Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sia 01-05-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Stond al even te wachten in de winkel en was al richting uitgang toen er een medewerker achterme aan kwam om te helpen. Deze was erbij gehaald omdat het opdat moment rdelijk druk was. Goed geholpen en dus product gekocht.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Alice 28-04-2017 Via de website gekocht

Goede service, snel en perfect geplaatst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maandagavond bestelden wij een nieuwe inbouwkoelkast. Deze is donderdag geplaatst! Veel sneller dan verwacht en zo zaten we gelukkig tijdens Pasen niet zonder koelkast.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 28-04-2017 Via de website gekocht

Prima levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes en op tijd geleverd. De dag ervoor besteld en de volgende dag bezorgd. Ben erg tevreden en zou de volgende keer weer bij keuken loods bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cor keeman 28-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben hier voor gekozen omdat het makkelijk is ze brengen het thuis en plaatsen het op de paats waar het moet staan en dat kon mijn man niet doen want die mocht niet tillen en dat was geen probleem ik vind dat toch heel belangrijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bakkenes 28-04-2017 Via de website gekocht

gewoon goed!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld via de website, levering snel en goed.
service verder nog niet nodig gehad,omdat alles klopte.
tijdens ATAG weken was de prijs ook bijzonder gunstig.dat was niet terug te vinden via b.v.kieskeurig.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Quirien 28-04-2017 Via de website gekocht

extra aandacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkoop en snel waren mijn eerste redenen maar dat ik nadat ik besteld had nog even werd gebeld om te vragen voor welke afzuigkap ik het nodig had zodat ze zeker wisten dat ik iets aan mijn aankoop had zorgt er voor dat ik deze winkel zeker zou aanbevelen.

Vriendelijke en behulpzame mensen aan de telefoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 28-04-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goedkoop en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijk en heel voordelig. Prima geholpen bij twee offertes laten opstellen. We hebben uiteindelijk gekozen voor een handgemaakte houten keuken bij een meubelmaker en apparatuur bij keukenloods. Totaalsom apparatuur voor lage prijs, krijg je nergens goedkoper. Afhandeling prettig en snel. Goed geadviseerd over wanneer beste kan laten afleveren ivm mogelijke schade die dan niet bewezen kan worden. Goed te bereiken en op de hoogte gehouden, zodat levering precies op tijd was

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Cees van der Meer 28-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

prima service, internet, winkel en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet keuze maken en dan in de winkel nog eens het gekozen product aanraken en daarbij laten adviseren is een perfecte combinatie van internet kopen en toch een winkelgevoel erbij kunnen krijgen als je dat wilt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oost 28-04-2017 Via de website gekocht

Goed, ook bij het aanvragen van informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op vragen m.b.t. bezichtiging in Gaanderen werd vlot geantwoord. Keurige en snelle aflevering. Mijn tekst is tekort, maar ik ben geen romanschrijver

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 28-04-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goede service en prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
hadden alleen apparatuur nodig voor een nieuwe keuken, en zijn goed geholpen.
Goede adviezen en goede offerte ontvangen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Berend 28-04-2017 Via de website gekocht

Keurige order afhandeling en bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Order bevestiging en afhandeling keurig uitgevoerd met duidelijke email informatie over status.
Aflevering netjes op afgesproken tijd en binnen tijdblok met ook nog telefoontje van de chauffeur net van te voren.
Al met al goed verzorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hansdenobel 26-04-2017 In de winkel gekocht
fidiaal in waddingsveen

ik ben erg tevreden met de servic en hoe ik ben geholpen .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik was op het internet aan kijken en daar vond ik de keukenloods en heb de prijs vergelijkt met andere shops en deze was de goed koopse in de artiekelenheb toen tel contak gehad en dat sprak me wel aan ben in de shop wezen kijken en ik vond het er netjes bij staan dus bespoten de vaatwasser tekopen en ben daar netjes en beleeft geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

L.Rothuizen 25-04-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost

levering en installering top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel zelf duurde het wat lang maar ik vond degene die mijn vaatwasser kwam brengen en installeren heel erg vlot, deskundig en opgewekt (wat ook fijn is ;-)!

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Ans de Leeuw 24-04-2017 Via de website gekocht

Dat is snel !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
toevallig tegenaan gelopen op internet, overlegd over de maten van de inbouwkast en prima advies gekregen.
de mannen van het installatiebedrijf waren top !!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 23-04-2017 Via de website gekocht

goed advies bij keuze apparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn goed geadviseerd en we hebben de bestelling van apparatuur en prijs goed kunnen afspreken. Ondertussen werden door de keukenloods via mail op de hoogte gehouden van onze order.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob de Ligt 22-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Gewoon laagste prijs!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon perfecte informatie voor aankoop, en extra korting gekregen!
Voor een volgend bezoek zeker weer naar dit adres.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Broekaart 22-04-2017 Via de website gekocht

Goede service en komen afspraken prima na.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtige site, scherp geprijsd en goede afspraken en service. Verder goede inbouwservice voor een nette prijs.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Debrichy 22-04-2017 Via de website gekocht

Goede service, vakkundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vele artikelen in de verkoop, ook mogelijk om telefonisch uitleg te krijgen.
Diverse kwaliteitsmerken in de aanbieding met een goede omschrijving.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees 22-04-2017 Via de website gekocht

Sof service

Algemene score

5,0
Had 24 uurs levering dus niet vrij genomen voor niks dus ik bellen nee meneer week 19 pas dat was niet de afspraak meneer dis wel meneer 24 uurs levering toen was de magnetron er ineens niet ik boos gedaan ander magnetron volgende dag leveren ja pas om 1945 uur beetje vreemd vind ik

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 24-04-2017

Beste Kees,

Wat vervelend zeg! Heb je voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik even kijken waar het precies mis is gegaan.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Mozart 22-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke webshop, bestellen gaat gemakkelijk. Snelle levering van de bestelling tegen scherpe prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R.Hommes 21-04-2017 In de winkel gekocht
Gouda

alles conform afspraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In dit geval was al bekend welk apparaat moest worden besteld (geen uitgebreid advies o.i.d. nodig) . Dit is snle en correct afgehandeld. De installatie was a snel gepland en correct op afgesproken tijdstip uitgevoerd. (Dit was gelukkig een eenvoudige klus omdat het ging om de vervanging van een kapot apparaat_)

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

bert 21-04-2017 Via de website gekocht

lange levertijd

Algemene score

4,0
het duurde wel erg lang als je begin januari een zeeppompje besteld en telkens maand na maand een mail krijgt dat de levering weer een maand wordt uitgesteld. Uiteindelijk half april ontvangen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 21-04-2017

Beste Bert,

Wat vervelend dat het zo lang heeft geduurd voor het zeeppompje weer leverbaar was. Helaas zijn wij ook afhankelijk van een leverancier. Ik hoop dat je desondanks tevreden bent met het product!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Tevreden klant 21-04-2017 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben al eens eerder een aankoop in een winkel gedaan van de Keukenloods dit was ook prima. Het was voor ons een eerste grote aankoop via internet en het is voor herhaling vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egbert The 20-04-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit en daarnaast goede service. Door medewerker gebeld om meer duidelijkheid te verkrijgen over de bestelling. De bestelling is daarna snel en goed geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 20-04-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werden heel vriendelijk behandeld en goede uitleg over het apparatuur.
Goede oplossing aangedragen voor het plaatsen van de inductie kookplaat.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud Spaans 20-04-2017 Via de website gekocht

Beetje jammer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
De kraan welke wij besteld hebben zou met een paar dagen bij ons op de mat vallen. In plaats daarvan kregen wij na een paar dagen bericht dat het nog ongeveer vijf weken gaat duren voordat de kraan afgeleverd wordt.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 24-04-2017

Beste Ruud,

Wat vervelend dat de levertijd zo lang is. Helaas zijn wij ook afhankelijk van een leverancier. Ik hoop dat wanneer het product geleverd is, deze naar wens is.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Wendy 20-04-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Top service! Koelkast netjes ingebouwd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een vervangende inbouwdiepvries bij Keukenloods besteld en laten inbouwen. Hij werd netjes en zorgvuldig ingebouwd, plankje werd weer op maat gezaagd. En toen we ons kind tussentijds van school moesten halen ging de man rustig buiten even een een telefoontje plegen. Super service!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Laszlo 19-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Vakkundige medewerker die met je meedenken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In eerste instantie op zoek naar een combi-oven. Door de goede uitleg en meedenken in onze mogelijkheden gelijk een vaatwasser erbij aangeschaft. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

resoort 19-04-2017 Via de website gekocht

mooie wijnkoeler

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
fantastische shop!!! zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van deze shop goede kwaliteit en service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T.Hof 19-04-2017 Via de website gekocht

Van bestellen tot afleveren, niets op aan te merken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de tweede keer iets gekocht bij de Keukenloods. Net als de vorige keer zeer te spreken over de uitgebreide site. Alles is makkelijk te bekijken, te beoordelen en te bestellen. Je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail. Ook het afleveren ging zoals beloofd was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willemse 19-04-2017 Via de website gekocht

Super service telefonisch bij bestelling op internet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele goede service op internet/telefonisch met hulp bij bestelling! Goede alternatieven aangeboden in verband met korte levertijden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marga 19-04-2017 Via de website gekocht

Prima service, prima prijs!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website waar je met de filters makkelijk kan vinden wat je zoekt. Ook fijn dat er altijd wel iemand ingelogd is om je van advies te voorzien. Veel extra info over de producten als je even doorscrolled. Prijzen zijn ook prima. Mijn vaatwasser werd op de beloofde tijd geleverde en geinstalleerd; erg fijn geregeld! Dus toen ik een koelkast wilde, was de keus niet moeilijk.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthijs 19-04-2017 In de winkel gekocht
Almere

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke hulp in de winkel. Het model was uitverkocht maar zonder extra bijbetaling een recent model aangeboden gekregen. Snelle en vakkundige aflevering en montage.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Lous 19-04-2017 Via de website gekocht

Super advies !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies,goede prijs en prettig aan de telefoon.
Bezorging erg goed geregeld en de orderstatus op de site is fijne info.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita en Niels 19-04-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost

Goed advies en scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van koop tot plaatsing van onze vaatwasser verliep alles vlekkeloos. De uitgekozen vaatwasser was niet meer in voorraad en toen werd er een alternatief voor hetzelfde bedrag aangeboden. Fijn dat afspraak nog afspraak kan zijn.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ryan 19-04-2017 Via de website gekocht

Deskundig advies & top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben telefonisch contact gehad met de verkoper, die heeft ons deskundig geadviseerd en ons diverse mogelijkheden aangeboden. Uiteindelijk via de webshop besteld en kregen direct per mail een bevestiging. Daarnaast afspraak gemaakt en in dezelfde week hadden wij onze nieuwe inbouwkoelkast.
Kortom geweldige service!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Venema 19-04-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle reactie op online aankoop. Men wilde nog even verifiëren of de maten correct waren voor de vaatwasmachine ( inbouw )

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Hendriks 19-04-2017 Via de website gekocht

Erg goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op internet gezocht en deze site sprak mij erg aan, wat besteld en vlug bezorgd, maar zelf niet goed opgelet zodat ik de verkeerde keuze heb gemaakt, het artikel terug gestuurd en binnen een paar dagen was het geld ook weer teruggestort op mijn rekening.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap Groot 19-04-2017 Via de website gekocht

Goede service met een vriendelijke prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is prima. De levering wordt snel en correct uitgevoerd. Regelmatig wordt per e-mail de klant op de hoogte gehouden van de leveringsstatus. In de winkel vriendelijk en goed geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martine 19-04-2017 Via de website gekocht

service is fijn en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb rond gekeken op internet en kwam op keukenloods terecht. Goede referenties en goedkoper in de prijs..telefonisch contact gehad om te bestellen vond ik zelf wat fijner..

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ed Meij 19-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Buitengewoon goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkoper van Keukenloods Zaandam heeft ons niet alleen een heel goede prijs berekend voor een combi aankoop van LG wasmachine en droger. Maar ook uiteindelijk eem duurdere droger geleverd voor dezelfde prijs omdat LG het gekozen model niet meer kon leveren. Als klap op de vuurpijl heeft hij ook nog 50 euro cashback overgemaakt op onze rekening toen dit op de LG website niet lukte!!! Hulde voor deze topservice!!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ron 19-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Houd zich aan de afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de afgesproken tijd ijskast afgeleverd. Vriendelijke chauffeur. En de nieuwe ijskast werkt boven verwachting. Na onderhandeling op een goede prijs uit gekomen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Elly 19-04-2017 Via de website gekocht

Goede service, ook telefonisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je kunt goed vergelijken via de webshop. Helaas kon de betaling niet bij levering, dit was onduidelijk via de website maar dit is telefonisch prima uitgelegd waarom. Fijne behandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nikolai 19-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Top winkels!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service! Ruim aanbod in goede apparatuur tegen scherpe prijzen. Reageren snel op wijzigingen en komen afspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy 19-04-2017 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service lijkt alsof alles mogelijk is. zo is Keukenloods 2x langs gekomen om alles te bezorgen, aangezien we anders 3 weken moesten wachten op 2 artikelen. Uitermate tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noor 19-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Smeg MP6322x Combi magnetron uitstekende aankoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor vervanging van de Combi magnetron zijn wij naar Keukenloods XXL Zaandam gegaan. Een winkel met grote keuze mogelijkheden. Wij zijn geadviseerd door Dhr R. Oisterwijk. Aangezien wij de juiste afmetingen nog wilden nameten hebben wij later contact opgenomen. Dit bleek Dhr. R. Oosterwijk nogmaals te zijn. Deze heeft ons een mooie aanbieding gedaan waarop wij de Smeg besteld hebben. Vanaf de bestelling en aflevering zijn wij telkens op de hoogte gehouden en gelijktijdig bij de bezorging is de oude Combi magnetron mee afgevoerd. Nu na de inbouw en aansluiting van de Smeg MP6322X kunnen wij alleen zeggen dat deze boven verwachting is. Zodoende kunnen wij niet anders dan
Keukenloods XXL Zaandam en Dhr. R. Oosterwijk
de vermelding geven van ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.
Beiden zijn zeker aanbevelens waardig.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk Schipper 19-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitstekend advies gekregen voor de vervanging van mijn oude defecte koelvries inbouw combinatie in bestaande keuken. Telefonisch de juiste maten bepaald en daarna prima advies. Ook levering en onstallatie helemaal top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 19-04-2017 Via de website gekocht

Fantastisch geholpen van A tot Z

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is erg toegankelijk. Kom je er niet uit dan heb je snel iemand aan de telefoon om je vraag aan te stellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

awg albers 19-04-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
er was voldoende keus en de levering was prima
verder was de prijs kwaliteit verhouding prima
echt een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edhop 19-04-2017 Via de website gekocht

Zeer vriendelijk personeel telefonisch en montage

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben heel tevreden. Zeer prettige behulpzame medewerkers en helemaal top geïnstalleerd. Alleen jammer dat ik een week moest wachten tot ze de vaatwasser konden plaatsen. Het was erg.druk die week

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews