Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 22-02-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende communicatie. Wisten precies waar we aan toe waren. Aflevering conform afspraak.
nette chauffeur

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw Heuker of Hoek 22-02-2017 Via de website gekocht

Mevrouw Heuker of Hoek

Algemene score

8,0
Zeer duidelijke site met goede zoekmachine. Ik kon daardoor zonder probleem de juiste maat nieuwe inbouw koelkast/vriezer vinden voor in m'n bestaande keuken, zelfs de "oude deurtjes" konden perfect overgezet worden. Ook onder de indruk van de telefonische assistentie en ondersteuning, een geweldige klantvriendelijkheid.
Een verbeterpunt zou zijn bij aankoop te kunnen zien hoe lang het duurt voordat het geïnstalleerd en gemonteerd in je keuken staat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

O vd Meulen 22-02-2017 Via de website gekocht

aankoop wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is overzichtelijk en na de bestelling wordt deze bestelling goed begeleid. Je krijgt op tijd informatie over het levertijdstip. Kortom ,duidelijk en stipt in hun handelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fred Stoeltie 22-02-2017 In de winkel gekocht

Superservice door montage team Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
1e is het een mooie winkel met voldoende voorbeelden
2e zijn de adviseurs zeer vriendelijk en met verstand van zaken
3e naar mijn idee een van de goedkoopste voor dezelfde produkten
4e een snelle en goede after sales service, met ook weer vriendelijke kundige monteurs

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico de Jong 22-02-2017 In de winkel gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
1e aankoop via internet twee jaar geleden!Nu naar Zaandam,geholpen door xxxx ,adviseerde prima op maat gesneden.vervoer schade werd ook naar volle tevredenheid opgelost! Nico J

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frederik Schalkwijk 22-02-2017 Via de website gekocht

Nieuwe Koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals altijd, zeer tevreden, gaat allemaal goed georganiseerd. Wat wil ik nog meer. Bezorging goed te volgen, bellen van te voren nog even dat ze er aan komen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paparudy 22-02-2017 Via de website gekocht

Op en top keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door wat rond te zwerven op het net kwam ik de keukenloods tegen.
Na een mailtje gestuurd te hebben werd deze binnen een half uur beantwoord.
Daarna via telefonisch contact tot een mooie overeenkomst gekomen.
Prachtige apparatuur voor een eerlijke prijs.
Binnen een week was alles geleverd door een vriendelijke chauffeur.
Daarbij voor een heel klein bedrag ook nog eens naar België

Een aanrader!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 22-02-2017 Via de website gekocht

Lg koel/vriescombinatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Combinatie besteld en snel afgeleverd gekregen. Prima telefonisch van te voren geholpen bij maken van de keuze.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wasemkap 22-02-2017 In de winkel gekocht

Wasemkap.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In Alkmaar gekeken in de showroom en een Wasemkap besteld.
Deze is gratis bezorgd en er was zeer goed overleg over datum en tijd.
Wij zijn zeer tevreden over Keukenloods.nl dit is onze tweede aankoop nu, maar als we weer wat nodig hebben bestellen we het weer bij hun.
Google maar eens als je wat nodig hebt ze zijn altijd de goedkoopste !!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabel 22-02-2017 Via de website gekocht

kookplaat Bosch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goedkoopste bij kieskeurig, goede beoordeling, snelle levering, pinbetaling aan de deur, geen vooruit betaling noodzakelijk.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Zuzana Rychlewski 22-02-2017 Via de website gekocht

koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
service was super quick, we were pleasantly surprised I was called to review the measurements for the fridge. The delivery was quick, it took only one workday. The old fridge you have taken away what saved us a lot of troubles.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Jakobs 22-02-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor keukenloods gekozen omdat ze ook topmerken leveren tegen de laagste prijs. Mijn Bosch combioven en Siemens inductiekookplaat waren zelfs een speciale deal. Hierbij koop je dan een bepaalt aparaat en je krijgt als je wilt een beter geleverd. Alles keurig op tijd geleverd. Ik heb mijn oven bij de winkel in Nederweert gekocht. Mijn inductie kookplaat in de webebop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katie 22-02-2017 Via de website gekocht

Snel & deskundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Siemens combi magnetron gekocht: kon binnen 24 uur geleverd worden. De website kan nog verbeterd worden: specs niet geheel in overeenstemming met fabrikant, maar de telefonische hulp was zeer deskundig en dacht goed mee, top

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

m.wit 22-02-2017 Via de website gekocht

super makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed bereikbaar, klantvriendelijk meedenkend personeel
Goede uitleg, makkelijk bestellen en leveren

Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H.M.B. 22-02-2017 Via de website gekocht

Combi oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kan goed onderhandelen.
Er wordt je niets aangesmeerd.
Altijd de laagste prijs.
Optijd leveren.
Verstand van zaken.
Prettig contact met medewerkers.
Ik kan eigenlijk niets negatiefs vinden om hier niet te gaan kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Matthieu 21-02-2017 Via de website gekocht

Combimagnetron gekocht bij Keukenloods.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor Keukenloods.nl vanwege de laagste prijs.
De snelle levering maakt tevreden klanten.
De grote keuze aan apparaten maakt het kiezen wel moeilijk.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Hagoort 21-02-2017 Via de website gekocht

Handig, overzichtelijk, makkelijk en concurrerend

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe inbouw magnetron / oven. Kreeg de tip om bij keukenloods eens te kijken. Wat een sortering, keuze en scherpe prijzen! Prima. Ik was gelijk verkocht! Heb de magnetron van mijn keuze gekocht en betaald. Volgende dag in Waddinxveen opgehaald. Goed te woord gestaan, vlot geholpen. Wat wil een mens nog meer. Heb ik ooit nog andere spullen nodig, kijk ik eerst wel bij Keukenloods. Prima bedrijf!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Gerrits 21-02-2017 In de winkel gekocht

Bosch vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs en kwaliteit is goed werden heel netjes geholpen in de winkel, heel geplaatst, vriendelijk personeel. Wij komen de volgende keer graag weer terug bij keukenloods.

Reageer

L. Bergers 21-02-2017 Via de website gekocht

Afspraak is ook afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afgesproken dag en tijd exact. Spullen netjes meegenomen en gemonteerd. Uitleg over de inductiekookplaat en hij heeft de afzuigkap opgehangen en het koolstoffilter gemonteerd en uitgelegd hoe te vervangen. Net werkende monteur en nam het afval mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique Korthouwer-Mekers 21-02-2017 Via de website gekocht

Prima webshop, aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne webshop en makkelijk producten te vinden. Veel keuze, scherpe prijzen en prima levertijd. Service top! De doos met afzuigkap paste niet in de auto, omdat de man van het magazijn vlakbij woonde heeft hij hem s' avonds even gebracht. Dat noem ik nog eens service!! Dank jullie wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 21-02-2017 Via de website gekocht

Kitchenaid Mixer helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via kieskeurig op de site terecht gekomen. Op basis van de vele goede reviews heb ik ervoor gekozen om daarom hier mijn mixer te bestellen. Geen klachten, snelle levering en een mooie prijs. Alles was tiptop in orde.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellencavaliere 21-02-2017 Via de website gekocht

Ellen Cavaliere

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben over uw klantenservice uitermate tevreden. Vriendelijk accuraat goede service. Prettuge mensen. Vlotte aflevering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 21-02-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruim assortiment, laagste prijzen, snelle levertijd, duidelijke bestelsite.
Vele sites vergeleken, dus toch maar de Keukenloods gekozen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Angelique 21-02-2017 Via de website gekocht

Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, klantenservice en snelle afhandeling. 3 produkten gekocht en met alledrie tevreden. Telefonisch en mail contact allebei snel en goed. Zeer tevreden

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j.c.broeren 21-02-2017 In de winkel gekocht

afzuigkap

Algemene score

9,0
ik ben zeer tevreden .prima voorlichting van de medewerker.De keuze was zeer ruim en gevarieerd.Ook de levering was zeer snel en goed uitgevoerd. Ik heb het in de winkel zelf opgehaald en de aflevering was perfect.Het personeel is heel vriendelijk en zeer correct. Ik ga zeker terug als ik weer wat nodig heb.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. de Konink 21-02-2017 Via de website gekocht

Gekocht een magnetron (inbouw)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op internet gezocht voor een magnetron mijn keuken is 16 jaar oud en bij de keukenloods was deze nog verkrijgbaar. na 2 dagen opgehaald in de winkel in Waddinxveen. Vriendelijk personeel en service gericht. Ik ga zeker voor mijn volgende aankoop naar deze winkel terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Engeldras 21-02-2017 Via de website gekocht

Aanschaf wasemkap bij Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede leuke shop, met een snelle levering en service. Zeer tevreden met alles. Duidelijke website en uitleg , gemakkelijk om te lezen en te bestellen. Keurige af- en verwerking van de bestelling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.Peeters 21-02-2017 In de winkel gekocht

Dres.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en met vakkennis geholpen. Filiaal Watergang makkelijk bereikbaar en parkeren geen probleem. Assortiment zou groter kunnen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Mark 21-02-2017 In de winkel gekocht

Zeer klantvriendelijk en accuraat geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn (inbouw)magnetron van Keukenloods had het net na de 3 jaar garantie termijn begeven. Voor mooi prijsje door Keukenloods nieuw exemplaar geleverd gekregen, met bijbehorende zaken om weer keurig in te bouwen in mijn (Keukenloods) keuken. Dank, Mark

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Leo 21-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige site en goede informatie omtrent de bezorging. Produkt keurig op tijd afgeleverd en zelfs een nieuwer model geleverd voor de zelfde prijs. Wat mij betreft een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 21-02-2017 In de winkel gekocht

Prettige ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de aankoop van een nieuwe kookplaat kregen wij goede uitleg en de nodige alternatieven aangeboden. Prettig, als je nog niet voor 100 % weet wat je eigenlijk zou willen aanschaffen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mckawalley 21-02-2017 Via de website gekocht

Mooi Bosch Oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Telefoon medewerker was niet 100% bekend ivm de afmetingen van de inbouw oven. Hij vertelde dat de oven niet zou passen vanwege de breedte. Na overleg met mijn vrouw toch besloten de oven te bestellen daar wij van mening waren dat inbouw app. Standaard maten zijn. Zijn tevreden met levering, afhalen van oude oven en product zelf. Wel weer even wennen aan nieuw app. 😃

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

De Jong 21-02-2017 Via de website gekocht

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer uitgebreide keuze, goede prijs, monteur was zeer correct en netjes. Na de inbouw de keuken schoon achtergelaten echt netjes werk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J.M. Nuyten 21-02-2017 In de winkel gekocht

uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitgebreide keuze in merkapparaten. Gerichte voorlichting uitleg en advies.
vakkundige toelichting en gebruiksmogelijkheden van de apparatuur.
Klantvriendelijke beantwoording van telefonisch contact.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Emiel Van de Beek 21-02-2017 Via de website gekocht

Uitstekend!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service en prijs/ kwaliteit verhouding. Over de aflevering steeds goed geinformeerd, zowel telefonisch als per email. Inbouwen van de koelkast vakkundig uitgevoerd. Al met al een zeer prettige en probleemloze ervaring. Een aanrader!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oven 21-02-2017 Via de website gekocht

Inbouw oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een goed gevoel bij het kopen bij keukenloods het personeel is zeer betrokken en ik zou iedereen adviseren om bij keukenloods te kopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 21-02-2017 Via de website gekocht

bosch vaatwasmachine

Algemene score

9,0
Snelle levering, en goede communicatie met de keukenloods
Voordeel dat de machine 's avonds afgeleverd wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lucas Klok 21-02-2017 In de winkel gekocht

gaskookplaat en oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gaskookplaat [gas op glas] en een oven voor vervanging in een bestaande keuken gekocht bij keukenloods,zeer goede prijs en kwaliteit. vriendelijk en bekwaam personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van 't Hof 21-02-2017 In de winkel gekocht

Keukenloods Alkmaar, Smeg fornuis

Algemene score

10,0
Naast de hele goeie prijsstelling nog eens een ontzettend goed bedrijf in Alkmaar. Vanuit de fabriek was er iets niet correct geleverd (geenszins de schuld van Keukenloods). Nog dezelfde avond werd ik gebeld voor een afspraak en nog dezelfde week is het kostenloos verholpen! De service van de medewerkers is subliem! Nog voor de levering van mijn fantastisch mooie smeg oven moest ik de maat doorgeven. Op zondag de maten per mail opgevraagd en zelfs nog de zelfde dag antwoord! Keukenloods Alkmaar is echt een aanrader!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer klantgericht! 21-02-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriedelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb onlangs een mooie combineren en een afzuigkap gekocht. Service is prima. Ik werd goed geïnformeerd over het brengen. "Voor een volgende keer wordt het de keukenloods weer..!"

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno Roodenburg 21-02-2017 Via de website gekocht

Super bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt een super bedrijf, snelle levering, zeer duidelijke site, laagste prijzen. Na een paar dagen zat er in eens een barst in de kookplaat service formulier ingevuld en kookplaat zonder problemen omgeruild, echt top geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 20-02-2017 Via de website gekocht

Gaarne geef ik een oordeel over mijn bestelling. Perfect.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig. Ook de service is zeer goed. Niets dan lof. Indien het product niet te leveren is sturen ze een gelijk product of een nog duurdere zonder bij betalen.
Al verschillende keren producten besteld steeds met zeer goede ervaringen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 20-02-2017 Via de website gekocht

Goede service en bereikbaarheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima zaak. Goede prijs en vlotte levering.
Wel jammer dat een ander model werd geleverd als besteld. Laatste bleek uit productie.
Dat had men eigenlijk zelf even telefonisch moeten aangeven. Het punt werd na mij telefoontje wel vlot behandeld.
Levering verder vlot en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelique 20-02-2017 Via de website gekocht

Keukenloods, Bosch inbouwvaatwasser gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wist exact welke vaatwasmachine ik wilde hebben en heb gezocht naar de aanbieder met de laagste prijs en prima reviews. Zo kwam ik uit op Keukenloods. Geen moment spijt: duidelijke website, transparant orderproces en de vaatwasser is geleverd op de aangegeven tijd. Voor nu en nog eens.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R.C.K 20-02-2017 In de winkel gekocht

Whirlpool Combi magnetron AMW840XI

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Reden van hett kiezen van deze winkel is vanwege het feit dat ik hier mijn product gevonden heb. Heb het product direct nodig waardoor opsturen niet mogelijk was.
Goede uitleg en ben zeer tevreden over het product.
Goede begeleiding van winkel personeel.

Review criteria:

Reageer

Arjan 20-02-2017 Via de website gekocht

Nieuwe Combi Oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na dk 14 jaar trouwe dienst begaf onze combi magnetron het. Na wat wikken en wegen kwamen we uit bij de aanschaf van de AEG combi oven. Net wat meer ovenfuncties en nog steeds een magnetron.
Combi ovens zijn niet goedkoop na wat speurwerk bleek Keukenloods tot het voordeligst. Donderdagavond besteld en vrijdagavond keurig op tijd geleverd (ondanks de sneeuw).
Ook heel prettig was dat je bij aflevering kon pinnen en dat Keukenloods netjes je oude apparaat meenam.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 20-02-2017 Via de website gekocht

Siemens afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en uitgebreide selectie, makkelijke website met eenvoudige navigatie, makkelijk om verschillende modellen met elkaar te vergelijken, snelle levering en voordeligste prijs.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ineke de vreede 20-02-2017 Via de website gekocht

Aanschaf inductie kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerder deze maand kocht ik n inbouw vaatwasser en was zo tevreden met de hele gang van zaken dat ik nu weer naar volle tevredenheid bij keukenloods mijn aankoop deed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco 20-02-2017 Via de website gekocht

Duidelijk en deskundig advies en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk en deskundig advies via de servicetelefoon en een keurige vlotte levering.
Wij wenste uitbreiding van bestaande apparatuur, zelfs 3 jaar na aankoop wisten ze alle details van de vorige bestelling nog en kregen we de juiste bijpassende apparatuur aanbevolen. Echt TOP.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nelissen -van Dongen 20-02-2017 In de winkel gekocht

Fijne behulpzame winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hebben veel moeite gedaan met behulpzaam en vriendelijk personeel. Zij namen alle tijd voor je. Hebben een kop koffie aangeboden. Je wordt er niet opgejaagd om snel te beslissen en te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews