Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karrie 03-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service bij keukenloods.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De inductie kookplaat nis diepte afmeting was afwijkend van 23 jaar geleden, en jullie hadden de perfecte maat. Zodat we geen onkosten verder hadden voor ons keukenblad. Daarom ook de 2 andere apparaten besteld/gekocht bij jullie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zitten er weer koeltjes bij. 03-10-2018 Via de website gekocht

meegedacht om vervangende inbouwkoelkast te vinden, prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
site goed toegankelijk, levering correct volgens afspraak, op de afgesproken dag en tijd. en er meegedacht over het juiste type en passende koelkast.goed toch?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van de Weerd 02-10-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Er word goed meegedacht en het personeel is heel vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de website nog niet besteld, maar in de winkel is de service uitstekend en als een product niet op voorraad is wordt deze snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

mk67 02-10-2018 Via de website gekocht

snelle bezorging, prima kwaliteit en scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen van kwaliteitsapparaten voor scherpe prijs. Bestelling werd snel en volgens afspraak geleverd. Klantenservice heeft zorgvuldig gecontroleerd of model en soort koelkast juist was als vervanging van oud apparaat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 02-10-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en goed geleverd, telefonisch besteld goed geholpen door de medewerker.
Uitstekende prijs goede kwaliteit

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer tevreden 02-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel heeft een zeer ruime sortering en hele leuke aanbiedingen. Je wordt er prima geholpen.
Er wordt meegedacht als je aan bepaalde afmetingen gebonden bent.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peters 02-10-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door de medewerkers goed geholpen na het stellen van telefonische vragen. Via de website besteld zonder problemen. De levering en montage is volgens afspraak nagekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Diana 02-10-2018 Via de website gekocht

Snel, klant vriendelijk en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had het verkeerde besteld en ik heb direct naar keukenloods gebeld. Direct werd alles geregeld en de bestelling gecorrigeerd naar het juiste artikel. Ondanks mijn fout toch zonder vertraging super snel mijn artikel thuis. Bedankt voor de vriendelijke snelle en super goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 02-10-2018 Via de website gekocht

Top service

Algemene score

10,0
Goede website
Goed geholpen
Snel geleverd
Kortom super.
Betere service bestaat niet.
Blij dat ik bij jullie gekocht heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Aangeenbrug 02-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Heel vriendelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote keuze en mooie prijzen Vriendelijk geholpen en een goed advies Wat wil je nog meer. Doen zou ik zeggen tegen hen die dit lezen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pieter 02-10-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Eindelijk een “normale” keukenzaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wil je goed advies, enorm veel keuze en de beste prijs dan raad ik de keukenloods in Veendam aan. Wij werden heel goed ontvangen en kregen uiteindelijk onze droomkeuken voor een hele goede prijs. Het gehele proces verliep vlekkenmiddel en ik ben dan ook meer dan tevreden!

De Keukenloods in Veendam was de vierde keukenzaak waar we zijn geweest, de eerst wilde geen offerte maken als we dezelfde dag niet zouden tekenen, de volgende twee hebben we nooit meer iets van gehoord, geen offertes niks. Allemaal tijdverspilling dus.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 02-10-2018 Via de website gekocht

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit prijs verhouding, professionele en gebruiksvriendelijke site. We hebben een duurdere upgrade gekregen, voor hetzelfde geld, omdat het model wat we wilden niet op voorraad was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 02-10-2018 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig artikelen op website te vinden. Duidelijk omschrijving en zeer voordelige prijs.
Contact als zeer goed ervaren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fam. Veldt 01-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede en snelle service bij het omruilen van een vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig en niet opdringerig. Ook voor het omruilen werd alle tijd genomen. Ook hulp bij het in en uitladen.
Klasse!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kuipers 01-10-2018 Via de website gekocht

Uitstekende afhandeling van de order!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
- goed geinformeerd over de inbouwmaten van de vaatwasser
- plezierige en duidelijke orderafhandeling
- nette inbouw door monteur

Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 01-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
DE online shop is heel overzichtelijk, chat heel snel antwoord.
De service is toppie!
Keurig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Boer 01-10-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch contact gehad over het aanschaffen van een inbouw vaatwasmachine goed geholpen hiermee.Goede zaak, goede services en snelle levering top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c.engelen 01-10-2018 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede website, bij vragen direct een mail gekregen of de maten van de vaatwasser klopten, goede service dus.
hebben een duurdere uitvoering gekregen dan besteld, zonder extra bij te betalen, klasse!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moerkerk 01-10-2018 Via de website gekocht

top servies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
geweldig bedrijf komt zijn afspraken heel goed na.
en is zeer correct in het voorbereiden van mijn bestelling .
en geven een goed advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Verdonschot 01-10-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Zeer goede service dik tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed advies gekregen bij het uitzoeken van het product
En perfect geleverd en binnen een redelijke tijd

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Leon 01-10-2018 Via de website gekocht

Top site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere apparaten gekocht in de afgelopen tijd. Duidelijke site en heel klantvriendelijk.
Ik zou hier zo weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 01-10-2018 Via de website gekocht

Goede afspraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nette en duidelijke webshop waar goede afspraken mee gemaakt kan worden om te bezorgen op datum en tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 01-10-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Uitstraling voor verbetering vatbaar.

Algemene score

6,0
Medewerkers zaten onderuitgezakt en eentje had zelfs zijn schoenen uit. Ze waren een beetje popie jopie aan het doen. Ik werd niet slecht geholpen, maar de uitstraling kan wel wat beter.

Review criteria:

Goed
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 02-10-2018

Beste,

Bedankt voor de review. Fijn dat je wel goed geholpen bent door een van mijn collega's. We gaan jouw feedback meenemen en bespreken!

Groet, Emma.

Reageer

Peter 01-10-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Voelens ons gefopt wat de prijs betr. Deels aardig personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Inductie kookplaat Neff 5 zones Flex. Aanbieding de laatste van 2300 voor 1499. Kreeg er NOG 100 van af gelukkig. Elders op internet kon ik hem nog goedkoper kopen. Dus voel ik mij GEFOPT.
Kwam eigenlijk door mijn vrouw die zag de deal wel zitten.
Zelf had ik voor de Samsung met blauwe ledjes gekozen. Daar gingen wij voor. Maar mijn vrouw wilde deze zo graag.
De verkoopster was heel vriendelijk en liet foto`s van haar tweeling zien ,schatjes, Dus mijn vrouw was helemaal in haar sas.
Ik moest wel om een kopje koffie vragen. Overigens beveel ik de keukenloods aan. Veel keuze.
De inductie kookplaat hebben wij nog niet kunnen proberen daar STEDIN pas in November 3 x 25 amper komt aansluiten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Oijevaarw 01-10-2018 Via de website gekocht

Goeie service !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede communicatie
Nette levering volgens afspraak.
Uitstekend product!!
Goeie website duidelijk en prettige prijzen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedro Teerink en Marjo Bakker 01-10-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De medewerkers zijn terzake kundig en de afhandeling was prima. Men is klantvriendelijk en afspraken worden nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AT 01-10-2018 Via de website gekocht

Primavisimo

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke hulp bij aanschaf via telefoon: via allerlei vragen kwam men uit bij het type vaatwasser dat wij nodig hadden.
Geweldige monteur! Wist werkelijk van de hoed en de rand en werkte met respect voor andermans spullen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. Teeuwen 01-10-2018 Via de website gekocht

Super duidelijk en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke site, goede prijs, duidelijke opvolging. Goed traceerbaar via track&trace. Nauwkeurige tijdsaanduiding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Paul Ranft 01-10-2018 Via de website gekocht

Gisteren besteld en vandaag al geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het contact met de verkoper was goed die ook goede informatie verstrekte, en de prijs was goed. Telefonisch het product besteld en een bezorgafspraak gemaakt. De volgende dag werd het product overeenkomstig het leveringstijdstip bezorgd. Prima sservice

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RenKet 01-10-2018 Via de website gekocht

Goede informatievoorziening vooraf.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke en overzichtelijke site
Snelle afhandeling. Betalen bij aflevering
Goede informatievoorziening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton Peters 01-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
IN de winkel te Zaandam goed geholpen en keurig alles doorgenomen. Bij de levering enige discussie met de transporteur over het vervoer van de vrachtauto naar ons huis. Heb de indruk dat de vervoerders het erg druk hebben en geen tijd willen/mogen verliezen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Henricus J. Erik Le Blansch 01-10-2018 Via de website gekocht

Power inductiekookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via filters het zoeken naar één 4 x unit inductie kookplaat van deze afmetingen, dan kom je bij de Keukenloods binnen als enige aanbieder.
De ene dag besteld, de volgende dag was hij er!
Top hoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry Lamers 01-10-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website en snelle reactie op een vraag per mail. Goed advies ook en zelfs na orderbevestiging nog een prijsverlaging gekregen, omdat in de tussentijd de prijs op de website verlaagd was. Ook de communicatie bij levering was zeer accuraat. Prima service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 01-10-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een overzichtelijke site. Goedkoper dan andere leveranciers van hetzelfde artikel. Zelfs met de montage erbij.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M&M 01-10-2018 Via de website gekocht

Beste prijs met goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een mooie spoelbak gevonden en na diverse aanbieders gesproken te hebben, kregen we de scherpste prijs van Keukenloods.nl
Bestellen was simpel en binnen 1week netjes verpakt thuisbezorgd. Simpel, snel en goedkoop, wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mevr wa van den berg. 30-09-2018 In de winkel gekocht
Veendam.

Service is goed niks op aan te merken een !0.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vriendelijk mensen ,heel fijn geholpen. Ik ben bij jullie gekomen door mijn zoon. Hij heeft jullie aan geraden. Mijn kleinzoon rico van den Berg heeft een keuken gekocht bij u.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

astrid kivit 30-09-2018 In de winkel gekocht
drunen

Heel goed en vriendelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij reden toevallig langs en gingen binnen rustig kijken wat ze hadden staan. We zijn zeer vriendelijk ontvangen en kundig geholpen met vragen. We hadden veel nieuwe apparatuur nodig en het advies was dan ook om eens rustig op de site te kijken naar alle opties want niet alles staat in de showroom en als je bij andere winkels het goedkoper ziet krijg je het daar ook voor die prijs. We zijn later terug gegaan en alles daar besteld en er ging ook nog eens extra korting vanaf. Toen maanden later de spullen werden geleverd op de afgesproken datum was alles prima alleen hadden we de verkeerde kraan besteld. Met een kleine bijbetaling werd de kraan 2 dagen later omgeruild. Al met al super tevreden en zou iedereen deze winkel aanbevelen.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ad 29-09-2018 Via de website gekocht

Prettig edrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en mensen met kennis aan de telefoon
Prettige en enthousiaste mensen.
Geef ook eerlijk advies als ze het even niet weten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirek 29-09-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bezorging, goede service. Bestelde vaatwasser was niet voorradig, we kregen nu een duurder exemplaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 28-09-2018 In de winkel gekocht
ROTTERDAM

Echt geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
2 keer in de winkel geweest en twee keer uitstekend geholpen en tot aankoop over gegaan. Ondanks dat ik de apparatuur zelf ging plaatsen kreeg ik duidelijke uitleg waar ik rekening mee moest houden tijdens het plaatsen! Ook het bezorgen van de apparatuur ging vlekkeloos!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

boom 28-09-2018 Via de website gekocht

zeer goede service

Algemene score

9,0
ik had een koelkast besteld,deze konden ze me helaas niet meer leveren.ik kreeg
voor dezelfde prijs een betere en duurdere koelkast. goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J J Dijkema 28-09-2018 Via de website gekocht

Klaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewoon simpel en klaar en het is thuis bezorgd geen ge klets en gezuur en het aperaat is er en bezorgen maar en ook nog netjes de oude me .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Michaël Bertholet 26-09-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods in Zaandam.

Goede hulp en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kwam voor een vaatwasser omdat die van ons net was overleden. Zonder enige voorbereiding ben ik naar de Keukenloods gegaan. Daar stond een vriendelijke verkoper me te woord. Die stelde gerichte vragen en kon ook al mijn vragen beantwoorden om op die manier de juiste vaatwasser te vinden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Krymmer 26-09-2018 Via de website gekocht

Geveldige service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
The shop and the service provided are great! The delivery was exactly on time planned. The installation was good and quick.
Many thanks!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 26-09-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi nieuw fornuis gekocht bij Keukenloods. Snelle en duidelijke service. Ook via de telefoon werd ik goed geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Menno Levenbach 25-09-2018 Via de website gekocht

Zeer klantgericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website. Goede orderafhandeling o.a. door nog even navraag te doen of alle maten goed zijn opgegeven. Duidelijke afspraken over levering. Monteurs die netjes hun werk doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thijssen 25-09-2018 In de winkel gekocht
Terborg

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was in de buurt en er was keuze genoeg. Mooi aanbod en goede service, alles was precies gemaakt zoals ik wilde.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jos 25-09-2018 Via de website gekocht

Goede apparaten voor een uitstekende prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, goedkoper dan de concurrent.
Als je iets langer dan kan wachten 24 uur levering op somminge producten kan je hier beter je spullen kopen.
Hier al 2 complete keukens gehaald, 1x was er een deuk in de afzuigkap, maar kon na 1 foto en belletje snel worden omgeruild.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Welman 25-09-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Zeer fijne en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel veel mogelijkheden te bezichtigen netjes degelijk en goede producten. Bij problemen wordt niet moeilijk gedaan en opgelost. Al met al goede service. Ruime keuze.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WK 25-09-2018 Via de website gekocht

prettige service, flexibel met veranderen leverdatum

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke prijsafspraken, flexibel mbt levertijden/bezorging nadat de bouw van onze woning was uitgelopen, goed nakomen van gemaakte afspraken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews