Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

gert 04-12-2018 Via de website gekocht

Niet geweldig

Algemene score

5,0
De greeplijst welke wel bij de mee te leveren onderdelen stond was niet aanwezig en bleek later tegen betaling bijbesteld te moeten worden.
Dit was bij bestellen niet duidelijk, beetje jammer wel.
Levering werd 2 weken uitgesteld en ook dit pas bekend na bestellen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 04-12-2018

Beste Gert,

Wat jammer dat er wat dingen onduidelijk zijn geweest bij het bestellen. Mijn excuses daarvoor. Als ik nog iets kan betekenen dan hoor ik dat graag.

Groet, Emma

Reageer

Margo Gouweleeuw 03-12-2018 In de winkel gekocht
Stadionweg rotterdam

Vriendelijk geholpen. Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles was perfect. Vriendelijk personeel. Goede prijs en fantastische monteur.
Hij werkte snel en netjes

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 01-12-2018 Via de website gekocht

Prima prijs, goed geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed geregeld voor prima prijs. Volgende keer weer hier bestellen.
Jammer dat ik mn nieuwe keuken al ergens anders besteld had.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WS 01-12-2018 Via de website gekocht

Scherpe prijzen, nette levering

Algemene score

8,0
De shop gaf ons voldoende info voor een overwogen keuze voor een nieuwe afzuigkap. Het geleverde product is ook zeer naar wens. Met name de vrijwel volledig inbouw bevalt zeer. Weinig wat nog onnodig vies kan worden tijdens het afzuigen.
Bij het afhalen in de winkel daarentegen viel ons de deskundigheid flink tegen, toen wij doorvroegen over verschillen tussen inductiekookplaten. Of we daarvoor weer terug gaan naar deze zaak is zeer de vraag.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jager 01-12-2018 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima service, geen verborgen kosten, de bestelling was zoals op de site stond, gratis. Bovendien ook snelle levering

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Weesper 01-12-2018 Via de website gekocht

Losse keukenapparatuur vervangen? Altijd Keukenloods!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenloods denkt met je mee als je iets nodig hebt zonder gelijk de duurste opties aan te prijzen. Hier kun je ook terecht voor losse onderdelen die je wilt vervangen. Ze hebben ook altijd wel iets leuks in de aanbieding. Geen twijfel dus als ik weer een keukenapparaat moet vervangen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton van bergen 01-12-2018 In de winkel gekocht
nederweert

goed geholpen bij het uitzoeken. snelle levering

Algemene score

8,0
ik zocht een merk spoelbak dat goed was en dat vond ik bij jullie.
en de winkel was niet ver van ons af dus waarom verder zoeken

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Joop Meijer 30-11-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goede informatie met behulp van het computerscherm.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De keukenloods heeft een uitstraling die het midden houdt tussen een winkel en een magazijn. De medewerkers zijn zeer vriendelijk en bieden goede service tegen scherpe prijzen van de apparaten.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J.Heida 29-11-2018 Via de website gekocht

Service en info op website kan beter

Algemene score

5,0
Oude afzuigkap was kapot en we wilden die zo spoedig mogelijk vervangen. In eerste instantie een Bosch afzuigkap op de website uitgezocht waarvan wordt aangegeven dat er 1 op voorraad is in een winkel in de buurt.. Hierop naar de winkel gereden maar helaas de kap was niet aanwezig. Als reden werd aangegeven dat de vorige bedrijfsleider de voorraad niet goed bij hield...... Vervolgens op de website een andere afzuigkap uitgezocht, nu een Siemens, een A++ klasse en tevens relatief stil apparaat voor weinig geld. Te mooi om waar te zijn. Levertijd 2-3 werkdagen was overkomelijk. Toch eerst maar even gebeld. Kap bleek niet op voorraad en navraag bij fabrikant leverde een levertijd van 3-5 weken op. Geen optie. Dag later (op woensdag, week 45) een derde kap op de website uitgezocht. Wederom een Siemens. Helaas geen A++ klasse maar wel A+ en niet zo stil als de vorige. Binnen 24 uur leverbaar stond er bij. Kon ik mooi in het volgende weekend dat ding plaatsen. Gekozen voor afhalen in de winkel in de buurt. Dat scheelde mij 15 euro op de kostprijs. Bestelling geplaatst en vervolgens een mail met een (PDF) orderbevestiging ontvangen. De bevestiging gaf als levertijd week 45 aan. Tot zover geen probleem. Echter de volgende dag opende ik op de website de order status en daar stond ineens levering week 46 ?! Eerst gebeld met het algemene nummer op de website. Daaruit bleek dat de kap inderdaad pas de volgende week geleverd zou worden en dat leveringen via een winkel niet binnen 24 uur konden i.v.m. vaste leverdagen aan de winkels. Hierover staat dus niets maar dan ook niets op de website!. Direct mondeling mijn beklag gedaan, maar de telefonist kon niets voor mij betekenen. Navraag bij de winkel leerde dat zij altijd op dinsdag en vrijdag geleverd krijgen, echter mijn kap stond niet bij de levering voor de vrijdag. Blijkbaar is de Keukenloods dus niet in staat om in twee dagen een apparaat in de winkel te krijgen. Uiteindelijk kreeg ik pas op de donderdag in week 46 een bericht dat de kap geleverd was en dat ik hem kon ophalen. Bij het afrekenen bleek vervolgens dat het factuurbedrag op een hele euro naar boven toe was afgerond. Vreemde gang van zaken in een digitaal tijdperk. De afronding kon pas weer in het systeem rechtgezet worden via een telefoontje met het hoofdkantoor. De keukenloods mag dan gunstig zijn met zijn prijzen; hun werkelijke levertijd in combinatie met de voorraad en levertijd informatie op hun website zijn zeker niet te prijzen!.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 04-12-2018

Beste J.,

Bedankt voor het plaatsen van de review. Wat vervelend dat het bestellen van de afzuigkap niet vlekkeloos is verlopen. Zou je misschien je ordernummer naar emma@keukenloods.nl willen mailen? Dan kan ik even kijken waar het precies mis is gegaan.

Groet, Emma

Reageer

Susanne 29-11-2018 Via de website gekocht

Snel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zondagavond gebeld met vragen over de combi-magnetron die ik op de site had gezien. De medewerker kon me geruststellen dat de nieuwe combi-magnetron zou gaan passen in de nis van mijn oude combi-magnetron. Hij zocht aan de hand van het typenummer van de oude combi-magnetron alle gegevens erbij. De nieuwe combi-magnetron had zelfs al op maandag bezorgd kunnen worden. Maar omdat dit mij niet uitkwam, kon de bezorging ook makkelijk op een andere dag worden gepland in de week. Een dag vooraf krijg je een sms met het bezorgtijdslot. De bezorger nam de oude combi-magnetron mee.
Helaas bleek de bakplaat krom te zijn. Een online servicemelding met een foto bij Keukenloods was voldoende om een aantal dagen later een pakket te krijgen van Atag met een nieuwe vlakke bakplaat.
De medewerker adviseerde mij bij de aankoop om het apparaat te registreren bij Atag, daarmee wordt de garantie verlengd met 3 jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob derksen 29-11-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam stadionweg

leuk montage koppel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
leuke mannen,vlot in omgang ,verstand van zaken en op elkaar ingespeeld.veel uitgelegd hoe mijn vaatwasser werkte en met goed gevolg hem uitgeprobeerd .en heel netjes de oude vaatwasser gedemonteerd en de nieuwe gemonteerd.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Frank Monnik 29-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service bij Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben 3 jaar geleden ook al geweest bij Keukenloods, werd toen goed geholpen , en als ik tevreden ben , kom ik terug , ook nu weer prima geholpen

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonjs 29-11-2018 Via de website gekocht

Top produkt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze site al een paar keer gebruikt voor het bestellen van apperatuur. Bevalt zeer goed. Want de afgelopen tijd moesten meerdere machine worden vervangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 29-11-2018 In de winkel gekocht
Almere

Goede actie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
20 november 2018 had ik telefonisch een grote combi magnetron besteld die ik 27 november in de winkel in Almere zou op komen halen. Toen ik Black friday toevallig op de site keek zag ik dat dezelfde oven nu een stuk goedkoper was. Ik heb de klanten service gebeld en gevraagd of ik de oven voor de black friday prijs kon krijgen. Zonder problemen werd de prijs aangepast. Ik vind dit een top actie.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 29-11-2018 Via de website gekocht

Duidelijk en heldere service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Men wist mij goed te adviseren. Daarnaast had ik bij een ander bedrijf een goedkopere prijs gevonden en men ging direct mee in deze prijs en ik ontving ook nog een extra.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kolk 29-11-2018 Via de website gekocht

Prima service,vriendelijke bezorger. Niks op aan te merken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze shop gekozen omdat de prijs mij wel aanstond!
Bezorging prima.
Bestellen is ook heel goed gegaan en bezorging zoo als ik het wilde!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 29-11-2018 Via de website gekocht

Adequate levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle reactie na kopen. Keukenloods houdt je op de hoogte en komt afspraken na. Heldere site. De levering was op de afgesproken dag en tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr. E.J. Bresser 28-11-2018 Via de website gekocht

Uw service steekt is geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een specieke afmeting voor een inductieplaat nodig en die zag ik op uw site staan. Na een telefoontje naar uw servicedesk deze gekocht. Prima geholpen!! Chapeau.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 28-11-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Zeer vriendelijk en deskundige medewerkers die het apparaat hebben gemonteerd. Netjes gewerkt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henriette 28-11-2018 In de winkel gekocht
Filiaal in Utrecht

Hele fijn geholpen en goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een ruime overzichtelijke shop. Al bij binnenkomst vriendelijk te woord gestaan.
Heb voor deze winkel gekozen van wege de overzichtelijke webshop. Ben daardoor bij de winkel zelf terechtgekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin Brantjes 28-11-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede behulpzame voorlichting Zeer snelle levering ??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het apparaat wat we bestelde was zaterdag besteld en dinsdag al in huis,
Terwijl de concurrenten daar 1 a 2 weken voor uit trekken

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Rigterink 28-11-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden onze bestelling op een bepaalde dag nodig en ze werd keurig op die dag bezorgd. De Keukenloods werd ons door onze elektricien aanbevolen en daar hebben we geen spijt van.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Dijken 28-11-2018 Via de website gekocht

Top service, alles netjes en snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk en gebruiksvriendelijk, via de website is bestellen een eitje. ook het telefonisch contact was dikke prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kotec 28-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes telefonisch te woord gestaan en ik werd gebeld toen de goederen binnen waren. Levertijd volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paulina 28-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de winkel hebben wij de keuze gemaakt voor onze aankoop. Wij werden daar uitstekend geholpen. Ons product was niet meer op voorraad daarom hebben wij het online besteld. We werden door Keukenloods goed op de hoogte gehouden omtrent de status van de bestelling.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Beaufin Bewindvoering 28-11-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb deze winkel online gevonden. Het type vaatwasser die aanvankelijk was besteld, was er niet meer, kreeg vrijwel meteen een mail en een soortgelijke type aangeboden voor dezelfde. Installatie werd naar een wachttijd van 3 weken nog een week uitgesteld door ziekte monteur, maar toen hij er eindelijk was, ging hij probleemloos zijn gang.
Snelle accurate werker, goed geïnformeerd en netjes afgehandeld.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

R. van der Meijden 28-11-2018 Via de website gekocht

Supergoedkoop eerste kwaliteitsartikelen !,,,,,,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke site, laagste prijs en adequate snelle bezorging.
Met andere woorden ergens anders kun je niet voor beter terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 28-11-2018 Via de website gekocht

Service is prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ondanks dat er het en ander mis liep met het artikel is de service prima geweest. Steeds een snelle reactie op je mail en via telefonisch contact steeds vriendelijk en correct benaderd.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Saskia Hamer 28-11-2018 Via de website gekocht

Prima, mooi naar wens geleverd. goede efficiënte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer gebruiker vriendelijk! Duidelijke keuzemogelijkheden! Zeer groot aanbod. Oplettend bij de bestelling voordat er verstuurd wordt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hfn5952 28-11-2018 In de winkel gekocht
Almere

Apparatuur afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een van de weinige zaken waar keukenapparatuur nog steeds verkocht wordt en meerdere apparaten aangeboden worden. Bij de keukenboeren wil men blijkbaar alleen nog hele keukens afleveren en vervanging van apparatuur is dan weinig interessant. Ook bij BCC wil men wel leveren maar keuze in de winkel uit een paar apparaten en alleen simpele installaties.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ryan 28-11-2018 Via de website gekocht

Conform afspraak!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Contact gehad met de afdeling verkoop voor een offerte voor een wijnklimaatkast. Scherpste prijs van internet/ andere leveranciers! Zoals afgesproken op tijd afgeleverd! Zeer klantvriendelijk en absoluut geen dwingend karakter!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 28-11-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk site met alle benodigde informatie bij het product. Snelle levering, buiten kantoortijden, vriendelijk personeel. Product is top en het bedrijf ook!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 28-11-2018 Via de website gekocht

Top

Algemene score

10,0
Afspraken nagekomen !!
Installatie correct, vriendelijk te woord gestaan.
Oude apparaat afgevoerd, volgens afspraak.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leon Pronk 28-11-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer klantvriendelijk goede service duidelijke en behulpzaame backoffice medewerker al met al een behulpzame en klantvriendelijk winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ron 28-11-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Keurig netjes en bekwaam te woord gestaan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk en een nette prijs. Oven keurig op tijd geleverd telefoontje vooraf dat de chauffeur eraan kwam .Topper

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

B. Weigl-Hartog 28-11-2018 In de winkel gekocht
In Amsterdam Zuid-Oost

Erg tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige winkel, heb 2 jaar geleden al een fornuis en koelkast via keukenloods aangeschaft en dit keer een vaatwasser! Geweldige aanschaf, prima uitleg, dus echt blij!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Claudia 28-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben op zondagavond om 21.00 een vaatwasser en koelkast besteld en het werd de volgende dag bezorgd! Wat een service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Besme 28-11-2018 In de winkel gekocht
Gaanderen

Service en bezorging door Keukenloods prima.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede en vlotte service. Gunstige prijs t.o.v. concurrenten.
Ook na levering, werd een schadeklacht snel opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Goed herkenbaar 28-11-2018 Via de website gekocht

geweldig

Algemene score

9,0
De website ziet er overzichtelijk en goed uit, prima beschrijving. snelle afhandeling na bestelling.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Verzendkosten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jojanneke 28-11-2018 In de winkel gekocht
Almere

Minimale aandacht

Algemene score

6,0
De webshop is goed overzichtelijk.
Maar om het product even te bekijken voor ik het ging kopen, ben ik naaar de winkel in Almere geweest.
Omdat de producten hier niet aanwezig waren, heb ik 20 min voor een flink bedrag wat gekocht zonder dat de medewerker hier enige moeite voor hoefde te doen.
Hij had op zn minst een kopje koffie aan kunnen bieden. Want er kon nog geen 1,- korting af.
Dan zul je toch op een andere manier je klanten te vreden moeten stellen.
Het is dat ik de producten nodig had maar anders was ik weg gegaan.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 04-12-2018

Beste Jojanneke,

Wat jammer dat je deze ervaring hebt gehad in onze winkel. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Ik hoop dat je desondanks tevreden bent over de aankoop die je hebt gedaan. Mocht ik nog wat kunnen betekenen dan hoor ik dat graag!

Groet, Emma

Reageer

Tuur 28-11-2018 Via de website gekocht

Goede aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima levering, lekker optijd en vriendelijke bezorger. De oude vaatwasser meenemen was geen probleem. Prima levertijd binnen 2 dagen bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Sneldersh 28-11-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle afwikkeling vanbestelling met begeleiding .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Van wege de prijs en snelle afwikkeling en de begeleiding voor tijd van aflevering en keuze van de apparatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Max Visser 27-11-2018 Via de website gekocht

Prima service en contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed aanbod, duidelijke communicatie, goede service. Hetgeen wordt beloofd en afgesproken wordt goed uitgevoerd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerdd 27-11-2018 Via de website gekocht

Accurate aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke webshop waar simpel keuzes en sorteringen kunnen worden gemaakt.
De afhandeling van de bestelling is snel en zorgvuldig afgehandeld.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

r v kampen 27-11-2018 Via de website gekocht

prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima geregeld alles netjes afgeleverd,
ook nog gebeld dat ze later zouden komen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Klant uit Nijkerk 27-11-2018 Via de website gekocht

Prima!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De koelvriescombinatie was bijzonder scherp geprijsd. Levering volgens afspraak en secuur ingebouwd. Prima!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Albert Pleiter 27-11-2018 Via de website gekocht

snelle service/goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
allereerst beoordeeld op prijs en ervaring uit het verleden, ze hebben het weer waargemaakt.

goede service , goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hennie kolkman 27-11-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Koelkast besteld en binnen 2 dagen af te halen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuze, snelle levering en scheelt enorm met de reguliere winkels.top service zeer tevrede, werden goed voorgelicht wat de mogelijkheden waren ,kunnen het aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Raoul 27-11-2018 Via de website gekocht

prima service en zeer scherpe prijzen !!

Algemene score

9,0
Bestelgemak en zeer zeker de scherpe prijsstelling alsook het grote assortiment wat leverbaar is !!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 27-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie service, prima bezorging, weet tot bijna op de minuut wanneer de bezorger komt.ik blijf hier wel komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews