Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anno 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M Langendijk 06-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik kon alles vinden en als dat niet lukte werd ik teruggebeld. Prima service.

Service
Na het telefoontje kon de koelkast besteld en binnen korte tijd ingebouwd worden.

Assortiment
Kon precies vinden wat ik wilde kopen.

Aanbeveling
Alles ging heel snel en vriendelijk en hulp als ik iets niet begreep.

Extra toelichting
Nee, ik ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mul 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik had hetgeen ik wilde hebben heel snel te pakken. Info was ook duidelijk.

Service
Alles ging vlekkeloos. Deutsche grundlichheid.

Assortiment
Zeer ruime keus dus voor elk wat wils.

Aanbeveling
Gewoon top.

Extra toelichting
Het was onze eerste keer maar wanneer ik weer wat nodig heb ga ik eerst naar de website van de keukenloods kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie en makkelijke website.

Service
Goede communicatie omtrent bestelling en levering

Assortiment
Divers assortiment

Aanbeveling
Concurrerend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is overzichtelijk en gemakkelijk te vinden.

Assortiment
Groot aanbod en voor elk wat wils

Aanbeveling
Goed aanbod en een goede prijs kwaliteit verhouding. Voor elk budget een machine

Extra toelichting
Enkel puntje van kritiek, je kunt niet met de creditcard betalen. Dit geeft de koper extra zekerheid en de aankoop is een bepaalde periode verzekerd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bosch oven magnetron 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles netjes

Service
snelle order behandeling

Assortiment
veel aan te bieden

Aanbeveling
goed voor elkaar

Extra toelichting
alles op keuken gebied is er.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob valkenburg 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtig en makkelijk

Service
had een vraag over een deurtje,en werd prima beantwoord

Assortiment
ruim genoeg

Extra toelichting
nette aflever mannen, brachten het apparaat zelfs naar de keuken, en we wonen 1 hoog !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 05-07-2016 In de winkel gekocht
Pannenweg Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk ingedeeld

Service
Vakkundig geholpen , bij aflevering inductie plaat , glas ge
broken , kon gelijk komen om een andere en kreeg voor de
Overlast een kadobon . Super !!!

Assortiment
Wij wisten wat we zochten , en hebben dus niet de hele
Winkel gezien .

Aanbeveling
Snelle levering goede service en de prijs is goed !!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cm korhorn 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk

Service
Tel goed geholpen

Assortiment
Alles wat we nodig hebben onder 1dak

Aanbeveling
Kan altijd beter

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Levertijd 1 dag later, maar daar werd netjes over gebeld, dus geen probleem. Koelkast werd tot in de keuken gereden zoncer problemen, aardige chauffeur.

Assortiment
Zocht een specifiek model en heb dat besteld...

Aanbeveling
Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van Dijk 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hoefde alleen maar het typenummer van ons oude -defecte- apparaat op te geven en kreeg omgaand lijstje met keuzes voor vervanger

Service
Na tevergeefs wachten op twee andere 'aanbieders' toevallig bij Keukenloods terecht gekomen en werkelijk binnen 5 minuten antwoord op onze mail. Ook de aanvullende informatie per telefoon (en dat 's-avonds om 20.30) was voldoende om direct te bestellen. De volgende dag werd onze combi-oven keurig op tijd afgeleverd en kon er met pin betaald worden.

Assortiment
Als je hier geen keuze kan maken....

Aanbeveling
Goedkoop, vriendelijk te woord gestaan en snelle levering volgens afspraak!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
zondag bestel en maandag al de transporteur aan de lijn voor een afspraak op zelf gewenste dag! Ideaal!

Service
Denken altijd in oplossingen!

Assortiment
voldoende keuze uit verschillende merken, prijzen en smaak

Aanbeveling
gewoon een goed efficiënt en prettig bedrijf om producten bij te bestellen.

Extra toelichting
ga vooral zo door!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke info op de site

Service
Goed. Maar kwam er zelf achter dat er n vernieuwd model werd geleverd. Misschien de klant van te voren op de hoogte brengen dat er n ander model geleverd wordt.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Goede site. Snelle levering. En telefonisch goed bereikbaar voor vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan 05-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website met goede vergelijkingsmogelijkheden. Ik had nog wat persoonlijk advies nodig en kom op zondag bellen en kreeg hier een prima maatwerk advies.

Service
Via de mail werden we goed op de hoogte gehouden van de voortgang van onze bestelling. Omdat wij inbouw wilden laten doen door de leverancier moesten we een afspraak maken.
Omdat we beiden werken moest dit in onze agenda passen. Dit liep perfect.

Assortiment
Wij wilden graag een A merk met een laag energie gebruik. In dit marktsigment was ruime keuze.

Aanbeveling
Prima zaak, vlotte levering, perfecte inbouw en correcte afwikkeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnotevredenklant 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website, overzichtelijk

Service
alle vragen werden naar tevredenheid beantwoord en heel belangrijk een meedenkende verkoper.

Assortiment
veel te veel

Aanbeveling
zie mijn antwoorden, ook de levering ging geheel zoals was afgesproken.

Extra toelichting
Hou dit vast want als ik keukenloods aanraad bij bekende wil ik niet voor paal staan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 04-07-2016 In de winkel gekocht
almere buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
We zochten een inductiekookplaat en deze waren dicht bij elkaar opgesteld dus makkelijk zoeken.

Service
Advies was in orde, hadden ons uiteraard op voorhand al via de website in laten lichten over wat we zochten. Maar wat extra persoonlijk advies is altijd handig

Assortiment
Ruim assortiment vonden wij

Aanbeveling
Voor ons makkelijk te bereiken, goede helpdesk, en prettig personeel

Extra toelichting
Zeker een aanrader, ook omruilen was makkelijk, daar we toch na aankoop een iets ander model wouden. En dit snel geregeld was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft het huis niet uit en geen sluitingstijden

Service
Goede telefonische ondersteuning en advies

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Prima webwinkel met veel keus en goed telefonisch advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima geholpen zowel online als per telefoon.

Service
Goede service bij aankoop maar ook de installatie verliep prima.

Aanbeveling
Zonder problemen een aankoop doen voor een goede prijs en indien gewenst hulp bij je keuze.
Verder een goed installatie team.
Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim danhof 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je luie stoel, is alles makkelijk te regelen.

Service
Alle afspraken worden goed nagekomen. Je hebt er geen om kijken naar.

Assortiment
Ik had een koelkast nodig die op diverse andere websites niet kon vinden of slecht kon vinden. Hier was het heel simpel en in een keer geslaagd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je vindt de artikelen erg makkelijk en ook met slechts een paar knoppen zijn deze te bestellen. betalen ging ook erg makkelijk en ook het kiezen van de lever datum was perfect

Service
Een 8, omdat alles soepel verliep, afleveren ging prima en ze hielpen met de apparaten in huis te zetten. Het is geen 10 omdat ik deze moeilijk te beoordelen vindt nu alles goed is gegaan.

Assortiment
We wilde 3 producten aanschaffen. Hiervan zaten er 2 van in het assortiment.

Aanbeveling
Omdat ze veel in het assortiment hebben, bestellen erg makkelijk en soepel verloopt en de service, wanneer alles goed gaat prima is!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jeroen 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede overzichtelijke website snelle levering

Service
Snelle goede levering

Assortiment
Goed assortiment voor een scherpe prijs

Aanbeveling
Goede overzichtelijke website met duidelijke product omschrijving

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LH 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Het bestellen via de website verliep goed. Waarom ik een 9 geef, en geen 10, is omdat ik wel even op heb moeten bellen om na te vragen hoe het precies zat met het op een tweede etage laten bezorgen van een koelkast. Het zou mooi zijn als dit direct op de website is terug te vinden. Buiten dat, prima.

Service
Telefoon werd snel aangenomen door de klantenservice, en ze hadden op al mijn vragen een antwoord. Er kon rekening worden gehouden met het leveren van de koelkast voor een bepaalde tijd in de middag, en naast mijn oude koelkast kon eveneens een oude magnetron worden meegenomen door de mannen van de levering. Super!

Aanbeveling
De service was goed en alles liep zoals beloofd.

Extra toelichting
Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefanie 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij hebben een fornuis besteld, dit ging heel makkelijk via de site. Binnen een paar dagen geleverd en meteen op de juiste plaats gezet. Top!

Service
Snelle levering, goede klantenservice.

Assortiment
We waren op zoek naar een fornuis van 80 cm breed, in tegenstelling tot andere winkels hadden ze die bij keukenloods.

Aanbeveling
Zeer tevreden over de service, assortiment en levering. Geen aanmerkingen, dat zegt genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan Huijbregts 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
als je weet wat je wilt, superhandig en snel

Service
afspraak per mail en SMS over juiste tijdstip monteur voor t plaatsen. klopt ook.

Assortiment
alles wat je voor je keuken kunt bedenken

Aanbeveling
niets, maar dan ook helemaal niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inbouw 04-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Website heel toegankelijk.

Service
Duidelijke info

Assortiment
Ik vond direct wat ik zocht

Aanbeveling
Prettig in alle opzichten. Ik koop alle inbouw bij u

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

A van Pol 04-07-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestellen op de site. Afhalen in de winkel

Service
Zowel persoonlijke als via de chat

Assortiment
Ruiteraard sortering

Aanbeveling
Ook als iets niet op voorraad is. Toch binnen een paar dagen geleverd

Extra toelichting
Prima service fijne winkel ik kijk altijd eerst bij keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

van der Meulen 02-07-2016 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlak bij mij om de hoek

Service
altijd vakkundig geholpen

Assortiment
groot!

Aanbeveling
3e aankoop, geen problemen gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petronella 02-07-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Keukenloods Zaandam is goed bereikbaar, levertijd periode goed nagekomen, alles wordt keurig via de mail door gegeven. Op de dag dat de bestelling bezorgd werd s,morgens nog een mail ivm de tijd wanneer de bestelling bezorgd wordt.

Assortiment
Voldoende assortiment, prijs kwaliteit goed.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel goede uitleg als je iets vraagt, ook heel fijn je krijgt een kopie van het product waar je interesse in heb mee zodat je thuis alles nog eens na kunt lezen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Berber Elzinga 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, gemakkelijk en snel te vinden

Service
Telefonisch besteld en op ons verzoek zelfs op zaterdag bezorgd en geplaatst door een uitstekende monteur

Assortiment
Voldoende keuze voor een prima prijs

Aanbeveling
Zeer klantvriendelijk en een goede service

Extra toelichting
Omdat wij super tevreden zijn zullen we ook in de toekomst zeker weer bestellen bij Keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik zocht!

Service
Goede bereikbaarheid en snelle levering!

Assortiment
Goede merken voor scherpe prijzen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maura en Carlos 01-07-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ze zijn makkelijk bereikbaar en lang open

Service
heb er een keuken gekocht en nog wat na bestellingen gedaan. We zijn tot nu toe altijd heel correct geholpen en men is ook belangstellend naar de bevindingen van de klant. Wij hebben de keuken zelf geplaatst en bij het bestellen van een extra(mooi) stop contact werd direct gevraagd of het plaatsen goed was gelukt.

Assortiment
Er is een grote variatie aan keuzes en soms zoals in ons geval een hele snelle lever tijd zeker ten opzichte van andere "keukenboeren".

Aanbeveling
vriendelijke mensen goed met ons overlegt, goede tips gegeven. En toen ik op het laatste moment nog even de hele keuken wilde veranderen was dat geen probleem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site gemakkelijk te sorteren

Service
Doen wat ze zeggen

Assortiment
Voldoende keuze meer mag atijd maar overzichtelijk aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

L Janssen 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles snel en gemakkelijk telefonisch besteld

Service
Alle vragen over maten en leveringen werden duidelijk en snel beantwoord

Assortiment
Prijs en kwaliteit sluiten goed aan op mijn vraag

Aanbeveling
Ik zal zeker vrienden aanraden hier hun inbouwapparatuur te kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super gemakkelijk en snel te vinden

Service
voortreffelijke communicatie en traject begeleiding

Assortiment
alle producten zijn gemakkelijk en snel te vinden en de prijsstelling is heel goed

Aanbeveling
kan bijna niet beter.

Extra toelichting
ik ben bijzonder prettig en snel en gemakkelijk aan mijn nieuwe inbouwoven gekomen en bovendien nog voor een leuke prijs! Toppie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GB 01-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super

Service
heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door de medewerkers

Assortiment
de keuze is reuze

Aanbeveling
goede prijs, zeer uitgebreid assortiment, en allervriendelijkste mensen aan de telefoon

Extra toelichting
volgende keer bestel ik weer bij keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Rossewij 30-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
fijne site met een goede prijs.

Service
super vriendelijk en klantgericht contact toen ik belde voor een lagere prijs. Uiteindelijk is de bestelling voor mij gedaan door de medewerker.

Assortiment
Ruime keuze en goede aanbiedingen.

Aanbeveling
Fijne service, goed op de hoogte gehouden, geen één keer ergens achteraan hoeven bellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario van Deijzen 29-06-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en to-the-point

Service
Door verkoper keurig geholpen, de installateurs erg deskundig, vriendelijk en werkten erg netjes.

Assortiment
Voldeed aan onze eisen, keuze genoeg.

Aanbeveling
Prima zaak.

Extra toelichting
Keukenloods is niet genoeg bekend bij ons en de naam Keukenloods suggereert grote onpersoonlijke zaak. Het tegendeel is echter waar, prima zaak, hadden we eerder moeten weten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AV 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
je kunt op je eigen tempo uitzoeken

Service
De vragen die ik had, werden goed beantwoord. Er was iets niet goed bij de levering en dit werd netjes opgelost

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Vriendelijk behandeld en goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald Gumbs 29-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede bereikbaarheid, indeling producten in winkel overzichtelijk en producten gemakkelijk te vinden

Service
Goed geluisterd naar klant, wens laten uitspreken en op grond van wens met voorstel komen. alleen op verzoek met alternatief komen. Niet opdringerig maar professioneel informeren.

Assortiment
Goed op markante groepering ingedeeld.

Aanbeveling
Is natuurlijk subjectief, maar geloof dat de getoonde service en het gemak niet incidenteel zijn maar factoren die daadwerkelijk onderdeel zijn van de werkwijze van Keukenloods.

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is heel overzichtelijk en alles staat duidelijk omschreven.

Service
Wij kregen direct antwoord op onze vragen, levertijd was keurig optijd en alles netjes verzorgd.

Assortiment
Volgens mij vind je bij de keukenloods meer dan bij menige winkel wij hebben hier dan ook alles gevonden wat we nodig hadden.

Aanbeveling
Onze ervaringen tot nu toe zijn super zou fijn zijn als alle winkels zo te werk gingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 28-06-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Adviseur denkt goed mee en kwam daarna met een uitstekende aanbieding.

Service
Steeds via email op de hoogte gehouden van de stand van zaken mbt de levering van de apparatuur en de inbouw. Keurige afspraak via telefoon mbt inbouwdatum.

Assortiment
Veel apparatuur aanwezig in de winkel in Amsterdam.

Aanbeveling
Veel keukenzaken bezocht. Vakhandel wil alleen eigen merk verkopen. Veel meer keuze dan bij Ikea of Mediamarkt. Levering en inbouw binnen 2 weken gerealiseerd door uitstekende monteur. Oude apparatuur netjes verwijderd en meegenomen. Uitstekende prijs-kwaliteit!

Extra toelichting
Aan te bevelen! In ieder geval raadplegen voor het nemen van een besluit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naber 28-06-2016 In de winkel gekocht
zaandam

Algemene score

7,0

Gemak
goed duidelijk

Service
klant vriendelijk. retour kan ik niet over oordelen

Assortiment
veel keus en goede prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Herman kuypers 28-06-2016 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site. Goede vergelijkingen mogelijk

Service
Zeer goede service. Makelijk bereikbare winkel

Assortiment
Mede door de website en overzichtelijke winkelopstelling goede keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Prettige en adequate bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JNM de Groot 28-06-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer grote keuze en goede uitleg

Service
Precies zoals overeengekomen is alles itgevoerd

Assortiment
Alle type, soorten en merken aanwezig om een goede keus te kunnen maken

Aanbeveling
Men wordt in alle rust zonder te haasten geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther Vandijck 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, je kunt apparatuur vergelijken. Heel positief over telefonische bereikbaarheid s,avonds en persoonlijk en email/sms contact.

Service
Correct geholpen, duidelijk en nakomen van afspraken.
Goede informatie over leverdatum en tijdsperiode.
Mogelijkheid voor betalen dmv pin aan de bezorger.

Assortiment
Ruim assortiment ook voor vrijstaande keuekenapparatuur.

Aanbeveling
Super tevreden, heb geen op of aanmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Els uljee 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed advies gehad en de volgende dag de vaatwasser al in huis.

Service
Keurige service en een top installateur.

Aanbeveling
Zeer aantrekkelijke prijzen.

Extra toelichting
Als er weer iets stuk gaat wat ik bij keukenloods kan kopen zal ik dat zeker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JGBalazs 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
super gemakkelijk

Service
echte service

Assortiment
meer als genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk en snel,wat aangeboden wordt is er ook.Bij collega twee weken levertijd!

Service
Levering gekochte producten goed te volgen en binnen aangegeven tijd op ons adres.

Assortiment
Wat ik zocht was voldoende keus.

Aanbeveling
Goed en correct geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pl janssen 28-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk via internet

Service
mooi op tijd en gratis afgeleverd

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
heb 2 keer iets besteld en goed bevallen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 28-06-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk bereikbaar voor ons, ruim assortiment

Service
Vriendelijke ontvangst, meedenken, snelle levering, zeer goede service (inbouwkoelkast/vriezer type niet aanwezig, tegen geen meerkosten duurder type geleverd, lade niet tevreden over, direct actie ondernomen en laten bezorgen)

Assortiment
Online en in winkel volop keuze

Aanbeveling
Een tien is wel erg hoog, maar op basis van onze ervaringen een dikke negen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews