Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22620 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1954 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Steven 16-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
2 aparte bestellingen gedaan, allebei goed geregeld. Scherpe prijzen en veel keus. Zelfs op vrijdag avond laat nog bezorgd. Enige wat wat mij betreft beter kan zijn de filterfunctie's op de site. Dit werkt niet zo handig.
Verder een prima webshop!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 16-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig apparaat is een aanrader

Algemene score

9,0
Ik had een offerte aan gevraagd de zelfde dag al binnen gekregen.
Die vaatwasser besteld en snel binnen gekregen.
En het oude apparaat meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 16-01-2018 Via de website gekocht

Veel keuze en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor deze webshop vanwege de gunstige prijs, snelle levering en uitgebreide keuze. Vooraf goed geïnformeerd over de levering en blij met het product! Prima in orde.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sjaak Bosch 16-01-2018 Via de website gekocht

Persoonlijk vriendelijke hulp bij keuze aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website en goede prijs, leverings- en betalingsvoorwaarden gecombineerd met vriendelijk deskundig advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 16-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site, goede terugkoppeling over de bestelstatus. Enige opmerking, wanneer het verpakkingsmateriaal meegenomen zou worden dan was het een 10.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coby 16-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering met goede afspraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb via via van Keukenloods gehoord, en ik ben zeer tevreden, bestellen, bezorgafspraak, alles verliep prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 16-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en nette aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is goed en duidelijk. Omschrijving van het goed is duidelijk. Verschillende goede keuzes.
Site is duidelijk en overzichtelijk

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. de Vilder 16-01-2018 Via de website gekocht

Keukenloods: uitstekende prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Website is klantvriendelijk. De dag van levering wordt meteen aangegeven. Verder alles erg duidelijk en wat niet duidelijk is kan je meteen laten verduidelijken door het serviceteam wat ook telefonisch ter beschikking staat. Bij ons ging er alleen iets mis met de levering. Zou de levering plaatsvinden op 3 januari kregen we aan het einde van de dag een mail met een bijlage. Deze geopend en tot mijn stomme verbazing was dat een brief met de mededeling dat ik moest bellen om een afspraak te maken voor de levering. Ik dacht: een vergissing, maar zal toch maar even bellen. Bleek dat mijn levering helemaal niet ingepland stond. Bellen, bellen en nog eens bellen en heb toen van het serviceteam voor elkaar gekregen dat het de volgende dag geleverd zou worden als spoedbestelling op hun kosten. Anders was het twee dagen later geweest. Toen kwam de levering keurig op tijd door een vriendelijke chauffeur die bereidwillig was om de machine helemaal op haar plaats te brengen en mij te verlossen van de oude machine door deze mee te nemen. Vanwege de levering een zeven en geen tien, wat het anders geworden was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Françoise 16-01-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

onverwacht toch nog goede service

Algemene score

7,0
Ik heb mijn gaskookplaat in de winkel besteld maar bij een eventuele volgende keer doe ik het online. Want na veel troubles (boven hun macht en in hun macht) is het via online contact allemaal tot grote tevredenheid opgelost.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Ton 16-01-2018 Via de website gekocht

Een mooie prijs en goede levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overal online gezocht en hier was de vaatwasser 30 euro goedkoper dan elders. Netjes van te voren gebeld en mooi op tijd geleverd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.J.Broen 16-01-2018 Via de website gekocht

Een geweldige Afzuigkap van fabrikaat Boretti

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De afzuigkap werkt prima en de verlichting is uit de kunst en zuinig.De afwerking is zeer stak en alles past precies.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Mulder 16-01-2018 Via de website gekocht

Goede service. Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kende keukenloods niet, maar kwam hem tegen op internet. Ik wist niet exact welke koelkast ik moest hebben maar door keukenloods prima geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vriend 16-01-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel gehandeld bij een aankoop van een nieuwe vaatwasser als vervanging van een defecte.
Net voor de kerstdagen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Richie 16-01-2018 In de winkel gekocht
Almere

Top geholpen mensen die verstand hebben over de spullen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed bereikbaar .
En vriendelijke mensen die verstand hebben van de spullen die ze verkopen .
Goed geholpen met onze keuzen van de apparaten die wij nodig hebben.
En super snel gebracht

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Pim de Rue 16-01-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Blij met onze nieuwe koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel en we zijn netjes geholpen. Via de mail en de site keurig op de hoogte gehouden.
Afspraak was op tijd en inbouwen een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

CeesL 16-01-2018 Via de website gekocht

Goeie prijs/kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijzen zijn goed, kwaliteit van de service gerichtheid is uitmuntend.
Geen gezeur hier, alles wordt gewoon goed geregeld, en men is hier zeer klantgericht bezig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindy 16-01-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Mooie smeg koelkast voor de laagste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We wisten welke koelkast we wilde hebben, een mat zwarte Smeg. Bij Keukenloods de laagste prijs gevonden. Snelle levertijd!

Reageer

C. Maas 16-01-2018 Via de website gekocht

Attente service, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede inhoudelijke ondersteuning, vlotte afhandeling, mooie aanbieding. Ik ben zeer tevreden met de afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariska 15-01-2018 In de winkel gekocht
Almere

Goede kwaliteit keuken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Om te beginnen goed geholpen bij het inrichten van mijn keuken, wat kan waar, hoe groot enz. Bezorging was netjes, op tijd, jongens waren erg voorzichtig met de spullen.
Een 8 omdat de oven niet past vanwege het stopcontact van de oven dit had achter de plint moeten liggen ipv achter de oven.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gea 15-01-2018 Via de website gekocht

Heel erg tevreden met de supersnelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede prijzen (de goedkoopste in Nederland) en supersnelle levering (hoewel de levertijd langer zou zijn toch heel snel geleverd, heel erg blij mee)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nijdam 15-01-2018 Via de website gekocht

verkeerd fornuis geleverd

Algemene score

6,0
prima winkel, maar we kregen een ander apparaat dan we hadden besteld, met een wat grotere oven en dus meer stroomverbruik, de prijs van dit fornuis was dezelfde. Volgens bezorger was ons model niet meer leverbaar, maar het was beter geweest om ons daar van tevoren over te informeren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 16-01-2018

Beste Nijdam,

Wat vervelend dat jullie niet van te voren zijn ingelicht over het andere model. Dat is niet de manier waarop het zou moeten gaan. Ik hoop dat jullie desondanks veel plezier beleven aan het fornuis.

Groet, Emma

Reageer

Jose orbons 15-01-2018 Via de website gekocht

Vlugge levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede om schrijving van t apparaat
Snelle levering en goedkoop
De gene die hem bracht was vriendelijk en nam meteen het oude apparaat mee gewoon geweldig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenloods 14-01-2018 Via de website gekocht

Slechte communicatie

Algemene score

1,0
Zeer slecht. Niet gehouden aan afspraken die gemaakt zijn. 29 december koelkast besteld via internet. Zou 3 januari bezorgd worden. Vrij genomen. Inmiddels 14 januari, diverse telefoontjes verder. Wordt steeds beloofd dat de koelkast de volgende dag geleverd gaat worden. Mensen aan de telefoon zijn niet bij machte om enige invloed uit oefenen wat betreft de levering. Heeft geen enkele zin om dan beloftes te doen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 15-01-2018

Beste,

Wat vervelend dat de koelkast nog niet geleverd is en dat je niet tevreden bent over onze communicatie. Ik zou je graag willen helpen. Kun je het ordernummer naar emma@keukenloods.nl kunnen mailen? Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Gertieneke 14-01-2018 Via de website gekocht

Fijne communicatie met de klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteit Artikel is exact zoal op de website staat , ben er zeer tevreden over Had er wat vragen over en ben deskundig te woord gestaan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 14-01-2018 Via de website gekocht

Professioneel en betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site. Goed aanbod. Wel wat traag met levering, maar wel stipt met leveren. Vakkundig en snel gemonteerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r.hunter 14-01-2018 In de winkel gekocht
gaanderen

zeer goede service en oplossingsgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doordat mijn zoon al een keer een keuken bij deze firma had gekocht en dit goed had ervaren zijn wij hier ook naar toe gegaan. Ondanks dat de levering niet geheel op tijd kon komen werd er naar een snelle en goede oplossing gezocht waarmee we erg tevreden waren.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dhr Persie 14-01-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Top, duidelijk en geen nonsens !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn bij de keukenloods in Rotterdam naar onze apparaten wezen kijken voor onze huidige keuken. Na eerst op internet te hebben rond gezocht wilde we de apparaten in het echt zien. Bij binnenkomst al zeer prettig ontvangen! We hebben rustig rond kunnen kijken waarna een van de medewerkers ons eerst koffie aanbood ipv meteen te willen verkopen. We hebben daarna een uitgebreid advies gekregen! Heel fijn! Na onze apparatenlijst te hebben samengesteld een mooie en scherpe prijs gekregen! top Keukenloods Rotterdam !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 14-01-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Algemene score

7,0
Goede overzich op de apparatuur van wat je wil kopen en een snelle levering binnen de afgesproken datum en ook op tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

DML Jansen 14-01-2018 Via de website gekocht

Keurig, duidelijk en conform afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is duidelijk, prijs is echt laag en de installatie was goed aangekondigd en netjes uitgevoerd. Kortom, goed.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arnhem 13-01-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime selectie van apparaten, goede site om te vergelijken, prima prijzen en snelle levering (conform afspraak).

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

margriet 13-01-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods te Waddinxveen.

Alles volgens afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na uitstekende en eerlijke voorlichting in de winkel gekozen voor een Atag oven.
Deze werd geheel volgens afspraak bezorgd en de oude oven werd zonder mankeren mee genomen zodat we daar geen omkijken meer naar hadden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Erg tevreden 13-01-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs en prima afhandeling. Door ziekte van personeel op andere dag afgeleverd dan afgesproken.
Via de mail op de hoogte gebracht en nieuwe afspraak gemaakt. Koelkast werd door de bezorgster keurig in de keuken neer gezet erg fijn!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 13-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Kom steeds terug bij de keukenloods
Daar communicatie zeer goed is
In dit geval had een stoom oven op het
Oog en wou er een bijpassende magnetron bij ,per mail gevraagd en direct reactie en ook nog een perfectie
“Staffel” korting levering gaat ook goed
Gecoordineerd super kan ik iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Harmsen 13-01-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk, snel en goede kwaliteit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Behulpzame en vriendelijke medewerkers, snelle reactie op vragen, vlotte levering en montage. Alles wat men tegenwoordig wenst, als men iets aanschaft via een webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m 13-01-2018 Via de website gekocht

Prima geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te vinden wat ik zocht, daarna telefonisch goed en duidelijk uitleg gekregen, besteld via de website en opgehaald waar ik zelf wilde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

h wolfs Beckers. 13-01-2018 Via de website gekocht

snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
d uidelijk overzichtelijk.bij het uit zoeken hadden we genoeg overzicht. De prijs was ook goed en de beschrijving van de kap was leesbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Goudsblom 13-01-2018 Via de website gekocht

Fijne service, flexibele bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods doen wat ze zeggen, dit bedrijf is betrouwbaar en flexibel bij omzetten van verkeerd geplaatste 1e order. Snel en accuraat geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Melis 13-01-2018 In de winkel gekocht
Almere doe mere

Keurige verkoper, met goede uitleg van het apparaat.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keus, en sortering, op de website eerst een goede keuze kunnen maken.Wij hadden eerst een andere uitgezocht, maar de verkoper attendeerde ons op het geluid van de vaatwasser, die duidelijk lager lag bij die wij nu hebben aan geschaft.Heel erg blij mee !!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Huisman (Zuid-Holland) 12-01-2018 Via de website gekocht

Geleverd en vakkundig geïnstalleerd volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs-kwaliteit verhouding! Kookplaat werd snel en kundig geïnstalleerd. Tijdig geleverd. Oude kookplaat mee teruggenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima gedaan ik had er nog nooit iets gekocht. 12-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig op tijd netjes geplaatst oude vaatwasser meegenomen kregen van ons E 10.00 fooi.
Prima gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter 12-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering ook na de feeestdagen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke webshop goede prijzen en snelle levering
gemakkelijk betalen en duidelijk via email wanneer het geleverd wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Laros 12-01-2018 Via de website gekocht

Goedbedoelde service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Aantrekkelijke website met ruime keuzemogelijkheden waar goede merkmachines voor lage prijs worden aan geboden

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Hendrik mennega 12-01-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben prima tevreden over jullie zaak en het gemak van online bestellen en de thuislevering en de status daarvan. Helaas kwam ik er thuis achter dat ik de verkeerde had besteld maar dit was een fout van mij zelf. Voor de rest ben ik prima tevreden. Dikke duim

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vera 12-01-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser werd netjes binnen geleverd en de oude gelijk meegenomen. Gezellige en aardige bezorger die even een praatje maakte. We kregen een gratis upgrade naar een beter model vaatwasser omdat die we besteld
hadden niet meer leverbaar was. Dat is pas geweldige klantenservice! En natuurlijk werkt de vaatwasser perfect!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco Den Haag 12-01-2018 Via de website gekocht

Prima zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkoopste aanbieder. Levering zeer snel en nauwkeurig. Waarom de oude slangen niet mee retour genomen werden is wat vaag.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet 12-01-2018 In de winkel gekocht
Almere

Nette aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede service en goed meedenkend personeel bij aankoop en plaatsing van een keuken onderdeel en het netjes hebben geplaatst.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda van der Krabben 12-01-2018 Via de website gekocht

Nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site!
Bestelling plaatsen, volgen perfect!
Wij hebben een vaatwasser gekocht, kreeg daarna nog een mailtje om te checken of de maten kloppen zodat deze ook werkelijk past. Dat was hartstikke fijn! Bezorgers vriendelijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Berends 12-01-2018 Via de website gekocht

weinig op te merken, volgens afspraak geleverd

Algemene score

8,0
Smeg koelkast (grote koelkast) besteld. Deze op het aangegeven moment (smorgen tussen 07-09.30u levering, om 07.30u stond de bezorger voor de deur) geleverd op een houten mini-pallet. De oude koelkast netjes mee genomen.

Enige puntje, als ik toch iets moet noemen, van kritiek: de koelkast werd 'as is' neergezet. We mochten deze zelf uitpakken en installeren, waarbij de bezorger weg was terwijl het verpakkingsmateriaal er nog omheen zat (waar moet je er mee heen?). Waardoor eventuele beschadigingen dus niet duidelijk werden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

mussche 12-01-2018 Via de website gekocht

sneller levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede beschrijving product en filmpje ,makkelijk te vinden wat je zoekt. snelle levering.goed contact met klant via mail,

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

uitstekende klantvriendelijkheid 12-01-2018 Via de website gekocht

correcte en snelle installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
kwaliteit en prijs is in prima verhouding. Levering op tijd en juist tijdstip. Snelle installatie, correcte mensen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews