Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

d.j. coppes 31-08-2018 Via de website gekocht

het gemak van het bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
van deze site hebben we al meerdere keren gebruik gemaakt,.
vriendelijke mensen achter de telefoon om je op weg te helpen.
veel leuker als in de winkel bij ons in het dorp die zeggen "moet je maar even op internet kijken" nou dat deden we dus weer met als resultaat mooie nieuwe keuken apparatuur voor veel minder dan in de winkel en ook nog netjes bezorgd!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJM 31-08-2018 Via de website gekocht

uiterst soepel geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prijs/kwaliteit helemaal goed. Ik had een beetje bijzonder probleem en dat werd al bellend prima opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene rijnbeek 31-08-2018 Via de website gekocht

Snel en gied

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Precies wat is afgesproken !
Aflevering op afgesproken tijd!
Heel schappelijke prijzen !
De naam keukenloods zou twijfel kunnen oproepen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre 31-08-2018 Via de website gekocht

Gewoon super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geïnformeerd naar een afzuigkap, was een oud type en niet meer leverbaar. Wel werd er een goedkoper alternatief met de zelfde maten voor gesteld. Net dát extra's maakt het super.
Daarnaast ook nog een snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adje 31-08-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze nemen de moeite het onderdeel op te zoeken bij de leverancier ookal was deze bij hun onbekend. Echt top service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ria 31-08-2018 Via de website gekocht

Geheek volgens afspraak goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke beschrijving en uitleg op de site. Gebruiksvriendelijke website. De machine moet in een Ikea keuken passen en die informatie was goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Liesbeth 31-08-2018 Via de website gekocht

Erg klantvriendelijk en kundig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Keukenloods heeft ons niet alleen goed geholpen met de vraag of de inbouw vaatwasser zou passen, maar ze hebben de vaatwasser ook keurig en snel geplaatst. Erg aardige medewerkers die de klant centraal stellen. De twee medewerkers die de vaatwasser kwamen plaatsen werkten ook heel goed samen, waardoor het in no time gepiept was.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 30-08-2018 Via de website gekocht

Super en snel geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gemak waarmee je apparatuur kunt uitzoeken, vergelijken en bestellen. Uiteraard in de combinatie met de lage prijs en de goede service!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Paul Smits 29-08-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Super tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteitverhouding en klantvriendelijk geholpen in de winkel.
Zeker een winkel om in de toekomst weer iets te bestellen.

Reageer

Marc Molenaar 29-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima levering. Administratief ging er even iets mis omdat wij een factuur btw verlegd wilde. Moest daar jammer genoeg 2 keer voor bellen. Daarna snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BM .Sier 29-08-2018 In de winkel gekocht
De Dollard

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke winkel waar wij bij toeval terecht kwamen.
De levering was netjes op tijd.
Chauffeur was erg vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Moolebeek 29-08-2018 Via de website gekocht

Hele mooie producten te koop !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk via het internet...product wordt goed over geïnformeerd...levering is uitstekend...klantenservice is goed op de hoogte van de producten...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 29-08-2018 Via de website gekocht

Tijdig en zeer betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser werd snel geleverd en perfect geïnstalleerd. Als gezin met jonge kinderen wil/kun je niet lang zonder vaatwasser en via de keukenloods was dit zo geregeld. Niet alleen tegen een zeer scherpe prijs, maar ook nog eens zeer vakkundig geïnstalleerd met een open en prettige communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 28-08-2018 Via de website gekocht

Goede website, makkelijk bestellen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, makkelijk bestellen. Siemens oven gekocht, voldoende informatie op de site, duidelijke maat aanduiding, goede levering

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 28-08-2018 Via de website gekocht

Zeer makkelijk besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de webshop zeer makkelijk besteld.
Bij ieder product volledige omschrijving, dus je hoeft niet naar extra informatie te zoeken.
Aflevering prima geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. K. 28-08-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed advies.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden van te voren een aantal koelkasten op internet uitgezocht en kwamen naar de winkel voor de definitieve keus. Er waren windig van de door ons uitgezochte onderbouwkoelkasten te bekijken, maar we kregen goed advies. Wij zijn blij met onze aankoop. Snel geleverd door aardige chauffeur. Het enige is dat de deksel van de groentelade niet overeenkomt met de foto op de site.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KINT 28-08-2018 Via de website gekocht

Keurig en snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk en snel geregeld en afgehandeld. De vaatwasser is makkelijk te bedienen en een geweldige aanwinst

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Caroline 28-08-2018 Via de website gekocht

Geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site en daarbij prima hulp bij het definitief kiezen van het passende product! Er is nog contact opgenomen omdat er getwijfeld werd of de juiste afmetingen waren aangehouden. Gratis upgrade, dus nieuwere uitvoering van de afwasmachine. Plaatsing is prima verlopen. Geen klachten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aukje 28-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de aanschaf van een nieuwe keuken de tip gekregen om de apparatuur niet bij de keukenhandelaar te kopen maar via Keukenloods, omdat de apparatuur (in mijn geval) vele malen goedkoper kon.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erik 28-08-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Efficient geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel in Alkmaar is goed te bereiken. Wij werden goed, efficiënt geholpen. Wij hadden een specifiek probleem en dat werd zeer deskundig opgepakt en opgelost.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Victor Goumans 28-08-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bijna alle huishoudelijke apparatuur komt van de Keukenloods, het moet dus duidelijk zijn dat we meer dan tevreden zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corien 27-08-2018 Via de website gekocht

Service volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product correct volgens levertijd geleverd. Ben er erg tevreden over. Vlak voor levering bericht ontvangen wanneer en hoe laat product geleverd zal worden. Keurig op tijd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marthijn 27-08-2018 Via de website gekocht

Topservice en toplevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijzen. Goede uitleg en uitgebreide specs. Flexibel met maken bezorgafspraken.
Kortom, aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun Plugge 27-08-2018 In de winkel gekocht
Gouda

Uitstekende communicatie en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De prijs/kwaliteitsverhouding is uitstekend,de website is prima evenals de bezorging en montage kortom wij zijn enorm tevreden over de "keukenloods"!

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Dhr. Schumacher 27-08-2018 Via de website gekocht

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere bestelprocedure met duidelijke afspraken die ook nagekomen worden. Vriendelijke en vooral deskundige bezorger. Gekochte koel-vriescombinatie zeer concurrerend geprijsd. Snelle levering in overleg.
Gratis vaatje bier erbij, en bovenop die prijs nog een 100 Euro cash back korting van de fabrikant. Webwinkel was ook telefonisch goed te bereiken voor vragen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan 27-08-2018 Via de website gekocht

Prima bezorgtermijn

Algemene score

7,0
Prijs en levertijd prima. De chauffeur had moeite om het adres te vinden omdat zijn navigatie een wegafsluiting niet herkende. Hij moest mij bellen om te bedenken dat zijn telefoon ook kon navigeren...

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

kreuk 27-08-2018 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke benadering, snelle actief, prima prijs en snelle levering alsmede vakbekwaam gemonteerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Natasja 27-08-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle afhandeling en goede en correcte levering. Top service! Ook qua advies is er niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly Miedema 27-08-2018 Via de website gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede vlotte afhandeling van mijn koelkast, monteur verwijderde zelfs een plaat bij de muur ,die er niet hoorde ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.hoekstra 27-08-2018 Via de website gekocht

Goed geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed geholpen. Duidelijke communicatie ook toen we apparaten wilde wijzigen werd dit goed opgepakt. Een apparaat kwam als doa aan. Ze hebben hiervoor contact gezocht met de leverancier en dit netjes voor ons geregeld!
Goede communicatie

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jaco van Maaren 26-08-2018 Via de website gekocht

Goede communicatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods is een goed en betrouwbare leverancier van keukenapparatuur. Ik heb een inductiekookplaat gekocht en ben erg te spreken over prijs/kwaliteit maar vooral over de duidelijke informatie die ik vooraf kreeg over het bestelproces, het product en de serviceverlening. Topbedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 26-08-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, goede levering en een snelle plaatsing. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen.
Groet W

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anja Janssen 26-08-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goed advies en snelle levering !Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op advies van vrienden gaan kijken vanwege ruime keuze en scherpe prijzen, eerst op internet gekeken en toen toch maar eens gaan kijken in de showroom. Inderdaad ook daar een ruime keuze! Goed advies, duidelijke afspraken omtrent tijd en levering👍🏻

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Robbie 24-08-2018 In de winkel gekocht
veendam

vakkundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede tekst en uitleg over het product en zeer klantvriendelijk en behulpzaam en nemen de tijd voor je

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Wullems 24-08-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We kregen zelfs een inductie pannenset cadeau, waar we niks vanaf wisten. Prima levering, op tijd en volgens afspraak!! Top

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marcel 23-08-2018 Via de website gekocht

Goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle reacties via de mail zelfs laat op de avond nog. Spullen waren zo besteld en de nota werd via mail gestuurd. Top geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.postma 23-08-2018 Via de website gekocht

Snelle service,prima tijdsvak info!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima prijs,overzichtelijke site!keurige bezorging.Oude apparaat mee terug genomen,zit je daar ook niet meer mee!Top service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

aad 23-08-2018 Via de website gekocht

Prima op orde!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles makkelijk geregeld. Communicatie verloopt goed. Product keurig afgeleverd. Staat mooi in de keuken.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JBG 22-08-2018 Via de website gekocht

Great Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Good customer service. Very helpful in providing the right advice. Shop has good assortment enabling me to purchase all my kitchen requirements in one place

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 22-08-2018 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen, snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Bezorger had niet zijn vrolijkste dag en niet erg behulpzaam. Verder prima verlopen. Snel besteld en bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ton Oostdijk 21-08-2018 Via de website gekocht

Prima bedrijf , ruime keuze,altijd een passende oplossing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zie als bij de titel ,altijd een ruime keuze voor scherpe prijzen en een goede omschrijving van de producten zodat je een goede keus kunt maken voor vervangen van apparatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad Doedijns 21-08-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods

Vakkundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op een rustige en ontspannen wijze kregen wij uitleg oven de ovens waar wij in waren geinteresseerd. Dit heeft geleid tot aankoop van een oven waar wij heel tevreden over zijn.

Review criteria:

Goed

Reageer

Peter 21-08-2018 Via de website gekocht

Prima voor elkaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer concurrerende prijzen (stuk goedkoper dan mediamarkt, BCC of coolblue). We hebben inbouw koel-vriescombinatie gekocht en laten inbouwen. Vragen snel en adequaat beantwoord en bezorg en inbouwen keurig gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arjen 21-08-2018 Via de website gekocht

Bekwame mensen met een zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods heeft een goede scherpe prijs gegeven voor mijn 4 Siemens keukenapparaten. Ze geven tevens duidelijke informatie over de betreffende producten. De levering werd van tevoren goed en concreet via mail doorgegeven.

Reageer

Harry 21-08-2018 Via de website gekocht

Voortreffelijke afhandeling van de bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke omgeving. Even met een vraag telefonisch contact opgenomen. Zeer correcte info en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reitsma 21-08-2018 In de winkel gekocht
Hoorn

goede service

Algemene score

7,0
klantvriendelijkheid: scherpe prijzen. ruim assortiment, kundig in de producten oftewel ze wisten waar ze het over hadden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Jos 21-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop kwam via kieskeurig site naar voren, vanwege de goedkoopste .
Ook vonden we het prettig dat je een dagdeel kon aangeven voor de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Xzijou 21-08-2018 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 09:00 besteld en om 12:30 in huis. Dat is nog eens supersnel. En de prijs was ook meer dan prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keuken 21-08-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Uitgevoerd als besproken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop duidelijke informatie, juist geïnformeerd over leveranties en uitvoering van het werk.
Werk zonder problemen en netjes uitgevoerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Burak 21-08-2018 Via de website gekocht

Leverdatum was een beetje geschoven.

Algemene score

9,0
Leverdatum was een beetje geschoven. Dat was jammer, maar het is snel opgelost. Ben blij met dit product.

Reageer

Toon meer reviews