Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel van der Vliet 07-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld en morgen in huid

Service
Uiterst vriendelijke telefonische uitleg

Extra toelichting
Vriendelijke betrouwbare service. Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen Haak 07-06-2015 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
professionele medewerkers met kennis van zaken. ik werd goed geholpen en geadviseerd bij het uitzoeken van apparatuur. Bij het ophalen werd alles in de auto gezet en de oude apparatuur kon worden ingeleverd. Er werden geen servicekosten in rekening gebracht.

Assortiment
ruime keuze in typen en merken.

Aanbeveling
heel vriendelijk personeel, behulpzaam en attent.

Extra toelichting
Het bezoek aan Keukenloods was een goede ervaring. Attente medewerkers met kennis van zaken, ik werd goed geadviseerd. Men liet weten dat ik de oude combimagnetron kon inleveren. Bij bij het ophalen van de oven hebben 2 medewerkers geholpen bij het inladen in de auto.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

fabian 23 07-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je moet niet naar de winkel

Service
het was de eerste keer dat we zoiets deden en was een beetje wantrouwig maar het is helemaal niet nodig daarom zijn we ook super tevreden en snel geleverd

Assortiment
ik was specifiek naar een spoelbak aan het zoeken

Aanbeveling
heel makkelijk en betrouwbaar

Extra toelichting
uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marwianne 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Door de duidelijke weergave van de apparaten is het super handig deze vanaf je pc te bekijken en bestellen.Super!

Service
Ja, bij omruilen of indien je een probleem hebt, er word meteen gereageerd en voor een oplossing gekeken. Geweldige ervaring!

Assortiment
Ruime keuze... in zowel budget apparaten als duurdere apparaten!

Aanbeveling
Ik heb een goede ervaring gehad bij Keukenloods dus dan mag dat doorgegeven worden vind ik. Ik raad het een ander aan!

Extra toelichting
Gewoon een goede internetzaak. Zoals het moet zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ajaxied02 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
ik hoefde niet te gaan lopen zoeken naar een goed merk

Service
de manier van ons te benaderen isw al een pluspunt

Assortiment
er werd ons gelijk 3 mogelijkheden aanbevolen

Aanbeveling
alles bij elkaar genomen vind ik het een prima oplossing. Je blijft thuis, je koopt goede apparatuur en goede service

Extra toelichting
zie vorige opmerking. conclusie: goed gedaan jongens !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron1933 06-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via internet uitzoeken

Service
Word allemaal goed geregeld

Aanbeveling
Algehele ervaring

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kroontje47 05-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Overzichtelijke site, vooral de afbeeldingen met de duidelijke afmetingen van de koelkast zijn erg handig. Daarmee konden wij heel snel zien welke koelkast voor onze keuken geschikt was. De levering was snel en netjes!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

karin the kath 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk op te zoeken en als je vragen hebt wordt je telefonisch goed geholpen

Service
Ben iets komen halen en dat was vlot geregeld

Assortiment
genoeg keuze mss zelfs iets te veel

Aanbeveling
is al eens gebeurd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W Soetekouw 04-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Eenvoudig zoeken op de site

Service
Service goed dacht alleen dat bestelling volgende dag in huis zou zijn dat heeft helaas een week geduurd.

Assortiment
Alles te vinden

Aanbeveling
Handig veel merken en types

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Niels-1972 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kunt heel makkelijk zoeken via de site en hebt snel gevonden wat je zoekt

Service
Goede service, de prijs ging snel naar beneden toen ik de oven ergens anders goedkoper had gevonden.

Assortiment
Bijna alles is te vinden bij Keukenloods !

Aanbeveling
Goede service, prijs is top en aftersales is snel en goed bij probleempjes.

Extra toelichting
Ga zo door, als ik weer wat nodig heb kom ik weer !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Schuijt 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kan je zonder problemen alles vergelijken en betellen.

Service
Mijn ervaring met de keukenloods op het gebied van service is uitstekend de medewerkers doen hun uiterste best om de client terwille te zijn.

Assortiment
Uitstekend assortiment als hier geen keuze hebt kan je nergens terecht.
Uitstekende website

Aanbeveling
Door de grote betrouwbaarheid die ik heb ondervonden kan ik zonder enige bedenking de Keukenloods recommanderen

Extra toelichting
3 verschillende leveranties en plaatsing apparatuur is zonder enig probleem door het bedrijf uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diesel en Pluis 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alles keurig thuis geleverd tot in de woonkamer

Service
Werd met alles zeer goed meegedacht!

Extra toelichting
Zeer onder de indruk over de service verlening en het meedenken,speciaal door Eric van Keukenloods Veendam.Goede adviezen ,meedenken, maar ook over onderhoud.Zeker erg belangrijk het nakomen van afspraken!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

HG T 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig zoeken

Service
correcte afhandeling

Aanbeveling
totaal plaatje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascali 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijk en voldoende aanwezig.

Assortiment
Ruim assortiment, genoeg keuze

Aanbeveling
Goed gemotiveerde mensen, en een ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

ceesmaas 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Probleemloos, hoef niet het huis uit, makkelijk vergelijken

Service
Uitstekend afgeleverd en geïnstalleerd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrie de Nijs 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk uitzoeken op internet en bekjjken in de winkel

Assortiment
Ruime keuze in elke prijsklasse

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jideboer 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke website

Service
na bestelling goed op de hoogte gehouden, zelfs meerdere malen per sms.
top

Assortiment
spreekt voor zich

Aanbeveling
mij goed bevallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bebie 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Even een telefoontje en de zaak was geregeld

Service
Snelle levering

Aanbeveling
Gezien de beoordeling die ik heb gegeven in zeer hoge mate

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

fran1957 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de site staat duidelijk of het artikel snel leverbaar is.

Service
Service is goed wordt duidelijk op de hoogte gehouden wanneer er geleverd wordt.

Assortiment
Zeer uitgebreid. hierdoor soms moeilijk te kiezen.

Aanbeveling
Ik wil deze site aanbevelen omdat ze goed kijken naar andere leveranciers en de prijzen goed in de gaten houden.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden ook nog telefonisch contact gehad of er nog een laatste bod was op het product dat ik wilde bestellen. Hierbij ben ik correct te word gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke 8024 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vme
Akkelijk te vinden en duidelijk

Service
Vlotte aflevering van bestelde artikelen

Assortiment
Wat we zochten vond
Den we

Aanbeveling
Zieboven

Extra toelichting
Bij aflevering zette de chauffeur de dozen op een door ons gekozen plek, heel vriendelijk en vakkundig. Betaling met pin pas werd discreet afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorge100 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk en overzichtelijk.

Service
Top communicatie en zeer snelle afhandeling

Assortiment
In een woord top, echt alles is te verkrijgen, begeleid door een uitstekende product specificatie.

Aanbeveling
Om bovengenoemde redenen.

Extra toelichting
Top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kvh123 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Er wordt goed meegedacht door de verkopers en ze sturen alles per mail door.

Service
Je kan meerdere keren overleggen en ook bij veranderingen die je wilt heb en helpen ze graag.

Assortiment
Voldoende keuze uit verschillende keukens en materialen.

Aanbeveling
Goede en prettige service met deskundig personeel.

Extra toelichting
Fijne winkel met deskundig personeel wat de tijd voor je neemt. Goede prijs kwaliteit verhouding zonder dat je veel te veel betaald. Ook geen gladde praatjes van verkopers!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.Th.Cammeraat 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle reactie

Service
Buitengewoon goed

Assortiment
nog niet alles gezien

Aanbeveling
Hoge mate!

Extra toelichting
zeer goede behandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lente en Zomer 2015 04-06-2015 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Keukenloods heeft ons uitstekend geholpen en service verleend door een nieuwe magnetron te sturen.

Na moeilijkheden en onzinnige informatie met fabrikant Pelgrim die de 5 jaar garantie service verleent over de nieuwe magnetron die we gekocht hebben waarvan de deur scheef erin zat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jubetje 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
wat gemak betrft .is het lekker dichtbij en goede parkeergelegenheid

Service
Jaren geleden een inbouwafzuigkap gekocht .prima maar een lampje ging vaak uit !1 dat bleek een fitting te zijn gebeld en geen punt .er werd een nieuwe opgestuurd. Klasse dus

Assortiment
Wat moet ik daar over zeggen ze hebben heel veel, en als ze hebben wat ik nodig heb ,ben ik tevreden , Pas een nieuwe magnetron gekocht . overal gezocht ,nergens te vinden . keukenloods gebeld !!en ja hoor exact de zelfde nog te krijgen en dat als vervanger van een magnetron van ongeveer 15 jaar oud . . dus Top

Aanbeveling
Nou als ik er erg tevreden over ben, zal ik dat ook wel zeggen als zoiets ter spraken komt

Extra toelichting
ik dacht dat ik al aardig gemotiveerd ben geweest bij alle antwoorden ik hou er nu mee op hoor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dartbord73 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en duidelijke site heel overzichtelijk

Service
ook bij telefonische navraag werd ik enthousiast en duidlijk te woord gestaan

Aanbeveling
volgende dag geleverd, afspraken worden nagekomen,als heel prettig ervaren, dat verdiend mond op mond reclame

Extra toelichting
duidelijke afspraken die goed worden nagekomen. prettig 'winkelen' op de site. Kom er in de toekomst zeker weer eens shoppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Rienstra 04-06-2015 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overleg is mogelijk

Service
Gewoon zoals afgesproken

Assortiment
Groot

Aanbeveling
Gewoon waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henry post 04-06-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
we werden super geholpen

Assortiment
het assortiment is goed uitgebreid

Aanbeveling
wij hadden via een kennis gehoord over keuken-loods en zullen u bedrijf aan derde
door vertellen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

EWering 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Ruime keuze in apparatuur. door keuze mogelijkheden (gebruik, budget, kleur,andere eisen die je stelt)kom je al gauw bij de apparaten terecht die voor jou geschikt zijn. snel geleverd in prima conditie,en de afzuigkap is precies zoals verwacht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

nettie79 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is erg duidelijk en overzichtelijk, kon snel vinden wat ik zocht.

Service
De koelkast werd na afspraak op het juiste tijdstip geleverd. Oude netjes weer mee. Top!

Assortiment
Voldoende keuze. Ruim assortiment.

Aanbeveling
Snel en vakkundig geholpen, service die je graag wilt.

Extra toelichting
Alles was prima! Klantvriendelijk, duidelijk, goede service en prijs!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. van der Eerden 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen onlien was reuze handig en snel. Volgens mij ook het goedkoopst en betalen en klaar!

Service
Bestellingsgegevens werden goed nagekomen en levering was zoals vermeld.

Assortiment
Ruime keuze uit, in ons geval, koffiezet apparaten. Volgens mij ook de goedkoopste!

Aanbeveling
Aan een ieder.

Extra toelichting
Alles wat geschreven staat op de website qua levering, betaling etc. klopt. Alles wordt nagekomen en we zijn zeer tevreden over de aankoop en qualiteit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirkgebruiker 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
had iets besteld wat niet meer leverbaar was, werd onmiddellijk een alternatief gezocht en gevonden wat aan mijn wensen voldeed. meer prijs werd niet in rekening gebracht . prima service en snelle levering!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Noopje 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ben al wat langer koper bij Kl , soms is het lastig iemand te spreken te krijgen, meestal is iedereen bezig met een klant, maar dat kun je ook positief uitleggen natuurlijk

Aanbeveling
Goede ervaring, ook online.... ik heb het dan wel over de KL Zaandam, 1x in Zuidoost geweest en na lang wachten te woord gestaan door een net uit bed, onfrisse niet geïnteresseerde verkoper..ga ik niet meer heen

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rivegauche 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webside, ook de medewerkers geven vlot en duidelijk antwoord op vragen

Service
Snelle en punctuele afhandeling en levering

Assortiment
ruim voldoende

Aanbeveling
prettige en betrouwbare winkel met goede service en kwaliteit

Extra toelichting
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.F.Bond 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zoeken en bestellen vanuit de stoel in de huiskamer.

Service
Erg compleet

Assortiment
Heel breed

Aanbeveling
Scherpe prijzen

Extra toelichting
Al met al zeer tevreden met de behandeling en levering van het gekozen product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yyonn 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via de website kon ik betalen bij ontvangst opgeven, na bestelling moest ik ineens vooraf betalen, onnodige verwarring en vertraging.

Service
Telefonisch goed bereikbaar, alleen mijn vraag over 3fase aansluiting van de kookplaat werd niet correct beantwoord; jammer!

Extra toelichting
Zie boven.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P.L.M. Verhoeven 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling is op mijn verzoek in gedeeltes geleverd. De te betalen facturen werden ook gesplitst. Service vind ik dat!

Service
bereikbaarheid in de winkel is oké. Geen lange wachttijden; met de antwoorden kon ik mijn keuze maken

Assortiment
Voor mij ruim voldoende keuze.Te veel word ik ook niet wijzer van; dan zie je door de bomen het bos niet meer.

Aanbeveling
Service en gemak. en natuurlijk prijsstelling zijn de pluspunten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor van den Elshout 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke uitleg op de site

Service
snel en correct bezorgd

Assortiment
bijna alles gevondebn wat ik zocht

Aanbeveling
duidelijke en overzichtelijke site

Extra toelichting
gebruiksvriendelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fanny10 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site is gemakkelijk te gebruiken, producten vergelijken is super

Service
werd goed geinformeerd over de bezorging, kon makkelijk betalen, ik kon een verkeerde aankoop gewoon terugbrengen, kreeg mijn geld retour

Assortiment
geweldig!

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Ik ben zeer te spreken over keukenloods, gemak, service, en kwaliteit, alles bij elkaar een gouden greep!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spikker Specials 04-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,5

Service
ondanks herhaaldelijk telefoneren en mailen hebben we erg lang moeten wachten op onze bevestiging en dito levering

Aanbeveling
zie de opmerkingen bij het vak service - communicatief niet geweldig !

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 04-06-2015

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw beoordeling en vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent.

Helaas kan ik op de naam Spikker Specials geen order in ons systeem vinden.
Kunt u uw ordernummer sturen naar info@keukenloods.nl t.a.v. J. Langenberg. Dan kan ik voor u uitzoeken waar het in uw geval is misgegaan. Ons steven is om de producten zo snel mogelijk te leveren.

Onze excuses voor het ongemak en ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet
J. Langenberg
Keukenloods.nl

Reageer

Kip1969 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer goed telefonisch geholpen. Kreeg zonder meerkosten een upgrade van de vaatwasser; top!

Assortiment
Veel keuze.

Extra toelichting
Vaatwasser ging stuk en vond het lastig om een nieuwe uit te zoeken. Werd telefonisch erg goed geholpen en beschikte snel over een nieuwe vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep Marincic 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
kwam gauw op de site en genakklijk bestellen

Service
prima afgeleverd

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rire 04-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
een volle webpagina maar als je 1x door hebt hoe het werkt gaat het prima

Service
goed geholpen met het zoeken van een vervangend product

Assortiment
ruim voldoende aanwezig

Aanbeveling
zeer tevreden over de service en voorwaarden

Extra toelichting
heerlijk makkelijk en snel bestellen en laten bezorgen of ophalen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Tiller46 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
heb het nog niet lang genoeg om te kunnen oordelen....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 2015 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen en het na twee dagwen bezorgd (zeer nette chaufeur)

Service
zeer goed

Assortiment
goed aanbod altijd wel wat te vinden

Aanbeveling
goede zaak

Extra toelichting
goede zaak en deskundig advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ariese 03-06-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen opdringerige verkoop praatje. Goed bereikbaar.
Overzichtelijke showroom.

Service
Goede voorlichting en bruikbare oplossingen.

Assortiment
Ruime keuze ook in keukenbladen en apparatuur.

Aanbeveling
Zie boven vermelde motivatie.

Extra toelichting
Deskundige adviseurs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Israf00 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online makkelijk bestellen

Service
coulant met omruilen in winkel nadat online een andere kookplaat was gekocht

Assortiment
ruime keus

Aanbeveling
scherpe prijs, goede service

Extra toelichting
prijs kwaliteit helemaal prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AndréP1969 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere informatie op de website en apparatuur goed vergelijkbaar.

Service
Op een vraag per mail werd adequaat en snel gereageerd.

Extra toelichting
Prima geadviseerd door Keukenloods. Levering verliep uitstekend. Aftersales ook prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

deBrijn 03-06-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet besteld en snel thuis.

Service
Vraag werd snel beantwoord.

Assortiment
Prima.

Aanbeveling
Goeie ervaring.

Extra toelichting
Snelle service na goede informatie op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

menorca437 03-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je hoeft de deur niet uit

Service
tijdens een telefoontje werd het goed en duidelijk uitgelegd

Assortiment
van alles is er ruim voldoende om een keuze te maken

Aanbeveling
zoals gezegd je kan thuisblijven en wordt toch snel en goed geholpen

Extra toelichting
ze verdienen een pluim voor alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews