017 In de winkel gekocht
Zwaag

Aanrader, een 10!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor een hele mooie prijs een vaatwasser gekocht. Goed op de hoogte gehouden wanneer hij bezorgd zou worden. Bezorging zeer secuur en rustig, aardige betrouwbare bezorgers.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Erwin 20-06-2017 Via de website gekocht

goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
bestelling via de webshop gedaan, telefonisch goede ondersteuning gekregen bij de bestelling en de bestelling goed afgerond.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Franspeter 20-06-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geleverd volgens de verwachting en beloftes zoals gemeld op de site, alleen de leveringsstatus was niet helemaal uptodate omdat het product door de producent werd verzonden.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mw Wolking 20-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekende installatie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over het advies maar zeer zeker over de installatie van onze nieuwe oven. Het personeel sprong zeer voorzichtig om met de aangeschafte apparatuur die niet direct paste door een achterliggende gasleiding dit probleem werd zeer professioneel en netjes opgelost. De oven zelf voldoet aan alle verwachtingen. Een goede koop dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 20-06-2017 Via de website gekocht

Super precies zoals omschreven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product in perfecte staat ontvangen. Foto's en omschrijving komen overeen met de werkelijkheid.
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Ook de levering was echt vlot. Kortom een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Douwe Krans 20-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekend product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedendag,
supersnelle levering, topproduct die aan alle verwachting, zoals wordt beschreven, voldoet
Zeer tevreden.

M.v.g. Douwe Krans
Wolvega

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mari Huisman 20-06-2017 Via de website gekocht

Snelle service van Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had bij deze site snel de kookplaat gevonden die aan onze eisen voldeed qua merk, veiligheid voor kinderen en gebruiksgemak

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reik 19-06-2017 In de winkel gekocht
Zwaag

Snelle levering, 1dag. Alles werkt naar behoren??????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles hebben we zelf geplaatst. En ging heel eenvouwdig. Alles werkt super, dit alles voor een mooie prijs!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ria 19-06-2017 Via de website gekocht

Fantastische service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke site. Je kunt ook met een medewerker chatten en vragen stellen.
Goede prijs en fantastische monteurs.
Binnen een uur koelkast en combimagnetron uitgebouwd en nieuwe apparaten geplaatst.
Oude spullen meegenomen en alles keurig netjes opgeruimd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam van den Berg 19-06-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kozen in eerste instantie voor Keukenloods vanwege de lage prijs en kwalitatief goede producten. Daar kwam later ook nog eens een uitstekende service bij!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verschoor 19-06-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop en prima communicatie nadat de bestelling online was geplaatst.
Product voldeed aan alle wensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 19-06-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geïnformeerd, nette prijzen en de levering is stipt zoals ze beloven.
Alleen jammer dat ze in hun showroom een zeer beperkt assortiment hebben, had het apparaat liever eerst echt gezien voor koop.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Henri Bosman 19-06-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Prima tips en uiteindelijk de oplossing , chapeaux

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zaten met een probleem van ingelegde kookplaat die niet meer leverbaar was. We vonden dit mooi maar helaas ging dat niet meer. Het alternatief was een facet geslepen kookplaat die er ook nog eens snel in gemonteerd werd. TOP !!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hester 19-06-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie service! Online vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Aan de telefoon werd meegedacht in oplossingen. Snelle levering van de apparaten en de monteur sloot de vaatwasser keurig en snel aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 19-06-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keuze mogelijkheid van de site redelijk uitgebreid. Gezocht op afmetingen inbouw en direct naar het juiste product verwezen.
Vervolgens in de winkel besteld, omdat thuis afleveren alleen onder vooruitbetaling ging wel 2 reizen naar de winkel nodig

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Natasja 19-06-2017 Via de website gekocht

Super product prijs en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was opzoek naar een grote vrieskist. Nou gevonden. Prachtig product. Super service en heel mooi geprijst. Maat een uitkomst die uitgestelde levertijd. Zo weet je zeker dat je het product krijgt wanneer het jou uitkomt en je product er ook nog is. Top top top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fonso de Jonge 19-06-2017 Via de website gekocht

Service waar je wat aan hebt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke shop en de medewerkers denken echt met de klant mee!
De aanbieding van de vaatwasser was echt bedoeld om ons de meest zuinige en in verhouding de beste prijs kwaliteit aan te bieden.
Compliment!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jantine 19-06-2017 Via de website gekocht

Zeer groot assortiment, goede prijs en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht al enige tijd een nieuwe combi-magnetron. Op de site van keukenloods kon ik zeer veel verschillende modellen vergelijken. De productomschrijvingen waren duidelijk en ook de vele consumentenreviews hielpen me bij het maken van de juiste keus. Ook de afhandeling van de uiteindelijke bestelling verliep soepel en snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Hylkema. 17-06-2017 In de winkel gekocht
Zaandam.

Een goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment goede voorlichting en aardige mensen die je helpen. Voor eventuele keuken verandering of iets dergelijks zou ik weer langs komen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Henk Arends 16-06-2017 Via de website gekocht

Een tevreden klant komt terug.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijke gebruikersvriendelijke website, vlotte levering, goede prijs kwaliteit verhouding en doordachte after sales middels een enquête.
Mijn ervaring met de keukenloods is: ik citeer een deel van de oneliner van een ander product, "de keukenloods doet wat het beloofd".
Mijn motto is ook op uw product van kracht: heeft u een klacht vertel het mij, bent u tevreden vertel het anderen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Daisy 15-06-2017 Via de website gekocht

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie producten met een goede prijs! Snelle services met goede communicatie!
Ben erg tevreden met mijn Smeg fornuis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews