Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk 17-07-2017 Via de website gekocht

Matige service

Algemene score

6,0
Keukenloods is goedkoop geprijsd. Service kan beter. Na levering bleek de bestelling beschadigd. Na een telefoontje werd toegezegd dat er de volgende dag zou worden omgeruild. Heeft toch nog een paar dagen geduurd. Ook vreemd dat de bestelling slechts door 1 medewerker werd afgeleverd, in plaats van 2. Dit terwijl het om een zwaar apparaat ging.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Ruud van Bergen 16-07-2017 Via de website gekocht

Goede keus!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij het zoeken naar een nieuw gasstel kwam ik op internet voor het eerst Keukenloods.nl tegen. Zeer interessante prijs en afhaalmogelijkheden vlakbij deden mij besluiten daar mijn aanschaf te doen. Dit is een heel goede keus gebleken!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudy daalder 15-07-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Je kunt online of via de app met ze praten en krijg goed advies. Ondanks dat je online koopt is het wel dat wat je ziet is wat je krijgt. Ik zeg top.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pé Bosman 15-07-2017 Via de website gekocht

In 1 woord Alles perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende bereikbaarheid, hoge kwaliteit van de klantenservice en soepele afhandeling.
Onze keuze voor Keukenloods was al gebaseerd op eerdere contacten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruggink 15-07-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Prima service

Algemene score

6,0
Prima service en grote keuze .
Groot min punt was dat geen details van het totale rekening bedrag mogelijk was. Dit gaf ons geen prettig gevoel, daar het uitsluitend om apparatuur en keukenblad ging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floortje 15-07-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Goede service. Zeer behulpzaam!

Algemene score

8,0
In de winkel waren ze zeer behulpzaam, toen er problemen waren bij de betaling. Ze denken goed met je mee en ze hebben ook nog een goede prijs. Top!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ad 15-07-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een uitstekende webshop. Een snelle en keurige levering op het afgesproken tijdstip (mits artikel op voorraad natuurlijk). Vriendelijke bezorger. In dit geval apparaat zelf geplaatst en gemonteerd (wasmachine). Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 15-07-2017 Via de website gekocht

Goed herstellend vermogen na ICT probleempje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via keukenloods.nl/outlet een koelkast besteld. Na een (automatische) email van ontvangst bestelling, kwam er vervolgens vanuit de vestiging geen bevestiging van opdracht en order. Dus de (automatische) email doorgezet naar de vestiging waarna binnen enkele minuten reactie kwam en alles snel geregeld was.
Bij het ophalen stond alles volgens afspraak klaar, met juiste gegevens op de bon en hulp bij het inladen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B.E. Grabert 15-07-2017 Via de website gekocht

Ze doen precies wat je van hun verwacht

Algemene score

9,0
De site is goed opgebouwd en werkt prima, de telefonische bereikbaar is goed en de leverafspraken kloppen ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 15-07-2017 Via de website gekocht

Scherp aanbod en snelle levering Etna kookplaat en fornuis

Algemene score

10,0
Ik vond de aanbieding van de Etna kookplaat en fornuis erg scherp geprijsd en een snelle gratis levering. Ik vergeleek de aanbieding met andere winkels en Keukenloods kwam er daarbij voor mij uit als beste.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 15-07-2017 Via de website gekocht

Super!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoop en goed! Goede service, groot aanbod en snelle levering. Ik zal keukenloods aanbevelen bij anderen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ivar 15-07-2017 Via de website gekocht

Zeer vriendelijk en kundig inbouwteam!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kende het niet en de wat Tokkie-achtige naam (Keukenloods), schepte weinig vertrouwen. Maar vrienden erg enthousiast en omdat ze een koelvriescombi inbouw in een lastige maat voor een goede prijs aanboden, toch de gok gewaagd. Levering duurde wat lang (product niet voorradig) maar over de inbouw (twee zeer vriendelijke mannen uit Almere) niets dan lof! Netjes en vlot ingebouwd en ook nog kosteloos de deurtjes linksdraaiend gemaakt. Klasse! Bestel een volgende keer weer met een gerust hart bij Keukenloods.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bos 14-07-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam zuid oost

Goed geadviseerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er moest apparatuur vervangen worden in een bestaande keuken . We werden goed geadviseerd .alles werd geduldig uitgezocht . Heel erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter ziel 14-07-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Even goed en goedkoop shoppen ??

Algemene score

8,0
Alles duidelijk te bekijken en goed personeel met verstand van de apparatuur en ruime keuze uit apparatuur

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 14-07-2017 Via de website gekocht

Doen wat ze beloven en was nog goedkoper ook

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering zoals beloofd precies wat er op de website staat voor 12 uur besteld de volgende dag in huis apparaat werkt goed doet wat het moet doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnoud 14-07-2017 Via de website gekocht

Service is prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kende de Keukenloods niet. Ze zijn vlot, je kunt het proces van afleveren en plaatsen goed volgen, de prijzen zijn echt concurrerend en het plaatsen van de koelkast met inbouw ging erg vlot en goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schors 14-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prettige site, tevreden over het product en een hele snelle goede levering!
Wij raden keukenloods zeker aan!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jkolker 14-07-2017 Via de website gekocht

vlugge aflevering en mooi op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zal deze winkel aan bevelen alles over zichtig om te kijken wat je nodig heb duidelijk e beschrijving en service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Topp 14-07-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima geholpen. Alleen het vervoersbedrijf ben ik niet kapot van. Hebben ons eerst laten zitten en dan nog beweren dat ik lieg! Gelukkig pakte Keukenloods het wel goed op. Maar zou zelf geen zaken meer doen met Dutchned.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Bert Wolters 14-07-2017 Via de website gekocht

Uitstekende communicatie over levertijden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor keukenloods gekozen vanwege de uitstekende prijs kwaliteit verhouding en de communicatie over de levertijden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Hoff 14-07-2017 Via de website gekocht

Super fornuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we hebben een zwarte 5pits besteld bij keukenloods. geweldige snelle service.
betalen bij afleveren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Hess 14-07-2017 Via de website gekocht

Echt een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sowieso werkt de website super, daarnaast kun je voor je bestelling zelf een afleverdatum doorgeven en was de verdere communicatie omtrent de bestelling en levering voorspoedig, snel en vriendelijk. Wij raden dan anderen ook zeker aan hier te shoppen en aankopen te doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 14-07-2017 Via de website gekocht

Snelle levering Whirlpool vlakscherm afzuigkap

Algemene score

8,0
Ruime keuze bij keukenloods. overzichtelijke site, scherpe prijzen. Duidelijke afhandeling van de bestelling, ook erg gemakkelijk. Ik ben tevreden over mijn aankoop van de Whirlpool vlakscherm afzuigkap. Had weinig keuze vanwege mijn keukenkast indeling. Wanneer nodig neem ik beslist weer een kijkje op hun site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vincent Röben 14-07-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goede begeleiding en advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima ontvangst in de winkel door het personeel. Duidelijke uitleg ook aangaande het aantal decibellen van de afzuigkappen.
Het voorstel om een Plasmamade filter te nemen was in eerste instantie zeer kostbaar maar de verkoopster overtuigde ons van de voordelen. We zijn blij met dit besluit.
Er werd 20 minuten voor aankomst keurig gebeld door degene die de aflevering verzorgde. Ook hier een prima afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon van Sundert 14-07-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goede service, en fijne professionele medewerkers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, en fijne professionele behulpzame medewerkers. Groot assortiment aan producten van hoge kwaliteit.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Plezier 14-07-2017 In de winkel gekocht
Watergang

aankoop Bosch inbowkoelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prima zaak en heel goede service en ook uitleg betreffende de verschillende produkten was uitstekend

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marco 14-07-2017 Via de website gekocht

Fantastisch zoals er werd meegedacht met alternatieven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Handige site om te vergelijken. Je kunt makkelijk de juiste criteria vinden en selecteren. Ook het door linken naar de leverancier werkt optimaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 14-07-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorige week donderdag in de outlet in Zaandam een Bosch vaatwasser gekocht. Voor een erg mooie prijs later toch even op internet gekeken en de goedkoopste was 75 duurder. Gewoon nieuw in de verpakking en 2 jaar garantie.

Personeel zeer vriendelijk nemen de tijd voor je. En lopen zelfs mee naar de auto om de vaatwasser er in te tillen.

Ik moet ook nog een nieuwe combi magnatron deze ga ik ook zeker daar halen. Ik was positief verrast!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

f 14-07-2017 Via de website gekocht

Snel geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product werd gewijzigd en dit had duidelijker gecommuniceerd kunnen worden (ook als is het een nieuwere versie). Status overzicht van webshop verwerkt betalingsgegevens te traag en dit leidt tot verwarring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 14-07-2017 In de winkel gekocht
Genderingen

#aanrader2017enz.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super afwikkeling van onze wensen en er werd snel geschakeld om een prijs samen te stellen waarbij 2 tevreden kanten elkaar daarna de handen hebben geschud.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Huib en Rory 14-07-2017 Via de website gekocht

Prima service en uitgebreid assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen op basis van assortiment en positieve reviews van andere kopers. Keukenloods is goed en op meerdere manieren bereikbaar en afspraken worden nagekomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neal 14-07-2017 Via de website gekocht

Prima product, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare webshop, duidelijk en snel. Nette communicatie. Niets op aan te merken. Het product voldoet aan de verwachtingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Imara 13-07-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en helpdesk medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijke prijzen, verstand van apparatuur, snelle en goede levering. Communicatie omtrent levering top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van Dijk 13-07-2017 Via de website gekocht

Service zeer goed..met alles 100 procent tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden wel honderd procent. Prijs en service zeer goed. Zal het indien nodig zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra penson 13-07-2017 Via de website gekocht

Erg tevreden en zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was gewezen op keukenloods omdat ze daar snel leveren, nou dat klopt en ook fijn contact gehad met de mensen die er werken

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Gelder 12-07-2017 In de winkel gekocht
Magazijn Opmeer

IK werd zeer netjes en behulpzaam geholpen bij keukenloods.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site van de keukenloods stond een Siemens volgeintegreerde vaatwasser maar deze bleek niet meer te leveren, ik mocht een duurder type voor dezelfde prijs bij hun bestellen en dit beviel mij natuurlijk wel. Deze meteen dezelfde dag opgehaald in Opmeer en thuis gelijk zelf geïnstalleerd, 's avonds meteen afwassen wat met die nieuwe vaatwasser geweldig goed ging, alles goed schoon, droog en zeer geringe afwasgeluiden, wij zijn ZEER tevreden!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Henri 12-07-2017 Via de website gekocht

prima service met prima prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Contacten met Keukenloods verliepen prima, goed bereikbaar. Daarnaast snelle levering, goede service, scherpe prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin Arnoud 12-07-2017 Via de website gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gekozen model vaatwasser was niet leverbaar. De keukenloods heeft een prima vervanger voorgedragen voor een super scherpe prijs. Klasse !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 12-07-2017 Via de website gekocht

snel, gemakkelijk en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik was aangenaam verrast over het gemak waarmee ik een bestelling kon plaatsen, de snelle levertijd en de zeer scherpe montagekosten. Monteurs waren vriendelijk en kundig. Keukenloods heeft er een vaste klant bij.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nardy 12-07-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Algemene score

9,0
duidelijk en overzichtelijke site waardoor er snel in is te werken, producten zoeken en bestellen. Super service bij levering en prachtige producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R.H.j. Halderman 11-07-2017 Via de website gekocht

aankoop afwasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kregen het advies van mijn zuster om te kijken op jullie site. Wat ons betreft is de prijs - kwaliteits verhouding prima. Goede indeling van de machine. De projectie op de grond vonden we eerst iets te overdreven, maar achteraf zijn wij er erg blij mee. Ook vind ik het fijn dat hij automatisch uitschakelt. De tiptoets om de machine te laten starten werkt niet altijd meteen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dmitry 11-07-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, handige website, redelijk snel bezorging =)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, handige website, redelijk snel bezorging. In een winkel ook is het mogelijk dingen te kijken, maar in andere webwinkel moet het "blind" gekocht worden.
Dus goede combinatie van voordelen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klantgerichte service 11-07-2017 Via de website gekocht

Snelle en zorgvuldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Juiste produktinformatie, goede prijsklasse en snelle/zorgvuldige levering. Mooie acties en makkelijke keuze mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

M.L.Noordzij 11-07-2017 Via de website gekocht

Heel goed contact onderhouden via mail en telefoon.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
hele goede service, ook was er goed overleg i.v.m. levering en er werd nog een bedenktijd ingesteld ( was onzeker of ik echt dit gasfornuis met 5 branders wilde of met 6 branders). Ook daarin hebben ze mij tijd gegund.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jan Jongejans 11-07-2017 Via de website gekocht

Zoals besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima prijs/kwaliteit verhouding met een levering zoals afgesproken. Meer kan je niet wensen. De volgende keer weer als ik keuken apparatuur nodig heb.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toos Hennissen 11-07-2017 In de winkel gekocht
Nederweert.

Een zeer klantvriendelijke verkoopster.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een betrouwbare zaak, vlakbij. Waarom zou je dan verder gaan shoppen! Wij werden goed te woord gestaan. Kregen van diverse merken brochures mee. Konden thuis in alle rust, alles goed vergelijken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Peter 10-07-2017 Via de website gekocht

Netjes op tijd en goede artikel geleverd met aankoopservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk merkbaar dat ze met klant meedenken. Inbouwvaatwasser gekocht via internet. Er wordt door een medewerker per email gecheckt of je zeker weet of je de goede vaatwasser hebt besteld. Ik was zeker van mijn zaak, maar ik denk dat het bij sommige klanten vooraf fouten voorkomt. In ieder geval positief opvallend, nog nooit eerder meegemaakt via internet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoinette 10-07-2017 Via de website gekocht

Goed advies en heel snel geplaatst door monteur.

Algemene score

8,0
Via de website met telefonisch advies. Ook een monteur geregeld op advies verkoper. Was erg gemakkelijk via de website en kon tot 22.00 uur bellen met adviseur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Internet 10-07-2017 Via de website gekocht

Top service????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen met het uitzoeken van een inbouw koelvriescombinatie. Er werd nejes gebeld of de maten klopte en hoe de deur bevestigd moest worden. En de monteur die langs kwam om te monteren was top, nam oude koelvriescombinatie mee en al het verpakkingsmateriaal 😊

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zeertevreden terugkomende klant sinds2jaar 10-07-2017 Via de website gekocht

toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top goede afspraken maken en na komen op de hoogte houden via mail nette jongens en vriendelijk ik laat altijd door keukenloods installeren en open mijn spullen goede prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews