Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert 20-05-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering niets op aan te merken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Google op deze shop gekomen om dat ik een apparaat besteld had in de winkel en deze niet op voorraad was na bestelling was het apparaat na 3 weken nog niet te leveren dus geannuleerd en gaan googelen met veel plezier de volgende dag in huis netjes en geheel volgens afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

B.A.J. Le Belle 19-05-2017 In de winkel gekocht
Eerst gekeken op de website en daarna naar Zaandam de bestelling gedaan.

Wij zijn super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat bij de keukenloods je netjes te woord wordt gestaan en ze alle moeite doen voor jou. Ze houden zich ook aan de afspraak en zoeken de voordeligste en goede oplossing.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 19-05-2017 Via de website gekocht

Prima hulp bij het uitzoeken en keurig geïnstalleerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs is een belangrijke factor, nl zeer concurrerend. Ik kon goed terecht met mijn vragen over het product en om een keuze te maken. De installatie door InbouwTeam was zeer goed, vakbekwaam en echt moeite gedaan om het netjes te maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Havermans 19-05-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer scherpe prijs, afspraken worden perfect nagekomen. Wij gaan volgende keerzeker weer bij de keukenloods bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.verberk 19-05-2017 Via de website gekocht

Goede service en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service/informatie en alles op een rustige en klantvriendelijke manier. Verkoper dacht mee in het maken van een keuze ,vooral door de voor en nadelen te benoemen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marchel 18-05-2017 Via de website gekocht

Aangenaam verrast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leveringen zoals afgesproken.
Bezorging gaat ook prima.
En bij een defecte levering super snel en zonder gezeur omgeruild. Veel bewondering hiervoor. Ga zo door!!!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 18-05-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Prettige klantgerichte benadering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik werd prettig ontvangen en geadviseerd zodat ik mijn keuze kon maken en een bestelling kon plaatsen. De apparatuur was ter plekke te bezichtigen en dat vergemakkelijkt de keuze.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Petra 18-05-2017 Via de website gekocht

Supersnelle en vakkundige service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij is dit mijn eerste inductie kookplaat na jarenlang op gas te hebben gekookt.
Heb ton contact gezocht bij de Keukenloods.
Bij het maken van een keuze werd ik ontzettend goed geholpen door de Keukenloods. Ik kreeg uitvoerige informatie over de voor en tegens van de verschillende inductie kookplaten.
De levering en service was erg snel!
Het werkblad moest nog een klein stukje uitgezaagd worden voor de kookplaat en werd bij levering door het montageteam perfect gedaan
Ben zéér tevreden met de geweldige service van de Keukenloods en kan het iedereen aanbevelen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 18-05-2017 Via de website gekocht

Goede service,op alles wat ik wilde weten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer netjes behandeld,niks op aan te merken en goede uitleg gehad wat ik ook gevraagd had over de keukenprodukten waar ik wat wilde weten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Seb 18-05-2017 Via de website gekocht

scherpe prijs, en een goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze tweede koop bij Keukenloods alweer, en net als de vorige keer hebben we de aankoop laten installeren. Wij zijn heel tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ItS 18-05-2017 Via de website gekocht

Flexibele opstelling, scherpe prijs en prima kwaliteit.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij vonden hier de laagste prijs voor afzuigapparaat, gaskookplaat en oven. Persoonlijke afstemming over prijs. Flexibele opstelling bij levertermijn en keurige aflevering.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ampie.sr 17-05-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Prima geregeld....petje af!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede klantvriendelijke advisering, scherpe prijs en alles conform afspraak geleverd. We zijn zeer tevreden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Aswin 17-05-2017 Via de website gekocht

Snelle reactie, en duidelijke antwoorden op gestelde vragen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website.
Mogelijkheid tot vergelijken en zoeken op alternatieven.
Snelle reactie op per email gestelde vragen.
Denken goed mee in oplossingen en bieden daar een passend produkt bij aan.
Aflevering keurig binnen afgesproken tijdstip bezorgd

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C de Moor 17-05-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Prima geholpen en goed advies ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn bij jullie gekomen op advies van onze dochter.
Ondanks dat we slechts op zoek waren naar een gaskookplaat, zijn we zeer voortreffelijk geholpen en wij hebben ook goed advies gekregen voor een mogelijk nieuwe keuken.
Een aanrader.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hedwig de Wit 17-05-2017 Via de website gekocht

geweldige service, goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service , snelle levering.
Zeer nette en beleefde mensen namen ook de tijd om je te helpen.
Goede uitleg over de apparatuur.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 16-05-2017 Via de website gekocht

Gewoon geregeld door Keukenloods!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na 2x via MediaMarkt een mislukte levering te hebben gehad kon Keukenloods dezelfde afzuigkap wel in 1x goed bezorgen en installeren. Fantastisch goed gedaan heel blij mee!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 16-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige week had ik een Kitchenaid gekocht bij Keukenloods. Mijn keuze,om mijn bestelling daar te plaatsen bleek wel heel goed.Wat een service!!Ik kon er met al mijn vragen terecht en achteraf bleek ook nog eens dat ik mijn kneedhaak (die ik er apart bij besteld had,omdat ik niet wist dat hij al standaard bij de machine zat)kosteloos terug mocht sturen.Klasse!Ik weet wel dat ik bij Keukenloods mijn eerstvolgende bestelling zou plaatsen.En beveel dit,bij deze, iedereen aan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora Cornelissen 16-05-2017 In de winkel gekocht
Almere Buiten

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen en ruime keus, ook de prijs is echt laag. Er is ruime keuze en helpen je met de maten door dit voor je op te zoeken. Ook de installatie was zeer goed en professioneel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 16-05-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, conform afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na telefonisch contact, goede afspraken kunnen maken. Ook de levering was dik voor elkaar. Prettige en snelle berichten over de levering welke goed was te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.H. 16-05-2017 Via de website gekocht

Na wat problemen heeft Keukenloods alles goed afgehandeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet bij dit bedrijf beland en ben -na wat problemen- zeer tevreden over de snelle en goede oplossing en afhandeling. Ook zeker mijn waardering voor het InbouwTeam v.o.f. dat het apparaat goed heeft geïnstalleerd en de 2 monteurs waren zeer vriendelijk. Ook belangrijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Duckietm 16-05-2017 Via de website gekocht

Netjes snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte levering en service bedankt voor deze, ik kon hiermee gelijk aan de slag.
Ook was deze nog het goedkoopste op het internet !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeanny Theunissen 16-05-2017 Via de website gekocht

Goede service.

Algemene score

10,0
Vorig jaar koelkast gekocht. Zeer tevreden. Nu vaatwasser gekocht.goede prijs/kwaliteit verhouding .vriendelijke bezorger en snelle bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.b.m.pouwels 16-05-2017 Via de website gekocht

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles is geweldig afspraken die je maakt alle papieren zijn in orde monteren is geweldig en netjes dus alles is prima geregeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André Curfs 16-05-2017 Via de website gekocht

Goed advies, goeie prijs, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Google Shopping zag ik steeds weer dat Keukenloods de goedkoopste was.
Toen ik eindelijk alle apparatuur voor onze nieuwe keuken uitgezocht had, zat ik met wat vraagjes die snel en correct beantwoord worden.
Bij de levering achteraf kon ik zelfs nog het afleveradres van 1 artikel aanpassen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shery 15-05-2017 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vaatwasser besteld deze zou op voorraad zijn maar is pas na 14 dagen binnen gekomen. Maar de klantenservice heeft zijn best gedaan om ons zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de levering.
ook bij navraag is er snel contact te krijgen met klantenservice en bellen zowaar terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Monique 15-05-2017 In de winkel gekocht
Almere

Goed advies en tevreden over product, wel lange levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
We kregen goede adviezen, mooie prijs en goed product. De levertijd zou 1 á 2 werkdagen zijn. We kregen na 5 dagen pas telefoontje dat de koelvriescombinatie binnen was. De montage die we hadden afgesproken, kon pas een week later plaats vinden. Gelukkig deed onze koelkast het nog, maar dit is wel een aandachtspuntje. De montage is heel zorgvuldig, netjes en deskundig gedaan. Dit was de €79,- zeker waard.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ronald 15-05-2017 Via de website gekocht

Goede vaktechnische ondersteuning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede overzichtelijke website met een ruim assortiment.
telefonische bereikbaarheid is goed met een uitstekende vaktechnische kennis.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erna Beerendonk 15-05-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al meerdere artikelen gekocht. Alles tot volledige tevredenheid. Goede apparaten en vakkundige mensen die de aansluitingen verrichten. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 15-05-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goedkoopste in keukenapparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keukenapparatuur was bij de keukenloods het goedkoopste. En: Komt de gemaakte afspraken na, dus prima service.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

s westerduin 15-05-2017 Via de website gekocht

super service

Algemene score

9,0
goede site.goede service kan er niks anders van maken TOP.raad iedereen aan hier te bestellen het scheelt in de kosten en hele goeie service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maaike rietbergen 15-05-2017 Via de website gekocht

Super service, snelle levering en de goedkoopste prijs!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Even bellen en ze helpen je met al je vragen! Ze leveren snel en alles ook nog voor de goedkoopste prijs die ik kon vinden. Echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 15-05-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De offerte was goed en was er vlot. Na opdracht werd er correct gecommuniceerd qua levertijden en lever moment. Het lever moment was keurig volgens de afspraken. Financieel is het correct afgehandeld. Precies zoals het hoort. Gewoon goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Smith 15-05-2017 Via de website gekocht

Goed advies en fornuis snel geplaatst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zochten een fornuis met een niet-standaard maat, namelijk 70 cm. Helaas bleek er in de showroom geen model voorhanden, maar na overleg met de verkoper hebben we gekozen voor een M-System model. De levering duurde precies zo lang als de verkoper aangaf en de plaatsing werd vakkundig afgehandeld en keurig op de afgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 15-05-2017 Via de website gekocht

Geweldig en snel en gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goeie site snelle levering en het grmak van betalings wijze echt super mijn artikel is zeer goed bezorgd en werkt zeer goed voor wat de prijs maar was

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Werkman 15-05-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost

Onverwacht goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed niveau van meedenken.
Enig minpunt: meetfout weekblad moest ik zelf constateren. Ergo, alles goed zelf controleren.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeroen de Jonge 15-05-2017 Via de website gekocht

Verwachte levertijd niet duidelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Vaatwasser niet op voorraad. Ik ging er gewoon vanuit dat deze dan via Bosch besteld zou worden en dat deze dan gewoon wat later zou komen. Per mail was er een alternatief aangeboden. Het alternatief was geen alternatief omdat deze geen vario scharnier heeft. Verder zag ik de mail pas na een dag of 4, deze verloren tijd kon vanzelfsprekend niet meer worden ingehaald. Telefonisch contact zou dit hebben voorkomen.
Levering van de vaatwasser was prima, de prijs bij keukenloods ook.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 16-05-2017

Beste Jeroen,

Wat vervelend dat de communicatie niet soepel is verlopen. Wij zullen dit intern bespreken en kijken hoe wij dit beter kunnen gaan doen. Ik hoop dat je veel plezier hebt van je nieuwe vaatwasser.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Bert 15-05-2017 Via de website gekocht

Prima produkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede webshop. Makkelijk zoeken.Prijs ok. Levering zou iets sneller mogen. Verpakking kwam beschadigd binnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Yorucu 15-05-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een betrouwbare webwinkel net een snelle service. Mijn bestelling was beschadigd. Na een telefoontje heb ik binnen een paar dagen een nieuwe exemplaar toegestuurd gekregen. Erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim en Erik Martens 15-05-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Uitstekende service en goede adviezen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn deskundig geadviseerd en goed geholpen door Gert-Jan in ons keuzeproces. Brabantse gezelligheid is ook een belangrijke keuzefactor. De keuken is inmiddels geïnstalleerd. We zijn er heel tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J. Keijser 14-05-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden over bestelling en service keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wanneer wij een ander apparaat nodig hebben, kijken we eerst bij Keukenloods, omdat de keuze daar groot is en het apparaat snel geleverd wordt. Bij installaties worden er duidelijke afspraken gemaakt, wanneer de bezorging komt. Wij zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 14-05-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Goede service snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netto overzichtelijke winkel goede en behulpzame personeel zelfs na sluitingstijd. de bestelling dag erna al geleverd .

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden 14-05-2017 In de winkel gekocht
Schepenbergweg 34, Amsterdam Zuidoost

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de website van de keukenloods de gaskookplaat uitgezocht. Zijn daarna naar de winkel gegaan om deze te bekijken. Helaas had men deze niet op voorraad, maar men vertelde wel waar we deze konden bekijken. Na dit gedaan te hebben, zijn we terug gegaan en hebben we de kookplaat daadwerkelijk bij de keukenloods besteld. Deze werd binnen een paar dagen keurig afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

van den Heuvel 13-05-2017 In de winkel gekocht
kanaaldijk 36

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede service wij misten de stoomkap dat was geen probleem hij werd opgestuurd en was de volgende dag in huis

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 13-05-2017 Via de website gekocht

Snek duidelijk en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke web-side met alle informatie.
Dus de gok gewaagd en is enorm bevallen.
Snel en netjes afgeleverd en een goede prijs
De combi inbouw magnetron was zelf eenvoudig te monteren en paste precies zoal de maten op de side werden vermeld.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

van Leusden 12-05-2017 Via de website gekocht

super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle levering. Prijs technisch perfect.
Ik ben zelf keukenmonteur en prijs jullie bij iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac Knippenberg 12-05-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Geweldige verkoper en beantwoorde direct al onze vragen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze verkoper gaf ons zeer goed en uitgebreide uitleg over een combi - magnetron. Hierdoor werd de keuze veel gemakkelijker. Ook de service m.b.t. het bezorgen was goed. Toppie!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolande Boven 12-05-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede service. Goed geholpen. Aardig personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb de site niet bezocht, ik ben lang geweest bij de vestiging in Utrecht en daar ben ik erg goed geholpen. Ik ben geholpen door mevrouw A. Branderhorst. Zij heeft mij zeer goed geholpen. Alleen de bezorging ging niet goed, was later dan de gepland tijd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jansen 12-05-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods Gaanderen

Een hele goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg tevreden over de service van Keukenloods.Wij zijn goed geholpen en duidelijke uitleg.Drie jaar geleden hebben we onzd keukenapparatuur hier ook gekocht.is goed bevallen en daarom zijn we hier weer teruggekomen omdat het hier goed is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 11-05-2017 Via de website gekocht

Juiste artikel nog niet geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Ik heb het juiste artikel nog steeds niet geleverd gekregen en het is al enige tijd geleden dat ik het zou krijgen en het onjuiste artikel ontvangen had.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 11-05-2017

Beste Miranda,

Dat is vervelend zeg! Heb je voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik kijken of het ergens mis is gegaan of dat de bestelling onderweg is. Ik hoor het graag.

Met vriendelijke groet,

Emma| Keukenloods.nl

Reageer

Dick 11-05-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundig verkopers die je een goed advies geven,snelle levering, ruime keuze en een voor een goede prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews