Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2672 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

angela rehorst 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zondagavond laat op internet besteld. Maandag werd de nieuwe koelkast geleverd.!

Service
Wij hadden pech dat de koelvries het niet deed, maar keurig werd er een monteur gestuurd.

Assortiment
Zoveel keuze.

Aanbeveling
Super netjes qua oplossen. Monteur kon onze koelkast niet maken. Wij kregen een nieuwe.

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JR 19-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Bestellen was heel makkelijk en levering nog dezelfde dag als je voor 09.30 uur besteld. Erg fijn als je koelkast opeens stuk is.

Service
Bij het bestellen aan de telefoon prima, maar bij levering wat minder. De koelkast werd niet op de plek geplaatst waar hij moest komen, werd ook niet uitgepakt en toen mij dat uiteindelijk in mijn eentje gelukt was, zat ik dus met die enorme hoeveelheid verpakkingsmateriaal. Verder wordt het oude apparaat alleen mee genomen als het buiten staat, maar hoe moet ik in vredesnaam in mijn eentje zo'n grote Amerikaanse koelkast buiten krijgen. Met veel gezucht is de oude koelkast uiteindelijk toch meegenomen, maar echt klantvriendelijk was het niet.

Assortiment
Ik heb niet veel verder gekeken, ze hadden de koelkast die ik wilde en konden snel leveren.

Aanbeveling
Vooral vanwege de snelle levering en de vriendelijkheid aan de telefoon.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 21-07-2016

Beste JR, Vervelend om te lezen dat u niet geheel tevreden bent over onze service. Graag ontvang ik uw postcode of ordernummer. Dan pak ik uw gegevens erbij. Met vriendelijke groet, Luuk | Keukenloods.nl

Reageer

Micky van Gellekom 19-07-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Voor de beste service moet je in de winkel langs komen. Online is het volgens mij niet mogelijk om een offerte op te vragen.

Service
In de winkel zeer goede service gehad.

Assortiment
Alles waar wij naar op zoek waren was aanwezig.

Aanbeveling
Top winkel!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boer 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, produkt snel te vinden, weergave maatvoering ,grote keus

Assortiment
brede keus ,breed aanbod merken.

Aanbeveling
Vlot bestellen ,helder overleg over bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Armand Sluysmans 19-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en snel navigeren

Service
Snelle reactie en snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
Omdat apparaat wat wij wilden hebben niet op voorraad was hebben we een duurdere uitvoering van hetzelfde merk gekregen, top!

Extra toelichting
Vooral zo door gaan, ik ben een tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Voor herhaling vatbaar 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site, gemakkelijk te vinden producten

Service
Op verschillende tijden, zelfs in het weekend kon je online contact opnemen met de Keukenloods.

Assortiment
Er was duidelijk een groter assortiment dan in de reguliere winkels.

Extra toelichting
Via de mail werden we goed op de hoogte gehouden van onze order. Tussendoor nam ik voor een vraag contact op en Keukenloods is goed bereikbaar. De monteur was erg vriendeijk en die had voor de zekerheid zelf al gecheckt of hij de juiste vaatwasser mee had voordat hij hem uitpakte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Veltman 18-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is goed toegankelijk en ev vragen kunnen ook telefonisch worden gesteld.

Service
Ik had gekozen voor ophalen in het afleverpunt, en kreeg snel een telefoontje over het ophalen

Assortiment
Er is ruime keus aan artikelen met een duidelijke beschrijving

Aanbeveling
ik heb eerder bestellingen gedaan en dat beviel me goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert de Jong 17-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Na voorbereiding met de juiste maten en wensen kon ik gemakkelijk de juiste keuze maken.

Service
Na mijn eerste vrijblijvende contact ben ik benaderd voor een telefonische uiteenzetting over mijn keuze(s) ter ondersteuning en informatie daarover.

Assortiment
Zekfs mijn specifieke keuze(s) werden vergemakkelijkt door de ruim aangeboden apperatuur. Ook werd na een verkeerde keuze (mijn fout) direct een vergelijkend product aangeboden met dezelfde kwalificaties en prijsklasse.

Aanbeveling
Zeer vriendelijk in gebruik en de combinatie van winkel en montagebedrijf is erg prettig.

Extra toelichting
Geen toelichting maar ben zeer tevreden over de aankoop en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 17-07-2016 In de winkel gekocht
Rosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
netjes te woord gestaan en geholpen

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Gezien het bovenstaande mogen dat duidelijk zijn

Extra toelichting
Ingang een beetje een magazijn achtige indruk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joan 16-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met logische indeling

Service
Machine werd geplaatst op de plek waar hij moest komen

Assortiment
Voldoende keuze en goede prijs / kwaliteitverhouding

Aanbeveling
Gezien bovenstaande punten en ervaringen echt een aanrader!

Extra toelichting
Heldere bestelcyclus en afspraken worden nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tilly 16-07-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Hartelijk ontvangst. Men neemt de tijd voor en geven en Straight to the Point.

Assortiment
Ruim assortiment van diverse keukenapparaten en keukens

Aanbeveling
Je voelt bij binnenkomst al meteen de fijne en gemoedelijke sfeer die in de winkel hamgt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je Kiest een product, vult je gegevens in en waneer je het wil ontvangen, kei makkelijk!

Service
Jij zegt wanneer je het wil ontvangen, en kunt zelf beslissen hoe je betaald,top

Assortiment
Fijn dat er zo een ruime keuze is,Dan kun je ook makkelijker vergelijken

Aanbeveling
Ruime keuze, zelf kiezen hoe je betaald, en wanneer ze kunnen komen leveren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fran 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
winkel is dichtbij om te kijken

Assortiment
in de winkel en online veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric 15-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg goed advies ontvangen van de aankoop.

Service
Snelle levering en montage

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 15-07-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en breed assortiment

Service
Hulpvaardig en als het niet in de winkel staat kijken / zoeken ze met je mee online.

Assortiment
Goed aanbod zowel op apparatuur als keuken mogelijkheden.

Aanbeveling
Super hulpvaardig en heel snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

weet ik niet 15-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
zag er goed uit netjes

Service
werden goed voor gelicht

Assortiment
genoeg om uit te kiezen

Aanbeveling
het zag er goed uit erg overzichtelijk

Extra toelichting
nee het was goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 15-07-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en prettige winkel.

Service
Eerst online gezocht en het bleek dat er een fysieke winkel vlakbij was dus zijn een kijkje gaan nemen. We zijn daar zeer goed geholpen! Verder een prettige afhandeling en duidelijk aan informatie. Levertijd was een week. Je wordt keurig op de hoogte gehouden en ze maken netjes een afspraak.

Assortiment
Gevonden wat we zochten (na lang vergelijken welk type het moest worden) tegen een zeer goede prijs.

Aanbeveling
Kom er graag terug, zeker een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian van Driel 15-07-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
We werden vriendelijk geholpen en men gaf ons de tijd om even rustig rond te kijken.

Service
We werden goed geïnformeerd over het product. En ik heb naderhand nog gebeld met vragen deze werden gelijk netjes behandeld.

Assortiment
Er was op het gebied van wasmachines niet veel keus in de winkel. Maar op de website was meer dan genoeg keus.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel en fijne winkel om even op het gemak te kijken. Ik heb de winkel al aan meerdere mensen aanbevolen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie den Hollander 14-07-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Via de WEB-site een goede indruk van het assortiment.

Service
De service van de verkoper was goed, denkt mee met de klant.

Assortiment
Voldoende om een keus te maken.

Aanbeveling
Overzichtelijk, goed vindbaar en ruime openingstijden

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Sonderen 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime keus, duidelijke prijzen en makkelijk vergelijken.

Service
Onze bestelde vaatwasser was niet meer leverbaar, dus kregen we voor hetzelfde geld een luxere machine van dat merk.

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Zeker een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice opgenoorth 14-07-2016 In de winkel gekocht
Nederweert(weert)
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Werd me niets opgedrongen en super meegedacht

Service
Wederom werd door een dame geholpen niet was te moeilijk of te veel

Assortiment
Ik ging specefiek voor een kraan en afzuigkap maar assorti is groots

Aanbeveling
Volgende maal va ik direct naar keukloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos de Punder 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke site

Service
Goed telefonisch bereikbaar

Assortiment
De vaatwasser die wij wilden hadden sommige leveranciers niet of een lange levertijd maar bij Keukenloods kon hij vrij vlot worden geleverd.

Aanbeveling
Niet duur en goede service

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Eddy Bickx 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
ruim aanbod

Service
kan niet beter

Extra toelichting
We vinden het jammer dat we in Belgié niet dezelfde voorwaarde krijgen als jullie (bij aankoop van 4 Siemensapparaten 5 jaar waarborg ,wij 2 jaar en bij aankoop Inductiekookplaat gratis pannenset wij niks,ik heb meegedaan aan de beoordeling ook al maken wij geen kans om iets te winnen wand dat zal voor de Belgen toch niet tellen zoals de rest;waar we niet van kunnen genieten ,dat vindt ik niet fair M.V.G.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 14-07-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website is overzichtelijk
Producten waren goed te vinden
Bestellen ging prima, achteraf via telefoon

Service
Winkel is goed bereikbaar
Retouren heb ik geen ervaring mee

Assortiment
Veel keuzemogelijkheden

Aanbeveling
zag er aalemaal overzichtelijk uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Combi magnetron oven 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
2 keer gebeld met een medewerker.Vriendelijk geholpen, uitgebreid informatie gegeven en zelfs voor ons alternatieven bedacht.

Service
Zie boven. Plaatsing oven was correct.

Assortiment
Goed product; is nog te weinig gebruikt om een 10 te geven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Weet de bedoeling van de vraag niet 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Goede service en advies

Assortiment
Keuze volop

Aanbeveling
Zelfde als vraag 1

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jcorvers 14-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijk , ik heb meteen kunnen vinden wat ik zocht.
bestelling liep uitermaten goed ,ook kreeg ik binnen 1 minut antwoordt
via de mail.

Service
bestelling was binnen 2 dagen in huis,geen telefonich kontact gehad ,immers het product was goed , verder ook niets retour gestuurd het product voldeed aan onze verwachtingen.
na 2 dagen kreeg ik een mail hoe het product ons beviel.

Assortiment
keukenloods heeft meer als we hadden gedacht , zijn dan ook voornemens een siemens koelkast bij hun te bestellen. De product prijzen liggen stukken lager dan bij siemens zelf.

Aanbeveling
alles wat je nodig heb vindt je bij keukenloods je hoef niet verder tezoeken , en de prijzen zijn ver onder de priis van de concurente.

mijn waardering voor keukenloods.

Extra toelichting
ik heb veel aparate van siemens ,en heb dan ook altijd teveel betaald , koop dus nu ook alles bij keukenloods. aan de hand van de techniche gegevens en inbouw maten kon ik meteen aan de slag in de meter kast. ik had de inductie plaat dan ook binnen 4 uur in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle en correcte feedback

Assortiment
Genoeg te vinden online.

Aanbeveling
Mooie collectie voor goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JwB 13-07-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op een eenvoudige wijze vindt je de producten die voldoen aan je wensen. Daarna prettig om e.e.a. met elkaar te kunnen vergelijken. Snel en gemakkelijk is de overige informatie (levering, betaling, etc.) terug te vinden.

Service
De afspaak m.b.t. de levering is feilloos verlopen. Wat wordt gezegd wordt ook zo gedaan. Daar hou ik wel van.

Assortiment
Assortiment is ruimschoots voldoende. Ter plekke laat men het product zien. De verkoper heeft ons een leuk aanbod gedaan m.b.t. de prijsstelling van een vaatwasser in combinatie met een blender.

Aanbeveling
Een niet al te grote winkel, waar je snel ter zake kunt komen. Personeel heeft kennis van zaken en weet waar men over praat. Mijn volgende aankoop zal zeker ook bij keukenloods plaats vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en overzichtelijk

Service
Binnen twee dagen in huis. 24 uur lukte helaas niet.

Assortiment
Ruime keuze en alternatieve keuzes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kenneth 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Juiste artikel snel gevonden

Service
Snel geleverd en behulpzame monteur

Assortiment
Hadden exact wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke uitgebreide website.
Ruime keus.
De goedkoopste voor de afzuigkap die ik heb gekocht.

Service
Snelle reactie op online gestelde vragen.

Assortiment
Zeer ruime keus.

Aanbeveling
Goedkoop
Alle merken aanwezig
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cassie 13-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht

Service
Betere vaatwasser omdat onze keuze niet voorradig was.

Assortiment
Grote keuze mogelijkheid

Aanbeveling
Hebben al een paar keer iets gekocht en zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Scholten 12-07-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel veel producten op voorraad

Service
Werd perfect geholpen en waren zeer klantvriendelijk.

Assortiment
Zeer veel in de showroom...goed om een product uit te kiezen.

Aanbeveling
Gewoon goed!,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annet Schrijver 12-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
keurig op tijd geleverd

Service
aardige medwerker, oude meegenomen

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
prima zaak, goede service

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

sjan 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo makkelijk vandaag bestellen morgen in huis

Service
als je belt kijken ze met je mee wat voor jou het beste is

Assortiment
veel verschillende produkten

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Job 11-07-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
groot aanbod, goede vergelijkingsmogelijkheden

Service
De verkoper nam alle tijd en hielp ons echt! Voelden ons eindelijk weer eens klant, we werden gezien en gehoord! de complimenten!

Assortiment
Brede sortering, ook in de outlet een heel groot en mooi assortiment.

Aanbeveling
Prima winkel, goede hulp en goede service.

Extra toelichting
We werden zeer vriendelijk en enthousiast door Boyd geholpen, de complimenten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ad verheul 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed en overzichtelijk

Service
Vlotte levering

Assortiment
groots

Aanbeveling
makkelijk en goede service

Extra toelichting
ik ga ws ook nog keukeninbouwapparatur bij u bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 11-07-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vriendelijk behulpzaam personeel, alles in korte tijd geregeld!

Service
Belofte werd nagekomen.

Assortiment
Afwijkende maat ook te bestellen en in zeer korte tijd geleverd.

Aanbeveling
Alleen maar positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf 11-07-2016 In de winkel gekocht
Zaandam xxl
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was makkelijk zoeken

Service
We werden prima geholpen door een verkoper.

Assortiment
Keuze genoeg

Extra toelichting
De koelkast namen we gelijk mee en we werden geholpen totdat de koelkast in de auto lag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 11-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website is mooi overzichtelijk en verstrekt voldoende informatie om het maken van een keuze mogelijk te maken.

Service
Een telefoontje met een paar vragen naar de afdeling verkoop werd direct goed afgehandeld.

Assortiment
Is een lastige, ik heb kunnen vinden wat ik zocht maar of dat voor iedereen opgaat...

Aanbeveling
Één puntje, op de website wordt aangegeven dat apparatuur gemonteerd kan worden echter in het bestelproces komt niet, of niet duidelijk genoeg, de optie naar voren om deze optie te bestellen. Achteraf na zoeken en bellen werd mij pas duidelijk dat je zelf contact op moet nemen met een andere firma.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda Rokebrand 09-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Via internet gekocht

Service
Keurig afgeleverd

Assortiment
Voldoende

Extra toelichting
Nadeel vond ik dat niet meteen bekend was dat hij niet nog leverbaar was. Maar achteraf toch optijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Willem 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website van keukenloods is zeer overzichtelijk. Bestelen was een fluitje van een cent.

Service
Je krijgt een keurige bevestiging van je bestelling en een optie om de installatie te laten uitvoeren tegen een gunstig tarief. Na installatie hadden we een kleine lekkage. Deze werd snel en netjes opgelost.

Assortiment
De prijs gaf voor mij de doorslag. Ik kon hem niet goedkoper vinden.

Aanbeveling
prima winkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert vdD 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Als geselecteerde machine niet beschikbaar is wordt probleemloos duurder model aangeboden

Service
Alles klopte ook gemak afspraken maken

Assortiment
valt weinig aan toe te voegen

Aanbeveling
ook telefonisch advies is erg goed

Extra toelichting
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo van wensen 08-07-2016 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
grote keus,snelle levering

Service
goede info over producten,

Aanbeveling
vriendelijke ontvangst
snel geholpen
met een goed gevoel naar buiten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TevredenKlant 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles staat online, duidelijk, makkelijk rondsnuffelen en vervolgens bestellen.

Service
Informatie makkelijk te vinden, direct antwoord op vragen, mogelijkheid om zelf leverdatum te kiezen.

Aanbeveling
Prima winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel Bax 08-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Bestellen verliep makkelijk via de computer.

Service
De meneer die ik aan de telefoon had was wat opdringerig maar verder prima

Assortiment
Vrijwel alles is leverbaar

Aanbeveling
Het is niet het voordeligste adres, wel goed

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Gert 08-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, makkelijk kiezen

Service
snelle reactie op de bestelling

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Afgelopen jaar diverse bestellingen geplaatst, altijd correct verlopen, in de toekomst zal ik er weer bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site.

Service
Eenvoudig afspraken te maken, goed bereikbaar.

Assortiment
Goed overzicht van alle artikelen, duidelijke site.

Aanbeveling
Geen verbeterpunten te melden.

Extra toelichting
Kan alleen compliment geven, ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 06-07-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed en ter zake doent advies.
Luisterend naar onze wensen.
Klantgericht dus.

Service
Levering was iets vertraagd en daarover direct geïnformeerd. Geen punt.

Assortiment
Winkelinfo prima. Website laat veel dingen zien die NIET leverbaar zijn. Lokkertjes.

Aanbeveling
Meedenkend en behulpzaam op zoek naar alternatieven voor de niet leverbare zaken van de site.

Extra toelichting
De score is lager vanwege de website en niet vanwege de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Toon meer reviews