Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Willems 10-02-2017 Via de website gekocht

Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is overzichtelijk en de bezorging goed en binnen de juiste tijd. Volgende bestelling weer via de keukenloods!!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BuitenGewoon kinderopvang 10-02-2017 Via de website gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via google kwam ik bij keukenloods.nl terecht, ze hadden de vaatwasser van onze keuze voor een geweldige prijs. Er werd netjes gebeld om te controleren of ik het juiste had besteld en de volgende dag was het er!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Kramer 10-02-2017 Via de website gekocht

aankoop koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hadden een koelkast uitgezocht via de site.
Deze bleek uitverkocht wij hebben toen een koelkast welke een klasse duurder
was voor de zelfde prijs gekregen als de koelkast welke wij uitgezocht hadden.
Een geweldige service van deze leveransier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mien 10-02-2017 Via de website gekocht

Slecht geïnformeerd, goede levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
De site was erg gebruiksvriendelijk. De stappen waren erg duidelijk. Helaas was het niet helemaal duidelijk wanneer het product geleverd werd. Er zou hier telefonisch contact over worden opgenomen, maar dit is niet gebeurd. Het kwam na enkele werkdagen binnen.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Herman 10-02-2017 Via de website gekocht

5 pits kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
5 pits kookplaat besteld, bleek beschadigd in het magazijn. Netjes gebeld door medewerker, met de vraag of ik op een nieuwe wilde wachten. Of dat ik misschien akkoord ging met een alternatief. voor het laatste gekozen en dag later ontvangen. perfect,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jong 09-02-2017 In de winkel gekocht

Goede prijs en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben hier een vrijstaand fornuis besteld, volgende dag in huis.
We ontvingen smorgens een mail met tijdvak waarbinnen geleverd zou worden en werden ook nog door de chauffeur gebeld.
Netjes binnen geleverd.

Review criteria:

Reageer

B.van Vuure 09-02-2017 In de winkel gekocht

wasemkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn bij de informatie correct geholpen, bij afhalen is het gekochte tot aan in de auto geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Robert 09-02-2017 Via de website gekocht

Inbouw oven/magnetron

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een nieuwe inbouw combioven/magnetron.
Bij Keukenloods vonden we deze, scherp geprijsd en met de tekst volgende dag geleverd.
De volgende dag inderdaad geleverd in tijdsperiode die was opgegeven.
Betalen kom bij aflevering dmv pin
De oude is direct meeegenomen, kortom prefect!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Mil 09-02-2017 Via de website gekocht

Koelkast

Algemene score

8,0
Ik heb via de website een koelkast besteld. via de mail kreeg ik netjes een bevestiging en proforma rekening. ik heb de koelkast binnen 3 werkdagen geleverd gekregen. prima op de vooraf bepaalde tijd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 09-02-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering uit voorraad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor een 45cm Atag vaatwasser. Keukenloods was niet de goedkoopste, maar had het product wél op voorraad. Daardoor konden we bij bestelling meteen het bezorgmoment selecteren. Na bestelling warden we nog even gebeld om te veriefieren dat we echt een 45 cm machine nodig hadden. Levering was correct en op tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hans grootenhaar 09-02-2017 Via de website gekocht

inbouw combi magnetron Siemens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer aantrekkelijke prijs. Snelle bezorging en prima inbouw werkzaamheden.
Aan de telefoon zijn de medewerkers klantvriendelijk en behulpzaam.
Medewerkers bezorging zijn vriendelijk, netjes en ruimen na installatie alles op .
Afhandeling is goed !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Jansen 09-02-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Recent een koelkast en over besteld bij keukenloods. Levering was keurig op tijd en de bezorgers hebben ons goed geholpen met het naar binnen krijgen van de spullen. Alles netjes geleverd, zoals je mag verwachten van een webshop van deze tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton 09-02-2017 Via de website gekocht

Afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keuze van vervanging van mijn oude afzuigkap was moeilijk maar na telefonisch contact werd dat adequaat en snel opgelost. Plaatsing was keurig gedaan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Jaspers 09-02-2017 Via de website gekocht

Dhr

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede communicatie rondom exacte levering. We werden zelfs netjes een uur van tevoren gebeld met de exacte levertijd. Super!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 09-02-2017 In de winkel gekocht

Hele goede ervaringen met keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, ook in de outlet ruimte, en ruimte om een mooie totaal prijs af te spreken. Zeer tevreden. Ook op de levering niets aan te merken. Gewoon keurig netjes gecommuniceerd en geleverd. Zeer aan te bevelen!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 09-02-2017 Via de website gekocht

Mijn aankoop paste niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ondanks het niet doorgaan van de koop bleef Keukenloods vriendelijk en na terugbrengen werd het geld per omgaande teruggestort.
Prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 09-02-2017 Via de website gekocht

Klantgericht bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, goede prijs/kwaliteit verhouding en correcte levering.
Ruime keuze in producten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

carla 09-02-2017 Via de website gekocht

Prima keuze Keukenloods!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima telefonische service voor het aanschaffen van onze nieuwe oven/kookplaat. Aflevering precies op tijd en op een prettige manier.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos 09-02-2017 Via de website gekocht

Goede service, goede prijs, ook voor particulieren!

Algemene score

9,0
Ik had via een andere winkel een afzuigkap gekocht waarbij nog een koolfilter nodig was. Via keukenloods was dit filter ruim tien euro goedkoper dan op andere sites. Aanvankelijk wist ik niet goed hoe het zat met de service, keukenloods leek me meer een leverancier voor bedrijven etc. maar uiteindelijk was het perfect. Ik werd op de hoogte gehouden over de status en de levertijd was prima, binnen een paar dagen had ik het product in huis. Toen ik de doos uitpakte bleken er zelfs twee filters in te zitten, dit zou keukenloods nog kunnen vermelden op de site, want ik dacht dat ik maar eentje had gekocht en bleek er dus twee voor die prijs te hebben ontvangen...

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hjk 08-02-2017 Via de website gekocht

Een van de betere websites als je naar ovens zoekt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke website met ruime keuze. Suggesties werden helaas niet waar gemaakt , dinsdag leverbaar bleek vrijdag te zijn. Kleine lettertjes klopten wel, maar waarom dan niet duidelijk zijn? Levering was om 07:45, erg praktisch als je ook nog naar je werk moet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Van Baal-Dane 08-02-2017 In de winkel gekocht

Mevr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben ervaren: Prima voorlichting, snelle levering van het door ons bestelde artikel. Personeel is zeer behulpzaam.

Reageer

Teun 08-02-2017 In de winkel gekocht

Siemens afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vooraf op Internet info gehaald en bekeken en met die info een bezoek gebracht aan de winkel van Keukenloods. De bediening was heel plezierig en naar onze mening vakkundig, ( wij hadden ons al verdiept via Google ) Wij hebben onze keuze kunnen maken en de daarop volgende levering ging ook keurig. Dit bedrijf gaan wij zeker weer bezoeken wanneer een volgende aanschaf noodzakelijk is .

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sven 08-02-2017 Via de website gekocht

Smeg gasfornuis

Algemene score

5,0
De shop is klantvriendelijk. Vragen worden snel beantwoord. Levering is netjes en op juiste tijd. Bij de levering zat geen goede beschrijving van de gasaansluiting en het stroomsnoer was niet aanwezig. Dit stond nergens en moest ik dus appart kopen. De beschrijving mbt aansluiting Electra was niet aanwezig. Hierom een 5.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 09-02-2017

Beste Sven,

Wat vervelend dat je niet op de hoogte was dat het snoer niet meegeleverd zou worden. Wat ik begrijp uit je review is dit inmiddels opgelost gelukkig! Ik wens je veel plezier met je Smeg gasfornuis.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

B. van Haaren 08-02-2017 Via de website gekocht

Snel, duidelijk, betrouwbaar en klantgericht.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site met goede informatie, een prima administratief verwerkingssysteem via de email, de afspraken nakomen en de levering steeds met mails begeleiden. Je kunt de voordeur op de afgesproken levertijd bijna gewoon open zetten. In een woord SUPER.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 08-02-2017 Via de website gekocht

Zullen zeker weer kopen via Keukenloods.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site en prima afspraken maken over de levertijd.
Onze bestelde vaatwasser was niet leverbaar en Keukenloods heeft een luxere geleverd voor hetzelfde bedrag.
Zal jullie zeker aanbevelen bij wie dan ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merel Dijkman 08-02-2017 Via de website gekocht

mevrouw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb de shop gekozen omdat ze ook installeren en aangezien ik een gaskookplaat, oven en vaatwasser moet hebben was het aantrekkelijk omdat je niet voor alles de volle pond betaalt. Keurig afgeleverd en het monteren was prima en daar werd echt alle aandacht aan besteed en meegedacht. Ik zou het zeker aanraden. Ook bij de aankoop ben ik goed geholpen door een medewerker.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wolkrose 08-02-2017 Via de website gekocht

Nieuwe vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze vaatwasser was kapot. Dus we moesten snel een nieuwe hebben.
Op de website gekeken en gefilterd. Dan komen er een paar kandidaten uit. De gene naar keuze heb ik ook elders goedkoper gezien. Contact formulier in gevuld en binnen half uur een beter aanbod en nog een alternatief.
Levering bijna te snel omdat de oude nog uitgebouwd moest worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 08-02-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en doen wat ze zeggen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ging voor een combi magnetron inbouw. Het gevraagde type was niet direct leverbaar maar de opvolger wel. Deze was een stuk duurder bij de concurrentie in Ridderkerk (E999,-) Deze zaak kon mij hem aanbieden voor dezelfde prijs als de lagere uitvoering (E779,-) Ook het bezorgen op zaterdag was geen enkel probleem. Dus, beste mensen....Koop uw product hier!! U wordt geheel ontzorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijmen 07-02-2017 Via de website gekocht

Keukenloods doet wat het belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods meldt op de website een laagste prijsgarantie te hanteren en dat hebben ze in ons geval helemaal waar gemaakt! Een door ons gewenste combimagnetron bleek door een andere webaanbieder lager geprijsd te zijn. Keukenloods kwam prompt met een scherper aanbod! Hulde!
Vervolgens vlotte aflevering, zoals we dat van Keukenloods gewend zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Peuten 07-02-2017 Via de website gekocht

D. Peuten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vorige week een nieuwe vaatwasser gekocht incl. montage. Duidelijke foto's, de juiste specificaties, een review van de vaatwasser en de prijs zijn voor mij belangrijk. Keukenloods voldeed aan het complete lijstje, dus de keuze was snel gemaakt.
Klein minpuntje: men belooft op de website direct antwoord te geven via whatsapp, helaas kreeg ik geen reactie op een vraag.
Het inbouw team was top. Zij belden de volgende dag voor het plannen van een afspraak. De heren waren keurig op tijd en hebben de vaatwasser goed en snel ingebouwd. Binnen een uurtje was de klus geklaard! Het aankoopbedrag kon gepind worden en de oude vaatwasser ging mee terug.
Top service!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dick 07-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop inbouw oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijke en overzichtelijke webshop , zeer snelle levering van het product en laagste prijs. Goed verpakt en zonder beschadigingen aan gekomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Meint 07-02-2017 Via de website gekocht

Voor een dubbeltje op de eerste rang

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat op de website getoond is komt zo ook bij je thuis.
Ook de telefonische informatie is goed en betrouwbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan Pellicaan 07-02-2017 Via de website gekocht

Prima bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat de apparatuur nog niet uitgepakt is - de keuken wordt pas over twee weken afgemonteerd - zijn de eerste ervaringen met de Keukenloods super to noemen. Niet alleen scherpe prijzen maar ook bekwaam en zeer klantvriendelijke medewerkers die je te woord staan. Het kunnen benaderen in het weekeinde to 20.00 uur is helemaal top!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred van Mameren 07-02-2017 Via de website gekocht

Dhr. Fred van Mameren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en eenvoudig te gebruiken Side van de keukenloods.
Het is voor ons de eerste aankoop die we bij de Keukenloods deden en zijn zeer te spreken over prijs/kwaliteit , de verdere afhandeling van de bestelling en een dikke 10 voor de expediteur.
Alles precies volgens afspraak gegaan!
Het zal zeker niet onze laatste bestelling bij de keukenloods zijn.
Vr.groet, Fred van Mameren

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabien 07-02-2017 In de winkel gekocht

Snel en netjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We wisten snel wat we nodig hadden: een oven en een gasplaat. In de winkel konden we alle opties snel vergelijken. Dankzij advies de juiste oven gevonden. Binnen drie dagen kon er worden ingebouwd, dat deed het team heel snel en netjes. Oude apparaten afgevoerd, alles bleef schoon en mooi achter: ik ben heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Sturms 07-02-2017 Via de website gekocht

Waterkoker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online een Smeg waterkoker gekocht bij Keukenloods. Al googelend kwam ik al snel bij keukenloods terrecht, een komplete en makelijke site. In een oogopslag zie je of het betreffende artikel op voorraad is en wat de levertijd is.
Het was in mijn geval een snelle en correcte levering. De waterkoker was goed verpakt zodat er geen transportschade kon ontstaan. Kortom een goede winkel om iets te bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 07-02-2017 In de winkel gekocht

Keuken apparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Supersnelle levering en goede service.
En laagste prijsgarantie is ook echt zo wij hadden ergens op internet een aanbieding gezien van een Borretti gasfornuis en ook al was keukenloods niet duur hij was op de andere plek toch weer een stuk goedkoper maar ze pasten de prijs wel aan voor ons, super!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Willem 07-02-2017 Via de website gekocht

Fijne webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie website duidelijk goed overzichtelijk je kunt makkelijk vinden wat je zoekt.
Snelle levering en een goede prijs.
Heb hier al vaker wat gekocht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas K 07-02-2017 Via de website gekocht

Bestelling keuken apparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop is duidelijk en overzichtelijk. Via de webshop mijn aankoop gedaan van Vaatwasser, Fornuis, Afzuigkap, Combi-Oven, Koelkast en Quooker. De webshop is functioneel, ook voor mensen die minder affiniteit hebben met de computer. Prijzen zijn concurerend met andere webshops. Tevens is de levering prima verlopen. Chauffeur was op afgesproken tijdstip bij me aan de deur. TOP!

Pluspunten

  • Webshop
  • Service
  • Bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Niels 06-02-2017 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Keukenloods een inbouw vaatwasser besteld en super snel geleverd. De volgende dag kon ik direct bellen voor het maken van een afspraak en hebben we de datum vastgelegd, hier zat maar een kleine week tussen. De monteur heeft de oude er keurig uitgehaald en de nieuwe erin geplaatst hij had iets meer werk als gehoopt maar heeft dit keurig opgelost zonder enige meerkosten.
Al met al een top bedrijf met een waardige en uitstekende service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Arie Klaver 06-02-2017 In de winkel gekocht

Aankoop koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de telefonische aankoop van een koelkast werd ik goed geadviseerd en werd er goed naar mij geluisterd. De afhandeling van de aankoop en ook de levering was vlot en duidelijk.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 05-02-2017 Via de website gekocht

Goede service, duidelijke communicatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, duidelijke communicatie, heldere prijzen, alles prima!! Zowel via de website als telefonisch goed bereikbaar. Bezorging was prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard 05-02-2017 In de winkel gekocht

De beste winkel voor keukens en keukenapparatuur!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend voorgelicht welke vaatwasser wel of niet een juiste koop is.
Ook nog een mooie korting gekregen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ebbe 04-02-2017 Via de website gekocht

Inductieplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goede/ scherpe prijs, snel en goed geplaatst. Plaatsing via keukenloods. Monteur stelde als service ook nog even een keukenkastje. Top!👍

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erik 04-02-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar, goed advies, snelle levering, leuke prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaar, goed advies, snelle levering, leuke prijs.
Afzuigkap defect en zelfde model niet meer leverbaar. Keukenloods heeft vergelijkbaar type opgezocht dus was het een kwestie van kapje wisselen en klaar. hartelijk dank

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Debbie 04-02-2017 Via de website gekocht

Vaatwasser en droger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, goede prijs. Echter wel iets later geleverd dan verwacht. Aardige mensen van bezorging. Vakkundig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Thissen 04-02-2017 Via de website gekocht

Voor kwaliteit en service ga je naar De Keukenloods!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf je computer, thuis, "wandel je door de site" en maak je je eerste keuze. Overigens zeer gebruiksvriendelijk en helder. Bezoek je aansluitend de showroom, dan wacht je een warm onthaal. Open en deskundig wordt naar je geluisterd door uiterst vriendelijk en vakkundig personeel. Hun is niets te veel!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 04-02-2017 In de winkel gekocht

Mooie keukenkraan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kortgeleden een afzuigkap bij keukenloods gekocht en nu dus een prachtige rvs keukenkraan. Goed advies van de verkoopster ! gemakkelijk te monteren.
Wij zijn erg blij met onze aankoop.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van den Ende 04-02-2017 Via de website gekocht

Inductie kookplaat Keukenconcurent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is duidelijk. Medewerkers helpdesk professioneel. Absoluut niet duur. De levering extreem snel. Zal zekerKeukenloods aanbevelen aan vrienden en bekenden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 03-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop apparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed assortiment, goede prijzen, levering en een betaalbare montage service.
Ik had wat moeite om de juiste producten te kiezen en werd per email uitstekend geadviseerd. Alle apparatuur werd vervolgens snel geleverd, de oude apparaten verwijderd en de nieuwe vakkundig geplaatst. Petje af!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews