Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

awg albers 19-04-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
er was voldoende keus en de levering was prima
verder was de prijs kwaliteit verhouding prima
echt een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edhop 19-04-2017 Via de website gekocht

Zeer vriendelijk personeel telefonisch en montage

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben heel tevreden. Zeer prettige behulpzame medewerkers en helemaal top geïnstalleerd. Alleen jammer dat ik een week moest wachten tot ze de vaatwasser konden plaatsen. Het was erg.druk die week

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stiefbeen 19-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service, duidelijke correspondentie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke site, vragen kunnen meteen gesteld worden dmv chat. Eventueel wordt de prijs aangepast als deze elders lager is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 19-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige artikelen voor extreem lage prijze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb enkele weken verschillende sites in de gaten gehouden voor de prijs. Keukenloods zat hierbij met haar aanbiedingen steeds het laagst.

Uiteindelijk een 5-tal apparaten van boretti besteld voor net iets meer geld dan wat ik bij bijv. IKEA kwijt was geweest. De prijzen lagen dus ook tot soms wel honderden euro's per apparaat lager dan boretti of andere winkels op de websites als prijzen aangaven. Ontzettend tevreden dus.

Daarnaast was ook de service top. Voor het bezorgen ben ik nog gebeld en de apparatuur was dermate goed verpakt dat beschadiging ook echt niet mogelijk zou zijn.

Wanneer ik binnenkort bog een nieuwe koelkast ga bestellen kom ik hiervoor zeker terug bij keukenloods.nl!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Prima service 19-04-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een vaatwasser gekocht bij keukenloods en zowel qua advies als de bezorging en ook uiteindelijke montage ben ik uitermate tevreden

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 19-04-2017 Via de website gekocht

Prima voor elkaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke website, goede communicatie, goede service. je krijgt duidelijk door wat de bestelstatus is, vervolgens is het duidelijk wanneer het bezorgd wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C. Gudde 19-04-2017 Via de website gekocht

Prima advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had als aanvulling op de site het advies van de klantenservice nodig om de juiste keuze te kunnen maken. De informatievoorziening over de aflevering was uitstekend.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Gier4 19-04-2017 Via de website gekocht

Goede contact mogelijkheden. Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een prachtige kitchenaid artisan gekocht bij keukenloods waar ik nog dagelijks blij mee ben. Voor de aankoop super geholpen via de goed bereikbare chat. Op vragen wordt snel geantwoord. De prijs en de manier waarop ik geholpen werd gaf de doorslag bij keukenloods te kopen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Stiphout 19-04-2017 In de winkel gekocht
Almere

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product is prima. Goede prijs kwaliteit verhouding. Het personeel is vriendelijk. De monteur kundig. Echter het was in de winkel niet duidelijk dat het product met de monteur mee zou komen. Schepte enige verwarring.

Reageer

Julie 18-04-2017 Via de website gekocht

snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een bepaald model combi magnetron oven en na wat internet bespeur kwam ik bij keukenloods en ze hadden de beste aanbieding.
Werd snel geleverd, netjes binnen gezet en zag er goed uit. Goed gecommuniceerd over de levering, dus ik zou keukenloods zeker aan raden en ook weer een optie voor een volgende keer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 16-04-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goede service duidelijk afleverblok en op de dag sms met werkelijke aflevertijd, naar de 6e verdieping gebracht, keurig gedaan jongens

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Arentsen 16-04-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Prima verkoop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne verkoper, snelle service en vlotte levering. De winkel kan wel meer uitstraling gebruiken maar goede producten en prima verkoper.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

eddy 16-04-2017 In de winkel gekocht
keukenloods in roosendaal

magnetron

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
we zijn snel geholpen. bijna tegen sluitingstijd. op een zaterdag middag. alleen jammer dat we de beloofde koffie niet kregen. ondanks ons ritje van 90 km.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 16-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Prima Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig geholpen in de winkel door vakkundig personeel. Men neemt ook de tijd om e.e.a. te laten zien en geeft de klant een goed gevoel. Wij zijn zeer tevreden over de aflevering en inbouw. De Keukenloods is een aanbeveling en wij delen dit ook met onze vrienden en bekenden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

laura both 15-04-2017 Via de website gekocht

geweldige en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
een goede en overzichtelijke website. binnen enkele dagen was de nieuwe vaatwasser geleverd en gemonteerd en de oude is meegenomen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m.keulen 15-04-2017 In de winkel gekocht
nederweert

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
wij zijn er goed behandeld en geholpen genoeg parkeer gelegenheid dus aan te raden voor iedereen die in de keukenbranche wat nodig heeft.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sako 15-04-2017 Via de website gekocht

Goed product en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment, scherpe prijs, snelle levering en prima communicatie , al met al echt top.
Ook de telefonische bereikbaarheid tot 22 uur is ideaal, jan ge snel en goed geholpen worden .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cb 15-04-2017 Via de website gekocht

Hier kun je gewoon probleemloos bestellen hoor!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed telefonisch geholpen, perfect geleverd, we moeten de Smeg nog plaatsen maar nu al lust voor t oog!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.legen 14-04-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden over keukenloods zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Siemens inductiekookplaat gekocht bij keukenloods zeer tevreden over de service en de prijs ga de keukenloods zeker aanraden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jamp 14-04-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
van de aankoop t/m het thuis bezorgen prima kunnen volgen, en het gasfornuis ziet er geweldig uit, en doet het prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ik-kook 14-04-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zonder bericht kreeg ik een nieuwer model afzuigkap. Best bijzonder!!
Wat als ik dat type besteld zou hebben?
Had ik zo 300€ meer betaald!!
Mooi meegenomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n.a.m. verberkt 14-04-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij werden zeer na tevredenheid geholpen bij onze bestelling, de prijs was goed en de aangeboden service was super, aflevering en alles wij hadden niks te klagen, binnenkort moeten we nog een nieuwe koelkast, die hebben we al uitgezocht op de site van keukenloods.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. de Bruin 14-04-2017 Via de website gekocht

Super spullen tegen goede sprijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor ieder budget is er wat te koop. Goede uitleg en ook prettige aftersales. In ons geval een oven besteld welke schijnbaar niet meer leverbaar was. Voor hetzelfde geld het opvolgende luxere model gekregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thomas 14-04-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

snelle service; misschien iets te snel.....

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
zocht vervanging voor mijn vaatwasser, in de outlet gekeken en later thuis in alle rust. Uiteindelijk gekozen voor een AEG uit de outlet (scheelde uiteindelijk maar 20 euro met nieuw via andere aanbieder maar hoefde dan niet te wachten op levering). Per mail verzekerd dat hij compleet was maar bij installatie bleek hij toch wat zaken te missen. Eerst reserveonderdeel ontvangen per post maar nu ook nog wachten op monteur... 2 weken later hopelijk alles opgelost en kan ik weer naar hartenlust laten afwassen.... Dus advies bij outlet producten zelf ook goed controleren of alles erbij zit...

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

W. Harzing te Doetinchem 14-04-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods Gaanderen

Ze doen wat ze beloven!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ander huis gekocht, teleurstelling en tegenvaller, want uiteindelijk bleek de keukenapparatuur of kapot of niet te werken. Op naar de Keukenloods in Gaanderen. Veel over gehoord, maar nog nooit geweest en na onze teleurstelling werden we daar helemaal blij! Goed advies, prettige prijs voor mooie Etna apparaten. Afhandeling correct, levering volgens afspraak en de monteur die de apparatuur ingebouwd heeft was een top kerel!! Alle lof voor de Keukenloods!!!!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 14-04-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Vakbekwame monteur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima advies bij aanschaf Bosch vaatwasser. "Monteurs" van Whirlpool kregen het niet voor elkaar om minder diep apparaat in te bouwen. Keukenloods Roosendaal garandeerde plaatsing en stuurde een vakman met 37 jaar ervaring. Machine zit er keurig in. Strakke oplossing voor afwijkend frontmaat. Fluisterstille werking!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nell Ruiter 14-04-2017 Via de website gekocht

Super tevreden met mijn Smeg fornuis en afzuigschouw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, en op mijn moment.
Een mooi product. Ik reed wat ik voor ogen had.
Prima bezorgers.
Betaling mogelijk bij levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 14-04-2017 Via de website gekocht

uitrstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestelling werd snel en correct geleverd, via de post
alles via de website, was duidelijk welk artikel ik moest hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwolle 14-04-2017 Via de website gekocht

Snel, compleet en geen gedoe achteraf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel internet aanbieders bekeken. Qua kwaliteit was de keuze een Siemens inductieplaat.
De aanbiedingsprijs in combinatie met de snelle levertijden gaf de doorslag om te kiezen voor Keukenloods.nl

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda 14-04-2017 Via de website gekocht

Wederom goede service!

Algemene score

9,0
Handige website. Goede informatie over produkten. Goede bestel en montageservice. Heldere communicatie. Heb om die redenen al meerdere keren een bestelling geplaatst bij de Keukenloods. Ieder keer naar tevredenheid afgehandeld.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 14-04-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en snelle communicatie
Bij alle inbouwapparatuur staan ook de bouwtekeningen. Vriendelijk personeel en levering verliep probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Dijk 14-04-2017 In de winkel gekocht
Almere

Een hele prettige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden prima geholpen in deze winkel. Niet opdringerig maar echt relax.
De verkoper heeft voor ons het betreffende merk (voor de apparatuur) opgezocht en een mooie prijs gemaakt !! Daarna zijn we nog naar een paar andere winkels gegaan ......maar keukenloods kwam er toch qua prijs en deskundigheid het beste uit de bus.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk 14-04-2017 Via de website gekocht

Top service levering volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Juiste levering snelle reactie op vragen omtrent artikelen prima afhandeling via telefoon en kennis van zaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F. Vd broek 14-04-2017 In de winkel gekocht
Neerweertt

Snel, vlot en eerlijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inductie plaat was defect moest e
Snel een nieuwe hebben. Ik kreeg een eerlijk advies ( de goedkoopste) en de plaat was op voorraad.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 14-04-2017 Via de website gekocht

Goede service ,goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijving wat je koopt en een goede prijs. Veel keus en levering op de dag dat het mij uitkomt.top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 14-04-2017 In de winkel gekocht
Internet / Veendam

Prima prijs en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, snelle en vriendelijke levering op de afgesproken tijd. Zeer tevreden met de aankoop, aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 14-04-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser die ik graag wilde hebben, was niet op voorraad. In plaats daarvan mocht ik een duurdere bestellen voor dezelfde prijs. Snel en prima geleverd en geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 14-04-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk en overzichtelijk, op tijd geleverd, volgens afspraak
Goede handleiding en makkelijke inbouw

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Y.Reijns 14-04-2017 In de winkel gekocht
Almere Buiten

zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bekwaam personeel zeer goede service zeer redelijke prijs voor producten,ruime keus ,zondag open vaak spullen in huis.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Harry Wirtz 14-04-2017 Via de website gekocht

Niet helemaal goed

Algemene score

5,0
Koel vriescombinatie geleverd met krassen en deuken om 20.30 s avonds.
Volgende dag gebeld en kon omgeruild worden mits in de verpakking. Dat gaat dus niet omdat ik dan al het ingevroren eten had moeten weggooien.
Dan de koelkast compleet reinigen en zal worden omgeruild of 10% korting.
Voor het laatste gekozen omdat het een inbouw betreft.
Helaas heeft de Keukenloods niets over gemaakt.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 18-04-2017

Beste Harry,

Wat vervelend dat het mis is gegaan. Heb je voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik het voor je uitzoeken en zorgen dat het wordt opgelost.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Lubbert Hakvoort 14-04-2017 In de winkel gekocht
Almere

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed geholpen door verkoopmedemerker Ben in filiaal Almere. Goede communicatie en alles zeer zorgvuldig geleverd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Zwart 14-04-2017 Via de website gekocht

Super snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg vriendelijk te woord gestaan ,telefonisch contact gehad en enkele vragen gesteld ,
Goed uitleg en hulp waar nodig was

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans Olejek 14-04-2017 Via de website gekocht

alles wordt geleverd zoals afgesproken..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gunstige prijs, alle afspraken worden bevestigd en zodanig uitgevoerd.
Er moest een extra stukje kabel worden geplaatst en een verbindingsdoos (mof) voor de keramische kookplaat, er werden geen extra kosten gerekend.
Volgende keer weer naar de keukenloods.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Aydin 14-04-2017 Via de website gekocht

Zeer professioneel bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via website besteld, snel telefonisch contact gehad. goed geholpen en geadviseerd. Communicatie en levering keurig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans van uden 14-04-2017 Via de website gekocht

snelle levering en vakkundig geplaatsd.

Algemene score

9,0
goed telefonisch overleg en zeeer breed assortiment ook zeer goed contact en geen lange wachtijden zoals er zijn nog twee wachtenden voor u.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert 14-04-2017 Via de website gekocht

Goede webschop en fijne prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb bij Keukenloods een Combi Magnetron gekocht. Laagste prijs op internet, gratis bezorging. Levering volgens afspraak. Allees prima geregeld. Zelfs het oude apparaat is meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.molenaar. 14-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service,zeer behulpzaam.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een afwasmachine laten leveren,top gedaan,en een afzuigkap precies naar wens en prima apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 14-04-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tevreden over de goede service en vriendelijke ontvangst.
Zeer snelle levering.
Goede uitleg gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

B. Schipper 14-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede levering in een normale verpakking ingepakt. Denk dat t wel handig is om aan te geven dat het product per twee wordt geleverd. Maar ik was erg tevreden over de verwerking van de bestelling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rob van Zee 14-04-2017 Via de website gekocht

Door drukte duurde de montage in dagen langer dan was gezegd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Deze is oké de service via de telefoon was correct alleen de tijd voor de montage was later dan was afgesproken met de shop. Dit kwam zij men dat het erg druk was

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Toon meer reviews