Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alex 11-12-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima zaken doen, komen afspraken na! Ondanks dat de idealbetaling haperde en vervolgens niet duidelijk was of de bestelling geplaatst was. Telefonisch goed bereikbaar en met snelle levering en pinbetaling bij de nette bezorger is alles goed verlopen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guido 11-12-2018 Via de website gekocht

Duidelijk, goede prijs en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Grote keuze, scherpe prijs, snelle levering, keuzemogelijkheid qua levering. Check en navraag bij de order op juiste maatvoering. Kan niet beter.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fons 11-12-2018 Via de website gekocht

aankoop vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
besteld via website met een goede prijs /kwaliteit verhouding verwacht ik (dit kunnen we pas op lange termijn beoordelen en op de afgesproken tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nico 11-12-2018 In de winkel gekocht

Goede communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
4 stuks keukenapparaten besteld. Zouden 3 dagen later bezorgd worden. Helaas moesten we 10 dagen wachten voordat de laatste 2 apparaten geleverd werden. Was dus niet de afspraak!
Voordeel was dat dit wel op de juiste manier gecommuniceerd werd.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Jeroen 11-12-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd, goed product, goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, de site is overzichtelijk en handig. Alle informatie die ik nodig had stond netjes omschreven. Kortom. Top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jurgen 11-12-2018 Via de website gekocht

Ondanks Black Friday drukte zeer goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keuken en apparatuur komen allemaal en elke keer weer bij keukenloods vandaan. Zeer goede service en duidelijke uitleg en oplossingen bij eventuele problemen of onduidelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

ERTH 11-12-2018 Via de website gekocht

Keurig geleverd, zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Beste prijs voor een A merk met duidelijke informatie. Voldoet aan alle verwachtingen. Ben heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob 11-12-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering op afgesproken tijd en goede prijs.
De gratis staafmixer die ik kreeg bleek stuk, hiervoor heb ik binnen 2 dagen een nieuwe voor ontvangen.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 11-12-2018 Via de website gekocht

Afzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima bedrijf goede begeleiding tot aflevering daarna moet ik nog ervaren want goed is goed toch als er wat is dan moet Ik dat verder ervaren

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anoniem 11-12-2018 In de winkel gekocht
Alkmaar

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Personeel; vriendelijk
Prijs; goed
Winkel; goed/ jammer dat er geen voorbeeld van keuze in winkel was; parkeren lastig
Produkt; mooi

Review criteria:

Goed
Onvoldoende

Reageer

Raymond 11-12-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke website, met goede prijzen en perfecte producten. Heb al eens eerder besteld via deze website en ga het zeker nog eens doen. De levering verloopt ook super met aardige professionele chauffeurs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 10-12-2018 Via de website gekocht

Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na tel. contact goede uitleg en artikel op afgesproken tijd geleverd. Super!!! Na verzending heeft keukenloods contact opgenomen of het artikel in goede staat is ontvangen.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koper 11 10-12-2018 Via de website gekocht

Meest slechte service in tijden!

Algemene score

1,0
De site ziet er veelbelovend uit! Ook hun klanttevredenheid zou super zijn volgens hen zelf! Als men iets koopt kun je zelf de bezorgdatum kiezen. Tijdstip krijg je later te horen... Ze zijn dus nooit langs geweest om de wasmachine te leveren. Het bellen naar de transporteur heeft geen zin, die nemen niet op. En keukenloods zelf bellen heeft ook weinig zin, je bent een half uur lang eerst wachtende....?!?! En vervolgens krijg je iemand aan de telefoon en dan het volgt het bekende.. ze doen alsof ze je niet horen en roepen een paar keer hallo hallo en hangen op! Kortom ik verwacht mijn geld terug & wens niets meer af te nemen van dit bedrijf, genoeg anderen!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Keukenloods 10-12-2018

Beste Koper 11,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Jammer om te horen dat u teleurgesteld bent in ons. Wij vinden het erg vervelend dat de transporteur niet is komen opdagen en dat het niet is gelukt om contact met ons op te nemen. Hier moet iets niet helemaal goed zijn gegaan. Wij zouden dan ook heel graag in contact met u komen. Zou u mij anders een e-mail willen sturen met u ordernummer? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een passende oplossing.

U kunt mailen naar Emma@keukenloods.nl.

Met vriendelijke groet,

Emma

Reageer

Paul 09-12-2018 Via de website gekocht

een bijzondere ervaring

Algemene score

4,0
Ik heb op black friday een wasmachine bij deze winkel gekocht. Ik kende de winkel niet maar ze boden deze machine als goedkoopste aan. Na een aantal dagen niks gehoord te hebben heb ik een mail gestuurd met de vraag wanneer ik de machine kon verwachten. Op die mail heb ik tot op heden geen antwoord, wel zag ik tot mijn verbazing op de site dat de levertijd twee weken was. Op andere sites waar de machine maar een paar tientjes duurder was was de levertijd maar een dag dus dit was op zich best bijzonder. Vandaag 13 dagen na aankoop hoor ik voor het eerst weer van keukenloods ( ik heb ondertussen zelfs al onderzoek gedaan of het geen oplichters site was) in de mail staat dat mijn order bij keukenloods compleet is. In een bijgevoegd pdf bestand staat een telefoonnummer wat ik moet bellen om mijn machine geleverd te krijgen. Wederom een bijzondere ervaring. Wel kreeg ik meteen daarna een mail gestuurd met de vraag hoe mijn ervaring was met keukenloods en of ik even een review wilde schrijven, dus bij deze. Ik zou persoonlijk gewoon even verder zoeken naar een bedrijf wat net even iets betrouwbaarder is.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Keukenloods 10-12-2018

Beste Paul,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wat ontzettend jammer dat u teleurgesteld bent in ons. Helaas hadden wij het tijdens Black Friday erg druk waardoor het langer duurde voor we bepaalde producten konden leveren. Doordat wij een telefoonnummer in de mail plaatsen, geven wij klanten zelf de kans een geschikte levertijd uit te kiezen. Graag zouden wij even nakijken naar wat er precies is gebeurd met uw order. Dan kunnen we kijken voor eventueel een passende oplossing.

Zou u uw ordernummer willen sturen naar Emma@keukenloods.nl?

Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groet,

Emma

Reageer

Dorothe Verschoor 08-12-2018 Via de website gekocht

Erg mooie kraan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was een erg snelle levering en prima kwaliteit van de kraan. Was goed verpakt en een duidelijke beschrijving. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 07-12-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Alles prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was goedkoopste .Kocht afwasmachine op donderdag Voor zwarte Vrijdag maar kreeg de korting van € 32.00 toch nog.Zelf ingebouwd en doet het prima (Indesi)

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

joke 07-12-2018 Via de website gekocht

weer geweldig geholpen en snel in huis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldige shop als iets kapot is in huis kijk ik niet eens meer ergens anders . ik bel even voor de zekerheid of het dat is wat ik wil hebben en in overleg bestel ik dan. wordt altijd goed en vriendelijk geholpen en de prijs is nooit te veel . Daarna snel verzonden en in huis. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lee 07-12-2018 In de winkel gekocht
zaandam xl

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor onze keuken!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een lange zoektocht is onze keuze gevallen om de opdracht aan Keukenloods XL te Zaandam te geven; zij konden onze droomkeuken realiseren binnen het gestelde budget, waar bij anderen dit ver erboven lag. Dit werd gerealiseerd door gebruik te maken van inbouwapparatuur uit de outlet. Achteraf bleek dit een een juiste keus omdat het merendeel nog nieuw in doos was (oude modellen), maar evengoed tegen uiterst scherpe prijzen.

Kwaliteit keuken is prima, installatie verliep helaas niet vlekkeloos. Dit was te wijten aan de eerste keukeninstallateur; die heeft niet goed werk geleverd, waardoor er uiteindelijk meerdere bezoeken door meerdere servicemonteurs heeft moeten plaatsvinden. De communicatie tussen verkoop - installateur(s) - magazijn kan beter; dit had tot gevolg dat het erg lang moest duren alvorens de keuken helemaal klaar zou zijn.

Uiteindelijk is alles dit naar tevredenheid uitgevoerd, waarbij met na goed meegedacht werd naar oplossingen en deze uit zo zijn uitgevoerd.

Wij zijn erg blij met onze keuken!

Pluspunten

  • Retourproces

Minpunten

  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Wilma 07-12-2018 Via de website gekocht

Op tijd geleverd in goede staat!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer overzichtelijke website. Eenvoudige site qua het vinden van het juiste product en bestelprocedure. Snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Julia 07-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze waren erg duidelijk en eerlijk. Bij vragen werd ik heel goed geholpen. En als je een mail stuurt wordt er snel gereageerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus 06-12-2018 Via de website gekocht

Vlotte inbouwing nieuwe vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De duidelijke site is mij in het oog gesprongen. Hierdoor heb ik op een makkelijke manier mijn keuze kunnen maken. Uiteraard was de prijs ook belangrijk en deze paste prima in mijn budget.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlou keulen 06-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige service goede informatie qua levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen perfect achteraf betalen met pin
Prima logistiek bedrijf die voor hun leveren Dutch ned leveren in tijdblok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Laere André 06-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel goede service in de bestelling en levering. Alles was prima in orde tot bij de levering. De prijs van het product was een belangrijke beslissing om voor dit product te kiezen te kiezen.
De bestelling is ook geplaats door de broer van geadresseerde en alle contact verloopt via mij

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvM 06-12-2018 Via de website gekocht

Snelle levering zelfs met black friday

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede deal Met black friday! Snelle levering en met de online bestelling werd je keurig op de hoogte gehouden van de stand van de levering. Erg duidelijk en prettig!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

W jorna 06-12-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super winkel groot assortiment voor iedere portemonee en vriendelijk personeel ik zou hem aan mijn familie en kennissen zeker aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diny Goudbeek 06-12-2018 Via de website gekocht

Prettige behandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van het produkt, de gemaakte afspraken werden nagekomen. Prettig contact met uw medewerkers.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

GGAM 06-12-2018 Via de website gekocht

Met deze apparatuur maakt het de nieuwe keuken compleet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles mooi samengesteld voor een prima prijs! Van spoelbak tot afzuigkap en van stoomoven tot inbouwkoffieapparaat , wel 12 apparaten. Wij zijn helemaal compleet met deze apparatuur in straks onze nieuwe keuken in ons compleet verbouwde woning.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruijven 06-12-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede uitleg gekregen over de mogelijkheden en keuzes voor de vervanging van een Combi oven en direct geleverd kon worden

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

RL 06-12-2018 Via de website gekocht

Service is top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Telefonisch contact gehad en product technisch goed geholpen. Scherpe prijs met extraatje tijdens Black Friday

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Steggink 06-12-2018 Via de website gekocht

Zeer goede servers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Shop is goed te vinden en duidelijk.Goed contact gehad.als ik weer iets nodig zou hebben zou ik weer bij jullie bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bart Grip 06-12-2018 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede site. Duidelijke volledige omschrijving van de producten. Inclusief foto's
Prijs.
Klantenservice vriendelijk .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne Postma 06-12-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Inderdaad geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke mensen en beloven wat ze zeggen. Mijn bestelling was helaas fout gegaan maar dit is naar alle tevredenheid opgelost👍

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Rijkhoff 06-12-2018 In de winkel gekocht
Hoorn

Goede en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via internet voorbereiding gedaan. In de zaak, Keukenloods Hoorn, nog aanvullende informatie gekregen. Produkt in voorraad, wij konden deze direct ophalen. Nog net wat goedkoper dan thuis afgeleverd krijgen. Top kwaliteit voor de beste prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Van Leeuwen 06-12-2018 Via de website gekocht

Prima aflevering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product online besteld. Goed verpakt geleverd door aardige bezorger en binnen de tijdsindicatie. Bracht de nieuwe vaatwasser binnen en nam de oude direct mee. Kortom prima bedrijf!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim 05-12-2018 Via de website gekocht

De service die ik heb ervaren was top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind het fijn en goed dat er navraag werd gedaan omtrent de vaatwasser die ik kocht. Om zeker te zijn dat ik niet het verkeerde product zou kopen. En de besteklade die er niet bij zat werd supersnel geleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo Alershoek 05-12-2018 Via de website gekocht

Uitzonderlijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, makkelijk producten vergelijken, zeer snelle levering, en ongevraagd de oude oven mee teruggenomen. Je hoopt er op maar krijgt het vaak niet bij de goedkoopste, maar Keukenloods is dus de uitzondering!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosé en Frans 05-12-2018 Via de website gekocht

Goede keus ..... Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De keuze voor Keukenloods was gebaseerd op het produkt, goede prijs en vlotte levertijd. Ik kan niets negatiefs bedenken. Alles was op tijd. Goed gemonteerd. Voor de uitleg na het plaatsen van de vaatwasser werd echt de tijd genomen. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 05-12-2018 Via de website gekocht

Zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Webshop leverde het product op tijd en zonder gedoe! Geen beschadigingen, nette en vriendelijke bezorger

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Post 05-12-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke aanwijzingen bij het bestellen. Goed op de hoogte gehouden via mail, hoever het met de order was. Geleverd binnen de tijd die beloofd was. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjors 05-12-2018 Via de website gekocht

Fantastische service, prima prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de ochtend besteld en 3 uur later stond onze Bosch oven op de plek en was de oude afgevoerd 👍🏼
Qua prijs het meest gunstig en prima product dusver

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Keuken topper 05-12-2018 Via de website gekocht

Geweldige Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben een aannemers bedrijf en werken en bestellen regelmatig bij de Keukenloods in Maarssen.
De medewerker ..... staat voor ons altijd direct klaar om offerte keukens te maken, meestal binnen een dag echt Top.

Zo ook het bestellen en informatie over allerlei keuken apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lennart 05-12-2018 Via de website gekocht

Zorgeloze levering

Algemene score

9,0
Advies in de winkel is oké
Het advies, de bestelling via de webwinkel was perfect en de levering precies zoals verteld een verademing.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 04-12-2018 Via de website gekocht

Professionele service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De Keukenloods heeft een groot assortiment keukenapparatuur tegen zeer scherpe prijzen. Er wordt voldoende informatie gegeven over de keuzes en ook zijn de betalings en leveringsvoorwaarden duidelijk omschreven. Na aanschaf wordt indien montage noodzakelijk is een afspraak met de klant gemaakt die dan ook professioneel uitgevoerd wordt

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilfred neefjes 04-12-2018 Via de website gekocht

Snel ,goedkoop en kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima en een duidelijke site ,overzichtelijk met mooie koopjes .
Goede ontvangst bij de winkel om mijn koop op te halen .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joost 04-12-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Keurig geholpen,goede service en bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten voor een scherpe prijs,keurig geleverd en pas betalen bij levering. Helemaal top. Genoeg winkels om te bezoeken.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Gerwin 04-12-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Top oven voor zeer lage prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kwamen voor een specifiek model, maar de verkoopster heeft ons kunnen overtuigen van een betere keuze. Meer luxe voor vrijwel dezelfde prijs.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 04-12-2018 Via de website gekocht

Goed service en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is erg duidelijke en overzichtelijk het maken van een uiteindelijke keuze wordt hierdoor sterk vereenvoudigd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marga 04-12-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid-Oost

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prachtige keuken met accessoires, op tijd compleet geleverd, beschadigde ladeplaat onmiddellijk vervangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grift 04-12-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keus en snelle levering. En meestal een van de goedkoopste. Overleg is mogelijk betreft alternatief product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Irene 04-12-2018 Via de website gekocht

Meedenkende, oplossingsgerichte vakmensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs-kwaliteitverhouding is prima. De monteur is zeer bekwaam. De service is uitstekend. Ook fijn dat de oude apparatuur gratis werd meegenomen en de nieuwe kosteloos werd geplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews