Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vlaar 03-07-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods Zwaag

snelle en prima service met mooie korting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn goed geholpen, kregen informatie over de apparaten mee naar huis, zodat we thuis nog even konden overleggen. Doordat we meerdere apparaten bestelden kregen we een mooie korting. Eenmaal besteld was het binnen een week thuis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Don Mulder 03-07-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Goede service en prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had een vervangende inbouw koelkast nodig met speciale maten. Zowel de professionele kennis en aandacht van de verkoper, als competitieve prijzen was super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JAN IJLSTRA 03-07-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Niets op aan te merken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe vaatwasser gekocht. Gezien op de site en in de winkel bekeken. Binnen een week geleverd en gemonteerd! Fijne gasten ook van de montage. Ze weten wat ze doen. Alles meegenomen en keurig achtergelaten.

Reageer

M.D. 02-07-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Eerlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerst op internet helemaal doorgezocht naar product waar,wie en voor hoeveel het verkocht werd, volgens naar de winkel gegaan en door een eerlijke advies toch een ander merk gekocht die beter en goedkoper is. Dat vind ik top

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jobing 02-07-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Heel goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Dicht-bij-zijnde winkel, vier maal bezocht, goed advies gekregen vriendelijk te woord gestaan en uiteindelijk goed zaken gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Huub 02-07-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Eerlijke koop.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Wij hebben alleen apparatuur gekocht maar werden goed geholpen en kregen een eerlijke prijs. Enige verbeter punt wat we nog mee willen geven is dat ondanks dat we alleen apparatuur kochten ook even doorgevraagd had kunnen worden ofwel geadviseerd over de plaatsing en gebruik van de apparatuur.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Hans 02-07-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima bedrijf, helder overzicht van het aanbod , scherpe prijzen en zeer snel geleverd! Al meerdere keren wat besteld en elke keer verrassend goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liane wessels 01-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, snelle communicatie . Mooie prijs! Goede prijs , kwaliteit voor de producten . Heb ze nergens goedkoper gezien! Duidelijk wanneer het product geleverd wordt .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet Meeuws 30-06-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de overzichtelijke website bij Keukenloods terecht gekomen. In de winkel duidelijke uitleg gekregen. Levering precies op de afgesproken tijd. Top!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid Lewis 30-06-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer profetioneel geholpen en een super snelle levering. Volgende bestelling gaat wweer via keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kublo 30-06-2017 Via de website gekocht

Prima opgelost!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is heel gebruikersvriendelijk. De levering van het gekochte apparaat werd vertraagd waardoor de installatie op de geplande datum niet door kon gaan. Na overleg mochten we een plaatselijke installateur inschakelen en werden de standaardkosten binnen een week al vergoed. Een prima oplossing! Complimenten voor de snelle reacties en het goede overleg!

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 30-06-2017 Via de website gekocht

Prima service prima mailing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leveren keurig op tijd en volgens de gemaakte afspraak het product wordt keurig en goed verpakt afgeleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R Verbeek 30-06-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Goed te woord gestaan men helpt zoeken naar alternatieven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mijn moeder reeds eerder bij de Keukenloods een gasplateau gekocht dit was goed bevallen, vandaar dat ik ook voor mijn nieuwe magnetron bij jullie ben langs gegaan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Elly Grijpink 30-06-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb gekozen omdat mijn zus het aanbevolen heeft. Ben tevreden over de aankoop.
Het gasstel werd op tijd afgeleverd. Ik vind ook dat er heel veel keus in de winkel is.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 30-06-2017 Via de website gekocht

Fantastisch

Algemene score

10,0
Telefonisch goed te woord gestaan, kregen duidelijk uitleg.
Product moest besteld worden, maar werd toch uiteindelijk snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Vledder 30-06-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd, contact voor levering vriendelijk en duidelijk.
Groot aanbod op een overzichtelijke website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TonH 30-06-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb voor deze shop gekozen omdat ik hier al eerder mijn bestelling had gedaan. Hebben een overzichtelijke site en een groot aanbod.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne Teunissen 30-06-2017 Via de website gekocht

Prima gedaan!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen op de website gaat prima. Koelkast werd ook snel geleverd. De (externe)bezorger leverde echter de verkeerde af. Zagen wij zelf overigens ook pas toen we de kk uit de verpakking haalde. Gebeld naar de Keukenloods en onze kk was bij een ander bezorgd. Keukenloods heeft dit snel opgelost en 2 dagen later (weekend er tussen) werd de juiste kk afgeleverd. Prima gedaan!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sevkan 30-06-2017 Via de website gekocht

Super keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service, zelfs op zondag is er een service medewerker aanwezig👍🏻👍🏻👍🏻
en ook nog eens telefonisch bereikbaar zonder enige wachtijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tim 30-06-2017 Via de website gekocht

product is Top, leverweek niet nagekomen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De producten en de levering zijn Top van Keukenloods.
De levertijd was bij ons alleen niet wat werd aangegeven tijdens de bestelling. Tijdens de bestelling werd week 24 aangegeven, maar het product werd pas geleverd in week 25. Dit was voor ons geen probleem, maar is natuurlijk niet netjes.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Greet 30-06-2017 In de winkel gekocht
Waddinksveen

Prima geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keus, scherpe prijzen.!!
Lekker dicht in de buurt!!
De oven werd tot onze auto begeleid😉..
Tevreden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hans Visser 29-06-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voordat ik een smeq recirculatiekap wilde aanschaffen, heb ik gebeld of ik de juiste accesoires had uitgekozen. Ik kreeg snel de juiste antwoorden. Ook de inbouw servicemonteur was op tijd en deed zijn werk prima! Betaling bij levering werkt prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert Seriese 29-06-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de vaatwasser op de website was niet meer leverbaar een andere werd echter voor dezelfde prijs aangeboden klasse

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hageman 29-06-2017 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
goede service. Het bedrijf gekozen op advies van een kennis.
correcte en tijdige levering.
conform de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MarliesN 28-06-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Voordelig en professioneel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De fijne communicatie en de flexibele werkhouding van de mensen van de Keukenloods heeft onze verbouwing van ons huis makkelijker gemaakt in plaats van ingewikkelder. Er ging al genoeg mis. Het was ook fijn dat er zonder gedoe nog iets omgeruild kon worden na levering. Dat ze ook nog de goedkoopste zijn is dan helemaal fijn.
Goed geregeld allemaal.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Grevelt 28-06-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Lekker meedenken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kwamen eigenlijk voor apparatuur, maar bestelden uiteindelijk de gehele keuken. Waarom? Goed advies , lekker meedenken en klantbelang centraal. Top

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ferenc 27-06-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Prima advies, scherpe aanbieding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze bieden de goedkoopste prijs aan op internet en geven je daarbij goed advies. Vragen goed na wat je met de apparatuur wilt gaan doen en hoe intensief je er mee omgaat. Dit is cruciaal voor de aanschaf van een goede of een betere kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

anja den hartogh 27-06-2017 Via de website gekocht

perfecte service

Algemene score

10,0
super tevreden, zowel online als telefonische. Je wordt super geholpen, snelle levering !!!!!
Ruim voldoende keuze

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 27-06-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn prima ontvangen op Hemelvaartsdag te Nederweert. Omdat we vooraf wisten waarvoor we kwamen heeft uw medewerker ons bij de hand genomen en hebben we een ronde gemaakt door de winkel. Zijn expertise en toevoegingen hebben ons doen besluiten om toch voor een ander apparaat te kiezen dan dat we vooraf in ons hoofd hadden. Er werd goed meegedacht en ook aangegeven om wellicht voor het nieuwe model van dit jaar te kiezen (vaatwasser) om op deze manier net even iets meer te betalen, maar waar je middels energiezuinigheid deze kosten al snel terug hebt verdiend.
Enfin, prima winkel met nog beter personeel. Bedankt voor de goede service!

Enige aandachtspunt is wellicht om de klanten te ontvangen met een kop koffie of deze kop koffie te drinken op het moment dat alles onder elkaar wordt gezet en uiteindelijk tot een offerte wordt gekomen. In dit geval net even dat beetje extra om de klant het gevoel te geven dat hij/zij 'thuis' is.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

John Amsterdam 27-06-2017 Via de website gekocht

Bosch inductie kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijzonder vriendelijke medewerker aan de telefoon. Nadat ik meedeelde dat ik de kookplaat elders goedkoper heb gezien werd na controle meteen de prijs aangepast. Ook da leverdatum ging zoals afgesproken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter van Bree 27-06-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goed advies en snelle montage!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het vergelijken van een nieuwe inbouwkoelkast, combimagnetron, inbouwvaatwasser en afzuigkap ( Siemens Studioline ) bij o.a BCC, Mediamarkt en Keukenloods bleek dat advies bij Keukenloods op een aanzienlijk hoger niveau stond! BCC viel direct af door onpersoonlijke, ongeïnteresseerde adviseur zonder enige mogelijkheid tot prijsonderhandeling! Als consument wil ik net als de leverancier een goed gevoel overhouden aan een deal! Montage werd snel ingepland en door een sympathieke monteur vakkundig gemonteerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan 26-06-2017 Via de website gekocht

snel en nauwkeurig

Algemene score

10,0
Bestelling online eenvoudig. Direct gebeld voor montageafspraak binnen een week. Wij koken weer op een mooie voordelige kookplaat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 26-06-2017 Via de website gekocht

Binnen een week geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik was in staat om een goede vergelijking te maken tussen de verschillende artikelen. De mogelijkheden en de prijs zijn duidelijk vermeld. Dus geen onvoorziene toestanden.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerben 26-06-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en service maar levering kan beter

Algemene score

7,0
Goede ervaring met de shop/telefoon mail support(=10). Het aflever proces loopt nogal onhandig complex, ik had alleen een kookplaat besteld (zonder inbouw) en kreeg het gevoel dat ze een keuken moesten plaatsen. De levertijd was dan ook wel een stuk langer dan verwacht (=5)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Rob 26-06-2017 Via de website gekocht

Goed bedonderd! :(((

Algemene score

1,0
Eindelijk is ie dan gemonteerd, maar op de vraag: "Bent u tevreden?" moet ik u helaas melden: "Absoluut niet!"
In tegenstelling van hetgeen u mij bij monde van xxxxx voorhield, namelijk dat dit apparaat niet over een vlambeveiliging zou beschikken, blijkt dat ding overeenkomstig mijn vorige kooktoestel, dat wèl te hebben!
En laat die overdreven en super irritante beveiliging nu juist de reden zijn geweest waarom ik dat vorige ding na nog geen jaar na aanschaf de deur heb gewezen! Ik had mij de kleine 300 € dus gewoon kunnen besparen door met de 'oude' versie door te koken.
Met andere woorden: Ik voel mij knap belazerd door uw informant en ik ben derhalve ook goed pissig!
U moet met een heel goed verhaal komen wil ik overwegen om uw winkel naar anderen toe van enigszins positieve kritiek te voorzien.

Maar probeer het plezier te houden hoor!

Rob

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Inbouw.nl 27-06-2017

Beste Rob,

Wat vervelend dat de nieuwe kookplaat niet aan de verwachtingen voldoet. Ik hoor graag wat het ordernummer is geweest dan kan ik kijken waar het precies mis is gegaan.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

hermanator 26-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, prijs en snelle levering met track&trace en nogmaals Goede site, prijs en snelle levering met track&trace

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Geurts 26-06-2017 Via de website gekocht

Goede service en goede prijs/ kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb reeds meerdere aankopen gedaan via de keukenloods en dat bevalt goed. Dit keer heb ik een koelkast gekocht. De service voor en tijdens de aankoop was goed. De levering was zoals op de website vermeld de volgende dag met een notificatie van de tijd. De bezorger was vriendelijk en correct. Hij heeft eveneens zoals overeengekomen de oude mee retour genomen. En ook de betaling vooraf op de dag van levering was door de chauffeur te checken. Ik ben wederom tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Brouns 26-06-2017 Via de website gekocht

Goede afspraken en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet deze combi magnetron gekocht. Website was duidelijk en de afspraken zijn super nagekomen. Zelfs de tijd wanneer ze kwamen inbouwen klopte en alles werd netjes achtergelaten en de verpakking en oude combi werd meegenomen.
Je hoefde niets meer zelf te doen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lowie 26-06-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering, zeer goede montage en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben via Internet bij jullie terechtgekomen. Het viel meteen dat de prijs zeer aantrekkelijk was. Telefonisch nog even nagecheckt en kreeg zelfs een betere inbouwkoelkast tegen dezelfde prijs. Er kon al snel geleverd worden. De 2 monteurs waren zeer vakkundig en hebben netjes gewerkt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 26-06-2017 Via de website gekocht

bog weinig ervaring, maar die ik heb.......prima.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het artikel wat wij hebben gekocht is/was niet te koop in Enschede,(gascomfoor) dan maar het internet op en vond diverse aanbiedingen, echter keukenloods kwam steeds weer terug en daarom voor hen gekozen, heb de opdracht geplaatst en en na een goede week zelf opgehaald, kreeg daardoor een goede indruk van keukenloods mooi winkel ziet er gelikt uit en vooral vriendelijke mensen, indien nodig ga ik weer naar keukenloods.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Christof 26-06-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, directe aanpak, een mooie korting op een vaatwasser, kortom helemaal naar verwachting.
Ook de communicatie m.b.t. de inbouw verliep zonder hinder, in een uur tijd vaatwasser en koelkast ingebouwd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ehsan 26-06-2017 In de winkel gekocht
zaandam

Beste service ooit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een verademing, alles is zo gestroomdlijnd in voordeel van de klant. Niks lijkt bijna te gek om aan mijn wensen te voldoen. Duidelijk, snel en superservice met wijzigen en ruilen etc.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindsay Jansen 26-06-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods.nl heeft een duidelijke website met goede omschrijvingen bij de producten waarbij men ook nog de producten kan vergelijken met elkaar. De bestellen werd binnen 1 werkdag geleverd en de service was perfect, het product werd netjes naar binnen gebracht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 26-06-2017 Via de website gekocht

Goede communicatie en nette levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen. Keukenloods neemt netjes contact op om alles te checken. Kloppen de afmetingen bij het geen er besteld is etc.
Nette levering en montage! Alles opgeruimd en verpakking + oude koelkast mee terug genomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jack 26-06-2017 Via de website gekocht

Vriendelijk en een zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ten eerste werd de montage van onze Siemens inductieplaat een paar uur naar voren geschoven om dat we onverwacht naar een begrafenis moesten. Dan is het prettig als je op een vriendelijke manier medewerking krijg.
De monteur heeft snel en deskundig de plaat gemonteerd en nog enige uitleg gegeven.
Los daar van hadden zij ook nog eens de scherpste prijs voor die Siemens inductie kookplaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 26-06-2017 Via de website gekocht

prima levering conform afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs voor de keukenapparatuur, daar kon de keukenboer op de hoek het niet voor leveren. De apparatuur werd netjes conform verzoek geleverd en tot op de gewenste plek gebracht. Zeer vriendelijke en behulpzame bezorger.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Houten2 26-06-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Uitstekend team!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima advies en een gedreven team. Zelfs een lichte vertraging met een product (wat overigens niet standaard in de collectie zat en speciaal voor ons besteld moest worden) weten zij naar het positieve te vertalen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Spee 26-06-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

ZEER GOEDE SERVICE EN VRIENDELIJK

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze laten je met rust dat je kan kijken en vragen later of je het kan vinden en of je geholpen wilt worden zeer fijne medewerkers en vriendelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Chris 26-06-2017 Via de website gekocht

Perfect of tijd geleverd en goede klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk, veel op voorraad en volgende dag in huis ...
De producten omschrijving Is ook prima en de vergelijkings knop Is ook ideaal!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ms 26-06-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke medewerkers om mee te beginnen. Telefonisch zeer vriendelijk, eerlijk en duidelijk. Daarna contact gehad via mail, en dit zijn geen "robot" mailtjes maar duidelijk en precies waar het om draait. De levering was veeeel sneller mogelijk dan verwacht! Perfect! En de prijzen zijn vaak de laagste die je vind, plus er is plek voor onderhandeling.
Persoon die de levering verzorgde was uiterst vriendelijk.
Kort samengevat : TOP!

Dankje,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews