Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maria2222 28-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik werd snel en efficient geholpen

Service
De bestelling liet even op zich wachten, maar na een telefoontje kwam de bestelling snel

Assortiment
Ruime keuze en heel fijn dat je niet van folders hoeft te kiezen maar de apparaten in het echt kan bekijken

Aanbeveling
De winkel is mij prima bevallen

Extra toelichting
een winkel met ruime keuze en efficiente benadering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Heleen.1 25-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Extra toelichting
Ruim een jaar geleden hadden wij een Samsung vaatwasser gekocht bij keukenloos. Hij ging helaas snel stuk en bleek niet meer te maken. Samsung vertelde ons terug te gaan naar de winkel waar we de vaatwasser gekocht hadden (keukenloos dus) om een andere vaatwasser uit te zoeken. Nadat Samsung contact met keukenloos heeft gehad, hebben we zelf ook contact met keukenloos gehad. We werden geadviseerd op een tijdstip te komen als het rustig in de winkel zou zijn zodat ze alle tijd voor ons hadden. Toen we kwamen wisten de heren meteen wie we waren. Mochten we een soortgelijke vaatwasser uitzoeken (het maakte niet uit welk merk). Er werd een afspraak gemaakt om het apparaat om te ruilen en er werd nergens moeilijk over gedaan. Ondanks de ellende die we met de vorige vaatwasser hadden gehad zijn we met een goed gevoel de winkel uit gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Monique elfering 20-05-2015 In de winkel gekocht
amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk zichtbaar opgesteld

Service
Vriendelijk geholpen, niet opdringerig.duidelijk.checken alles nog een keer met je

Assortiment
Uitgebreid, mooi opgesteld. Smaakvol

Aanbeveling
Als iemand een nieuwe keuken zoekt zeker.

Extra toelichting
Zeer tevreden, vriendelijk geholpen. Mooie spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Arink 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Online in alle rust je keuze kunnen maken

Service
Aflevering op afgesproken dag en tijd. Vergissing van mijn kant werd vriendelijk snel en zonder kosten hersteld.

Assortiment
Het aanbod is breed en gevarieerd.

Aanbeveling
Ik ben erg tevreden en zal anderen van mijn ervaringen laten weten.

Extra toelichting
Vriendelijke mensen die afspraken perfect nakomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam.Westdijk 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede overzichtelijke website

Service
Telefonisch goed bereikbaar, en nette levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Nienhuis 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de site duidelijk en overzichtelijk telefonisch goed bereikbaar en direct antwoord gekregen.

Service
Telefonisch goed bereikbaar service nog geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
Ik kon makkelijk mijn product vinden waar ik opzoek naar was.

Aanbeveling
Nadat ik besteld hadden we het product de volgende dag in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r.smit21 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, makkelijk toegankelijk en overleg via mail over gewenste bezorgdag/tijd

Service
Zeer snelle levering na bestelling

Extra toelichting
Nu 2 keer een aankoop gedaan bij de keukenloods. eerder een vaatwasser, nu een vriezer. Beide keren naar volledige tevredenheid. Snelle levering, goed product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Aelbers - Alkmaar 18-05-2015 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Handige webside

Service
Vriendelijk, correct en no-nonsense

Assortiment
Soms moeilijk de verschillen te zoeken tussen de diverse modellen. Zelfde foto, ander model

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan andere, maar ook zeker eerst keukenloods website research doen. Dan kom je zelf beter voorbereid naar de winkel, waar men overigens erg behulpzaam is.

Extra toelichting
Een prima concept waarbij een combinatie van website en winkel prima werkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RitadeBruin 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via de website gekozen. Toch even langs de winkel in Almere.

Service
We werden plezierig te woord gestaan.

Assortiment
In de winkel zeker 20 modellen van een inbouw oven op een rijtje. Vergelijken was dus goed mogelijk.

Aanbeveling
Ben je niet zeker van je keuze op de website dan kun je toch even bij de winkel binnenlopen om de producten te zien.

Extra toelichting
Door de ruime keuze en de scherpe prijzen, ook in de winkel, is het niet moeilijk het juiste product, in ons geval een combi-oven te vinden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank2010JVC 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Goed geholpen in de winkel. Bezorgen/Installeren kostte helaas extra, maar we begrijpen dat dat niet gratis kan.

Assortiment
Voldoende keus in dewinkel en alles netjes tentoongesteld, veel verschillende merken en klasses.

Aanbeveling
Een aanrader, goede prijs en goed geholpen.

Extra toelichting
Voor ons lekker dichtbij dus we hebben het persoonlijk geregeld in de winkel ipv online, nette prijzen. We wilden absoluut geen SMEG meer vanwege de slechte ervaringen, en er was keus en vergelijking genoeg aanweig.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fedde Helvrich 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk

Service
volop tijd voor de klant

Assortiment
Kon alles wat ik wilde bestellen krijgen bij Keukenloods

Aanbeveling
goede voorlichting goede prijs en snelle levering

Extra toelichting
Goede voorlichting goede prijs en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FMonnik01 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede service, je kijken alles voor je na , zelfs welke type inbouwkoelkast ik moest hebben, vorig model was 15 jaar oud ( Bosch) en hebben zelfs Bosch gebeld om zeker te zijn dat dit het goede type was.

Service
Die jongen van inbouwteam wist van wanten, heeft ons alles goed uitgelegd en hij wist van wanten . Nieuwe inbouwkoelkast zit er top in

Assortiment
Ze hebben op het gebied van keukenapparatuur alles wat je zoekt, top en voor goede prijs

Aanbeveling
Zeker weten , met zoveel kennis en service en goede prijzen is deze firma het aanbevelen waard

Extra toelichting
Niets dan lof voor Keukenloods , je kan ook nog eens pinnen thuis , ook wel makkelijk en veilig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Roermond 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden, en zijn voorzien van een goede technische beschrijving en alle benodigde maten.

Assortiment
Ik was op zoek naar een goede en en niet te dure afzuigkap van een bekend merk. Die heb ik gevonden, en bovendien was hij veel goedkoper dan dezelfde afzuigkap in de winkel.

Aanbeveling
Alle bekende merken zijn verkrijgbaar voor aantrekkelijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergmanus 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen via de site was een fluitje van een cent. Zonder problemen en snel door het betalingsproces gelopen.

Service
Levering is volgens afspraak verlopen.

Assortiment
Voldoende keus van wat ik nodig had, een inbouw vaatwasmachine.

Aanbeveling
Goede service en groot aanbod.

Extra toelichting
Prima on-line winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. van Etten 18-05-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het contact met het personeel verloopt prima en soepel waardoor het gemak van bestellen bijna vanzelfsprekend ook gemakkelijk gaat.

Service
De service is ook prima.
Product kon even in de opslag staan totdat wij het konden plaatsen.

Assortiment
Het assortiment van de was en droogapparaten is niet groot maar kon wel tegen scherppe prijzen besteld worden.

Aanbeveling
Zeker aanbevelen omdat de prijzen scherp zijn en de service is ook prima.

Extra toelichting
De prijs/kwaliteits verhouding is prima. Tot op heden geen negatieve ervaring en service prima! Wij komen zeker terug.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul van de Vaart 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle adequate kennis en bediening

Service
Goed en duidelijk

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Niet alleen voor de standaard keukens maar ook voor eigen ontwerp

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Steenbos 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen met mijn pc en voor een goede prijs

Service
Mijn vrieskast in januari besteld voor de prijs van 2014. Aflevering keurig in april afgeleverd, een prima service.

Assortiment
Een Liebherr is niet overal verkrijgbaar, maar bij de Keukenloods zijn alle versies te koop.

Aanbeveling
Grote keuze van alle apparaten en worden meestal snel geleverd en anders wordt je verteld wanneer geleverd wordt.

Extra toelichting
Zeer tevreden over de producten en aflevering van mijn aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Boon1951 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet met als back up een medewerker van jullie online

Service
als vanouds goed.Kochten 11 jaar geleden al keuken bij jullie ook heel tevreden over de service

Assortiment
prima, kon tussen de bomen het bos nog heel goed zien. Dus: voldoende aanbod maar niet teveel

Aanbeveling
heel goed, onze dochters kochten ook de keuken bij jullie, vrienden en familie ook

Extra toelichting
ja, gewoon super. En natuurlijk wil ik die blender winnen maar als dat er niet tegenover stond hadden jullie ook een 10 gekregen. ps de aangekochte vaatwasser was stuk geraakt door een fout van onszelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcodegroot66 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Even gebeld en een scherpe prijs gekregen. Prijs was akkoord.

Service
Installatie door een goed op elkaar ingespeeld team. Werkten erg netjes, namen alle afval mee. Ook de oude vaatwasser. Gingen pas weg toen alles werkte, waterpas stond en alles opgeruimd was, kortom toen wij tevreden waren.

Assortiment
Wij vonden het door ons gewenste typenummer. Te veel modellen is vaak ook niet goed.

Aanbeveling
Betrouwbare webshop die doe wat ze beloven. Hierbij vonden wij het belangrijk dat de vaatwasser afgeleverd en meteen ingebouwd werd. Andere concurrenten willen nog wel eens eerst afleveren en dat je dan een afspraak moet maken voor inbouw. Bij keukenloods was het allemaal tegelijk. Ideaal!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Antoma 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer overzichtelijke site en zeer gebruiksvriendelijk

Service
perfekt en ook telefonisch goed bereikbaar. er ontbrak een rooster bij de overn en die werd binnen een paar dagen toe gestuurd

Assortiment
zeer voldoende alle merken die je maar wenst

Aanbeveling
alles zoals afgesproken geleverd en keurig o tijd, betaling per pin bij de chauffeur is zeer prettig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

riccointruder 18-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ruime overzichtelijke keuze met goede beschrijvingen

Service
Snelle service. Artikel was niet meer leverbaar. Na 1 telefoontje werd alles geregeld.

Assortiment
Meer dan voldoende. Alleen jammer dat ik een oven bestelde die volgens de site gewoon leverbaar was en later bleek dat deze oven niet meer gemaakt werd.

Aanbeveling
Snelle correcte levering en je krijgt waar voor je geld. Prijzen zijn goed te noemen.

Extra toelichting
Zeer tevreden over Keukenloods.nl. Indien ik weer iets nodig zou hebben kom ik zeker terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cor bakker 18-05-2015 In de winkel gekocht
amsterdam zo
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zo besteld, de rest gaat vanzelf

Service
werd keurig bezorg met een leuke grapje erbij. prima!!

Assortiment
keus genoeg. je kan tenminste rustig kijken zobder dat je gestoord wordt.

Aanbeveling
kan het iedereen aanbevelen. perfect!!

Extra toelichting
Prima kwaliteit/prijsverhouding. Aardige mensen. prima bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mari1963 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snelle eenvoudige website

Service
vriendelijk te woord aan telefoon

Assortiment
zeer ruim assortiment ,goed beschreven

Aanbeveling
vriendelijk ,kundig personeel.
aflevering uiterst correct.
goede prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.J.Broerse 15-05-2015 In de winkel gekocht
Almere Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niet te ver weg

Service
ontvangen bij binnenkomst

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
goede afhandeling na aankoop
van een artikel

Extra toelichting
een goeie zaak aardige verkopers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick Boei 1962 15-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke en toegankelijke website

Service
Terugbellen wordt keurig nagekomen volgens afspraak. Bezorging ook goed begeleid D.m.v.
Sms-service.

Assortiment
Alle merken met goeie mogelijkheid te vergelijken

Aanbeveling
De verwachting voldoet 100%

Extra toelichting
De eenvoud en het gemak maakt dat keukenloods een aanrader is voor iedereen. Eerlijke en scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smit1972 14-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wordt uit voorraad thuis bezorgt

Assortiment
Groot assortiment. Wij hebben gevonden wat we zochten

Aanbeveling
Wij zijn erg tevreden over prijs, service, assortiment en snelle levering.

Extra toelichting
Wij zijn erg tevreden over prijs, service, assortiment en snelle levering. Tevens zijn we erg tevreden over de kennis van de verkoper

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

EvU 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken, bestellen, betalen en voor je het weet is het al geleverd!

Service
Werd op zaterdag bezorgd ivm doordeweekse feestdag.

Extra toelichting
Zeer scherpe prijzen als je niet op zoek bent naar het nieuwste type.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nickds 13-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Gemak
Makkelijk om via de website te bestellen. Moeilijk om het goed geleverd te krijgen.

Service
Slechte service via de website, ze zeggen dat ze bepaalde dingen hadden geregeld maar er was totaal geen afstemming tussen de fysieke winkel. Hierdoor had ik mijn bestelling niet optijd binnen en een week vertraging! Er werd vervolgens niks aan gedaan door Keukenloods!

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Kleine kans dat ik het zou aanbevelen door de slechte service.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 18-05-2015

Beste Nickds,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te horen dat u niet geheel tevreden bent.

Ik kan op de naam nickds helaas geen ordernummer vinden. Kunt uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg zodat ik voor u uit kan zoeken waarom het in uw geval is misgegaan.

Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

a tuinman 13-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
per telefoon besteld heel duidelijk advies

Assortiment
alles wat beloofd was klopte

Extra toelichting
heel gemakkelijk goede bezorging en vriendelijk ,gemakkelijk betaling met pinpas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie 001 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
werden fantastisch geholpen

Aanbeveling
goede service ze denken met je mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frida_vL 13-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via een kijk en vergelijk website bij Keukenloods terecht gekomen. Het 'nog even verder zoeken' hier was makkelijk en de bestelling verliep heel soepeltjes.

Service
Keurig afgeleverd, geïnstalleerd en afgewerkt. Ook de aanwezigheid van veel kijkende kinderogen werd niet als vervelend ervaren naar mijn idee.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Weet ik niet zeker, ik heb het al wel een keer doorgegeven aan 1 pers.

Extra toelichting
ik denk dat het al voor zich spreekt na bovengenoemde motivaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond M 12-05-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het aankopen op de website zal zeker makkelijk zijn echter ik heb na de website te hebben bekeken de winkel in Amsterdam bezocht en hier de op de website gevonden producten aangeschaft.

Service
Ik heb de service als super ervaren. Via de website en telefonisch goed te bereiken en mensen gesproken die van verstand van zaken hadden. In de winkel ben ik geholpen door x en ook door hem goed geholpen en bij hem een hele keuken gekocht. De levering was op zoals afgesproken op tijd. Ik miste 2 onderdelen en die werden de volgende dag nabezorgd. De service dus een dikke 10.

Assortiment
Als je bij de keukenloods niet slagen kan dan kan je het nergens denk ik. Assortiment is waanzinnig groot.

Aanbeveling
Ik denk dat bovenstaande voor zich spreekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geboren1949 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zowel in de fysieke winkel als op de website kom je op je gemak snel tot goed resultaten

Service
Prettige service met veel ervaring

Assortiment
Genoeg verschillende merken om tot een juiste beslissing te komen

Aanbeveling
Goede ervaring geef je graag door!!!

Extra toelichting
Goede zaak met fijne spullen en ervaren personeel. Nu nog wachten op de aflevering van onze Bosch combi-magnetron.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elvira 71 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In alle opzichten uitmuntend! Duidelijk, producten goed te zien en prima technische uitleg...
Betalen: fluitje van een cent en de levering snel en goed aangegeven.

Service
Op mijn vragen kwam correct en snel antwoord.

Assortiment
Ik heb alles kunnen vinden wat ik graag wilde.
En heel voordelig, nergens goedkoper gevonden.

Aanbeveling
In hoge mate ( en dat doe ik al ) zou ik deze winkel aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trx850 12-05-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker om de hoek, veel keuze en makkelijke advisering

Service
Goed advies bij aankoop en verwerking

Assortiment
Erg veel keuze in alle prijsklassen

Aanbeveling
Fijne service, goed assortiment tegen prettigecprijzen

Extra toelichting
Gewoon prettig zaken gedaan, eerst info opmieterend en vergelijken, maar toch opmadvies van de winkel afgegaan en geen spijt gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klant 111111 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Snelle levering en afhandeling

Service
Een door verkeerde klantinfo van de fabrikant ontstane sverkeerde levering werd zeer coulant opgelost door uw webwinkel

Aanbeveling
Onze positieve ervaring met uw klantenservice en de voordelige prijs

Extra toelichting
Wat valt er te motiveren bij een zeer positieve beoordeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

naamCEM 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Minnen Dirk 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
geen problemen gehad

Aanbeveling
vriendelijke personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carbeeren 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke website die op prijs en merk op te vragen is.

Service
Prima service, snelle levering en duidelijke afspraak met tijdstip van levering.

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit verhouding is heel gunstig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

zwaan nieuwegein 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakelijk overzicht en prijzen

Service
mijn vorige vaatwasser ging stuk snel gerepareerd

Assortiment
veel keuze mogelijkheden

Aanbeveling
omdat goedkoop is met veel keuzes en snelle levering en garantie is ook goed. top bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertenmarja 12-05-2015 In de winkel gekocht
gouda
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De website was duidelijk en wij hebben alles via de website opgezocht en in de winkel besteld

Service
werden goed geholpen.

Assortiment
De prijzen waren concurrerend en er was genoeg keuze.

Aanbeveling
prijs en kwaliteit

Extra toelichting
wij hebben voor de keukenloods gekozen voor de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Robin Boom 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website

Service
levering zoals afgesproken

Assortiment
meer dan voldoende keus

Aanbeveling
komt afspraken na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk55555 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
vanuit de luie stoel en ruime keuze. Al diverse malen gebruik van gemaakt.

Service
Goede service, alles volgens afspraak.

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
omdat ik al diverse malen hier iets gekocht heb weet ik dat het goed zit.

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Trudy7251 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Uitgebreide omschrijving van producten, maakt het makkelijk om te kiezen.

Service
Mooi op tijd geleverd, alleen jammer dat het uitpakken en meenemen van de verpakking niet bij de service hoort.

Assortiment
Veel keus in de artikelen die ik zocht.

Aanbeveling
Altijd omdat het gemak en de service heel goed is. Leveren op de afgesproken dag en tijd.

Extra toelichting
Omdat ik heel tevreden ben. Een aardige bijkomstigheid is dat ik een statafels kado kreeg. Dat was een extra actie. Heel fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bink1970 12-05-2015

Algemene score

6,0

Gemak
lastig dat het niet mogelijk is product (groot! fornuis) te laten bezorgen tot in huis!

Service
zie bovenstaande, beter zou zijn dat wel aan te bieden, andere webshops bieden die mogelijkheid wel

Assortiment
prima

Aanbeveling
zie toelichting 1 en 2, denk niet dat ik iemand zou aanbevelen een fornuis aan te schaffen en te laten bezorgen tot voor de drempel!

Extra toelichting
Nog een keer? Ik voer veel klanttevredenheidsonderzoeken uit voor mijn werk. Deze vragenlijst kan beter! als ik die blender win zal ik kosteloos een voorstel doen voor een betere vragenlijst!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Harry van den Heuvel 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke en overzichtelijke site waar alles over het product te vinden is. wil je meer weten kan je online chatten met een medewerker om alsnog meer over het product te weten te komen.

Service
Precies volgens afspraak de levering ontvangen, net personeel wat je goed te woord staat en alles keurig netjes achter laat.

Assortiment
Ruim assortiment, volop keuze.
Als je bij \keukenloods niet kan slagen dan slaag je nergens.

Aanbeveling
Winkel die je alles kan bieden wat je nodig hebt, dus beslist een aanrader.

Extra toelichting
Alle beoordelingen met een 10 toebedeeld, waarom? Omdat dit verdiend is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal Moonen 12-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg handig via webshop!!

Service
Kei goed de service van keukenloods

Assortiment
Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Goede service,groot assortiment en erg vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ELRO16 12-05-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als je een apparaat vervangt weten ze wat je nodig hebt als je met de goede informatie komt

Service
Er wordt goed gecommuniceerd via de mail wanneer de order gereed is en het inbouw team is vriendelijk en zeer deskundig en ruimt alles netjes op

Assortiment
Genoeg voor iedereen

Aanbeveling
Alles is prettig verlopen zoals je dat wenst als klant en een goede prijs -kwalititeits verhouding

Extra toelichting
Grote speler die weet waar het over gaat en aan de wensen van de klant tegemoet komt, flexibel met inbouwen en betrouwbaar in de installatie. Goede prijs-kwaliteits verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rhea1944 12-05-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
er wordt duidelijk met je mee gedacht i.v.m. het oplossen van de inbouw problemen.

Assortiment
meer dan genoeg m.b.t. de keuze
c.q. aanbod.

Aanbeveling
van begin t/m einde (plaatsing van de aankoop) prima logistiek
c.q. planning.

Extra toelichting
zie boven genoemde beoordelingen, m.a.w. overall= perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith van Sligtenhorst 12-05-2015 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
op de site gekeken wat er aan keuze was en in de winkel in Alemere in t echt gekeken en besteld. geen aanbetaling

Service
erg goed gehoplen in de winkel

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
wij zijn erg tevreden.

Extra toelichting
goede service, erg goede prijzen, snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews