Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ewi50 13-12-2017 Via de website gekocht

hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
we hebben de shop op internet gevonden en viel de goede waardering op. deze bleek terecht te zijn. we hadden een vaatwasser uitgezocht, maar keukenloods kon niet zeggen wanneer deze geleverd zou worden. ze kwamen direct met een alternatief. deze vaatwasser had meer mogelijkheden en was duurder, maar we mochten hem hebben voor de prijs van onze eerste keus. heel mooi gebaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Casper 13-12-2017 Via de website gekocht

webwinkelen zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke communicatie over product en levertijd, en levering stipt volgens afspraak. Na mijn bestelling (maar voor de levering) stuitte ik op een andere aanbieder die 1 van mijn bestelde producten goedkoper aanbood. Ik kon goed vinden op de site waar ik dat kon melden en kreeg snel een passende aanbieding

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yiannis 13-12-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden dat ik dit hier gekocht heb.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit bij keukenloods aangeschaft omdat het goedkoop was.
Niet wetend dat ik zeer goed behandeld zou worden, vanaf het eerste contact tot aan de levering aan toe.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud 13-12-2017 Via de website gekocht

Volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keurig op de afgesproken tijd geleverd. Op een zondag besteld en dinsdag op het afgesproken tijdstip geleverd. Duidelijke en gebruiksvriendelijke website.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 13-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede klantenservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe aankoopprijs en duidelijke en vriendelijke klantenservice. Snelle en juiste aflevering van de koelkast.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A 13-12-2017 Via de website gekocht

Goedkope apparatuur!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goedkope winkel. Veel keus. Echter wel veel heen en weer gemaild over de offerte. Ook bleken later apparaten niet te leveren of op voorraad te zijn. Hiervoor werdt dan een alternatief apparaat aangeboden. Wat wij lastig vonden omdat je dan weer overnieuw moet kijken naar de kwaliteiten van het apparaat. Verder wel tevreden tot zover!

Levering van de apparaten ging verder goed. Bij ons is nog niet alles geïnstalleerd dus daar kan ik nog niks over zeggen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Françoise 13-12-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

slechte service!!

Algemene score

1,0
Kookplaat donderdag bij Keukenloods in de winkel besteld, zou maandag bezorgd worden kreeg daar ook een bevestigingsmail van met de bezorgtijden maar werd afgebeld want door de sneeuw werd het dinsdag. Dinsdag kreeg ik i.p.v. de bestelling een mail dat mijn bestelling compleet is en ik een bezorgdatum kan kiezen HUHHH???? de eerstvolgende gelegenheid is dan pas donderdag.....
Ook bleek dat de kookplaat in de aanbieding is voor 595,05 en hebben wij de normale prijs van 599 betaald.
Ik ben zeer boos en teleurgesteld over deze gang van zaken Keukenloods!!!

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 14-12-2017

Beste Francoise,

Vanwege het slechte weer eerder deze week is er helaas vertraging ontstaan met de bezorgingen. Mijn excuses hiervoor. Zou je voor de prijs misschien een mail willen sturen naar emma@keukenloods.nl met daarin je ordernummer en IBAN? Dan ga ik het in orde maken voor je.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Nicole 13-12-2017 Via de website gekocht

Zeker tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij online prijsvergelijking bleek Keukenloods de voordeligste. Bestelling en aflevering verliep zonder problemen. Ik heb ervoor gekozen om de door mij gekochte inbouwmagnetron te laten monteren. Dat is ook prima gebeurd. De contacten waren allemaal zeer plezierig.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F. Rombout 13-12-2017 Via de website gekocht

Prima webwinkel!

Algemene score

10,0
Er zijn veel concurrenten onder de webshops. De Keukenloods onderscheid zich ten eerste door een prima en duidelijke website met veel info omtrent de apparatuur. Ten tweede vrijwel altijd de beste prijs en ten derde is de klantenservice goed te bereiken mocht je nog vragen hebben. Ten slotte, alle gemaakte afspraken of beloftes worden nagekomen. Dat betekent een snelle levering waarbij ook eventuele oude apparatuur gratis wordt meegenomen. Ik zou geen minpunten kunnen bedenken die een belemmering zou kunnen zijn om te kopen bij de Keukenloods. Perfect geregeld allemaal en dat voor de laatste prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 13-12-2017 Via de website gekocht

chique keukenkraan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerst in een plaatselijke vestiging rond gekeken voor een nieuwe keuken, en daarbij ook een mooie kraan ontdekt. Personeel was erg behulpzaam en deskundig. Kraan via internet besteld bij Keukenloods omdat dat gemakkelijker was voor levering. Minpuntje: levering duurde langer dan aangegeven.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bosscher 13-12-2017 In de winkel gekocht
Veendam

100% tevreden

Algemene score

8,0
Zowel advies, verkoop en levering liep op rolletjes. Niks op aan te merken. Wij zijn heel tevreden.
Wij kunnen de zaak zeker aanraden om een aankoop te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TMK 12-12-2017 Via de website gekocht

deskundigheid een goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
via internet ben ik aan het adres gekomen, na telefonisch overleg waarbij men goed meedacht en adviezen gaf, ondanks dat ik al wist wat ik wilde hebben. De volgende dag heb ik de bestelling definitief geplaatst en bij de nieuwe medewerker kreeg ik opnieuw aandachtspunten waar ik op moest letten.
Ik kon goed merken dat men wist waar men over sprak dat gaf veel vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ghost 12-12-2017 In de winkel gekocht
Keukenloods XXL Zaandam

Top service.

Algemene score

10,0
3 Siemens ovens en 1 Siemens vaatwasser besteld. Veel informatie gekregen over de whats app informatie lijn. Super vriendelijk en behulpzaam. Uiteindelijk de ovens in Keukenloods XXL besteld in Zaandam. Keukenloods in zuidoost waren ze niet echt klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Cor van Egmond 12-12-2017 In de winkel gekocht
Opmeer

Geweldige service bij aankoop Bosch inbouwoven CBG835NS1/38

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden een Bosch inbouwoven gevonden op het internet en kwamen daarna op de site van keukenloods.
Keukenloods gebeld en gevraagd of ze deze oven op voorraad hadden en wat hun prijs was.
Ze hadden de oven op voorraad en konden deze ophalen 1 euro onder de prijs waarvoor wij de oven gezien hadden.
Gelijk gereageerd dat wij akkoord gingen en dat we de oven direct zouden komen ophalen. Bij aankomst bij het bedrijf in Opmeer kwamen wij erachter dat er niet betaald kon worden met een creditcard en op de bank kaart stond niet voldoende saldo. De verkoper maakte met ons de deal dat we het restantbedrag later over konden maken. Wat een service en wat een vertrouwen!! Zo konden we de oven toch gelijk mee naar huis nemen. Vandaar als beoordeling een dikke tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C 12-12-2017 Via de website gekocht

Duidelijke site, goede prijs en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koos voor Keukenloods omdat ze goede prijs/kwaliteit boden en ruime keuze. Bovendien een snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 12-12-2017 In de winkel gekocht
Gaanderen

Aanbod, prijs, levering en service, alles top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede ervaring in het verleden met Keukenloods, dus de keuze was snel gemaakt !
Een ruim assortiment , goed advies en fijne prijs !

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

a hoeksma 12-12-2017 Via de website gekocht

prima aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede shop overzichtelijk snelle levering allemaal duidelijk op de webshop verder geen onduidelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellis 12-12-2017 Via de website gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onlangs heb ik bij Keukenloods.nl een vriezer gekocht. Zij boden de vriezer aan voor de laagste prijs in tegenstelling tot andere websites. De vriezer werkt prima, het enige minpuntje was de leveringstijd. Deze zou op maandag geleverd worden, helaas werd dat pas woensdag.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

martin 12-12-2017 Via de website gekocht

triple A

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop, omvangrijk aanbod, eenvoudig navigeren en daardoor gebruikersvriendelijk.
Na bestelling en betaling volgde snelle levering. Niets dan lof!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alderliesten 12-12-2017 Via de website gekocht

Netjes geregeld,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een duidelijk shop, informatie voldoende, alle voorwaarden staan vermeld en de levering wordt per mail verzonden. Oude apparatuur wordt mee genomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DaPo 12-12-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd, top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondag besteld, maandagavond in huis. Mailcontact vanuit winkel om te checken of er de juiste besteld hadden, helemaal goed!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 12-12-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar, snelle en zorgvuldige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer betrouwbaar, snelle levering, aardige bezorger, goede service, duidelijke website.......kortom prima bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Knops 12-12-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Shop is goed was voor ons de dichts bij zijnde, product was niet zicht baar in de winkel ze hebben deze voor ons opzicht besteld. Voor het product wat wij wilden hebben was de site duidelijk. De levering was ook goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

P 12-12-2017 Via de website gekocht

na wat opstartproblemen netjes opgelost

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede service nadat er wat problemen waren met het veranderen van de configuratie maar dit is later netjes opgelost

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ch 12-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede hulp bij keuze. Snelle levering. Prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij wilden goede kwaliteit oven. Keuze tussen 3 grote merken. Uitleg van de overeenkomsten en verschillen. Goede hulp bij keuze. Snelle levering. Prima service.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

P. Lagewaard 12-12-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onze afzuigkap was in vlammen opgegaan. Via internet bij de keukenloods terechtgekomen aangezien hier de prijs het laagst was en er ook geen verzendkosten berekend werden. Ik kon aangeven wanneer ik de afzuigkap wilde ontvangen en ik kreeg netjes een mail met het tijdvak.
Er werd keurig op tijd geleverd, prima service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny jaspers 12-12-2017 In de winkel gekocht
roosendaal

heel goed ben er goed geholpen en staan gelijk voor je klaar

Algemene score

10,0
ik heb gekozen omdat het teneerste betaal baar is en goede uit leg en vriendelijk en goed apratuur echt een aan rader keukenloods roosendaal

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Izabela 12-12-2017 Via de website gekocht

Great service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Very happy with the product I bought - quality for a good price! Also the customer service was very helpful and assisted us quickly when we needed help. Recommend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blijebakker 12-12-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik had nog niet eerder gekocht bij Keukenloods. Blijkt dat het moederbedrijf gewoon in onze regio zit. Goede telefonische bereikbaarheid, ook in de avonduren, scherp geprijsd, stipte, nette levering tot in de keuken, oude apparatuur wordt gratis meegenomen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A. Joosen 12-12-2017 In de winkel gekocht
Roosendaal

Snelle en vanzelfsprekende oplossing van vergissing

Algemene score

8,0
Tevreden! De omruiling van butaan/propaan naar aardgasmodel was na constatering van de
vergissing was in een mum van tijd geregeld.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Nicodem 12-12-2017 Via de website gekocht

Aflevering was top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Apparaat besteld en afgerekend via de site. Er werd kort daarna gebeld dat i.v.m. drukte en ziekte de aflevering een dag later zou zijn. Netjes in overleg ingepland en waren stipt op tijd! Oude apparaat meegenomen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra Runge 12-12-2017 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Goed mee gedacht door verkoper en absoluut niet opdringerig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De online shop is overzichtelijk. Producten zijn gemakkelijk op te zoeken. Via de online site vonden wij het prettig om ons alvast te oriënteren alvorens wij naar de winkel gingen. In de winkel werden wij heel prettig geholpen door verkoper C. Hij dacht goed met ons mee, en liet ziet wat mogelijk was, en daarbij verloor hij ons budget niet uit het oog.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

L. Vlak 12-12-2017 Via de website gekocht

Goede prijs voor product, levering niet volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Goedkoopste aanbieder van ons artikel. Had ook ruim aanbod.
Bij bestelling van het artikel een bezorgdag en -tijd kunnen kiezen. We kozen in de ochtend tussen 08.00 en 12.00, echter kreeg ik een bericht van de vervoerder dat het artikel tussen 11.00 en 14.30 gebracht zou worden. Ik moest die middag gewoon werken en mailde dat het echt niet na 13.00 uur kon, hierop kreeg ik geen reactie, terwijl er bij het bericht stond dat als er problemen waren met de bezorgtijd je kon mailen. Heb dus iemand moeten regelen die de laatste uren nog bij mij thuis kon komen zitten! Helemaal niet handig!
Product dat we kregen was verder helemaal in orde en onze oude werd netjes mee terug genomen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

RvdHaak 12-12-2017 Via de website gekocht

Er is maar 1 Keukenloods

Algemene score

9,0
Goed werkende site met veel informatie en handige links naar betreffende fabrikant van het product. Wel enige uitloop in levertijd maar een zeer goede communicatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Milko 12-12-2017 In de winkel gekocht
hoorn

goede de service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Je word netjes geholpen en van advies bediend en gekeken naar een oplossing als dingen niet gaan zoals het was afgesproken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ellen 11-12-2017 Via de website gekocht

Snelle en duidelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, mooie aanbieding en via de mail werden we goed op de hoogte gehouden over de levering. TOP

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H v d Hudding 11-12-2017 Via de website gekocht

goede afwerking order snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
scherp geprijsd,fijne site om artikelen te vinden,goede informatie en snelle levering,vandaar zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ramon Deelen 11-12-2017 Via de website gekocht

goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de prijs en de levering van het product waren perfect.
ook de website was erg duidelijk en overzichtelijk

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Heuv0400 11-12-2017 Via de website gekocht

Makkelijk besteld en geleverd volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een doorverwijzing van Siemens kwam ik uit op keukenloods.nl waar ik een ruime keuze had uit de door ons gewenste oven, er was een mogelijkheid on producten te vergelijken, na alle stappen bestelling geplaatst, jammer dat je niet kunt betalen met credit card, voor de rest geen opmerkingen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leo 11-12-2017 Via de website gekocht

prima service scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lage prijs en vertrouwen wekkend aan de telefoon. € 650 goedkoper dan locale leverancier. Snelle levering en prima installateur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Bergman 11-12-2017 Via de website gekocht

Goed product, matige service

Algemene score

6,0
Wij hebben een gasfornuis via Keukenloods.nl gekocht. Telefonische hulp bij vragen was goed. Fornuis werd weken later geleverd dan op de site (bij aanschaf) werd aangegeven (wel werd mogelijkheid om te annuleren gegeven). Fornuis werd onuitgepakt binnen gezet, oude fornuis werd wel meegenomen. Inbouwteam kon pas na 2a3 weken langs komen, ook kon gasleiding niet worden aangepast, dus uiteindelijk maar geen gebruik van deze 'service' gemaakt en zelf geregeld dat fornuis werd aangesloten. Zeer tevreden over fornuis!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

JB meijer 11-12-2017 In de winkel gekocht
Zaandam

vriendelijk, snel en heel netjes!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
met hulp van het winkelpersoneel werd ij goed geïnformeerd en geadviseerd waardoor ik de juiste keuzes kon maken. het assortiment is groot. Dus, met alles in huis maak je de juiste keus.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Gabriel van Duijn 11-12-2017 Via de website gekocht

Zeer goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk bestellen tegen een lage prijs. De service hierbij (en het later item toevoegen aan bestelling) was prima en het inbouwen was meer dan top...!! Kom volgende keer zeker terug.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerni72 11-12-2017 Via de website gekocht

Zeer goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bosch koelkast geleverd, keurig op de afgesproken datum, helaas met transportschade. Service van Keukenhoods ingeschakeld en koelkast is binnen een week omgeruild voor een nieuwe. Goeie service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 11-12-2017 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

10,0
Goed telefonisch advies
Super snelle afwikkeling en levering van in dit geval een inductiekookplaat , tegen een super black friday prijs
Inbouwteam ook een aanrader , netjes volgens afspraak en nette mensen over de vloer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant! 11-12-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling is snel geplaatst, maatwerk is mogelijk (zelfs onderhandelen over de prijs bij aankoop meerdere apparaten). Afspraak om in te bouwen is snel gemaakt en inbouwer in specialist.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jjvandrunen 11-12-2017 Via de website gekocht

Wel zelf blijven mee kijken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke adviezen gevonden via internet ook via internet besteld omdat de machine niet op voorraad was. Keurig bevestiging gekregen van de betaling maar eer stond een ander type nummer op de bon dan we besteld hadden. Gebeld bestelde type was niet meer leverbaar dit was het beste alternatief.Daar de voorgestelde machine ook nog beduidend goedkoper was toch erg te vreden. Vind wel dat er even gewaarschuwd had moeten worden dat het gewenste model niet meer leverbaar was.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

p huibers 11-12-2017 In de winkel gekocht
Alkmaar

Alles perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel besteld. Wilde pas 3 weken later levering. Prijs bleef gelijk en konden betalen (pinnen) bij de chauffeur. Dag vooraf één timeslot van 3 uur gekregen. En ze kwamen ook binnen deze periode. Oude apparaat werd netjes meegenomen. Prima service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raymond 11-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten precies zoals beschreven en netjes verpakt. Een verzending was problematisch bij PostNL. Contact opgenomen met keukenloods.nl. De medewerker verzorgde direct een nieuwe verzending zonder een intern onderzoek af te wachten. Uitstekende service, zo hoeft de klant niet te wachten op een uitkomst die lange tijd kan duren. Pluim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 11-12-2017 Via de website gekocht

Gemengde gevoelens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
eerdere ervaring, snel en accuraat. Bij deze bestelling, geen korrekte voorraadinformatie op de website waardoor levertijd niet 2 dagen was, maar uiteindelijk 2 weken. Geen ramp, maar wel slordig, want website werd dus ook niet bijgewerkt met de korrekte informatie nadat bleek dat er wél levertijd was. Wel superaardige medewerkers en produkt uiteindelijk netjes aangeleverd. Dus klein beetje gemengde gevoelens maar overal toch een 'OK'

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews