Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HdJ 23-03-2017 Via de website gekocht

Keurige, nette, beleefde service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een en al behulpzaamheid en goede adviezen bij je aankoop. Goede nazorg in de zin van bevestiging van bestelling, melding dat bestelling is verzonden enz.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudel 23-03-2017 Via de website gekocht

Levering op tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering was prima in orde. Precies op tijd en netjes alles op zijn plek gezet. De apparaten hebben een prima prijs/kwaliteit gehalte.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja Paalvast 23-03-2017 Via de website gekocht

Service helemaal top, echt fantastisch.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel is zeer betrokken. Niets is teveel. Wil je een tweede of zelfs een derde offerte geen enkel probleem. Totaal geen druk ervaren. Zeer behulpzaam en een prettig contact.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Boer 23-03-2017 Via de website gekocht

Gewldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele duidelijke site. We hebben een inbouw koelkast gekocht. Daags na onze bestelling werden we gebeld met de vraag of het klopte dat we een deur-op-deur hadden besteld en ze wilden weten wat de maat van de keukendeur was. Dit allemaal om te voorkomen dat de door ons bestelde koelkast niet de juiste zou zijn.
Heerlijk dat een bedrijf zelf dat initiatief neemt om teleurstellingen te voorkomen!!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edgar 23-03-2017 Via de website gekocht

Organisatie klopt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijzen zijn goed, service is goed, denken mee en doen wat ze zeggen.
Alles was ruim op tijd en op twee locaties laten leveren

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Roelvink 23-03-2017 Via de website gekocht

Een aanrader deze verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie service, duidelijke snelle bevestiging van koop en volgende dag al geleverd, super! Ook de info aan de telefoon was duidelijk en erg aardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 23-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service , en ook online een zeer goed advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een gebruiksvriendelijke webshop, breed assortiment , en een zeer scherpe prijs betaald voor mijn nieuwe inductie kookplaat.
Medewerkers zijn goed bereikbaar, ook telefonisch, zijn competent en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van Blokland 23-03-2017 Via de website gekocht

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is super overzichtelijk, toch voor de zekerheid nog telefonisch contact opgenomen. Echt super geholpen aan de telefoon en kon direct de order plaatsen. Afhandeling van de bestelling was ook super en de monteur wist echt wat hij deed en betrok ons in eventuele beslissingen die gemaakt moesten worden. Ook gaf de monteur uitleg voor direct gebruik. Echt SUPER!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G.v.T. 23-03-2017 Via de website gekocht

Miele afwasautomaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen 2 dagen een nieuwe afwasautomaat en gemonteerd!
Super service via de winkel in Almere, verkoper dhr. Meinsma.
Op het internet een kijkje genomen op de site en daarna telefonisch besteld. De volgende dag al in huis, omdat zij onze keuze op voorraad hadden. De volgende dag gemonteerd door Van Teulingen keukenmontage en wij kunnen voorlopig weer machinaal afwassen. Een pluim! Super team!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WdH 23-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service. Verkoper dacht mee.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekend op aller gebied. Prima advies. Werd meegedacht. Verkoper deed een prima aanbieding waardoor een snelle levering kon worden gerealiseerd. Zelfs op zaterdagavond kon alles nog geregeld worden zodat we dinsdags al de koelkast in huis hadden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarcoB 23-03-2017 Via de website gekocht

Super geregeld en dezelfde dag big bezorgd ????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dezelfde dag nog bezorgd echt aan te bevelen 👍🏼
Smiddags mooi op tijd stond de bezorgservice alvoor de deur en namen het oude product weer mee!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rob blommaert 23-03-2017 Via de website gekocht

betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
afspraken nagekomen tegen concurrerende prijs, levering op tijd, het te vervangen toestel mee retour genomen

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

SZJOIN 23-03-2017 Via de website gekocht

Snel. accuraat en flexibel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser op tijd geleverd, oude vaatwasser meegenomen, ondanks dat we vergeten waren de slagen er at te halen. Werd geen probleem van gemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MP Nuiten 23-03-2017 Via de website gekocht

snel leveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb meerdere keren gekocht bij de keukenloods en altijd correct geholpen de mensen zijn vriendelijk ook aan de telefoon.
Ik zal hier altijd kopen ook voor de gunstige prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

minidelmonte. 23-03-2017 Via de website gekocht

geweldige service!!!!!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik kan geen enkele klacht bedenken. even leek het erop dat er problemen bij het afgesproken tijdstip van aflevering zouden ontstaan maar dat werd snel op een vriendelijke manier opgelost. bezorging was ook prima. het apparaat werd netjes op de gevraagde plaats neergezet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Loenen 23-03-2017 Via de website gekocht

Prima Prijs-Kwaliteit; snel, maar kan klantvriendelijker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle levering. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Minder is dat ik mee moest helpen het apparaat van 75 kg uit de auto te tillen (slechts 1 chauffeur en geen goede hulpmiddelen aanwezig, zoals een laadklep of dergelijke). Minder is ook dat de deur net de verkeerde kant op draait en dat ik dat zelf moet aanpassen. Beter zou zijn als je van te voren kunt aangeven aan welke kant de deur moet draaien en dat zulks voor aflevering wordt aangepast!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jdo 23-03-2017 Via de website gekocht

Heerlijk bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke online shop, erg scherpe prijzen, fijne pre-sales service met adequaat antwoord op mijn vragen, snelle levering en plaatsing. Vlekkeloos. Ik zeg 'top!'

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steenhuis 23-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de keukenloods onze apparatuur gekocht op advies van de keuken installateur. Prima contact gehad en een zeer goed prijs gekregen. We misten wat bij onze bestelling maar zagen dat pas naderhand, gelijk een mail gestuurd met wat te doen en ook dat werd prima opgelost. Top service

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Angela 22-03-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een combi oven gekocht bij keukenloods, omdat onze oude helaas kapot was gegaan. Op zondagavond nog gebeld met een kleine vraag. Wat super dat ze nog bereikbaar waren. Omdat de bestelde oven een lange levertijd had, hebben we een upgrade gekregen zonder bijkomende kosten. Deze werd al snel geleverd en geïnstalleerd. De jonge mannen die kwamen installeren waren erg vriendelijk en netjes in het werk en uitleg.
Wow, service bestaat dus toch nog! Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob peereboom 21-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

snelle levering accurate plaatsing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
uitgebreid assortiment van alle soorten apparatuur- ruime keuze in alle prijsklassen-deskundig en vreindelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sis van der Schors 21-03-2017 Via de website gekocht

Meer dan geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De koelkast die wij bij jullie hebben gekocht is prima!
Inclusief inbouw waren we ruim € 300.- goedkoper uit dan bij een ander.
De inbouwservice is ook super!
Met vriendelijke groet,
Sis van der Schors

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Nieuwenhuis 20-03-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Goede informatie, en top afwikkeling leverantie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service bij de aankoopbegeleiding. Heldere informatie over de aangeschafte apparatuur. Duidelijke info over levering en goede aflevering.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ruiter 20-03-2017 Via de website gekocht

Volgens afspraak.

Algemene score

8,0
Goede prijs en advies.
Moest mijn bestaande keukenblok verbouwen voor een grotere koelkast.
Een medewerker van de Keukenloods kwam ter plekke kijken en gaf goed advies.
Zelfs later nog extra legplank gehad, zodat ik alles had voor de aanpassing.
Bedankt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 20-03-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb half jaar van te voren een omvangrijke order geplaatst voor een nieuwe keuken. Gedeeltes van de order moesten eerder geleverd worden (ivm montage bij interieurbouwer) en op verschillende adressen. Alles is logistiek goed gegaan.
Bij de aflevering bleek de verkeerde koelkast geleverd te zijn, deze is meteen meegenomen en een tijdje later werd de juiste geleverd. Bij de oven bleek de glasplaat beschadigd te zijn en dat werd pas na een week geconstateerd. Deze werd meegenomen en een paar dagen later weer vervangen. Kortom: korte en heldere lijnen m.b.t. communicatie, goede service en een mooie prijsafspraak kunnen maken.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W. P. Cornax 20-03-2017 Via de website gekocht

prime service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijs, site beoordeling en goede bereikbaarheid van de service. het gpede alternatief dat aangeboden werd omdat het betreffende apparaat niet meer leverbaar was, tegen de laagste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Omar Jarmohamed 20-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods geeft goede informatie en adviezen betreffende de producten die je wilt kopen en komen hun afspraken altijd 100% na. De chauffeur belt een half uur van te voren op hoe laat hij aankomt en dat is perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miranda 20-03-2017 Via de website gekocht

Niks op aan te merken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
'S avonds gebeld voor inlichtingen over een combi magnetron oven van Siemens, prima uitleg, goede prijs! volgende dag in huis.
In 1 woord, zéér tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fam. Dannenberg 19-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Gezocht op internet en daarbij kwam Keukenloods als goedkoopste uit de bus. Snelle levering alleen jammer dat werd aangegeven dat je gebeld werd om te overleggen over de levering en dat later niet mogelijk was.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim van Roosendaal 18-03-2017 Via de website gekocht

IJzersterke Loods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwaliteit conform afspraken. Bestellen via het internet. Je moet goed de maten weten en/of goed kunnen inmeten. En zowaar je keuken is weer totaal gerenoveerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Derksen 17-03-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Mond op mond reclame werkt echt! ;)

Algemene score

9,0
Naar aanleiding van een defect keukenapparaat hebben we snel wat navraag gedaan bij vrienden naar hun bevindingen, zij adviseerden me naar de keukenloods te gaan omwille van de klantvriendelijke service. Zij stelden me niet teleur en leverden een prima apparaat voor een goede prijs!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a schutten 17-03-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de tijd van bezorging is zeer nauwkeurig. De monteur belde dat hij in de file stond en daardoor later kwam. Hij ging pas om 21.00 uur weg. Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 17-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het bestellen via de website ging heel gemakkelijk. Duidelijke mails. Ook klantenservice was heel vriendelijk.
De monteur heeft het netjes achtergelaten. Heel top!
Alles goed geïnstalleerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 17-03-2017 Via de website gekocht

Goede info via whatsapp.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze en prima info over wat de mogelijkheden waren om een defecte combi-oven te vervangen.
Direct leveren en monteren is goed geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 17-03-2017 Via de website gekocht

Levering en info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via Google op zoek naar keuken apparatuur. prijs vergeleken met andere aanbieders waarbij bleek dat prijs concurrerend is. Verder goede info op de gestelde vragen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans Pouleijn 17-03-2017 Via de website gekocht

Vakkundig advies, duidelijke site en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenkoods geeft een deskundig advies. Correcte behandeling aan de telefoon. En levert snel. En levert tegen aantrekkelijke prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. de Groot 17-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Fijn geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment en concurrerende prijzen. Goede service en snelle levering. Goede communicatie over datum montage. Prima montage. Netjes afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Silvia. 17-03-2017 Via de website gekocht

Dik tevreden!!!

Algemene score

9,0
Prima service, snelle bezorging, aardige jongeman die de oven kwam afleveren. Jammer dat zo'n jongen alleen moet sjouwen, een oven is nog wel te doen maar wat met bv een grote koelkast? En ik snap ook wel dat het een koste plaatje is, maar op den duur lijkt mij dit niet echt gezond voor je rug. Maar verder alles naar wens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kees 17-03-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Goed advies en snelle afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keuze en een vriendelijke bediening. Inderdaad de goedkoopste prijs gekregen die naderhand werd aangepast. netjes.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bas Bakker 17-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefonisch contact gehad over een advies voor een vaatwasser, keurig geholpen en een snelle perfecte afhandeling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eel 17-03-2017 Via de website gekocht

Goeie snelle service, alles netjes en snel afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie duidelijke website, goeie communicatie. Heb de aflever datum aangepast naar een week later en dit was geen enkel probleem. Zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Theo 17-03-2017 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

9,0
Makkelijke website. Goede telefonische bereikbaarheid , snelle levering.
Met een email een dag ervoor wordt de tijd van de levering aan gegeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. Hermans te Kessel 17-03-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods in Nederweert

mooie winkels veel keuzes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruime keuze en horen vertellen van anderen was super goede service gekregen en advies, fijn en goed personeel

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maureen 16-03-2017 In de winkel gekocht
zaandam

snel geleverd

Algemene score

8,0
Wij hebben in de winkel onze bestelling gedaan, dus niet online. We werden netjes en snel geholpen, duidelijke bon, geen aanbetaling nodig, werd ook niet om gevraagd. Hadden gekozen voor bezorgen inclusief monteren en afvoeren oude apparaat, dat gaat via extern bedrijf, keurig netjes op tijd en volgens afspraak!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henk 16-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds voor 22.00 besteld en de volgende dag inderdaad in huis!
Via mail op de hoogte gehouden hoe laat de levering plaats vind.
Helemaal goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Bremen 16-03-2017 Via de website gekocht

Geheel volgens afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via de Keukenloods een afzuigkap gekocht en door het inbouwteam laten inbouwen. Snelle levering en vakkundig ingebouwd en de oude afzuigkap gedemonteerd en meegenomen. Super! Geen negatief iets te verzinnen van verkoop tot montage door Paul van het inbouwteam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 15-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Perfect geholpen en prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een verademing als je bij andere keukenbedrijven bent geweest: bij Keukenloods Roosendaal heel prettig geholpen bij het aanschaffen van een nieuwe keuken. Er werd goed geluisterd en meegedacht. Alle afspraken zijn keurig nagekomen en de levering was op tijd en volgens afspraak.
Zoals altijd gaat er wel eens iets mis maar dat is snel en naar volle tevredenheid opgelost door de mensen in Roosendaal.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toetie Den Haag 15-03-2017 Via de website gekocht

Tevreden klant: goede technische adviezen en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kreeg goede uitleg, service en heel klantvriendelijk benadering. Alles wat mondeling werd toegezegd is ook waargemaakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. van Venrooij-Langeberg 15-03-2017 Via de website gekocht

Keurige levering .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering was prima. Helaas is onze gasopglaskookplaat kapot. Gelijk gebeld en vandaag monteur geweest alleen had hij niet de goede dingen bij zich dus nu weer wachten tot donderdag. Ik was hier erg boos over want je moet alles doorgeven ser.nrs etc zodat ze spullen meenemen en dan heeft hij het nog niet bij zich. Nu weer halve dag wachten op monteur. Heb nog steeds niet kunnen koken sinds plaatsing woensdag 8 maart.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kees 15-03-2017 Via de website gekocht

SNEL EN CORRECT

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
PRACHTIGE NIEUWE WINKEL OP KANALENEILAND Vriendelijk personeel mooie keukens opgesteld. Ik zou hier zeker een keuken kunnen aanschaffen als ik er een nodig zou hebben

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S.D. 14-03-2017 Via de website gekocht

vakkundig en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke overzichtelijke site, hier al goed georienteerd, hierna gebeld voor persoonlijk advies aangezien we diverse apparaten nodig hadden, hier kregen we van de tel. medewerker vakkundig advies en een scherpe offerte. ook bezorging ging keurig volgens duidelijke afspraak, aanrader wat mij betreft

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews