Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

van Santen 11-08-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

goede voorlichting, prettig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel in Gaanderen de producten gekocht, deskundig, en prettig geholpen, men nam echt de tijd voor je.
Men heeft daar verstand van keukenproducten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.b.tordoir 11-08-2017 In de winkel gekocht
Hoofdkantoor

Helaas het vie tegen

Algemene score

4,0
Keuken werd geleverd met deuk in de voorkant van het keukenblad
Er zou een speciaal bedrijf komen om deuk eruit te halen .
Dus nieuwe afspraak.
Keuken zou worden geleverd met aansluiting op aan/ afvoer.
Monteur wist van aansluiting aan en/ afvoer niets af. Dus nieuwe afspraak
Monteur heeft een kitrand gemaakt die er niet uitzien dus nieuwe afspraak
Officiele reactie van Keukenloods 11-08-2017

Beste P.b.tordoir,

Wat jammer dat je niet tevreden bent over onze service. Uit de review begrijp ik dat er een afspraak ingepland staat. Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik dat graag via emma@keukenloods.nl.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Klaas 11-08-2017 Via de website gekocht

Snel, simpel en duidelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemak van een duidelijke website, goede informatie en natuurlijk scherpe prijs. Email met koop etc en contact voor inbouwteam. Ook probleem met de kookplaat werd direct en goed opgepakt en afgehandeld. Zeker aanrader!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wisa 11-08-2017 Via de website gekocht

Prima Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie webshop, duidelijke foto's je krijgt wat je ziet, prima service en snelle levering en we hebben voor paar tientjes meer de koelkast laten inbouwen en dit is heel mooi gedaan. strak werk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wico 11-08-2017 Via de website gekocht

Goed en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een fijne webshop die veelzijdig is ......
En een goede betrouwbare service heeft.....
Overzichtelijk en makkelijk te vinden artiekelen in de webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieuwe apparaten 11-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Nieuwe apparaten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen, voldoende tijd voor persoonlijke aandacht bij het maken van keuzes die voor jaren prettig gebruik moeten zijn

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 11-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende kwaliteit en service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kookplaat is vakkundig ingebouwd. Oude materialen werden meegenomen. Ben erg blij met de kookplaat en de uitstekende service die geboden is. Was tevens een geweldige aanbieding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remmo Tolsma 10-08-2017 Via de website gekocht

Prima winkel waarmee je goede afspraken kunt maken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind deze winkel een prima prijs-kwaliteit leveren. Reeds meerdere inbouwapparaten bij deze winkel aangeschaft en tot volle tevredenheid geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle 10-08-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Positieve ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze aankoop vond 'ouderwets' in de winkel plaats omdat we de kraan even in het echt wilden aanschouwen. We werden erg vriendelijk geholpen. Het advies was open en eerlijk, of althans zo goed gebracht dat het eerlijk aanvoelde ;). We kregen nuttige tips over de installatie en de verkoper heeft ons geholpen met onze keuze. De levering was keurig, kort telefonisch contact voor de aankomst was prettig. We waren net de deur uit maar in overleg met de bezorger kon worden geregeld dat het pakket bij de buren werd bezorgd. Heel prettig. De prijs was ook zo laag als we 'm konden vinden, dus er valt eigenlijk niets te klagen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

thijs 09-08-2017 In de winkel gekocht
Zaanstad

scherpste prijzen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitleg en begeleiding in winkel was deskundig en gewoon goed. Ter plekke werd check gedaan of uitgezochte artikelen idd de goedkoopste waren op internet. leverde toch mooi nog wat extra voordeel op. overtuigende service!

Jammer is dat doorgegeven adres wijziging niet terecht kwam bij de chauffeur. een kleine smet in een verder perfect functionerende winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Molenaar 09-08-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods in Zaandam

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel heeft een ruim assortiment maar is wel overzichtelijk,
Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 09-08-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan niet anders dan deze onderneming een 10 geven! Ik had via de website een afzuigkap besteld en zelf! de fout gemaakt door een verkeerd model te bestellen. Contact opgenomen met de klantenservice en zij dachten zo goed met ons mee! We kregen een beter model voor dezelfde prijs en spoedlevering omdat we er eigenlijk op zaten te wachten. Dat vind ik echt top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 09-08-2017 Via de website gekocht

Siemens Vaatwasser greeploos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering tegen een mooie prijs. Wel jammer dat de afmetingen van de machine toch niet helemaal gelijk waren aan de machine die vervangen werd. Dat vereiste wat aanpassingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Aarts 09-08-2017 Via de website gekocht

Men doet wat men op de website beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles klopte van de afspraken die gemaakt zijn. Levering was keurig op tijd en vriendelijk personeel. De prijs/ kwaliteitsverhouding was oke, ik kan en zal de keukenloods iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 09-08-2017 Via de website gekocht

Prima levering en plaatsing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima aanbieding voor de inductiekookplaat, duidelijke afspraak en communicatie over levering en plaatsing.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 09-08-2017 Via de website gekocht

Klant vriendelijk! Goed meedenken en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de webshop vervangende keukenapparatuur aangekocht: de medewerkers hebben uitstekend meegedacht en tips gegeven. Inmiddels zijn de vaatwasser, kookplaat, koel/vriescombinatie en afzuigkap vervangen. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 09-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel goedkoop en deskundige medewerkers. Na bestellen stonden de artikelen de volgende dag in huis. Nette bezorgers en de artikelen keurig ingepakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaap 09-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gasstel besteld was niet helemaal compleet. Een telefoontje naar de keuke nloods en zonder moeilijk te doen snel een nieuwe toe gestuurd

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB 09-08-2017 Via de website gekocht

Vlotte telefonische service; aflevering iets slordiger.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Geweldig geholpen bij het maken van een keuze aan de telefoon. Niet alleen gesproken over prijzen maar vooral ook over de gebruiksmogelijkheden in combinatie met onze wensen en manier van leven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Guido 09-08-2017 Via de website gekocht

Correcte, snelle en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en eenvoudig te gebruiken. De toestel waarnaar men op zoek is kan eenvoudig en snel gevonden worden en de bestelling is al even simpel.
De betaling kan zowel online gebeuren als bij aflevering, wat voor veel consumenten een meerwaarde betekent gezien ze pas echt hoeven te betalen als de aangekochte thuis toestellen geleverd worden.
Ook de aflevering gebeurde op een klantvriendelijke manier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Folkersma 09-08-2017 In de winkel gekocht
Almere

AANRADER

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nooooit meer naar een andere Keukengigiant, oid. Shop gewoon via het internet bij Keukenloods en vraag een offerte op. Wij zijn daarna naar de dichtstbijzijnde vestiging gegaan om al de gekozen apparatuur te bekijken en te kopen. Vriendelijk personeel met veel kennis, veel keuze in merken, de nieuwste apparatuur en een super prijs! Wij hebben deze apparatuur in onze IKEA keuken geplaatst. Zo hebben we hoogwaardige kwaliteit keuken-apparatuur in een betaalbare zeer goede keuken. Een ideale keuze voor ons.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Paulien 09-08-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie producten tegen een goede prijs .
Snelle levering .
Ook bij hun bellen lieve en vriendelijke mensen die je te woord staan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ap Ruiterkamp 09-08-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Deskundig geadviseerd, vriendelijk correct geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heldere, duidelijke website. Showroom Gaanderen bezocht goed bereikbaar, gratis parkeren. Vriendelijk deskundig personeel. Laten plaatsen door Keukenloods, keurig netjes geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 09-08-2017 Via de website gekocht

Montage team geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Inbouwapparatuur is voor mij altijd een belemmering. Nu niet meer.
Montage via keukenloods ervaren als geweldig Keurig beleefd. Rustig netjes , vakkundig en correct .
Heel blij mee.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert H 09-08-2017 Via de website gekocht

Prima deal

Algemene score

8,0
Ruime keuze, goede bereikbaarheid/communicatie, mooie aanbieding. Wel iets langere levertijd als beloofd, maar dat was geen echte ramp

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandifort 09-08-2017 Via de website gekocht

Zeer bekwame monteurs met veel inzicht en kennis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer uitgebreid en overzichtelijk met complete informatie,
goede monteurs met veel kennis van installeren.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

miep 09-08-2017 In de winkel gekocht
amsterdam

TOPservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed, snel en naar alle tevredenheid geholpen. Personeel denkt met je mee, is zeer klantvriendelijk!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Shelley 09-08-2017 Via de website gekocht

Super, goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel is makkelijk en snel. Het bestellen is heel makkelijk te doen via internet. Na het bestellen kreeg ik nog een mail om de maten nogmaals te checken en dan hup een dag later heb was de koelkast er. Maar ik kon ook kiezen voor een datum die mij uit kwam. De chauffeur die de koelkast bezorgd is ook super vriendelijk. Kortom top top en nog eens top. En wat betreft de koelkast was Keukenloods ook goedkoper dan anderen. Dus ik raad ze zeker aan 😊

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paans 09-08-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettig en snel geholpen al kwamen we alleen voor een nieuwe vaatwasser.
Ook de installatie werd geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 09-08-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Prima service door erg vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden nieuwe keukenapparatuur nodig en deze winkel binnengelopen, er waren voldoende producten aanwezig welke aantrekkelijk geprijsd waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 09-08-2017 Via de website gekocht

Prima prijs-kwaliteit verhouding

Algemene score

9,0
Laagste prijs, afhandeling volgens afspraak, levering exact op aangegeven tijdstip. Mijn complimenten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pals48 09-08-2017 Via de website gekocht

Prima koop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk webshop gemakkelijk bestellen snelle levering prima product. Erg tevreden over het geleverde product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C E Zegwaard 09-08-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke site. Zoeken op artikelnummer is een uitkomst. Snelle service en goede verpakte producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix 09-08-2017 Via de website gekocht

Prima zakendoen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij wilden een nieuwe koelkast kopen. Prijs van de gewenste koelkast was op aanvraag. We omvingen een snelle reactie en prima voorstel. Daags na de koop werden we gebeld wanneer de koelkast gelverd kon worden. Gelukkig Was dot direct na het weekend. Voor de levering werden we gebeld om het tijdstip nader af te stemmen. Keurige levering door een erg behulpzame en aardige man. Hij nam ook meteen de oude koelkast mee. Ook al was deze niet direct leeg.
Ook fijn bij Leukenloods is de uitgebreide bereikbaarheid per chat. Er zijn bijna altijd voldoende medewerkers.
Wij zijn dik tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Seppenwoolde 09-08-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Goed meegedacht en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn zeer tevreden over de Keukenloods. We werden goed geholpen en er werd goed meegedacht.
Door de vakantieperiode duurde het wat lang, voordat de vaatwasser geplaatst kon worden, maar het was het wachten waard.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

K. Middel 08-08-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop is zeer duidelijk, makkelijk te vinden welk product je zoekt. Prima prijzen !! De dag van levering nemen ze contact op hoe laat ze ongeveer bij je zijn voor levering. Zeer vriendelijke bezorger.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cdv 08-08-2017 Via de website gekocht

Teleurgesteld

Algemene score

6,0
Koelkast en vriezer besteld bij keukenloods. Op de website stond binnen 1 a 2 werkdagen geleverd. Zelf de keuze gemaakt na 5 werkdagen pas te laten leveren i.v.m werk. De dag voor de levering om kwart voor 5 's middags gebeld dat de koelkast niet geleverd kon worden doordat hij niet voorradig was. Ik heb toen aangegeven dat ik graag de vriezer wel zou ontvangen de volgende dag. Deze was zonder overleg al van de bezorglijst gehaald en dus niet meer mogelijk om te bezorgen de volgende dag. Zeer teleurstellend en daardoor nog een week moeten wachten. Na navraag bij de leverancier was te verwachten dat de koelkast na 4 werkdagen geleverd kon worden. Na 4 werkdagen gebeld dat de koelkast pas over 3 en halve week geleverd kon worden. Hierdoor de koelkast geannuleerd en laten leveren door de concurrent (de volgende dag).

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

sjors 08-08-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Goede service, meedenken en geduld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ontspannen ontvangst, goede voorlichting van gekwalificeerd personeel en zelfs als je onverwacht aankomt maakt men tijd voor je vrij

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mariël Aeissing 08-08-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na een foutje bij levering is dit keurig opgelost!
Eerst ontzettend balen maar het is goed gekomen uiteindelijk!
Wij zijn erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Vera 08-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering. Correcte afhandleing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is erg overzichtelijk en geeft duidelijk en goed leesbare technische informatie. Het bestelproces was duidelijk, snel en simpel. De aflevering binnen de toegezegde termijn en de bezorger was erg vriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jampie 08-08-2017 In de winkel gekocht
Veendam

goede service en prettige mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
alles was prima in orde , zoals was afgesproken.ook de planning voor het bezorgen klopte precies.Keukenloods beveel ik aan bij iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margje 08-08-2017 Via de website gekocht

Prima werk geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via via werd mij Keukenloods aangeraden en ik heb er absoluut geen spijt van. Alles telefonisch geregeld en aan mijn wensen voor een extra factuur werd zonder gemor voldaan. Spullen werden op afspraak geleverd en goed gemonteerd. Nadat bleek dat de afzuigkap te veel geluid gaf, is er niet zolang gezocht tot het probleem was opgelost. Tot nu toe ben ik een zeer tevreden klant die Keukenloods ook aan anderen zou aanbevelen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrizia 08-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs/kwaliteit, snelle service en persoonlijke aanpak en contact. Het gasfornuis met oven ziet er mooi uit. Ik had hem binnen een dag in huis en werd goed op de hoogte gehouden van de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MiX 08-08-2017 Via de website gekocht

goede levering

Algemene score

8,0
correcte behandeling, snelle levering alleen de plaatsing was niet helemaal correct maar ook dit wordt op korte termijn opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nikki 08-08-2017 Via de website gekocht

Internetservice is top! Winkel helaas niet

Algemene score

7,0
Ik geef het cijfer 7 voor de goede service die wij hebben gehad via de website en de levering hiervan! Echter, wij zijn ook naar 1 van de winkels geweest (Nederweert) en zijn hier zo onvriendelijk behandeld dat we de winkel verlaten hebben. Wij wilden namelijk graag wat meer informatie over een werkblad en een prijsopgave hiervan. Na meer dan een kwartier wachten, terwijl er verder geen enkele klant aanwezig was in de winkel, zijn wij door 1 Vd medewerkers erg onvriendelijk te woord gestaan. Wij moesten maar wachten en ze wist niet hoe lang , zij en collega waren bezig. De toon was bot en geïrriteerd. Wij hebben besloten de apparatuur dus gewoon online te bestellen en het werkblad maar elders. Via internet zullen wij dus zeker aanraden om bij jullie te bestellen, maar wij zullen niet meer naar deze vestiging gaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TIneke Slokkers 08-08-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Super geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vriendin adviseerde mij hier naartoe te gaan voor een nieuwe afwasmachine. Super geholpen. Snel geslaagd. Goed geïnstalleerd. Ben zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

van Bers 08-08-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Eindelijk mijn droomhuis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wauwwwww! Vanaf het 1e moment dat je keukenloods binnenstapt word je vriendelijk geholpen -onder het genot van een heerlijk bakje koffie.
Vervolgens nemen ze echt de tijd, denken goed met je mee en dringen niets op.
Dus, denken jullie over een nieuwe keuken na, stap eens binnen bij keukenloods en kijk je ogen uit!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Spek 08-08-2017 Via de website gekocht

Ook in het weekend !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zondag (23 juli jl.) begaf mijn afzuigkap (21 jaar oud) het definitief !! In de week voorafgaand viel eerst de verlichting uit- 2 dagen later de afzuiging - einde oefening dus - mocht ook wel na 21 !! jaar.
wat nu: goede raad was duur - het was tenslotte weekend - internet zoeken: gevonden Keukenloods - Opmeer - bellen - en ja hoor contact - nieuwe afzuigkap besteld - mazzel ook nog was in de aanbieding - de klantenservice gaf goede informatie en wist waar ik het over had - op 29 juli jl. werd de afzuigkap geplaatst door het 'Inbouwteam' - alles prima in orde - medewerker inbouwteam servicegericht - vriendelijk en leverde prima werk - inclusief de reiniging/ontvetting klep !! en dat alles tegen een zeer redelijk tarief - ik was vergeten nog even een demonstratie te vragen v.w.b. het vervangen van lampjes etc. - was geen probleem - de medewerker inbouwteam kwam op de maandag na montage langs om mij e.e.a. nog even te demonstreren - nogmaals prima service !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanne 08-08-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Nadat de bestelling en betaling was voldaan kwam ik er achter dat het verkeerde product was besteld. Ik had niet goed gelezen (820 ipv 840). Na een kort telefoontje kon dit nog gewijzigd worden en werd het goede product de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FHW 08-08-2017 Via de website gekocht

Mooie prijs en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na bestelling volgende dag al in huis en oude koelkast is weer meegenomen. En dat voor een prima prijs. wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews