Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Krt 21-10-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting en informatie gegeven door medewerkers en snelle levering van apparaat. Er is ook veel keuze

Review criteria:

Goed

Reageer

Familie van Boven 21-10-2018 Via de website gekocht

Snel gewerkt door vriendelijke chauffeur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede informatie aan de telefoon.
Ook goed op de hoogte gehouden door hen, wanneer het product er zou zijn.
En daarna nog een goede monteur die snel klaar was, top dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jose Glorie 20-10-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geadviseerd in de winkel. Helemaal tevreden met mijn aankopen die ik gedaan heb bij keukenloods. Vriendelijk geholpen door iedereen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Wido 19-10-2018 Via de website gekocht

Goede en veilige bezorging en oven past precies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden met de aankoop! De oven die wij wilden was niet meer leverbaar. Daarvoor in de plaats hadden ze een andere net zo'n goede oven voor ons geregeld, die volgens hen ook precies zou passen. En dit klopte! Super :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R.van Dinter 19-10-2018 Via de website gekocht

Correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Scherpe prijs Duidelijke afspraken en Goede service.
Levertijd langer dan verwacht maar keurig afgehandeld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. 19-10-2018 Via de website gekocht

Service en product waardeloos !

Algemene score

1,0
Bij de Keukenloods heb ik na advies een Bauknecht vaatwasser gekocht en laten installeren. Na installatie blijkt dat apparaat meer dan 60db geluid geeft, direct gemeld dit wil ik niet vaatwasser moet terug. Antwoord dat kan niet hij is helaas al ingebouwd door ons er moet een monteur bij komen. Monteur geweest geluid iets minder maar nog steeds trillend door de woonkamer. Maar een nieuw apparaat dat niet retour kan ? Ik vind dat een waardeloze service en het is een waardeloos apparaat met hoop herrie die blijkbaar niet retour kan binnen 14 dagen ? Sorry maar zeer slechte service

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 23-10-2018

Beste M.

Ik heb inmiddels van mijn collega begrepen dat jullie contact hebben gehad en dat er een afspraak is gemaakt met de leverancier. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Groet, Emma.

Reageer

Kinga 19-10-2018 Via de website gekocht

Goede site, goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Verwerking van de order kon sneller,. Duidelijke afspraak over de levering. De site is overzichtelijk en de prijzen zijn goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eef 19-10-2018 Via de website gekocht

Mooie koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een mooie koelkast uitgezocht. Deze werd keurig netjes geleverd binnen een normale tijd. Goede communicatie rondom de levering en de levering op de plek van bestemming namelijk tot in de bijkeuken.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

René 18-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service,

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede bezorgdienst, oude apparaten hebben ze afgevoerd. perfect gewoon. Zelfs zonder extra kosten op de eerste verdieping gebracht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grubben 18-10-2018 Via de website gekocht

zeer correcte medewerkers waar ik mee heb gesproken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vertrouwde en gemakkelijke site.
Medewerker die de vaatwasser kwam brengen was heer vriendelijk en geduldig, waren maar alle chauffeurs zo vriendelijk. Tot nog toe zeer tevreden over het product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Smeltink 18-10-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Service Keukenloods is groots

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via mondreclame zijn wij bij de Keukenloods terechtgekomen.
De service en klantvriendelijkheid waren zeer goed.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J.Witting 18-10-2018 In de winkel gekocht
Veendam

vriendelijke medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Vriendelijke medewerkers, echter de communicatie onder elkaar en naar ons had beter gekund.
Zo was vergeten om de materialen te bestellen, zodat de werkzaamheden een paar weken laten werden uitgevoerd,
Echter werkzaamheden keurig uitgevoerd. Prijzen zijn goed. we hadden voor deze werkzaamheden meerdere offertes opgevraagd. Keukenloods was verreweg de goedkoopste.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Max Laarman 18-10-2018 Via de website gekocht

Bosch afzuigkapdwk98pr60

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer correct, vriendelijk en kundig personeel aan de telefoon. Men heeft verstand van zaken. Luisteren goed naar de behoeften van de klant.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Leny Huisman 18-10-2018 In de winkel gekocht
waddingsveen

Siemens-Vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de websitezijn wij bij de winkel in Waddingsveen beland daar deze het dichts bij onze woonplaats is Vriendelijk personeel neemt de tijd en aandacht voor je met ruime keuze in de winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 18-10-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Goede service, goede kennis van zaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, goed geholpen. De prijs is bij zelf afhalen erg gunstig.
Deskundig advies waardoor wij goed geld bespaard hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Egges 18-10-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Goede, eerlijke advies, service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb het gewoon via de stenen winkel besteld, waarbij ik super uitleg heb gekregen en advies. De winkel heeft het voor mij besteld en alles geregeld. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Bruijn 17-10-2018 Via de website gekocht

Sympathieke helpdesk, administratieve organisatie mag beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Na enig zoeken op t internet uitgekomen bij keukenloods, puur op prijs. Omdat het bestellen in de webshop misging, heb ik gebeld en daar werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Na enkele vragen kon ik bij mijn eerste keuze blijven. De leverdatum hing echter af van hoe snel de fabrikant kon leveren. Dat bleek pas na drie maal bellen duidelijk. Zelfs de bezorgtijd werd pas een dag later bekend gemaakt dan beloofd. Allemaal geen halszaak, maar wel iets dat verbetering kan gebruiken. Bereidwilligheid aan de telefoon is groot en vriendelijkheid dito, maar het bezorgen kon beter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

R. Kuiper 17-10-2018 Via de website gekocht

Gewoon goede service

Algemene score

8,0
De scherpste prijs die ik heb kunnen vinden online en ook nog korting gekregen voor de afname van meerdere apparaten. Door een communicatie misverstand zou de bezorging later geschieden. Dit is opgelost door een spoedlevering. Wat ze daarin vergeten waren te vertellen is dat ze dan niet naar boven tillen en dat als ik de oude apparaten kwijt wilde ik deze op de begane vloer moest hebben. Kleinigheidje maar had wel verteld mogen worden. Aan de andere kant maakte de prijs dit zeker wel goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 17-10-2018 Via de website gekocht

keukenloods is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij kopen al jaren al onze inbouwapparatuur bij keukenloods. Prima site, duidelijke communicatie en het inbouwteam is vriendelijk en werken heel netjes. Enige minpunt was het lange wachten (3 weken) tot er een plekje was bij het inbouwteam. Dit was in de vakantieperiode/bouwvak. Waar wel eerlijk en helder over werd gecommuniceerd! En dit was de eerste keer dat het zo lang duurde, dus geen probleem!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P-kok 17-10-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Prima service

Algemene score

8,0
Goed advies van de medewerkers in de shop.
Snelle en vakkundige monteurs die het plaatsen van de inductieplaat hebben verzorgt.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

A M 17-10-2018 Via de website gekocht

Tevreden!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en groot assortiment. Via de telefoon geven ze ook goede informatie. Ze werken ook mee als de montage geregeld moet worden.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Lars 17-10-2018 Via de website gekocht

Goede service, duidelijk afspraken en kundig personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gevonden via internet en er blijkt ook een filiaal in de buurt te zitten waardoor ik de spullen ook kan afhalen. Maar daar het grote artikelen waren heb ik ze thuis laten afleveren, prima communicatie hierover met duidelijke afspraken over wanneer het geleverd werd. Van te voren werd er nog contact opgenomen over de inbouw koelkast om ervoor te zorgen dat deze inderdaad in de kast past.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie van Boven 17-10-2018 Via de website gekocht

Snel gewerkt door vriendelijke chauffeur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede informatie aan de telefoon.
Ook goed op de hoogte gehouden door hen, wanneer het product er zou zijn.
En daarna nog een goede monteur die snel klaar was, top dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Duco 17-10-2018 Via de website gekocht

Keurig op het aangegeven tijdstip geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor de Keukenloods omdat deze de door mij uitgezochte koelkast het goedkoopste kon leveren. Men checkte nog netjes of ik de goede had gekozen, met de waarschuwing voor de maatvoering. De levering was netjes. (al was het 07.00 uur dat de bel ging en de vrachtwagen(klep) ook gehoord is door de buren.., hihi) De oude koelkast werd al losstaand uit de keuken meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marianne 17-10-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De uitleg , de service alles was prima geregeld en keurig op tijd afgeleverd en geïnstalleerd !
Ook de nalevering !
We zijn zeer tevreden !

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rocks 17-10-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De verhouding tussen de prijs en kwaliteit is uitstekend. En de levering was erg snel. Ik ben erg tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clarie 17-10-2018 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering van de stofzuiger was snel, en deze was goed verpakt.
De bestelling op de website ging makkelijk met een goede omschrijving van het product.
Ik vond de stofzuiger die ik wilde hebben voor de beste prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

T. L. 17-10-2018 Via de website gekocht

goede winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een goede winkel met een groot aanbod en heel gunstige prijzen.
Als je een vraag hebt word je snel geholpen door deskundige mensen. Er wordt echt mee gedacht.
Fijn is dat er geen verzendkosten zijn en dat de oude apparaten worden meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 17-10-2018 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor Keukenloods omdat zij deze uitstekende koelkast voor verreweg de laagste prijs konden leveren. De levering en de communicatie daarover vergde enig geduld, maar wat maakt dat uit als je nu weer jaren vooruit kunt!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 17-10-2018 Via de website gekocht

Gewoon doen wat is beloofd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke bediening, goede prijs en groot assortiment. Toestel bleek op dag van afhalen weer iets goedkoper te zijn geworden, dat werd door de klantenservice perfect afgewikkeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees den Hartog 17-10-2018 Via de website gekocht

Perfect geregeld en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website en snel geleverd kan niet beter.
Zondag besteld en maandag geleverd
Tijdens levering was ik niet op afleveradres chauffeur was zo vriendelijk om even op mij te wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 17-10-2018 Via de website gekocht

Keurig op tijd en ze doen wat ze zeggen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles zo als afgesproken. Prima geleverd op de afgesproken tijd en plaats en tot op de plek neergezet zoals afgesproken en oude machine weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick 17-10-2018 In de winkel gekocht
Zwaag nh

Goed geregeld, probleemloos volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een vervangend inbouw model koel/vries. Al snel werd een model geadviseerd qua maten en mogelijkheden. Bij bestellen bleek deze vervangen te zijn door een duurdere opvolger. Uiteindelijk kreeg ik de opvolger voor de prijs van zijn voorloper wat snel honderden euro voordeel opleverde. "we willen geen discussie, we willen dat u tevreden bent..."waauw dat had ik in jaren nergens meer gehoord! De montage en levering liet ik daarom ook door keukenloods uitvoeren. Dat project verliep precies volgens afspraak. Een keurige welwillende en technische monteur die in no-time de nieuwe set inbouwde en werkend opleverde. Een aanrader waar ik zeker weer terugkom! Keukenloods team bedankt, het is TOP!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 17-10-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Prima zaak, goede prijs

Algemene score

7,0
Prima zaak, bestellen en houden je op de hoogte van de vorderingen in het bestelproces, ook bij vertraging.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

L. Groeneweg 17-10-2018 Via de website gekocht

Goede telefonische bereikbaarheid en behulpzaam.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kozen deze webshop omwille van prijs en snelle beschikbaarheid. Door de telefonische toezegging van de levertijd hebben we verder niet veel aandacht besteed aan de verdere bevestigingsmails. Daarin bleek te staan dat je dit levermoment zelf nog een keer moest kiezen en bevestigen. Dit heeft ons 3 extra dagen gekost voor dat we daar achter kwamen met alle frustraties van dien. Misschien eigen schuld maar toch is het verstandig daar de volgende keer daar wat meer de nadruk op leggen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wessel 17-10-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Geweldige service en personeel die verstand van zaken heeft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat beloofd is houden ze zich aan en dat zie je niet veel meer geven goede advies tevens geven een alternatief

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 17-10-2018 Via de website gekocht

Supergoed geholpen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Er wordt heel snel op mails gereageerd, ze denken goed mee en hebben een scherpe prijs.
Levering precies volgens afspraak, dus supergoed tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dwight 17-10-2018 Via de website gekocht

In goed overleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie website met scherpe prijzen. In goed overleg met de klantenservice uiteindelijk de goede vaatwasser gevonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

j matze 17-10-2018 Via de website gekocht

goed geholpen ook telefonisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
vriendelijk geholpen en het beloofde nagekomen zowel aan de telefoon als in de winkel in waddinxveen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Huub 17-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Levering volgens afspraak top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel na telefoontje alles besteld en correct geleverd en geen aanbetaling of zoiets
Gewoon bestellen en bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Loes 17-10-2018 Via de website gekocht

Goede referentie over de Keukenloods!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs was goed ! Levering snel ! Duidelijke uitleg van het product ! Makkelijke website !
Weet niet wat ik nog meer moet zeggen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cb 17-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede overzichtelijke webshop. Er is veel keuze. De prijzen vallen erg mee. Leuke aanbiedingen zodat je nooit teveel hoeft te betalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tweepersoons huishouden 17-10-2018 Via de website gekocht

Artikel kon pas later geleverd, prima alternatief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kreeg bericht dat levering wasdrogervwas vertraagd, na enig overleg duurder gelijkwaardig product wel sneller geleverd voor dezelfde prijs

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Wessels 17-10-2018 Via de website gekocht

Goede shop met een enorme assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden door de buren hierop gewezen en waren verbaasd over het enorme aanbod dat men hier liet en vriendelijk en behulpzame medewerkers. Ook het kunnen afhalen van je product bij een winkel in de buurt was natuurlijk ook erg gemakkelijk. Top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MrNumber 16-10-2018 Via de website gekocht

Netjes geholpen en zoals belooft op tijd afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de prijs en snelle levering. Uitstekend geholpen door de klantenservice en komen hun afspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ArieK 16-10-2018 Via de website gekocht

Service ok - product Novy duur en past niet = slecht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

2,0
Een bewuste keuze gemaakt om dmv Novy flexibele ventilatiekoker een aansluiting te maken tussen Novy afzuigunit en ventilatiesysteem. Ondanks gegeven juiste maatvoering past de Novy flexibele ventilatie koker niet aan de unit en ook niet aan het ventilatiesysteem. Kortom een miskoop en een slecht product van Novy. Ondank de stipte levering van De Keukenloods erg ontevreden.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 17-10-2018

Beste ArieK,

Wat vervelend dat het product niet past. Om te zien wat er precies aan de hand is, mag je even wat meer informatie en foto's sturen naar service@keukenloods.nl. Wij zullen dan even met je meekijken!

Met vriendelijke groet,

Emma.

Reageer

Dj 16-10-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede fijne service. Na belletje, product gereserveerd, werd apart gelegd en mailbevestiging gekregen hiervan.
Bij t afhalen stond het idd keurig netjes klaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 16-10-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestelling geplaatst en in eerste instantie een leverdatum gekozen. Deze leverdatum kwam ons niet uit, waarna wij in overleg met Keukenloods het product eerder geleverd kregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hedwig Vigoureux 16-10-2018 Via de website gekocht

Zeer stipte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke informatie, gemakelijke bestelling en zeer vlotte levering! Betaling met pin was mogelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 16-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke shop en goed geholpen. Al veel eerder besteld en het kon op afroep geleverd worden. Zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews