Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mart 22-10-2017 Via de website gekocht

snelle levering en inductie voldoet perfect aan beschrijving

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerder iets gekocht bij Keukenloods, zeer netjes geholpen. Kreeg koffie en koek en stoomoven voldeet perfect aan omschrijving, ondank dat het demo model was geen beschadigingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 22-10-2017 Via de website gekocht

Prompte bezorging en op tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de tweede keer een aankoop bij jullie gedaan: goede bezorging en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie 22-10-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel leuke spulletjes gezien vooral de Borettie kook fornuis geweldig om te zien!
Onze koelvries was kapot de monteur zij ga daar eens kijken en het is gelukt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Louise 21-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, vriendelijke monteur, top afwerking!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superblij met de keukenapparatuur die we bij jullie aangeschaft hebben en die door jullie gemonteerd is. Onwijs vriendelijke monteur, die echt oog voor detail had en plezier in zijn werk. Erg aan te raden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gig 21-10-2017 Via de website gekocht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een quooker combi besteld. Na bestelling binnen 1 minuut bevestiging van de order en betaling. We hadden een boorkeursdag voor levering doorgegeven. Een avond vantevoren kwam de track en trace binnen en ons produkt is keurig op de door ons aangegeven dag geleverd. Top levering dus!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjw 21-10-2017 In de winkel gekocht
watergang

beste prijs

Algemene score

8,0
kreeg een prijs die ik nergens anders kreeg en er zaten geen addertjes onder het gras. gewoon correct geleverd zoals afgesproken

Reageer

Meip 21-10-2017 Via de website gekocht

WAARDELOOS!!!! GEEN SERVICE!!!!

Algemene score

1,0
Op 16-10 2017 heb ik een fornuis bij u besteld. Deze zou de twee dagen later
geleverd worden. Ik zou daarover dezelfde avond een mail ontvangen. Niet
diezelfde avond, maar de volgende ochtend ontving ik een mail, dat de
oven de 19de ’s avonds tussen 18.45 en 21.45 voor mijn deur zou staan.
De hele avond thuis gebleven, wachten… Geen fornuis. De volgende
ochtend gebeld en kreeg te horen dat de chauffeur een ongeluk had gehad.
De dame aan de telefoon acteerde dit zo slecht, dat ik 100% zeker weet, dat
er van een ongeluk absoluut geen sprake is geweest. Ze vond het ook raar
dat de chauffeur niet meer gebeld had. Het fornuis zou diezelfde dag, gister
opnieuw aangeboden worden tussen 18.15 en 21.15 en de chauffeur zou
een half uur van te voren bellen.
Dus ook gisteravond thuis gebleven, wachten… Geen fornuis. Mijn vrouw
inmiddels naar bed en ik in pyjama voor de tv, wordt ik om VIJF OVER
HALF TWAALF half wakker gebeld. “Goedenavond, ik sta bij u voor de
deur met het fornuis”. Dat is ruim 2 uur later dan afgesproken en
zonder telefoontje een half uur van te voren, waardoor het mij een beter
idee leek om het fornuis de volgende ochtend te komen brengen. “Ja,
maar zo werkt dat niet”, meldde de chauffeur. Ik moet hem nu leveren. Ik
heb hem gezegd, dat ik zijn zending op dat moment niet kon accepteren en
zou weer contact opnemen.
Vanmorgen gebeld met de verkoopafdeling. Ik ging er van uit dat Keukenloods
iets zou doen om ervoor te zorgen dat ik toch nog tevreden met mijn nieuwe
fornuis achter zou blijven. Maar nee! Maandag zou het fornuis opnieuw worden
aangeboden. Leveren vandaag, een snel transport om het goed te maken
zat er absoluut niet in. Dan moet u de order maar annuleren, wist ene X ons aan te raden. Meer kon hij niet doen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 23-10-2017

Beste Meip,

Ik heb zojuist een mail naar u gestuurd. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Anja 21-10-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettig gesprek met medewerkers. Niets is te veel als je alsnog iets wil veranderen qua aankoop. Ze doen echt de moeite voor je. Goeie communicatie per mail en/of telefoon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton van Gessel 20-10-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldig geholpen, vriendelijk meedenkend personeel met een alternatief wat uiteindelijk mijn gemaakte keuze werd.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Deniet 20-10-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en goede service. Product volgens afspraak geleverd.
Kan keukenloods zeker aanbevelen aan anderen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Pater 20-10-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, kwaliteitsverhouding, zeer veel keuze

Algemene score

7,0
Vrienden hadden goede ervaring. Veel keus, zeker als je iets speciaals zoekt.
Helaas ging apparaat na 2 x gebruik stuk. Hoewel men goed meedenkt, en na tussenkomst van productproducent, voelde ik een kastje, muur gevoel opkomen. Men verzekerde mij, dat men ook contact ging opnemen met producent, en dat die dan weer actie zou nemen naar mij. Vooralsnog zijn we een aantal dagen verder er ik heb nog niets gehoord. Heel vervelend als je een splinter nieuwe vaatwasser hebt staan, en je kunt hem niet gebruiken! Snel ruilen met een ander??

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Utengeltje 20-10-2017 Via de website gekocht

Zeer nette en directe communicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goede service en prijs voor wat je krijgt. Nette afwerking van de zaken en goed te volgen. De contacten als er iets fout is gegaan verlopen erg goed.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josja 20-10-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik had een afwasmachine besteld zou eigenlijk de andere dag geleverd worden. Kreeg de andere dag een telefoontje dat het niet doorging en dat het einde van de week zou worden. Helaas einde van de week nog geen vaatwasser gebeld en toen bleek dat de afwasmachine die ik besteld had nog 5 weken zou duren, maar wij gingen verhuizen binnen een week. Ik had hem nodig toen heb ik dezelfde in zilverkleurige gekregen die overigens wel duurder was voor de zelfde prijs gehad dan die ik besteld had en binnen 2 dagen geleverd! Top ben er blij mee.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

jan ben 20-10-2017 Via de website gekocht

zeer correcte en verzorgde levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke site, ruime keuze, correcte en nette aflevering op de aangegeven dag .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian de Kwaasteniet 20-10-2017 Via de website gekocht

heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Tja gewoon een prima bestelling!
De vaatwasser stort in en binnen zestien uur werd een nieuwe geleverd.Ook de oude machine werd moeiteloos meegenomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marije 20-10-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Snel leverbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op vrijdag ging voor onze vaatwasser stuk. Met een kinderverjaardag de dag erna en een huishouden met 6 was ik daar niet blij mee. Bij keukenloods kon ik zaterdagochtend een nieuwe ophalen. Super! Niets zelf afgewassen dat weekend.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bert 20-10-2017 Via de website gekocht

Super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop heeft een goede naam en dat blijkt ook wel want de gaskookplaat is snel geleverd en ziet er uit zoals we verwachten. Goed koop en de goedkoopste.
Ik zeg TOP shop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hm 20-10-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, met een perfecte berichtgeving.
Aflevering en inname van oude koelkast ging ook geweldig.
Al met al zijn wij zeer tevreden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddy 20-10-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit is zeer goed.Korrekte levering.Voor Belgie duurt de leveringstermijn wel langer.terugname van oud toestel is ook O.K.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita 20-10-2017 Via de website gekocht

Keukenloods prima keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat ik de site had gevonden heb ik telefonisch contact gezocht voor hulp bij mijn keuze. Uw medewerker was vriendelijk en behulpzaam. Ik heb inmiddels mijn magnetron ontvangen en ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 20-10-2017 Via de website gekocht

Altijd een alterantief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede site, ruime keus en goede voorlichting. Het type dat wij gekozen hadden was niet voorradig maar ik kreeg keurig een vergelijkbaar, eigenlijk iets beter alternatief voor de prijs van de eerste keuze.

Zo hoort het, heel goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel Weening 20-10-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product bleek na bestelling niet op voorraad.
Binnen 24u een keurig vervangend product aangeboden. Goede communicatie en snelle levering.
Producten waren vooraf aangesloten geweest en getest.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard van der Meijden 20-10-2017 In de winkel gekocht
Filiaal in Roosendaal

Goede service!

Algemene score

8,0
IK was op zoek naar nieuwe keukenapparatuur. Via internet kwam ik terecht bij de keukenloods. Voor de zekerheid heb ik er voor gekozen om een van de vestigingen te bezoeken. Daar ben ik verder uitstekend geholpen. De levering van de goederen als de montage in de keuken verliep precies zoals men dat met mij had afgesproken. Kortom, ik ben zeer tevreden. Graag wil ik er wel de kanttekening bij plaatsen dat je zelf wel goed moet weten wat voor apparatuur je wilt en dat je zelf als klant wel goed op de maatvoering moet letten. De keukenloods is een winkel de goede apparatuur levert maar geen complete aanpassingen aan je keuken maakt om de apparatuur passend te maken. Daar dien je zelf zorg voor te dragen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

h hendriksen 20-10-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de laagste prijs wat altijd belangrijk is maar ook nette bezorgers en geweldige service, het volgende witgoed apparaat komt voor 99% van de keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma 20-10-2017 Via de website gekocht

Goed meegedacht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik moest een heel speciaal koolstoffilter hebben voor mijn afzuigkap in de keuken, een ouder model afzuigkap. Eerst telefonisch navraag gedaan, vervolgens besteld. Keukenloods nam het zekere voor het onzekere en vroeg ook nog de technische gegevens na en na 1 week het bestelde artikel ontvangen. Top, want Keukenloods was de enige die behulpzaam was en was ook €30,- goedkoper dan een andere firma.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van der pijl 20-10-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden een goed overzichtelijke wat er was op de site, genoeg keuze en de prijzen zijn ook betaalbaar. We zouden zo weer bij hen bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 20-10-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dichtbij in de buurt ruime keuze voor ieders wat wils vriendelijk personeel denken met je mee goede uitleg over artikelen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kees 20-10-2017 In de winkel gekocht
Almere

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zoek naar een nieuwe wasemkap kwam ik terecht bij Keukenloods.nl. Op internet keuze gemaakt. Winkel gebeld voor aanvullende informatie en daar ook besteld. Ruime keus, scherpe prijs en snelle levering. In winkel opgehaald en daar perfecte bediening. Voor een montage probleempje werd telefonisch de juiste oplossing geboden. Niets dan lof.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Jansen 20-10-2017 Via de website gekocht

Geweldige algemene levering, met duidelijke afspraken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkelloods heeft het product, Indesit Koelkast, simpel, duidelijk en met een prima prijskwaliteit verhouding aangeboden, geleverd en service verleend.
In de toekomst ga ik zeker de site bezoeken als dat nodig mocht zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 20-10-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Wederom: tevreden!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze inbouwkoelkast begaf het, en dan heb je snel een nieuwe nodig...
Op keukenloods gezocht op de juiste afmetingen, en klaar.
Alle benodigde info staat erbij.
Toen naar de winkel voor info, bekijken en kopen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Annie 20-10-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke site, voordelige producten en snelle levering en plaatsing. Ze moeten nog wel een keer terugkomen maar alle vertrouwen erin dat het goed komt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn 20-10-2017 Via de website gekocht

Snel en goed(koop)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een broodrooster besteld en die is keurig de volgende dag bezorgd. Het was de laagste prijs die ik kon ontdekken. Wat wel merkwaardig was, is dat ik het weeknummer van de bezorging kon aangeven. Het eerstvolgend aan te klikken weeknummer was dat van de volgende week. (Ik bestelde op donderdag) Dus daar koos ik dan maar voor. Echter de broodrooster werd toch de volgende dag bezorgd (vrijdag). Omdat ik toevallig thuis was, ging dat goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arent 20-10-2017 Via de website gekocht

Prima levering en voorwaarden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke shop en prima snelle levering. Ik zou de Keukenloods.nl zeker aanbevelen bij iedereen!

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 20-10-2017 Via de website gekocht

Fantastische service elke keer weer!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al zoveel bij de keukenloods gekocht en elke keer weer de juiste info, service, afspraken , leveringen. Ik nomineer ze voor Bedrijf van het jaar 2017!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 20-10-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voldoen goed aan de bestelling !!!prima service en goede producten,zal het aan iedereen aanbevelen!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Inbouwoven 20-10-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en goede omschrijvingen. Prijzen ook erg goed. De bezorgers erg netjes en aardig en behulpzaam!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Jansen 19-10-2017 Via de website gekocht

Levering perfect op tijd, bestelde apparaat voldoet super !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We zijn per mail goed op de hoogte gehouden van de levertijd en bezorgsevice. Dit was precies wat er belooft was, mooi optijd. Het apparaat voldoet (nog maar 2 weken in bezit) prima.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HJ Duits 19-10-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods Nederweert

Aankoop keukenapparatuur.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke verkoopster, nam echt de tijd om informatie te geven dit was in juli 2017. Er werd afgesproken voor levering eind september 2017. Wij werden netjes per mail benaderd en de apparatuur kon besteld worden. Enkele dagen later was dit binnen in het filiaal te Nederweert. Volgens afspraak ging ik het zelf ophalen. Alles stond netjes klaar.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jan 19-10-2017 Via de website gekocht

Heel betrouwbaar, en hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Per abuis had ik een verkeerde bestelling gedaan. Na mijn telefonisch contact alsnog de juiste bestelling doorgegeven.
Het teveel betaalde bedrag stond binnen twee dagen weer op mijn rekening.
Keukenloods, bij mijn volgende aankoop zal ik zeker weer bij jullie shoppen.
Al met al..Grote klasse

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Clarijs 19-10-2017 Via de website gekocht

Kitchen aid keukenmachine service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het apparaat wat ik eerst had ontvangen was niet goed. De motor maakte een enorm geluid. Gebeld en kon het apparaat opsturen. Kosten voor keukenloods. Heel netjes. Maandag opgestuurd. Dinsdag kreeg ik al bericht dat er een nieuw apparaat de volgende dag bezorgd zou worden. Inderdaad dat is ook gebeurd. Service is geweldig en het apparaat ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 19-10-2017 Via de website gekocht

100 procent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiks vriendelijk en snelle afhandeling van het eerste telefoontje tot aan de aflevering zeer goede begeleiding

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-Paul 19-10-2017 Via de website gekocht

Prima service. Ook voor het inbouwen.

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke web-shop met heel veel keuze. Qua prijzen zeer concurrerend. Toestel is precies conform afspraak geleverd. De montage service was ook zeer goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tines 18-10-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering via de website, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We bestellen vaker bij Keukenloods.nl, ze zijn voordelig, betrouwbaar en geven goede service. Zeker een volgende keer weer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons ten Zijthof 18-10-2017 Via de website gekocht

super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer duidelijk en volop keus, eerste levering was per vergis een verkeerde koelkast geleverd maar na één telefoontje werd de koelkast de volgende dag omgeruild door de zelfde vriendelijke en behulpzame bezorgster. Ook is keuken loods telefonisch goed te bereiken ik zal keukenloods dan ook zeker aan bevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p mm veen 17-10-2017 In de winkel gekocht
Weert

niet serieus genomen worden

Algemene score

5,0
Dit is voor de 4de maal dat ik een keuken laat plaatsen door keukenloods. 3 keukens laten komen uit Zwaag. Service uit de kunst. Plaatsen uit de kunst. Nooit geen klachten over gehad. Nu terug in Brabant en besloten om opnieuw de keuken bij keukenloods te bestellen. Klant contact in Weert was prima tot aan.... vorige week hebben ze de keuken geplaatst.....wat een grote aanfluiting. Aanrechtblad en spat randen 1.5 cm te kort. Kasten die op ongelijke hoogte hangen. Oven die scheef is geplaatst. Koelkastdeur krom ect ect. Hier over gebeld en gemaild. Vandaag werden we terug gebeld met als antwoord dat van 20 punten 15 punten onze eigen schuld is. Euh???????? Ik heb hem niet geplaatst. Ben enorm teleur gesteld in de service van Keukenloods terwijl ik altijd naar tevredenheid geholpen ben.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 20-10-2017

Beste p mm veen,

Bedankt voor het plaatsen van de review. Ik heb overlegd met de winkel en begrepen dat er inmiddels contact is opgenomen over de problemen. Zij zullen verder de klacht oppakken.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Henk 20-10-2017

Beste Emma vandaag inderdaad mail gehad van de vestigingsmanager, Bij deze mail kreeg ik de indruk dat hij eerder zijn monteur op zijn blauwe ogen geloofd, dan dat hij zich daadwerkelijk op de hoogte komt of laat stellen door een ander dan de degene die de keuken zo slecht geplaatst heeft.
Helaas heeft in zijn gedachte de monteur altijd gelijk en de klant niet.

Met vriendelijke groet Hj Zondag

Reageer

Peter, HOORN 17-10-2017 Via de website gekocht

Let op de levertijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Op zich een goede shop. Vriendelijk personeel, maar de site heeft een onduidelijkheid. Er staat op de site voor 23.59 besteld volgende dag in huis. Ik bestelde een oven (woensdag 21.30) en ging er dus van uit dat ik hem de volgende dag in huis zou hebben. Donderdag werd ik gebeld door een pakketdienst die een afspraak met me wilde maken voor de bezorging. Of maandag mij schikte. Op mijn opmerking dat ik hem eigenlijk deze dag verwachte kreeg ik te horen dat ik een bepaalde code niet aan de bestelling toe had gevoegd. Uiteindelijk de levering op zaterdag kunnen krijgen, maar was zwaar teleurgesteld, want wilde hem donderdagavond inbouwen. Op de site is een mogelijkheid een leveringsmoment aan te geven. Wil je dit niet dan hoef je niets te doen staat er. Dit suggereert dat als je geen levermoment afspreekt de regel voor 23.59 besteld de volgende dag in huis van toepassing is. In werkelijkheid moet je dat dus aangeven. Ook collega`s van mij interpreteerden het zoals ik, dus ligt het niet aan mij, maar is dit op de site onduidelijk. Verder is het een prima zaak.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 18-10-2017

Beste Peter,

Wat vervelend dat er onduidelijkheid is ontstaan over de levertijd en de manier waarop dit ingevuld moest worden. Wij gaan de feedback meenemen. Bedankt daarvoor. Veel plezier met de nieuwe oven!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

J. De Wit 17-10-2017 Via de website gekocht

Super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een zeer goede site, bij vragen wordt je goed geholpen, zowel telefonisch als via de app! Ook via e-mail worden goede afspraken gemaakt betreffende de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 17-10-2017 Via de website gekocht

snel en hulpvaardig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site. Goede telefonische begeleiding bij het bestellen. (ik moest een koel-vriescombi hebben. Het oude type bestond niet meer dus moest de opvolger hebben met de zelfde maten) Goedkoopste prijs volgens mij en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sel 16-10-2017 Via de website gekocht

Topppppp service!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaatwasser besteld en netjes gebeld door de medewerkers om de maten te bepreken bleek te klein dus retour was voorkomen. Heel geduldig samen een nieuwe uitgezocht voor een top prijs volgende dag meteen binnen!! Zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne van de Bosch 16-10-2017 Via de website gekocht

Montagebedrijf wat aan hen verbonden is werkt uitstekend!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ook als ze het druk, druk, druk hebben werken ze tot in de avonduren door om het af te krijgen! Super!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews