Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 22429 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2013 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vanAart 17-11-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze zeggen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering volgens afspraak, vooraf een melding met een tijdsindicatie.
Product zoals beschreven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 17-11-2017 Via de website gekocht

Prima Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het bestellen werd duidelijk daf het door mij bestelde apparaat niet meer op voorraad was. Ik kreeg een luxer model aangeboden voor de prijs van het bestelde model.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter M. 17-11-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Omdat onze bomvolle vriezer rare geluiden begon te maken, wilden we op zondag snel een nieuwe bestellen. Deze werd op maandag bezorgd en nadat de chauffeur de vriezer binnen had gezet, konden we het bedrag gemakkelijk pinnen. Wij zijn hier heel tevreden over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Helen 17-11-2017 In de winkel gekocht
Almere

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke uitleg. Personeel met goede kennis! Duidelijk via de mail de bevestiging van de bestelling. Er werd netje telefonisch contact opgenomen voor tijd en datum mbt de bezorging.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Boereboom 17-11-2017 Via de website gekocht

Leuke winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Winkel met scherpe prijzen . Correcte service mbt garantie afhandeling. Jammer dat 3x artikel geleverd moest worden voordat deze goed was. Tevens artikel besteld maar ander geleverd die 2x zo duur was. Na veel gebeld te hebben alsnog correct pgelost.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Wesselbeek 17-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige snelle service; duidelijke site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een korte zoektocht op het web de keukenloods gespot. De overzichtelijke site met duidelijke maten gaf de doorslag nadat zeker was dat de oude koelkast weer werd meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry Zunnebeld 17-11-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik vind deze shop prima mijn buurvrouw had er goede ervaring mee en ik nu ook dus ik zou het een ieder aanrader die een inbouw apperatuur willen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard 17-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering, prima alternatief zanussi koelvriescombinatie ZBB28465SA gekregen, (besteld ZBB28441SA), koelt zoveel beter als onze oude (16 jaar) zanussi! Scherpe prijs. Duidelijke website. Vriendelijke chauffeur! Kortom zouden voor een keukenapparaat weer voor de keukenloods kiezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

H.A. De Looff 17-11-2017 Via de website gekocht

Een bijzonder goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na één belletje de volgende dag het gemiste stuk in huis . Men deed alle moeite dit te verwezenlijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 17-11-2017 Via de website gekocht

Goede sevice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijstechnisch goed. Merkproducten veel keuze goede webshop goede online service goede levering komen alle afspraken na

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RvR 17-11-2017 Via de website gekocht

Goede oven voor een zeer goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden een oven besteld die niet op tijd werd geleverd, vervolgens hebben we een betere en duurdere oven voor hetzelfde geld gekregen. En daar zijn we zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Akkelien 17-11-2017 Via de website gekocht

Goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik zocht koolstoffilters voor mijn afzuigkap, en ben hier van via de mail op de hoogt gebracht welke ik moest hebben. Inc een link wat erg handig is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Aveloo 17-11-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is geordend, en de medewerkers zijn klantvriendelijk. Dus al met al goede service. Installeren van het apparaat ging ook erg vlot pr door de installateur. Zeer vriendelijke heer.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Aad Versteeg 17-11-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld en netjes de afspraken na gekomen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle levering en door de chaufeur netjes binnen gebracht.
Betaling ging ter plekke nog via internet omdat de pin het niet deed.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eelco 17-11-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Opnieuw prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tweede keer alles gekocht via Keukenloods.nl en weer uiterst tevreden. Goed geholpen en goed advies gekregen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Karel en Esther 17-11-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dichtbij, goede parkeergelegenheid. zondag open, ruime keuze. goed en kundig personeel
we kregen gedegen advies.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kvkimsma 17-11-2017 Via de website gekocht

Vaatwasser Bosch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs/kwaliteit en goede service. Toen degene die ik had gekozen uitverkocht was kreeg ik automatisch een wat duurdere! Dat is nog eens goede service! Ook was de levering super snel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Y. Coppus 16-11-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben via de keukenloods ,online, een afzuigkap gekocht.
Goedkoper dan elders, een merkartikel.
Praktisch om het thuis binnen een korte tijd te mogen ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun 16-11-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles volgens het briefje. Te late bezorging met excuses van besteller voor mankement telefoon. Op gewenste plaats gezet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard Aartsen 16-11-2017 Via de website gekocht

Erg goed opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De klantvriendelijkheid is hoog. Keukenloods is direct bereikbaar en men zoekt direct mee naar wat je wilt. De klacht die ik later had was dat de geplaatste afzuigkap te veel lawaai maakte. Keukenloods heeft hier direct werk van gemaakt, monteur gestuurd die vaststelde dat dit inderdaad zo was. Een nieuwe kap is geadviseerd door de technische dienst die beter bij de situatie bij onze keuken past. De oude is gedemonteerd en de nieuwe is opgehangen, keurig werk, zonder extra kosten.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michaela 16-11-2017 In de winkel gekocht
gaanderen

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel heb ik via google gevonden omdat ik naar keuken kastjes zocht. Het aanbod voor outlet was goed dus zodoende zijn we er heen gereden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fantastisch 16-11-2017 Via de website gekocht

Fantastisch bedrijf, jarenlang aan ons geleverd.

Algemene score

10,0
Wij hebben 4 keukens bij Keukenloods gekocht. Altijd goed en betrouwbaar.
Samen met het Inbouwteam een perfecte combinatie voor welke keuken dan ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elsa 16-11-2017 In de winkel gekocht
veendam

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we wisten al wat we ongeveer wilden aanschaffen. nog goede informatie ter plekke gekregen, omtrent verschillen in merken. tevreden weer naar huis met ons aangeschafte product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Verburg 16-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zochten een inbouwkoelkast voor in onze Ikea keuken. Bij de Keukenloods ruim aanbod en snel leverbaar + ze nemen de oude koelkast mee! Top Service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart 16-11-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een vaatwasser besteld die niet voorradig was en daarom kreeg ik voor hetzelfde geld een duurdere uitvoering top service!

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnie 15-11-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Prima advies en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe inbouw afzuigkap gekocht als vervanging van de oude ,ik werd uitstekend geadviseerd , snelle levering , prima adres voor de aankoop van inbouwapparatuur of een complete keuken en zijn concurrerend met hun prijzen

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

henk wijnands 15-11-2017 In de winkel gekocht
nederweert

prima geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
eerst via de website producten uitgekozen daarna telefonisch uitleg gevraaagd en vervolgens in de winkel de producten bekeken. goed advies en prima service en alles volgens afspraak geleverd.

Review criteria:

Reageer

Fam. de Wit 15-11-2017 Via de website gekocht

Goede service en contacten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede site, snelle beantwoording van telefoontje.
Nieuwe kookplaat gekocht en laten monteren. Na levering van fabrikant aan de Keukenloods, hetgeen wel even duurde, volgde onmiddellijk een afspraak, stipte afhandeling op klantvriendelijke wijze. Netjes en goed gemonteerd. Prima!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bob 14-11-2017 Via de website gekocht

lang moeten wachten

Algemene score

5,0
prijs was bepalend, lange levertijd en een broekie die hem kwam afleveren, maar goed hij staat op zn plaats.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Karin Keerssemeeckers 14-11-2017 Via de website gekocht

Blij, dat ik de Keukenloods heb ontdekt!!!!

Algemene score

10,0
Thuis uitzoeken wat het beste bij je past!!! Even online vragen of de inbouwkoelkast past, deze vraag werd snel beantwoord.
En bestelling geplaatst, keurig in onderling overleg bezorging/plaatsing datum afgesproken. Ook, dat was iets wat vlekkeloos
verliep. Bezorging/plaatsing keurig op tijd en goed!!!! Chapeau!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dik voor Mekaar 14-11-2017 Via de website gekocht

Prima communicatie over de order

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en duidelijke reactie op vragen voorafgaand aan aanschaf van en inductie kookplaat. Na bestelling bleek de levering wat langer te duren maar daar is onmiddellijk contact met mij over opgenomen. En tenslotte toch nog iets sneller dan beloofd geleverd. Allemaal dik in orde dus. En dat voor een prima prijs!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

K2 14-11-2017 Via de website gekocht

Inductie kookplaat AEG

Algemene score

8,0
Snelle levering. Voor telefonische navraag over het aansluiten werd ik doorverwezen naar AEG. Goed opgelost dus inmiddels lkr aan het koken!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

NM de Jong 14-11-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

klant gerichte hulp bij aankoop

Algemene score

8,0
verkoper luistert naar beweegreden voor aankoop en adviseert op prijs/kwaliteit en vooral tot onze tevredenheid.
het was niet de 1e keer dat wij hier een aankoop deden en nog steeds naar volle tevredenheid.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Nicolaas 14-11-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Goede Servicie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen en goede prijsafspraak kunnenmaken.
Levering in goed overleg en op juiste Tijd geleverd zoals aangeven door Keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frank Reijnders 14-11-2017 Via de website gekocht

Perfect geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service, supersnel, nog bedankt hiervoor, alles was heel snel geregeld en nog telefonisch contact gehad over de betaling, supervriendelijk te woord gestaan.
Frank.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seafox 14-11-2017 Via de website gekocht

super tevreden

Algemene score

10,0
overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel die je te woord staan als je je gekochte spullen komt halen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 14-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaatwasser was niet op voorraad en toen mochten we een ‘duurder’ exemplaar uitkiezen voor dezelfde prijs!👍👍

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 14-11-2017 Via de website gekocht

Goede service, snel en vriendelijke chauffeur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had de reviews gelezen en vond het goed genoeg om hier n koelkast te kopen, al onze wensen werden vervuld omdat we de koelkast eerder wilden hebben ivm renovatie keuken.
Vriendelijk behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hesz 14-11-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Geven goed advies, ben zeer tevreden met de aankoop. Ik kan de webshop een ieder aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 14-11-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Matig matig matig

Algemene score

5,0
Ik bestelde op vrijdag een koelkast in de winkel in Amsterdam. Vreemd genoeg was deze niet op voorraad maar zou echt de dinsdag worden afgeleverd bij mij thuis. Dinsdag de gehele dag gewacht maar geen koelkast. Woensdag ochtend meteen gebeld en hij zou echt die woensdag worden afgeleverd. Op mijn vraag of dat met TNT Post zou gebeuren konden ze niet meteen antwoord geven. Dat zou juist extra frames zijn omdat hij dan de dag daarvoor zou moeten worden aangeboden. Uiteindelijk heb ik zekere voor het onzekere moet nemen en de koelkast in de kop van Noord-Holland zelf opgehaald. Matige service slechte aflevering. Het enige voordeel zou de prijs kunnen zijn maar als je daar je brandstof kosten voor moet Meerekenen zou ik op andere plaatsen veel voordeliger zijn uitgeweest

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

H.jansen 14-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze. Goede shop aanrader voor ander mensen. Goede service en zeer snelle levering. Levering correct

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 14-11-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na al eerder bij deze winkel iets gekicht te hebben zijn wij wederom bij de keukenloods zaandam terecht gekomen voor de duidelijke en professionele toelichting op onze aankoop.

Review criteria:

Goed

Reageer

CI 14-11-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Allerlei eliektro toestellen.
Makkelijk, zeer klantvriendelijk en korte leveringstermijn.
Dienst verkoop is zeer behulpzaam bij vragen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 14-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site.
Aangeboden apparaat voldeed aan alle verwachtingen
Levering was snel.
Helpdesk reageert snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

B.Gerritsen 14-11-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Het gemak van keukenloods apparaten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eindelijk het plezier in het koken terug gevonden en het lijkt wel dat het ook nog eens veel sneller gaar.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lot 14-11-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond een prachtig fornuis bij Keukenloods en de klantenservice was/is erg goed. Ook de bevestiging per mail is erg prettig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bas 13-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende aankoop voor een scherpe prijs ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk overzichtelijk net zolang filteren dat er een passend apparaat voor je in voorraad is en ook binnen redelijk tijdstip afgeleverd wordt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 13-11-2017 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk site on te bestellen.
Prima levering mooi op tijd en oude apparaten weer mee retour genomen.
Als ik weer keukenapparatuur nodig heb zal ik hier weer kopen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

André 13-11-2017 Via de website gekocht

Super snel geleverd voor een goede prijS

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege de prijs gekozen en de snelle levering : allebei waar gemaakt. Ben zeer tevreden (en mijn partner ook).
De website was duidelijk en eenvoudig en het gezochte product was makkelijk te vinden. De betaling verliep snel en de levering was zoals beloofd de volgende dag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rachid el Bachiri 13-11-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Leverafspraak niet nagekomen !!

Algemene score

2,0
Op basis van een bezoek aan Keukenloods Utrecht gekozen voor een kookplaat die op voorraad was omdat mijn huidige kookplaat het begeven had. Kookplaat kon in de week erop al worden geplaatst.

Helaas is de kookplaat 4 weken later pas geleverd en na een belletje kreeg ik zelfs als advies om dezelfde kookplaat zelf in Almere op te halen omdat ze er daar wel een op voorraad hadden. Ik kon daarna zelfstandig een afspraak maken voor de plaatsing van de kookplaat. Maw slechte service wat mij betreft.

Als klant hoor je worden ontzorgd en vooral als je vooraf op basis van een verwachte leverdatum pas tot koop overgaat. Voel me dus in de maling genomen.

Ik ben 39 jaar oud en heb eigenlijk nog nooit ergens een klacht over ingediend dus dat zegt wel iets over het gevoel wat ik eraan heb overgehouden.
Officiele reactie van Keukenloods 14-11-2017

Beste Rachid,

Wat vervelend dat je onze service als slecht hebt ervaren. Ik heb contact gehad met de winkel en even uitgezocht wat er mis is gegaan. In dit geval is het een vervelende samenloop van omstandigheden geweest. Het leveren vanuit de leverancier duurde langer dan normaal, hierdoor konden wij de kookplaat niet eerder leveren. Mijn excuses hiervoor. Ik hoop dat je ondanks alles toch veel (kook)plezier beleefd aan deze kookplaat. Mocht ik nog iets kunnen betekenen dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Toon meer reviews