Keukenloods

Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2

Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening

WS09-12-2021
Prima winkel met een uitgebreid assortiment. Naast veel informatie op de site is het personeel in de shop in staat om aanvullende informatie te verstrekken
John09-12-2021
Mijn inductiekookplaat ging kapot, heb deze mee genomen naar de keukenloods waar ik hem heb gekocht. Er kon een monteur langskomen als ik de bon kon tonen , dat een erkend montage bedrijf de kookplaat had gemonteerd. Die bon had ik helaas niet meer. ook moest de plaat opnieuw aangesloten worden zodat de monteur zelf kon constateren , dat de plaat inderdaad niets meer deed. en ik zou voor hoge kosten komen te staan omdat ik geen bon kon overleggen. Er lag al wel snel een leenkookplaat voor mij klaar. Er werd besloten om in de winkel verder te kijken naar de opties die voorradig waren. Na uitgebreide uitleg gekozen voor het "huismerk"van de keukenloods. De volgende dag werd de plaat zonder bijkomende kosten thuis afgeleverd
Fam. Ruiter09-12-2021
Goede service, ook prijs aangepast i.v.m. prijs collega/concurrent vanwege Black Friday. Wel een keer voor niets naar de showroom gereden omdat er wellicht een oven in voorraad zou zijn. Dat was er maar eentje, die ik toch niet zou uitzoeken. Bij de Keukenloods al verschillende aankopen gedaan en tot nu toe dik tevreden.

Tjalling Gerber09-12-2021
Goede bereikbaarheid. Vriendelijke bejegening. Correcte aflevering. Apparatuur voldoet aan de verwachtingen.
W.A.G. Denissen09-12-2021
Je kan de producten bekijken op locatie en je wordt geïnformeerd door een medewerker. Verder is er een zeer correcte afhandeling m.b.t. bezorgen en het retour van het oude product maar ook zeker de betaal mogelijkheid bij het aflever moment.
Margreet09-12-2021
Hele goede verkoper zeer goede kennis van zaken. Nadat we besloten hadden welke inductie kookplaat wij wilden hebben die we snel nodig hadden informeerde hij bij de fabrikant op wat voor termijn dat kon, dat was binnen een paar dagen en toen besloten we tot aankoop. Hij kwam inderdaad met een paar dagen. Na prijs/ vergelijk was de prijs ook oké.
Rob09-12-2021
Duidelijke info. Snelle levering en vakkundige montage. En dat voor een redelijke prijs
Breeuwer09-12-2021
Zeer klant vriendelijk en de prijs was goed om een afzuigkap en een inbouw oven te kopen in één .
Mirjam09-12-2021
Snelle levering en goede begeleiding aan de telefoon. En natuurlijk de beste prijs!!
Janssen09-12-2021
Snel geleverd, uitstekende montageservice. Enige minpunt: we stelden van te voren een vraag via de whatsAppservice en kregen pas na 5 dagen de reactie "kunnen we u nog helpen?".
Tonnie09-12-2021
Snelle levering, en uitstekende communicatie rond de order en de levering. En dat alles voor een mooie scherpe prijs.
J. Stam06-12-2021
Goede service, stipte aflevering met tijdig bericht vooraf. Scherpe prijs en goed product
Kees Bruin06-12-2021
Zeer goed telefonisch advies en geholpen dmv controlerende vragen mbt inbouwmogelijkheden
Tonnie Bentlage06-12-2021
goedkoop en goeie apparaten. Ze hebben veel keuze. Alleen apparaten met printplaatjes duurde iets langer
Rephy04-12-2021
Ervaren vriendelijke monteur die goed werk heeft verricht, super netjes werkte, al de afval meenam. Mijn oude grote inbouw koelkast was na 22 jaar aan vervanging, door een kleinere koelkast met erboven een oven. Monteur heeft inbouw netjes gedaan incl. extra plank voor de oven en verplaatsen van de deurknop.
Cecile03-12-2021
Aangekomen zoals verwacht. Iets later, maar daar kon niemand wat aan doen in deze tijden van schaarste. Werd keurig op de hoogte gehouden en aan de telefoon gerustgesteld dat het echt ging komen.
P. Teunissen03-12-2021
Duidelijke beschrijving, alles goed zichtbaar en zeer snelle levering in een woord zeer tevreden.
J.Lobbia03-12-2021
Zeer vriendelijk en behulpzame verkoopsters/verkopers Je wordt goed geïnformeerd over je bestelling. Bezorging zeer goed vriendelijk, behulpzaam en optijd ,hierover wordt je goed op de hoogte gehouden op dat van levering Ook zeer tevreden over de geleverde apparatuur
Uitstekend advies03-12-2021
Prima adviezen en goede verzorging van bestelling tot levering van onze nieuwe Novy eiland afzuigkap.
Renels03-12-2021
Netjes op tijd geleverd zoals eerder afgesproken. Artikel netjes in hal weggezet en oud artikel meegenomen. Prima service.
Fia03-12-2021
Ben blij met de koelkast. Werkt top!! Veel sneller bezorgd dan gezegd. Kan niet beter. Mijn vaatwasser komt er ook aan dus komen zeker terug.
R Peeters03-12-2021
Snelle hulp en afhandeling en inderdaad ik had het product ergens goedkoper gevonden, en zonder aarzeling kreeg ik dit product bij keukenloods voor die prijs. Snelle verzending , goed verpakt etc. I'll be back!
Tom03-12-2021
Vakkundige assistentie bij de aanschaf van de vriezer. Top! Perfekte afhandeling en bezorging. Zeer vriendelijk kontakt.
Wieldraaijer03-12-2021
Ik heb een prachtige smeg koelkast besteld.Een aanwinst voor onze keuken...Keurig verpakt(met houten ombouw zodat hij niet beschadigde) en prima communicatie.. super Keukenloods
Melis03-12-2021
Bestaande kraan en inductieplaat waren aan vervanging toe. Beiden snel geleverd en uiterst vakkundig geplaatst en goeie feedback over garantie en werking.