Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22602 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1976 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Trea 07-07-2018 Via de website gekocht

Goede service keukenloods denkt echt mee als je vragen hebt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij wisten niet zeker of de koel vrieskast wel paste Keukenloods heeft dat heel nerjes uitgezocht en het vaatje bier is ook nog heel netjes na gestuurd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spaan 04-07-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Goede service, vriendelijk personeel, goede prijs-kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De verkoper stelde zich open en toegankelijk op. Hij heeft aan ons geen moeilijke klant gehad omdat wij er vrij snel de keuze gemaakt hadden. Ook de nabestellingen van de apparatuur, die wij later geplaatst hebben, zijn allemaal samen met de keuken in 1 x geleverd. Ook de nazorg, achterwandje, zat niet bij de oorspronkelijke bestelling wordt keurig geregeld. De prijs-kwaliteit verhouding is prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Eric 04-07-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuidoost

Een zeer tot zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele goede medewerkers, die met je mee denken en je daardoor heel goed kunnen adviseren. En als je achteraf toch niet tevreden bent, word er samen met jou naar de beste oplossing gezocht. Kort gezegd het is gewoon een TOP!!!!!! zaak

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaco van Maaren 03-07-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een nieuwe inbouw koelkast gekocht als vervanging. Keukenloods heeft mij duidelijk geïnformeerd over het bestelproces. Ze hebben mij gemaild om te vragen hoe de koelkast aan de deur bevestigd moest worden. Kortom goed meegedacht en duidelijk geïnformeerd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 03-07-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd keurig eerlijk en correct geholpen. Daarom zal ik zeker terug komen om weer een aankoop te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harald 03-07-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goede uitleg gekregen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel heeft verscheidenemodellen staan waardoor het makkelijker is om te kiezen. De verkoopadviseur Daan was heel duidelijk en correct.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Thomas 03-07-2018 Via de website gekocht

Koelkast defect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

3,0
Helaas een defecte koelkast, maar het personeel was erg behulpzaam en dacht mee in de juiste oplossingen. Binnen 4 dagen komt er een monteur en hopelijk last hij het op...

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 03-07-2018

Beste Thomas,

Wat vervelend dat de koelkast kapot is. Ik ga er vanuit dat de monteur het probleem kan verhelpen. Mocht ik nog iets kunnen betekenen dan hoor ik dat graag via emma@keukenloods.nl.

Groet, Emma

Reageer

S Kruter. 03-07-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods heeft snel gereageerd,ik had snel mijn bestelling in huis, de prijs is ook zeker te waarderen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Isa 02-07-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke site, alles goed op te zoeken en duidelijk wat er wel en niet is. Makkelijk te bestellen voor een goede prijs. Wanneer t klaar zou staan om opgehaald te worden was niet helemaal duidelijk. Na bellen was t wel duidelijk en werd heel vriendelijk te woord gestaan.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Koevermans 02-07-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam-Zuid

Geweldige ontvangst, service en afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij verschillende bedrijven een offerte opgevraagd i.v.m. de zogenaamde lage prijs, 40% korting en een barbecue ontvangen bij een offerte op Hemelvaartsdag maar helaas niets van waar. Veel beloofd maar niets gekregen. Voor de laatste offerte naar KEUKENLOODS en inderdaad voor meer de laagste prijs, Over alles valt te praten en tevens meegedacht over bepaalde mogelijkheden en suggesties waar je als klant niet bij stilstaat. Wij zijn zeer tevreden over het geheel.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A&E 02-07-2018 Via de website gekocht

Goede communicatie, prijs en installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs was goed, laagste in de vergelijking. En vakkundig gemonteerd in onze keuken (oven) waar nog wat aanpassingen nodig waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeist 01-07-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
nieuw bestekbakje nodig voor indesit vaatwasser. Even gebeld en was snel geregeld. Via mail werd ik op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 30-06-2018 Via de website gekocht

Gewoon geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top! De medewerkers van Keukenloods zijn niet alleen erg vriendelijk. Ze hebben ook echt verstand van zaken en zoeken voor alles een oplossing. We hebben al onze keukenapparatuur hier gekocht. Als ik weer eens iets nodig heb, dan koop ik het zeker bij Keukenloods! De service is super, net zoals de prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 29-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig besteld, pro-actieve houding Keukenloods (checken of het het goede product was, snelle inbouwafspraak) en vakkundig geïnstalleerd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. 29-06-2018 Via de website gekocht

Hele snelle levering, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik de bestelling geplaatst had nam de winkel per mail contact op om te vragen naar de maten van onze keukenkast en de maat van ons frontpaneel. Zo konden zij checken of de door ons bestelde vaatwasser ook daadwerkelijk zou passen. Heel netjes!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Verhelst 29-06-2018 Via de website gekocht

aankoop wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super snelle levering tegen de laagste prijs. duidelijke omschrijving van apparaat. Is keurig volgens afspraak afgeleverd en oude apparaat is retour genomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RBluh 29-06-2018 Via de website gekocht

Goede service en advies bij bestelling bleek noodzakelijk.

Algemene score

8,0
Keuze gemaakt op basis van gunstigste aanbieding. Keukenloods controleerde mijn aankoop en toen bleek dat het toch niet ging passen. Na advies andere koelkast besteld en die is keurig geplaatst.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

johan van hassel 29-06-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik koop bij Keukenloods van wegen de snelle service en het grote aanbod, tevens prijs kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hoover 29-06-2018 Via de website gekocht

Hoover

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Brobleem met bestelde stofzuiger is naar volle tevredenheid opgelost dikke pluim voor de medewerkers van Keukenloods.nl

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Bart en Maureen 29-06-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Flexibel, grijs kunnen denken, meedenken en alles zonder morren! Ook bij annuleren in 1e instantie geen enkel probleem. Chapeau!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 28-06-2018 Via de website gekocht

24 uur levering??

Algemene score

5,0
Vaatwasser besteld via de website. De website gaf aan: Indien voorradig is levering binnen 1 à 2 dagen mogelijk. Vervolgens geklikt op de winkelvoorraad van de betreffende vaatwasser. In elke winkel ruim voorradig. Een voorkeur aangegeven voor levering 3 dagen na bestelling. Dat lijkt dus geen probleem. Vervolgens wordt het stil en hoor je niets meer. Ik heb toen 3 dagen na bestelling zelf gebeld met een medewerker. Vaatwasser was nog niet binnen (?) en kon dus niet worden geleverd?? Na het weekend weer gebeld met een andere medewerker. De vaatwasser was nu wel binnen en ik werd verzocht contact op te nemen met het transportbedrijf om een datum af te spreken voor levering. Vreemd, dat ik dat zelf moet regelen. Kortom, niet tevreden over de service maar wel met de vaatwasser.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 28-06-2018

Beste Erik,

Wat vervelend dat je langer hebt moeten wachten op de vaatwasser. De winkelvoorraad staat echter los van de voorraad bij ons in het magazijn. Wij moeten de vaatwasser namelijk bestellen bij de fabrikant. Hierdoor kan het soms als het tegenzit wat langer duren. De dagen die vermeld worden zijn richtlijnen. Ik ben desondanks wel blij om te lezen dat je tevreden bent over het apparaat zelf!

Groet, Emma

Reageer

Ron de Kleijn 28-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

De service is uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is overzichtelijk je wordt vriendelijk geholpen door deskundig personeel. De levering is snel en je wordt goed geïnformeerd over de voortgang. De aflevering is uitstekend door vriendelijk personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 28-06-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Vriendelijk personeel en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al tijden op zoek naar een kookplaat. Tevens meerdere winkels bezocht, waaronder keukenspeciaalzaken. Deze hebben vaak maar enkele modellen op voorraad, en de rest moet dan uit een boekje. Bij keukenloods was dit anders. Hier een fijne grote voorraad, allemaal naast elkaar, en duidelijk qua verschil. Uiteindelijk doe je vooronderzoek thuis, en wil je toch het product even in het echt zien. Dat is gelukt bij Keukenloods, en al snel was de keuze gemaakt. Met nog een extra korting doordat 't product bij een andere winkel goedkoper was, was de deal snel rond. Topservice! Voor toekomstige keukenapparatuur gaan wij hier zeker weer naar toe (vaatwasser en oven).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam cara 27-06-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goede service en behandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat de verkeerde kookplaat was geleverd en het ontbreken van de vaatwasser werd dit de volgende dag netjes nageleverd ... ook toen bleek dat de andere kookplaat compleet aan diggelen lag in de doos werd er gelijk naar een oplossing gezocht en werd ook deze wederom opnieuw geleverd in goede staat zonder gezeur en discussies . Hiervoor dank .

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Liza 27-06-2018 Via de website gekocht

Slecht geïnformeerd

Algemene score

1,0
Telefonisch een bestelling gedaan voor een inductiekookplaat die wij met spoed nodig hadden. Met montage zou de levering langer duren dus hadden we gevraagd of het ook zelf te monteren was. Dit kon volgens de verkoper.. Helaas ging dit dus niet en toen ik belde om het verhaal uit te leggen werd het juist afgeraden zelf te monteren en een elektricien te laten komen. Jullie wilde alleen een monteur inplannen voor de kosten van 95 euro. Dit is natuurlijk geen tegemoetkoming of service wanneer je verkeerd geinformeerd bent en verwacht het zelf wel te kunnen monteren. Inmiddels kunnen we nog steeds niet koken..
Jammer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Keukenloods 28-06-2018

Beste Liza,

Wat vervelend! Zou je mij een ordernummer kunnen sturen via emma@keukenloods.nl. Dan ga ik even kijken wat ik voor je kan betekenen!

Groet, Emma

Reageer

Dennie 27-06-2018 Via de website gekocht

BOSCH BGL8522 stofzuiger gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Keukenloods een BOSCH BGL8522 stofzuiger gekocht, waar hij het een paar tientjes goedkoper was dan bij bv de Mediamarkt. Ik kende het bedrijf niet, maar de website maakte een goed indruk en na wat reviews gelezen te hebben toch maar besteld. Alhoewel je op de website de status van de bestelling kon inzien, was dit niet heel duidelijk: er stond een voor mij nietszeggende status code. Na zo'n 5 dagen werd hij in goed staat bezorgd.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carlita 27-06-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inductieplaat gekocht , elders goedkoper maar geen probleem ! Ook hier voor dezelfde goedkopere prijs gekregen . Dag later al opgehaald en zelfs netjes in de auto gelegd voor me. Prima service en goede prijzen !!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Daal 27-06-2018 Via de website gekocht

Tevreden klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles op de afgesproken datum en tijd afgeleverd. Ook het verschuiven hiervan was geen probleem! Alles werkt naar behoren. Tot nu toe geen klachten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 27-06-2018 Via de website gekocht

Vlotte service

Algemene score

9,0
Kon op de site gemakkelijk vinden wat ik zocht. Via de telefoon besteld in Veendam. Vriendelijk en adequaat te woord gestaan.
Vlotte levering. Alleen het pinnen lukte niet bij de chauffeur. Vis iDeal betalen wel meteen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inductiekoker 27-06-2018 Via de website gekocht

Persoonlijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel benaderbaar (je kunt gewoon bellen) en de webwinkel goed op orde. Zonde dat de stekker die bijgeleverd werd toch niet de goede was, maar verder tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hoover 27-06-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte service

Algemene score

1,0
Hoover stofzuiger besteld zou de volgende dag geleverd worden.4 weken achtereen een e-mail ontvangen uitgesteld naar week later ,tenslotte geannuleerd na ruim 2 weken nog geen geld terug ontvangen als je belt word je van alles beloofd vervolgens hoort men niets meer

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 27-06-2018

Beste,

Wat vervelend dat de stofzuiger niet geleverd is en dat je nog moet wachten op je geld. Zou je mij je ordernummer willen sturen via emma@keukenloods.nl? Dan ga ik even voor je kijken!

Groet, Emma.

Officiele reactie van Keukenloods 27-06-2018

Beste,

Inmiddels hebben wij contact gehad en is het probleem opgelost. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Groet, Emma.

Reageer

Jeroen 26-06-2018 Via de website gekocht

Goed geadviseerd, scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Google gevonden. Overzichtelijke site. Telefonisch contact gehad met een medewerker, zeer goed geadviseerd. Levering volgens afspraak. Ik ben een zeer tevreden klant

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel klous 26-06-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Top servies

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel en besteden veel aandacht voor je product
Snelle levering en je krijgt per email te horen dat je je bestelling kan op halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 26-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede website met veel keuze en goede uitleg, klantenservice is vriendelijk en behulpzaam, keurig geplande levering en afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ina 26-06-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Fijne medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Genoeg te zien, fijne medewerkers en een heel goede service. Zeker een aanrader voor iedereen die keukens en keukenapparatuur aan wil gaan schaffen.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 26-06-2018 Via de website gekocht

Snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Plafondunit met Recirculatie unit besteld. De recirculatie unit bleek elders goedkoper te zijn. Na al reeds de betaling gedaan te hebben. Dit is achteraf zonder problemen financieel afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogendoorn 26-06-2018 Via de website gekocht

Zeer nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en snel geholpen bij het afhandelen van mijn koelkast waar schade op zat. Binnen een week had ik een nieuwe.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

E.Misdom 26-06-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Prima

Algemene score

8,0
Duidelijke afspraken, snelle behandeling, lage prijzen. Duidelijke afspraken, snelle behandeling, lage prijzen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

1,5 week in gebruik 26-06-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en zeer goede webservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op website een eenvoudig model vaatwasser uitgekozen. Aanklikken en betalen en op de afgesproken dag (en tijd) geleverd zonder mankementen. Oude retour en nieuwe zelf aangesloten. Hij draait nu precies een week en stil dat hij is.
Zo hoort het ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 26-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service: Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kozen voor Keukenloods omdat we daar al goede ervaring mee hadden. Toen onze vaatwasser het opeens na 21 jaar begaf kwamen we weer op Keukenloods uit omdat de service uitstekend is en er zeer snel geleverd kan worden. Over prijs en product zijn we zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 26-06-2018 Via de website gekocht

Snel en klantvriendelijk !

Algemene score

9,0
Op zoek naar een afwasmachine op zondag waren zij de enige die hem de volgende dag ook konden leveren.
Klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 26-06-2018 Via de website gekocht

Goede prijs met een snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was de beste prijs voor een product wat elders vele malen duurder was dan bij de keuken loods! De levertijd was 2 dagen langer maar dat was de 39 euro minder bij hen meer dan waard.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

M.Mobers 26-06-2018 Via de website gekocht

Goede service en er wordt meegedacht met de klant.

Algemene score

8,0
Ons derde artikel gekocht bij de keukenloods. Op vragen van ons nadat we het artikel hadden uitgezocht in de web winkel kwamen duidelijke antwoorden waarmee onze keus bevestigd werd. Helaas is de leverancier DutchNed niet zo meedenkend daar ze de levering tweemaal een week later wilden zetten, na contact met de keukenloods werd hierop het artikel als spoedbestelling aangemerkt. Desondanks toch weer een telefoontje van DutchNed om toch die week later te leveren en alleen door standvastig te blijven het artikel nog in de afgesproken week ontvangen. Helaas is dit wel een reden om waarschijnlijk niet meer bij de keukenloods te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Marielle 26-06-2018 Via de website gekocht

Super service en goed contact!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De communicatie met de Keukenloods is top, bij een vraag krijg je binnen een uur antwoord. Keurige medewerkers. De levering ging ook super, de medewerker die kwam leveren was zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik zou de Keukenloods zeker aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

? 26-06-2018 Via de website gekocht

Vaatwasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf telefonische bestelling t.m levering . Snel, correct en keurig afgeleverd . Degelijke verpakking waarbij de plaatsing snel was gebeurt. Duidelijke montage handleiding.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

de blijde kok 26-06-2018 Via de website gekocht

Goh, dat deze service nog bestaat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al vaker op de website van de Keukenloods gekeken. Hoe het kan, weet ik niet maar het prijskaartje valt altijd mee! En dan ook nog op de dag van aflevering een ander adres door kunnen geven is helemaal top. Waar vind je dat nog???

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 25-06-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Prima services goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Juist omdat ik meer wilde weten over het produkt ben ik op zoek gegaan naar een winkel en uiteindelijk bij de keukenloods terecht gekomen omdat ik hier wel netjes geholpen werd en omdat hier een goed advies heb gekregen. Hierdoor heb ik voor mij de juiste keuze kunnen maken waar ik nu met plezier gebruik van maak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Laura Hertel 25-06-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie overzichtige webshop, ik was op zoek naar een bepaald merk koelkast welke ik via de keukenloods heb gekocht. Prima service en aan de telefoon goed geholpen en prima uitleg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Berkel 25-06-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service en communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende service en communicatie koelkast goed geinstallerd en al het verpakkingsmateriaal os meegenomen. Prima

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van der Linden 25-06-2018 Via de website gekocht

Ondanks problemen met de levering een uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze fabrikant van de inductiekookplaat had problemen met leveren. We zijn ondanks dat uitstekend geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews