Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AdB 16-08-2016 Via de website gekocht

Goed advies, snelle levering, laagste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de aankoop van koelkast en oven ben ik goed geadviseerd (via chat), bleek de keukenloods de laagste prijs te hebben en werd er vlot en volgens afspraak geleverd.

Pluspunten

  • Prijs
  • Beschikbaarheid adviseurs
  • Snelle levering
  • Breed assortiment

Minpunten

  • knop alt. deal werkte nie

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Patrick 16-08-2016 Via de website gekocht

Bosch koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch besteld en aan huis geleverd. Snelle en prima service! De dag na de bestelling stond de koelkast er al. De oude is netjes meegenomen.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben 16-08-2016 Via de website gekocht

Keukenhulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede hulp bij keuze van apparatuur,
snelle levering met duidelijke voorwaarden en een redelijke prijs.
Overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 16-08-2016 Via de website gekocht

Oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben voor de oven via keukeloods gekozen omdat hij de voordeligste aanbieding had.De aflevering ging vlekkeloos.We kregen van te voren een Smsje hoelaat hij bezorgd werd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan33 16-08-2016 Via de website gekocht

Goede nette Winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede winkel met een snelle bezorging. Alles was goed voorelkaar! Ik zou hier zeker nog eens weer bestellen. Top

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Goede prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chrunky 16-08-2016 In de winkel gekocht
Online

Aankoop vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Perfekte communicatie, prima service en mooi product voldoet aan onze verwachting.Dit is 2de keer dat we hier een bestelling plaatsten. Gaan zeker nog een keer bestellen.

Pluspunten

  • Service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yuri Kreijen 16-08-2016 Via de website gekocht

Ontzettend tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontzettend goede Service en afhandeling van onze bestelling. Fijn dat we gebeld werden voor het afspreken van een leverdatum. Alles is soepel verlopen.

Pluspunten

  • Orderafhandeling
  • Afleverdatum

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 15-08-2016 In de winkel gekocht
Almere

Vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser werkt naar wens. Precies zoals in de omschrijving werd beloofd. Oude afgevoerd en nieuwe keurig geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 15-08-2016 Via de website gekocht

tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het lijkt makkelijk op de website en dat is het ook. Website werkt goed, veel informatie over het artikel. Levering was snel en correct als beloofd.
Klantenservice aan de lijn gehad en ook hier goede ervaring.

Pluspunten

  • snel
  • correct
  • veel informatie

Minpunten

  • geen minpunt ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A. WESTRUS 15-08-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

Vertrouwen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede bediening in de winkel en snelle service. Product word netjes thuisgebracht, en de prijs is de goedkoopste. Ik kom hier weer heel graag terug.

Pluspunten

  • Goede verkopers
  • Goede service
  • De goedkoopste
  • Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corinna 15-08-2016 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een vriezer laten inbouwen en zag deze bij Keukenloods voor een scherpe prijs. Ik heb ook de montage via Keukenloods laten doen. De afspraak met de monteur kon op korte termijn gemaakt worden en de vriezer is keurig ingebouwd. Super simpel! Fijn ook dat ik niet vooruit hoefde te betalen.

Pluspunten

  • scherpe prijs
  • betalen bij levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marga kuiper 15-08-2016 In de winkel gekocht
Veendam

Bestelling gedaan.2 dagen later al bericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus.en een snellehulp bij de bestelling van de kichenad..hun online besteld.2 dagen later al een mail. Daar binnen was gekomen.. super snell

Pluspunten

  • Snele levering
  • Vriendelijk personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G. 15-08-2016 In de winkel gekocht

compacate oven siemens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie oven met super resultaat, alles komt er heerlijk uit. Pizza heeft een heerlijke bodem. Cake is lekker luchtig, stokbrood is ook heerlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A van Munster 15-08-2016 Via de website gekocht

Goed deskundig advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een erg vriendelijke man wist mij precies te vertellen welke koelkast ik nodig had om mijn kapotte inbouwkoelkast te vervangen

Pluspunten

  • Deskundigheid
  • Goede service
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jab van Mourik 15-08-2016 Via de website gekocht

Snel, netjes, correct, duidelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een nette, keurige winkel waar je via het internet al kunt zoeken wat je wilt hebben, een maal in de winkel een snelle afhandeling en klaar is Kees.

Pluspunten

  • snel
  • duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alma van Langen 15-08-2016 Via de website gekocht

Klantiskoning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De ontvangst in de showroom wat erg vriendelijk De gegeven informatie was helder en kon snel een keuze maken.
De aflevering werd goed aangekondigd en de plaatsing verliep is snel en goed verlopen

Pluspunten

  • Service
  • Klant gericht
  • Informatief

Minpunten

  • Snelle aflevering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HM 12-08-2016 Via de website gekocht

Behulpzaam, deskundig en accuraat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs heb ik diverse keukenapparatuur bij de keukenloods in Zaandam aangekocht. Bij bezoek aan de winkel werd deskundig advies gegeven. Men was behulpzaam, zonder opdringerigheid. De aankoop werd volgens afspraak geleverd.

Pluspunten

  • deskundig
  • accuraat

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marlies.kempkens 12-08-2016 Via de website gekocht

Goed advies van Erwin filiaal Nederweert.....chapeau....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle correcte levering...
Goed advies.....super blij met mijn inbouwapparatuur....
Indien ik weer wat nodig heb zal ik zeker weer bij de keukenloods Nederweert bestellen.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 11-08-2016 Via de website gekocht

Vaatwasser Siemens gekocht bij Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prachtige winkel waar je goed losse onderdelen voor je keuken kunt kopen. Grote rij opgestelde vaatwassers, en ook veel keus in spoelbakken. Veeel leuker zo te kopen dan op internet!

Pluspunten

  • grote keus

Minpunten

  • app. niet aangesloten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton van Buggenum 11-08-2016 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en deskundig personeel
Goede uitleg over de diverse mogelijkheden van keukenapparatuur. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Goede informatie omtrent levering

Minpunten

  • Uitstraling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Geluk 10-08-2016 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn heel goed en vakkundig geholpen bij de Keukenloods. Toen we er achter kwamen dat we een verkeerde koelkast hadden besteld, is dit gelijk opgelost. En wat zeker een groot pluspunt is, is de prijs! Ze zijn echt de goedkoopste.

Pluspunten

  • Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenette 09-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Dat wat ik zocht was goed en snel te vinden.

Service
De meneer was vriendelijk, duidelijk en daardoor was de aankoop eenvoudig te beslissen.

Assortiment
De prijs was prima en de keuzes die ik had waren ruim voldoende.

Aanbeveling
Als alles wat je zoekt er is en de prijs is ok dan vertel je dat ook aan anderen.

Extra toelichting
Het feit dat bezorgen gratis was heeft mij mede laten kiezen voor de Keukenloods. Even dacht ik dat ze de oude koelkast niet mee zouden nemen maar dat was vanzelfsprekend en geen enkel probleem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W H de Jong 09-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je hoef maar aan lijn te gaan en je besteld

Service
je hebt vragen en je belt je wort meteen geholpen

Assortiment
je hebt veel keuze

Aanbeveling
je word direct geholpen en ook de uitleg die er bij staat is voldoende

Extra toelichting
door dat er zoveel te koop is van dat gene wat je wil kopen en de uitleg die er bij staat kan je makelijk een keuze maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda en Otto 09-08-2016 Via de website gekocht

Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een prima zaak waar je deskundig wordt geholpen. Keuze uit veel merken en scherp geprijsd. Wij zijn meer dan tevreden over onze aankoop. Een sterk punt vond ik dat de verkoper bij elke keuze van ons, ook verwees naar andere merken die een vergelijkbaar apparaat hadden. Soms tegen een scherpere prijs.
Wat mij betreft is deze winkel een aanrader..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herrit 09-08-2016 Via de website gekocht

Perfecte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webshop met ruime keuze qua apparatuur,en snelle levering.
Uitgebreid assortiment,met duidelijke uitleg.

Pluspunten

  • Ruime keuze
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

joop van den Brink 09-08-2016 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
in de buurt incl. goed advies

Service
keurig de afspraken nagekomen.

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
alles snel en soepel verlopen

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald van Beek 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten waren goed te vinden, voor bestelproces (i.v.m. bestelling 2 producten) gebeld, bleek 1 van de aangeboden product toch niet leverbaar. Tegen zelfde prijs echter wel een duurdere versie gekregen. Klasse.

Service
Service uitstekend, levertijd keurig nagekomen. Geen 10 omdat het eigenlijke uitgekozen product in tegenstelling tot wat werd aangegeven niet leverbaar was.

Assortiment
Prijzen assortiment zeer scherp, keuze ruim voldoende, echter 'maar' een 8 omdat onjuist was aangegeven dat product op voorraad en leverbaar was en dit helemaal niet geleverd kon worden.

Aanbeveling
Via de bestelservice keurig geholpen en op van alles gewezen en tijdens telefonische bestelling de inbouw van de producten uitvoerig besproken opdat er niet verkeerd zou worden besteld. E-mail verkeer after sales over levering keurig verlopen en alles netjes geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brooshooft 08-08-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Dichtbij

Service
Keurig afgeleverd

Aanbeveling
Zeer goed en snel geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eugenie 08-08-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Mooie, nette winkel met veel producten op voorraad

Service
De medewerkers zijn zeer behulpzaam en denken goed met je mee.

Assortiment
Van alle artikelen staan er een aantal waardoor je goed kunt vergelijken.

Aanbeveling
Fijne winkel met goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

joyce jongebloed 08-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
site is duidelijk ook nog gebeld voor informatie werd goed geholpen

Service
ging voor snelle service uiteindelijk was de koelvriescombinatie die we uit hadden gezocht niet leverbaar dus duurde het uiteindelijk meer dan een week

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
ruime keuze personeel behulpzaam...ondanks dat goede niet leverbaar was werd het wel goed opgelost en ook toen de koelkast van binnen kapot bleek te zijn werd deze zo omgeruild voor een nieuwe

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Astrid 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Vaatwasser heel goed door ervaren monteur ingebouwd.

Aanbeveling
Netjes en adequaat te woord gestaan bij telefonisch contact over inbouwmaat en info over twee type vaatwassers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Vrolijk 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site.

Service
Ze doen wat ze beloven.

Assortiment
Gewoon een ruime keuze en ook voor concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Gewoon een betrouwbare zaak met schappelijke prijzen.

Extra toelichting
Alleen als je haast hebt, zoals in mijn geval met een defecte koelkast, dan heeft het door Keukenloods laten monteren geen zin, want die kunnen pas na een week. Achteraf was het zelf inbouwen van de inbouwkoelkast een fluitje van een cent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jac 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
Goede service en goede communicatie over voortgang order.

Assortiment
Prima prijs-kwaliteit-verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 08-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Veel keus en snel in huis

Service
Goede communicatie

Assortiment
Veel artikelen op de site

Aanbeveling
Snel service goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mw CH 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ruime keus, snel contact en advies

Service
Na bestelling,na 15 minuten terug gebeld voor afspraak levering en inbouwen

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Zie bivengenoemde

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Goede ziekfunctie

Service
Afspraken goed nagekomen, keurige afhandeling van n beschadiging

Assortiment
Totaaliverzicht van alle keukenapp

Extra toelichting
Fornuis afwasser afzuiger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Weigl 08-08-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam zo
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Niet alle modellen op voorraad, uiteraard!

Service
Ovenruit is eruit geknald, meteen een nieuwe afspraak gemaakt voor het omruilen van de oven. Top!

Assortiment
Zelfs een Liebherr van 75 cm is geen probleem!

Aanbeveling
Ik ben tevreden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Tamtam 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk site en keuzemogelijkheden.

Service
Bericht van levering op tijd binnen

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Snelle levering en de mogelijkheid tot betalen bij afleveren is een groot pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
alles erg overzichtelijk

Service
snel simpel en makkelijk

Assortiment
diverse merken aanwezig ruime keus

Aanbeveling
zie geen negatieve punten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Keukensingel 08-08-2016 In de winkel gekocht
Alblasserdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Verkoper gaf juiste advies en totaal niet opdringerig

Assortiment
Genoeg ter inzage

Aanbeveling
Prachtige winkel met ruim voldoende keukens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manuela 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Toestellen gemakkelijk te vinden en te vergelijken met elkaar

Service
Goede service alle vragen worden beantwoord

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Logische indeling

Service
Levering naar afspraak

Assortiment
Veel keuze uit a merken

Aanbeveling
Veel keuze,
Lage prijzen en een top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Behrad 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke site

Service
Goed geholpen en op tijd geleverd.

Assortiment
Geleverde product was wat ik verwacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 08-08-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Fijne duidelijk uitleg in xl winkel zaandam

Service
Zeer hulpvaardig en vriendelijk

Assortiment
Zeer veel keuze en alternatieven

Aanbeveling
Prettig winkelen, goed advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en genoeg info per apparaat

Service
Ondanks duidelijke website toch een vraag, kon direct beantwoord worden. Nieuwe oven meteen besteld

Assortiment
Veel keus voor alle prijsklassen

Aanbeveling
Behoeft gezien bovenstaande opmerkingen geen toevoeging :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Liebrand 08-08-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat netjes opgesteld dan is een keuze snel gemaakt

Service
Direct dezelfde avond alles toch nog geregeld ondanks dat de inbouw service niet meer bereikbaar was

Assortiment
Genoeg keuze in merken.

Aanbeveling
Prima service en mooie winkel, goed advies zeker zo belangrijk!

Extra toelichting
Mooie winkel, genoeg keuze/ aanbiedingen en goede service/ advies. twcens voor een redelijk bedrag inbouwservice die ook heel mooi werk levert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 08-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk te bestellen

Service
Goede service

Assortiment
Genoeg keuze

Extra toelichting
Gewoon goed wil ik er maar mee zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets op aan te merken. Toestellen warden zelfs mee in de wagen gestoken.

Service
Zie "gemak". Onmiddellijke telefonische oproep ter bevestiging van bestelling, levering, ...

Assortiment
Ok, gading gevonden aan mooie prijs.

Aanbeveling
Intussen al herhaaldelijk aanbeveeld ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 08-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keus, producten gemakkelijk te vinden.

Service
Artikel helaas niet op voorraad, maar keurig ingelicht over de levertijd.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Prima geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ludo 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goeie uitleg bij het product

Service
Geen gebruik van hoeven te maken

Assortiment
Groots en snel geleverd.

Extra toelichting
Prima apparatuur voor een goeie prijs!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews