Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ad 14-09-2017 Via de website gekocht

Degelijke service en vriendelijk

Algemene score

9,0
Kon telefonisch nog het eea kortsluiten. Met je meedenken. Dat waardeerde ik. Omdat het een afwijkende maatvoering bleek te zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Basappie 13-09-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Keukenloods doet wat het belooft!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlak voor onze zomervakantie begaf de koelkast het. Via Keukenloods een nieuwe besteld. In de winkel werden we vakkundig en vriendelijk geholpen. De volgende werd de koelkast volgens afspraak geleverd. Met bijbehorende inbouwhandleiding is de installatie gelukt.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

L. Emmerzaal 13-09-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

Zomertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vlotte bediening in de winkel, veel en gevarieerd aanbod (diverse merken) , personeel is behulpzaam bij de keuze, lage prijs.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Cor 13-09-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Superieure leveringsinformatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor een redelijke prijs de afzuigkap bij Keukenloods gekocht ( helaas twee weken te vroeg, want het apparaat kwam in de aanbieding, maar dat heeft overigens niets te maken met de service) . Opvallend gunstig was de informatie die steeds werd verzorgd tot aan de bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch 13-09-2017 Via de website gekocht

Makkelijke bestelsysteem! !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote keus, snel geleverd en een prettige afhandeling.Bij een volgende aankoop zijn jullie mijn eerste keus 👍.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. Louwers 13-09-2017 Via de website gekocht

Duidelijke en fijne site, maakt alle beloftes waar!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We waren opzoek naar een vervanger voor onze defecte combimagnetron, tijdens de zoek toch op het web kennen we iedere keer qua prijs, levering en product beschrijving uit op Keukenloods. Dit zegt denk ik wel genoeg! Bezorging was ook erg vriendelijk.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 13-09-2017 Via de website gekocht

Mooi Artikel, maar ... communicatie laat nog te wensen over!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De Website was duidelijk, bestellen betalen alles was goed duidelijk. Jammer genoeg was de informatie over de verzending "vreemd" . Levering niet via eigen bezorgdienst, bezorgdatum= leveringsdatum aan TNT (pakje komt dus een dag later). Toen ik belde over het pakje was de melding. "De website moet nog worden aangepast".
Gelukkig weten we dit nu, want ik zou nog een keer bestellen als we wat nodig hebben.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Zenon 13-09-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Geweldig koelkast en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie service, aardig personeel en een prijs garantie. Ik ben er blij mee, een koelkast wordt voor de deur afgeleverd.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Annebertie 13-09-2017 Via de website gekocht

Super goede service, hele scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nu voor de 3e keer een bestelling gedaan en wederom alles vlekkeloos verlopen. Ze pretenderen de goedkoopste te zijn en maken dat ook echt waar. Is de prijs elders lager, krijg je het product voor dezelfde prijs (moet wel aantoonbaar zijn uiteraard). Ze hebben een ruime sortering en bestellen gaat heel eenvoudig, via de website maar ook telefonisch. De medewerkers zijn erg deskundig, ze weten waar ze het over hebben dus altijd een goed advies. Levertijden zijn erg snel, meestal de volgende werkdag in huis. Producten worden netjes en goed verpakt afgeleverd. Oude producten worden desgewenst mee retour genomen. Je kunt er ook nog voor kiezen om de apparaten aan te laten sluiten (tegen betaling) En als je online kopen geen optie vindt, ze hebben ook nog een aantal fysieke winkels waar je terecht kunt!
Wij zijn uiterst tevreden en kan Keukenloods aan iedereen aanbevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ot 11-09-2017 Via de website gekocht

Ander type geleverd dan besteld

Algemene score

2,0
De Keukenloods levert op eigen initiatief een ander type dan besteld. Hierover word de consument niet van tevoren geinformeerd. Wij hadden na grondig onderzoek besloten een Bosch vaatwasser aan te schaffen. De reviews waren goed en er zaten een aantal specifieke opties op die ons aanspraken. Na levering door de Keukenloods heb ik de vaatwasser ingebouwd waarna na inbouw bleek dat er een aantal opties niet op het apparaat zitten. Vervolgens de afleverbon bekeken en vergeleken met de bestelling en wat blijkt...er is een ander type geleverd. Dit blijkt ook op ergens op de bon te staan. Van het nieuwere type zijn er uiteraard nog geen reviews echter zitten hier ook niet de opties op die op het door ons bestelde apparaat wel zitten. De beslissing van de Keukenloods om zonder aankondiging een ander type te leveren vind ik behoorlijk arrogant. Hoe weten zij nou wat ik wil! ik zal waarschijnlijk het apparaat wel mogen omruilen maar om nou weer de vaatwasser uit te bouwen, een halve dag te zitten wachten op een nieuwe levering en weer een nieuw apparaat in te bouwen heb ik geen tijd voor. Inmiddels wacht ik een kleine twee weken op een reactie van de door mij gestuurde email. Voor mij geen Keukenloods meer aangezien ik graag zelf beslis waar ik mijn geld aan uitgeef...daar heb ik de Keukenloods niet voor nodig.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 11-09-2017

Beste Ot,

Wat vervelend dat de communicatie over de bestelling niet goed is geweest en dat je nu ook al een tijdje wacht op een reactie vanuit ons. Zou je misschien jouw gegevens en ordernummer willen mailen naar emma@keukenloods.nl? Dan ga ik dat even voor je uitzoeken.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

wout 04-09-2017 Via de website gekocht

eerlijke antwoorden op je vragen, wat ze beloven komen ze na

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
na het geven van de bestelling , krijg je netjes alles bevestigd op de e-mail. geven ook aan wanneer je de bestelling kan verwachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 31-08-2017 Via de website gekocht

Prima informatie gekregen per mail.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop op internet is prima in het gebruik. Heb al meerdere malen in de fysieke winkels van Keukenloods aankopen gedaan.
In mijn huidige woonplaats is dat niet mogelijk. De webshop is een uitstekend alternatief met veel keus en interessante aanbiedingen. En staat je artikel er niet bij dan is men bereid dat voor je te bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 30-08-2017 Via de website gekocht

Snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij Keukenloods uitgekomen vanwege de laagste prijs. Prima service. Duidelijke mails. Jammer dat we lang moesten wachten op de levering, maar dat kwam ook door de vakantieperiode.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

christel 29-08-2017 In de winkel gekocht
nederweert

geweldig advies

Algemene score

10,0
We zijn in de winkel in Nederweert geweest Heel goed advies en je was echt welkom PERFECT Bij onze volgende aankoop gaan we weer naar de winkel toe

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. G.N. te Andijk 28-08-2017 In de winkel gekocht
HOORN

Supersnel, veel gemak en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede combinatie van 'clicks & bricks'. Oriënteren op internet, kijken in de winkel en kopen. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 28-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

9,0
Ben zeker goed geholpen.
Had telefonisch contact opgenomen met vragen.
Kan niet veel beter.
Levering ok en product ook goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique M 28-08-2017 Via de website gekocht

Top advies en super afhandeling!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super advies en begeleiding met het nemen van de maten. Ook de inbouw keurig geregeld! Durf deze winkel echt aan te bevelen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick 27-08-2017 Via de website gekocht

Goed advies, snel en nog de goedkoopste ook. Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na besloten te hebben om onze oven, gaskookplaat en afzuigkap te vervangen kwam ik op de site van keukenloods mooie aanbiedingen tegen. Daar heb ik vervolgens een offerte aangevraagd en wat vragen gesteld over aansluit materiaal. Binnen een paar uur had ik een antwoord. Na het plaatsen van de bestelling is de apparatuur netjes voorafgaand door een telefoontje de dag ervoor geleverd. Inmiddels genieten we van onze nieuwe apparatuur. Top service van keukenloods.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter keijzer 27-08-2017 Via de website gekocht

verkeerd voorgelicht

Algemene score

2,0
verkeerde vaatwasser geleverd terwijl ik impliciet zei dat ik een hoog model nodig had.
kon ruilen maar kreeg dan niet meer de korting die ik had gekregen omdat ik meerdere apparaten ineens had besteld.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

TLM de Groot 27-08-2017 Via de website gekocht

Zeer attent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij een verkeerde bestelling een mail ontvangen of het artikel wel juist was.
Een dikke pluim voor die vraag vooraf aan de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Kuik 26-08-2017 Via de website gekocht

Klonk betrouwbaar

Algemene score

8,0
Al zoekend op internet en meerdere websites bekeken te hebben, ben ik op "Keukenloods.nl" terecht gekomen. Ze waren op 1 na de laagste in prijs (incl. montage), maar wat voor mij belangrijk was, dat ik bij aflevering en montage kon betalen met de pinpas. (Ik had nare ervaringen met vooruit te betalen) Verder waren de mensen erg aardig en behulpzaam. Ik kreeg, na mijn opmerking, dat ze niet de goedkoopste waren, nog korting op de montage.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

G.Kölker 26-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk te vinden op de website en een goede service, koelkast wordt voor de deur afgeleverd. Nemen de oude koelkast mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk van Halteren 26-08-2017 Via de website gekocht

Geen Loods(!), een klasse internet winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In tegenstelling tot wat gesuggereerd wordt door het woord " loods" (grote partijen, chaos, flikker maar neer enz.) is er hier sprake van een goed geleid bedrijf. Tot en met de aflevering verloopt alles soepel en gecoördineerd. Men checkt nog eens extra de maten van de vaatwasser, men bevestigt correct de aflevertijd van de bestelling, administratief loopt alles goed. Compliment! Als ik straks een wasmachine moet vervangen weet ik Keukenloods te vinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ank Peereboom Koning 26-08-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

deskundige medewerkers, ruim assortiment.

Algemene score

8,0
Een ruim assortiment en keuze in producten, deskundig en goed geïnformeerd personeel en een prima service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van den houte godfried 26-08-2017 Via de website gekocht

Perfecte afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zeer overzichtelijk website, heel gemakkelijk om te bestellen en goede afspraken wat levering en betaling betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit en Wil Zwang 25-08-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Alweer zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet voor de eerste keer kwamen we bij de keukenloods en dat zegt eigenlijk al genoeg. De medewerkers weten precies op een vakkundige wijze jou te informeren over datgene waarvoor je bij hun aanklopt. Zij weten tot in de kleinste details over alle artikelen en wegen met jou af wat de meest passende is, en ze zijn ook nog heel vriendelijk. De levering en het inbouwen van onze apparatuur gaat bijna vanzelf en is tot in puntjes verzorgd.
Dus....alweer heel tevreden! Tot de volgende keer.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Vermeersch 25-08-2017 Via de website gekocht

kortere levertermijn en prijs een derde minder dan in België

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze inbouwoven ATAG was aan vernieuwing toe. Het toestel dat we zochten was op jullie site een derde goedkoper dan in een Belgische electro winkel keten. Ook de levertermijn bij Keukenloods (1 week) was de helft.
Toestel is stipt geleverd, en het oude is meegenomen. De meerprijs van 20 euro om in België te leveren, namen we er graag bij.
Bedankt !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc moerings 25-08-2017 In de winkel gekocht
roosendaal

goede uitleg en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
vriendelijk personeel en deskundig op het vlak vakgebied. geeft aan welke producten goed of slecht zijn.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J. Nust 25-08-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost

Goede ontvangst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige winkel met goed overzicht. De mensen in de winkel waren uitstekend. Het aanbrengen en monteren was heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jeffrey 25-08-2017 Via de website gekocht

Top service en goede prijs/kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na eerdere positieve ervaringen met Keukenloods bij het bestellen van een nieuwe vaatwasser wederom op deze webwinkel uitgekomen. Na bestelling wordt contact opgenomen door Keukenloods om te controleren of de bestelde vaatwasser wel goed in de bestande keukenpast (qua afmetingen), hierbij wordt goed meegedacht met alternatieven. Goede prijs/kwaliteit verhouding op een uitgebreid assortiment. Verder zeer snelle levering en vakkundige montage. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 25-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige aanbiedingen waar je waar voor je geld krijgt met snelle vriendelijke bezorger met het toppunt het oude apparaat meenemen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J.Mulder 24-08-2017 Via de website gekocht

Wat een hele snelle levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 9.15 uur een vaatwasser en droger besteld en dit werd om 18.00 uur besteld. Voor dat je iets koopt kan je een goede vergelijking doen welk apparaat het beste bij je past.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr. Melchior 24-08-2017 Via de website gekocht

snelle levering en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede snelle levering en gunstige prijs duidelijke website, koelkast bevalt goed vriezer wegens verhuizing nog niet uitgepakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr. Melchior 24-08-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijkheid goed, bij AO gekocht vanwege de prijs met cash back actie. Snelle duidelijke antwoorden op mijn vragen,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pieter naaijen 24-08-2017 Via de website gekocht

het bedrijf wat de afspraken nakomt , kanjers

Algemene score

9,0
ik heb ook gebeld , dus niet alleen met de pc en het contact was verhelderend voor mij dat maakt dat ik zo tevreden ben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda 24-08-2017 Via de website gekocht

Beste service

Algemene score

8,0
Correcte levering, aardige mensen. Geeft goede advies en info over de producten. Dit is de 3e keer dat ik bij Keukenloods heb gekocht binnen 1,5 jaar/ omdat ik zo tevreden ben na de eerste aankoop! Vorig jaar de AEG kookplaat, nogmaals super levering en service, mooi en netjes geplaatst. Snel en efficient. En de afgelopen 2 maanden een inbouw koelkast en een vrijstaande vriezer van Liebherr. Weer fantastisch geplaatst!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Inge 24-08-2017 Via de website gekocht

Goede service. snel in huis. makkelijk betalen bij levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service. Betalen bij levering. Produkten waren goed verpakt, dus geen verrassingen. Ik hoop dat er in Rotterdam ook een showroom wordt geopend. Een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tieme Veen 24-08-2017 Via de website gekocht

Service tot in de avond laat! Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afwasmachine ging op zondag avond kapot. Maandagavond na mijn werk op zoek naar een nieuwe, keukenloods om 20:00 uur gebeld. Hulpvaardige collega aan de lijn om te helpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 24-08-2017 Via de website gekocht

Top advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, voor advies ook telefonisch goed bereikbaar. Prima davies gekregen met oplossing waar ik zelf nog niet aan gedacht had.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 24-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na bestelling bleek dat mijn bestelde product niet meer in voorraad was en hebben ze direct een ander voorgesteld, tegen een gunstige prijs. De telefonische infolijn was zeer duidelijk hierover.
De levering was correct en snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria van Houten 24-08-2017 In de winkel gekocht
Almere

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed en vlot geholpen in de winkel. Service en plaatsing van de inductie kookplaat was ook zeer goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

John 24-08-2017 Via de website gekocht

's avvonds om 21.00 uur nog telefonisch geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supersnelle reactietijd. Om 20.00 uur een mail gestuurd en om 20.30 antwoord en werden we direct terug gebeld.
Om 21.00 nieuwe koelkast besteld.
Het enige nadeel is installatie door een heel ander bedrijf waar ook apart een afspraak voor gemaakt moet worden en apart betaald voor moet worden. Dit is van te voren niet goed gecommuniceerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Kroon 23-08-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

de service was perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel zeer veel keus en prima geholpen de levering voldeed aan al mijn wensen de levering was zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanna hofman 23-08-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Vriendelijk, behulpzaam , kennis van zaken,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen door een enthousiaste verkoper met kennis van zaken.
We hadden al eerder een koelkast gekocht en de service beviel ons uitstekend
Vandaar dat we weer naar Veendam zijn gegaan.

Reageer

Hilda Wever 23-08-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Service was erg goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede keuze en goed advies. Personeel is erg goed op de hoogte van de producten die ze aanbieden. Ze denken mee in het geven van oplossingen. Laten meerdere merken zien maar geven duidelijk advies waar de verschillen zitten.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.A. Foekens 23-08-2017 Via de website gekocht

Prima service en duidelijke webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop. Goede service. Nette levering. Uitstekend bedrijf. Ben zeer tevreden. Mag ook graag even rondsnuffelen op hun site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricie 23-08-2017 Via de website gekocht

Goede communicatie en service !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke informatie en leveringstermijn gerespecteerde. Toppie !!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Morena 23-08-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Super advies gehad!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij gingen voor een combi/oven/magnetron/hetelucht. Dankzij het advies van de verkoper gingen wij met het juiste artikel naar huis, anders hadden wij echt de verkeerde keuze gemaakt. Geen opdringerige verkopers om je heen zodat je rustig tot een keuze kan komen. En dat vonden wij erg fijn bij deze winkel.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Onkenhout 23-08-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Terug van vakantie bleek de koel/vries combinatie defect te zijn. Dus met spoed een nieuwe besteld. Dat werd snel voor mij gedaan en de belofte volgende dag binnen werd ook waar gemaakt. De oude werd netjes meegenomen. Kortom helemaal tevreden. En daar gaat het toch om als je wat koopt / besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.Teunisse 23-08-2017 Via de website gekocht

Super op tijd geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en makkelijk te vergelijken met andere sites...jullie zijn de goedkoopste....ben blij met deze koelkast .Super koel....en zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews