Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20903 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3386 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B van Rooij 23-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Komen afspraken goed na en op tijd leveren krijgt van te voren lever datum door en klopt perfect zeer goed tevreden en ook de service en prijs zijn goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Be 22-11-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Ruime keus, goed advies en prima prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel op internet als in de winkel voldoende ‘zicht’ artikelen. In de winkel met goed advies en wel weer met internet prijzen.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Harm van den Bergh 22-11-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Erg sterk in aftersales!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na levering van een afzuigkap bleek hadden wij graag een andere kleur. Kosteloos werd deze omgeruild. Toen vervolgens bleek dat de geleverde afzuigkap niet paste, kon deze wederom worden omgeruild. Alles werd netjes aan huis geleverd. Een dikke pluim voor de service vanuit de verkopers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maikel 22-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service! Zeer deskundig. Super tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was in orde. Eerst gebeld met de Servicedesk vanwege de afwijkende situatie van onze keuken. Keurig geholpen. Scherpe prijs, geweldige service bij aflevering en zeer netjes en vakkundig geplaatst. Kortom super tevreden met onze nieuwe vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 22-11-2018 Via de website gekocht

snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
via telefoon besteld ging prima mooi op tijd gebracht alles in orde. Vriendelijke chauffeur ook en nam de oude koelkast mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilse 22-11-2018 Via de website gekocht

Goed advies en soepele levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site vond ik lastig, te onoverzichtelijk, zag door de vele bomen (kookplaten) het bos niet meer... dus gebeld en de medewerker gaf mij gelukkig uitstekend advies.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 22-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en goede snelle levering.

Algemene score

10,0
We informeerde naar de producten die we nodig hadden en we konden de hele bestelling telefonisch afhandelen.
Geweldig.
En binnen 3 dagen werd alles geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Desiree 22-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De aflevering werd conform afspraak gedaan, alles compleet, geen schade, nette chauffeur, voorzichtig met het uitladen en binnen neerzetten

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nelis 22-11-2018 Via de website gekocht

Keurig te woord gestaan en extra info omtrend installatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gooeie site met goede prijzen en uitstekende service dus een aanrader voor een nieuwe keuken onderdeel

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne-Marie 22-11-2018 Via de website gekocht

Goede service, goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een bestelling gedaan, tijdens het maken van de bestelling kan je al kiezen voor afleverdata of voorkeur aangeven. Hier wordt netjes aan gehouden. Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden hoe het met je bestelling gaat en als je dan de klantenservice nodig hebt, krijg je een zeer vriendelijke man aan de telefoon die je super helpt! Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.Cousijn. 22-11-2018 Via de website gekocht

duidelijke uitleg en super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
dit is niet de eerste aankoop bij Keukenloods, maar de behandeling en totale verloop is perfect gegaan en dit zal niet het laatste zijn wat ik bij deze firma koop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remon 22-11-2018 Via de website gekocht

prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima geregeld net al andere keren. makkelijk besteld, bezorging is ook goed geregeld, nemen contact op voor afspraak en waren ook weer op tijd

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan 22-11-2018 Via de website gekocht

SUPER SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De levering is in een woord geweldig,en heel vriendelijke bezorgers.En ze gaan ook heel voorzichtig om met jouw levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 22-11-2018 In de winkel gekocht
Doetichem

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We werden erg prettig geholpen en de verkoper dacht echt met ons mee. Goede prijs en een snelle levering.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ash 22-11-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fast service, prompt delivery. Very happy with our new Siemens cooker. Would recommend this shop to anyone.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julien 22-11-2018 Via de website gekocht

Alles zeer goed geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webwinkel en snelle levering! Helaas kom ik erachter dat 4 dagen na mijn aankoop de prijzen zijn gezakt met €46,00, had ik maar meer geduld gehad.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Van dam 22-11-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk en duidelijk personeel! Goede en betaalbare apparatuur,keuze volop,levertijd ook prima in orde!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ai Verbeek 22-11-2018 In de winkel gekocht
Nederweer

Zo doe je graag zaken, goede aparatuur voor een lage prijs.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vaker apparatuur bij Keukenloods/Inbouw zoals een afzuigkap, kookplaat, oven de prijzen zijn duidelijk lager ook voor de "Grote" merken, daarbij wordt deze apparatuur netjes thuis afgeleverd en de oude apparatuur meegenomen.
Als echte doe het zelver ben ik in staat om deze apparatuur te plaatsen en aan te sluiten. Laatste aankoop gedaan in de winkel in Nederweert, dit heeft wel als voordeel dat je alvast in het echt kan zien hoe de apparaten er uit zien.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 22-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De kleine wasmachine die ik als outlet aanbieding kocht werd netjes voor me in de bestelauto gezet, ondanks de stromende regen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nanne Jansen 22-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en geode aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorger is uiterst vriendelijk ook al 's ochtends om 08:00 uur en behulpzaam bij het naar binnen brengen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sieb 22-11-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede medewerker, heeft ons echt veel geinformeerd! Snelle service van keukenloods! We hebben overal prijs vergeleken, keukenloods is het goedkoopst!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick van der Veeke 22-11-2018 Via de website gekocht

scherpe prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ze bieden een scherpe prijs, bovendien denken ze mee
Omdat we een IKEA keuken hebben raadden ze ons een andere vaatwasser aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Merijn 22-11-2018 In de winkel gekocht
Nederweert

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Quooker gekocht bij keukenloods. Eerst goede uitleg over de alternatieven waardoor keuze makkelijk werd. Vervolgens vrij snel daarna deskundig geïnstalleerd. Blij mee!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Spieker 22-11-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

prima geholpen en volgens afspraak

Algemene score

9,0
overzichtelijk en een ruim assortiment en goed advies
ik zou de winkel absoluut bij mijn vrienden aanbevelen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ro Bol 21-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toegankelijke website, gunstige prijzen, goed contact via mail en telefoon, snelle levering. De chauffeur zou wat voorzichtiger kunnen zijn bij het bezorgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hilde van Grinsven 21-11-2018 Via de website gekocht

goed

Algemene score

9,0
snelle levering, goed produkt, niks op aan te merken maar gewoon zoals je bediend wil worden als je iets op afstand koopt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

P. M. Pols 21-11-2018 In de winkel gekocht
Meubelboulevard Utrecht

Goed en niet duur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Geen mening over de webshop. Die heb ik niet gezien. Ja echt lk heb niet op internet gezocht, want dit soort apparaten wil ik zien in een winkel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

sijmen 21-11-2018 Via de website gekocht

goede snelle service

Algemene score

9,0
heb deze winkel gekozen vanwege zijn vele keuzes.
Heel goed telefonisch contact en zeer snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

T.Muller 21-11-2018 Via de website gekocht

geweldige service, oude apparaat retour

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles prima . Oude apparaat retour maar de bezorger was niet echt vriendelijk. Het apparaat had buiten moeten staan maar als 80plusser was dit niet mogelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rick 21-11-2018 Via de website gekocht

Duidelijke informatie en goede leveringservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, goede communicatie bij niet hebben van bestelde product, snelle levering. Kortom ideaal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.m.appelman 21-11-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nieuwe inductie kookplaat gekocht goeie service en snelle levering kookplaat doet het boven verwachting makkelijk koken goeie instellingen makkelijk te bedienen

Reageer

Rinolda 21-11-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Correct en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en adequaat geholpen. Tussen de bestelling en de uiteindelijke levering en plaatsing zeer goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

JR 21-11-2018 Via de website gekocht

Goed geleverd, snellere levering wenselijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Positief is dat de 2 goederen samen geleverd zijn, erg mooie afzuigkap, doet het uitstekend. Levertijd na betaling vind ik aan de lange kant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arthur 21-11-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service, goede communicatie, mooie koelkast. Geen klachten, ik ben zeer tevreden..............

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan. Rotterdam 21-11-2018 Via de website gekocht

Prima winkel, nu 2x aankoop gedaan. Prima tevreden !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze webshop gekozen omdat ik enkele maanden geleden een fornuis heb gekocht in de winkel van Keukenloods in Rotterdam. We zijn ook daar prima en zeer vriendelijk geholpen.
En snelle levering beide keren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michele 21-11-2018 Via de website gekocht

Goed geholpen en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies gekregen bij het uitzoeken van een nieuwe inbouw oven, fijne service en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja en Jan Kramer 21-11-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Fijne mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne winkel, fijne sfeer, wordt volledig en open en goed geadviseerd. Terechtgekomen bij met name deze winkel vanwege een vroegere relatie. Bezoek aan de showroom heeft geresulteerd in een keukenaankoop. Zeker geen spijt van.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bob 21-11-2018 Via de website gekocht

Duidelijke informatie en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods melde ons na de orderbevestiging dat er een nieuwe model aanwezig was, die ook nog eens goedkoper was. Prima service. Intussen hebben we meerdere apparaten bij Keukenloods besteld en tot zover prima tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Chris 20-11-2018 Via de website gekocht

Het kon beter gaan!

Algemene score

5,0
Stond op de website dat het snel geleverd zou worden. Ik had binnen enkele dagen verwacht. Maandag 29 oktober besteld. Kreeg te horen dat het niet voor het weekend geleverd kon worden i.v.m. feestdagen omdat het vanuit DE moest komen. Zit je dan zonder vaatwasser. Eenmalig de afspraak kunnen maken op 5 november voor woensdag 7 november, krijg ik te horen dat de levering of ochtend of middag geleverd gaat worden. Ze konden geen dagdeel inplannen. Ik gaf een voorkeur aan dat ik in de middag thuis zou zijn, en uiteraard wordt daar geen rekening mee gehouden. Ik kreeg te horen dat ze niet voor iedereen een planning obv iedereens voorkeur kunnen maken. Uiteindelijk netjes afgeleverd op de afgesproken ochtend (vriendin kon gelukkig thuis zijn) en hebben de oude vaatwasser meegenomen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 21-11-2018

Beste Chris,

Wat jammer dat er wat mis is gegaan bij het inplannen van de afspraak. Ik ben blij om te lezen dat het uiteindelijk toch allemaal goed is gekomen! Mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik dat graag.

Met vriendelijke groet, Emma

Reageer

H.K. van Dijk 20-11-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben de koeler op internet bij jullie gezien. Zijn daarna naar de winkel te Veendam gegaan om hem te bestellen.
De service in de winkel was prima. De levering verliep eveneens naar wens. Het apparaat functioneert prima.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Jolanda van Duyn 20-11-2018 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser besteld, ik had niet goed opgelet en er werd gelijk gevraagd of de maat klopte goede service en artikel werd gelijk omgewisseld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten Karnekamp 20-11-2018 Via de website gekocht

snelle oplossing voor een misverstand

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had via de webshop besteld met de bedoeling het apparaat de volgende dag op te halen (volgens de aangegeven voorraad op de site en een belletje met de servicedesk kon dat). Echter, de voorraad van het het apparaat volgens de site bleek niet te kloppen. Dit werd in de winkel soepel opgelost; het apparaat werd alsnog gebracht.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anneke 20-11-2018 Via de website gekocht

aankoop vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
in het verleden de keuken gekocht hier, goede ervaringen, dus opnieuw besteld. Snelle levering, beleefde chauffeur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

B.M.van Velsen 20-11-2018 Via de website gekocht

Duidelijke informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Heldere omschrijving van de artikelen en goede telefonische uitleg over de technische aspecten van de apparatuur die ik wilde bestellen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris van Dijk 20-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Site is gebruiksvriendelijk en veel keuze. Ook telefonisch advies was prima. Minpuntje was de langere levertijd als gevolg van een feestdag in Duitsland. Aflevering prima geregeld met mails en sms zodat je precies weet wanneer bezorging plaatsvindt.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

trienko aslander 20-11-2018 In de winkel gekocht
veendam

top service en geweldig product

Algemene score

9,0
goede uitleg en men neemt de tijd voor om het goed uit te leggen.vriendelijke mensen en de zaak ziet verzorgd uit

Reageer

MB 20-11-2018 Via de website gekocht

Goed geholpen, geadviseerd, logistiek zeer traag

Algemene score

7,0
Erg goed geholpen, geadviseerd en mee gedacht.
Vervolgens in de logistiek helemaal verpest door iemand die niets begrijpt van het grensgebied.
Hierdoor heeft de bestelling nodeloos lang op zich laten wachten.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Wilco Dekker 20-11-2018 Via de website gekocht

Makkelijke website en uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon Top en doen wat ze beloven en soms zelfs meer zelfs. Ze staan vierkant achter hun producten. Uitstekende kennis van de producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Engen 20-11-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Veel beter dan we ons hadden voorgesteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eh... ja.. in eerste instantie denk je "Keukenloods, wat moet ik me daar nou van voorstellen". Maar eenmaal binnen wordt je gewoon vriendelijk geholpen en de prijzen van de apparatuur (Smeg fornuis en afzuigkap) zijn werkelijk goedkoop. Heerlijk om hier even te praten met zeer deskundig personeel over welke Smeg eigenlijk het beste is voor ons. Bij collega's zijn we ook geweest en na de vele "eh" en "dat weet ik niet" kwamen we niet verder. Wel bij de Keukenloods, in dit geval Alkmaar. Vriendelijk en duidelijk met een ooie prijs en binnen twee dagen in huis. Ik zal zeker weer een keer komen, ik heb nog een koelkast nodig :-)

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman L. 20-11-2018 Via de website gekocht

TOPPERS!!! Goede service, leuk gesprek.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kom zo weer terug, valt erg goed mee te praten. Duidelijke site en werkt prima en snel. Goed overzicht, goede begeleiding ivm bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews