Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20893 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3401 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laurens 05-10-2018 Via de website gekocht

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs en vakkundige inbouw

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Scherpe prijs
Vakkundige en zeer vriendelijk inbouw-monteur
Telefonisch prima bereikbaar
Pinnen bij aflevering is erg handig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 05-10-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Er staat altijd iemand voor je klaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je wordt snel geholpen bij binnenkomst. Dan is er veel te kiezen uit verschillende merken en prijsklassen. Bij het maken van de keuze wordt echt even tijd voor je gemaakt.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kim 05-10-2018 Via de website gekocht

hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
onze vaatwasser hier gekocht en hele goede service.
de vaatwasser die we eerst besteld hadden bleek toch niet de goede maat te zijn en ze hebben heel goed geholpen om de juiste maat vaatwasser te vinden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gordon 05-10-2018 Via de website gekocht

Perfect geleverd, snelle service!

Algemene score

8,0
De levering ging als gepland, ik had wel gehoopt dat de wachttijd minder had kunnen zijn. Aanpassing in het proces: Laat de koper sneller een dagdeel uitkiezen. Nu had ik 2 momenten waarop de dagdelen door Keukenloods zelf werden aangepast.. (eerste instantie 15:30 - 18:30, dag voor levering werd dit tussen 07.00 en 09.30). De bezorger was trouwens heel aardig en behulpzaam!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 05-10-2018 Via de website gekocht

Inderdaad geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer bevlogen en vakkundig personeel dat met je mee denkt en de juiste vaatwasser voor een zeer aantrekkelijke prijs aanbiedt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 05-10-2018 Via de website gekocht

Alles op tijd en correct geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het product waar ik naar op zoek was, was bij keukenloods het goed koopste en met de snelste levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jeroen 05-10-2018 Via de website gekocht

uitstekende levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, er werd goed meegedacht toen bleek dat de bestelde koelkast eigenlijk niet zomaar geschikt was voor mijn keuken. Uitstekende ombouwservice.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sybren 05-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vanaf het begin duidelijkheid over levering, gratis thuisbezorgd. Duidelijke site. Werd goed op de hoogte gehouden over leverdatum, was binnen 3 werkdagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A de Bruin 05-10-2018 Via de website gekocht

tweede keer een aankoop gedaan, wederom prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima overzichtelijke site. Ook telefonisch zeer correct geholpen. Het apparaat is keurig in de doos afgeleverd en door de chauffeur op de door ons gewenste plaats gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Terugkerende klant 05-10-2018 Via de website gekocht

Denken goed mee!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb er al meerdere aankopen gedaan en ze controleren de bestelling alvorens te verzenden. Gelukkig maar, omdat ik de verkeerde maat had besteld. Ze boden direct een alternatief die in dezelfde prijsklasse lag. Top meegedacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JP van der Meer 05-10-2018 Via de website gekocht

Goede service. Vertraging werd uitgelegd

Algemene score

9,0
Heldere webshop met gedetaillleerde gegevens. Vriendelijke medewerkers die de afspraken om terug te bellen nakwamen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 05-10-2018 Via de website gekocht

Smegg espresso apparaat snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Afhalen mogelijk in filiaal Roosendaal. Besteld en 24 uur later af te halen en betalen. Vlotte afhandeling door personeel. Prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Diana Slis 05-10-2018 Via de website gekocht

Nieuwe koelvriescombinatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekend advies gehad en ik ga niet bepaald over 1 nacht ijs. 2 x gebeld en uiteindelijk gekozen voor de Samsung BRB260176WWEF
Het inplannen voor het inbouwen duurde dik 2 weken en gelukkig deed mijn oude het nog. De oude is er keurig uitgehaald en de nieuwe keurig ingebouwd. Wat me wel opviel was dat de monteurs weinig reserve onderdelen hadden. Er ontbrak een beugeltje dan zou je toch zeggen dat er in de bus wel een bakje met beugeltjes zou staan. Ze hadden ook geen rolmaat bij zich best apart als je alles moet inmeten. De koelvriescombinatie ziet er degelijk uit. In de consumentenbond werd er aangegeven dat hij nogal herrie zou maken, maar heb daar nog niets van gemerkt. Goede verlichting andere indeling maar dat went ook weer snel. Kortom tot 1 week na inbouw: zeer tevreden.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 05-10-2018 Via de website gekocht

verkeerde voorlichting installatiekosten verder prima

Algemene score

5,0
Ik heb een kookplaat met afzuiging gekocht. Deze is prima geleverd en gemonteerd hier ben ik zeer tevreden over. Echter een week voordat alles geleverd zou worden, en de koopovereenkomst al was gesloten, werd ik gebeld dat ik meer geld moest gaan betalen omdat de medewerker die ik had gesproken mij het verkeerde bedrag had doorgegeven voor de installatie. Als ik niet akkoord ging moest ik de bestelling maar annuleren. Over deze gang van zaken ben ik absoluut niet te spreken. Ik zal de volgende keer dan ook extra hierop doorvragen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 05-10-2018

Beste Monique,

Wat vervelend dat er miscommunicatie is ontstaan over het bedrag wat betaald moest worden voor de montage. Ik ga je feedback doorgeven aan onze serviceafdeling. Mocht ik nog iets kunnen betekenen dan hoor ik dat graag via emma@keukenloods.nl.

Met vriendelijke groet,

Emma.

Reageer

Stijn 05-10-2018 Via de website gekocht

snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijk geholpen bij bestelling en plaatsen van vaatwasser ging ook soepel. Goed personeel, zowel telefonisch als uitvoerend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Volkan 05-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele fijne webshop. Bedankt voor de heel snelle, aangename service en goede staat producten. Binnen 24u geleverd naar huis. 100% tevreden! Graag tot volgende keer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. de Bruin 05-10-2018 Via de website gekocht

Erg goede service, meedenken met de wensen van de klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op aanraden heb ik Keukenloods gevonden. Na vergelijk bleek deze inderdaad goed, betrouwbaar en concurrerend.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeanny Vromen 05-10-2018 Via de website gekocht

Prachtige zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima. Produkt prachtige service.in de keuken neergezet en wat het allerbelangrujjste is voor een topprijs 114 eurovoordeel op de concurent prachtig toch.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sebas 05-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

erg fijne service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er werd goed meegedacht door de werknemer aan evt andere opties qua apparatuur. Gaf ook goed advies!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Stefan 05-10-2018 Via de website gekocht

Service goed levertijd niet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De levering duurde gewoon veel te lang. ik moest 3 weken om een ijskast en vriezer wachten. Maar verder oke

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 05-10-2018

Beste Stefan,

Wat vervelend dat het leveren van het apparaat zo lang heeft geduurd. Helaas zijn wij in sommige gevallen afhankelijk van wanneer het product geleverd kan worden door de leverancier. Ik hoop dat jullie veel plezier hebben van de koelkast!

Groet, Emma.

Reageer

Nvt 05-10-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
keukenloods is altijd snel en zorgvuldig in de levering. Ik heb verschillende apparaturen thuis van keukenloods en ben hier tevreden over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan vdB 05-10-2018 Via de website gekocht

Voorbeeld van hoe het moet

Algemene score

9,0
Kordate, snelle plaatsing van nieuwe vaatwasser. Oplossing gericht is het plaatsen gebeurd. Afspraak bleek afspraak.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Rüter 04-10-2018 In de winkel gekocht
RotterdM

Super geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verkeerde ijskast besteld te groot is gelijk opgelost volgende dag nieuwe geleverd en andere weer meegenomen. En ze dachten echt mee niks was teveel
Nogmaals bedankt

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sesink 04-10-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving, komt de afspraken na, veel keuze, site is overzichtelijk, we zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mollen 04-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

8,0
Wij hebben hier een oven, vaatwasser en afzuigkap gekocht. Die alle drie netjes op tijd werden bezorgt. Extra service vonden wij de vragen die we na de bestelling kregen om er voor te zorgen dat we passende apparaten in de 16 jaar oude keuken kregen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Top service 04-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Geweldige inbouw/montage service

Algemene score

8,0
Ruime keus, scherpe prijzen, voor iedere beurs wel wat te vinden.
Zelfs een aanbiedingen afdeling met opruim prijsjes

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Frank 04-10-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed geholpen met advies voor aankoop van een passende kookplaat en snelle bezorging met acurate bezorginfo.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Bosman 03-10-2018 Via de website gekocht

goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb voor keukenloods gekozen omdat de prijzen zeer aantrekkelijk zijn. En er is veel keus uit degelijke produkten. De order verwerking via telefoon verliep uitstekend.
De leverdatum moets gewijzigd worden door onvoorziene omstandigheden en dat verliep ook probleemloos.
Ik ben een tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cor 03-10-2018 Via de website gekocht

prima communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelde oven nergens op voorraad. Bij Keuekenloods bestelt en voortgang netjes gecommuniceerd. Daadwerkelijk levering in overleg gegaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karrie 03-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service bij keukenloods.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De inductie kookplaat nis diepte afmeting was afwijkend van 23 jaar geleden, en jullie hadden de perfecte maat. Zodat we geen onkosten verder hadden voor ons keukenblad. Daarom ook de 2 andere apparaten besteld/gekocht bij jullie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zitten er weer koeltjes bij. 03-10-2018 Via de website gekocht

meegedacht om vervangende inbouwkoelkast te vinden, prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
site goed toegankelijk, levering correct volgens afspraak, op de afgesproken dag en tijd. en er meegedacht over het juiste type en passende koelkast.goed toch?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van de Weerd 02-10-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Er word goed meegedacht en het personeel is heel vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via de website nog niet besteld, maar in de winkel is de service uitstekend en als een product niet op voorraad is wordt deze snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

mk67 02-10-2018 Via de website gekocht

snelle bezorging, prima kwaliteit en scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bestellen van kwaliteitsapparaten voor scherpe prijs. Bestelling werd snel en volgens afspraak geleverd. Klantenservice heeft zorgvuldig gecontroleerd of model en soort koelkast juist was als vervanging van oud apparaat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 02-10-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Snelle goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en goed geleverd, telefonisch besteld goed geholpen door de medewerker.
Uitstekende prijs goede kwaliteit

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer tevreden 02-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel heeft een zeer ruime sortering en hele leuke aanbiedingen. Je wordt er prima geholpen.
Er wordt meegedacht als je aan bepaalde afmetingen gebonden bent.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peters 02-10-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door de medewerkers goed geholpen na het stellen van telefonische vragen. Via de website besteld zonder problemen. De levering en montage is volgens afspraak nagekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Diana 02-10-2018 Via de website gekocht

Snel, klant vriendelijk en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had het verkeerde besteld en ik heb direct naar keukenloods gebeld. Direct werd alles geregeld en de bestelling gecorrigeerd naar het juiste artikel. Ondanks mijn fout toch zonder vertraging super snel mijn artikel thuis. Bedankt voor de vriendelijke snelle en super goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 02-10-2018 Via de website gekocht

Top service

Algemene score

10,0
Goede website
Goed geholpen
Snel geleverd
Kortom super.
Betere service bestaat niet.
Blij dat ik bij jullie gekocht heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Aangeenbrug 02-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Heel vriendelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote keuze en mooie prijzen Vriendelijk geholpen en een goed advies Wat wil je nog meer. Doen zou ik zeggen tegen hen die dit lezen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Pieter 02-10-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Eindelijk een “normale” keukenzaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wil je goed advies, enorm veel keuze en de beste prijs dan raad ik de keukenloods in Veendam aan. Wij werden heel goed ontvangen en kregen uiteindelijk onze droomkeuken voor een hele goede prijs. Het gehele proces verliep vlekkenmiddel en ik ben dan ook meer dan tevreden!

De Keukenloods in Veendam was de vierde keukenzaak waar we zijn geweest, de eerst wilde geen offerte maken als we dezelfde dag niet zouden tekenen, de volgende twee hebben we nooit meer iets van gehoord, geen offertes niks. Allemaal tijdverspilling dus.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 02-10-2018 Via de website gekocht

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit prijs verhouding, professionele en gebruiksvriendelijke site. We hebben een duurdere upgrade gekregen, voor hetzelfde geld, omdat het model wat we wilden niet op voorraad was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 02-10-2018 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig artikelen op website te vinden. Duidelijk omschrijving en zeer voordelige prijs.
Contact als zeer goed ervaren.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

fam. Veldt 01-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede en snelle service bij het omruilen van een vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig en niet opdringerig. Ook voor het omruilen werd alle tijd genomen. Ook hulp bij het in en uitladen.
Klasse!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kuipers 01-10-2018 Via de website gekocht

Uitstekende afhandeling van de order!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
- goed geinformeerd over de inbouwmaten van de vaatwasser
- plezierige en duidelijke orderafhandeling
- nette inbouw door monteur

Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne 01-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
DE online shop is heel overzichtelijk, chat heel snel antwoord.
De service is toppie!
Keurig personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Boer 01-10-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch contact gehad over het aanschaffen van een inbouw vaatwasmachine goed geholpen hiermee.Goede zaak, goede services en snelle levering top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c.engelen 01-10-2018 Via de website gekocht

top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede website, bij vragen direct een mail gekregen of de maten van de vaatwasser klopten, goede service dus.
hebben een duurdere uitvoering gekregen dan besteld, zonder extra bij te betalen, klasse!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moerkerk 01-10-2018 Via de website gekocht

top servies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
geweldig bedrijf komt zijn afspraken heel goed na.
en is zeer correct in het voorbereiden van mijn bestelling .
en geven een goed advies.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Verdonschot 01-10-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Zeer goede service dik tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goed advies gekregen bij het uitzoeken van het product
En perfect geleverd en binnen een redelijke tijd

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Leon 01-10-2018 Via de website gekocht

Top site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Meerdere apparaten gekocht in de afgelopen tijd. Duidelijke site en heel klantvriendelijk.
Ik zou hier zo weer bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews