Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hj hofstee 18-11-2016 In de winkel gekocht
Veendam

dhr

Algemene score

9,0
Duidelijk overzichtelijke winkel en presentatie. Prima te vinden op internet en een overzichtelijk site. In Veendam een zeer klantgerichte bediening en goed en specialistisch advies van mevrouw M de Vries

Pluspunten

  • netjes
  • Zeer klangericht
  • prima bezorging
  • goed advies
  • snelle levering

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Smit 18-11-2016 Via de website gekocht

liebherr losstaande koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods is een fijn bedrijf, goede service, snelle levering en duidelijk. Je wordt heel goed geholpen en ze zijn prima bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Stollman 18-11-2016 Via de website gekocht

Snelle levering en vakkundige inbouw en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is geheel naar mijn verwachtingen geleverd en ingebouwd. Ik zal zeker weer voor de Keukenloods.nl kiezen voor volgende aankopen.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Lage prijs
  • perfect product
  • Vakkundige inbouw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 18-11-2016 Via de website gekocht

Snelle, correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na eerdere bestellingen naar tevredenheid geleverd gekregen van Keukenloods, nu deze Bosch inbouw koelkast besteld. Prima informatie van medewerker via telefoon verkregen, ik had toch enkele vragen over de koelkast en deur-systeem. Heel tevreden over de service en uiteindelijke levering. Heb deze zelf geïstalleerd — maar was er wel even zoet mee. Deurdraaiing gewijzigd op onze thuissituatie, en de inbouw met deur-op-deur vergde de nodige tijd — maar het is goed gelukt. Dank!

Pluspunten

  • goede service
  • goede informatie vooraf aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cecile 18-11-2016 Via de website gekocht

inbouwoven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na eindeloos vergelijken van prijzen en kwaliteit kwam ik steeds weer op jullie site terecht en jullie hebben helemaal waargemaakt wat jullie toezegden. Snelle levering en een prachtige oven voor een redelijke prijs.
ik weet waar ik mijn volgende keukenproduct ga aanschaffen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Micha van der Vlist 18-11-2016 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel snelle bezorging, laatst ook al een inductiekookplaat bij hun besteld.
Die was niet voorradig, kreeg direct een prima alternatief aangeboden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pw 18-11-2016 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na aankoop bleek de combimagnetron niet gelijk voorradig .
Na telefonisch contact lukte het alsnog om de bestelling op tijd in huis te hebben.

Reageer

G.Drost 18-11-2016 Via de website gekocht

Plafondafzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele goede omschrijving van de afzuigkap. Bestelling was er de volgende dag op de afgesproken tIjd. We zijn heel blij met de goede service en natuurlijk van de afzuigkap.

Pluspunten

  • Correcte omschrijving van het product.
  • Snelle levering.
  • Je kunt altijd advies vragen online

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rdm 18-11-2016 Via de website gekocht

Super webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via mijn moeder een smeg koelkast gekocht, volgende dag al geleverd. Alles makkelijk te vinden en goed verzorgd. Enige minpuntje is dat als je in een flatje woont zonder lift het niet naar boven word getild. Als we weer iets nodig hebben komen we zeker terug!

Pluspunten

  • Makkelijk gebruik
  • Snelle levering

Minpunten

  • Met trappen geen levering in hiis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Peters 18-11-2016 Via de website gekocht

Bestelling van combimagnetron

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom gekozen voor Keukenloods om de volgende reden:
Vragen omtrent product worden goed onderbouwend gegeven
Je kunt er van op aan wanneer je bestelling wordt geleverd
Bij snelle bestelling per telefoon kun je bij de bezorgen met pin betalen
Als je iets mis is wordt er snel een monteur gestuurd die het euvel verhelpt.
Al met al een zeer snelle betrouwbare leverancier en niet te vergeten de GOEDKOOPSTE.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 18-11-2016 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en vakkundige montage.
Super blij mee. Werd keurig gebeld om een afspraak te maken voor de levering en de montage.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 18-11-2016 Via de website gekocht

Aankoop keukenapparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De afhandeling van de bestelde producten werd zeer flexibel en efficiënt gedaan door het personeel. Top kwaliteit van het apparatuur voor een lage prijs.

Pluspunten

  • Flexibiliteit
  • Servixe
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Aflevering van zwaarder apparatuur tot aan de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Papa 18-11-2016 In de winkel gekocht
Hoorn

Keukenloods loodst je naar jouw juiste keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods heeft ons uitstekend geholpen bij de keuze van wat het juiste bij ons paste.
Daarbij uitgaande van alleen wat je nodig hebt.
Niet om je keuken vol te proppen met onodige hightech
Daarin begeleiden ze je op een eerlijke manier.

Pluspunten

  • Eerlijk
  • Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

chris 18-11-2016 In de winkel gekocht
waddinxveen

koelvriescombatie van bauknecht

Algemene score

8,0
goede uitleg bij het kopen van een koelkast, snelle levering en de jongens die de koelkast inbouwden die waren heel netjes en aardig.
alleen had ik meer koel/vriescombinaties verwacht in de zaak zelf

Pluspunten

  • goede service
  • snelle levering
  • mooie prijzen

Minpunten

  • had iets meer in de zaak mogen staan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

V. C. 18-11-2016 Via de website gekocht

perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht een oven (candy merk) voor de helft van de marktprijs. Ik ben erg blij.
snelle leveringen, met of zonder montage.

Pluspunten

  • kortingen
  • leveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John Willemse 18-11-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal

aankoop inbouw koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods is een prachtige winkel met volop keus en mooie inrichting, al doet de naam "Keukenloods" anders vermoeden. Was op zoek naar een inbouw koelkast en werd prima, deskundig en vriendelijk geholpen. Ook de plaatsing van de koelkast werd prima geregeld en alles is verlopen conform de afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 18-11-2016 Via de website gekocht

combi magnetron

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website! Ik had per ongeluk een verkeerde oven besteld. Ik werd zeer vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan aan de telefoon. Alles zeer snel en tot volle tevredenheid opgelost.

Pluspunten

  • duidelijke website
  • vriendelijk en vakkundig personeel
  • geweldige service

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 18-11-2016 Via de website gekocht

Review Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed bedrijf! Eerst even rond gekeken op de website, om te kijken of het vertrouwd was. Zag meerdere bedrijven in Nederland. Dus dat zit goed en dat was ook zo. Oven besteld en direct ontvangst bevestiging en paar dagen later netjes in huis bezorgt door een chauffeur van hun zelf. Goedkoop en goed gaan nog samen bij de Keukenloods.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Netjes afleveren goederen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ad vianen 18-11-2016 Via de website gekocht

snel en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bijna nergens meer te krijgen maar door keukenloods binnen 2 dagen geleverd! Voor een redelijke prijs

Pluspunten

  • snel
  • makkelijk
  • duidelijk
  • betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 18-11-2016 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop gekozen wegens prijs en mogelijkheid het in de buurt af te halen. Artikel was niet gelijk voorradig in betreffende winkel maar werd prima op de hoogte gehouden van moment dat dit wel was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 18-11-2016 Via de website gekocht

Dhr. Gadellaa

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs was goed en de levering was snel en goed. Er werd netjes een half uur tevoren gebeld., zodat ik tijdig thuis was om de bestelling aan te nemen. De oven is zelfs mee binnen gezet i.p.v. alleen maar achter de eerste drempel. Top service!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Nette chauffeur
  • Afspraak tevoren bellen is nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan van Lankveld 18-11-2016 Via de website gekocht

Jan van Lankveld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikelen zijn makkelijk te vinden, kwaliteit prijsverhouding prima. Levering op tijd en keurig afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique van engelenburg 18-11-2016 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site.en goede en snelle levering.zou de volgende keer weer hier bestellen.vriendelijke bezorger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Wijers 18-11-2016 Via de website gekocht

Snel en voordelig

Algemene score

10,0
De uitgebreide site geeft een juiste informatie over het product dat ik zocht. De bestelling werd correct teruggekoppeld zodat ik wist dat de bestelling was geaccepteerd. De keuze van betaalwijze vond ik vriendelijk. De aflevering precies zoals afgesproken. Vandaar een 10!

Pluspunten

  • makkelijk site
  • goed informatie over product
  • goede prijstelling
  • terugrapportage
  • keuze van betaalwijze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 18-11-2016 Via de website gekocht

Nieuwe koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze bestaande koelkast was defect maar dat model was niet meer leverbaar. Berichtje achtergelaten op de Website en binnen een uur terug gebeld. We kregen een vervangend modelnummer door met een zeer scherpe prijs, die binnen 3 (!) dagen geleverd werd. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

S Hoop 18-11-2016 Via de website gekocht

Nieuwe koelkast gekocht en geplaatst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Koelkast werd op tijd geleverd en de oude koelkast uitgebouwd en nieuwe geplaatst alle lof.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 18-11-2016 Via de website gekocht

Fijne webwinkel voor keukenapparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor onze nieuwe keuken waren wij op zoek naar diverse keukenapparaten. Door het uitgebreide assortiment kwamen we al snel op de webwinkel van Keukenloods.nl terecht. Uitgebreide info over apparaten en goede telefonische service sprak ons erg aan. Levering aan huis vond precies plaats volgens afspraak. Zeker aan te bevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roosendaal 17-11-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze met vervolgens een goede aanbieding en netjes volgens afspraak geleverd. Pinnen bij de chauffeur wanneer het apparaat al binnen staat.

Inmiddels een vertrouwd adres. Al diverse aankopen hier gedaan.

Pluspunten

  • Ruime keuze
  • Goede aanbieding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc 17-11-2016 Via de website gekocht

Inbouw koelkast gekocht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor ons vakantiehuis hadden we een nieuwe inbouwkoelkast nodig. We wonnen toevallig bij keukenloods Gaanderen dus kon ik in de winkel ernaar kijken. Er is een ruim aanbod en gunstige prijzen. Ik heb hem uiteindelijk via de website besteld en hij werd keurig op de afgesproken zaterdagochtend bezorgd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart dankers 17-11-2016 Via de website gekocht

topsite

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een heldere en eerlijke site.
snel, accuraat en goedkoop.
ze leveren precies op het tijdstip en bellen vooraf netjes op

Pluspunten

  • snel
  • eerlijk

Minpunten

  • geen persoonlijk contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lidewij 17-11-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel duidelijk zijn de producten omschreven en makkelijk om de spullen te bestellen.
De reacties op onze bestelling ging ook heel snel. Top service

Pluspunten

  • Service
  • Duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

D.P.G. van As 17-11-2016 Via de website gekocht

Slagvaardig en vakkundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het ging bij ons om vervanging van een Bosch inbouwkoelkast. De communicatie voorafgaande aan de plaatsing liet voortreffelijk. De feitelijke plaatsing ging op vakkundige en prettige wijze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W Scholten 17-11-2016 Via de website gekocht

Koffie machine.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Koffiemachine gekocht en aan de deur betaald.
Perfecte service op tijd geleverd een een prima apparaat.

Pluspunten

  • Aan de deur betalen
  • Ruime keuze
  • Laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.J.Blom 17-11-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

In algemene zin zeer tevreden over de keukenloods.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeker tevreden over het aanbod in de winkel en bovenal de klantvriendelijkheid en deskundigheid van betrokken personeel deed mij deugd. Ook de site van keukenloods.nl boeit en is overzichtelijk terwijl de levering van de producten en het installeren van, in dit geval, de afzuigkap, een dikke pluim verdient.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan T 17-11-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

Combi oven

Algemene score

10,0
Ben naar keukenloods Zaandam geweest en daar perfect geholpen! Een mooie en zeer goede combi oven aangeschaft met gewoon de internetprijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Adema 17-11-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

Hulp bij moeilijke vraag

Algemene score

9,0
We kwamen op een druk tijdstip maar toen we werden geholpen werd alle tijd gemaakt om ons vakkundig bij onze lastige vraag te helpen. We zijn met een zeer tevreden gevoel de winkel uitgegaan en inmiddels erg blij met onze aankoop

Pluspunten

  • Meedenkend
  • Vriendelijk
  • Prima prijs

Minpunten

  • We moesten vrij lang wachten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bruintjes 17-11-2016 In de winkel gekocht
Almere

Waardering keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods heeft een duidelijke website, met een ruim aanbod van produkten voor een concurerende prijs. Mocht u een vestiging willen bezoeken dan wordt u op een klantvriendelijke manier door vakmensen met kennis van hun produkt geholpen.
De aflevering van apparatuur wordt op een correcte manier gecommuniceerd op een door de klant gekozen tijdstip.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thijs 17-11-2016 Via de website gekocht

Supersnel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke site en makkelijk producten te vinden. Overzichtelijke bevestiging van bestelling. Daarnaast erg snelle levering!

Pluspunten

  • Snel
  • Fijne website

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 17-11-2016 In de winkel gekocht
Opmeer
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, gemakkelijk, telefonisch besteld en de volgende dag in huis.
let op: bij de kookplaat is geen stekker en snoer.
Plaat was verder gemakkelijk te installeren en draait alweer 14 dagen, zeer tevreden

Pluspunten

  • gemak van installatie

Minpunten

  • geen snoer, stekker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frecis 17-11-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Vriendelijk en kundige verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop heeft veel keus uit verschillende werkende merken en kundige verkopers.
Ook de verdere afhandeling is snel en korrekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 17-11-2016 Via de website gekocht

Mooie producten voor scherpe prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede A merken tegen een scherpere prijs. Online besteld en binnen een paar dagen werd alles netjes thuis bezorgd. We zijn erg tevreden met Keukenloods!

Pluspunten

  • Scherpe prijs
  • Snelle levering
  • Ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 17-11-2016 Via de website gekocht

Vaatwasmachine, Combi Magnetron en keramische kookplaat.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Genoeg keus om de juiste producten te vinden, keurige levertijd en geplaatst door vakkundig personeel! Oude materialen afgevoerd.

Pluspunten

  • Keuze producten
  • Levertijd
  • Plaatsing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelleke 17-11-2016 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor keukenloods omdat de kitchen aid die ik wilde hebben hier het goedkoopste was. Bovendien was er een actie waar ik eerst voor heb gebeld. Ik werd netjes te woord gestaan. De machine kwam keurig op de afgesproken dag. Er zat alleen geen factuur bij. Na 1 telefoontje stond deze binnen een half uur op mijn e-mail. Prima dus!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chr. van Saarloos 17-11-2016 In de winkel gekocht
Zwaag

prima machine

Algemene score

9,0
Het bedrijf is goed bereikbaar, met een uitstekende keus uit alle beschikbare merken.
Overzichtelijk uitgestald, tegen aantrekkelijke aankoopprijs. Een goede bediening en een goed advies maakt de zaak kompleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 17-11-2016 Via de website gekocht

Fijn fornuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fornuis werd keurig op tijd geleverd.
Omdat er bevestigingsplaatjes ontbraken, gebeld met de service desk.
Alles de volgende dag in huis prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N buitink 17-11-2016 Via de website gekocht

Top webshop

Algemene score

8,0
Snel beantwoorden van vragen, snelle levering en veel keus! Ik ben enorm tevreden en zou hier nogmaals wat bestellen!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

WillemvH 16-11-2016 Via de website gekocht

snelle, efficiënte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima prijs/prestatie. Fijn dat je ook kunt afhalen.
Goeie berichtgeving van status van de order. Werd door afhaalpunt gebeld, dat de bestelling was gearriveerd en dat ik hem kon ophalen. Goede Service!

Pluspunten

  • prijs/prestatie
  • 0rder tracking
  • uitstekende service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.verras 16-11-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

M.Verras

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De uitleg was gedetailleerd en er werd gewezen op nog een voordeliger optie. Goede service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 16-11-2016 Via de website gekocht

Klantvriendelijk, levert kwaliteit & alles met 100% aandacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Telefonisch goed bereikbaar. Je wordt voorzien van goede informatie. Men is meedenkend en biedt ook alternatieven aan. Men is super klantvriendelijk. Men doet moeite om de klant met een goed gevoel de juiste aankoop te doen. Ook betalen bij bezorging is een pluspunt. Verbeterpunt: je moet langer wachten op je product dan op de website vermeldt staat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dani 16-11-2016

Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle service. Offerte wordt snel uitgebracht zoals aangevraag. Mensen van Keukenloods laten je rustig nadenken en blijven niet pushen.
Er worden duidelijke afspraken gemaakt en netjes nagekomen. Bij 4 producten van zelfde merk krijg je 5 jaar garantie. Prijs/kwaliteit is goed.
Sturen nog netjes een mail of alles goed is verlopen.

Pluspunten

  • Telefonisch goed bereikbaar
  • Mail snel beantwoord
  • Klantvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews