Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22620 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1949 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods krijgt een dikke 10. Waren alle webshops maar zo goed.
Goed product tegen lage prijs (onze Indesit vaatwasser was na 21 jaar uitgewassen, daarom een nieuwe besteld).
Fantastisch, Keukenloods neemt even de moeite om telefonisch uitgebreid te dubbelchecken of de door ons bestelde inbouwvaatwasser inderdaad wel exact de afmetingen heeft die we nodig hebben.
Verder erg flexibel en meewerkend wat tijdstip van levering betreft (volgende dag in huis, ook dat maken ze waar).
Vaatwasser is netjes in de keuken gezet en de oude werd zo meegenomen.
Top!!

Reageer

Desiree 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, vriendelijk en netjes
Heel makkelijk om het online te bestellen
We moesten wat wachten op afspraak montage, maar die was uiteindelijk perfect!

Reageer

Frank van Hulst 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een goede en duidelijke site. Bellen meteen terug als je de order hebt besteld.
Maken duidelijke afspraken over de maten en leveren op gestelde datum.
Ook het inbouwen ging perfect.

Reageer

mat 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze site was duidelijk in wat ik zocht en montage was heel goed te doen
de levering was zoals afgesproken en op tijd

Reageer

jc strootman 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb voor de derde keer een aanschaf gedaan bij de keukenloods en de service is gewoon top!!!

Reageer

Martin, zeeland 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke website, goede informatie. Medewerkers zijn altijd bereikbaar en reageren snel op vragen.
alle afspraken keurig nagekomen en volgens planning geleverd.

Reageer

schmitz 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ja hele fijne winkel snelle levering echt fijn zo snel alles binnen te krijgen

Reageer

Marcel 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super concurerende prijzen, snelle levering. Omschrijving produkt klopt precies.

Reageer

Marcel 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super! de levering was strak op tijd! keurig gedaan! vriendelijke gasten.

toppers! ik kan ze aanbevelen!

Reageer

Mohamed 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een zeefje voor een spoelbak besteld.Heel goede service van keukenloods.kon het de volgende dag ophalen in een filiaal.Ben heel erg tevreden met het geleverde service

Reageer

Robbert 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Producten zijn in de shop makkelijk te vergelijken en duidelijk omschreven.
Producten zijn scherp geprijst.
Service is uitstekend, duidelijke emails met leverings voorwaarden en bezorgmoment.

Reageer

Dhr Bellen 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel met kwalitatief hoogwaardig spul!
Winkelpersoneel met ervaring en advies.

Reageer

Marco 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk goede aanbiedingen te vinden. Heldere instructies over de bestellingsproces.

Reageer

Cor 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles klopte. Deskundig en vriendelijk personeel in de winkel en evenzo bij het inbouwteam.

Reageer

Toine 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel, goede prijs en de voor/nazorg is goed. Kortom alles wat je zoekt als je online aankopen wil doen.

Reageer

M 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb 2 weken geleden naar volle tevredenheid een wasmachine gekocht bij keukenloods. Snelle levertijd en goede service. De oude wasmachine nemen ze ook mee retour. Ander voordeel is dat de prijs voor dezelfde wasmachine tientallen euro's goedkoper was dan menig andere (web)winkels. Al met al een aanrader.

Reageer

Richard 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Enigste minpunt was dat de levering door ontbrekende onderdelen 2 weken langer duurde dan afgesproken maar verder was alles prima naar wens.
Mail contact en telefonische contact was prima naar wens.

Reageer

C 26-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, overzichtelijke site en snelle, nette levering!

Reageer

Pieter 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service! Telefonisch contact opgenomen om bijkomende informatie op te vragen welke ik vervolgens vlot kreeg. Daarna kon ik in dit zelfde gesprek ook de beide keukentoestellen eenvoudig bestellen en thuis laten leveren. De levering (in België) gebeurde zeer stipt en met een super vriendelijke en behulpzame courier.

Reageer

Verkleij 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en duidelijk geholpen en een zeer correcte levering en plaatsing.

Reageer

Rfokkink 25-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste keukenloods
Voor een poosje geleden zijn wij mijn man en ik bij jullie geweest.
Wij zijn heel vriendelijk geholpen door een jonge man en hebben een mooie en fijne afzuigkap gekocht.
Als ze ons vragen waar we de afzuigkap hebben gekocht dan is dat bij de keukenloods.

Met vriendelijke groet Reint en Rikie Fokkink

Reageer

H. Calik 24-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online besteld en zelf opgehaald. Online bestellen ging super makkelijk en bij het ophalen erg vriendelijke medewerker. De kookplaat heb ik al in gebruik en bevalt uitstekend. De oven staat nog in verpakking die ga ik binnen 2 weken inbouwen. Al met al super service en geweldig apparatuur..

Reageer

Rob 24-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle en correcte levering. Prettig dat er binnen 24 uur geleverd kan worden bij defect apparaat

Reageer

Harm 23-02-2019

Algemene score

8,0
Wij zijn tevreden over de levering en oplossingen die geboden zijn bij tijdelijk niet leverbaar product.

Reageer

Van den Ende Tom 23-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door een zoekfunctie op internet naar een zeldzaam en specifiek model van een koel/vriescombinatie terecht gekomen bij Keukenloods.nl. De prijs/kwaliteit verhouding van het toestel was uitmuntend door de eindejaarspromotie. De verkoopservice was eenvoudig en duidelijk. Vanuit België was een hele trip maar het was het meer dan waard!

Reageer

Stephan 22-02-2019

Algemene score

10,0
Inductiekookplaat besteld en opgehaald. Super snel, goedkoop en top service.

Reageer

A 22-02-2019

Algemene score

6,0
je ontvangt geen track and trace van te voren. en je krijgt de dag zelf pas te horen wanneer het pakket geleverd wordt. vind ik erg ouderwets. kan beter :)
Officiele reactie van Keukenloods 22-02-2019

Beste A.,

Bedankt voor het plaatsen van de review. Werd jullie bestelling bezorgd door PostNL of door onze bezorgdienst? Alleen bij verzendingen van PostNL ontvang je namelijk een Track & Trace - code. Wanneer onze bezorgdienst dit doet ontvang je op dag zelf een tijdsindicatie.

Groet, Emma.

Reageer

Hoeven 22-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hebben keurig meegewerkt met het uitzoeken van de juiste inbouwmagnetron voor onze keuken. Kleine afmetingen.

Reageer

VTD 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service is uitmuntend en we hebben uitgebreid vakkundige uitleg en advies gehad tijdens ons bezoek.
Ze werken met zeer realistische prijzen. Prijs-kwaliteit is gewoon goed. Voor iedereen wat.

Reageer

H. Parren 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima internetshop. Goede service en snelle levering. In de internetshop is een groot assortiment aan keukenapparatuur te vinden. Heel overzichtelijk en met prima prijzen. De zending is na bestellen goed te volgen. Voor mij de volgende keer weer een keukenapparaat bij de Keukenloods.

Reageer

Ton Mantel 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben uitermate tevreden over de levering van mijn combimagnetron door de Keukenloods. De afspraken zijn prima nagekomen.

Reageer

J van Tilborg 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette winkel en scherpe prijzen en goed geholpen
Er is ook veel keus en aanbiedingen

Reageer

Frank Janssen 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn ervaring bij de aanschaf van mijn inductiekookplaat en bijbehorende oven zijn alleen maar positief. Goede voorlichting in de winkel, zonder opdringerig te zijn. Op tijd gewaarschuwd wanneer de installatie zou plaatsvinden. De plaatsing werd zeer professioneel uitgevoerd.

Reageer

Elly 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product in de winkel afgehaald. Keurig geholpen en aldaar nog veel inspiratie opgedaan.

Reageer

José 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering van mijn Miele combi oven.
Mooi apparaat en past prima in mijn keuken

Reageer

Stephan van den Berg 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aanschaf betreft een inductie kookplaat.
Allereerst bestel je vanwege de juiste prijs/leveringsvoorwaarden. Keukenloods verkocht het product voor de laagste prijs en kon het product uit voorraad leveren. Op de dag van levering, werdt er netjes 15minuten van te voren telefonisch contact opgenomen zodat men er zeker van kon zijn dat ik thuis was.

Bij de installatie van de kookplaat, liep ik tegen een montage uitdaging aan. Hierover heb ik telefonisch contact opgenomen en zeer snel kwam er een heldere oplossing.

Al met al dus zeer tevreden.

Reageer

Eva 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De oven functioneert prima, makkelijk te installeren.
Alleen de bezorgdienst is de bezorgtijd een voorkeur en dat vindt ik niet echt redelijk voor zo’n duur product. Dit houdt in dat je de ochtend aangemeld staat en een dag van te voren dat de oven in de middag komt...

Reageer

Wilma 21-02-2019

Algemene score

8,0
In de vestiging Veendam hebben ze een zeer goede service en denken ze echt met je mee wat een goede oplossing voor je kan zijn.
Er waren wat problemen met het bezorgen maar na aanleiding van de klacht hierover is dit netjes opgelost.

Reageer

Adri de Jong. 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke behandeling. Ook de simpelheid van de medewerkers. Ook de deskundigeheid is voldoende.

Reageer

Petra 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In november een bestelling geplaatst bij keukenloods. Maar aangezien we pas twee maanden later alles nodig hadden was het geen probleem om op een later tijdstip te leveren.
Met de verkoper gesproken over de spullen die ik nodig had. Maar ik werd later terug gebeld dat de vaatwasser niet zou passen. Dus ze denken ook nog mee!
Ik zeg super service zou zo weer bij hun bestellen.

Reageer

Klaas Valstar 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
veel keus, duidelijke site, goede fotos en tekeningen er bij, makkelijke omruil procedure, soepel personeel.

Reageer

Nico 21-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed geholpen door verkoper die luisterde naar mijn wensen en wist precies wat ik nodig had. Kwam met een aantal mogelijkheden waaruit ik kon kiezen.

Reageer

HansS 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De service in de winkel was prima. Wij kregen een gedegen advies. De bestelde kraan was binnen 3 werkdagen klaar om afgehaald te worden. Super snel!

Reageer

w.verveer 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen van het artikel (vaatwasmachine) ging gemakkelijk. Voorwaarden zijnduidelijk.
De genoemde besteltermijn is niet gehaald. Kwam waarschijnlijk door het bijzondere type. Uiteindelijk op de genoemde tijd geleverd.

Reageer

Jorrit 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, nette prijzen en goede service. Zeer prettig geholpen door medewerkers.

Reageer

BenB 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenloods heeft onze vaatwasser prima geïnstalleerd. De monteur was beleefd en werkte goed door. We hebben deze firma gekozen omdat ze tegen een scherpe prijs konden leveren. Wel moesten we er even op wachten. De oude kapotte machine is ook correct meegenomen evenals al het verpakkingsmateriaal. Wij zijn tevreden!

Reageer

Sarine Uiterwaal 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De 2e keer dat we keukenapparatuur hebben gekocht bij Keukenloods omdat we zijn verhuisd. Vriendelijk personeel met veel kennis. Duidelijke website. Goede prijs. Wij komen zeker weer terug

Reageer

Schenkel 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop was overzichtelijk en duidelijk. Alles is goed en netjes verlopen. Ik bij het afhalen zijn we goed geholpen wat resulteerde in nog het aankopen van een bestekset.

Reageer

Louis Meijer 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods levert, service uitmuntend! Prijs strak, ga vaker bij ze langs.

Reageer

Hans Steijvers 20-02-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De eerst bestelling bij Keukenloods is vlekkeloos verlopen. De laagste prijsgarantie werd zonder problemen toegekend en de levering was mooi op tijd. Volgende keer bestel ik zeker weer bij hun!

Reageer

Toon meer reviews