Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marco Den Haag 12-01-2018 Via de website gekocht

Prima zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkoopste aanbieder. Levering zeer snel en nauwkeurig. Waarom de oude slangen niet mee retour genomen werden is wat vaag.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet 12-01-2018 In de winkel gekocht
Almere

Nette aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede service en goed meedenkend personeel bij aankoop en plaatsing van een keuken onderdeel en het netjes hebben geplaatst.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda van der Krabben 12-01-2018 Via de website gekocht

Nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site!
Bestelling plaatsen, volgen perfect!
Wij hebben een vaatwasser gekocht, kreeg daarna nog een mailtje om te checken of de maten kloppen zodat deze ook werkelijk past. Dat was hartstikke fijn! Bezorgers vriendelijk!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Berends 12-01-2018 Via de website gekocht

weinig op te merken, volgens afspraak geleverd

Algemene score

8,0
Smeg koelkast (grote koelkast) besteld. Deze op het aangegeven moment (smorgen tussen 07-09.30u levering, om 07.30u stond de bezorger voor de deur) geleverd op een houten mini-pallet. De oude koelkast netjes mee genomen.

Enige puntje, als ik toch iets moet noemen, van kritiek: de koelkast werd 'as is' neergezet. We mochten deze zelf uitpakken en installeren, waarbij de bezorger weg was terwijl het verpakkingsmateriaal er nog omheen zat (waar moet je er mee heen?). Waardoor eventuele beschadigingen dus niet duidelijk werden.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

mussche 12-01-2018 Via de website gekocht

sneller levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede beschrijving product en filmpje ,makkelijk te vinden wat je zoekt. snelle levering.goed contact met klant via mail,

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

uitstekende klantvriendelijkheid 12-01-2018 Via de website gekocht

correcte en snelle installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
kwaliteit en prijs is in prima verhouding. Levering op tijd en juist tijdstip. Snelle installatie, correcte mensen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janet 12-01-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben al eerder apparatuur bij Keukenloods gekocht via de website en dik tevreden! Alles wordt keurig vervoerd en tot in de keuken bezorgd. Erg plezierig en de producten zijn allemaal van goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Brouwer 12-01-2018 Via de website gekocht

Zelfs goed tijdens de feestdagen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben oudejaarsdag (op zondag) twee Siemens ovens besteld via de website. Geheel volgens afspraak zijn de ovens de woensdag daarna op tijd afgeleverd. Perfect geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nitram 12-01-2018 In de winkel gekocht
Afhaalcentrum Opmeer

vriendelijk, vlot en zakelijk telefonisch contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gaskookplaat gezocht via website Keukenloods, scherp geprijsd, echter op bestelling.
Telefonisch besteld, vlot gesprek, meteen bevestiging van deze bestelling per email ontvangen.
Binnen 3 dagen was deze binnen, opnieuw keurig bevestigd per email.
Inmiddels gaskookplaat (Indesit) in gebruik, tot nu toe zeer tevreden.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Co Appelman 11-01-2018 Via de website gekocht

duidelijke uitleg, juiste informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer hulpvaardig bij de juiste keuze en hulpvaardig.
Service team was daarna nodig, is ook door hen korrekt geregeld.

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet van Dongen 11-01-2018 Via de website gekocht

Alles goed geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De site is voor mij duidelijk, maar uw technische mensen van de order opvolging zijn onvoldoende thuis in technische gegevens en inbouwmaten, jammer.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

G.Huizing 11-01-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Geweldige bezorger!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles prima in orde, de levering prima, duidelijk via mail,
Wil toch even kwijt dat de bezorger een topper is! Enthousiast zoals je maar weinig ziet! Hij krijgt zowieso een 10+

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

h.potters 11-01-2018 Via de website gekocht

Prima servicegericht bedrijf

Algemene score

9,0
In deze winkel wordt niet alleen verkocht er wordt ook meegedacht. Prima service. Alles volgens afspraak geleverd en gemonteerd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lein1981 11-01-2018 Via de website gekocht

Top geregeld en geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede communicatie. Zelfs tussen kerst en oud en Nieuw, terwijl ik in oktober de bestelling al had gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 11-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Kitchenaid koffiemaachine 5KCM0802EER besteld met levering voor week x. Tot onze verbazing de volgende dag al in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emile hartholt 11-01-2018 In de winkel gekocht
nederweert

aanschaf keukenapparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Inmiddels heb ik meerdere keren keukenapparatuur aangeschaft bij uw filiaal te Nederweert.
Het betreft een winkel met keurige bediening door aller-aardigste medewerkers,
Op enig ogenblik had ik een verlenging nodig voor een afzuigkap,
Een aardige medewerkster leidde mij naar het magazijn waar een aantal van de ze kokers waren klaarblijkelijk overgebleven.
Mijn maat zat erbij, wat kost dat ?? Gratis meennemen,
Dat had ik niet verwacht......
Dus ze bieden meer dan je verwacht....

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jeannette 11-01-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

De winkel was prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, maar wat er ècht uitsprong was de installatie service. Dat was een dikke 10. Erg zorgvuldig, tot in de kleinste details. Aanrader !,

Review criteria:

Goed

Reageer

J.C.Hoving 11-01-2018 Via de website gekocht

Een heel snel en accuraat bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je kan online bestellen zonder dat je voor verassi gen komt te staan en alles is heel duidelijk om te bestellen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Pieter 11-01-2018 Via de website gekocht

Aantrekkelijke prijs en op tijd geleverd en geinstalleerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gaggenau koelkast besteld. Werd op afgesproken dag geleverd en ingebouwd. Je krijgt bevestigingsmail en dag vantevoren nog een SMS met herinnering.

Prima.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

A. Meijnen 11-01-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Niet helemaal goed voorgelicht

Algemene score

6,0
Wij hadden een model uitgezocht. Nu zei de verkoper dat dit model precies hetzelfde was alleen de nieuwste uitvoering. Thuis bleek dat er dus GEEn pizzablik bij dit model zit en GEEN plek om een temperatuurmeter in te steken. Had er wel bij vermeld mogen worden want ik wil graag een pizzablik!

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 12-01-2018

Beste A Meijnen,

Wat vervelend dat jullie niet goed zijn voorgelicht over het apparaat. Onze excuses daarvoor, dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik hoop dat jullie desondanks veel plezier beleven aan de aankoop.

Groet, Emma
Keukenloods.nl

Reageer

Peter 11-01-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuwe koelkast kreeg ik via de Keukenloods een teaser dat ik ze moest mailen voor een speciale aanbieding. Binnen een uur had ik die in mijn mail en het was inderdaad een mooie aanbieding. Bestelling ging snel. Vanwege de feestdagen was de inbouw niet meteen mogelijk waardoor we enkele weken zonder koelkast moesten doen. Het inbouwen gebeurde door een deskundige en bijzonder sympathieke jonge man waardoor de vertraging snel vergeten was. De oude koelkast werd meegenomen net als al het verpakkingsmateriaal. Er is zeer netjes en vakkundig gewerkt!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 11-01-2018 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs van de vaatwasser was voordelig,bestellen ging snel en soepel,levering netjes volgens afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francois 11-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lage prijzen en correcte levering. Je wordt van elke status op de hoogte gehouden en de de bode belt persoonlijk hoe laat hij het apparaat gaat bezorgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 11-01-2018 Via de website gekocht

Uitmuntend verkoop team met kennis van zaken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keuze van de producten is enorm met daarnaast een zeer goed begeleiding in de aankoop en wat ook niet vergeten mag worden was, dat de installatiemonteur zeer goede adviezen heeft verstrekt i.v.m. eventuele verder aankopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Desiree 11-01-2018 Via de website gekocht

Goede prijs

Algemene score

10,0
Het model afwasmachine dat mijn voorkeur had was uitverkocht en ik kreeg super netjes een beter model aangeboden voor dezelfde prijs. Super service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ Hijink 11-01-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Ben deze keer ook weer goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben hier onze keuken ook gekocht en zijn hierover tevreden, goede aanbiedingen en het is niet ver van ons, dus ga ik er persoonlijk heen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lobke 11-01-2018 Via de website gekocht

Pima goed en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke overzichtelijke shop en keurig aan de afspraak gehouden. Zelfs nog een dag eerder bezorgd dan afgesproken .Betaling bij levering perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Jansen 11-01-2018 Via de website gekocht

Contact en levering precies volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is de eerste keer dat we iets bestellen bij Keukenloods. De ervaring met de pijs/kwaliteitsverhouding tot nu toe is prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Roo5 11-01-2018 Via de website gekocht

Keurige koop

Algemene score

10,0
Makkelijk te vinden product en precies passend in wat we zochten. Ook de levering was volgens planning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.H.WIERENGA 11-01-2018 Via de website gekocht

Zeer correct en keurig bedrijf!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na veel zoeken op verschillende sites hebben wij gekozen voor KEUKENLOODS en zeer naar onze tevredenheid.
De installatie van onze inductie kookplaat werd keurig gedaan door de monteur.
Uitleg over het gebruik was uitstekend.
Het is even wennen na jaren op gas te hebben gekookt, maar we vinden deze manier van koken nu heel plezierig.
Vriendelijke groet P en G.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Van Gijn 11-01-2018 In de winkel gekocht
Almere

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is voor de tweede keer dat wij bij de keukenloods gekocht hebben en ook deze keer zijn we heel vriendelijk geholpen en kregen we een goede uitleg over de werking van het product. Ook zijn we zeer te vreden over de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Dhr van Dijk 11-01-2018 Via de website gekocht

Goede service en duidelijke communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door eigen fout had ik een verkeerde bestelling geplaatst, zonder problemen werd deze teruggenomen en er werd actief meegedacht over een oplossing. Juiste magnetron is recent geplaatst tot grote tevredenheid.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans Vlas 11-01-2018 Via de website gekocht

Keurige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteitsverhouding is prima. Keurige aanbiedingen en prijsacties. Diverse witgoedspeciaalzaken geraadpleegd, maar Keukenloods heeft de prijzen mooi in de markt gezet.
Het bestellen en monteren van de inductiekookplaat verliep allemaal keurig, ben heel tevreden.
Kom zeker terug voor een volgende keuze!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GJB 11-01-2018 Via de website gekocht

Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij het verzenden via PostNL is een beschadiging ontstaan die zonder problemen en zeer eenvoudig opgelost is door de klantenservice en magazijn in Opmeer. Medewerkers hebben goed mee gedacht in het vinden van de perfecte oplossing.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique kooistra 11-01-2018 Via de website gekocht

Dag eerder als verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, een oven besteld en deze een dag eerder geleverd gekregen als verwacht. Wel uiteraard na een telefoontje of dit wel kon.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard van de Put 11-01-2018 Via de website gekocht

Aanschaf kookplaat gas op glas

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keurig geholpen.
Alleen het parkeren bij de winkel was erg slecht.
Ik begreep van het personeel daar dat dit al wel bij de gemeente was aangegeven.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Vianen 11-01-2018 Via de website gekocht

Snel en netjes geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb er al vaker wat gekocht en dat is altijd goed gegaan altijd hebben ze de tijd voor je en denken mee

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton Laarman 11-01-2018 In de winkel gekocht
Almere

Beste prijs kwaliteit verhouding en uitstekende montage

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Beste prijs kwaliteit verhouding en uitstekende montage. Goed geholpen en duidelijke planning. Kan geen enkel min punt bedenken. In de winkel ook uitstekend geholpen.

Reageer

j.snaauw 11-01-2018 Via de website gekocht

zeer goede service, correct nakomen afspraken !!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
op aanraden van een familie lid die een zeer goede ervaring had gehad. PRIJS,KWALITEIT EN DE GOEDE SERVICE !!!!
alles zoals werd belooft !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Willem 11-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben een inbouw vaatwasser, koelkast en vriezer gekocht. En dmv een inlogpagina kun je superhandig de status bekijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Worstmaker 11-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering volgens afspraak, vandaag besteld morgen in huis. Aflevering via pakketdienst gedurende de verzending te volgen en bonnen het uur nauwkeurig geleverd. Netjes ingepakt, geen overbodig volume, plastic of dozen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 10-01-2018 In de winkel gekocht
ALMERE

Prima aanbieding !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zochten een tijdelijke oplossing als vervanging voor onze kapotte inductie kookplaat, in de shop zagen wij een losse kookplaat voor 175,- wij dachten dat dit de aanbiedingsprijs was, maar tot onze verbazing mochten we hem voor 100,- meenemen. Niet meer nadenken en gelijk meegenomen, na een periode van stuntelen met 2 kapotte kookzones van onze oude inductie plaat, nu weer perfect koken met 4 goede branders. Wij zijn zeer blij en tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Riethorst 10-01-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Omdat onze (combi)oven het had begeven en wij deze veelvuldig gebruiken, waren wij met spoed op zoek naar een nieuwe. Tweede kerstdag een bezoek aan de showroom gebracht en de volgende dag een nieuwe geleverd gekregen! Wij vonden het jammer dat de medewerker ons niet precies het verschil tussen de ene en de andere (combi)oven kon vertellen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

W.J. Greven 10-01-2018 Via de website gekocht

Topper

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende shop. Werd uiterst vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en de bestelling werd op het afgesproken tijdstip keurig afgeleverd. Ben erg tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weet niet wat U bedoeld 10-01-2018 Via de website gekocht

Inderdaad perkekte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Teneerste goede spullen,het staat goed duidelijk op de website wat je wilt kopen en vergelijking met andere merken en goede service!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Siroj 10-01-2018 Via de website gekocht

Soepel en goedkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb zeer voordelig de kitchenaid artisan in amandelwit kunnen vinden en de levertijd was korter dan verwacht. Super blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jose v Aert 10-01-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Gelijkwaardig in contact!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb de verkopers en zeker ook de monteur als zeer prettig ervaren. Goed met mij nagedacht en daarna voorzien van adviezen. Geen enkel gevoel gehad dat ik per direct moest beslissen, integendeel. Alles voor mij op papier gezet zodat ikzelf erop terug kon komen met de naam vd verkoper erbij.
Herkenning bij het bel - contact en nog extra toelichting gehad alvorens ik tot bestelling ben overgegaan.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

karin en lowie 10-01-2018 In de winkel gekocht
nederweert

alle apparatuur vervangen in het afgelopen jaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben alle keukenapparaten vervangen gedurende het afgelopen jaar .Steeds kregen we goed advies en afspraken werden goed nagekomen. Prijzen waren scherp.Erg tevreden!

Reageer

R.Kant 10-01-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben al vaker een product aangeschaft bij de Keukenloods en nu weer.
Na een communicatie foutje een nieuwer product geleverd gekregen zonder bijbetaling. TOPPERS
Keukenloods kan ik bij iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kees Nijboer 10-01-2018 Via de website gekocht

Goed tot prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alleen bellen met de shop leverde een negatieve ervaring op. Naar aanleiding van een vraag over een kortingsactie kreeg ik slechts korte beetje chagerijnige uitleg die niet voldoende was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews