Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mia en Pim Hekking 08-04-2017 In de winkel gekocht

Deskundig , klantvriendelijk advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op advies van onze dochter kwamen wij bij jullie terecht. De shop ziet er verzorgd uit met een ruime sortering. Zeer klantvriendelijk en deskundige medewerker. Aflevering volgens planning.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Delil 07-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods is gewoon super, van bestelling tot levering en montage!!!
Vooraf ook een telefonisch gesprek gehad, ook erg behulpzaam...gewoon super!!!
Zal de volgende keer hier zeker terugkomen, echt een aanrader!!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 07-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede service, bij nalevering telefonisch geholpen door een vriendelijke dame
en ook de volgende dag in huis, duidelijke track en trace code, super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 07-04-2017 Via de website gekocht

Prima prijs, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden al eerder iets bij Keukenloods besteld en hebben er daarom opnieuw voor gekozen. Ze zijn steevast de goedkoopste en ook de levering is snel en volgens afspraak. Hoewel, in dit geval was het zelfs iets eerder dan afgesproken. Maar dat vond ik niet heel erg..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob 07-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Supersnel

Algemene score

8,0
Snel , vakkundig en vriendelijk geholpen. Bezorgopdracht was al gemaild voordat ik de winkel uitwas. Bezorgd op afgesproken tijd en zeer duidelijke communicatie.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingeborg 06-04-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

9,0
Prima prijs-kwaliteitverhouding. M-systemfornuis en afzuigkap gekocht via webshop, was niet voorradig zoals vermeld op de website echter dit was voor ons geen probleem. Informatievoorziening rondom levering was netjes. Aflevering tot in de keuken, netjes verpakt en op het afgesproken tijdstip. Meer dan tevreden over Keukenloods.nl!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foodlover 06-04-2017 Via de website gekocht

Zo kan het ook! Snel, goed, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor mijn vrouw een kitchen aid mixer besteld. Deze was hier het voordeligst en kwam de volgende ochtend(!) al met de (gratis!) bezorging. Was netjes verpakt, en uiteraard werkend en compleet. Dit mag een voorbeeld zijn voor alle webshops. Ik heb hier nog geen ervaring met retourzenden en geld terug, maar ga er van uit dat dat ook wel goed zit...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marinus 06-04-2017 Via de website gekocht

Toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is geweldig, heb voor deze site gekozen omdat er veel keuze is.
En dat voor een betaalbare prijs
En daarbij zeer gebruiksvriendelijk.
De levering van het Fornuis is prima verlopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 06-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Persoonlijk en professioneel advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naast de veelzijdige keus aan apparatuur, goede service en advies. Snelle levering, nette en vlotte bezorging. Laagste prijs garantie en afhandeling met de aankoop van ons apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

B 06-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, goedkoopste van alle sites, snel, zeker een aanrader ik ben super blij met me aankoop!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Boom 06-04-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Klantvriendelijk, vlot geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemak, goed bereikbaar, personeel kan je goed informeren. Prijs is goed te op zichten van kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gabriel 06-04-2017 Via de website gekocht

Soepel snel en makkelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijstechnisch en gebruiksvriendelijk wat wil je nog meer, tevens installatie service die goed heeft geholpen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 06-04-2017 Via de website gekocht

Verkoper in Gaanderen had er geen zin in, dus online gekocht

Algemene score

2,0
In de winkel in Gaanderen had de verkoper er duidelijk geen zin in om mij een fornuis te verkopen. Dat deed mij besluiten om het online maar eens te proberen. In een winkel verwacht ik meer service dan online, echter was het juist omgekeerd. Helaas blijkt na levering dat alle knoppen scheef zitten. Dus nu moet er service verleend worden om dit te verhelpen. Verplicht een dag thuis blijven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 07-04-2017

Beste Pascal,

Wat vervelend dat je niet goed bent geholpen in de winkel en dat er iets mis is met het fornuis. Ik hoop dat het probleem snel verholpen is. Als ik nog iets voor je kan betekenen dan hoor ik dat graag!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Ruud 06-04-2017 In de winkel gekocht
Veendam

prima zaken doen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Keukenloods altijd goed geholpen en scherpe prijsstelling. Duidelijke en heldere afspraken.
Volgende keer weer zaken doen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Andre Visser 06-04-2017 Via de website gekocht

Service echt goed. Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Jullie leverden als een van de weinigen/enigste de door ons gezochte 4kg machine. Goede prijs en prima service

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonneke 06-04-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koelkast en combi-magnetron gekocht en ook laten plaatsen. Werkt perfect. Netjes gedaan met nog een beetje extra uitleg. Snel ook. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.wolters 06-04-2017 Via de website gekocht

super service

Algemene score

10,0
zeer snelle en nette levering werd nog netjes na gevraagd of ik het goede product had besteld zodat je niet dubbel betaald mocht het verkeerd zijn prima oplettend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn koopman 06-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website, makkelijk keuze maken, simpel te betalen en snelle levering...
Ik heb gewoon niets te klagen....

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Astrid 06-04-2017 Via de website gekocht

Top service en super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is perfect, duidelijke websiten en super snelle levering. Zeker aan te bevelen! Erg tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aydin 06-04-2017 In de winkel gekocht
Amersfoort

Jammer dat het niet 100% was

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Tijdens de koop vaker gecommuniceerd dat we de keuken op een bepaalde moment wilden hebben en dit werd toegezegd maar echter na tekenen toch uitgesteld. Tip: zet alle afspraken zwart op wit.
Beschadeging op deurtje - geen idee wanneer dit wordt vervangen
Verkeerde verbindingsstukken geleverd: toch jammer dat het niet compleet is.
Niet goed ingelicht over lades: - lade 1 is kleiner dan lade 2 dit is nooit gecommuniceerd.

Verder was contact via email en telefoon altijd netjes.
Kwaliteit is perfect

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

A. Moesafier 06-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede service, goede uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop kwam ik op internet tegen, toen ik nieuwe inbouwapparaten zocht. Ik heb op de site gekeken en besloot liever naar 1 van de winkels te bezoeken. Ik werd goed ontvangen en uitgelegd over de apparaten waarin ik geïnteresseerd was.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marlies 05-04-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Super goede uitleg gehad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst zijn we in de winkel geweest voor oriëntatie vaatwasser, super goede uitleg gehad over inbouw vaatwasser en verschillende machines.
daarna op de site gekeken, maar toch om de goede uitleg en service in de winkel daar gekocht.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Canninga 05-04-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is ons aangeraden door een kennis
En we werden goed geholpen ,en ook telefonisch daarna werden we vakkundig ten woord gestaan

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Swolfs 05-04-2017 Via de website gekocht

Goede kwaliteit en vakkundig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, kwalitatief materiaal( inductie kookplaat) en geweldige monteurs( aansluiten en afvoeren verpakkingsmateriaal en oude kookplaat)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 04-04-2017 Via de website gekocht

Fijne website, met uitgebreide keuze

Algemene score

7,0
Goede, betrouwbare en overzichtelijke website, waar veel mogelijk is. Snel het juiste apparaat gevonden. Foto's van het apparaat zouden wel iets duidelijker/uitgebreider mogen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 04-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Alles klopt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect georganiseerde organisatie ,professionele adviseurs , goede communicatie en afspraken worden nagekomen.
Duidelijke informatie betreffende aflevering / installatie via e-mail
Installatie door vakmensen en uitvoerige uitleg van bediening van aangeschafte artikel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm Timmerman 04-04-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Boven verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke web shop, makkelijk zoeken en belangrijk de mening van andere kopers over de producten.
we zijn wezen kijken in de winkel om toch tastbaar aan te voelen wat we willen kopen.
ook hier uitstekend ontvangen en eerlijke informatie verkregen over de producten.
ook alles wat we wilden hier gekocht en ook over de prijs is eerlijk te praten.
We hebben alles gelijk betaald en de chauffeur die bezorgde was hier zeer content mee en beweerde dat dit bij deze firma heel goed kon daar het een prachtbedrijf is om voor te werken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

W.Ooms 04-04-2017 In de winkel gekocht
Opmeer

Goede afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Sinds enkele dagen is de kookpaat geinstalleerd en werkt naar behoren.
Wij hebben dit apparaat opgehaald in Opmeer waar we goed werden behandeld.
Wellicht kan de procedure bij het zelf ophalen verbeterd worden.
dank

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

nancy 04-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs voor de ovens, zeer goed dat de website overzichtelijk is, wel had ik nog graag gewilt dat je de artikelen had kunnen vergelijken met elkaar. De levering kon ik zelf bepalen echt heel goed geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 04-04-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, snelle levering van de juiste producten. Makkelijk uit te zoeken en selecteren via de website, contact via email verliep vlot. Alles geheel volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ger 04-04-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze tegen nette prijzen, uitstekend geholpen door bekwaam en vriendelijk personeel in de winkel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Monique 04-04-2017 Via de website gekocht

Heel snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Accessoires voor mijn kitchenaid keukenmachine besteld... keukenloods de goedkoopste van 5 winkels ! Dus keuze was makkelijk..top service...binnen een dag geleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-04-2017 In de winkel gekocht
Almere

Goede oven, goed advies en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie aabieding van Bosch combioven met alles eropaan. Gratis bezorgd. Netjes mail van tevoren en betalen bij aflevering. Superzaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sjaakie 04-04-2017 Via de website gekocht

Goed meegedacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inbouw koelkasten hebben 2 verschillende soorten deuren. Door een extra mail werd ik gedwongen om daar nog eens over na te denken. Maar goed ook, want anders had ik toch de verkeerde kast besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SvdH 04-04-2017 Via de website gekocht

Fijne service, vriendelijk geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Site was overzichtelijk. Vriendelijk geholpen aan de telefoon bij extra vragen. Levering ging snel en ook het plaatsen was zo gedaan door een servicegerichte monteur.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Alexanderdh 04-04-2017 Via de website gekocht

vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
voordelige prijs en vlotte levering. De website is overzichtelijk en het aanbod is uitgebreid. zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ina 04-04-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijke medewerkers die je 'op maat' adviseren.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een overzichtelijke site en na het het achterlaten van een vraag krijg je vrijwel direct een reactie, zelfs op zindag! Klantvriendelijke medewerkers die je 'op maat' adviseren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dani 04-04-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Super fijne zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn heel tervreden, super service, prettig personeel, goed advies, alles op tijd geleverd en naar boven gebracht, zou het iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 04-04-2017 Via de website gekocht

Juiste concessie voor klacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nav advies van Keukenloods een vaatwasser besteld. Ondank het advies paste de front niet op de voordeur.
Zij gaven mij de keuze om te retourneren of een ander model vaatwasser.
Keukenloods gaf mij zo een goede aanbieding dat ik deze niet kon afslaan. Goede en snelle Service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toos 04-04-2017 Via de website gekocht

Grote teleurstelling

Algemene score

1,0
Pakje op verkeerd adres bezorgd. Ik heb foutievevpostcode ingegeven maar juist adres er was geen controle postcode met adres Onmogelijk om het terug te halen. Zelf 8x aan de deur geweest. Geen enkele medewerking van keukenloods of dhl. Nu heb ik en geen kadootje en mijn geld kwijt.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 04-04-2017

Beste Toos,

Dat is vervelend! Heb je voor mij misschien het ordernummer van je bestelling? Dan kan ik kijken of ik nog iets voor je kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Karma 04-04-2017 Via de website gekocht

Nette snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede prijzen, nette communicatie en perfecte levering met pinnen bij de bezorging!! Fijn om pas te betalen als ze netjes in je huis staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert v L 04-04-2017 Via de website gekocht

gewoon goed, precies wat ik wilde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snel geleverd, info op website perfect, ook de vragen van kopers goed beantwoord. De levering was wel wat onverwacht eerder dan gepland.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

peter 03-04-2017 Via de website gekocht

zeer snel en coorrect geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestellen gaat prima , verzocht om een levering binnen 2 dagen, helemaal voor elkaar. Blijkbaar kun je aangeven dat je van de 24 uurs levering gebruik kunt maken, dat is helaas niet helemaal duidelijk bij de bestelprocedure.

Even contact gezocht met het filiaal in Alkmaar, of ik de bestelling in het filiaal of bij mij thuis geleverd zou krijgen, dit om verzend kosten te voorkomen, hier werd mij verteld dat er geen verzendkosten worden berekend, niets blijkt minder waar, bij de bestelling werd wel degelijk apart de verzendkosten aangegeven, jammer !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Noorderbloem 03-04-2017 Via de website gekocht

Keukenloods maakt belofte helemaal waar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De klantenservice is tot 22.00u bereikbaar en er wordt alle tijd genomen om een advies op maat te geven. Vervolgens blijkt de belofte van altijd de laagste prijs geen loze kreet. Ik vond een site waar de Bosch oven van mijn keuze E 154,- goedkoper was en na hiervan melding te hebben gedaan werd de prijs die ik moest betalen onmiddellijk aangepast. De installatieservice is ook erg goed. Bovendien konden we meteen de defecte oven meegeven. Als ik weer apparatuur nodig heb voor de keuken, dan is Keukenloods wel het eerste adres waaraan ik denk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 03-04-2017 Via de website gekocht

Aankoop ATAG CX 4511D oven-combi

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede beschikbaarheid verkoper, vlotte verstrekking offerte, scherpe prijs, eenvoudige bestelwijze en levering volgens afspraak

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid Selgert 03-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een mooi opgezette winkel. Men beschikt over een enorm assortiment en het personeel is uiterst vriendelijk en klantgericht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Koert 03-04-2017 Via de website gekocht

Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede deal!!!... top service!!!... uitstekende garantie voorwaarden (7jr!!!) levering en plaatsing door professionele vakmensen...

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JT 03-04-2017 Via de website gekocht

Klantenservice: goed meegedacht. Snel en goed geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantenservice: goed meegedacht. Snel en goed geregeld.
Eén onderdeel paste niet goed (niet goed gemeten), deze kon inderdaad retourgezonden worden.
Komt vast en zeker ook prima in orde!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Benny 01-04-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede service ....begrijpt het !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vorige week geleverd (volgens afspraak) een glaskookplaat van Bosch. Afgelopen dinsdag geplaatst en aangesloten.

Erg blij mee.....totdat ik gistermiddag zag dat een pootje van de keramische wokdrager was afgebroken, maar ook nergens het afgebroken stukje te vinden.

Direct gebeld en prettig te woord gestaan door Ronald (filiaal Utrecht)

Vandaag een positief bericht ontvangen dat de wokdrager bij Bosch is besteld en spoedig wordt geleverd.

Service & langere termijn denken heeft men hier goed begrepen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

LC 31-03-2017 In de winkel gekocht
roosendaal

oké

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurige behandeling. Afspraken nagekomen. Levering aan huis en betaling met pin mogelijk. Voor herhaling vatbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews