Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Keukenmonage Ger van Den Dool 21-11-2017 Via de website gekocht

Keukenloods is SUPERLOODS

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan deze internetwinkel niet missen bij mijn bedrijfsuitvoering: meedenken - snelle levering - alles voorzien van duidelijke papieren - en tenslotte een bezorgservice die de hele leverantie geweldig afmaakt.

Reageer

Fam Haalboom 21-11-2017 In de winkel gekocht
utrecht

een hele mooie zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij vinden dat de keukenloods een goede service biedt met een ruim assortiment, tevens is de inbouwservice ook heel goed en prettig

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter de Boer 21-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanaf moment van bestelling tot en met de plaatsing van de vaatwasser prima op de hoogte gehouden door Keukenloods. Ook over het product (en natuurlijk ook de prijs in vergelijking met andere leveranciers) ben ik alleen maar positief. Hulde!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Litjens Frans 21-11-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Zeer slechte service

Algemene score

3,0
Aanvankelijk was het de bedoeling om de afzuigkap te laten vervangen door een monteur van Keukenloods. De monteur is op het afgesproken tijdstip gekomen. Echter hij heeft de werkzaamheden niet uitgevoerd omdat hij niet het juiste gereedschap bij zich had. Een nieuwe afspraak bleek ver in de toekomst te liggen. De medewerkers van filiaal Nederweert hebben geen moeite gedaan om e.e.a. te bespoedigen en waren ook niet telefonisch bereikbaar. Uiteindelijk hebben wij als klant zelf een monteur in de arm genomen, die de installatie naar volle tevredenheid heeft uitgevoerd.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 22-11-2017

Beste Litjens,

Wat vervelend dat je onze service als negatief hebt ervaren. Dit is uiteraard niet onze bedoeling. Mijn collega heeft gister geprobeerd om contact te krijgen, maar dat is niet gelukt. Hij zal vandaag nog een keer proberen om te bellen. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Marc 21-11-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Prima service en advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel een Siemens afzuigkap gekocht en geen opdringerige verkoper maar echt een adviseur voor de belangstellenden

Reageer

J. Balvert 21-11-2017 Via de website gekocht

Prima Service || Product Kwaliteit Redelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Gebruiksvriendelijkheid is goed en levering wordt ook prima geregeld. Het gekochte product "Koolstoffilter AMC912" sluit niet helemaal prima aan, waardoor deze een fluitend geluid maakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Raymond 21-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, hier bestel ik zeker weer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke beschrijving
Goede communicatie en snelle terugkoppeling van vragen
Vervoerder heeft het apparaat keurig afgeleverd en de oude retour mee genomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 21-11-2017 Via de website gekocht

Correcte levering

Algemene score

8,0
Het belangrijkste van een levering is dat je ontvangt hetgeen ook daadwerkelijk is besteld en natuurlijk compleet. Dat was het geval!

Review criteria:

Reageer

Hoek 21-11-2017 Via de website gekocht

Vriendelijk, snelle levering en vlotte correctie waar nodig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Betrouwbaar, goede prijs en voldoende keus met vlotte levering. Afspraken zijn zo gemaakt en worden nagekomen.
Ook de verlengde garantieperiode is prettig(ook al is die van de fabriek uit).

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Etje 21-11-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke overzichtelijke site. Doen wat ze beloven. Mijn artikel is netjes en op tijd afgeleverd. Ook telefonische goed bereikbaar en goed advies. Aanbevelenswaardig!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 21-11-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De goedkoopste qua keukenapparatuur en snelle levering. Website kan nog geoptimaliseerd worden, zoeken is niet heel gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LS 21-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Koeling die wij hadden uitgevonden was op het moment niet voorradig, er werd mee gedacht door medewerker voor een vervangende koelkast die wel op voorraad was.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

J Verton 21-11-2017 Via de website gekocht

Erg blij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via vrienden bij keukenloods gekeken voor nieuwe vaatwasser. Na 16 jaar trouwe dienst waren we toe aan een nieuwere. Van te voren via whatapp informatie gevraagd over bepaalde vaatwasser. Helaas op het laatst niet meer te verkrijgen. Werd een betere versie aangeboden voor dezelfde prijs. Top levering. Eigenlijk de dag erna maar zelf wilde we het 4 dagen later op een zaterdag. Was geen enkel probleem. Installeren is goed te doen. Wel handig als je echt een klusser bent. Het zijn geen standaard schroeven. Vaatwasser werkt naar behoren. Lange tijd niet zo'n schone blinkende vaat gehad. Ik ben er blij mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harry. 21-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende prijs voor het product!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk, gemakkelijk, bestellen, snelle levering met het volgen van het pakket in een tijdseenheid van een aantal uren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica 21-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben een afzuigkap online besteld en deze werd snel geleverd. Het was alleen jammer dat er geen stekker aan zat. Het materiaal zat verder goed en verzorgd ingepakt. Ook het telefonisch contact verliep prettig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 20-11-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Enige jammer was dat we wat erg lang hebben moeten wachten totdat de monteurs tijd hadden. Levering en montage waren verder super goed.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees van den Berg 20-11-2017 Via de website gekocht

Prima bezorgservice en makkelijke betaling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alle onderdelen en materialen waren uitstekend verpakt, zodat beschadigingen tijdens transport bijna ondenkbaar zijn. Tevens een zeer duidelijke handleiding aanwezig, zodat installeren een fluitje van een cent was, zelfs voor mij als 76-jarige. Uiteraard voldoet de afzuigkap uitstekend, maar hij is ook nog eens €300,00 goedkoper dan in de winkels!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lineke 20-11-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods Almere.

Goede informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie en vriendelijk geholpen. En de plaatsing is ook keurig gedaan. Ook de aflevering is volgens afspraak verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Louise 20-11-2017 Via de website gekocht

Komen afspraak zeker na

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Web shop, ziet er duidelijk uit, had nog gebeld voor vragen, goed geholpen!! Zeker aan bevelen aan andere mensen

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pietronella 20-11-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is echt super, telefonisch besteld en.het was al onderweg voordat mijn betaling binnen was bij keukenloods

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Dijk 20-11-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs!
Vlotte levering na duidelijke bezorgafspraken!
Ook handig dat bij bezorger kan worden gepind.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 20-11-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Scherpe prijzen echter reactief met de levering

Algemene score

6,0
Prima advies in de winkel te Rotterdam, scherpe prijzen.
Helaas later geleverd dan afgesproken , dit gezien 1 onderdeel van 7 niet tijdig op voorraad was.
Dit kan gebeuren maar hier moesten we zelf achteraan gaan, waarbij ik in deze tijd pro-actief een bericht van Keukenloods had verwacht.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 21-11-2017

Beste Frank,

Wat vervelend dat de communicatie over het ontbreken van dit onderdeel niet goed is geweest. Mijn excuses daarvoor! Ik hoop dat je desondanks tevreden bent over de aankoop!

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

A. van Nierop 20-11-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Twee keer teleurgesteld

Algemene score

7,0
Uiteindelijk voor de Keukenloods gekozen omdat wij via het info-nummer zo prettig zijn geholpen. Levering een week te laat omdat, en dat in tegenstelling tot de informatie bij de aankoop, de koel/vries-combinatie niet op voorraad bleek te zijn. Verder bleek het niet mogelijk deurdraaiing (van rechts naar links) te (laten) wijzigen. Tweede teleurstelling: emballage werd niet retour genomen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Benny 20-11-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

perfect geholpen en afgerond

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is uitstekend en overzichtelijk en keuze in overvloed en toch nog steeds de goedkoopste
Wat de winkel betreft als je een afspraak hebt voor een keuken uitzoeken is het perfect en word je prima geholpen
Maar als je ze telefonisch nodig hebt is het een drama om ze te bereiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Adriaan Slootweg 20-11-2017 Via de website gekocht

Fantastisch bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle reactie, vlotte levering, vriendelijke bediening, goed advies.
Beste prijs, voormiddag besteld, middag geleverd. Daarna gemonteerd. In een dag defect en vervangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Schaar 20-11-2017 Via de website gekocht

Binnen 24 uur een nieuwe koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een fantastische service. Binnen 24 uur is onze koelkast geleverd.
Vriendelijke personeel en duidelijke uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. van Loodam 20-11-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Grandioos geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie overzichtelijke winkel.
Wij zochten keukenapparaten.
Deze winkel in Zaandam heeft alles keurig opgesteld in rijen.
De verkoper weet waar hij over praat en gaf goede uitleg en advies over de apparatuur.
De bezorging was zeer vlot.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Curvers 20-11-2017 Via de website gekocht

Keukenloods ontzorgt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aan de telefoon overleg met mensen die normaal terugpraten. Communicatie prima.
Het inbouwteam heeft geweldig werk gedaan. Wasmachine naar boven via smalle trap. Chapeau.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G@zeelandnet.nl 20-11-2017 Via de website gekocht

Iets anders gekregen dan besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

3,0
De gebruiksvriendelijkheid van site is goed, alleen zeggen ze spullen in voorraad te hebben, maar ze geven iets anders. Jammer dat dit niet vooraf gemeld is.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 20-11-2017

Beste,

Wat vervelend dat er een ander model is geleverd. Wij zullen deze review bespreken en bekijken hoe we hier in de toekomst nog beter over kunnen communiceren. Ik hoor het graag wanneer ik nog iets kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

M.Westmaas 20-11-2017 In de winkel gekocht
Schepenbergweg 34A - 1105 AT Amsterdam zuidoost

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De shop ziet er heel leuk uit en overzichtelijk. De service is heel goed en je krijgt uitleg en goede advies.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bret Immerzeel 20-11-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
kwalitatief goede merken, tegen zeer scherpe tarieven. Tijdens bestelling werd ik zelfs nog gewezen dat voor het model wat ik al had gelecteerd ik de keuze had om tegen dezelfde prijs een duurdere uitvoering (Siemens vaatwasser) te kiezen. Dit model had meerdere wasprogramma,s en in decibel,s iets stiller en was dus op andere webwinkels maar ook bij de Keukenloods zelf meer dan 100,00 duurder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 20-11-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Uitstekend advies en zeer behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed geholpen in mijn keuze voor nieuwe apparatuur. Duidelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden en de opties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine van der Helm 20-11-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede service bij ruilen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De combimagnetron uit de outlet deed het niet goed. Dezelfde week mochten we hem komen ruilen. Aangezien dit model niet meer voorradig was kregen we een duurdere, nieuwe in de doos mee voor dezelfde prijs.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G de Zwaan 19-11-2017 In de winkel gekocht
zaandam

dhr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede service, ook al gaat er wat mis het wordt opgelost.
hoe de apparatuur werkt is nog niet te zeggen, moet nog geplaatst worden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

KeGr 19-11-2017 In de winkel gekocht
Zwaag

Goede voorlichting en lage prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze, lage prijzen en goede informatie tijdens aankoop. Installatie keurig en professioneel op geplande datum

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N Atmadinata 19-11-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Goede kwaliteit!

Algemene score

8,0
Mooie prijs - kwaliteit verhouding. Precies juiste product wat ik zocht inductie plaat met metalen zij strips.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

kees 19-11-2017 Via de website gekocht

keukenloods is groots

Algemene score

9,0
snelle vriendelijke service en een keurige afhandeling, het product was niet op voorraad maar ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer er geleverd kon worden ,

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Kroes 18-11-2017 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak. Wat ze zeggen doen ze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Afspraak is afspraak. Levering en montage alles in 1 keer goed. Netjes afgeleverd. Kan geen min puntje aangeven dan is dit voor ons een 10 waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 18-11-2017 Via de website gekocht

Miele keuken onderdeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Snelle actie en ook nog netjes op de vraag teruggebeld. Betaling bij aflevering cq. plaatsing Miele apparatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Louis 18-11-2017 Via de website gekocht

Top Service, kwliteitsmerken en supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vorig jaar een Kitchenaid koffiebonenmolen gekocht als Kerstcadeautje voor mijn vrouw. Regeren is vooruitzien, vier weken voor de Kerst in huis gehaald, papiertje erom en op zolder gezet. Bleek er nog iemand hetzelfde idee gehad te hebben: nóg een molen, ook van Kitchenaid. Hoewel de site heel duidelijk is over retourzendingen binnen 2 weken, toch contact gezocht met Keukenloods. Die begrepen de situatie, deden er niet moeilijk over en namen de machine zonder probleem terug, de retourbetaling was direct afgerond. TOP! Dat vergeet je niet. Dit jaar een nieuw Kitchenaid-apparaat nodig. Naast het feit dat de prijzen zeer scherp en de leveringen supersnel zijn is, zoals hiervoor vermeld, de service prima, dus uiteraard weer gekozen voor Keukenloods.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emiel 18-11-2017 Via de website gekocht

Goede service en op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Was vergeten de greeplijst bij te bestellen bij afzuigkap en kreeg mooi uitleg van waarom je die apart moest bestellen en dat het ook op de site staat en idd dat staat er mooi onder.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 18-11-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar,duidelijk en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare shop. Mijn vragen werden duidelijk en goed beantwoord. Levering kwam op de afgesproken tijd. Prijs was heel scherp.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel klous 17-11-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Met weinig woorden top service ????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede service
Goede prijs voor de producten
Groot assortiment in producten
Kland vriendelijk personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel Wijnhoven 17-11-2017 Via de website gekocht

Levering volgens toezegging, Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site is overzichtelijk, bestelling en betalings voorwaarden zijn oke, er word geleverd volgens de gemaakte afspraken.

Enige minpuntje is dat de verpakking niet retour word genomen als er door een andere transporteur word geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Dekker 17-11-2017 Via de website gekocht

goede service

Algemene score

8,0
Ik heb denk ik per ongeluk denk ik een verkeerd model combi magnetron besteld en ben nog via de mail met jullie in contact en hoop er snel uit te zijn of ik hem om kom ruilen voor een ander model maar wacht nog even de laatste reactie af op een vraag die ik gestuurd heb dit die heb ik vandaag verstuurd dus daar heb in natuurlijk nog geen reactie op terug gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 17-11-2017 Via de website gekocht

Goede uileg via de website, in de winkel waardeloos.

Algemene score

10,0
Goede webshop, had wat vragen over de maten van inbouw en modellen en kreeg daarbij goede uitleg.
Daarvoor in de winkel in Gaanderen geweest en daar waardeloos geholpen. Gaan aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pluim 17-11-2017 Via de website gekocht

Prima prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerst navraag of ik inderdaad wel bewust de afwijkende specificaties nodig had. Daarna correcte levering binnen enkele dagen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan S 17-11-2017 Via de website gekocht

Snel kontakt, goede informatie, veel keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site met veel verschillende producten tegen lage prijzen. Deskundige ondersteuning van goed te bereiken personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kate 17-11-2017 Via de website gekocht

Op afspraak en op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Fijne website, goede telefonische informatie en fijne hulp bij het juiste te zoeken. Ook de levering is oke

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra van Buuren 17-11-2017 In de winkel gekocht
Hoorn

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product was op voorraad. We konden het dezelfde of de volgende dag ophalen in het magazijn.
Betalen bij aflevering in het magazijn.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews