Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruigrok 08-08-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Goede keus!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen met onze keuze. Prima prijs (goedkoopste via internet) en alles netjes in de keuken geleverd!
We zijn er blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

connie tode 08-08-2017 Via de website gekocht

geweldig bedrijf goed geprijsd en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel prettig geholpen door een zeer vriendelijke meneer die ook nog een met ons meedacht en goed adviseerde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.water 08-08-2017 Via de website gekocht

Super service, en geweldig meegedacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super geholpen, en kreeg zelfs nog een email of het wel echt de goede bestelling was. Bezorger ook behulpzaam en vriendelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 08-08-2017 Via de website gekocht

Soepeltjes voor de laagste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De reden om hiervoor te kiezen was de prijs; die was het laagst.
Maar de site was erg toegankelijk en de service was prima.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. Verbunt. 08-08-2017 In de winkel gekocht
Filiaal Nederweert.

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de webshop even naar de 'echte winkel' in Nederweert geweest. Prima advies gekregen. Daar heeft de medewerkster voor ons de bestelling geplaatst en is alles correct afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Blok 08-08-2017 Via de website gekocht

vriendelijke uitleg over het product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
lekker snel zijn mijn vragen beandwoord zo kon ik het juiste product voor mijn situatie kiezen.
Mijn kookplaat moest besteld worden maar is toch heel snel geleverd.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Schreur 08-08-2017 Via de website gekocht

Keukenloods: Bestelling en levering groots!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het was de eerste keer dat wij een aankoop bestelden via internet. Ook de eerste keer dat wij bij de Keukenloods een bestelling plaatsten. Alles is ons 150 % meegevallen. Zeer snelle reactie en levering. De plaatsing door een goede en ervaren monteur. De prijs helemaal super.
Niets dan lof voor de Keukenloods!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 08-08-2017 Via de website gekocht

Vreemde prijsstelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Er worden verschillende prijzen gehanteerd, als je rechtstreeks op de site zoekt betaal je veel meer dan via Google. Je zou denken dat dit toeval is maar ik heb dit met meer artikelen gedaan en tot mijn verbazing is dat meestal zo. Dus nooit op de site rechtstreeks bestellen maar via Google het artikel zoeken.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

C.J Daalmeijer 08-08-2017 Via de website gekocht

Perfecte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het eerste contact de juiste voorlichting.
Goed op de hoogte gehouden van de afhandeling van de gehele order. Tot en met het installeren fantastisch geregeld. Alles precies zoals afgesproken. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mannus Goris 08-08-2017 In de winkel gekocht
keukenloods amsterdam

prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima afhandeling en plaatsing en goede monteur met passie voor de juiste installatie. Vriendelijke sfeer in winkel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gerald 08-08-2017 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service en perfect verpakt echt een aanrader. Binnen 1 dag afgeleverd zoals beloofd was dus zeker voor herhaling vatbaar. En goedkoper als andere aanbieders.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 08-08-2017 Via de website gekocht

Goede Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service op de site stond een andere prijs dit aangegeven en de prijs werd direct aangepast in mijn voordeel.
Goed op de hoogte gehouden betreft levering via mail .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ada 08-08-2017 Via de website gekocht

Prima service en concurrerende prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn Inbouwdiepvries die 25 jaar oud was, functioneerde niet goed meer. De maat was bijna niet meer te krijgen. Keukenloods kon er nog een vinden. De levering was zoals afgesproken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smissen 07-08-2017 Via de website gekocht

Ik wacht al meer dan 2 weken op mijn geld teruggave

Algemene score

1,0
Las goede recensies over keukenloods, dus hier maar bestellen. Ik krijg een afzuigkap met krassen en we komen een schadebedrag overeen op 21 juli. Nu 7 augustus nog steeds geen bedrag teruggestort gekregen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Sebastiaan 06-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webwinkel. De kookplaat is wel een dag later geleverd. Dit kwam doordat de bij hun geleverde kookplaat defect geleverd was.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem 06-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zonder afspraak de showroom binnen gelopen, rustig rond kunnen lopen en kijken en toen keurig geholpen om een eerste schets van een keuken te maken (met grove prijsindicatie). Vervolgens bij een tweede bezoek de tekening aangepast en apparatuur en materiaal uitgezocht. Daarna geweldige service tijdens het hele proces, het inmeten, het aansluitschema voor onze aannemer en de installatie. We werden op tijd gebeld voor alle stappen. De installatie was binnen een dag. Aanrader.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H 05-08-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfect meegedacht bij de inbouwkoelkast. Zeer nette levering! Ze hanteren goede prijzen! Ik ben erg tevreden over Keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton van bokhoven 05-08-2017 Via de website gekocht

top bedrijf zowel in deskundigheid als service en prijs

Algemene score

10,0
zeer klantvriendelijke website , uitstekende prijs , groot assortiment en snelle levertijd . ook de wachttijd aan de telefoon is heel kort en je krijgt direct een bevredigend antwoord.
de levering ging ook op de afgesproken tijd zonder problemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 05-08-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Z.O.

Goed loodswerk door woud van apparatuur

Algemene score

9,0
Alles klopt: dienstverlening gepaard met heldere voorlichting, vlotte afwikkeling van de koop en aflevering volgens het boekje.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alex 05-08-2017 Via de website gekocht

snel en goed

Algemene score

9,0
zeer makkelijke web shop, goede response op meerdere emails en snelle levering, kortom een echte aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rijk 05-08-2017 Via de website gekocht

Correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijke afspraak over levertijd en correcte levering, scherpe prijs en heldere duidelijke website. Artikel was niet op voorraad , maar wel binnen een week geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 04-08-2017 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super! Vaatwasser bleek niet leverbaar en kregen kosteloos (behoorlijke) upgrade op de vaatwasser die werd geleverd op de gewenste leverdag. Oude vaatwasser zonder probleem retour. Fijne service en scherpe prijs, absolute aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-08-2017 Via de website gekocht

Alles volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot assortiment en als er iets niet op voorraad is wordt een duurder product voor de lagere prijs aangeboden. Je krijgt wat je bestelt voor de prijs die je afspreekt en wordt geleverd wanneer het je uitkomt. Niets mis mee dus!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 04-08-2017 Via de website gekocht

Service is perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles tot grote tevredenheid, precies conform afspraak. Een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Ik kan de keukenloods van harte aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Anders 04-08-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Geweldige service, komen na wat is afgesproken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, toch even naar de winkel in Waddinxveen. Vriendelijke en vakbekwame medewerkers.
Apparatuur ( combi oven magnetron en vaatwasser ) voldoen aan onze verwachtingen, of zijn nog beter in de praktijk. De installatie verliep professioneel en vlot, goede en vriendelijke monteur, Franz Tijssen, een pluim voor hem.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 03-08-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Ga langs voor maximale korting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden een nieuwe oven nodig. Nadat we eerst de prijzen online hadden bekeken zijn we naar keukenloods xxl in Zaandam gegaan om daar ons nog beter te laten adviseren. Tot onze verbazing wist de medewerker ter plaatsen ons een nog mooiere prijs aan te bieden dan de prijsvechters op internet.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

A Fokker 03-08-2017 Via de website gekocht

goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede site en ruim aanbod van witgoed . een min punt is dat ik met twee houten kratten en een hoop plastic en piepschuim bleef zitten.
Waarom niet buiten uitpakken en verpakking meenemen???? zo doet het gros van de leveranciers het. vandaar voor levering een onvoldoende

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

J.W.Bekkering 03-08-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Goede producten, goed advies voor een goede prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerder goede ervaring met winkel gehad en aanbevolen door vrienden. Goed toegankelijke website met de resente aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Arno 03-08-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg vriendelijke mensen en proffesioneel advies!
We zijn er meerdere keren geweest en worden altijd fijn geholpen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M Veraart 03-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben al meerdere bestellingen gedaan altijd een zeer goede en snelle service wij konden dezelfde dag onze bestelling bij het magazijn in Opdam ophalen. Wat erg prettig is als de oude kookplaat er plots mee stopt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 03-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering een keurige installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een quooker besteld en laten inbouwen. Zowel de bestelling als de levering als het inbouwen zijn zeer vlot en netjes uitgevoerd. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A.Logtens 03-08-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke webshop, je kan
meteen zien of het product op voorraad is enwat de verwachte levertijd zal zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mireille 03-08-2017 Via de website gekocht

Fantastisch!!! 100% tevreden!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service! Had elders product goedkoper gezien. Contact gehad met Keukenloods via WhatsApp, dat ging super. Meteen reactie. Ze konden het product ook leveren tegen lagere prijs. Ik werd netjes door hun gebeld om de bestelling te plaatsen. Levering is ook super gegaan. Er wordt een tijdsindicatie gegeven van 3 uur. Dat is super, hoef je geen hele dag zitten wachten. Ze kwamen netjes op tijd. Producten wat ik heb gekocht werken super. Ik ben dus super tevreden!!!! 100 % ok!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Breimer 03-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Goed geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
door de snelle levering en installatie hebben wij maar heel kort zonder fornuis gezeten. Fijn dat dit zo kon.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 02-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en snel geholpen door een vakkundig persoon.
Goede uitleg en een goede service.
Dus zeker de moeite waard om weer eens te shoppen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 02-08-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het gene dat we besteld hebben klopt met de gegeven info op de website.Het voordeel is dat je meteen weet of het product leverbaar is. En dat er duidelijke info is als het product aan huis geleverd wordt. Snelle levering en in mijn geval geen gebruik hoeven te maken van de service die verleend wordt als er iets mis zou zijn met de levering of het product. En zal je toch gebruik moeten maken van de service zal dat naar mijn mening ook wel positief worden ervaren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Bill 02-08-2017 Via de website gekocht

Alles keurig volgens afspraak verlopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tussen andere aanbieders springt Keukenloods er bovenuit! Ik heb ons wensenlijstje doorgestuurd aan Keukenloods, zij zorgden voor de perfecte aanbieding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 02-08-2017 Via de website gekocht

Prima afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al een keer eerder wat besteld ging toen ook al goed dus de keuze was snel gemaakt ook de prijs was prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Bos 02-08-2017 Via de website gekocht

Vlotte en uitstekende levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke prima website met uitgebreide omschrijvingen van de arteikelen, correcte levering. Prima verzorgd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 02-08-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prachtige aanbieding voor een vaatwasser welke de volgende dag netjes tot in de keuken werd bezorgd. De oude vaatwasser werd netjes meegenomen. Ben erg tevreden met Keukenloods en natuurlijk de vaatwasser.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

H T M Wegh 02-08-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Koelkast

Algemene score

10,0
Je wordt er altijd fijn geholpen .
En ze hebben goed aanbiedingen en ze laten je zien wat ze hebben .

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Van Belkum 02-08-2017 Via de website gekocht

Dik tevreden met apparatuur en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor Keukenloods gekozen omdat we hier zowel de inductieplaat als de vaatwasser die we op het oog hadden konden kopen voor een aantrekkelijke prijs. De website maakte ons snel wegwijs en was gebruiksvriendelijk. Plus de montageservice die we erbij konden regelen, maakte het geheel mooi af.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 02-08-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op tijd geleverd ,super mooie brede koelkast.En zeker rustig /bijna muisstil staat bij ons in een open keuken.Zeer tevereden met deze aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter 02-08-2017 Via de website gekocht

Bijzonder snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op woensdag de afzuigkap kapot vanwege blikseminslag in de buurt. Donderdag besteld met de vraag of hij vrijdag geleverd kon worden. Dat is gelukt en op zaterdag hing de nieuwe weer!
Net als in december 2016 (Combimagnetron) is bestelling en levering weer bijzonder soepel verlopen...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jay Kuppen 02-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service ook als je vragen na de bestelling hebt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Echt een aanrader voor iedereen!! Groet een tevreden klant.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela67 02-08-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben voor de 2de keer bij Keukenloods uitgekomen voor een apparaat voor in de keuken omdat prijs-kwaliteitsvertoning het beste was. Voor het bestellen gebeld over de levertijd van de inductiekookplaat. Ik kreeg een eerlijk antwoord. Levertijd was iets langer dan ik hoopte, maar zo kon ik de werkzaamheden die daarvoor moesten gebeuren wel juist inplannen.
Apparaat werd netjes ingepakt en binnen het tijdsblok voor bestelling geleverd.
Ik kook inmiddels alweer 2 weken op een top kookplaat.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van Rooij 02-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is duidelijk. Goede tekst en uitleg. Na mijn bestelling wilden ze graag nog wat meer informatie over de inbouwmaten, zodat ze zeker weten dat we de juiste keuze hebben gemaakt.
Levering was prima in orde. Netjes op de afgesproken tijd. Erg fijn dat je kunt pinnen bij aflevering.
Ook de klantenservice is prima. Wij hadden een probleem en ze reageerden super snel hierop.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hetty 02-08-2017 Via de website gekocht

Alles helemaal zoals bellofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via internet voor de Keukenhofs gekozen omdat ze als enige bijna direct op mijn vraag reageerden, beloofden wat ze deden ( terugbellen met de info) en het product (een afzuigkap) gratis, goed verpakt en snel geleverd hebben!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kl0210 02-08-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima en deskundig geholpen in de winkel. Voor de levering werd een afspraak gemaakt en binnen de afgesproken tijd werd het artikel bezorgd.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

HS 02-08-2017 Via de website gekocht

Vervanging inductieplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, scherpe aanbiedingen, goed commercieel persoonlijk contact na telefonisch informatie vraag, goede productkennis niveau om mee te denken voor de juiste aankoop, duidelijke communicatie en berichtgeving per mail na aankoop, snelle levering via installateur met profesionele plaatsing door technicus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews