Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joris 19-12-2016 Via de website gekocht

"Poef" deed de oude magnetron en "poef" daar was de nieuwe.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer ruime keuze, goede beschrijving van de eigenschappen van het apparaat en ook op site duidelijke tekeningen zodat je vooraf goed kan controleren of het past. Aflevering op tijd en oude apparaat mee terug gegeven. Prima.

Pluspunten

  • Veel keuze
  • Scherpe prijs
  • Goede gedocumenteerde site
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C klappe 19-12-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele goede en overzichtelijke winkel en mooie uitsraling en goed opgeleid personeel waar daar nodig goed advies geeft en het meeste is meteen mee te nemen en wordt ook nog gratis gebracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kirsten 19-12-2016 Via de website gekocht

Prima ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een wasdroger van whirlpool via keukenloods besteld en ben uitermate tevreden. Keukenloods had de laagste prijs voor deze droger en was voor ons de reden om het bij deze firma te bestellen. Het bedrijf houdt zich aan zijn afspraken, levering kwam op de aangegeven tijd. Ook het telefonische contact verliep uitstekend. Simpelweg wat je van een bedrijf mag verwachten !

Pluspunten

  • Makkelijke te bestellen
  • Snelle afhandeling van de bestelling
  • Vriendelijke service per telefoon
  • Pinnen bij aflevering
  • Zelf naar wens de levering inplannen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 19-12-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Amerikaanse koelkast gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vlotte en goede service van de Keukenloods adviseur in de winkel. De adviseur weet waarover hij praat!
Bezorging was ook helemaal goed en conform de afspraak. Prijs/kwaliteit/service verhouding van keukenloods is helemaal top!!

Pluspunten

  • Service
  • Kennis
  • Bezorging

Minpunten

  • geen. Niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

arthurv 19-12-2016 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service van Keukenloods.nl was uitstekend. De kookplaat die ik had besteld bleek op een paar millimeter niet in mijn keukenblad te passen. Met keukenloods gebeld en nog dezelfde dag werd een alternatief bij mij thuis afgeleverd. Uitstekende en vriendelijke service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja dolstra 19-12-2016 In de winkel gekocht
Keukenloods Almere

Gelukkig in Almere nog te krijgen wat ik zocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben snel en goed geholpen met mijn combifornuis die niet meer gemaakt worden. De meneer bij de Keukenloods heeft er nog een kunnen vinden . Snel geleverd . Ben erg tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MSB 18-12-2016 Via de website gekocht

Niets is te gek bij deze topwebwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben fantastisch geholpen bij Keukenloods aan de voor mij geschikte apparatuur. Adviezen worden heel snel gegeven, op het laatste moment veranderen van de bestelling wordt niet moeilijk over gedaan, en dit alles voor zeer scherpe prijzen. Topzaak, kan hem iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits vd meulen 18-12-2016 Via de website gekocht

Inbouw koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gezocht gevonden bezorgd en zelf ingebouwd incl.paneel. uitleg is goed bezorgtijd is goed vriendelijkheid goed alles bij elkaar goed te doen. Aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 18-12-2016 In de winkel gekocht

Mooie spullen, goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op aanraden van onze buren zijn wij naar Nederweert gegaan om voor onze nieuwe keuken de apparatuur uit te zoeken. We zijn enorm goed geholpen (we waren redelijk onvoorbereid). Ook toen we de afzuigkap eerder wilden hebben ivm het inbouwen, was het geen probleem om die apart af te rekenen en op te halen. Heel fijn in een traject waarin we heel veel beslissingen moeten nemen en we niet altijd konden voorzien hoe wat zou lopen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Susan 18-12-2016 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg duidelijke website, goede service en snel geleverd! Ook telefonisch vriendelijk te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 18-12-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Etna gaskookplaat

Algemene score

9,0
De service van Keukenloods is goed, snel en klantgericht. Ik ben zelf in een offline winkel geweest. De bestelling was snel gedaan en binnen de de afgesproken termijn afgeleverd. Ik beveel keukenloods dan ook zeker aan als je opzoek bent naar nieuwe keukenapparatuur.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

EllyR 18-12-2016 Via de website gekocht

Stille vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser gezocht op internet, bij Keukenloods uitgekomen ivm goedkoop model van Miele. Met Mario getelefoneerd en via hem een nieuwe model voor een goedkopere prijs gekocht. Super service!!

Pluspunten

  • Contact met medewerker
  • geluid
  • snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 17-12-2016 Via de website gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ziet er beter uit en heeft betere branders dan mijn ETNA waarvan de brander kelken vervormden. nog maar drie weken in gebruik!

Pluspunten

  • geeft meer hitte
  • goede gietijzeren pandragers
  • wokbrander op 4pits kookplaat

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Koning 17-12-2016 Via de website gekocht

3 keuken apparaten in een keer gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs voor 3 apparaten betaald.
Goedkoopste in Nederland. Net personeel in de winkel in Veendam en snelle levering.
Alles netjes afgeleverd en aan de deur betaald.
Wat wil je nog meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

mevr.van der Wolf-Bedaf 17-12-2016 Via de website gekocht

mijn afwasmachine

Algemene score

9,0
Mijn afwasmachine had het begeven.
Ik was niet instaat om zonder ijzeren Marie (ander woord voor afwasmachine)verder door het leven te gaan. Snel heb ik de Keukenloods gevraagd om mij een nieuwe te leveren en dit is in zéér goede staat ontvangen.
Ik kan weer dagelijks mijn afwasmachine aanzetten tot mijn grote tevredenheid. Dank voor de snelle bezorging en de goede staat waarin mijn afwasmachine is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

covo 17-12-2016 Via de website gekocht

superblij met stoomoven

Algemene score

9,0
Ik ben superblij met de stoomoven die ik gekocht heb bij keukenloods. Telefonisch kontakt gehad en ze hebben me heel goed geholpen. Levering ging op de gewenste datum in een tijdsblok van 3 uur zodat je er eigenlijk niet voor hoeft thuis te blijven. Pinnen bij de chauffeur en de oven werd binnen afgeleverd.

Pluspunten

  • goede telefonische hulp
  • aflevering volgens planning

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

keukenloods 17-12-2016 In de winkel gekocht
Almere Buiten

afzuigkap

Algemene score

9,0
de winkel zat in de buurt, had een scherpe prijs en gaf goede informatie over verschillende afzuigkappen

Pluspunten

  • vriendelijk personeel
  • aflevering verliep prima en vriendelijk
  • oude afzuigkap werd ook direct meegenomen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

aA.G roenen 17-12-2016 Via de website gekocht

A.G.Groenen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk
Kleuren vallen op
Voor vragen en bestellingen kan men tot 22.00uur bellen
Mijn artikel wat ik bestelde was nergens goedkoper.
Volgende dag in huis
Daarna nog mail of alles na wens was
Als er nadehand nog vragen zijn dat, dat dan nog altijd kan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MorrisP 16-12-2016

Probleemloze bestelling en op tijd geleverd

Algemene score

9,0
De belangrijkste reden om de Keukenloods te kiezen is de lage prijs met een ruim aanbod van actuele modellen. Praktische info en zoekfuncties op de website, bijvoorbeeld selectie op energiecategorie, heb ik elders wel beter gezien.

Pluspunten

  • lage prijs
  • ruim aanbod
  • stipte levering

Minpunten

  • website kan handiger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mart 16-12-2016 Via de website gekocht

Goede prijs, perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods heeft een ruime keus aan diverse merken en dat voor een hele schappelijke prijs. Tevens is de levering ook prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudie Sprakel 16-12-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Duidelijke omschrijving apparatuur en goed geprijsd.
Wel naar winkel geweest in Waddinxveen om oven te bekijken en voor inbouwadvies.

Pluspunten

  • Duidelijk advies
  • Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anja 16-12-2016 Via de website gekocht

Vaatwasser kapot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat mijn vaatwasser kapot ging en de monteur zei dat alles vervangen kon worden maar het niet wil zeggen dat het ooit wat wordt kreeg de figuurlijke ik een vreemde smaak in mijn mond. Met Keukenloods gebeld en mijn eisen gezegd, bestek lade en een leuk prijsje. Binnen 5 minuten was de koop gesloten. Geweldig

Pluspunten

  • Snel
  • goede prijs
  • aardige monteurs
  • bezorgtijden ook op zaterdag

Minpunten

  • ik kan er geen verzinnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 16-12-2016 Via de website gekocht

Afzuigkap Bosch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods heeft een fijne webshop, over de verhouding prijs en kwaliteit zijn we tevreden. Snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caspar boerlage 16-12-2016 Via de website gekocht

Aanschaf en installatie oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods heeft een overzichtelijke site.
Een goede uitgebreide maar overzichtelijke zoekfunctie.
De pagina van het gekozen product heeft een duidelijke omschrijving en prijsweergave..tevens de optie om te laten installeren is duidelijk en geeft een eerlijke prijs weer.

Pluspunten

  • Duidelijk overzichtelijk
  • Scherpe prijs
  • Snelle installatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Strengholt 16-12-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede vriendelijke voorlichting, met bruikbare adviezen. Nette bezorging thuis, waarbij het oude apparaat probleemloos werd meegenomen. En boven al onze combi-oven van Pelgrim werkt perfect, hadden wij eerder moeten aanschaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W. Rasoelbaks 16-12-2016 In de winkel gekocht
Almere

Blije klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helemaal in paniek omdat onze keramische kookplaat defect was naar de Keukenloods. We waren al elders ook wezen informeren maar daar werden we beroerd geholpen, dus Keukenloods proberen. Wat eeen geduld heeft de verkoper. Geen vraag was teveel. We kregen zelfs een kleine demo in de winkel. Na wat vergeleken te hebben zijn we met een inductie kookplaat van Whirlpool naar huis gegaan. Wat een Super aankoop. Woon je in de buurt, ga naar een Keukenloods.

Pluspunten

  • Geduldig
  • Kundig personeel
  • Geen vraag teveel
  • Gunstige ligging

Minpunten

  • Betaald parkeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eb 16-12-2016 Via de website gekocht

Afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Per ongeluk de verkeerde afzuigkap besteld, na een belletje werd deze vrijwel direct omgeruild zonder extra kosten, voor de deur gezet. Kortom een super service, waar velen winkels van kunnen leren! KEUKENLOODS ik waardeer jullie met een cijfer 10, to service!

Pluspunten

  • Prima service
  • Correcte uitleg apparatuur
  • Goede hulp bij vragen

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rogier 16-12-2016 Via de website gekocht

Zeer betrouwbaar bedrijf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De beste, mooiste A producten voor uw keuken en dat tegen de beste prijs. Tel daarbij op, het prettige contact met hun medewerkers. Goede adviezen en snelle levertijden, is dit een zekere win + win organisatie.

Pluspunten

  • Proffesioneel
  • Mooie A producten
  • Beste prijs
  • meedenkend personeel

Minpunten

  • Deze zal je nooit tegen komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Bogaard 15-12-2016 Via de website gekocht

Inbouw magnatrin

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede services en snelle levering Top! Netjes afgeleverd door een vriendelijke bezorger.
Ook de aandacht na de levering is prima.

Pluspunten

  • Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joost 15-12-2016 Via de website gekocht

Keukenloods is top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede apparatuur voor scherpe prijzen en met het opmaken van een offerte nog meer korting! Snelle levering.

Pluspunten

  • Goede prijzen
  • Snelle levering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelique 15-12-2016 Via de website gekocht

Smeg koelkast gekocht!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service, bezorger was ook erg hulpzaam.Mooie koelkast en de prijs was perfect. Al met al zou ik keukenloods bevelen bij me vrienden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

R.Verhoek 15-12-2016 Via de website gekocht

Service op alle fronten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een leuk telefoon gesprek ,bestelling online gedaan,direct na levering op de zaak kreeg ik al een bericht mobiel.Bij het ophalen en betalen werd er aangeboden om het artikel naar de auto te brengen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anita 15-12-2016 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, goede en snelle service. Levering is keurig.
Mail met leveringstijd en ze waren keurig op tijd

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Goede levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Een tevreden klant 15-12-2016 Via de website gekocht

Combi oven magnetron bij KEUKENLOODS

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over de service van Keukenloods. Een goede prijs. Goedkoper niet op internet gevonden. Op zondag gebeld en maandagavond werd de oven al bezorgd. Een zeer snelle levering door aardig en behulpzame jongeman. Een volgende keer zal ik zeker weer bij Keukenloods bestellen.

Pluspunten

  • goedkoopste
  • snelle service
  • behulpzaam persoon aan telefoon en bezorger

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Horst85 15-12-2016 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke overzichtelijke site goed advies bij overige vragen
En de levering was uitstekend precies op de afgesproken tijd
Als ik weer iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn
In een woord TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MC van Oosten 15-12-2016 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop. Toen ik er niet helemaal uit kwam heb ik gebeld en ben heel vriendelijk geholpen. Omdat ik onzeker was over het product wat ik wilde hebben, heb ik 3 x terug gebeld en kreeg steeds (toevallig) dezelfde persoon aan de telefoon die uiterst vriendelijk, en geduldig bleef. Hij heeft mij uiteindelijk geholpen om het juiste apparaat te kiezen. Fijn vind ik dat de gezichten van de medewerkers op de site staan dus je weet met wie je praat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Ackermans 15-12-2016 In de winkel gekocht
Keukenloods Zaandam

Aankoop kookplaat/vaatwasser/composiet blad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet terecht gekomen bij de keukenloods.
Wij werden goed geadviseerd bij alle aankopen. De prijzen waren aantrekkelijk vergeleken bij andere leveranciers en de levering is geheel naar wens verlopen.

Pluspunten

  • Prijs
  • Goed advies
  • Correcte levering
  • Vriendelijk en vakbekwaam personeel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

B jansen 15-12-2016 Via de website gekocht

Perfect geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Simpele bediening van de website en het plaatsen van een bestelling. Goede concurerende prijzen en zeer snelle levering. De jongeman die de vriezer kwam brengen was ook zeer behulpzaam.

Pluspunten

  • Snelle levering zelfs op sinterklaas avond
  • Makkelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Menno 15-12-2016 In de winkel gekocht
Zwaag

Bosch vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie service, juist advies en goeie prijs. Mannen die kwamen installeren ook zeer netjes en snel. Makkelijk te betalen via mobiele pin en verpakkingsmateriaal weer meegenomen.

Pluspunten

  • product kennis
  • Service
  • prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Castelijns 15-12-2016 Via de website gekocht

Review van ons

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn super tevreden met de levering , het meedenken van de leverdatum door de transporteur en ook met de service , door onze buurman aanbevolen en nu al 1 koelkast en diepvrieskist besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

william 15-12-2016 In de winkel gekocht
zaandam

geweldige aanschaf vaatwasser bi keukenloods

Algemene score

9,0
telefonisch heel aardig en inhoudelijk goed geholpen, in de winkel alleen maar gedreven behulpzame ontvangst en daar mijn artikel naar tevedenheid gekocht. Het laatsen van de vaatwasser, heel correct, voorzichtig en een bijkomende probleem meteen verholpen. alles bij elkaar helemaal top

Pluspunten

  • alternatieven aandragen
  • leveren terplaatse van extras

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 15-12-2016 Via de website gekocht

Betrouwbare club

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen, prima keus kunnen maken dankzij goed advies. Qua prijsstelling ook goed, al met al prima club. Hier gaan we terug komen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Douwe 15-12-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Aankoop kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor de aanschaf ven een nieuwe keukenplaat werden we snel en goed geholpen. We hadden al een voorkeur en konden in de winkel direct onze voorkeur bekijken en kregen goede uitleg en advies over de kookplaat. De bestelling en inbouw werden snel geregeld en we kregen ook zonder problemen de inbouw specificaties mee. Kortom een prima service. Net als bij onze vorige aankopen.

Pluspunten

  • Vriendelijke medewerkers
  • Goede kennis van de producten
  • Duidelijke opdracht en afspraken

Minpunten

  • Eigenlijk geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Corjan18 15-12-2016 Via de website gekocht

Wasemkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb onze wasemkap bij Keukenloods gekocht, via internet.
Snelle levering en goede service. Ben zeer tevreden ook met de shop in Zaandam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke Kalthoff 15-12-2016 Via de website gekocht

Keukenloods, snel en zeer vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site was al duidelijk, maar toen ik toch ook nog even belde werd ik zo vriendelijk geholpen. De aankoop was snel geregeld en bijna nog sneller geleverd. Super tevreden.

Pluspunten

  • vriendelijke medewerkers
  • snelle afhandeling en bezorging

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick 15-12-2016 Via de website gekocht

Prima bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede webshop met veel keuze.
Goede prijs!
Keurige bezorger. Netjes en brengt de koelkast netjes tot in de keuken. Oude koelkast ging weer netjes mee.
Langer op moeten wachten dan de website doet vermoeden. Er staat indien op voorraad de volgende dag in huis. Dit was 5dagen later.

Pluspunten

  • Prijs
  • Webshop
  • Bezorging

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma 15-12-2016 Via de website gekocht

Siemens oven

Algemene score

9,0
Breed assortiment, snelle levering, duidelijke website.
Na mail van mijn kant over de prijs oven op andere site kreeg ik binnen vijf minuten reactie dat mijn prijs was aangepast. Moeite waard om te vergelijken, top service!!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Scherpe prijs
  • Oven op site goedkoper gezien, oven voor die prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannie 15-12-2016 Via de website gekocht

Heel erg tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd antwoord op mijn vragen, levering op de afgesproken datum en uitermate beleefd personeel. Pluim!

Pluspunten

  • Productkennis
  • Hulpvaardigheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Evers 15-12-2016 Via de website gekocht

Levering afzuigkap snel en correct afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke Site en overzichtelijk kan alles snel vinden,als ik nog weer wat moet wat nodig heb zal ik weer kiezen voor de Keukenlods

Pluspunten

  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 15-12-2016 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima gebruiksvriendelijk shop. Goede telefonische ondersteuning. Op tijd afgeleverd.
Alles correct af gehandeld.

Pluspunten

  • Vriendelijke en behulpzaam
  • Snelle levering
  • Alles volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews