Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22620 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1954 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joke roes 12-06-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren op zoek naar een butaan gaskookplaat voor de caravan. Via internet kwamen we deze site tegen . Goede prijs kwaliteit verhouding.
Snelle levering. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rico 12-06-2018 Via de website gekocht

Netjes geleverd op de afgesproken tijd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De door ons bestelde artikelen zijn netjes op de afgesproken tijd tot in de keuken geleverd, de oude apparatuur is gelijk meegenomen, top!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 12-06-2018 Via de website gekocht

Een aanrader!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je het gekozen product vergelijkt met andere sites dan ben je bij keukenloods het beste uit.
Verder duidelijke informatie en communicatie betreft bezorging. Ben zeer tevreden met zowel mijn aankoop als ook de bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e. beker 12-06-2018 Via de website gekocht

gewoon alles super.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
voordelig en super goed en zeer goede informatie om tot een goede keuze te komen. weten zeer goed waarover ze het hebben. hebben veel geduld ( best moeilijk toch)

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Douwe 12-06-2018 Via de website gekocht

Service is naar verwachting erg netjes en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop is duidelijk netjes en overzichtelijk
Er voor gekozen om reden van aanbod, kevertijd en prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BasR 12-06-2018 Via de website gekocht

Ze denken mee en helpen me echt verder!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze denken mee en helpen me echt verder!. Bestelde product hadden ze niet meer. Ipv dat kwamen ze met een duurder en beter alternatief waar ik niks voor hoefde bij te betalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Boer 12-06-2018 Via de website gekocht

hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vanwege de goeie ervaringen, alle apparatuur voor de nieuwe keuken bij Keukenloods besteld. Een frontje van de magnetron was krom en er werd direct een ander front toegestuurd. Bij de koelkast zonder problemen de laagste prijsgarantie gekregen, na een goedkopere ontdekt te hebben op een andere site. Kortom geweldige service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 12-06-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben de apparatuur voor onze nieuwe keuken bij Keukenloods besteld. Wij hebben het contact met hen als zeer prettig ervaren. Hadden nog een wijziging in onze bestelling, dit ging erg soepel. Helaas was de kookplaat kapot, hiervoor is de Siemens monteur geweest en dit is goed opgelost. Mochten we weer iets aan apparatuur nodig hebben, kiezen we weer voor Keukenloods.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrika 12-06-2018 In de winkel gekocht
gaanderen

perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
via Internet opgezocht,
prettige en bekwame medewerkers,
en weten precies wat je moet hebben, als je de maten bij je hebt,supet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hobby service 12-06-2018 Via de website gekocht

vanaf bestelling tot levering prima geregeld toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via web site gekozen goede info. Prima site. Proficiat waren ze allemaal maar zo. Ook de prijsstelling is goed. En afwikkeling van de betaling gaat hier prima. Kort gezegd ga zo door!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ell 12-06-2018 Via de website gekocht

Geweldig service!!

Algemene score

10,0
Ben zeer tevreden! Wasmachine is vlot geleverd . Ik kon ook kiezen voor een afleverdag en tijdblok.ben ook heel erg tevreden over de wasmachine!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sikkens 12-06-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerst oriënteren op internet en daarna rustig kijken bij deze winkel zonder direct een hijgerige verkoper in je nek. Voor de echte koop keurig geadviseerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

leni 12-06-2018 Via de website gekocht

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
je heb een goede kwaliteit voor weinig geld . en geven goed advies en prima service het is een goede website makkelijk en goed,je kan goed aangeven wat je wilt

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Wolthuis 12-06-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Mijn afzuigkap.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze hebben fijn aandacht aan mij besteed.
Door ziekte en daardoor een krappe portemonee ben ik goed geholpen de juiste afzuigkap te vinden.

Review criteria:

Reageer

Martine 12-06-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop. Ik heb telefonisch informatie aangevraagd, ik werd netjes te woord gestaan en ik heb het juiste antwoord gekregen. Het artikel werd op de afgesproken datum geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ferd. Cloo 12-06-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bellen bestellen en de volgende dag op de afgesproken tijd afgeleverd
Klasse service
Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

J.C.Warnaar 11-06-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Geweldige service en perfecte aflevering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor de uitgebreide sortering en goede kwaliteit van de keukens. Leuke vlotte en ten zaken kundige bediening.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ysbrand 11-06-2018 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website met veel informatie, vlotte levering en redelijke prijzen. Dat lijkt me voldoende

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Csaba 11-06-2018 Via de website gekocht

Lange levertijd, onflexible transport

Algemene score

1,0
Na de bestelling kon ik dat weten wanneer wordt mijn toestel aan de centraal magazijn gekomen en dat was meer dan 3 weken. Intussen hebben wij een bericht over de verlegde aankomst gekregen. Ten laatste hebben wij met de transportbedrijf een aflevering termijn afgesproken, maar de vaatwasser kwam 1 uurtje later aan. (helaas moest iemand toch thuis blijven). Van de bestelling tot de aflevering was bijna 1 maand.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 11-06-2018

Beste Csaba,

Vervelend dat je zo lang moest wachten op je apparaat. Zou je je ordernummer kunnen mailen naar emma@keukenloods.nl? Dan ga ik even uitzoeken wat hier aan de hand was en of ik nog iets voor je kan betekenen.

Met vriendelijke groet,
Emma | Keukenloods.nl

Reageer

J. Mulder 11-06-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar andere vaatwasser. Bij keukenloods een goede aanbieding gevonden. Teven gebeld of er voorraad was in Veendam. Hier de machine zo op kunnen halen. Werd keurig voor mij in de auto geladen.
Kortom: prima geregeld!

Reageer

Leen 11-06-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Prima service

Algemene score

9,0
De 2e keer dat ik bij de keukenloods iets aan geschaft heb prima service en een goede prijs.
En en goede uitleg over de kookplaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Badr 11-06-2018 Via de website gekocht

Geen onzin gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd en bij navraag krijg je eerlijk antwoord wanneer. Oude meteen mee gewoon goed bevallen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

edwin 11-06-2018 Via de website gekocht

prima opgelost

Algemene score

8,0
Wij gingen voor een afzuigkap waarbij een korte levertijd op zat. Na twee mailtjes bleek de afgesproken levertijd niet haalbaar was. Na een kort telefonisch overleg overgestapt naar ander merk welke direct uit voorraad leverbaar was.Prima opgelost dus

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jan 11-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijzen zijn goed.
De informatie was duidelijk.
Snelle levering met goede afspraken over de levertijd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeePee 11-06-2018 Via de website gekocht

Verrassend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Verrassend. Shop was voor mij onbekend, nooit van gehoord. Ik probeer altijd uit en vind het jammer niet eerder dit tegengekomen te zijn. Klantgericht, overzichtelijke website, goede eerlijke prijs.
Minpuntje: zeer snelle aflevering. Bezorgers zijn weg nog voordat ze ‘aankwamen’ .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Perfecte service 10-06-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inductie Kookplaat gekocht en we zijn hier erg content mee. Goede aanbeveling voor een goede prijs. Gekocht bij de keukenloods in Veendam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Afzuigkap 09-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een afzuigkap gekocht op deze site en die werd binnen een week geleverd ondanks feestdagen die ertussen in zaten. Deze was overigens goedkoper dan op andere sites.
Netjes de dag ervoor een berichtje over de levertijd. Het bedrag wat gevraagd wordt voor het ophangen vond ik best veel maar het zal wel vergelijkbaar zijn met anderen. Toch een prima een betrouwbare webshop

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Kappert 09-06-2018 Via de website gekocht

Erg tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben hier een inbouw ATAG inductieplaat en koelkast gekocht. Prijs was gunstiger dan via ATAG dus pluspunt. Hebben de inbouw laten verzorgen door de Keukenloods. Het overleg omtrent tijdstip van inbouw was keurig geregeld. Monteur was op tijd en zeer keurig en service gericht. Ook dit is een pluspunt. Inbouw voor de prijs van 140 euro vond ik markt conform gezien de tijd die de monteur er voor nodig had. Wij zijn zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 09-06-2018 Via de website gekocht

Super service. Klantvriendelijk en snel! Inbouwservice top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer betrouwbare shop met absoluut de laagste prijs en prima service! Klantvriendelijk, top apparatuur en goed advies. De nazorg is uitstekend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

R. Rabhi 08-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam zuid

Kopen van gaakookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind keukenloods erg klantvriendelijk en een proffesionele keten. De medewerkers zijn zeer deskundig en behulpzaam.
Ze namen alle tijd om ons zo goed mogelijk te helpen bij onze keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hennie 08-06-2018 Via de website gekocht

Prima bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd is er een medewerker bereid informatie te verstrekken. Voor mij als leek op het gebied van keukenapparatuur is het heerlijk om een vraag neer te leggen waar binnen heel korte tijd vakkundig antwoord op komt. Zo heb ik nu weer een prima koelkast die helemaal naar mijn zin is!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 08-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop heeft een mooie overzichtelijke webside, met zeer concurrerende prijzen, werd zuidelijken goed geïnformeerd over het product . Bij het afhalen van mijn bestelling kwam ik in een mooie grote showroom waar ik snel geholpen werd.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kor Hofland 08-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De afzuigkap is keurig en netjes geplaatst door de monteur.
Bovendien is de afzuiging perfect, zoals het hoort.
Alleen de ledverlichting is wat matig (zwak)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 08-06-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs kwaliteit verhouding, in combinatie met de service, zoals je eigen lever datum kunnen kiezen wat het wel zo makkelijk maakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 08-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben super geholpen door de mensen aan de telefoon. Erg goede tips over de nieuwe kookplaat. Het installatie team heeft ook super service geleverd en alles werkt prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland van den Hil 08-06-2018 Via de website gekocht

klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor deze winkel gekozen omdat wij de vaatwasser hier het voordeligst konden kopen en door de revieuws.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Deniz Ates 08-06-2018 Via de website gekocht

Goede combi oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenloods leverde op tijd nam netjes de oude mee terug.
Was even wennen hoe de bediening werkte maar dat ging al snel goed.
Enige nadeel van de combi oven is maximale temperatuur dienis maar 230 graden en soms heb je 240/250 nodig voor de rest prima combi oven magnetron werkt ook goed ook.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TMolenaar 08-06-2018 Via de website gekocht

Vlotte en prettig professioneel advies en service

Algemene score

8,0
Je bent op zoek en weet niet wat de juiste keuze is. Keukenloods personeel loodst je door het beschikbare assortiment met een stijl en flair die past bij de afhandeling en een concurerende prijsstelling en dito vlotte levering. Chapeau !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Meijer 08-06-2018 Via de website gekocht

Perfecte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima contact,uitstekende levering ,keurig op tijd. Aflevering perfect en goede montage door vriendelijke deskundige medewerkers.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart 08-06-2018 Via de website gekocht

Goeie deal!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen, maar ook keurig afgeleverd volgens afspraak. Alles is nu ingebouwd en functioneert naar volle tevredenheid!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub Kockelkoren 08-06-2018 Via de website gekocht

Prima zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overbesteding telefonisch benaderd, waarbij gecheckt werd of maten klopten.
Tijdig bericht van levering en plaatsing die zeer correct plaats vond.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 08-06-2018 Via de website gekocht

Goede hulp en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige service, fijn geholpen, zelfs hulp gehad met inladen. Personeel heeft kennis van zaken en geeft goede tips. Denken mee (had foutje gemaakt met afleverplaats, werd netjes opgelost).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R. Wildenberg 07-06-2018 Via de website gekocht

Oven defect geleverd en geen nieuwe

Algemene score

2,0
Oven lamp was stuk bij levering wacht nu al twee weken op een nieuw lampje. Verwacht gewoon een nieuwe goede oven te krijgen en geen gerepareerde!!

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 07-06-2018

Beste R. Wildenberg,

Vervelend dat je nog steeds op een lampje wacht. Zou je je ordernummer kunnen mailen naar emma@keukenloods.nl? Dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl

Reageer

David de Klerk 02-06-2018 Via de website gekocht

Levering tot aan de voordeur.

Algemene score

4,0
Ik had een nieuwe grote koelkast van 100 kilo besteld bij Keukenloods.nl.

Ik was onaangenaam verrast door het feit dat de koelkast tot aan de voordeur werd geleverd. De bezorger wilde niet helpen de koelkast naar binnen te krijgen. Hij paste niet in verpakking door de voordeur. Daardoor was ik aardig in de aap gelogeerd met deze loodzware koelkast.

De volgende keer bestel ik op een site waarbij de bezorging beter verzorgd wordt.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 04-06-2018

Beste David,

Bedankt voor je review. Het wordt wel aangegeven in onze voorwaarden dat de goederen binnen worden bezorgd door onze eigen bezorgdienst mits het in de door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is (zonder trappen). Maar we zullen kijken hoe we dit duidelijker kunnen aangeven op onze site.

Met vriendelijke groet, Emma | Keukenloods.nl

David de Klerk 04-06-2018

Beste Emma,

Ik heb dit inderdaad achteraf in de voorwaarden gelezen.

Probleem is alleen dat ik toen al de koelkast had besteld en betaald. Er staat op de site namelijk niet vermeld dat levering tot aan de voordeur is.

Normaliter krijg ik altijd hulp bij het naar binnen krijgen van witgoed. Ik was er derhalve ook vanuit gegaan dat ik deze hulp bij een bestelling van keukenloods.nl zou krijgen.

Mvg,

David de Klerk

Reageer

Lucia 01-06-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle service en vriendelijk aan de telefoon toen ik over de aflevertijd wilde overleggen wat daarna prima geregeld werd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

limooo 29-05-2018 Via de website gekocht

Leveren niet en kan vervolgens op mijn geld wachten!

Algemene score

1,0
Wat een slechte organisatie! Kookplaat op voorraad, ik kon een voorkeur aangeven qua levering. Aangegeven dat mijn werk van ma-vr open is tijdens kantooruren. Krijg ik een melding van postnl dat het zaterdag geleverd wordt.. ik bellen naar keukenloods, werd aangepast naar dinsdag. Ok... dinsdag staat er in de postnl app woensdag, op woensdag donderdag en donderdag vrijdag. Steeds een dag later. Ik heb zo vaak gebeld met Keukenloods, vermoeiend. 0 x aangeboden door postnl. Na een week wachten heb ik de order telefonisch en per e-mail maar geannuleerd, ze wilden het weer op een zaterdag komen leveren... wat zeg ik zou net? We zijn er niet op zaterdag. Na het annuleren van de order kreeg ik meldingen met bedankt voor uw bestelling, u kunt deze ophalen in Opmeer. HUH? Nee foutje in systeem zegt Keukenloods, het wordt teruggestort. Vandaag is het geld nog niet teruggestort, ik weer mailen... nee mevrouw, de kookplaat zit in het sorteerproces, u moet eerst de zending weigeren.. ��� (die dus nooit aankomt) ik weer bellen, we gaan het aan u overmaken... binnen enkele dagen kan ik het geld op de rekening verwachten. Nou ik ben benieuwd, weinig vertrouwen in eerlijk gezegd. Gek hè? Nu al dag 3 dat ik wacht op mijn 109 euro. Dit geld hebben ze al sinds de 17e in hun pocket. Met spoed terugstorten? Nee mevrouw... Ik mag dus gewoon op de stapel wachten op mijn geld.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 29-05-2018

Beste Limooo,

Ik heb zojuist ook op andere reviews gereageerd. Ik snap dat het een vervelende situatie is en dat je het geld z.s.m. terug wil hebben. Onze administratie gaat dit z.s.m. in orde maken. Mocht ik nog iets voor je kunnen doen dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

Emma.

Limooo 29-05-2018

Beste Emma, vanaf vrijdag 25 mei zou het al zsm worden overgemaakt. Ik wil graag horen dàt het overgemaakt IS en niet wordt..

Reageer

Miechiel Wehberg 26-05-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Erg slechte ervaring met Keukenloods

Algemene score

1,0
Wij hebben een erg slechte ervaring met Keukenloods. Ik zal dit hieronder toelichten.

Op basis van onder andere recensies op deze site hebben wij een keuken gekocht bij Keukenloods. Helaas hebben wij hier spijt van. We hebben de keuken nu een jaar en 2 maanden en helaas hebben we vanaf het begin meerdere klachten, waarmee we niet geholpen worden. Als voorbeeld: de afzuiger behoort gewoon af te zuigen zou je denken toch? Onze afzuiger heeft niet/nooit naar behoren afgezogen en doet t nu, ruim een jaar verder, nog steeds niet. Keukenloods komt volgens ons helaas haar afspraken niet na. Ben je thuis aan ‘t wachten: komt er niemand opdagen. Geen bericht, niks. Ook daarna geen bericht na een vraag hierover. Echt een schande: zo vinden wij dat je niet met mensen (betalende klanten) om hoort te gaan. We hebben een aangetekende brief gestuurd om de koop te ontbinden (geld terug, keuken terug naar Keukenloods): geen reactie van Keukenloods. We gaan nu helaas naar de rechter om dit probleem op te lossen.

Kortom: erg slechte ervaring wat ons betreft met Keukenloods.

P.S. Naar aanleiding van deze vermelding heeft Keukenloods een reactie geplaatst dat ze bekend zouden zijn met onze klachten en contact met ons op zouden nemen hierover ter afhandeling: dit is helaas wederom een loze belofte geweest. Dit hebben ze niet gedaan. Wij hebben onze klachten helaas moeten voorleggen aan de rechter aangezien Keukenloods o.a. niet reageerde op onze klachten (niet naar onze tevredenheid) of ons doorverwees weer een nieuwe medewerker die niet op de hoogte was (zucht) of naar de fabrikant (we hadden toch een overeenkomst met Keukenloods?) Ongetwijfeld zijn er ook recensies van tevreden klanten, maar ik vind het wel zo eerlijk om te vermelden dat er ook klachten zijn die niet opgelost worden en dat de wijze waarop Keukenloods heeft gehandeld in onze zaak niet netjes (lees: schandalig naar onze mening) is geweest door vrij veel afspraken niet na te komen. Ons heeft het tot nu toe veel negatieve tijd, energie en geld gekost en ik zou als consument (indien ik overwoog een keuken te kopen bij Keukenloods en vooraf de recensies zou kiezen: wat ik gedaan heb) graag een eerlijk beeld willen schetsen en niet de waarheid willen verdoezelen: wees dus gewaarschuwd!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 01-06-2018

Beste Miechiel,

Wij betreuren dat de service bij de genoemde problemen onvoldoende is geweest. We hopen dat deze zaak uiteindelijk toch nog naar tevredenheid zal worden opgelost.

Mocht u verder nog vragen of opmerkingen hebben kunt u mailen naar emma@keukenloods.nl.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Bekker 14-05-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Ondoorzichtig prijzenbeleid

Algemene score

2,0
Het gaat om Keukenloods Zaandam. ik heb daar 4x dezelfde keuken besteld. De prijsopgave begon bij €3850,-- en eindigde bij €4400,--. Ik kreeg elke keer korting, maar omdat de prijsverschillen zo groot waren, heb ik dat nagegaan op hun website en daaruit bleek dat zij op de kasten een percentage opgooien ten hoogte van de korting. Het prijsbeleid was compleet ondoorzichtig. Ik zou geen zaken doen met Keukenloods want zij zijn niet correct.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 16-05-2018

Beste Bekker,

Ik heb zojuist contact gehad met onze winkel in Zaandam en zij gaan deze klacht oppakken. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Harry 23-04-2018 Via de website gekocht

Apparaten op website niet niet leverbaar

Algemene score

4,0
Keuken-loods doet goed zijn best om apparaten tegen scherpe prijzen aan te bieden.
Verbazingwekkend is dat zelfs vandaag na meldingen mijnerzijds er nog steeds apparaten op de website staan welke niet meer leverbaar zijn. deze apparaten worden bij bestelling simpelweg vervangen door een ander apparaat.
In ons geval was dat een apparaat waar wij niet om gevraagd hadden.

KEUKEN-LOODS SCHOON JE WEBSITE OP !

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 23-04-2018

Beste Harry,

Wat vervelend dat jullie een artikel hebben besteld wat niet meer leverbaar bleek te zijn. Mijn collega's proberen dan altijd het beste alternatief voor je uit te zoeken en deze z.s.m. te leveren. Wellicht is er in de communicatie hierover wat verkeerd gegaan? Mijn excuses daarvoor. Mocht ik nog iets kunnen betekenen dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Wim Janssen 17-04-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Goede service correcte aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakkundige behandeling grote voorraad ruime keus goede en ruime parkeerplaats.
Snelle levering etc.etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews