Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. de Wit 15-11-2017 Via de website gekocht

Goede service en contacten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede site, snelle beantwoording van telefoontje.
Nieuwe kookplaat gekocht en laten monteren. Na levering van fabrikant aan de Keukenloods, hetgeen wel even duurde, volgde onmiddellijk een afspraak, stipte afhandeling op klantvriendelijke wijze. Netjes en goed gemonteerd. Prima!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bob 14-11-2017 Via de website gekocht

lang moeten wachten

Algemene score

5,0
prijs was bepalend, lange levertijd en een broekie die hem kwam afleveren, maar goed hij staat op zn plaats.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Karin Keerssemeeckers 14-11-2017 Via de website gekocht

Blij, dat ik de Keukenloods heb ontdekt!!!!

Algemene score

10,0
Thuis uitzoeken wat het beste bij je past!!! Even online vragen of de inbouwkoelkast past, deze vraag werd snel beantwoord.
En bestelling geplaatst, keurig in onderling overleg bezorging/plaatsing datum afgesproken. Ook, dat was iets wat vlekkeloos
verliep. Bezorging/plaatsing keurig op tijd en goed!!!! Chapeau!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dik voor Mekaar 14-11-2017 Via de website gekocht

Prima communicatie over de order

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en duidelijke reactie op vragen voorafgaand aan aanschaf van en inductie kookplaat. Na bestelling bleek de levering wat langer te duren maar daar is onmiddellijk contact met mij over opgenomen. En tenslotte toch nog iets sneller dan beloofd geleverd. Allemaal dik in orde dus. En dat voor een prima prijs!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

K2 14-11-2017 Via de website gekocht

Inductie kookplaat AEG

Algemene score

8,0
Snelle levering. Voor telefonische navraag over het aansluiten werd ik doorverwezen naar AEG. Goed opgelost dus inmiddels lkr aan het koken!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

NM de Jong 14-11-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

klant gerichte hulp bij aankoop

Algemene score

8,0
verkoper luistert naar beweegreden voor aankoop en adviseert op prijs/kwaliteit en vooral tot onze tevredenheid.
het was niet de 1e keer dat wij hier een aankoop deden en nog steeds naar volle tevredenheid.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Nicolaas 14-11-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Goede Servicie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geholpen en goede prijsafspraak kunnenmaken.
Levering in goed overleg en op juiste Tijd geleverd zoals aangeven door Keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frank Reijnders 14-11-2017 Via de website gekocht

Perfect geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service, supersnel, nog bedankt hiervoor, alles was heel snel geregeld en nog telefonisch contact gehad over de betaling, supervriendelijk te woord gestaan.
Frank.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seafox 14-11-2017 Via de website gekocht

super tevreden

Algemene score

10,0
overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel die je te woord staan als je je gekochte spullen komt halen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 14-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vaatwasser was niet op voorraad en toen mochten we een ‘duurder’ exemplaar uitkiezen voor dezelfde prijs!👍👍

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 14-11-2017 Via de website gekocht

Goede service, snel en vriendelijke chauffeur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had de reviews gelezen en vond het goed genoeg om hier n koelkast te kopen, al onze wensen werden vervuld omdat we de koelkast eerder wilden hebben ivm renovatie keuken.
Vriendelijk behandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hesz 14-11-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk en behulpzaam personeel. Geven goed advies, ben zeer tevreden met de aankoop. Ik kan de webshop een ieder aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 14-11-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Matig matig matig

Algemene score

5,0
Ik bestelde op vrijdag een koelkast in de winkel in Amsterdam. Vreemd genoeg was deze niet op voorraad maar zou echt de dinsdag worden afgeleverd bij mij thuis. Dinsdag de gehele dag gewacht maar geen koelkast. Woensdag ochtend meteen gebeld en hij zou echt die woensdag worden afgeleverd. Op mijn vraag of dat met TNT Post zou gebeuren konden ze niet meteen antwoord geven. Dat zou juist extra frames zijn omdat hij dan de dag daarvoor zou moeten worden aangeboden. Uiteindelijk heb ik zekere voor het onzekere moet nemen en de koelkast in de kop van Noord-Holland zelf opgehaald. Matige service slechte aflevering. Het enige voordeel zou de prijs kunnen zijn maar als je daar je brandstof kosten voor moet Meerekenen zou ik op andere plaatsen veel voordeliger zijn uitgeweest

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

H.jansen 14-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze. Goede shop aanrader voor ander mensen. Goede service en zeer snelle levering. Levering correct

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo 14-11-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na al eerder bij deze winkel iets gekicht te hebben zijn wij wederom bij de keukenloods zaandam terecht gekomen voor de duidelijke en professionele toelichting op onze aankoop.

Review criteria:

Goed

Reageer

CI 14-11-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Allerlei eliektro toestellen.
Makkelijk, zeer klantvriendelijk en korte leveringstermijn.
Dienst verkoop is zeer behulpzaam bij vragen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 14-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site.
Aangeboden apparaat voldeed aan alle verwachtingen
Levering was snel.
Helpdesk reageert snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

B.Gerritsen 14-11-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Het gemak van keukenloods apparaten.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eindelijk het plezier in het koken terug gevonden en het lijkt wel dat het ook nog eens veel sneller gaar.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lot 14-11-2017 Via de website gekocht

Klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond een prachtig fornuis bij Keukenloods en de klantenservice was/is erg goed. Ook de bevestiging per mail is erg prettig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bas 13-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende aankoop voor een scherpe prijs ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk overzichtelijk net zolang filteren dat er een passend apparaat voor je in voorraad is en ook binnen redelijk tijdstip afgeleverd wordt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 13-11-2017 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk site on te bestellen.
Prima levering mooi op tijd en oude apparaten weer mee retour genomen.
Als ik weer keukenapparatuur nodig heb zal ik hier weer kopen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

André 13-11-2017 Via de website gekocht

Super snel geleverd voor een goede prijS

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege de prijs gekozen en de snelle levering : allebei waar gemaakt. Ben zeer tevreden (en mijn partner ook).
De website was duidelijk en eenvoudig en het gezochte product was makkelijk te vinden. De betaling verliep snel en de levering was zoals beloofd de volgende dag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rachid el Bachiri 13-11-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Leverafspraak niet nagekomen !!

Algemene score

2,0
Op basis van een bezoek aan Keukenloods Utrecht gekozen voor een kookplaat die op voorraad was omdat mijn huidige kookplaat het begeven had. Kookplaat kon in de week erop al worden geplaatst.

Helaas is de kookplaat 4 weken later pas geleverd en na een belletje kreeg ik zelfs als advies om dezelfde kookplaat zelf in Almere op te halen omdat ze er daar wel een op voorraad hadden. Ik kon daarna zelfstandig een afspraak maken voor de plaatsing van de kookplaat. Maw slechte service wat mij betreft.

Als klant hoor je worden ontzorgd en vooral als je vooraf op basis van een verwachte leverdatum pas tot koop overgaat. Voel me dus in de maling genomen.

Ik ben 39 jaar oud en heb eigenlijk nog nooit ergens een klacht over ingediend dus dat zegt wel iets over het gevoel wat ik eraan heb overgehouden.
Officiele reactie van Keukenloods 14-11-2017

Beste Rachid,

Wat vervelend dat je onze service als slecht hebt ervaren. Ik heb contact gehad met de winkel en even uitgezocht wat er mis is gegaan. In dit geval is het een vervelende samenloop van omstandigheden geweest. Het leveren vanuit de leverancier duurde langer dan normaal, hierdoor konden wij de kookplaat niet eerder leveren. Mijn excuses hiervoor. Ik hoop dat je ondanks alles toch veel (kook)plezier beleefd aan deze kookplaat. Mocht ik nog iets kunnen betekenen dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Gerard Oudshoorn 13-11-2017 Via de website gekocht

Prima service en informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima informatie m.b.t. levertijen, concurrende prijzen en snelle levering.
Makkelijke en duidelijke website met overzichtelijke informatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grada 13-11-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Duidelijke website! Inductiekookplaat. Het enige jammer was dat het apparaat 1cm breder was dan op de verpakking stond. Dat vergde enig maatwerk in het aanrechtblad!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DVL Houten 13-11-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Belofte maakt schuld... Keukenloods doet wat ze belooft!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helder verhaal op de site, daarna, omdat het voor ons toch in de buurt was ook even langs de winkel geweest en ook daar prima geholpen.
Toen ook nog eens bleek dat het apparaat snel geleverd kon worden (tegen een zeer marktconforme prijs) waren we natuurlijk helemaal blij. Het afleveren (en meenemen van de oude apparatuur) ging van een leien dakje. Kortom... DIK TEVREDEN

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

José 13-11-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima winkel in Nederweert. Uitleg van de medewerker goed. De geweldige service bestond eruit dat ik een goedkopere Siemens vaatwasser wilde kopen en aangezien deze uitverkocht was ik zonder meerprijs de opvolger van deze vaatwasser kreeg.
Alleeen bij levering vond ik het jammer dat keukenloods vanaf 07.00 uur s'ochtends uitlevert. En dat is voor pensionada's erg vroeg.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Sandra van der Velden 13-11-2017 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Heel goed telefonisch geholpen nadat ik maten van vaatwasser had gemaild. Werd s'avonds nog terug gebeld! Wel erg jammer dat de vaatwasser pas twee en halve week geïnstalleerd kon worden terwijl de levertijd van vaatwasser maar 1 dag duurde. Wij hebben toen onze klusjesman de afwasmachine laten istaleren anders hadden we de vaatwasser hier niet besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Rob Willemsen 13-11-2017 Via de website gekocht

Erg tevreden: klantvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Order netjes verwerkt, scherp geprijsd en de bezorging verliep prima. Wij werden erg goed op de hoogte gehouden van de leveringstijd e.d.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 13-11-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goede mensen voor het ontwerpen van keuken tekeningen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij aanschaf van een keuken in Roosendaal onwijs super geholpen door Walter. Ontzettend veel
Geduld. Goede adviezen. En een super keuken op papier. Nu nog afwachten hoe deze in het echt is.
Pas geleden een vaatwasser gekocht. Op dat moment genoeg aandacht van een ander personeelslid. Totdat we betaald is. Ik nog vragen had. En ik helaas niet meer bestond. Beetje jammer. Gelukkig was walter daar weer en heeft mij toen weer goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Maryzuma 13-11-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering door nette jongeman keurig in de woonkamer gezet. Zeer tevreden. Apparaat (Atag combimagnetron) voldoet aan de verwachtingen. Prijstechnisch zijn ze de goedkoopste. Top👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje boek 13-11-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Fijne service ,ruime keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben hier super goed geholpen, tevreden weggegaan met een koelkast vriezer en een elektrische kookplaat. Alles werd rustig uitgelegd en een hele fijne levering.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Houben 13-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na order plaatsen bleek het artikel niet meer leverbaar,maar we kregen binnen 5minuten een uitstekend alternatief voor dezelfde prijs aangeboden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

schellings 13-11-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij waren eerst naar media markt zit op de hoek om een kookplaat weten er zelf niks van hij zocht er 1 op op internet en zegt bestel die thuis maar daar kom ik dus niet meer wij naar keukenloods kom daar met de zelfde vraag willen een kook plaat die man is erg vriendelijk legt uit wat het verschil van de kookplaten is en hij besteld er 1 voor ons en 2 dagen erna is hij in huis daar heb je wat aan ik raad dus nu iedereen aan om daar heen te gaan wat een top service en ze hebben er verstand van daarom kom ik juist ik heb dat niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 13-11-2017 Via de website gekocht

Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
1.Goed advies via telefoon
2. bestelling optijd en snel geleverd en betaling met pin bij de levering
3. product prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 13-11-2017 Via de website gekocht

Prima website en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We waren op zoek aar een afzuigkap, en via Google kwamen We op de site van keukenloods terecht. Het is een overzichtelijke site en scherpe prijzen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanny 13-11-2017 Via de website gekocht

Gewoon alles goed zoals je mag verwachten!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor het eerst hier iets gekocht, zonder problemen. Eerst nog even gebeld met een vraag. Die werd goed beantwoord.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer tevreden klant 11-11-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In deze shop beste prijs voor de door ons gewenste vaatwasser gevonden. Informatie over product volledig en juist. Levering binnen 24 uur waargemaakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wes 10-11-2017 Via de website gekocht

Bestelling keuken apparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, vriendelijke personeel aan de telefoon en denkt met je mee.
Levering conform afspraak zonder schade.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beens 10-11-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Keurige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voldoende keuze en deskundig advies over de keukenapparatuur, daarnaast een prettige omgang met de medewerkers.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merien 10-11-2017 Via de website gekocht

Geen communicatie

Algemene score

1,0
De bestelling - waarvan de site de suggestie gaf dat het gewoon op voorraad is - is er nog steeds niet. Het weeknummer voor levering wordt stilletjes opgehoogd. Geen communicatie vanuit de shop. Heel teleurstellend.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 13-11-2017

Beste Merien,

Wat vervelend dat de bestelling nog niet is geleverd. Zou je een ordernummer kunnen mailen naar emma@keukenloods.nl. Dan ga ik kijken wat ik voor je kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Rob 09-11-2017 Via de website gekocht

2e aankoop wederom perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keukenloods biedt apparaten tegen een gunstige prijs. Levering zoals afgesproken. Oude apparaat wordt meegenomen. Prima prijs-kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.van der Munnik 09-11-2017 Via de website gekocht

service uitstekend, ook de montage.alles op tijd geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik zocht naar een keramische kookplaat, en bij keukenloods was de prijs veel aantrekkelijker dat scheelde 300,00 eur..was niet op voorraad, maar kwamen de levertijd tot op de dag na .ook de montage meteen geregeld.ze belde zelf wanneer ze kwamen, wat ik niet verwacht had ,maar top ook de jongens van de montage, alles liep op rolletjes, kan keukenlood aanbevelen.ben niet zo dat ik veel op internet koop.maar dit is prima gegaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RLee 09-11-2017 Via de website gekocht

Netjes volgens afspraak geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop heb ik gevonden via Google. Ik heb gezocht naar een vlakschermafzuigkap en kwam bij keukenloods uit wegens de prijs.
Daarna verder gekeken op de website. Duidelijke site, goede vergelijkingskracht en uiteindelijk voor een scherpe prijs (vergeleken met concurrent) de afzuigkap besteld.

Levering heeft netjes in de juiste week plaatsgevonden.
Prima no-nonsense afhandeling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kookliefhebber 08-11-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb even gebeld met de klantenservice omdat ik aanvullende vragen had. Prima geholpen en vervolgens eenvoudig online besteld! Op afroep laten komen en perfect binnen het afgesproken tijdvak afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny janssens 08-11-2017 Via de website gekocht

makkelijk en snel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte besteling en levering van smeg vaatwasser. Model dat we hadden gekozen werd echter niet geleverd. Wel een smeg maar een model hoger! Was ook kwe inbouw geen enkel probleem. Een van de ondersteunde pootjes voor recgts ontbrak? Moet reeds vanuit fabriek zijn geweest daar geheel perfect was ingepakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JVB 07-11-2017 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering kon in twee keer, goede prijs gekregen. Er misten enkele schroeven (uit de doos gevallen bij transport) deze worden nagestuurd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zuidema 07-11-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site. Snelle en duidelijke communicatie. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Vriendelijke en behulpzame bezorger.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fientje 07-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede snelle levering en leuke prijs.
Zeker een aanrader.
Wij hebben zelf de montage gedaan dus daar kan ik geen oordeel over geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 07-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben gekozen voor de keukenloods omdat daar de wasmachine die wij wilde het voordeligste was.. de chauffeur was zelfs zo aardig om de wasmachine binnen te brengen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews