Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kichenaid 18-01-2018 In de winkel gekocht
Opmeer

kitchenaid keukenmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en probleemlose levering tegen een zeer gunstige prijs'van machine en extra onderdelen (glazenroerkom).

Reageer

Miranda 18-01-2018 In de winkel gekocht
roosendaal

aankoop koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de bestelling is netjes en snel afgehandeld, mede gezien de feestdagen. montage ook prima geregeld, volgende keer weer bij jullie hoor. ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 18-01-2018 Via de website gekocht

Geen loze beloftes!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor 9.30 uur gebeld zou dezelfde dag nog geleverd worden: mijn beoogde Bosch combimagnetron. En zelfde avond rond 20.30 uur was deze afgeleverd en in gebruik genomen. Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 18-01-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en duidelijke website. Ook de locatie is fijn. Je wordt op een prettige manier geholpen. Ook de informatie via email is helder en duidelijk.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Utengeltje 18-01-2018 Via de website gekocht

keurige respons en service en afther sales oplossingen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed en duidelijk, goede contacten te leggen ook als er ooit fout gaat. je wordt teruggebeld en het probleem wordt meteen opgelost, althans is mijn ervaring.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcus 18-01-2018 Via de website gekocht

Top service bij Keukenloods!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods leverde onze Smeg oven op de afgesproken tijd af.
Wanneer wij een beschadigd onderdeel in de verpakking vond, stuurde Keukenloods een vervangend onderdeel direct op.
Helemaal top!

Reageer

Tiny van Empel 18-01-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was het dichts bij en we zijn daar prima geholpen. Ruime keuze ook. En de prijs was voor ons zeer aantrekkelijk

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

M van Driel 18-01-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods Nederweert

PRAchtige zaak met prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze , klant vriendelijk personeel. En denken graag met je mee .Levering op tijd. Voor ieder een betaalbaar budget met garantie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees 18-01-2018 Via de website gekocht

Vlotte bezorging, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Winkelsite is zeer goed, ruim opgezet met veel en duidelijke info omtrent het produkt. Je kunt zelf een betaalwijze selecteren, vooraf of tijdens levering. Tijdens levering tegen geringe kosten pin bij chauffeur .
Levering geschied tot 23.00 uur! Ideaal, niet de gehele dag voor thuisblijven!
Mijn produkt ( oven) werd keurig afgeleverd door Florissant van Reysen, keurig in onbeschadigde gesloten fabrieksverpakking.......TOP!
Ik kan niet anders zeggen, ALLES VOOR EEN GLIMLACH is hier ook gewoon te kop voor en betere prijs.........aanbevolen!

Cees.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom van Dessel 18-01-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerdere goede ervaring met deze winkel. Ook bij deze aankoop zijn we weer prima geholpen. Levering volgens afspraak en vakbekwame monteur voor het installeren. Kortom we zijn weer tevreden !!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 18-01-2018 Via de website gekocht

Dit kan je makkelijk doen, uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en duidelijk wat je wilt bestellen en de communicatie is ook goed.
Goed ingepakt wordt het bij je thuis bezorgd, totaal niets op aan te merken.
Prima!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r hilders 18-01-2018 In de winkel gekocht
zaandam

Ontspannend en ontspannen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel na 10 minuten een goede keus kunnen maken, plezierig behandeld en keurig op tijd bezorgd. Wat valt er dan nog te zeggen?

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jaap 18-01-2018 In de winkel gekocht
Etten-Leur

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
goede service en uitleg bij vragen. Ook na bestelling goed op de hoogte gehouden omtrent de levering. Alle apparatuur netjes ontvangen voor de montage van onze keuken op de afgesproken tijd.

Reageer

Cas 18-01-2018 Via de website gekocht

Goedkoop, snel en perfekt afgeleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De afzuigkap was hier verreweg het goedkoopst. Verder is alles snel en goed geleverd. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Connie 17-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een gebruiksvriendelijke webwinkel.
Erg ruime keuze en beduidend goedkoper in vergelijking met andere soortgelijke webwinkels.
Levertijd was binnen 2 dagen.
Betaling kan vooraf, contant of ter plekke met pin.
Zeer fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Balk 17-01-2018 In de winkel gekocht
almere

prima service zelf op 2e kerstdag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebeld met de shop, super geholpen door keukenloos en mooie aanbieding gekregen levering was snel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.wenker 17-01-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede website ,ook in de winkel Zijn veel artikelen te zien en de bediening is goed hulpzaam en geven goede adviezen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kuik 17-01-2018 Via de website gekocht

Service goed / bezorgtijd en aflevering prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keuze shop prijs verhouding. Contact over afleveren zelfs nog 1 dag eerder !
Levering ging goed ...zelf gemonteerd !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Blommers 17-01-2018 Via de website gekocht

Goed bedrijf komt zijn afspraken na toppie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is heel duideluk ook voor iemand die niet zo makkelijk met de computer om kan gaan.
De prijs.
Duidelijke bevestigingen en levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Loes 17-01-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hadden door niet goed opletten een verkeerde vaatwasser besteld. Te hoog. Zonder moeite kon deze geruild worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 17-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service met een supersnelle levering!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop staat voor zeer goede service en maken waar wat je van hun vraagt. Goede service en correcte levering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 17-01-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Zeer goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gaskookplaat als vervanger van onze defecte gekocht, verkoper was erg behulpzaam toen bleek dat het showroom model waar ik voor kwam al verkocht was uiteindelijk een nieiwe kocht en later ook nog een nieuwe inbouw koelkast die netjes thuisbezorgt is (ook complimenten aan de chauffeur, is ook wel eens anders) zou hier zeker vaker een aankoop doen. Prijs kwaliteit is meer dan goed

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Han Brouwer 17-01-2018 Via de website gekocht

Nette prijs en goede service.

Algemene score

7,0
Goede prijs en meedenken en aanbieden van passend alternatief als product niet meer leverbaar is. Eerste zending had transportschade maar het product werd zonder morren vervangen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marco 17-01-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Enorm lang wachten in de winkel

Algemene score

6,0
Ik ben twee keer langs geweest en ben twee keer niet geholpen en heb toen maar zelf een vaatwasser uitgezocht en uiteindelijk 'mocht' ik die betalen en daarna werd ie overigens keurig naar de auto gebracht maar ik kreeg beide keren geen aandacht, geen koffie terwijl ik duidelijk verkoopsignalen afgaf ...

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 18-01-2018

Beste Marco,

Bedankt voor het plaatsen van de review! Wat jammer dat je niet op de juiste manier bent geholpen in onze winkel. Dat is natuurlijk niet onze bedoeling geweest. Ik hoop dat je desondanks veel plezier hebt van de aankoop in onze winkel!

Groet, Emma.

Reageer

Cor 17-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering super prijs!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige webshop snelle levering prima kwaliteit.
Laagste prijs en wordt goed op de hoogte gehouden van de levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivb 17-01-2018 Via de website gekocht

Goede, prettige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede aanbieding en daarmee de goedkoopste :) Er werd vooraf gebeld wanneer het pakket afgeleverd werd. Prima communicatie. Met klantenservice bellen duurde een kwartier.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norbert Plat 17-01-2018 In de winkel gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Netjes geholpen nadat de koelkast was geleverd bleek dat een verkeerd type te zijn. Zonder problemen is het omgeruild.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 17-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De keukenloods was duidelijk de goedkoopste met de Indesit kookplaat. De beschrijving, ook in de orderbevestiging was volledig, inclusief de waarschuwing een aparte groep te gebruiken. Bestelling was probleemloos en de follow-up van het bestelproces werd via email gemeld, zodat we zelf konden uitkiezen wanneer de levering zou plaatsvinden, bijv. overdag of 's avonds.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tatiana 17-01-2018 In de winkel gekocht
waddinxveen

boven verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
hebben de beste prijzen! de bezorging was echt veel sneller dan aangegeven. is de tweede keer dat we daar apparatuur kochten. twee keer een goede ervaring

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Celia 17-01-2018 Via de website gekocht

Geen klachten maar service kan beter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mijn bestelde inbouw combimagnetron is keurig, goed en snel geleverd. Niets te klagen. Qua service vind ik de prijs voor installatie erg hoog (95,-) en dat voor het meenemen van het oude apparaat verwacht wordt dat het al buiten staat is erg onhandig. Het is begrijpelijk maar niet erg gemakkelijk.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Fred 17-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel geleverd. Bij uitpakken was een filter beschadigd. Na een paar dagen werd een nieuwe toegestuurd. Prima service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 16-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door iemand attent gemaakt op Keukenloods , zeer deskundige en nette jongens kwamen hem installeren , rommel opgeruimd , vaatwasser doet het goed , alles OK.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Steven 16-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
2 aparte bestellingen gedaan, allebei goed geregeld. Scherpe prijzen en veel keus. Zelfs op vrijdag avond laat nog bezorgd. Enige wat wat mij betreft beter kan zijn de filterfunctie's op de site. Dit werkt niet zo handig.
Verder een prima webshop!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 16-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig apparaat is een aanrader

Algemene score

9,0
Ik had een offerte aan gevraagd de zelfde dag al binnen gekregen.
Die vaatwasser besteld en snel binnen gekregen.
En het oude apparaat meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 16-01-2018 Via de website gekocht

Veel keuze en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor deze webshop vanwege de gunstige prijs, snelle levering en uitgebreide keuze. Vooraf goed geïnformeerd over de levering en blij met het product! Prima in orde.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sjaak Bosch 16-01-2018 Via de website gekocht

Persoonlijk vriendelijke hulp bij keuze aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima website en goede prijs, leverings- en betalingsvoorwaarden gecombineerd met vriendelijk deskundig advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 16-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke site, goede terugkoppeling over de bestelstatus. Enige opmerking, wanneer het verpakkingsmateriaal meegenomen zou worden dan was het een 10.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coby 16-01-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering met goede afspraken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb via via van Keukenloods gehoord, en ik ben zeer tevreden, bestellen, bezorgafspraak, alles verliep prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Willem 16-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en nette aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is goed en duidelijk. Omschrijving van het goed is duidelijk. Verschillende goede keuzes.
Site is duidelijk en overzichtelijk

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. de Vilder 16-01-2018 Via de website gekocht

Keukenloods: uitstekende prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Website is klantvriendelijk. De dag van levering wordt meteen aangegeven. Verder alles erg duidelijk en wat niet duidelijk is kan je meteen laten verduidelijken door het serviceteam wat ook telefonisch ter beschikking staat. Bij ons ging er alleen iets mis met de levering. Zou de levering plaatsvinden op 3 januari kregen we aan het einde van de dag een mail met een bijlage. Deze geopend en tot mijn stomme verbazing was dat een brief met de mededeling dat ik moest bellen om een afspraak te maken voor de levering. Ik dacht: een vergissing, maar zal toch maar even bellen. Bleek dat mijn levering helemaal niet ingepland stond. Bellen, bellen en nog eens bellen en heb toen van het serviceteam voor elkaar gekregen dat het de volgende dag geleverd zou worden als spoedbestelling op hun kosten. Anders was het twee dagen later geweest. Toen kwam de levering keurig op tijd door een vriendelijke chauffeur die bereidwillig was om de machine helemaal op haar plaats te brengen en mij te verlossen van de oude machine door deze mee te nemen. Vanwege de levering een zeven en geen tien, wat het anders geworden was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Françoise 16-01-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

onverwacht toch nog goede service

Algemene score

7,0
Ik heb mijn gaskookplaat in de winkel besteld maar bij een eventuele volgende keer doe ik het online. Want na veel troubles (boven hun macht en in hun macht) is het via online contact allemaal tot grote tevredenheid opgelost.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Ton 16-01-2018 Via de website gekocht

Een mooie prijs en goede levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overal online gezocht en hier was de vaatwasser 30 euro goedkoper dan elders. Netjes van te voren gebeld en mooi op tijd geleverd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.J.Broen 16-01-2018 Via de website gekocht

Een geweldige Afzuigkap van fabrikaat Boretti

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De afzuigkap werkt prima en de verlichting is uit de kunst en zuinig.De afwerking is zeer stak en alles past precies.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred Mulder 16-01-2018 Via de website gekocht

Goede service. Snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kende keukenloods niet, maar kwam hem tegen op internet. Ik wist niet exact welke koelkast ik moest hebben maar door keukenloods prima geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vriend 16-01-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel gehandeld bij een aankoop van een nieuwe vaatwasser als vervanging van een defecte.
Net voor de kerstdagen

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Richie 16-01-2018 In de winkel gekocht
Almere

Top geholpen mensen die verstand hebben over de spullen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed bereikbaar .
En vriendelijke mensen die verstand hebben van de spullen die ze verkopen .
Goed geholpen met onze keuzen van de apparaten die wij nodig hebben.
En super snel gebracht

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Pim de Rue 16-01-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Blij met onze nieuwe koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie winkel en we zijn netjes geholpen. Via de mail en de site keurig op de hoogte gehouden.
Afspraak was op tijd en inbouwen een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

CeesL 16-01-2018 Via de website gekocht

Goeie prijs/kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De prijzen zijn goed, kwaliteit van de service gerichtheid is uitmuntend.
Geen gezeur hier, alles wordt gewoon goed geregeld, en men is hier zeer klantgericht bezig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindy 16-01-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Mooie smeg koelkast voor de laagste prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We wisten welke koelkast we wilde hebben, een mat zwarte Smeg. Bij Keukenloods de laagste prijs gevonden. Snelle levertijd!

Reageer

C. Maas 16-01-2018 Via de website gekocht

Attente service, goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede inhoudelijke ondersteuning, vlotte afhandeling, mooie aanbieding. Ik ben zeer tevreden met de afhandeling van mijn bestelling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews