Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lindaelisa 28-03-2017 Via de website gekocht

Super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service. We hadden een vaatwasser besteld maar die bleek niet voorradig en toen kregen we een nieuwer en duurder model aangeboden voor dezelfde prijs. Ook ging het mailverkeer erg fijn. Na het plaatsen van de bestelling kregen we het verzoek om de maten door te geven zodat de juiste vaatwasser geleverd zou worden. Top service.
Ook de levering was top. Tot in de keuken werd de vaatwasser gebracht. Super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bregje 28-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service! Erg klantvriendelijk én snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bezoek website tevens telefonisch contact gehad en zeer klantgericht geholpen. Fijn dat men zo meedenkt. Blij met de persoonlijke aandacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joltje Oosterloo 28-03-2017 In de winkel gekocht
Almere

Goede advies in de winkel .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel artikelen te zien in de zaak in Almere. Goede uitleg. En afspraak van levering was keurig.
Mijnheer die het bracht was vriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Stan 28-03-2017 Via de website gekocht

Makkelijk, Snel, Betaalbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle benodigde apparaten voor onze nieuwe keuken besteld bij Keukenloods.

Oven, koelkast, fornuis, afzuigkap, vaatwasser en alle toebehoren / accessoires

De prijs bij keukenloods is goed, de levering was snel geregeld en eveneens de betaling was zeer makkelijk te voldoen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees van der Lelij 28-03-2017 Via de website gekocht

Prima services. Zeer scherpe prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeker vanwege van een zeer scherpe prijs en goede montage een aanrader.
Monteur van het inbouw team was kundig meer wel een beetje chagrijnig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellie 28-03-2017 Via de website gekocht

Slechte afhandeling bij retour

Algemene score

1,0
€ 50 berekenen ze voor het ophalen als je het product niet wil, vind ik een wel heel hoog bedrag. Staat in de voorwaarden die naar mijn mening heel weinig mensen lezen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Rob 27-03-2017 Via de website gekocht

Supergoed geholpen!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Samenwerking met het inbouwteam is ook heel goed! Machine uitgezocht op de site en deze is omgeruild omdat ik de verkeerde maat had uitgekozen!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

K,Warringa 26-03-2017 Via de website gekocht

als kwalitet voorrang heeft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede online hulp en perfecte nagekomen afspraak.
overzicht en navigatie op de site zijn zeer goed.
ook chat over problemen netjes en goed beantwoord

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marchel 26-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en duidelijke afspraken top !! Ook goede uitleg via de telefoon voor als je vragen hebt. Al met al een aanrader. Ik moet nog meer keuken apparatuur aanschaffen en doe het dan weer via keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elly 25-03-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden over de service.

Algemene score

9,0
Snelle reactie na aankoop van een wasmachine om af te spreken wanneer het apparaat geleverd en geplaatst kon worden. Wasmachine werd ingebouwd door kundige en nette monteurs. Ik ben zeer tevreden over hoe dit gegaan is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk 25-03-2017 Via de website gekocht

Goede levering met kleine minpuntjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De Bosch kookplaat bevalt prima. Bij de levering heb ik 2 minpuntjes; ik heb moeten bellen over de leverdatum. De genoemde datum bleek niet de leverdatum, maar de verzenddatum. Dat had ik liever eerder geweten. Tweede puntje: op de doos zat een sticker van post-nl met de mededeling dat de doos open was gegaan en zij hem weer hadden dichtgeplakt. In de doos van de kookplaat was de meebestelde gasslang gewoon erbij in gepropt. Dat hoeft geen probleem te zijn, alleen was de zaak kennekijk niet voldoende dichtgeplakt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Duisters 25-03-2017 Via de website gekocht

Veel keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Veel keuze,goede prijzen,geen fijne site kan makkelijker, ben in de winkel geweest, vond het rommelig en de verkoper weinig kennis.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 28-03-2017

Beste Duitsers,

Jammer dat je niet zo tevreden bent over Keukenloods.nl. Zou ik je misschien nog kunnen helpen ergens mee zodat de zoektocht makkelijker wordt? Ik hoor het graag!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Bart 25-03-2017 Via de website gekocht

Wederom snel geleverd voor een goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn Siemens inbouw oven heeft een lelijke inkijk aan de onderkant. deze afwerk strip is een prima oplossing. De strip was nergens goedkoper !

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eline 24-03-2017 Via de website gekocht

Snel en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Offerte aanvraag gedaan. Heel snel al een keurige prijs binnen. Ook na een paar dagen telefonisch contact gehad en dat verliep ook prettig. Na daadwerkelijke bestelling hadden we de apparatuur binnen 2 dagen in huis. Erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C. Hink 24-03-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ruim en overzichtelijk, de bezorging ging mis maar dat werd ruimschoots goedgemaakt, de order werd dezelfde middag door een personeelslid persoonlijk gebracht, goede service! Vriendelijk personeel, en de prijzen zijn gunstig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

cpkwhs1 24-03-2017 Via de website gekocht

Prima service - correcte bezorger.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijke info en goede afspraken met een on-time delivery.
Straffe prijzen en zeer groot aanbod. Zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 24-03-2017 Via de website gekocht

Mooi spul en uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Net zoals onze eerdere ervaring met Keukenloods ook dit keer weer mooie apparatuur gekocht. Zowel de warmtepompdroger, de oven als de afzuigkap zien er glanzend uit en werken prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

j verschuren 24-03-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ben erg tevreden over Keukenloods en als het voor zou komen dat ik iets nodig
kocht ik weer bij keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Goed 24-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb de shop op internet gevonden.
Alles liep prima vanaf bestellen tot en met het plaatsen.
Als er weer iets kapot gaat weten we jullie te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chrisje de Roo 24-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en een zeer correcte behandeling gehad !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles was precies na behoren gegaan ! En zeer klantvriendelijk behandeld door de medewerker , toen ik telefonisch contact opnam, Super , Toppie , Geweldig !

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tauladan 24-03-2017 Via de website gekocht

Omruil garantie, super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na levering bleek dat de kraan bij openen tegen de vensterbank aankwam. Voor Keukenloods geen probleem, retourneren en vervangend artikel wordt verstuurd. Tevens worden de retourskosten vergoed. Binnen 4 dagen is alles geregeld. Met uitstekende communicatie vanuit Keukenloods. Erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 24-03-2017 Via de website gekocht

Prima advies voor de keuze van een machine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Diverse keuzes werden voorgelegd, met duidelijk advies welke machine voor welke prijs.
Goede afstemming inzake de levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wies 24-03-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prettige bediening, super uitleg, groot assortiment, goede afspraken die allemaal nagekomen zijn, prima prijzen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jgmdegraaf 24-03-2017 Via de website gekocht

goede gerichte info, geen budget gezeur, goede afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet gevonden, fijne winkel, nette mensen, geen gedram maar goede voorlichting, geen hemelhoge prijzen waarop je dan met de helft moet afdingen
Via website gekocht, maar eerst in winkel Roosendaal product bekeken en vooral goede info over gekregen, aardige mensen die meedenken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J. van der Zanden 23-03-2017 Via de website gekocht

Netjes volgens afspraak geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed product voor een nette prijs.
Prima advies na telefonisch contact.
Levering volgens afspraak netjes afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

b.roos 23-03-2017 Via de website gekocht

betrouwbaar en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede ervaringen uit het verleden doet je gewoon terug komen bij het vertrouwde adres. Goede service en accurate levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicole 23-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service en feedback

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bestelling werd direct telefonisch contact opgenomen en mooie korting gekregen . Daarnaast goede uitleg gekregen over de bestelde artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winter 23-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site en snelle en correcte levering.
Oude apparatuur mee genomen.
Service snel geregeld door bezoek van dealer. niets op aan te merken.
Zeker voor vervolg vatbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneloes 23-03-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zowel telefonisch als daadwerkelijk komt Keukenloods haar toegezegde beloften waar. Ook werd het bestelde apparaat, door hun bezorgservice, keurig in de keuken afgeleverd. Ik heb voor Keukenloods gekozen, omdat ze alleen in huishoudelijke apparatuur leveren en je er eventueel een monteur bij kunt bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.Oort 23-03-2017 Via de website gekocht

vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
diverse apparaten gekocht bij de keukenloods en iedere keer was de service uitstekend .dit is echt een top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dionne stappers 23-03-2017 Via de website gekocht

Prima service, vriendelijke mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben een gaskookplaat gekocht met een daarbij horende gasaansluitset. Het versturen van de kookplaat was gratis maar voor de slang zouden we € 8,= moeten betalen aldus de site. Een telefoontje en het werd opgelost. Toppie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hoeper 23-03-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk

Algemene score

9,0
Zowel telefonisch als mondeling zeer klantvriendelijk, duidelijke uitleg en "afspraak is afspraak", goede communicatie bijv. via email en telefoon.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

E Mulder 23-03-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een Indesit afwasmachine gekocht in de winkel in Gaanderen. Hier een goed advies gekregen en de machine werd de volgende dag al thuis bezorgt.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 23-03-2017 Via de website gekocht

Trage afwerking klacht

Algemene score

4,0
Voor een offerte prima communicatie. Bij levering van drie toestellen was één toestel niet in orde. Het bedieningspaneel in het toestel ontbrak. Slogan, klacht behandeld in 48 uur. We zijn nu meer dan een week verder, ik heb al drie keer met Keukenloods gebeld en ik weet nog altijd niet wat er nu gaat gebeuren. Keukenloods stuurt de klacht door naar de fabrikant maar daar kan ik niks mee. Ik heb mijn toestellen bij Keukenloods gekocht en verwacht van hen een klaar en duidelijk antwoord. Geen mail van Keukenloods naar de fabrikant dat ik met smart op een telefoontje van hen aan het wachten ben. Ik voel mij slecht behandeld, en de afwerking van de keuken kan niet gebeuren omdat ik mijn goede toestel nog niet heb.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 24-03-2017

Beste Bert,

Wat vervelend dat het probleem nog niet is opgelost! Heb je voor mij misschien een ordernummer? Dan ga ik het voor je uitzoeken!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Bart 23-03-2017 Via de website gekocht

Snel, goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop op internet tegengekomen in zoektocht naar witgoed. Na betaling meteen de mailtjes over de status van de levering. Alles keurig volgens planning. Ik ga hier terugkomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

francois 23-03-2017 Via de website gekocht

reer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
toffe shop en snelle respons op vragen ,snelle levering geen enkel probleem geef het door aan mijn vrienden zodat ze het ook ontdekken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sgiany 23-03-2017 In de winkel gekocht
Rozendaal

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een bosch kookplaat gekocht
Goed duidelijkheiduitleg
Snelle service
Goed advies
Via de website gereserveerd

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Prima service aankoop en installatie quooker 23-03-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Prima service Keukenloods Quooker kraan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aankoop en installatie quooker kraan bij Keukenloods was prima. Deskundige en cliëntgerichte hulp, snelle en goede installatie en prima afhandeling. Kortom Keukenloods is aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jolien 23-03-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Service niet zoals gehoopt!

Algemene score

5,0
Wij hebben onlangs een combimagnatron, gasstel en vaatwasser gekocht. Bij het installeren erachter komen dat er geen stekker bij het gasstel zit. Als dit aangegeven was hadden we dit al in huis kunnen hebben. En het montage setje van de inbouwvaatwasser zat er niet bij. Hierdoor vertraging opgelopen. Nu bijna een week later nog steeds niets ontvangen. Na enig aandringen een compensatie gehad in de vorm van kadobon 25 eur.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 24-03-2017

Beste Jolien,

Wat vervelend dat jullie vertraging hebben opgelopen door wat onduidelijkheden! Ik hoor het graag als ik nog iets voor je kan betekenen. Daarvoor heb ik dan wel even je ordernummer nodig, alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Maarten 23-03-2017 Via de website gekocht

Goede service, betrouwbare en flexibele levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen met helder advies met zeer scherpe prijzen.
Op eigen verzoek leverdatum twee keer moeten wijzigen en dit was zonder problemen en de levering was precies op het afgesproken moment in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sprieuw ijsprodukten 23-03-2017 Via de website gekocht

goed en snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeker aanbevolen en een prima prijs! goede website,per pin betalen,snel geleverd en volgens strak tijdschema, zeker aan te raden! vooral de GRATIS bezorging!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HdJ 23-03-2017 Via de website gekocht

Keurige, nette, beleefde service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een en al behulpzaamheid en goede adviezen bij je aankoop. Goede nazorg in de zin van bevestiging van bestelling, melding dat bestelling is verzonden enz.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudel 23-03-2017 Via de website gekocht

Levering op tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering was prima in orde. Precies op tijd en netjes alles op zijn plek gezet. De apparaten hebben een prima prijs/kwaliteit gehalte.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja Paalvast 23-03-2017 Via de website gekocht

Service helemaal top, echt fantastisch.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het personeel is zeer betrokken. Niets is teveel. Wil je een tweede of zelfs een derde offerte geen enkel probleem. Totaal geen druk ervaren. Zeer behulpzaam en een prettig contact.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Boer 23-03-2017 Via de website gekocht

Gewldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele duidelijke site. We hebben een inbouw koelkast gekocht. Daags na onze bestelling werden we gebeld met de vraag of het klopte dat we een deur-op-deur hadden besteld en ze wilden weten wat de maat van de keukendeur was. Dit allemaal om te voorkomen dat de door ons bestelde koelkast niet de juiste zou zijn.
Heerlijk dat een bedrijf zelf dat initiatief neemt om teleurstellingen te voorkomen!!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edgar 23-03-2017 Via de website gekocht

Organisatie klopt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijzen zijn goed, service is goed, denken mee en doen wat ze zeggen.
Alles was ruim op tijd en op twee locaties laten leveren

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Roelvink 23-03-2017 Via de website gekocht

Een aanrader deze verkoper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie service, duidelijke snelle bevestiging van koop en volgende dag al geleverd, super! Ook de info aan de telefoon was duidelijk en erg aardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 23-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service , en ook online een zeer goed advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een gebruiksvriendelijke webshop, breed assortiment , en een zeer scherpe prijs betaald voor mijn nieuwe inductie kookplaat.
Medewerkers zijn goed bereikbaar, ook telefonisch, zijn competent en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F van Blokland 23-03-2017 Via de website gekocht

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website is super overzichtelijk, toch voor de zekerheid nog telefonisch contact opgenomen. Echt super geholpen aan de telefoon en kon direct de order plaatsen. Afhandeling van de bestelling was ook super en de monteur wist echt wat hij deed en betrok ons in eventuele beslissingen die gemaakt moesten worden. Ook gaf de monteur uitleg voor direct gebruik. Echt SUPER!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

G.v.T. 23-03-2017 Via de website gekocht

Miele afwasautomaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen 2 dagen een nieuwe afwasautomaat en gemonteerd!
Super service via de winkel in Almere, verkoper dhr. Meinsma.
Op het internet een kijkje genomen op de site en daarna telefonisch besteld. De volgende dag al in huis, omdat zij onze keuze op voorraad hadden. De volgende dag gemonteerd door Van Teulingen keukenmontage en wij kunnen voorlopig weer machinaal afwassen. Een pluim! Super team!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews