Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mary 11-02-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima eerste ervaring. Online genoeg assortiment en keuze, in de winkels kunnen ze je aantal opties laten zien.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

P. van Buuren 10-02-2018 Via de website gekocht

Goede service en communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Online een KitchenAid keukenmachine besteld voor de beste prijs. Goede communicatie en service na bestellen, eerder afgeleverd dan verwacht. Later nog een vraag gesteld via de chat. Dat had wel iets vriendelijker gekund maar verder heel erg tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

levering combimagnetron 09-02-2018 Via de website gekocht

levering combimagnetron

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Aflevering was prima, maar ik had uitdrukkelijk aangegeven dat levering alleen in de middag mocht plaatsvinden; kreeg ik toch een dag van te voren een mailtje dat levering tussen 9-12 zou plaatsvinden.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 13-02-2018

Beste,

Wat vervelend dat de levering uiteindelijk op een ander tijdstip heeft plaatsgevonden. Ik hoop desondanks dat het goed is gekomen en dat je tevreden bent over de aankoop!

Groet, Emma.

Reageer

A 08-02-2018 Via de website gekocht

Goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via andere keukenleverancier bij Keukenloods terecht gekomen. Ik heb goed contact gehad via mail en telefoon. Er werd goed meegedacht en de prijs maakte het aantrekkelijk om te bestellen. zeer goed contact gehad over levertijd en deze was ook nog eens aan te passen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Klaas 08-02-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geregeld en snel geleverd. Keurig aan huis bezorgd en zelfs binnen neergezet.
Prijs is goed, heel concurrerend!

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Joost van der Werf 08-02-2018 Via de website gekocht

Fijne winkel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de webwinkel wat een KitchenAid besteld. Daar de kleur niet direct leverbaar was werd dit keurig aangegeven en voorgesteld om wellicht een andere te kiezen. Geen gebruik van gemaakt maar dat je daar nog even op wordt gewezen is gewoon fijne service. Verder keurig geleverd. Niets op aan te merken.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S. Basaran 08-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb voor het eerst wat bij jullie besteld. Wel jammer dat je product niet in een gesloten doos komt.
Maar het belangrijkste is de inhoud en die was oke

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sonja 08-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze webshop gekozen omdat de prijs van de koolstoffilter zeer scherp is. Verder een snelle en uitstekende service. Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 08-02-2018 Via de website gekocht

Sneller dan verwacht

Algemene score

7,0
Ik heb voor keukenloods gekozen, omdat zij de beste prijs boden voor hetgeen ik zocht. Daarnaast bleel dat mn product vier weken sneller geleverd werd dan verwacht.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

R. Aardenburg 08-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Kwaliteit prijs verhouding is goed, de site is overzichtelijk en het is handig de beoordeling te gebruiken voor ee keuze!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ed Hos 07-02-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Vriendelijke, behulpzame en vakkundige verkopers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel grote sortering, scherpe prijzen en niet zover van mijn woonplaats.
Heb hier al meer gekocht, kreeg toen ook goede adviezen m.b.t. vervangende apparatuur.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 07-02-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Ruime keus en scherpe prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na veel 'zwerven' over internet, bij de KEUKENLOODS.NL blijven hangen.
Later toch ook nog in de winkel gekeken en uiteindelijk daar gekocht.
Goede hulp bij de aankoop van vakkundige verkopers.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Hugo en Paula 07-02-2018 Via de website gekocht

prima service

Algemene score

10,0
tijdens het kiezen en bestellen hadden wij enkele malen contact met diverse medewerkers van Keukenloods. Steeds werden wij vriendelijk (en geduldig!) geholpen. Alles werd goed uitgelegd. De leveringsdatum werd in overleg bepaald op begin februari: geen probleem.
De levering verliep vlekkeloos.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L.Keularts 07-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super gaskookplaat besteld bij keukenloods.nl, snelle levering en was ook nog de goedkoopste voor dit product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 07-02-2018 Via de website gekocht

Alles prima in orde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
We kozen voor Keukenloods omdat de koelkast hier een heel stuk goedkoper was dan bij anderen. Levering duurde wel vrij lang, maar dat was in ons geval geen probleem.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Meijer 07-02-2018 Via de website gekocht

nette service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De diepvrieskast die we hebben is snel en volgens afspraak geleverd. we zijn heel tevreden met het geleverde product. een dikke pluim voor Keukenloods!!

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J J Schipper 07-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, monteur ook prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles keurig voor elkaar, ook heldere en duidelijke site.
Eerlijke voorlichting bij contact.
En goedkoop adres.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 07-02-2018 Via de website gekocht

Super service en de volgende dag inhuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods had een scherpe prijs zelfs terwijl de concurrent de BTW dagen had. En dan ook nog gewoon de service dat het de volgende dag geleverd werd. Netjes tot in de keuken geleverd en ook je oude kapotte apparatuur mee terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandrine 07-02-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijs en duidelijke communicatie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenloods kon mij een scherpe prijs bieden voor een setje apparatuur waardoor ik heb besloten de bestelling hier te plaatsen. De communicatie over de order en de planning voor de levering verliep erg duidelijk en soepel. Ik zou deze winkel aanraden indien je een eerlijke prijs wilt ontvangen voor één of meerdere apparaten. De apparaten staan inmiddels werkend in de keuken. De stoomoven was aan de onderkant iets beschadigd (verbogen) bij levering, maar de monteur van de keuken heeft dit inmiddels aardig recht kunnen krijgen. Ik heb hiervoor dus (nog) geen serviceverzoek ingediend.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sim 07-02-2018 Via de website gekocht

Keukenhulp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb veel via keukenloods gekocht voor mijn keuken altijd oplossend gericht viel nu wat tegen
Ik vind een maand wachten voor een keukenmachine te lang

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Marja 07-02-2018 Via de website gekocht

Super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles klopte, de service aan de telefoon, de prijs, de levering, het monteren. Dat hebben we toch heel vaak anders meegemaakt.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 07-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende prijs/kwatiteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gewenste apparatuur is snel en makkelijk te vinden. De top 10 in de apparatuur van keuze geeft een prima overzicht van prijzen en globale mogelijkheden. Per uniek apparaat snel de specifieke specificaties te vinden. De klantenservice is zeer behulpzaam in het beantwoorden van de overblijvende vragen. En tenslotte, een snelle levering....
Het gekochte product voldoet geheel aan onze wensen en was d.m.v. de bijgeleverde instructies, snel ingebouwd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Garmt 07-02-2018 In de winkel gekocht
Veendam en Rotterdam

Altijd vertrouwd!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keukenloods is eigenlijk nu de enige keukenshop waar ik mijn producten koop, voor zowel mijzelf als voor mijn klanten. Het voelt altijd vertrouwd en de prijzen zijn altijd scherp en wanneer er problemen zouden zijn staan zij altijd voor mij klaar.
Tevens is er veel kennis in huis, wat altijd helpt bij het maken van de juiste keuzes. Locatie Veendam is mij het meest bekend, maar onlangs ook in Rotterdam geweest en ben daar ook super geholpen!!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

R.K. 07-02-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

zeer goed in gebruik.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mbt het geheel best goede service en klantenservice daar je met mensen te maken hebt is de klandizie GOED

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cvanderm 07-02-2018 Via de website gekocht

goede prijs, minpuntje in bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, ook makkelijk dat je voor een paar euro extra ook bij levering kan betalen.
Wat ging minder:
- bij navraag naar een tijdstip van levering bij de expediteur bleek dat we de enige in de regio waren voor die dag en om die reden niet op die dag bij ons bezorgd werd... Goed dat ik belde.. Er werd een nieuwe afspraak gemaakt
- bij de bestelling heb ik gevraagd of er een bijna nieuw apparaat retour genomen kon worden. Hier heb ik geen enkele reactie op gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Arjan landman 07-02-2018 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben via internet bij keukenloods terecht gekomen , en heb bij de zaak in veendam een smeg fornuis gekocht . Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan , en de levering verliep ook zeer soepel en goed . Door deze manier van service en de klantvriendelijkheid heb ik alle keuken apparatuur en keuken kasten plus blad bij keukenloods veendam gekocht .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bosgraaf 07-02-2018 Via de website gekocht

Snel geholpen, geweldige service.

Algemene score

10,0
Telefonisch contact opgenomen, toen gewenste model niet beschikbaar was gratis een upgrade gekregen naar een beter model. Levering was een dag later. Echt top geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.l. van der Hulst 06-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed tel overleg, antwoorden op alle vragen, wel ca 3 weken moeten wachten voor dat inductie plaat gemonteerd kon worden, dit kan zelf niet gedaan worden ivm monteren stekker!! Indien kookplaat niet meer werkt is dit wel erg lang!!!
Een heel vriendelijke en deskundige monteur kwam u stalleren.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bas 06-02-2018 Via de website gekocht

Verrassend vriendelijk en boven verwachting

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De medewerkers die de apparatuur kwamen plaatsen waren erg vriendelijk. De klantenservice was erg meedenkend en hadden antwoord op elke vraag. De webshop was erg gebruikersvriendelijk.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 06-02-2018 Via de website gekocht

Goede info, snelle levering

Algemene score

9,0
Telefonisch contact gehad met vragen over type inbouwkoelkast, duidelijke antwoorden gehad en zelfs aanbod om (nog) uitgebreider type te kopen voor zelfde bedrag. Snel en op afgesproken tijdstip geleverd gekregen en oude hebben ze meegenomen. TOP service

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 06-02-2018 Via de website gekocht

Super tevreden, zowel over toestellen, service als levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrienden vertelde me over deze site. Na een kijkje te hebben genomen op deze super gemakkelijke site, besloten om alle toestellen hier te kopen. Uiterst vriendelijk en hulpvaardig personeel aan de lijn gehad.
Levering netjes op tijd na belletje vooraf.
Zou deze site aan al mijn vrienden aanraden.
Super tevreden over alles .100% top 👍🏻👍🏻👍🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 06-02-2018 Via de website gekocht

Top service, uitstekende prijs kwaliteitsverhouding.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Model was niet meer leverbaar, dit werd goed gecommuniceerd het voorstel was de opvolger leveren voor dezelfde prijs. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alain 06-02-2018 Via de website gekocht

prima geregeld !

Algemene score

10,0
glashelder, contact center zocht naar de betere oplossing en hielpen mij met het inleggen van mijn bestelling: zo kon ik mijn internetaankopen vanuit België ophalen in de dichtstbijzijnde winkel in Nederland. Alles stond netjes klaar en ik kon het toestel zelfs vroeger dan iniiteel gepland ophalen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

FD 06-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle reactie op vragen en snelle bezorging. Groot assortiment ook. Oven ga ik hier ook weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 05-02-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Professioneel en behulpzaam. Snelle levering, mede door de flexibiliteit van de bezorgdienst. Echt aan te bevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 05-02-2018 Via de website gekocht

Goede service, ruime openingstijden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk te woord gestaan en prima geadviseerd, nog tot laat te bereiken, zelfs op oudjaarsdag en de levering was oké

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora 05-02-2018 Via de website gekocht

Prima service, fijn contact

Algemene score

8,0
Op aanraden van buurman voor deze shop gekozen. Duidelijk en gebruiksvriendelijk. Ook het contact m.b.t tijdstip van levering , waarin iets gewijjzigd was, was prettig.

Reageer

Ellen 05-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goed advies en keurig geplaatst!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aankoop gedaan in de winkel Alkmaar. Daar uitstekend geadviseerd. Vlotte aankoop en dezelfde dag nog gebeld voor het maken van een plaatsingsafspraak. Die was helaas wel drie weken later, maar in mijn geval niet onoverkomelijk.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Snel 05-02-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze winkel werd mij aanbevolen door kennissen , en het voelde meteen goed bij binnenkomst .
Vriendelijk personeel , met zeer veel kennis van zaken .

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Paul Ooijen 05-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige Siemens moterloze afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed bellen je nog op of je het goede artikel hebt gekozen
i.v.m afzuig in je woning,wordt netjes gemonteerd en e.v.t. oude
afzuigkap meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 05-02-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima uitleg over verschillende apparaten en hier de voor en nadelen van. Genoeg keuze in het assortiment

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Erwin 05-02-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
makkelijk bestellen online, makkelijke betaling, goede communicatie, snelle levering, goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mevr. G 05-02-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

Goede en nette service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ondanks dat er iets was fout gegaan bij de aankoop in het systeem. Na een telefoontje naar de winkel was dit snel opgelost en kon alsnog de vaatwasser snel worden geleverd. Binnen 5 minuten werden we teruggebeld met de oplossing.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Gert 05-02-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Ruime keus en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben hier inmiddels een aantal geweest voor diverse inbouwapparaten. Ze hebben veel op zicht en ik kan me altijd uitgebreid oriënteren. Ook ben ik altijd prima geholpen, zowel in de winkel als na aankoop.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 05-02-2018 Via de website gekocht

Super blij. Vlot geregeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden geen tijd om alles helemaal uit te vogelen. We moesten snel een afzuigkap en vaatwasser aan een goed prijs. Via het sterrensysteem vonden we al snel goed materiaal aan de juiste prijs. Werd netjes geleverd en het oude materiaal opgehaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 05-02-2018 Via de website gekocht

Levering volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ten eerste was keukenloods de enige aanbieder voor het soort vaatwasser die we nodig hadden! Het gekozen product bleek later niet meer leverbaar, en we kregen een duurder artikel voor de afgesproken prijs. De levering was keurig op tijd en het oude apparaat is direct meegenomen. Al met al een prima winkel om bij te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Mullink 05-02-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Afspraak is afspraak en ontzorgen is vanzelfsprekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eenvoudige en goede site waar je snel je benodigde artikelen kan vinden.
De winkel heeft een keur aan artikelen met voldoende variatie per artikel.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Sylvia 05-02-2018 Via de website gekocht

klantgericht en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg klantvriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Eerder hadden we al een vaatwasser besteld voor de laagste prijs en nu een inductie kookplaat. De levering was snel en netjes. Absolute aanrader!!! Fijne, overzichtelijke webshop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 05-02-2018 Via de website gekocht

Klantgericht telefonisch advies en scherpe prijzen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In het uitgebreid assortiment zijn er per categorie scherpe aanbiedingen op de site, bij wat meer ingewikkelde vragen zijn er medewerkers die je objectief en klantgericht telefonisch helpen waardoor je deze scherp geprijsde producten veilig kunt kopen, en je niet afhankelijk bent van een verkoper met gebakken lucht in zijn mond en dollartekens in zijn ogen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Pieter van Hoogdalem 05-02-2018 Via de website gekocht

goede nakoming van de afspraken

Algemene score

9,0
prijs/kwaliteit verhouding. Gemakkelijk te bestellen en goede antwoorden op vragen. Vriendelijke verkoper aan de lijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews