Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fonbeat 07-08-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te bereiken, voldoende parkeerplaats en in de zaak alles duidelijk waar je moet zijn.

Service
Ik ben rug patiënt dus heb moeite met tillen. Geen noot, alles werd netjes in mijn auto geladen. Een afzuigkap was niet aanwezig en deze werd 2 dagen later kosteloos bij mij thuis afgeleverd.

Assortiment
Wij hadden iets in ons hoofd en door de ruime keus konden we dit waar maken. We hadden niet eerder op het net of in winkels gekeken. Meteen hierheen en BINGO.

Aanbeveling
We zijn hier nu 3 keer geweest en je weet dat je slaagt en het belangrijkste met hele scherpe prijzen.

Extra toelichting
Een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anita 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed en overzichtelijk

Service
snelle duidelijke afwikkeling van de bestelling

Assortiment
precies wat we zochten

Aanbeveling
100% tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JaMu 07-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
DUIDELIJKE WEBSITE, TELEFONISCH GOED BEREIKBAAR

Service
EVEN BELLEN VOOR EXTRA KORTING, HET WERKT!

Assortiment
IK WIST NIET DAT ER ZO'N RUIME KEUS WAS, ONGELOOFLIJK

Aanbeveling
GOEDE PRIJS, RUIME KEUS, SNELLE LEVERING

Extra toelichting
EVEN BELLEN VOOR EXTRA KORTING, HET WERKT!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 06-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met een paar klikken van de muis heb je je bestelling zo gemaakt.
Alles was zeer duidelijk.

Service
Binnen een paar dagen kreeg een mail dat ik mijn bestelling kon ophalen.
Op die manier kon ik zelf bepalen wanneer.

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Aanbeveling
Al met al een goede winkel met veel keuze en een snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede keuze en makkelijk bestellen.

Service
Goede informatie over de telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rini 05-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en makkelijk in gebruik

Service
In de avond besteld en de volende dag op de afgesproken tijd binnen

Assortiment
Zeer ruim en je zoekt nooit voor niets

Extra toelichting
Door de snelheid van leveren en de prijs ben ik zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Udo 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Met gemak een koelkast kunnen kiezen wat bij ons past.

Service
Qua mail was het goed, enige mindere was, we mochten bij aankomst van de koelkast niet even meten of hij wel goed was, de chauffeur mocht daar geen toestemming geven.

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Gemiddeld een 8. Zou hier zeker weer iets kopen !

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Giny 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel en duidelijk

Service
goed

Assortiment
alle soorten witgoed

Aanbeveling
overzichtelijk en duidelijk nette prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijk en overzichtelijk je ziet direct wat je koopt zonder door te moeten klikken naar weer een link

Service
snelle telefonische bereikbaarheid als je nog een aanvullende vraag hebt.

Assortiment
Niet alleen de belangrijkste voordelige merken maar ook per merk aanvullende type en meerdere modellen

Aanbeveling
Overzichtelijk veel keus in keukens en apparatuur en voor het laatste geldt de volgende dag al in huis.
Interessante acties en een welgemeend goed advies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arend Jan 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Webshop met goede zoekmogelijkheden, waardoor juiste product snel te vinden is.

Service
Gebeld voor inbouwafspraak, werd ik later gebeld dat het nog eerder kon. Vervolgens bij de installatie zelden zo'n net werkende monteur gehad. In no-time oude apparaat er uit, draairichting nieuwe apparaat gewijzigd, nieuwe apparaat geplaatst en tot slot keurig de deur afgesteld ten opzichte van de andere deuren. Top! Een tip voor iedereen; laat het monteren, het gebeurd netjes en snel, dat is het geld zeker waard.

Assortiment
Juiste product gevonden.

Aanbeveling
Zie bovenstaande!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mathieu 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site en bestel mogelijkheden overzichtelijk, begrijpelijk en gemakkelijk

Service
Snelle reactie op bestelling.

Assortiment
Voor ieder iets aanwezig

Aanbeveling
Door de gemakkelijke en overzichtelijke aanwijzingen t.a.v. te plaatsen bestellingen, het uitgebreide assortiment.

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EJ Zandee 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles overzichtelijk te vinden met specificaties en revieuws

Service
Levering volgens planning en goede nazorg

Assortiment
Assortiment is voor ons voldoende

Aanbeveling
wij ervaren de service en ondersteuning als goed

Extra toelichting
Wij hebben helaas gebruik moeten maken van omruilgarantie omdat het produkt niet voldeed aan onze verwachting. Dit is door jullie goed is opgepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Dirks 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijke website.

Service
Correcte levering,volgens afspraak. meerdere apparaten aangeschaft waardoor de prijs nog aantrekkelijker werd.

Assortiment
Zeer grote keus in alle merken.Super!!

Aanbeveling
Zeer vriendelijk en behulpzaam als je met ze belt,groot assortiment , zeer gunstige prijzen.daarom een dikke 10.!

Extra toelichting
Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea 05-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Een telefoontje gaf meer duidelijkheid.

Service
Gebeld. Goed voorgelicht. Bestelling geplaatst i.v.m. draairichting deuren.
Alles keurig opgeruimd en kapotte apparaat mee teruggenomen.

Extra toelichting
zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Warmerdam 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk zoeken op de verkoopsite

Service
niet nodig gehad

Assortiment
enorme keuze

Aanbeveling
door de enorme keuze en goede prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A Wortman 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Overzichtelijk en makkelijk, duidelijke afspraken, vaatwasser ook laten plaatsen, prima monteurs, aardig en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk website, ook duidelijk dat er ergens een actie op zit en wat deze precies inhoud. Enig minpuntje is dat je bij je bestelling een week van levering krijgt en niet per dag.

Service
Gebeld voor levertijd ivm vakantie. Werd snel duidelijkheid gegeven over levering. Kortom goed geholpen! Ook werd er aan de gestelde levertijd voldaan.

Assortiment
Ruime keuze tussen goedkoop en duurder segment. Hierdoor kan een goede keuze gemaakt worden.

Aanbeveling
Ruim assortiment, goede servicedesk en mooi optijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smeenk 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Keuze uit veel verschillende producten die je met één druk op de knop kunt bestellen.

Service
Uitstekend; communicatie over bestelling en levering verloopt uitermate helder en bestelling van meerdere producten leidde (ongevraagd) nog tot extra korting!

Assortiment
Veel en ruime keuze voor een scherpe prijs.

Aanbeveling
Ruime keuze, scherpe tarieven en goede service zijn aanbevelingswaardig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Vermeulen 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Tot een uur voor aflevering nog kunnen betalen met Ideal of ter plekke met mobiele pin, erg prettig.

Service
Netjes op de hoogte gehouden van de status

Aanbeveling
Netjes op de hoogte gehouden, telefonisch bereikbaar. snelle levering. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 04-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen, maar dan moet wel alles goed lopen qua verzending. Dit laatste liep helaas niet geheel vlekkeloos, mijn pakket werd een dag eerder bezorgd als afgesproken, wat voor mij problemen bezorgde met mensen die ik zelf geregeld had om het pakket in ontvangst te nemen.

Service
De ene medewerker komt niet even actief over als de andere, helaas is de communicatie hierdoor ook slordig waardoor 'misverstanden' ontstaan over bijvoorbeeld de aflevering.

Assortiment
Niet alle types van Siemens kookplaten zijn leverbaar via de website.

Aanbeveling
Ik ben tevreden over mijn product en snelle levering, maar de klantenservice kan nog wel geoptimaliseerd worden.

Extra toelichting
Prima product en keurig verpakt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Elbert 03-08-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kan alles zien op internet

Service
In winkel goed geholpen. Via telefoon ook

Aanbeveling
Super winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 03-08-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snel je bestelling binnen als t niet op voorraad is

Assortiment
Genoeg te zien

Aanbeveling
Mooie winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Indorein 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Vriendelijke bekwame medewerker aan de telefoon voor voorafgaande informatie over het produkt en levering

Assortiment
Heb voor de 2 e keer gevonden wat ik zocht voor mijn keuken. De keuze is uitgebreid en voor billijke prijzen.

Aanbeveling
Snelle en adequate levering. Je weet behoorlijk precies wanneer de levering geschiedt (via sms 2x een bericht wanneer de aflevering komt) zodat je daar geen of weinig tijd aan verliest.

Extra toelichting
Deze winkel zal zeker weer door mij bezocht worden voor toekomstige benodigdheden voor mijn keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wesley Verhagen 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Een hele gebruiksvriendelijke website en het personeel is telefonisch en via mail erg behulpzaam geweest met mijn vragen. Hierdoor heb ik een keuze gemaakt om soortgelijke apparatuur altijd bij jullie te bestellen.

Service
Erg goed geholpen via mail/telefoon met het probleem wat ik had. Alles is uiteindelijk netjes opgelost.

Assortiment
Breed assortiment met voor ieder wat wils in mijn ogen.

Aanbeveling
Zie hierboven alle argumenten al reeds staan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GRV 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met duidelijke informatie waarin de producten aangeboden worden. Ook de mogelijkheid om te betalen bij levering is erg makkelijk.

Service
De bestelling is duidelijk te volgen en de verwerking met factuur gaat vliegensvlug. Het tijdstip van bezorging wordt ook heel goed opgevolgd.

Assortiment
Veel keuze van veel verschillende goede merken. Ook kan je goede vergelijkingen maken op de site.

Aanbeveling
Gewoon heel goed. Dat kunnen niet alle leveranciers van witgoed zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin ten Voorde 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
online bestellen werkt vlot en minder tijdrovend

Service
nette en vlotte afhandeling

Assortiment
ruim voldoende aanwezig

Aanbeveling
snelle afhandeling van de opdracht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Maken echt waar wat ze beloven! Zeer snelle levering.

Service
Via website heel gemakkelijk te volgen wanneer de levering plaatsvindt

Assortiment
Veel keus, zeer overzichtelijke website

Aanbeveling
Makkelijk, je krijgt wat er beloofd wordt

Extra toelichting
Ja een mooie afzuigkap nu een koelkast gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 03-08-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles overzichtelijk en gegroepeerd opgesteld.

Service
Goede uitleg. Bij installeren stuitten wij op een probleempje. Werd in de winkel snel en duidelijk uitgelegd hoe eea op te lossen.

Assortiment
Prima op orde. Goedkopere en duurdere merken zijn aanwezig. Ook middenklasse. Alles wat je jodig kunt hebt is er.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goed contact met klantenservice over leverdatum en snelle bezorging.

Assortiment
Ruime keuze, voor leuke prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E uit Arnhem 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bij onduidelijkheid is er een deskundig team beschikbaar

Service
Bij onduidelijkheid stellen ze alles in het werk om het op te lossen

Assortiment
helemaal top en compleet

Aanbeveling
Ga in overleg met het team en verbaas je

Extra toelichting
ervaar het zelf

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E Schaafs 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Winkel was moeilijk te bereiken, toen via klantenservice perfect geholpen

Service
order is perfect verwerkt en vaatwasser keurig op tijd geleverd en vakkundig ingebouwd

Assortiment
Had alleen een vaatwasser nodig en heb precies gevonden wat ik nodig had

Aanbeveling
No nonsense en de afspraken werden perfect nagekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria de Haan 03-08-2016 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk in de winkel en netjes geholpen door het personeel

Service
De bestelling was keurig geregeld en stipt op tijd zoals ze aangegeven hadden

Aanbeveling
De keukenloods is het waard voor mond op mond reclame

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

muis 03-08-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Voldoende keuze, ook wat betreft apparaten. Deze zijn bovendien prettig geprijsd.

Aanbeveling
Aandacht voor de klant en men denkt met je mee. Niet alleen tijdens de aankoop van de keuken, maar ook tijdens het opmeten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles makkelijk te vinden op de site. Snelle reactie op vragen via de mail. Personeel helpt heel goed de juiste producten te vinden.

Service
Snelle reactie via de mail en telefonisch. Personeel denkt heel goed mee en geeft het aan wanneer hen iets opvalt in de bestelling.

Assortiment
Wij hadden een grote bestelling. Een apparaat wat niet op de site stond kon wel geleverd worden. Ze weten het juiste product bij je wensen te vinden.

Aanbeveling
Erg goede service. Alles is gemakkelijk te bestellen en een goede prijs. Erg tevreden over Keulenloods!

Extra toelichting
Erg tevreden. Ik zal Keukenloods zeker aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Montage vlekkeloos, vriendelijke medewerkers en alle oude app. Met verpakking keurig en schoon meegenomen

Aanbeveling
Prima winkel, zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob korevaar 03-08-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed overzicht in webshop en winkel.

Service
snel op het afgesproken moment. betaling via ideal.
prima en handig

Assortiment
groot en overzichtelijk.

Aanbeveling
prettig personeel, niet zo formeel, goed behulpzaam.
wij voelen ons prettig behandeld.

Extra toelichting
geen, alles is goed geregeld ook het transport.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjanh 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk onderdelen zoeken en snel bestellen

Service
Levering binnen een week en goed geïnformeerd

Assortiment
Ik had ruime keus

Aanbeveling
Zie eerder genoemde motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joseph 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle weergave; heldere uitleg; voldoende foto's EN zeer vriendelijke verkoopmedewerker!

Service
vriendelijke verkoopmedewerker; snelle en heldere orderbevestiging en melding van levering.

Assortiment
alles wat je aan apparaten in de keuken kan en wil gebruiken zit in de collectie

Aanbeveling
uitgebreide keus en schappelijke prijzen

Extra toelichting
om aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sensi76 03-08-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
In de fysieke winkel geweest waar je alles goed kon bekijken. Overzichtelijk.

Service
Op zondag in de winkel geweest en daar een combimagnetron gekocht welke meteen de volgende dag gratis werd bezorgd. Bovendien kon ik met pin betalen bij de bezorger en hoefde ik niks aan te betalen. Prima service!

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Gewoon goede service en kwaliteitsproducten voor een lage prijs. Wat mij betreft een winkel waar ik zo nog een product zou kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Jansen 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een overzichtelijke website met een groot assortiment en tegen echt scherpe prijzen .

Service
Na de bestelling direct antwoord wanneer levering plaats vind.
Een dag voor de levering nogmaals een mail en tevens een sms. Bovendien is plaatsing tegen een meerprijs mogelijk.
Zelf tijdstip van levering bepalen is mogelijk.

Assortiment
Op keuken gebied is volgens mij alles te koop.
Tevens is een bezoek aan een showroom mogelijk. Dit is in lang niet alle internet winkels mogelijk

Aanbeveling
Het aanbod,de service en plaatsing mogelijkheden maken dit bedrijf voor mij een betrouwbare partner.

Extra toelichting
Het personeel is vriendelijk, deskundig en behulpzaam .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is overzichtelijk. Ook via telefoon hoef bereikbaar en correct en behulpzaam.

Service
Zowel de telefoniste als ook de monteur waren vriendelijk. Monteur ruimde als netjes op en het het apparaat keurig gemonteerd.

Assortiment
Ze hadden het product wat ik nodig had.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fiona Van Der Laan 03-08-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was snel en makkelijk te vinden. Het bestelproces verliep ook snel en soepel.

Service
In de winkel was veel personeel aanwezig. Vragen over de mail werden ook snel beantwoord.

Assortiment
Veel keus in veel merken in alle prijscategorieën. Geschikt voor iedereen dus.

Aanbeveling
Ruimte voor verbetering is er altijd, maar het is hoe dan ook een fijne winkel geschikt voor iedereen.

Extra toelichting
Nog even in afwachting van de levering van de keuken, maar heb er alle vertrouwen in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Boom 03-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
bestellen is overzichtelijk, makkelijk en belachelijk snel! Informatie online is ook top!

Service
Online webshop: een upgrade voorstellen omdat iets niet leverbaar was. En dat allemaal zonder dat de afleverdatum/tijd in gedrag komt. SUPER!

En de aflevering was to. Vriendelijk en professioneel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 02-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super duidelijke site

Service
Onze nieuwe vaatwasser zou de dag erna geleverd worden maar toen kwam mijn vader aan met een cadeau voor ons.
Een nieuwe vaatwasser!
Savonds om 19.30 nog af kunnen bellen! !!!
Super hoor.
Volgende keer dat we iets nodig hebben zeker weer bij jullie! !!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Bouman 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webshop. Bezoek aan een fysieke winkel was daardoor overbodig.

Service
Motto afspraak is afspraak perfect nageleefd. Goed geïnformeerd over de werkwijze. Alles perfect geïnstalleerd en schoon opgeleverd. Top!

Assortiment
Ruime keuze met goede produktomschrijvingen.

Aanbeveling
Goed, duidelijk en overzichtelijk. Keukenloods heeft er een nieuwe klant bij!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m adang 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede productomschrijvingen

Service
zeer tevreden over leveringsvoorwaarden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quari 01-08-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

Algemene score

7,5

Gemak
Ruim opgezet en overzichtelijk

Service
Klantgerichtheid was uitstekend, productkennis kan altijd beter

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Het kan zomaar zijn dat het product de ene dag honderd euro goedkoper is dan de andere. Dit kan klanten en bedrogen gevoel geven. Bij ons werd dit uitstekend opgelost, maar het is wel een punt van aandacht.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Steyn 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Handige website met filters

Service
Snel antwoord op vragen

Assortiment
Alles te vinden

Aanbeveling
Gewoon goeie zaak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Hoonakker 01-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website met goede uitleg.

Service
Ging soepel en makkelijker dan ik dacht. De afspraak werd punctueel nagekomen.

Assortiment
Voor de keuken was er alles wat men nodig heeft in de keuken.

Aanbeveling
Vlotte afwerking en alles volgens afspraak.

Extra toelichting
Als ik weer keuken app nodig heb staan jullie in mijn "Favorieten".

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews