Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E de Boer 31-03-2017 Via de website gekocht

heb nog niet gebruik gemaakt van de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede site makkelijke keus, goede en vriendelijke bezorging, handleiding is wat minder vooral uitleg oven,
en gebruik klok, maar verder zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim van Roosendaal 31-03-2017 Via de website gekocht

IJzersterke Loods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De goede producten en klantvriendelijke benadering door Keukenloods is prima te noemen. Scherpe prijzen en vergeet niet de inbouwservice. Klasse

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Willigenburg 31-03-2017 Via de website gekocht

Vrijwel vlekkeloos verlopen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze shop vanwege de snelheid van levering en goede prijs voor de afwasmachine. Vrijwel vlekkeloos verlopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daan 31-03-2017 Via de website gekocht

Makkelijk, snel en duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je kunt op de site alles snel, makkelijk en duidelijk vinden,
en de prijs kwaliteit verhouding klopt, en dat is belangrijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Hekers 31-03-2017 In de winkel gekocht

zeer goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
via kieskeurig kwam ik bij de keukenloods terecht dat geeft aan dat zij de goedkoopste zijn. en ze hadden een goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Struik 31-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede levering en goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je wordt keurig via de mail op de hoogte gehouden. Na levering krijg je een mail of alles naar wens is gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 31-03-2017 Via de website gekocht

Goeie prijs, snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods was veruit de goedkoopste aanbieder van de KitchenAid. Zondag besteld, woensdag in huis. Prima!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sonja 31-03-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onlangs vaatwasser gekocht wederom bij de Keukenloods. Aantal jaren geleden nieuwe keuken bij ze aangeschaft. Goede adviezen en vriendelijk personeel. Service is top!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marit 31-03-2017 Via de website gekocht

Alle afspraken nagekomen, goed contact en meedenken. Keurig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keukenloods biedt de juiste service voor ons. Ik had een prettig telefonisch en email contact met dit lokale bedrijf.
Ik wilde een inbouwvaatwasser en ze belden me na voor de juiste maten, zodat ik zeker niet een verkeerd product had besteld.
Dus dat was erg fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saskia 31-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet alleen was de bestelling rondom perfect, maar de monteurs die het afleverde en installeerde waren meer dan een 10 waard - zulke werknemers zijn voor een bedrijf goud waard, want elke klant wil graag top professionele, buitengewoon vriendelijke monteurs in dienst. Beloon ze volop en koester dergelijke werknemers!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bob groot 30-03-2017 In de winkel gekocht
zaandam

goede service ,vriendelijk persooneel

Algemene score

9,0
word vriendelijk te woord gestaan,hulpvaardig ook met de lift gaan ze mee naar boven daar mijn vrouw minder valide is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.Bongarts 30-03-2017 Via de website gekocht

heel goede service

Algemene score

10,0
Geweldige Service .Goede uitleg .Mooie apperaten.We zijn er erg blij mee.
Na 53 jaar op gas gekookt te hebben bevalt t priema.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 30-03-2017 Via de website gekocht

Belofte waargemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon gedaan wat beloofd werd. Dat geeft vertrouwen voor de toekomst! Hier koop ik de volgend keer weer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lindy 30-03-2017 Via de website gekocht

Handmixer Kitchenaid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keurig verpakt, de volgende dag bezorgd, een uitstekende kwaliteit voor een goede prijs. Vijftien euro goedkoper dan bol.com, dat is snel verdiend!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marian 30-03-2017 Via de website gekocht

Prima service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De grootste reden om bij keukenloods te kopen was voor ons de prijs. De ene dag hebben we besteld en de volgende dag was het al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 30-03-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Prima duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Allemaal zo gegaan als dat je verwacht en zoals het hoort te gaan. Van aankoop tot levering en montage! Ben dus zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Thomas 30-03-2017 Via de website gekocht

schade snel opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling was snel geleverd maar bleek een onderdeel helaas beschadigd, na een telefoontje een link per E-mail ontvangen, gegevens ingevuld met een paar foto's erbij verzonden, via fabrikant Novy zijn de onderdelen vlot en kosteloos thuis afgeleverd en kon ik de werkzaamheden afronden, snelle en goede service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bernice 29-03-2017 Via de website gekocht

Professionele service

Algemene score

10,0
Op de site van keukenloods uitgekomen na prijsvergelijkingen met andere aanbieders van producten van mijn keuze. De site is ook prettig in gebruik. Ik ben vooral onder de indruk van de professionele ondersteuning van de medewerkers die ik aan de telefoon heb gesproken. De service is vriendelijk, vlot en uiterst correct.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. N 29-03-2017 Via de website gekocht

Kwaliteit voor scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed klantencontact. Goede deal gekregen en stip en snel geleverd! Zou weer doen en kan ik anderen aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Ben Krook 29-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben via een collega op het werk aan bij de Keukenloods beland. Hij heeft mij jullie sterk aanbevolen.
Voor mij was dit de eerste kennismaking en ik moet zeggen : alle lof voor de goede communicatie , snelle levering en verdere afhandeling van de opdracht. Zal jullie zeker aanbevelen bij familie , kennissen enzovoorts.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meer dan tevreden klant 29-03-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Zeer tevreden ! Uitstekende expertise van de verkoper.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfecte levering! Perfect op tijd, je moet wel voet bij stuk houden als de levering op eind van de dag kan plaats vinden.
Uitstekend inbouw team, zeer correct. Duidelijke internet site.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Janny van den Bergh 29-03-2017 Via de website gekocht

prima leverancier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen ging makkelijk, werd goed op de hoogte gehouden over status order, prima prijs voor mooie apparatuur.
goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siem 29-03-2017 Via de website gekocht

Goede bereikbaarheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op internet gezocht naar specifiek merk vaatwasser bij keukenloods gevonden voor goede prijs.
's avonds nog gebeld om de bestelling te plaatsen en twee dagen later thuis afgeleverd. Prima, ik ben tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John1948 29-03-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Prima service en een scherpe prijs !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op aanbeveling van familie deze shop gevonden en daar geen spijt van gekregen. Het gesprek in de winkel verliep erg prettig,
Er wordt je niets aangepraat. Tip: Maak van te voren een afspraak.
De laagste prijsgarantie is een prettige bijkomstigheid.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 29-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Oven gezien, gelijk gekocht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb eerst verschillende sites vergeleken. Vooral voor Keukenloods gekozen omdat het de goedkoopste was en in de buurt. Ik heb al eerder een apparaat in deze winkel gekocht toen het nog Kookwereld heette. Fijn dat alle magnetrons bij elkaar stonden, ik kon ze zo goed vergelijken. Op websites is het vaak moeilijk het interieur te zien. Dat vind ik toch wel belangrijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

richard 29-03-2017 Via de website gekocht

perfecte onderhandeling!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
perfecte service! bezorgafspraak wel 4 x moeten verzetten door vertraging huis. geen enkel probleem vanuit keukenloods. viel goed te onderhandelen over de prijs.

erg blij met de producten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Woonhuys Vianen 29-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijke communicatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helaas was er een levertijd op hetgeen ik had besteld. Keurig ingelicht via de mail. De uiteindelijke levering was zelfs een paar dagen eerder dan vermeld.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.westerman 29-03-2017 Via de website gekocht

De service is prima de bezorgers waren erg netjes.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat het product wat is zocht bij de keukenloods het goedkoopste uit de bus kwam en ook meteen geleverd kan worden service is gewoon geweldig voor de volgende aankoop ga ik voor keukenloods.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

weltevreden 29-03-2017 In de winkel gekocht
Zwaag

Aandacht voor de klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
men neemt de tijd om je vragen te beantwoorden. De service is goed. ik heb tot nu toe goede en prettige ervaringen in deze winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Robert 29-03-2017 Via de website gekocht

Erg goede pre-sales

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij keukenloods terecht gekomen vanwege de beste prijs voor onze koel/vries combinatie. Erg te spreken over de service waarbij Keukenloods ons op eigen initiatief benaderde om te controleren of we het juiste model hadden gekozen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lex 29-03-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruikersvriendelijke website en snelle reactie op vragen en uitleg over de werkwijze en afhandeling van onvolkomenheden.
Monteurs vriendelijk en beleefd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gabriel 29-03-2017 Via de website gekocht

Aflevering op afgesproken tijd

Algemene score

8,0
duidelijk, overzichtelijk en goede website! Goede produktomschrijving en duidelijke foto's.
Makkelijk bestellen, fijne communicatie en uitgebreid via de mail

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rien 29-03-2017 Via de website gekocht

Levering en paatsing vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel. Accuraat. Vriendelijk
Keurig op tijd
Kleine aanpasingen keurig gedaan
Alles weer opgeruimd
Pris en kwaliteit is goed

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andreas van Dijk 29-03-2017 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie prijzen en goed advies. Ze komen hun afspraken na en snelle levering. Het bedrijf dat ze inhuren voor de inbouw is ook top! Doen netjes hun werk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariël 29-03-2017 Via de website gekocht

Prijs goed, service goed, beter kan je het niet hebben

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site werkt perfect en een makkelijke selectie van de producten.
Prima inbouwservice en beleefd personeel

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 29-03-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

geweldige

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
I did not know so much about kitchens device, I did my research on Internet, when my mind was clear and I knew what I want, I went to the shop in Zandaam, full of questions and doubts, they give me very good advice and at the went I could get I want for the best "sharp" price. Good quality for the best Price. The delivery was on time. I highly recommend Keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rosanja 29-03-2017 Via de website gekocht

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima website ,duidelijk en levering was snel en netjes geregeld.Zelfs de oude koelkast werd meegenomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet van der Spek 29-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Attent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
service in de winkel is prima! daarna is er "radiostilte", ook als de aangegeven levertijd van in week 6 langzaam maar zeker steeds meer opschuift naar uiteindelijk week 10!
alleen door zelf te bellen wordt er actie genomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rob de Nooy 29-03-2017 Via de website gekocht

Aan te bevelen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ze een goede prijs hadden voor het type apparaat wat ik zocht. Daarna de service desk opgebeld om zeker te zijn dat de gekozen machine ook paste in de beschikbare inbouw ruimte en na wat heen en weer geloop met een centimeter kwamen we tot de conclusie dat het allemaal zou moeten lukken. Apparaat was op tijd beschikbaar , maar er was wat vertraging bij de plaatsing want er waren nogal wat monteurs ziek. Na de datum geprikt te hebben verscheen de monteur op tijd en was binnen een uur klaar met het plaatsen en de afwasmachine functioneert naar tevredenheid.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Helena1 28-03-2017 In de winkel gekocht
Watergang

Zeer goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb naar een nieuwe inbouw oven en kookplaat gezocht op internet.
Ik kwam bij deze winkel terecht.
Er is veel keuze, maar ook een showroom redelijk dicht in de buurt, in Watergang.
Daar werd ik deskundig geholpen. Prettig, zonder 'verkooppraatjes'.
Gewoon duidelijk.
Beide producten daar gekocht.
Werd snel geleverd. En alles past precies!
Ga daar zeker weer heen als ik iets nodig heb.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Hebben 28-03-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Een prima uitleg!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie winkel met een groot assortiment aan keukenapparatuur. We zochten een afwasmachine en kregen een goede uitleg over het groot assortiment aan afwasmachines. Wat me erg charmeerde was dat ze heel eerlijk waren in hun verkoopaanbevelingen. Ze gaven de voor en nadelen aan van het assortiment. Het was niet zo dat ze je een dure afwasmachine wilde verkopen. Ze lieten de keus helemaal aan de klant zelf over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Woerdenbach 28-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Verkoper voelde ons prima aan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop in Roosendaal was voldoende uitgerust in de keukenmachines om dat te vinden wat we zochten, de verkoper stond ons te woord pas nadat wij wat hadden rondgekeken en op onze vraag voor advies.
Wij hebben het al dan niet terechte gevoel dat hij aardig wist wat we bedoelden, maar dat dit voor ons budget niet haalbaar was.Hij heeft ons ervan overtuigd om iets meer geld uit te geven voor een betere en recentere machine.
De bezorging was wat minder, de bezorger was met twee personen en vroeg toch of ik kon helpen met tillen.
Dat heb ik geweigerd, want ik liet hem niet zomaar bezorgen, daar was een reden voor.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

F.van de Kamp 28-03-2017 Via de website gekocht

Dik tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben goed geholpen, website deed niet helemaal wat hij moest doen, telefoon gepakt en direct prima geholpen.
Zelfs vragen over afmetingen gesteld of ik wel de juiste vaatwasser bestelde.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo verhoeven 28-03-2017 Via de website gekocht

Redelijke service

Algemene score

4,0
Goede toegankelijke web shop. Jammer dat de aankoop is geleverd zonder bevestigingsmateriaal en wat nog erger is zonder instructie. Kan en wil ook wel worden opgelost door de service desk maar dat duurt weer enkele dagen en kan je de aankoop in dit geval de afzuigkap niet gebruiken. Persoonlijk zou ik dit soort aankopen
Niet meer via deze site aanschaffen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 29-03-2017

Beste Theo,

Wat vervelend dat het allemaal tegen heeft gezeten. Heb je voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik even voor je kijken of ik nog iets kan betekenen!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Crispinus 28-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Vlotte levering en plaatsing, volgens duidelijke afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies, goede prijs, duidelijke afspraken en vlotte levering en plaatsing.
Een duidelijk overzicht vanaf de bestelling tot plaatsing via Mail en traceerbaarheid van de zending.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emrotskir 28-03-2017 Via de website gekocht

Alles perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn gezocht toestel stond niet op de site. Na een snel antwoord op mijn mailtje werd mij een gunstige prijs voorgesteld voor het toestel dat kon binnen de week geleverd worden. Dit gebeurde dan ook door hun behulpzame en attente bezorger op het afgesproken uur, na telefonisch contact.
Was onze eerste aankoop via internet van meer dan 20€.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 28-03-2017 Via de website gekocht

Korte lijnen. +Snel, kundig en vriendelijk inbouw-team

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot aanbod, fijn om te kunnen bellen, 's avonds bereikbaar, montage team beschikbaar, korte lijnen, gratis upgrade ivm onbeschikbaarheid gewenste model, afspraak is afspraak.
Enige minpunt is dat montage team na 1,5 week plaats had. Inbouw team was uiterst vrolijk, kundig en op tijd (zelfs 30 minuten te vroeg)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

André 28-03-2017 Via de website gekocht

Keurige en duidelijke orderafhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Keukenloods een koelkast, inductiekookplaat en combioven aangeschaft. Het hele ordertraject, van prijsafspraak voor deze aankoop, als offerte, orderbevestiging en levering waren duidelijk en correct. Was over het geheel zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

berend 28-03-2017 Via de website gekocht

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en goed de inductieplaat en oven ingebouwd met een goed instructie daarbij.
Zal een ieder aanraden om hier keuken apperatuur te kopen.
Bedankt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 28-03-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je krijgt hier een prima service.
Het product werd snel bezorgd.
De inductiekookplaat is eeg mooi precies zoals op het plaatje en dit alles voor een goed prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews