Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B. Stravers 09-03-2017 Via de website gekocht

Gemakkelijk in de omgang en altijd hulpvaardig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door het gemakkelijk zoeken, en met goede hulp op de achtergrond, heb ik een goed geprijsd product gekocht die aan al mijn verwachtingen voldoet. Eenmaal in huis, en omdat ik in België woon, had ik nog een klein probleempje met het invullen van de verlengde garantie. Zelf dit kleine ongemak was na een e-mailtje snel opgelost. Proficiat hiervoor!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmina Snoodijk 09-03-2017 Via de website gekocht

Goede servicce

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij levering bleek de vlakschermafzuigkap te groot te zijn. Deze konden we zonder probleem ruilen voor een ander. Keukenloods was behulpzaam bij het vinden van een nieuwe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 09-03-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

prettige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer tevreden met mijn vorige aankoop bij de keukenloods en prettig benaderd.
afzuigkap, vaatwasser en kookplaat voldoen aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 09-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service bij bestelling en installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In eerste instantie had ik een oven/kookplaatcombi besteld die bij levering teveel stroom bleek te trekken. Ik kon de artikelen zonder verdere kosten retourneren en werd goed geadviseerd bij de keuze voor vervangende apparatuur, zowel vwb de specs als de prijs. Snelle levering en top installatie !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud Mollema 08-03-2017 Via de website gekocht

Eerlijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een oven met magnetronfunctie gekocht en kon binnen een paar minuten een faire prijs afspreken met een zeer nette verkoper. 3 dagen later was de oven binnen. Perfecte service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 08-03-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Goed en deskundig geholpen! :)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben bij deze shop een koelkast gekocht. Vragen over het product werden netjes beantwoordt. Verder keurig geholpen met inladen van product in eigen auto. Winkel is netjes en voldoende parkeergelegenheid voor de deur!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M.J.C 08-03-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Prima zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na aanraden van familie wezen kijken voor een vaatwasser
Zijn goed geholpen en alles werd eerlijk verteld en niet aangesmeerd.
Zondags besteld en maandags in huis.
Mochten we in de toekomst weer wat nodig hebben, komen we zeker weten weer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 08-03-2017 Via de website gekocht

Waar voor je geld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, voor de zekerheid even gebeld op zondag. Netjes te woord gestaan met perfecte uitvraag wat bleek dat wij een hoog type vaatwasser nodig hadden. Dat scheelde een retour zending!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Van Nispen 08-03-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods Roosendaal

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben even naar de winkel gereden om de vaatwasser te bekijken en uit te zoeken wat de verschillen waren met een voordeliger model. Hier werd ik duidelijk en goed geholpen en de bestelling was zo gemaakt. Een dag later stond de nieuwe vaatwasser binnen en werd de oude gelijk meegenomen. Kortom dik tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

L.Mannaart 08-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Wederom zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een kapot inbouw apparaat in onze keuken van inmiddels 13 jaar oud . Het internet afgezocht naar een nieuwe combi magnetron een mooie gevonden en wat blijkt in onze eigen woonplaats nog op voorraad. Hoe makkelijk wil je het hebben . Maandag gehaald bij keukenloods, was inderdaad op voorraad , stond ik na10 minuten weer buiten met het nieuwe apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Evers 08-03-2017 Via de website gekocht

Prima winkel en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Recent een koelkast gekocht inclusief montage. Levering en ombouwen van inbouw koelkast was binnen een week geregeld. Omzetten van een sleepdeur naar deur op deur sluiting was geen enkel probleem.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Jan 08-03-2017 Via de website gekocht

top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door eerdere goede ervaringen, weer gekozen voor Keukenloods. We zijn weer heel erg tevreden. Het gemak van bestellen, betalen en laten bezorgen is prettig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hilde janssen 08-03-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Goed herstel na verkeerde info

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bijzonder vriendelijk personeel. Helaas verkeerde info over afwasmachine. De uitermate professionele mannen die hem afleverden zagen meteen dat het niet de goede was. Andere uitgekozen. 1000 ekskuses gekregen en week erna de goede afgeleverd (door weer zulke professionele en ontzettend aardige mannen)

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeanne Roosendaal 08-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Geweldige services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er is heel veel keus en alle merken zijn beschikbaar.
Het voordeel is dat je het gelijk mee kunt nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erika1968 08-03-2017 Via de website gekocht

goede verhouding prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al meerdere bestellingen gedaan. Levering van de bestelde producten gebeurt binnen de afgesproken termijn. De producten zijn netjes verpakt en worden thuis afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GK 08-03-2017 Via de website gekocht

TOP SERVICE!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vriendelijke en behulpzame verkopers. Goed advies gekregen over de aanschaf van een oven. Levering ook netjes de volgende dag afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon Gribling 08-03-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We konden als eerste klant in de nieuwe winkel in Utrecht terecht en vonden direct een uitstekende inductiekookplaat die een paar dagen later vakkundig is geïnstalleerd. Pluim waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marion 08-03-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Algemene score

8,0
na even wat zoekwerk op de site (moest een wat ongewoon product hebben)had ik alles gevonden.
een goede prijs en een snelle levering. alles netjes verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

h.Wilken 07-03-2017 Via de website gekocht

goede en keurige aflevering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De Monteur xxxx, was keurig op tijd.
Bij het plaatsen van de afzuigkap,heeft hij alles uitgelegd wat er gaande was.
Tevens heeft hij alles weer netjes achter gelaten.
Was erg plezierig om hem in huis te hebben als monteur.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 07-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Perfect geregeld !

Algemene score

10,0
Direct geholpen door een medewerker verder is het makkelijk te vinden wat je zoekt en te vergelijken, en levering volgens afspraak, voor mij perfect.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T van den Bos 07-03-2017 Via de website gekocht

Geen druk uitgeoefend o.i.d. om te moeten kopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima site. Kun je iets niet vinden of advies nodig, bel gerust. Vriendelijk te woord gestaan en geen druk om te moeten kopen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mary 07-03-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Matige service.

Algemene score

6,0
Via kookplaat zoeken op internet bij deze shop terecht gekomen in de buurt van onze woonplaats. Bestelling was zo gedaan, levering zou binnen 5 dagen zijn, maar helaas geen bericht. Zelf er achteraan gebeld. Was nog niet binnen. Na 3 dagen de klantenservice gebeld, deze heeft toen een email naar de shop in Waddinxveen gestuurd en toen namen ze wel contact met ons op, dat de kookplaat later binnen kwam. Uiteindelijk anderhalve week op kookplaat moeten wachten. Bij ophalen kreeg ik fles wijn voor het ongemak.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 08-03-2017

Beste Mary,

Jammer om te lezen dat het in eerste instantie niet soepel is verlopen, maar gelukkig is de kookplaat toch nog bij jullie thuis gekomen. Veel kookplezier!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

W. de Groot 07-03-2017 Via de website gekocht

Keukenapparatuur netjes volgens afspraak geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb mijn bestelling telefonisch geplaatst bij Keukenloods.nl
De persoon die mij telefonisch heeft geholpen was vriendelijk en behulpzaam.
Bij een van de bestelde artikelen was Keukenloods.nl duurder maar ik kreeg het apparataat toch voor dezelfde prijs als bij een andere internet-site.
Als je de bestelling geplaatst hebt dan is de afhandeling werkelijk voortreffelijk. Men neemt telefonisch contact op voor de bezorging met bevestiging per e-mail. Echt niets op aan te merken! Ik zou het zo weer doen! Lukt het niet om de apparatuur zelf te installeren dan kun je alsnog een monteur laten komen. Ik heb een Siemens oven, Atag gasplaat en Novy afzuigkap gekocht. Met mijn 2 linker-handen is het installeren prima gelukt en stelt eigenlijk niet zo veel voor. (standaard afmetingen) Echt niet moeilijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 07-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige schade aan de vloer

Algemene score

1,0
Met de levering van het product was niets mis. Met de bezorging echter des te meer. Vloer beschadigd door met een smerige natte steekwagen over onze parketvloer te gaan. Als je klacht indient krijg je een afpoeier mail.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 08-03-2017

Beste John,

Wat vervelend om te lezen dat de vloer is beschadigd. Heb je voor mij misschien een ordernummer? Dan ga ik kijken of ik nog iets voor je kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Niek & Mieke Huijg 07-03-2017 Via de website gekocht

overzichtelijke website en geen nonsens verkopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alle toezeggingen zijn ze nagekomen. De aflevering was keurig op tijd.
De chauffeur heeft hem netjes en beleefd afgeleverd.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nala 07-03-2017 Via de website gekocht

Professioneel en kundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een vaatwasser besteld via de site na aanvullend telefonisch advies gevraagd te hebben aan het deskundige en attente personeel. Kreeg voor hetzelfde bedrag een betere versie van het product. Vaatwasser werd op tijd geleverd en gemonteerd door een aardige en kundige monteur. Ik heb een topproduct voor een hele mooie prijs gekregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan van Doorn 07-03-2017 Via de website gekocht

dhr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij kregen duidelijk advies en goede productinformatie via de website.
Logistiek was de levering goed georganiseerd en helder gecommuniceerd.
Bij onze telefonische contacten was de klantenservice prima bereikbaar.
Wij zijn erg tevreden over de aankoop en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 07-03-2017 Via de website gekocht

Goede service en zeer snelle levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze vaatwasser werd snel en prima in orde geleverd. We hadden al eerder een kookplaat gekocht bij de keukenloods en ook dat ging allemaal volgens wens. Ik heb dus positieve ervaringen met dit bedrijf. Vaat wasser zijn we ook blij mee. Dus mochten we ooit een nieuwe koelkast of over nodig hebben, dan gaan we eerst weer kijken bij de keukenloods.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dekker 07-03-2017 Via de website gekocht

Snel en nauwkeurig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk overzicht van wat we nodig hadden, goede telefonische service en een hele snelle en nauwkeurige levering. Top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 07-03-2017 Via de website gekocht

prima adviezen en uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote keus uit uitgestalde modellen. Deskundig en vriendelijk personeel die de tijd neemt om uitleg en advies te geven.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paula G. 07-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een betrouwbare leverancier van keukenapparatuur trok de naam: Keukenloods mij niet direct aan. Toch kwam ik na vergelijken bij deze keuze uit. En twee dagen later stond daar om 6.45 uur in de regen de chauffeur al op de stoep met mijn bestelling en verontschuldigde zich nog dat hij een kwartier te vroeg was. Helemaal tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rianne 07-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, duidelijke communicatie.
Monteurs netjes, kundig en proffesioneel.
Snelle levering. Tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Maatwerk 07-03-2017 Via de website gekocht

Inderdaad prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed verzorgde en informatieve site. Het was gemakkelijk om tot een juiste keuze te komen. Bestelling, aflevering, maar zeer zeker ook het tussentijds op de hoogte gehouden worden van de status van de order zijn allemaal dik in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Erik 07-03-2017 Via de website gekocht

Prima en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, hulp bij het uitkiezen met nog wat tips qua model en uitvoering wat de vaatwasser betreft.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. AYTEMIR 07-03-2017 Via de website gekocht

Netjes, Snel en goed product.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk, duidelijk en vriendelijk hulpzaam medewerkers, alles bij elkaar prima webshop om te shoppen. Ga zo door zou ik zeggen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T 07-03-2017 Via de website gekocht

Incompleet vrijstaand Smeg fornuis

Algemene score

8,0
Fornuis ziet er goed uit. Alleen wel jammer dat het fornuis geen stekker had, er hingen drie bedradingen van ongeveer 8 cm aan de onderkant uit, waardoor we niet direct ons fornuis konden aansluiten. Dit was echter niet aangegeven, ook niet bij telefonisch contact. Zelf zorgen voor een gasslang is te begrijpen, maar zelf voor een compleet stekker en al, dat is wel erg vreemd en onlogisch. Fornuis zelf geven wij een 8 als cijfer, maar hoe deze is afgeleverd een 4 als cijfer.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kees 07-03-2017 Via de website gekocht

Prima service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Besteld met levering over 4 dagen in de ochtend.
Vooraf sms gekregen met tijdvak levering in de ochtend
Oude koelkast mee retour genomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen 07-03-2017 Via de website gekocht

Smeg oven gekocht zaterdag besteld dinsdag afhalen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Handig dat je hem zelf op kan halen. Goed geholpen aan de telefoon.
Eerst in de winkel gekeken. ....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chanine 07-03-2017 Via de website gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima site en duidelijk, makkelijk te bestellen en snelle levering en plaatsing. Hier zou ik vaker bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 07-03-2017 Via de website gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is overzichtelijk. Specificatie van product is volledig.
Van orderbevestiging t/m verzending duidelijke meldingen via de mail.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim 07-03-2017 Via de website gekocht

snelle en keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aanschaf van een kitchenaid machine. Binnen 24 uur geleverd en tot 2 maal toe snel en netjes telefonisch mijn vragen beantwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 07-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb mijn kitchenaid hier besteld...zeer snelle levering en ontzettend vriendelijk aan de telefoon toen ik belde wanneer hij ongeveer geleverd werd....aangezien het mij niet lukte om de track en trays te openen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 07-03-2017 Via de website gekocht

Zéér tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen bij advies/verkoop aan de telefoon (inductie kookplaat), scherpste prijs en redelijk snel geleverd/gemonteerd door nette/vakkundige mensen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Van Beek 07-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede en flexibele service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Oven met gasfornuis besteld. Kon geheel op afroep ivm oplevering nieuwbouwwoning. Advies over produkt was zeer eerlijk en de verkoper dacht erg goed met onze wensen mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 07-03-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en duidelijk advies. Verkoper denkt met je mee en bespreekt de voor + en - punten. Op basis hiervan kan je een wel overwegen besluit nemen. Communicatie qua levering is helder en komen deze ook na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Stroet 07-03-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!!!

Algemene score

8,0
Duidelijke site en snelle afhandeling, prima. Volgens afspraak geleverd, netjes verpakt, dus weer een tevreden klant.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

W gardenier 06-03-2017 Via de website gekocht

Goede ontvangst heldereuitleg. Vlotte afwerking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kreeg een man aan de telefoon die mij op een duidelijke wijze uitleg gaf. Via de telefoon besteld en een afspraak gemaaktvoor de levering alles is perfect en op tijd geleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TAM 06-03-2017 Via de website gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding en goede inbouwservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had per ongeluk een te klein model vaatwasser online gekocht. Gelukkig vroeg het inbouwbedrijf naar de hoogte van mijn aanrecht. Ik kon direct met Keukenloods overleggen voor een ander (hoger) model. Ik werd snel en keurig geholpen! Inbouwservice a 80 euro is gewoon goed.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

K.Roos 06-03-2017 Via de website gekocht

Niet verantwoorde levering

Algemene score

6,0
Ik vind de service prima , maar dat dit gebeurt door een enkel persoon vind ik onverantwoord.
Deze persoon is alleen aan het tillen en sjouwen van zware apparatuur,bovendien wordt dit gedaan in de avond uren, donker , kans op schade aan apparatuur maar ook lichamelijk.
Zet hier tenminste 2personen op deze leveringen, veiliger en gezonder.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Jan van de Giessen 06-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na telefonisch overleg een prachtige wasemkap gekocht. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Mijn vorige aankoop 2 dagen eerder was in prijs verlaagd terwijl de bestelling dezelfde dag bezorgt zou worden. Keurig gereageerd na mijn mail dat de magnatron 50 euro goedkoper was geworden. Binnen 2 dagen had ik 50 euro op mijn rekening gestort. Verkocht is gekocht, maar dat geld niet voor de Keukenloods "super".

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews