Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20912 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3368 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wiersma 16-10-2018 Via de website gekocht

Dik tevreden??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima, makkelijk en goede artikelen tegen een lagere prijs dan de concurrent. Keuze uit bezorg dagen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dyonne 16-10-2018 Via de website gekocht

Snelle & goede service! Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fijne en duidelijke website om je product te bestellen. Fijn dat je zelf de bezorgdag en tijd kan kiezen! Mijn product bleek uitverkocht te zijn, maar kreeg direct bericht voor een alternatief voor dezelfde prijs (alternatief was duurder)! Bezorger erg vriendelijk en ruim op tijd! Mocht ik weer wat nodig hebben, ga ik zeker het product hier bestellen! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Servaas 16-10-2018 Via de website gekocht

Goed advies en duideijke leveringsafspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de webshop contact gehad over welke vaatwasser zou kunnen passen.
Deze besteld na advies van Keukenloods en een leverafspraak gemaakt.
Levering was ook netjes op tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monteur Eric Verhaag heeft goed werk geleverd 15-10-2018 In de winkel gekocht
Drunen

Monteur Eric Verhaag goed werk geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Monteur Eric Verhaag van keukenloods is vandaag op bezoek geweest en heeft heel goed werk geleverd. Hij heeft de lade onder de keukenkraan voor mij speciaal op maat gezaagd en op mijn verzoek mooie opstaande randjes gezet. Hij is klantvriendelijk, netjes en denkt met je mee. Ook de ingewikkelde keukensiffon heeft hij in no time aangebracht. Bedankt! Mw. L. Apaydin uit Nijmegen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 15-10-2018 Via de website gekocht

Heldere terugkoppeling, goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Contact met medewerkers was zeer prettig.
Er werd goed meegedacht en de bestelling was supersnel verzonden!
Ik zou Keukenloods altijd aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 15-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, na bestelling is er een controle of de juiste inbouw apparatuur gekocht is. De afmetingen en manier van bevestigen worden gecontroleerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk Engels 14-10-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede overzichtige webshop .en voor vragen gemakkelijk telefonisch bereikbaar. Hierbij een goede kennis van zaken.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

Fgh 14-10-2018 Via de website gekocht

Goede service en doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hebben problemen gehad met onze magnetron en dat is goed opgelost. Vorige week een koelkast besteld en werd ook snel geleverd volgens afspraak.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evert van Beek 13-10-2018 Via de website gekocht

Geweldig netjes in huis gezet.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hadden wat wij wilden hebben, en het werd bezorgt.
Zelf geen omkijken naar, Werd netjes geleverd.
Goeden prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tmmr 13-10-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service, duidelijke communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste wat besteld, goede prijzen, goede communicatie zowel per email als Telefoon, goede en snelle service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim de Ruijter 12-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
Goed advies voor inbouwkoelkast die aan onze wensen voldeed.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjanhaz 12-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige after sales

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er is op een teleurstelling bijzonder goed gereageerd.
Was er niet op uit om een voordeel te behalen en na het goed luisteren naar mijn kant van het verhaal is er werkelijk snel iets aan gedaan.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sjanhaz 12-10-2018 Via de website gekocht

Onvolledige service

Algemene score

6,0
Kocht online een afzuigkap waar nog een filter bij hoorde.
Dat was nergens te lezen.
Tijdens een telefonisch gesprek is dat ook niet aan mij verteld.
Bij installatie door keukenloods kreeg ik te horen dat ik nog een filter nodig had.
Moest zelf een filter bestellen en installeren.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 12-10-2018

Beste Sjanhaz,

Ik heb begrepen dat je inmiddels contact hebt gehad met mijn collega van de serviceafdeling en dat het probleem is opgelost.

Met vriendelijke groet,

Emma.

Reageer

Buyl 11-10-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Zeer goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Genoeg keuze,snelle levering, goede service en zeer vriendelijk geholpen en goede uitleg mocht ik weer wat nodig zijn ga ik zeker terug naar deze winkel

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aartsen 11-10-2018 Via de website gekocht

Goede service telefonische en snel in huis!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via kieskeurig op de site gekomen. Goed telefonische kontakt gehad! Het oude type was niet meer te leveren, en kreeg voor het zelfde geld het nieuwe type vaatwasser! Hele maal Toppie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed Visser 11-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Soepel geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij werden rustig en vakkundig geholpen, de juiste voorlichting en de installatie werd ook keurig geregeld, wij hebben een goede koop gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeroen 11-10-2018 Via de website gekocht

Meer dan prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Compact vaatwasser besteld. Via mail nam Keukenloods contact om te verifiëren of de juiste vaatwasser qua maatvoering was besteld. Deze actie wordt door mij gewaardeerd. Na akkoord, werd de vaatwasser direct besteld en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gappieskabaal 11-10-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed, helder geholpen, antwoord op alle vragen klantvriendelijk en vrouwvriendelijk want mijn vriendin heeft de aankoop gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jelle 11-10-2018 Via de website gekocht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eiland afzuigkap met schachtverlenging gekocht. De verlenging bleek te kort. Zonder enig probleem kon deze retour en omgeruild voor een langere. In beide gevallen tegen een zeer scherpe prijs. Uiterst vriendelijk en deskundig geholpen. Zo moet het zijn!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sire 10-10-2018 Via de website gekocht

Top levering en communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs, kwaliteit verhouding. Duidelijke site. Goede communicatie via mail en dergelijke over de levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gino 10-10-2018 Via de website gekocht

Supersnel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop. Ook eerder in de winkel geweest en goed geholpen. Nu via de webshop super makkelijk vanuit de luie stoel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 10-10-2018 Via de website gekocht

Prima product, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb gekozen voor bestellen via internet en ophalen in winkel. Product was snel aanwezig in de gekozen winkel, super.
Product zelf ook prima prijs kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Douwe van der Heide 10-10-2018 Via de website gekocht

Gewoon top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Álles ging gewoon super. Vaatwasser optijd geleverd oude vaatwasser weer meegenomen. Vriendelijke bezorger en de vaatwasser keurig binnen gezet

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johannes 10-10-2018 In de winkel gekocht
zwaag

erg goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goed geholpen in de winkel, snel een bestelling geregeld en de bestelling de volgende dag om 12 uur al thuis bezorgd.
de prijzen zijn erg concurerend in vergelijk met andere winkels

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Elly 10-10-2018 Via de website gekocht

Perfecte klantbehandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede spullen, goed geprijsd en staan open voor onderhandeling wanneer elders goedkoper. En dat gaat heel soepel en prettig. Uiteindelijke levering duurt wel langer als product gemonteerd moet (wachtlijst!). Uitstekende montageservice!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ron de Groot 10-10-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Professioneel advies !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koop na zeer goed advies door verkoper...denkt mee en regelt gelijk alles, komen belofte na. Aflevering conform afspraak !

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Marga 10-10-2018 Via de website gekocht

Prima service!! Nette monteur!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor keukenloods vanwege het prijs verschil; toen bleek dat de vaatwasser niet leverbaar bleek kregen we een vervangend duurder exemplaar aangeboden tegen de prijs van de bestelde vaatwasser. De monteur (Nick) bleek een aardige jongen die heel netjes en hard gewerkt heeft. Hij had het erg druk die dag, geen tijd voor koffie, maar heeft goed de tijd genomen om de vaatwasser te plaatsen. Prima service!!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Jansen 10-10-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

prettige ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We werden heel goed geadviseerd en zijn gewezen op nieuwere type en hebben deze gekregen voor de prijs van het oudere type

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jurrian 10-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

6,0
Goedkope en snelle levering, voor de rest vakkundige mensen, aan de telefoon zeer kundig en vriendelijk. Het installatie bedrijf is kundig en vriendelijk

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Anita van der Gragt 10-10-2018 In de winkel gekocht
zaandam

Goede communicatie, snelle en goede levering ! Gewoon goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke en deskundige service. Goede kwaliteit voor goede prijs. Ruim assortiment, Meer heb je niet nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 10-10-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een winkel met goede vindbaarheid goede service, en de inbouwmogelijkheden zijn ook prima. De klantenservice is goed bereikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Carolien 10-10-2018 Via de website gekocht

Prima webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goede en overzichtelijke webshop, plaatsen van de bestelling verliep soepel.
Kreeg een ander tijdsblok van levering toegewezen dan gekozen.
De oven werd keurig afgeleverd tot in de keuken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Van Kessel 10-10-2018 Via de website gekocht

Goed prijs kwaliteit verhouding.

Algemene score

8,0
Snelle reactie op offerte aanvraag, waarbij er direct aansluitend telefonisch kontakt was. Vervolgens de offerte telefonisch definitief gemaakt waarna levering in een week was gerealiseerd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 10-10-2018 Via de website gekocht

Perfect geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijzen en van aankoop tot levering alles duidelijk en overzichtelijk, je wordt per mail op de hoogte gehouden en bij vragen wordt je door de klantenservice correct te woord gestaan

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

P. Meeuwisse 10-10-2018 Via de website gekocht

VLEKKELOOS

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is bij hoge uitzondering dat ik een firma goed beoordeel, maar ik zie geen enkele reden dat nu niet te doen.
De website geeft alle informatie overzichtelijk weer dat ik nodig had om te bepalen welke koelkast-vriezer combinatie ik nodig had. Voor de zekerheid, dat ik het juiste apparaat heb uitgekozen, vraag ik dit telefonisch na. Het gesprek was zeer kordaat en 'to the point' en gaf alle vertrouwen op een juiste aanschaf. De betaling en levering staat op zich zelf maar verliep vlekkeloos.
Het monteren/inbouwen was geen enkel probleem door de goede duidelijke tekening die was meegeleverd.
Top dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tofighi 10-10-2018 Via de website gekocht

Goed service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vandaag besteld en morgen wordt bezorgd! Tevens was het product goedkoper dan de andere leveranciers

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rutger 10-10-2018 Via de website gekocht

Topservice, scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
erg tevreden met zowel de aankoop als de geboden service. Scherpe prijzen gecombineerd met topservice, waar vind je het nog?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katja 10-10-2018 Via de website gekocht

Fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn dat ik een dag en tijdsbestek af kon spreken en snelle levering! De oven was voor de levering afgeprijsd en ik kreeg prijsverschil teruggestort. Reageren snel op je mail.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eva Bruinsma 10-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Ontzettend veel keuze, lage prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij moesten allemaal losse apparaten hebben en zijn in de winkel goed geadviseerd. Prijs viel ontzettend mee. Levering was ook netjes en snel

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Hans Uijthoven 10-10-2018 Via de website gekocht

Goede service en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze site werkt helder en duidelijk. Dat is prettig om snel een overzicht te krijgen en geeft ook geldere productinformatie.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gerard 10-10-2018 In de winkel gekocht
waddinxveen

vervaangings apparaat

Algemene score

5,0
gekozen voor de snelle levering aan de telefoon maar bleek dat er 4 werkdagen bij kwam. jammer. het enige wat men kon aanbieden . annuleren. werd 3 keer voorgesteld.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 10-10-2018

Beste Gerard,

Wat vervelend dat de levertijd uiteindelijk langer bleek te zijn dan verwacht. Helaas zijn wij in sommige gevallen afhankelijk van de voorraad van de leverancier en wanneer het product vervolgens geleverd kan worden. Hierdoor kan de levertijd soms een beetje afwijken. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Groet, Emma.

Reageer

Peter H 10-10-2018 Via de website gekocht

Prima service, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, uiitgebreide informatie over de producten. Je kunt goed vergelijken en je keuze maken. Bovendien zeer scherpe prijs! Vragen worden snel beantwoord door te bellen of mailen, top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ka 10-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat jammer is is dat de website slecht onderhouden wordt. Er wordt aangegeven dat er in een filiaal voorraad aanwezig is, maar dat is niet zo. Ik wilde in A’dam Zuid-oost vaatwasser halen en dat kon dus niet. Echter de verkoper maakte alles direct in orde en ik hoefde niet nog eens op internet de bestelling in orde te maken. Goed opgelost. Netjes geleverd

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

P. Hoksbergen 09-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service bij Keukenloods. Heb voor Keukeloods gekozen voor de prijs/kwaliteit verhouding. Het model vaatwasser dat wij besteld hadden was niet leverbaar. Keukenloods heeft hiervoor een zeer goed alternatief geboden, die duurder was zonder bijbetaling. Super. Levering netjes op tijd. Aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 09-10-2018 In de winkel gekocht
zaandam

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
outlet gekocht komt aan met deukje melde dit en kreeg meteen het aanbod om een andere uit te kiezen waarna gratis omruiling

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Fam. Mennens 09-10-2018 Via de website gekocht

Prima en zorgvuldige plaatsing vaatwasser.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en goede levering. Oude vaatwasser en verpakking nieuwe mee terug. Zorgvuldige montage/plaatsing nieuwe vaatwasser.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP Timmerman 09-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service en gemakkelijk te vinden.
Snelle levering
Beste prijs in de buurt
Je wordt op tijd verwittigd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard E 09-10-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel voor je keukenapparatuur.
Scherpe prijzen!
Afhalen ging soepel.
Ga hier zeker nog vaker bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

John 09-10-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijke, deskundige verkoper. Ik heb een wijnkoelkasrt besteld en de levering was supersnel. Mooie wijnkoelkast die gemakkelijk was in te bouwen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

M.v. Veen 09-10-2018 In de winkel gekocht
Zaanstad

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te vinden groot assortiment vriendelijk personeel en goed geholpen.
Bijna een dagje uit .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews