Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henrine Pothoff 05-12-2017 Via de website gekocht

Gewldig geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Jullie service was weer prima, echter de chauffeur die het kwam brengen was erg onvriendelijk. Ik vroeg of de vaatwasser in de keuken gezet kon worden, dit was eigenlijk te veel gevraagd. Hij heeft het wel met wat tegenzin gedaan. Jammer zijn wij niet van jullie gewend.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Hessel Mulder 05-12-2017 Via de website gekocht

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product kwam keurig op tijd, zoals aangekondigd. Het ziet er prima uit en is vandaag geïnstalleerd. Het bevalt prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Adams 05-12-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Koelkast kiezen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima hulp bij kiezen van een inbouwkoelkast wegens defect huidige. Deskundige hulp door deskundige medewerkster

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

W Sijs 05-12-2017 Via de website gekocht

Prima snelle service en op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima aanbod en klant gericht service zoals gewenste levertijd en geleverd op de juiste plek
Verder vriendelijke bezorger

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hung 05-12-2017 Via de website gekocht

goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
wij hebben een vaatwasser gekocht de levering is op tijd geleverd, de afspraak is goed nagekomen en correct afhandeling van klachten

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evert 05-12-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service en prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een inductie kookplaat en vaatwasser bestelt en laten inbouwen. Zeer goede service zowel bij bestellen als inbouwen aanrader voor een ieder!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Sp 05-12-2017 Via de website gekocht

Inductiekookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via google kwam ik bij de Keukenloods uit. Goede prijs en zeer goede uitleg via de site. Er ging bij de bestelling iets niet geheel goed maar werd meteen telefonisch rechtgezet door .... Ik moet wel zeggen dat de mensen aan de telefoon allemaal zeer opgewekt waren. Dat vind ik werkelijk een groot pluspunt. Het alternatieve aanbod was zeer goed. De levertijd was niet geheel conform de afspraak maar eind goed al goed. Komt waarschijnlijk door de vele Sinterklaas aankopen waardoor bij de Post vertraging optrad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mannie 05-12-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Kitchenaid keukenmachine gekocht in de nacht van Black Friday voor een hele goede prijs, nergens online goedkoper. 1,5 dag later was het bezorgd. Goed verpakt, doos was netjes, alles was compleet.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Shayla 05-12-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Super inductiekookplaat en prijs en zeer snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kwaliteit, snelle levering en goede kwaliteit/prijsverhouding!! Ruime keuze en goede service en uitleg.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

B van Dijk 05-12-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Fantastisch geholpen, aardige behulpzaam personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een showmodel afzuiger gekocht.
Toen ik hem opkwam halen was hij netjes ingepakt en er werd geholpen met het inladen.
Uitermate tevreden.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Struiken 05-12-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Heel blij met onze aankoop. Prima prijs/ kwaliteitsverhouding.

Reageer

maarten does 05-12-2017 Via de website gekocht

geweldige service , strakke deal , mooi gas op glas apparaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kwam naar voren in de zoektocht op internet bij de vervanging van het oude gas op glas toestel.
Goede omschrijving nette deal en informatieve vraag en antwoord opmerkingen bij de reactie's van potentiële kopers.
snelle adequate service, apparaat in goede staat en werkt voortreffelijk. Vulcano Wok een aanwinst.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard 05-12-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op tijd vriendelijk en op de hoogte gehouden van de bestelling en zeerkundig weten precies wat je nodig heb mooie prijzen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peggy 05-12-2017 Via de website gekocht

Perfecte service, snelle en correcte levering!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtelijke webshop met leuke eerlijke prijzen... direct antwoord en een fijne snelle levering!! Superblij met mijn aankoop!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amy 05-12-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind Keukenloods een superfijne shop.
Ze hebben de goedkoopste prijzen de beste merken en een supersnelle service ondanks de feestdagen.
Mijn bestelling, een kitchenaid keukenmachine, was de volgende dag al in huis!

Ik heb nog een paar andere producten op mijn verlanglijstje staan en deze ga ik zeker hier weer bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marwies 05-12-2017 Via de website gekocht

prima service en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle merken wij wilde het zelfde merk vaatwasser als de vorige dan konden we hem er zo onderschuiven
Mooie site

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Maickel van toorn 05-12-2017 Via de website gekocht

Ja kan niet anders zeggen als geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat ik heel goed vondt dat ze cotact met me zichten omdat de rit niet uitkwam en ze speciaal voor mij s,avonds kwamen leveren egt top heb al eerder spullen hier gekocht en nog nooit teleur gesteld super door gaan jongens

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Burg 05-12-2017 Via de website gekocht

Helemaal perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk, snel en zeer goede feedback. De communicatie is zoals het moet zijn. Vanaf bestelling tot aflevering van de vaatwasser. En de oude vaatwasser nemen ze gewoon retour.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Kok 05-12-2017 In de winkel gekocht
HOORN NH

Zeer ruime keuze, goed geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijsstelling, ruime showroom/winkel, vaatwasser in voorraad, gelijk meegenomen en fijn geholpen met inladen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.c.j. schouten 05-12-2017 Via de website gekocht

super, snel en correct, kan niet beter, volgende keer weer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik hou van snel zaken doen, met 1 minuut was de deal rond , daar hou ik van, apparatuur, werd keurig in huis op de plaats afgeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W.J. 05-12-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

goede voorlichting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot aanbod van allerlei keuken apparaten. De Keukenloods is voordelig en geeft een goede service. Ik heb de laatste aankoop gedaan omdat ik goede ervaringen had met de vorige aankoop en ook van vrienden gehoord had dat zij ook positief
over de Keukenloods waren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Laura 05-12-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koos voor Keukenloods door de lage prijzen in vergelijking met andere winkels. De service was ook nog eens supersnel en ze hielden me goed op de hoogte van de bestelstatus. Op vrijdag besteld en zaterdag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Philips900 05-12-2017 Via de website gekocht

Goeie prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste prijs op internet voor het betreffende apparaat. Intussen al twee keer niet al te gangbare keukenapparatuur gekocht via deze winkel: beide keren tegen de laagste prijs. Vlotte en correcte levering: goede communicatie over levertijd.
Vergeet niet een offerte te vragen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre de Ridder 05-12-2017 Via de website gekocht

Fantastisch goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de website een Kitchenaid besteld. Dit model was helaas uitverkocht en niet meer leverbaar maar van de klantenservice kreeg ik meteen een prima alternatief aangeboden. Wat een fantastische service dat er zo met je meegedacht wordt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Klark 05-12-2017 Via de website gekocht

snelle en correcte bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle en correcte bezorging 's avonds om 9 u besteld en volgende middag om 14 u levering en oude apparaat meegenomen !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kamphuis 05-12-2017 Via de website gekocht

De service was goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was goed koop.
Maar de levering duurde wel een beetje lang.
Nadeel is dat je dan bijna 2 weken niet kunt koken.
Maar eind goed al goed.
het is een prima product.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Frank 05-12-2017 Via de website gekocht

Snel. duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Naast goeder prijsstelling een snelle service en helder communicatie. Ook prettig: zeer correcte aflevering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Vdb 05-12-2017 Via de website gekocht

Top Service, even bellen en het wordt geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zijn altijd bereid mee te denken in de breedste zin van het woord. Levertijd liep als gevolg van foutje in het systeem enkele dagen uit, lekker flesje wijn als compensatie!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda 05-12-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

Vriendelijk

Algemene score

7,0
Ik heb hier voor gekozen omdat ik voor me ouders ook al had besteld online ik wilde zelf eens gaan kijken in de winkel heb daar oven kookplaat en afzuigkap besteld met de oven ging t finaal mis bleek alleen voor keramisch te zijn van kastje naar de muur gestuurd uit eindelijk op vrijdag na werk meteen terug gebracht de jongeman keek me aan of hij t wel geloofde een nieuwe oven uitgezocht met weinig verhaal er bij wel wat korting gehad voor t ongemak oven thuis laten bezorgen uitpakken geen stekker er aan vind ik wel dat dat zeker gezegd had moeten worden maar oke daarom die 7 de rest was top alleen een week oven stress gehad

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

J. Blok 05-12-2017 Via de website gekocht

Prima werk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijk, meerdere keren gebruik van gemaakt, en niet teleurgesteld. Komen zeker terug bij Keukenloods.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gouda 05-12-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Snel en goed geholpen in waddinxveen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de winkel op al mijn vragen antwoorden gehad en zo tot de aankoop van een kookplaat gekomen. Was achteraf ook nog eens de goedkoopste op het net. Goede service en bedankt.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Hagen 05-12-2017 In de winkel gekocht
Almere Buiten

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn zaken doen, ze doen wat ze zeggen, levering perfect op afroep. Heel goed, daar steek je eenmalig energie in bij de keus van je apparaten, en de rest gaat vanzelf, geweldig!

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Laurens Wagemakers 05-12-2017 Via de website gekocht

Op Black Friday besteld en zondag al binnen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods heeft al scherpe prijzen maar bij Black Friday waren de Kitchenaid keukenmachines nog scherper geprijsd. Scherper dan op Ebay, Amazon en NL sites. Site werkte in tegenstelling tot vele andere sites tijdens Black Friday wel en bestelling afgerond (ok de whatsapp was overbelast). Ondanks dat het product (al bij bestellen) niet op voorraad was toch zondag al binnen gekomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lia 05-12-2017 Via de website gekocht

Een fijne koelkast, mooie indeling

Algemene score

8,0
Goede webshop! Zijn blij met de aankoop! Netjes afgeleverd, oude mee terug genomen ! Op het tijd zoals aangegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk Visscher 05-12-2017 Via de website gekocht

Wat ze schrijven , komen ze ook na. vertrouwt bedrijf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had eerst even gebeld over het artikel en kreeg spoedig iemand aan de lijn die mijn vragen goed beantwoorde. De levertijd die ze aangeven klopte en werd netjes op het afgesproken adres geleverd.
De site is duidelijk en klantvriendelijk. Heb meerdere clubleden op keukenloods gewezen om ook artikelen te kopen. Trouwens het was niet de eerste keer dat we hier iets bestellen, vandaar.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 05-12-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er was wat fout gegaan bij de bestelling via de web site over de aflever dag maar als nog de volgende dag telefonisch keurig opgelost.
Alleen door eigen ondeskundigheid een kleinere machine besteld dan we eerst hadden maar deze is super stil en voor een goede prijs.
Al met al tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Astrid 04-12-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Prima service en kwaliteit

Algemene score

9,0
Vorig jaar bij Keukenloods Waddinxveen geweest voor aankoop van onze nieuwe keuken. Genoeg keuze in het assortiment en fijn geholpen in het filiaal. Plaatsing hebben we ook laten doen en was prima geregeld (twee man waren in één dag klaar).

Helaas wel een kleine beschadiging op een kastje door transport, één kastdeurtje waarop de greep horizontaal moest i.p.v. verticaal (gaten waren voorgeboord), een missend lakstiftje voor het bijwerken van de lak en onderzijde van de bovenkastjes was niet meegekleurd (waarvan later bleek dat dit niet kon, maar waar standaard een afwerkplaat voor geleverd zou moeten worden). Contact hierover was begripvol en klantgericht. Al deze punten zijn uiteindelijk netjes opgelost zonder extra kosten. Nadien nog een extra binnenlade en draadmand voor in de apothekerskast bij besteld. Ook dit werd, ondanks dat het maar een kleine aankoop betrof, netjes opgepakt.

Al met al erg tevreden over de service. Wij hebben veel plezier van de keuken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Theo 03-12-2017 Via de website gekocht

Aanschaf vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Correcte en duidelijke afspraken kunnen maken. Levering zoals afgesproken op de afgesproken tijd. Kan hier nog van alles aan toevoegen maar waarom?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ans Vahlkamp 02-12-2017 Via de website gekocht

snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle levering en snel geplaatst helaas is de verlichting wat minder komt door het plastic plaatje dat onder de lampen geplaatst is, dat neemt veel licht weg

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

truus 02-12-2017 Via de website gekocht

supersnel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs is stukken goedkoper dan bij anderen, en staat als goed bedrijf bekend. Alleen staan er types tussen die niet meer leverbaar zijn, graag bestand opschonen
.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Egbert 02-12-2017 Via de website gekocht

correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na zoeken ontdekte ik de gezochte vlakschermkap voor de laagste prijs bij Keukenloods. Correcte informatie ontvangen. Een snelle en juiste levering.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bosonnef 01-12-2017 In de winkel gekocht
Veendam

Kende jullie niet, maar spreekt me erg aan.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er ligt geen verkoopdruk op en dat merk je, advies is het advies Wat moet ik nog meer zeggen goed is goed

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

politbureau 01-12-2017 Via de website gekocht

chaotisch, onduidelijk, hinderlijk

Algemene score

2,0
een hele maand overgedaan om een product te kunnen krijgen, vele telefoons, winkelbezoek en emails. onduidelijke productomschrijving waardoor een niet-bijpassend product ontvangen. daarna al dagen bezig om het product terug te sturen; vervelende procedures en hinderlijke herhaaldelijke vragen van jullie kant. nooit meer bij Keukenloods.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 01-12-2017

Beste,
Vervelend dat je niet tevreden bent over onze service. Wij proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen. Ik hoor het graag als ik nog iets voor je kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Ben van Unen 01-12-2017 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
houden zich goed aan afspraken, plaatsen van het artikel word volgens afspraak gedaan[ kortom goede service]

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 01-12-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijke shop ergens artikel goedkoper gezien, krijg je het verschil teruggestort. Bij vragen over iets krijg je snel antwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. van Tuinen 01-12-2017 Via de website gekocht

Gewleldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke page, direct beschikbaar voor vragen, bij elk artikel aangegeven wat wel en wat niet tot de levering behoort, kortom kan niet beter.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Bakker 30-11-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld, netjes, makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super makkelijk telefonisch besteld en geregeld dat het meteen opgehaald kon worden in Opmeer zaterdags

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bens klussenbus 30-11-2017 In de winkel gekocht
alkmaar

prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
alles volgens afspraak perfecte prijs aardig personeel goed advies , gewoon een aanrader. voor iedereen die keukens of apparaten nodig heeft je hoeft niet verder te zoeken de beste prijs en goede levering is bij de keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J. Bieshaar 30-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service. Moeiteloos produkt omruilen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site overzichtelijk. Veel keus. Artikelen zijn goed op soort gesorteerd. bij eventuele vragen over een produkt zijn de medewerkers makkelijk bereikbaar en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine Janssen 29-11-2017 In de winkel gekocht
Nederweert

Prima prijs en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Apparaten werden netjes afgeleverd. Door misverstand met keukenleverancier was een verkeerde datum afgesproken. Een belletje was genoeg om alles de volgende dag al te leveren

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews