Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ton Oostdijk 21-08-2018 Via de website gekocht

Prima bedrijf , ruime keuze,altijd een passende oplossing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zie als bij de titel ,altijd een ruime keuze voor scherpe prijzen en een goede omschrijving van de producten zodat je een goede keus kunt maken voor vervangen van apparatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ad Doedijns 21-08-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods

Vakkundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op een rustige en ontspannen wijze kregen wij uitleg oven de ovens waar wij in waren geinteresseerd. Dit heeft geleid tot aankoop van een oven waar wij heel tevreden over zijn.

Review criteria:

Goed

Reageer

Peter 21-08-2018 Via de website gekocht

Prima voor elkaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer concurrerende prijzen (stuk goedkoper dan mediamarkt, BCC of coolblue). We hebben inbouw koel-vriescombinatie gekocht en laten inbouwen. Vragen snel en adequaat beantwoord en bezorg en inbouwen keurig gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arjen 21-08-2018 Via de website gekocht

Bekwame mensen met een zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods heeft een goede scherpe prijs gegeven voor mijn 4 Siemens keukenapparaten. Ze geven tevens duidelijke informatie over de betreffende producten. De levering werd van tevoren goed en concreet via mail doorgegeven.

Reageer

Harry 21-08-2018 Via de website gekocht

Voortreffelijke afhandeling van de bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke omgeving. Even met een vraag telefonisch contact opgenomen. Zeer correcte info en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reitsma 21-08-2018 In de winkel gekocht
Hoorn

goede service

Algemene score

7,0
klantvriendelijkheid: scherpe prijzen. ruim assortiment, kundig in de producten oftewel ze wisten waar ze het over hadden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Jos 21-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze shop kwam via kieskeurig site naar voren, vanwege de goedkoopste .
Ook vonden we het prettig dat je een dagdeel kon aangeven voor de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Xzijou 21-08-2018 Via de website gekocht

Supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 09:00 besteld en om 12:30 in huis. Dat is nog eens supersnel. En de prijs was ook meer dan prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keuken 21-08-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Uitgevoerd als besproken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop duidelijke informatie, juist geïnformeerd over leveranties en uitvoering van het werk.
Werk zonder problemen en netjes uitgevoerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Burak 21-08-2018 Via de website gekocht

Leverdatum was een beetje geschoven.

Algemene score

9,0
Leverdatum was een beetje geschoven. Dat was jammer, maar het is snel opgelost. Ben blij met dit product.

Reageer

Ed Smulders 21-08-2018 Via de website gekocht

Uitstekende en snelle dienst

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Één telefoontje en de zaak is beklonken! Daarna een snelle levering tegen een zeer concurrerende prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HvdW 21-08-2018 Via de website gekocht

Top zaak en met top monteur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het begon al met de order en de voorbereidende werkzaamheden over de vervanging van een inbouwkoelkast, die waren zeer kundig en professioneel. Maar de vakkundigheid , precisie en netheid van de monteur (..) deed me de mond openvallen. Super netjes ingebouwd en opgeleverd. Wat een vakman !! Chapeau

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DenMar 21-08-2018 Via de website gekocht

alles prima en snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
levering iets later dan gepland, maar werden hierover keurig op de hoogte gehouden. Prijs/kwaliteit is top!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 21-08-2018 Via de website gekocht

prima service

Algemene score

8,0
Goede informatie en hulp bij het uitzoeken welke koelkast in onze 20 jaar oude keuken nog paste. En dat was niet eenvoudig.
Uitstekende praktische monteur die de kast prima en snel plaatste. Hij liet ons na demontage van de oude koelkast ruim de tijd om schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Robbie 21-08-2018 Via de website gekocht

Goeie prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Service was goed en levering ook zoals afgesproken.
Ik zou hier zeker nog producten kopen in de toekomst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Victor Goumans 21-08-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meer dan uitstekend geadviseerd en geholpen, met als gevolg dat we daarna nog drie inbouwapparaten hebben gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel P 21-08-2018 Via de website gekocht

ALLES IN ORDE !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, levering wel iets langer dan op website gepromoot maar hiervan wel tijdig op de hoogte gebracht.
Super service van de chauffeur bij levering.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 21-08-2018 Via de website gekocht

Snel, en voor prima prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben 3 jaar geleden een Miele wasmachine en Miele droger gekocht omdat de prijs concurrerend was.
Voor onze oven en inductieplaat kwamen we weer bij Keukenloods uit vanwege de prijs. En wij wisten uit ervaring dat de service prima is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees Volkers 20-08-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Prima allemaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie, breed gesorteerde winkel. Geen airco overigens, maar ondanks dat goede service en uitgebreid antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 20-08-2018 Via de website gekocht

Super fijn geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Online een vriezer en een koelkast gekocht. Voor het juiste advies is het klantcontactcentrum eenvoudig te bereiken. Snelle service en goede hulp bij het afleveren. bovendien een leuk presentje ontvangen!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RKrans 20-08-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik was blij verrast met de meedenkende houding van de medewerkers.
Uitstel van leveren was geen probleem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W.E.Vunderink 18-08-2018 Via de website gekocht

Ze weten waar ze het over hebben!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Omdat ik bij deze winkel de hulp kreeg die ik nodig had voor de aanschaf van een inductie fornuis. Het gemiddelde fornuis paste niet bij mijn electra maar hier werd precies uitgezocht wat wel kon. En het hoe en waarom werd geduldig uitgelegd aan de telefoon. Bedankt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Ugchelen 18-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering concurrerende prijs en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In vergelijking met andere leveranciers kwam Keukenloods er qua prijs heel gunstig uit. Uit een eerdere aankoop wist ik dat er goede service geleverd zou worden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rachida 18-08-2018 Via de website gekocht

Top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en behulpzame, goede service bij het leveren van de vaatwasser het apparaat vakkundig gemonteerd en getest korte instructie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Kooij 18-08-2018 In de winkel gekocht
Almere

wij Zijn zeer tevreden over verkoper en installateur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waren al lang op zoek naar kookplaat en afzuigkap.
Gingen bij jullie naar binnen en slaagden meteen.
Verkoper was ok en ook de monteurs geweldig.
Echt super wij zijn heel tevreden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ilse Smaling 17-08-2018 Via de website gekocht

Klantvriendelijk en prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting, adequaat afstemmen voor plaatsing, heldere verkoopopdrachten en zeer goede service van de monteur!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Carla 17-08-2018 Via de website gekocht

Van A tot Z toppy !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het ging om een grote kookplaat en dan ben je toch wel bezorgd. Maar alles is goed gegaan. De site is duidelijk en het bestellen ging simpel, ook de voorwaarden duidelijk aangegeven, zeeeeeer belangrijk. Je kunt kiezen voor te pinnen bij levering en dat vind ik heel belangrijk. Genoeg mails met bevestiging van bestelling en levering, de chauffeur belt als hij eraan komt, super. 7 dagen uitpakgarantie, geweldig. Aardige chauffeur en heeft het pakket tot in de keuken gebracht. Alleen maar lof. Estel maar met een gerust hart.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Coomans 17-08-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Van advies tot montage in een woord top!

Algemene score

10,0
Vanaf het moment van advies vragen aan medewerker en meedenken, op de hoogte houden op mail, contact met montageafdeling tot daadwerkelijk monteren door professionals zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia derkx 17-08-2018 Via de website gekocht

De service waren boven verwachting. Geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop gevonden op de website. Was blij met het apje dat ik kreeg dat er nog kookplaten waren, passend bij mijn keuze en portomonai. Dank u voor deze service. Het leek of de shop mij persoonlijk kennen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 17-08-2018 Via de website gekocht

Arme bezorger kwam 'alleen' met de mega koelkast aanzeulen.

Algemene score

5,0
Allereerst ben ik superblij met het product!
Maar met de service en de situatie ben ik niet gelukkig.
De bezorger zou tussen 10 en 13.00 komen en dat heeft hij net gehaald. Op zijn 'papieren' zag ik dat de planning nu al vertraging opliep. Hij parkeerde 50 meter verder in de straat, terwijl er voor de deur parkeerruimte genoeg was. Daarbij raakte hij met het het lossen van de vracht een andere geparkeerde auto. Hij kon in zijn eentje nauwelijks de koelkast over de drempel tillen bij de voordeur. Ik kon hem (ik weeg nog geen 50kg) niet echt helpen. En dat moet ook niet verwacht worden! Met moeite was het product binnen en liet het in de grote doos achter. Ik kon niet eens zien of er wel inzat wat ik besteld had. Het duurde allemaal langer dan nodig. Ik vind dat bezorging/rijden met 2 personen moet gebeuren.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 17-08-2018

Beste,

Goed om te lezen dat je tevreden bent over de koelkast! Wat betreft het bezorgen van de koelkast. Als het bijvoorbeeld niet nodig is om een product naar boven te brengen dan komt een bezorger in zijn eentje wanneer dit mogelijk is. Het klopt inderdaad ook dat de koelkast niet is uitgepakt, omdat dit alleen wordt gedaan wanneer er ook wordt gekozen voor montage door een van onze monteurs. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Groet, Emma.

Reageer

Phine 17-08-2018 Via de website gekocht

Top service/vriendelijke meedenkende medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jullie werden aanbevolen door Bruynzeel.
Daar heb ik geen spijt van gekregen.
Wat een vriendelijke behulpzame mannen.
Die twee zijn super op elkaar ingespeeld en kennen hun werk als de besten.
Bedankt mannen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daphne 17-08-2018 Via de website gekocht

Verrassend goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een vaatwasser besteld en betaald. De binnendienst was zo attent me te vragen of ik zeker weet dat ik de goede maat heb besteld om zo onnodig retour(kosten) te besparen. Het bleek dat de maat inderdaad niet goed was. De bestelling geannuleerd en geld meteen retour gekregen. Later samen met binnendienst een goede maat uitgezocht en vervolgens alsnog besteld. Top service! Wetende dat ik enorme Cool Blue fan ben. Maar door de verrassend goede service ben ik dit keer toch overstag gegaan en zal ik keukenloods ook zeker aanbevelen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 17-08-2018 Via de website gekocht

Bij Keukenloods is de klant nog steeds koning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat Keukenloods belooft naar bestelling, keukenproducten, kostprijzen, levering, op de hoogte houden,... toe, dat heeft Keukenloods ook gedaan voor onze Atag keukentoestellen én dit aan een veel betere prijs dan eerder waar in België.

Alvast voor Belgen is Keukenloods een aanrader voor Atag - Pelgrim toestellen gezien de prima afhandeling en service aan een veel lagere prijs voor exact dezelfde Atag - Pelgrim toestellen als in België te koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Cornelese 17-08-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Service in aflevering en plaatsing is zeer goed verlopen.

Algemene score

9,0
heb al meerdere apparaten aldaar gekocht zeer tot mijn tevredenheid.
Alle afspraken omtrent aflevering en plaatsing zijn correct verlopen en uitgevoerd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rutger 17-08-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering op tijd tot aan de keuken. Duidelijke communicatie. Zeer tevreden met de service en zou deze webshop aanbevelen bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilhelmina 17-08-2018 In de winkel gekocht
Waterland/het Schouw

levering en monteren inbouwkoelkast.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen om een koelkast te vinden met voor nu een afwijkende maat. Montage is ook goed gegaan door een rustige vriendelijke monteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Faber 17-08-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Werden bij binnen komst goed geholpen en samen het juiste produkt uit gekozen en zijn erg blij met het produkt

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bert 17-08-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al eerder iets besteld naar tevredenheid ,word snel geleverd en goede prijs.
Duidelijke omschrijving op de website.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dimitri 17-08-2018 In de winkel gekocht
Zaandam xxl

Goede geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Jullie waren bijna de goedkoopste op het internet mede door de fysieke winkel in zaandam hadden wij voldoende vertrouwen om onze aankoop bij jullie te doen

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

peverelli de vries 17-08-2018 In de winkel gekocht
almere

heel goed en prettig geholpen !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heel prettig en goed geholpen , nemen de tijd voor je als klant
krijgt een goed advies en duidelijke uitleg.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Maria Wieberdink-Kooiman 17-08-2018 Via de website gekocht

vlot geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op internet zochten we een wasdroger, al gauw kwamen we op jullie site, even gebeld en opgehaald.
Ik werd vriendelijk ontvangen, kreeg lekkere koffie en de droger werd ingeladen, helaas was er een ongeluk gebeurd in Hoevelaken en werd ik via Almere naar huis geleid.
Hij moet nog geinstalleerd worden, want er moet een gat in de muur gemaakt worden en nu zijn we druk met de tuin bezig, na al die droogte. Ik zou de handleiding per mail krijgen en die heb ik nog niet gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny 17-08-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed en snelle levering . Vragen beantwoorden ze snel en vakkundig . Bestel graagmijn spullen bij hun

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. Scheffer 17-08-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De afspraken welke gemaakt zijn, zijn nagekomen. De communicatie was ook goed!! We werden goed geholpen en geadviseerd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

tom 16-08-2018 Via de website gekocht

top sevice's

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
verkeerde fornuis geleverd, mocht het 2 weken gebruiken ivm vakantie, daarna probleemloos omgewisseld. top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 16-08-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
Bestelling geleverd doch niet het juiste model echter goed hersteld binnen heel korte termijn. Heel betrouwbaar!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Carmen Franssen 16-08-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om half een 's nachts besteld, om 15.00 geleverd. Duidelijke website maakt keuze gemakkelijk. Prima service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 16-08-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima personeel zeer kundig we hebben een prima voorlichting gekregen aan gaande onze wensen . En goede uitleg

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

manuel 16-08-2018 Via de website gekocht

snelle goede service en ook de inbouw was formidabel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
site was goed en de hulp aan de telefoon was perfect . heeft mee gezocht naar de oude bosch vaatwasser, want maten nemn van iets wat ingebouwd zit is ni gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-08-2018 Via de website gekocht

Super Service, bis auf die Lieferung

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ich hätte eine höhere Bewertung gegeben, aber es kam nur ein Mann um den 120 kg schweren Kühlschrank zu liefern. Normal finde ich es auch das der Kühlschrank ausgepackt wird und der Verpackungsmüll mitgenommen wird.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Paul 16-08-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijke website, mooie prijzen en snelle levering. Hebben ontvangen wat wij hadden besteld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews