Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20893 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mario 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel mijn ideale vaatwasser gevonden

Service
Snelle levering en netjes afgeleverd.

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Keurig afgehandeld en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bianca 14-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Nadat ik een wasmachine had gekocht die niet aan mijn wensen voldeed mocht ik deze omruilen voor een ander merk en type. Deze bevalt prima. Wilde bij deze laten weten dat ik super vriendelijk werd geholpen door het personeel aan de telefoon. Deze dachten ook met mij mee. Dus ik zeg bij deze mocht u iet nodig hebben bestel deze bij de keukenloods. Deze verdiend een warme douche

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Verhees 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
Gevraagd of product aanwezig was voordat ik wilde bestellen, Bestelling werd meteen telefonisch opgenomen.

Aanbeveling
Zal deze winkel altijd meenemen in mijn zoektocht op internet naar keukenapparatuur.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Astrid 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
netjes te woord gestaan toen ik belde Super

Service
keurig op de afgesproken tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Susan 14-09-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Meedenkend, ondersteundend

Service
Snelle levering volgens afspraak. Er was spoed achter en ze hadden alles binnen voor de geplande datum

Assortiment
Redelijke selectie in alle prijs klasses

Aanbeveling
Ze maakten tijd voor mij, gaven goed advies en deden een goede follow up

Extra toelichting
Zeer flexibel in de omgaan en hielpen goed toen we een onderdeel (de magnetron) waren vergeten te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aberp 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie website met een ruim aanbod

Assortiment
ruim aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitte 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles ziet er piekfijn uit en duidelijk opgestelde zaken

Aanbeveling
Fijne winkel en deskundig personeel. Artikel uitgezocht in de winkel, via website besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Verhoeven 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere omschrijving. Goede selectie mogelijkheden

Service
perfect op de hoogte gehouden van de voorgang. Netjes afgeleverd en oud apparaat retour

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam beerling 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Thuis meten invoeren vergelijken

Service
Goede snelle levering

Assortiment
Groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

peter 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Snelle levering genoeg informatie over de levering

Assortiment
Zeer uitgebreide keus

Extra toelichting
Bij levering nakijken over er vervoersschade is. Wordt nu niet gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danielle van helvoirt 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden en te bestellen. Goede productinfo

Service
Enkel jammer dat ik bij bestelling een specifieke datum had opgegeven voor levering, maar de ruimte voor opmerking niet gelezen lijkt te zijn. Met een elefoontje was het snel opgelost

Aanbeveling
Goede prijs, ruim assortiment, prima service

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

h vissers 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je kunt online al meteen naar de producten die je zoekt

Service
werd zeer vriendelijk en goed geholpen door medewerkster

Assortiment
Goed heb hier mijn speciaal wens van product kunnen vinden

Aanbeveling
prima geholpen,berichten gehad over de zending en na geleverd product hebben ze nog navraag gedaan of alles na tevredenheid was gegaan

Extra toelichting
producten na 3 dagen al in huis

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa de Bruin 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Als iets niet handig werkt, ga je toch op zoek naar iets wat beter werkt.

Assortiment
Als er veel te vinden is wat je zoekt heb je er mee gaan, je besteld sneller iets bij een winkel waar je alles kan bestellen dan bij 2 verschillende winkels

Aanbeveling
Ik ben goed geholpen, goede prijs en snelle levering.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Aletta 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ruime keuze op de website, heldere beschrijving

Service
Zeer snelle levering. Vrijdagavond oven stuk, maandag konden we de nieuwe al plaatsen
Oude combi oven paste niet in de bus terug maar daar is de chauffeur voor terug gekomen zodra hij plek had. Goed geregeld

Assortiment
Heb niet bij heel veel andere sites gekeken maar de keuze was ruim voldoende voor ons

Aanbeveling
Zou niet weten waarom je niet bij deze winkel
zou moeten kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rooij 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Aanklikken, vooruitbetalen, levering op de stoep!

Service
Wat gezegd is, word gedaan

Assortiment
Toereikend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie Bom 14-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen een paar klikken heb je alles gevonden

Service
Ze doen precies wat ze beloven

Assortiment
Ik denk dat je er alles kunt bestellen

Aanbeveling
Als ik nog meer keuken spullen nodig heb weet ik wel waar te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adema 13-09-2015 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ze laten je gang gaan en indien en vragen zijn dan kun je ze stellen

Service
Ze staan klaar zodra je een vraag hebt. Ze lopen met je mee en ze geven een goed en eerlijk advies

Assortiment
Een ruime keuze aan apparatuur (zowel in de zaak als op het internet)

Aanbeveling
Makkelijk bereikbaar (misschien wel iets te kort aan parkeerruimte), ruime opstelling en voldoende apparatuur op voorraad.

Extra toelichting
n.v.t

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

biersteker h 13-09-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snelle verbinding via snelweg Zaandam wormerveer

Service
verkeerde inschatting (zelf) gaskookstel en spoelbak moeiteloos kunnen omruilen niet moeilijk doen prima geregeld. borreti kraan zatten geen flexibele slangen bij werden kosteloos verstrekt zonder problemen dit was bij elkaar zeker een warme douch waardig ( wordt in het tros programma radar uitgereikt bij positieve ervaringen)

Assortiment
wat voor onze keuken nodig was aanwezig.

Aanbeveling
niet alleen het assortiment maar men kijkt je ook niet raar aan als je een voorstel betreffende de prijs doet en staat daar voor open.

Extra toelichting
zeker een winkel die ik een ander kan aanraden om er zeker te gaan kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veenhof 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
+Goede layout van de site.

- foto's zijn soms niet duidelijk
- sommige filter resultaten wijken iets af.

Service
+ erg snel behandeld.

- moest 3 mailtjes er aan wagen om een defect uit doos te laten repareren.

Extra toelichting
Ga zo door, goeie site en erg veel aanbod!

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 13-09-2015 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke uitleg en geen poespas. Goed toegankelijk.

Service
Goede uitleg van de verkoper. Duidelijke prijs en het aanbod van het inbouwteam.

Assortiment
Voldoende keuze in inbouwapparatuur

Aanbeveling
Gemak en goede uitleg over het inbouwapparatuur

Extra toelichting
Nee, een winkel met een ruime voldoende

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerard Bentvelzen 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed en ruim opgezet

Service
Heel vriendelijk en netjes

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ze zijn erg vriendelijk en helpen heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita Langeveld 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
prima service snel en duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter van Vught 13-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed toegankelijk zowel webshop, verkopers

Service
Levering in te zien maar ook telefonisch wordt er goed gereageerd

Assortiment
Groot assortiment

Extra toelichting
Indien oud type ingevoerd aangeven en alternatieve aan geven dan wel vragen om te bellen voor ondersteuning bij keuze.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

jan 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
snel (volgende dag geleverd) geen bureaucratie prima service prima koelkast (Bosch) voor de goedkoopste prijs op internet. Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Binnen 2 minuten besteld !

Service
Ook telefonisch zeer goed geholpen. Binnen 1 dag spullen prima afgeleverd !

Assortiment
Ze hadden wat ik nodig had

Aanbeveling
Ze doen wat ze zeggen, top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrew Lenton 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles gaat heel soepel, website is makkelijk en overzichtelijk.

Service
Heel snel en beleefd geholpen toen ik heb de magnetron opgehaald

Assortiment
Breed en in het algemeen goedkoop assortiment

Aanbeveling
Zonder twijfel zou ik mensen keukenloods aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Bierman 12-09-2015 In de winkel gekocht
Amstetdam Zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker overzichtelijk

Service
Van eerste binnenkomst tot after care: altijd aandacht en de beste oplossing. Heel goed dat ze meteen begonnen te tekenen. Geen slappe verhalen maar direct actie.

Assortiment
Ik mis een Samsung vaatwasser met ledverlichting van binnen

Aanbeveling
Klassezaak!

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jena 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website, duidelijken simpel en snel te vinden.
Bestelling , probleemloos.

Service
Hebben gebeld voor evt. dagkorting ivm hoge aanschafprijs, werd vriendelijk en correct op gereageerd.
Levertijd exact nagekomen.

Assortiment
We hebben kunnen vinden wat we wilden.

Aanbeveling
Alles perfect verlopen, kunnen niets negatiefs melden. (ga zo door ! )

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik plaatste telefonisch een bestelling welke binnen no time geregeld was

Service
Goed georganiseerd en afspraken nakomen,en dat doen ze

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Ik heb geen klagen en ben super tevreden over deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j van der harst 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Krijg regelmatig bericht van de stand van zaken

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mary 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke site, grote keuze, goede prijs/kwaliteit verhouding

Service
vriendelijke medewerkers, meedenkend

Assortiment
zoals boven al vermeld grote keuze

Extra toelichting
ook de samenwerking met het montageteam was prima, aangave van tijd dat er geleverd zou worden was ook goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Uitgebreide tijden online bereikbaar

Service
Erg behulpzaam en correcte service

Assortiment
hangt van de maten af

Aanbeveling
erg tevreden all in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Verhulst 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
van thuis uit bestellen.

Service
Snel en duidelijk

Assortiment
Veel verschillende merken

Aanbeveling
Alleen maar pluspunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het geheel is logisch opgebouwd.

Service
Gewoon goed. Men doet wat men zegt

Assortiment
Prijs was zeer concurerend

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jose 12-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alle apparatuur overzichtelijk bij elkaar dus in de winkel makkelijk te vergelijken

Service
Eerlijk en deskundig advies van de verkoper. Geen aansmeer praatjes en eindelijk eens een winkel waar wel goed naar de wensen van de klant wordt geluisterd!

Assortiment
Alle merken aanwezig. Op de site stonden alleen nog oudere types vermeld als "op voorraad" maar die waren in de winkel vervangen voor de nieuwste modellen.

Aanbeveling
Ik zou er zó weer heen gaan voor nieuwe apparatuur of voor een hele nieuwe keuken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

De Graaf 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Site is overzichtelijk opgebouwd, maar kon niet meteen vinden wat ik zocht

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Werd zelfs gebeld dat de bezorging rond 21 uur zou worden, kwam overeen met de opdrachtbevestiging

Assortiment
Lastig te beoordelen, heb uitsluitend de vaatwassers bekeken. Dat was goed.

Aanbeveling
Gemak dient de mens

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Astrid de Graauw 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
SITE was duidelijk en overzichtelijk

Service
Snel en vriendelijk per mail en telefoon

Assortiment
Voldoende merken diverse prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 12-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk online bestellen

Service
Wordt telefonisch gebeld wanneer bezorging plaats kan vinden en dit kon snel.

Assortiment
Veel keus, alleen op inet meer dan in de winkels

Aanbeveling
Goede prijzen en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Els 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
al meerdere malen besteld en steeds tevreden over de overzichtelijkheid van de producten en de makkelijke tool om te vergelijken

Service
vragen werden onmiddellijk beantwoord, vlotte service

Assortiment
ik had genoeg keuze binnen mijn budget

Aanbeveling
super winkel ik kom al voor de 4de keer terug en zal zeker nog terug komen wanneer ik een toestel nodig heb

Extra toelichting
het enige wat ik als nadeel ondervonden heb: bij afhaling kreeg je een bon voor een webwinkel van kookspullen ter waarde van 25€ heel leuk alleen blijkt dat je 25€ verzending moet betalen naar België, ik heb dus voor afhalen gekozen omwille de bon en kan er bijgevolg niets mee doen :-(

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk snel bij de site.

Service
Snelle levering

Assortiment
Grote keuze alle prijsklassen

Aanbeveling
Goede prijsklassen assortiment divers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AndreR 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijke site alles goed te vinden en duidelijke bestelprocedure

Service
Apparaat op beloofde tijdstip keurig bezorgt!

Assortiment
Voldoende keus in verschillende apparaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneman65 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met stabiele navigatie. Filters werken ook goed. Daardoor snel het gewensde product kunnen selectere, bestellen en betalen.

Service
Afstemming over levering was prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilgersom 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit je stoel bestellen. Hoe makkelijk is dat!!!

Service
Ik belde eigenlijk om iets te vragen, maar ik kon ook gelijk bestellen. Werd allemaal geregeld. Hoefde alleen nog maar te betalen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klusmeester Henk Oggel 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ook telefonisch direct advies en ook te bestellen

Service
word goed op de hoogte gehouden

Assortiment
zeer uitgebreid en overzichtelijk

Aanbeveling
eerlijk in toegeven dat de adviesprijzen van aanbiedingen soms niet helemaal kloppen en goede adviezen

Extra toelichting
dank voor de zeer snelle levering, mijn klant was hierover erg tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerwil 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website goede prijzen die ook aangepast worden aan andere aanbieders

Service
levertijd precies zoals afgesproken

Assortiment
goed assortiment en de prijs de goedkoopste die ik kon vinden voor de inductie kookplaat

Aanbeveling
goede service aanbeveling waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 11-09-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website en winkel

Service
Prima geholpen in de winkel

Assortiment
Wij vonden er wat we nodig hadden

Aanbeveling
Gewoon een goede ervaring geweest

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 11-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
's avonds bereikbaar

Assortiment
Ruim

Aanbeveling
Niet geschik voor iedereen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Koele kikkers 11-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel iemand aan de telefoon

Service
Goed bij verkeerde afmeting Koelkast gelijk meedenkend.
En tot 21,00 uur nog kunnen bellen is top!

Aanbeveling
Goede Service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Orkun 11-09-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooi overzichtelijk, behulpzame medewerkers

Service
Er werd goed geholpen en meegetild naar de auto

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Overzichtelijk, groot assortiment. Goeie prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews