Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andrea Albers 19-09-2017 Via de website gekocht

Top vriendelijke klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte uitleg produkt snel bereikbaar!Fijn om met technische vragen goede oplossingen en snel handelen tot en tevreden resultaat te komen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van ZUTPHEN 19-09-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na telefonisch contact, via mail besteld.
Alles verliep zonder problemen.
We kunnen de keuekenloods zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Geurt-Jan 19-09-2017 Via de website gekocht

Van SMEG tot Miele

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hoewel ik in 1e instantie een SMEG had gekocht en bezorgd gekregen zag ik een aanbieding van een Miele. Die paste ons nog beter. De Miele werd bezorgd en de andere machine weer mee terug. Top geregeld!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johnvdl 19-09-2017 Via de website gekocht

Zo het hoort ! Met plezier besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs, kwaliteit verhouding zijn de reden van mijn bezoek !!
Beleefdheid en accuratesse maken het hele plaatje af !!
Het geintje tussendoor mag er zijn ! Dat geeft aan dat men er met plezier werkt !!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JanHu 19-09-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser gekocht bij keukenloods. Type welke ik had uitgekozen was uitlopend, maar ze hadden een nieuwe serie (duurder) welke tegen het zelfde bedrag geleverd kon worden. Volgende dag al geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

eurojojo 19-09-2017 Via de website gekocht

Snelle service zonder problemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima webshop met goede service bij aflevering. Bestellen ging prima op heldere site. Beste prijzen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

willemiensiebers 19-09-2017 Via de website gekocht

goede service duidelijke site

Algemene score

8,0
Al enkele dingen besteld goede service als iets het niet naar behoren doet ook snelle levering en bij telefonisch contact ook prima en prijzen laag

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Frank 19-09-2017 Via de website gekocht

Even wachten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Op maandag een BGS5A33S Bosch Bagless stofzuiger besteld (vanwege de laagste (actie) prijs), deze is op de donderdag er na afgeleverd, waarschijnlijk heeft Keukenloods veel artikelen niet op eigen voorraad, waardoor de levering iets langer duurt, maar in ons geval was de scherpe prijs het belangrijkst!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

w m willems 19-09-2017 Via de website gekocht

perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer duidelijke website, goed overzichtelijk, zeer veel keus en snelle levering.
Ik heb al vaker wat besteld bij Keukenloods.
Prima en perfect.

Review criteria:

Reageer

Laurens 19-09-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods Zaandam

Goede deal en prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een bezoek aan het Bosch inspiratiehuis een mooie oven van Bosch gevonden. Deze bij de Keukenloods in Zaandam besteld nadat we goed geïnformeerd waren. Dit deden wij bewust omdat als er problemen zijn wij dan bij een fysieke winkel kunnen aankloppen met een goede service.
We moesten even geduld hebben omdat de fabrikant hem moest leveren. Eenmaal geleverd en geïnstalleerd krijg ik nu de meest fantastische maaltijden voorgeschoteld door mijn vrouw😃! Ik had haar geen beter kado kunnen geven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 19-09-2017 Via de website gekocht

Klasse dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige dienstverlening zoals je die hebben wilt. Meedenken, goed advies, super dienstverlening! Ook na de verkoop eeg goede opvolging!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MeneerAart 19-09-2017 Via de website gekocht

Prima service, product oke

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
On line inbouwkoelkast van bosch besteld. Bestellen en levering waren goed (levering de volgende dag).

Voor wat betreft het product: de handleiding is gemaakt voor een groot aantal koelkasten en kwam wel heel weinig overeen met de koelkast die ik gekocht heb. Ook werden er veel meer en andere schroeven meegeleverd dan de handleiding aangaf. Dit zorgde voor veel onduidelijkheid bij het inbouwen. Ook zitten er bepaalde attributen bij de koelkast als een eierhoudertje, de afmetingen zijn onhandig waardoor het (bijvoorbeeld) niet in de deur past.

Al met al: website was redelijk duidelijk, levering was goed, product zelf werkt goed, alleen de handleiding laat nogal wat te wensen over.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

v/d Heiden 19-09-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze site bood direct het gevraagde tegen een redelijke prijs. De levering was binnen een paar dagen en was. compleet en goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K. Bakker 19-09-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site. Nette levering die echt binnen het afgesproken tijdsblok kwam. Bestelling te volgen en een medewerker belde nog om aan te geven tussen welke tijden de chauffeur kwam, zodat je zo kort mogelijk thuis hoeft te wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Ceresa 19-09-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Goede deal.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles vakkundig en volgens afspraak geïnstalleerd. goed advies bij aankoop. Meer kan ik er niet over zeggen. Is slechts een kookplaat als vervanging van een andere.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

ck 19-09-2017 Via de website gekocht

Fast and friendly customer responce, sharp price offer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
My overall experience with Keukenloods is good. Very fast and friendly customer support. Due to reasons I had to delay the apparaten delivery date many times. Keukenloods helped a lot. Although some mistake was made on final delivery date, luckily all when fine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 19-09-2017 Via de website gekocht

Prima service, goed advies en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben via kieskeurig.nl op deze website gekomen en ik heb telefonisch contact gehad omdat ik een aantal vragen had. Prima geholpen dus meteen telefonisch besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R. van Putten 19-09-2017 Via de website gekocht

Overleg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb goed, snel en een duidelijk verhelderend telefonisch overleg gehad met keukenloods Veendam om tot aankoop te kunnen overgaan. De koelkast was aan mij al door Pelgrim medewerkers aangeboden als mogelijke vervanger maar ik moest eerst technisch overleg met uw mensen in gang zetten omdat de maten toch iets anders waren als bij mijn vorige koelvrieskast ( inbouw ) en bovendien was de aankoop via keukenloods veel gunstiger van prijs dan wat pelgrim mij had geboden, maar dat had ik reeds via website uitgezocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk en Annemieke Smeele 19-09-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Algemene score

10,0
keukenloods is in één geweldig, goede service en er wordt goed meegedacht, ondanks dat je via internet bestelt, wordt er gebeld of je de maten wel goed heb gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans van der Meeren 18-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Had een kookplaat besteld en voor dat hij binnen was al weer telefonische afgemeld. Omdat de huidige kookplaat nog goed te was.
In het gesprek afgesproken dat ik hem bij de bezorgen gelijk terug te geven en een mail te sturen dat ik de order zou cancelen.
Zo is het ook gebeurd! en 2 dagen later was het bedrag al terug gestort op mijn rekening.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nol 18-09-2017 Via de website gekocht

Fijne webshop met een geweldige keus.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods heeft een enorm aanbod voor alles wat je nodig hebt in de keuken. De site is erg gebruiksvriendelijk. De klantenservice maakt zijn naam waar! De levering kwam in de afgesproken week.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marielle 18-09-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We zijn prima geholpen en ook het afspreken is heel goed gegaan. Is super op tijd afgeleverd. We hadden een budget en daar hebben ze zich keurig aangehouden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Constant 18-09-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

4,0
Bestellen en bezorgen ging heel vlotjes. Alleen bij bezorging is wat schade ontstaan. En klantenservice denkt bij eerste mail niet na over oplossing en reageert helemaal niet meer op vervolg mails. Zonde.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 19-09-2017

Beste Constant,

Wat vervelend dat er schade is ontstaan bij de bezorging en dat er niet gereageerd wordt. Zou je mij misschien jouw gegevens + ordernummer toe willen sturen op emma@keukenloods.nl. Dan ga ik het even uitzoeken. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

John 18-09-2017 Via de website gekocht

Super geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kookplaat gekocht bij Keukenloods. Bleek uiteindelijk niet de goede. Zowel bij aankoop als bij retour zending zeer correct en vriendelijk geholpen!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mieke van Soest 18-09-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na het bestellen en ook betalen van een door mij verkeerd besteld artikel werd ik heel vriendelijk te woord gestaan. Bestelling werd zonder meer geannuleerd en het geld werd binnen een paar dagen teruggestort. De nieuwe bestelling werd helemaal naar wens geleverd.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Zwamborn 18-09-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, alleen....

Algemene score

7,0
Vaatwasser snel geleverd, kon alleen bij bestellen geen keuze maken dat deze ook nog 1 trap op moest (meerkosten € 15,--).
Bij aflevering bleek de chauffeur alleen te zijn en dus geen mogelijkheid te hebben de vaatwasser naar boven te kunnen brengen met of zonder bijbetalen (chauffeur was overigens keurig).
Dit was wel een behoorlijk verschil met CB die s'morgens een grote koelkast hadden afgeleverd en deze zelfs compleet op de nieuwe plek wilden neerzetten en aansluiten. (zonder meerkosten overigens)

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

JaapKooiman 18-09-2017 Via de website gekocht

Prima service, komen afspraken na.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig bestellen, goede adviezen. Montage afspraken worden nagekomen en prima uitgevoerd. Alles word keurig opgeruimd en meegenomen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perfecte deal 18-09-2017 Via de website gekocht

Perfecte deal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het moment van bestelling t/m de levering en installatie een prima service . Prijs prestatie verhouding is goed. Deskundige installatie en een goede uitleg over het gebruik.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul van de Kuijlen 18-09-2017 Via de website gekocht

Snelle correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goedkoop en ruim assortiment, snelle levering en een goede klantenservice. Ook mooi dat de oude aparaten worden meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chantal 18-09-2017 Via de website gekocht

Komt afspraken na !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was goed geregeld, goede prijs en duidelijke website. Top !! Ook tekefonisch vriendelijk te woord gestaan.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk 18-09-2017 Via de website gekocht

Super Service

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding en uitstekend advies. Vlotte terugkoppeling na het stellen van een vraag. Levering netjes binnen de afgesproken tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronique 18-09-2017 Via de website gekocht

Goede service, goede aanbiedingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede webshop met ruime keuze aan producten tegen iedere prijsklasse. Goede service. Via google op deze site gekomen, beste prijs. Nu al 2 producten hier op korte tijd gekocht. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riccardo 18-09-2017 Via de website gekocht

Everything went ok and they were fast!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
They lived up to my expectations. The requested product was delivered in time, everything was ok. I chose them because of the good price and good reviews. With online shops you are never 100% sure you will not end up being part of that few percent of disgruntled customers that get damaged products or get them late. But this just did not happen to me :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lenie 18-09-2017 Via de website gekocht

prettige service in de winkel en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de Keukenloods in Amsterdam werd ik vriendelijk geholpen en kreeg ik gedegen uitleg over de apparatuur die ik wilde aanschaffen. De levering is ook op tijd en netjes verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Roy 17-09-2017 Via de website gekocht

Super service, goede monteur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs, goede montage service, en goed telefonisch contact. Al met al een aanrader. Levertijd was wel wat langer in verband met de zomer vakanties.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Koster 17-09-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben vaker in dit filiaal aankopen gedaan en zijn erg tevreden over het assortiment en de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Cairo 17-09-2017 In de winkel gekocht
Watergang

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij zijn goed geholpen Door de verkoper
Er is een groot aanbod en de prijzen vallen reuze mee.We hadden daarom verschillende apparaten om uit te kiezen

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Philips 17-09-2017 Via de website gekocht

Perfecte,eerlijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allereerst de grandioze prijs de snelle levering en de behulpzame chauffeur.
De terugnamen van het oude toestel werd zonder probleem meegenomen.
Zal zeker de winkel aanbevelen bij vrienden en collega's

Mvg. Een zeer tevreden koper

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 17-09-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Uitstekende persoonlijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het eerste gesprek in de winkel, het uitstekende advies, dat je pas iets betaalt als het apparaat er is, de snelle levering netjes binnen de afspraak en het meenemen van het oude apparaat.....het was helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

C de Both 16-09-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Beste service en laagste prijs. En dat doen ze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat je koopt, kun je nergens anders goedkoper krijgen. Dat klopt! En de levering, de installatie en de uitleg is vakkundig en terzake. Kortom: ze zorgen dat de klant tevreden is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Eric.I 16-09-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb bij Keukenloods een Siemens vaatwasser gekocht en een Bosch wasdoger.
Helaas was de gekozen vaatwasser niet meer leverbaar en heb ik voor dezelfde prijs een luxer en stuk duurder model gekregen. Verder snelle levering en duidelijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-09-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Siemens afwasmachine smal model gekocht. Had van te voren al uitgezocht. Binnen 10 minuten koop rond. Nadien communicatie ( levering etc. ) via mail goed verlopen.

Review criteria:

Reageer

Gerard 16-09-2017 In de winkel gekocht
ALMERE

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon nog weten wat er 17 jaar geleden is gekocht en de nieuwe apparatuur daardoor precies passend ingebouwd

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

jmvanderwal 16-09-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveem

Bijna altijd de goedkoopste!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ze verkopen A-merken tegen bijna altijd de laagste prijs. Service is perfect. Je wordt goed geinformeerd over de leverdatum. Kortom, ik heb alle keukenapparatuur inmiddels hier gekocht.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

N. (Nico) Heeren 16-09-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Eerlijk advies en de klant is koning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb via de shop de specificatie van mijn product gelezen, na de overtuiging dat ik de juiste keus had gemaakt heb ik het product via de vestiging in Roosendaal besteld en laten bezorgen, in de vestiging kreeg ik nog nuttige tips, achteraf kan ik zeggen, juiste product bij het juiste bedrijf en ''afspraak is afspraak'' wordt bij de ''Keukenloods'' enorm gerespecteerd TOP!!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kimberly 15-09-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb onlangs een koelkast gekocht...
Bij de bestelling kreeg ik netjes een e-mail of ik de mijn maten van de inbouw wilde doorgeven... zodat ze zeker weten dat ik de juiste koelkast heb gekocht.. dat vond ik erg netjes.
Ook fijn dat ik zelf een dag kon uitkiezen om te leveren..
De volgende keer bestel ik hier weer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martens 15-09-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

prijs-kwaliteit TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede voorlichting,topmerken tegen "stuntprijzen",wat ze zeggen doen ze ook!!.Installatie ook 3x top,zeer ervaren installateur !!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Riena 15-09-2017 In de winkel gekocht
Almere Buiten

Mensen die de tijd namen voor je

Algemene score

8,0
Wij waren bij de buren aan het kijken maar kregen daar een video te zien. Dat vonden wij niet fijn. Zo zijn wij bij u terecht gekomen en werd ons duidelijk wat wij zochten en kregen ver schillende modellen en keuze genoeg. De levering was ook correct en erg vriendelijk.

Reageer

mary 15-09-2017 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geen klachten, tot nu toe tevreden, helemaal volgens verwachting gegaan. Hoorde ook van de electricien dat hij goede ervaring had met de keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. marx 15-09-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles klopte, advies in winkel, het telefonische contact voor extra info de levering en installatie.goefe

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews