Keukenloods
Benieuwd naar ervaringen met Keukenloods? Lees beoordelingen van consumenten en deel jouw eigen review over service, levering en betrouwbaarheid.
9.2
Deze score is gebaseerd op 681 goedgekeurde reviews die in het afgelopen jaar voor Keukenloods zijn geschreven. In de gemiddelde beoordeling tellen oudere reviews minder zwaar mee dan de meest actuele reviews. Lees meer over deze berekening
Ik was op zoek naar een inbouwkoelkast en vond deze al al snel op de site. Vervolgens een offerte aangevraagd, waarop ik snel bericht kreeg. Ik had nog een vraag en zocht telefonisch contact. Ik had snel iemand aan de lijn en kreeg professioneel en goed antwoord. De levering was volgens afspraak en op tijd. Conclusie is dus een dikke 10 voor service, klantvriendelijk en levering.
De door mij geselecteerde Siemens inductie kookplaat op voorraad en gunstig geprijsd, ook de nazorg als goed ervaren.
Een negen omdat ik nooit een tien geef. Ben zeer tevreden over alles van bestelling tot aflevering. Als slagroom op de taart is de oven die we nu hebben een geweldig apparaat gebleken. We hebben precies gekregen wat we zochten en wilde.
Vaatwasser was snel geleverd voor een goede prijs. Bezorger was vriendelijk
Met enige spoed een Afzuigkap nodig, dus naar de vestiging in Zaandam gereden. Hetzelfde model was nog steeds te koop dus in een "impuls" aangeschaft. Later op het internet een goedkoper adres gevonden en het verschil (300+ Euro) werd gelijk terug betaald. De levertijd zat tussen mogelijk en verwacht in en dus redelijk. Al met al een goede aankoop. Alleen jammer van het initieel grote prijsverschil terwijl de website altijd volstaat met TOP Deals. Voor de rest helemaal tevreden.
Ik had per ongeluk de verkeerde kraan bij mijn Quooker besteld. Ik zag dit pas toen ik alles ontvangen had en de doos open maakte. Ik kon zonder verzendkosten de Quooker terug sturen, en zodra deze binnen was werd de Quooker met de juiste kraan naar mij verstuurd. Prima service!
Vriendelijke monteurs, die zeer deskundig te werk gingen. Goed advies en snel en correct geleverd en geplaatst
De Keukenloods is een uitstekend bedrijf, ondanks de lange leveringstijden voor sommige apparaten.
Ze geven ook advies als er een bepaald product niet meer leverbaar is en geven een update over een vervangend product voor de zelfde prijs.
Communicatie verliep uitstekend via e-mail en WhatsApp.
Ik had mazzel "in januari 2021 besteld en in oktober 2021 geleverd". Mooi prijsvoordeel meegenomen.
Levering was uitstekend en op de juiste tijd.
Nu bezig met de apparatuur in de nieuwe keuken te plaatsen
goed advies en prima afstemming over tussentijdse levering. denken mee met de klant!
Kennis van zaken enige minpunt is de montage afspraak, waardoor de installatie 14 dagen later pas kon plaats vinden. Montage zelf is prima verlopen.
Tweede keer dat ik iets besteld heb bij de keukenloods. Vorig jaar een inductieplaat en onlangs een afzuigkap. Beide keren per omgaande thuisgestuurd gekregen en stukken goedkoper als bij de fysieke winkel. Als je zelf handig bent of iemand hebt die handig is scheelt dat al vlot een paar cent. Ik ben niet zo handig en heb iemand ingehuurd om het te plaatsen en dan nog scheelt het aardig wat.
In eerste instantie was de online bestelling fout gegaan (na 4 dagen was de status van de bestelling nog steeds onbekend).
Na een telefoontje van mij is de fout gecorrigeerd en de bestelling meteen in gang gezet.
Weekje later was de bestelling binnen.
Juiste correcte en snelle levering. Product zoals omschreven op de site. Tegen een mooie prijs.
goede overzichtelelijke web shop plus een goede prijs en super snelle levering
compliment
Al meerdere keren wat gekocht via Keukenloods. Altijd prima verlopen. Komen afspraken na, kortom...prima bedrijf!!!
Prima bedrijf, aanbevolen door Bosch. Vakkundige begeleiding en uitstekende installatie.
Nette, snelle, correcte aflevering door zeer vriendelijke chauffeur. Voordien tijdvak kunnen kiezen en een ongeveer tijdstip door keukenloods. Kort voordien netjes een berichtje ontvangen dat de chauffeur er binnen 15 minuten zou zijn. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te blijven.
De klantenservice is goed bereikbaar en deskundig. Zodoende kan je van te voren inschatten of het een interessant aanbod is.
Zeer nette service in de winkel zelf en het plaatsen gebeurde ook zeer professioneel. Top!
Netjes te woord gestaan en geadviseerd; ook snelle levering van onze combi oven
Weliswaar niet via de shop, maar bij een vestiging gekocht.
Daar goed en netjes geholpen. Ervaring bij een ander bedrijf voor hetzelfde artikel erg negatief. Tevens een snelle levering (2 dgn. later en tijdens het afgesproken tijdspanne). Zelfs vooraankondiging dat men er aan kwam
Wij zijn via internet hier terecht gekomen alles netjes en zeer goed geholpen en de bezorging ook op afgesproken tijd aanwezig werd goed op de hoogte gehouden bezorger zeer nette man
Prima website, hele goede service en prijs/kwaliteit verhouding. Perfecte levering!!
Winkelwas zeer overzichtelijk
Wij werden zeer goed geholpen verkoper was zeer vriendelijk
Zijn zeer tevreden over het product (gaskookplaat)
Goede service, geleverd op afgesproken datum, snel geregeld. Helaas wel een lange wachttijd tot montage van 4 weken.