Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yves 23-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwaliteit/prijs is dit bij uitstek de beste elektroshop die er is, geweldige service, duidelijke afspraken en voldoende informatie zodat je als klant enkel nog maar de producten hoeft te ontvangen!
Zelden meer tevreden over een onlineshop!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rini 23-02-2018 Via de website gekocht

De juiste keuze geweest. Zeer tevreden

Algemene score

10,0
Toevallig op het internet gekeken. Gebeld met een medewerker, die mij vriendelijk te woord stond en zei, dat ik gelijk kon bestellen. Na 2 weken is mijn afzuigkap vakkundig door de monteur geinstalleerd. Ik ben heel erg tevreden. Mijn volgende aankoop doe ik zeker bij keukenloods.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G van Huisstede 23-02-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We kozen voor de keukenloods omdat de prijs van de koelkast gewoonweg de laagste was.
En bezorgen moet elke winkel, dus dat maakt geen verschil.Het product is prima en het werd netjes en op tijd afgeleverd.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

M.Jansen 23-02-2018 Via de website gekocht

Goed verzorgt ,en komt zijn afspraken na.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze winkel gevonden via de webside, geen spijt van en alles is goed geregeld volgens de afspraak.Volgende keer als ik wat nodig heb kom ik weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Plantinga 23-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles duidelijk op de site en voldoende keuze,goede uitleg over het apparaat en goedkoper dan in een winkel, en snel in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 22-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Types van de oude oven en afzuigkap per mail doorgegeven aan keukenloods en zij hebben er passende nieuwe apparaten voor gevonden met exact dezelfde afmetingen. Ideaal, heb zelf niet alles uit hoeven pluizen en zo via internet besteld. Levering was volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jac 22-02-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Personeel weet waar ze het over hebben!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting gekregen over stoom- bakoven, van een relatief jonge verkoper, die zeer goed op de hoogte was van de mogelijkheden van de apparaten. 2 Werkdagen later stond ie in huis! Volgens afspraak afgeleverd.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Fire54 22-02-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld, prima service, toppie.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering op de afgesproken tijd, ondanks de grote afstand. Zeeuws Vlaanderen behoort bij Nederland zoals sommigen wel eens anders over denken.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerd 22-02-2018 Via de website gekocht

Lekker duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Blij dat ik deze keuze heb gemaakt heb. Jullie klanten service heeft een mooie prijs samen gesteld voor een groot aantal benodigde aparte voor onze nieuwe keuken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique den Otter 22-02-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Een loods vol keukenjuweeltjes!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een geweldige service! Zeer scherp geprijsd en er wordt door Keukenloods heel goed meegedacht welke apparatuur voor jou het meest geschikt is in welke prijsklasse je ook zoekt! Ook de nazorg is fantastisch! Keukenloods is top!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 22-02-2018 Via de website gekocht

Prima service; ben heel tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel duidelijk over wat je kunt verwachten. Prima, snelle antwoorden op vragen mijnerzijds.
Vriendelijke monteur die keurig werk leverde.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Martien Zuurbier 22-02-2018 In de winkel gekocht
alkmaar

gewoon geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De inbouw monteur franz is echt een topper. geweldig.!
Ook bij de aankoop van onze koelkast ( Keukenloods) in Alkmaar zijn we geweldig geholpen.
Echt een aanrader. Top service

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nens 22-02-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Afspraak = afspraak!

Algemene score

9,0
Heel vakkundig en zonder druk geholpen. De service van een speciaalzaak voor een zeer scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Rolf 21-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop is overzichtelijk met voldoende informatie over het betreffende artikel. Daarnaast erg aantrekkelijk geprijsd. De mogelijkheid om het artikel af te halen in de winkel was voor mij een groot pluspunt. Na het plaatsen van je bestelling wordt je per e-mail goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. In eerste instantie zou mijn artikel wat later worden geleverd omdat deze bij de leverancier niet op voorraad was, maar uiteindelijk had ik 'm toch veel eerder in huis. Dus alom, helemaal tevreden!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Joosten 21-02-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor keukenbenodigdheden e.d. kun je mijn inziens in alle opzichten het beste bij Keukenloods.nl terecht. Voor de prijs, kwaliteit en perfecte levering. De website is overzichtelijk en geeft uitleg over de producten, en zo nodig kun je voor advies bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JPetervdB 21-02-2018 Via de website gekocht

Komen afspraken na.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gevonden via Google, prijs/ kwaliteit verhouding goed. Snelle levering. Goede reviews gelezen!!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sophie de Kok 21-02-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Gemakkelijk bestellen, top service en snelle levering!

Algemene score

10,0
Wij hebben gekozen voor Keukenloods vanwege het grote aanbod, perfecte service en de goede prijs! In de winkel in Zaandam zijn wij goed geholpen door de verkoper en voorzien van passend advise voor onze nieuwe keuken. Ook het inplannen van de levering ging erg soepel en de bestelling werd exact geleverd op de geplande tijd. Wij zijn erg blij met ons nieuwe fornuis, koelkast en Quooker! Hartelijk dank voor de service Keukenloods!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raimond 21-02-2018 Via de website gekocht

Alles netjes zoals belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Niet de snelste maar wel alles netjes geregeld en van te voren afgesproken en door gegeven
Omruilen was ook geen enkel probleem netjes en snel geld terug en nieuw product besteld

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Edwin 20-02-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Prijs kwaliteit verhouding top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bekwame verkoop medewerker er werd goed mee gedacht keuken goede kwaliteit en ook de service is uitstekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 20-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
Alles volgens afspraak. Koelkast eerst verkeerd besteld. Tegen kleine vergoeding omgeruild. Bleek de laatste goedkoper. Geld netjes terug gekregen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo de Groot 20-02-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb U snel kunnen vinden op internet, het apparaat kunnen zien in Uw winkel in Utrecht en prettig geholpen door een medewerker.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Adriaan Staal 20-02-2018 Via de website gekocht

Goed geïnformeerd over de aankoop en aandacht voor details.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon gezocht naar een magnetron die in een bestaande opstelling past. Wel bijzonder want voorgaande pogingen bij concurrenten leidden niet tot een 'match'.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

c.koehoorn 20-02-2018 Via de website gekocht

klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede en snelle service plus klantvriendelijk weer bij de medewerkers deskundig advies gaven over de bestelling

Reageer

Mevr M Yue 20-02-2018 In de winkel gekocht
Veendam

Goede service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service! Het contact is persoonlijk en men denkt eerlijk met je mee! In alle dingen zoals hoe krijg je het snel geleverd en wat kunnen wij daarin betekenen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Edi 20-02-2018 Via de website gekocht

Goede service, goede oplossing

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede deal, goede oplossing geboden toen bleek dat het product niet op voorraad was. Uiteindelijk even moeten wachten, maar dit was meer als de moeite waard. Top!

Pluspunten

  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Donthuis 20-02-2018 Via de website gekocht

Prima vervangende vaatwasser tegen een lagere prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede witgoed leverancier, ook voor wat minder courante apparaten. Gezien de gewenste semi-geintegreerde inbouw van een vaatwasser in een bestaande keuken, kwamen nog maar enkele modellen in aanmerking, die elders al niet meer leverbaar waren. Keukenloods leek een siemensmodel ook niet meer te voeren, maar kon ons een qua inbouwmaten gelijk, maar nieuwere uitvoering leveren tegen een zelfs lagere prijs. Ook onze eerste kennismaking met Keukenloods een aantal jaren terug betrof een speciale inbouweenheid (koelkast met circulatiekoeling) die overal elders niet leverbaar bleek

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeanette 20-02-2018 Via de website gekocht

Wederom zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heb nu mijn 3e product gekocht en ben zeer goed geholpen aan de telefoon. Model wat ik uit had gezocht was niet meer voorradig en kreeg een duurdere uitvoering aangeboden voor dezelfde prijs :-)
Snelle levering en leuke monteurs die het keurig achter lieten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bart 20-02-2018 Via de website gekocht

veel keus en niet duur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de website van keukenloods biedt veel informatie en maakt kiezen gemakkelijk. Duidelijke informatie over afmetingen en gebruiksfuncties.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Aline 20-02-2018 Via de website gekocht

super planning en uitvoiering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De Keukenloods is betaalbaar en levert hele goede service.
De monteurs hebben alles bij zich zodat de installatie in 1 keer klaar is.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBWS 19-02-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam, Stadionweg

Uitstekende klantvriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie ruime winkel. De verkoper deed zijn uiterste best om mee te denken met onze financiële mogelijkheden in relatie tot onze wensen. De levering van de goederen was uitstekend.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 19-02-2018 Via de website gekocht

Planning inbouw laat te wensen over

Algemene score

6,0
We hebben inbouw koel/vries combinatie gekocht van Siemens. Uitstekende prijs. Echter de communicatie over de levertijd en met name de inbouw ervan liet behoorlijk te wensen over. De inbouw wordt namelijk uitbesteed aan een extern bureau met een eigen planning. Daardoor hebben we twee weken langer moeten wachten op levering/inbouw dan bij de bestelling was toegezegd.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Astrid 19-02-2018 Via de website gekocht

Van A tot en met Z perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik was aan het Googlen op een inbouw afwasmachine op Google. Ik kwam op de site van Keukenloods terecht en zag daar een interessante aanbieding. Omdat ik twijfelde over de afmetingen heb ik telefonisch contact gezocht. Ik werd prima, vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Uiteindelijk bleken de afmetingen te kloppen en wilde ik de afwasmachine bestellen.
Toen bleek dat de aangeboden afwasmachine uitverkocht was maar kreeg voor dezelfde prijs een duurdere afwasmachine.
Heb deze toen besteld, kreeg netjes een bevestiging en een telefoontje van het inbouwteam om een afspraak te maken. Gezellige en correcte mannen die deden wat er beloofd was. Kortom heel erg tevreden over het hele proces: van aankoop tot installatie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ten Katen 19-02-2018 Via de website gekocht

Super Service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij kochten een inductieplaat van atag. Super goede prijs. Snel geleverd.
Bij aflevering van de koeriersdienst wees die beste man ons erop dat de pannenset
er niet bij zat. ( Was ons onbekend dat het er bij zat ) zette dat ook op de afleverbon.
Moesten wij even voor bellen naar de keukenloods. Ongelooflijk wij kregen
een schitterende pannenset cadeau van het merk atag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam. Laan 19-02-2018 In de winkel gekocht
zwaag

verkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
mooie winkel, uitgebreide collectie vriendelijk personeel die echt de tijd voor je neemt. de bestelling en levering was op tijd en netjes verpakt, wij zouden kennissen aanraden om hier eens te gaan kijken.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

sarah 19-02-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

snel, groot assortiment en topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keukenloods heeft een supergroot assortiment, het personeel is heel behulpzaam en de prijzen zijn zeer scherp. fijn dat je zowel in de winkels als op de website terecht kan!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.Sprong 19-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede telefonische verkopers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De gemakkelijkheid van bestellen, en daarna het telefonische contact was uitstekend. De bezorging was keurig op tijd.
het afvoeren van de oude machine ging soepel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ursula 19-02-2018 Via de website gekocht

Moeizame start maar daarna prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Begon wat lastig omdat er een fout was gemaakt in het e-mail adres en daarom kwam de bevestiging maar niet binnen. Maar verder prima levering gehad. De montage verliep echt vlekkeloos, hierover zeer tevreden. Klein puntje nog: als je spreekt met een vrouw, stuur dan geen mail naar de heer.......

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

René B. 19-02-2018 Via de website gekocht

Goede, snelle levering

Algemene score

8,0
Keukeloods was de goedkoopste ! Vlotte levering. We kregen zelfs een nieuwer model voor de zelfde prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad 19-02-2018 In de winkel gekocht
Watergang

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aardig en deskundig personeel. Goede producten en de prijzen zijn goed. Goede adviezen en tips, daar heb je wat aan.

Reageer

sabrina 19-02-2018 Via de website gekocht

Super service, erg meedenkend van Keukenloods Utrecht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had een Quooker besteld via internet voor een actieprijs, omdat deze al een keer uit verpakking was gehaald. Helaas was deze beschadigd, maar een medewerker (Achraf) van de Keukenloods Utrecht nam telefonisch contact op om dat aan te geven. Ik kreeg in plaats daarvan een nieuwe!!!
Ik besprak met hem dat ik nog meer apparatuur nodig had en heb dit per mail aan hem doorgegeven. De week erop had ik alles wat ik wilde bestellen al in huis.
Zonder er zelf veel voor te hoeven doen. Super dank voor de snelle levering en het meedenken van Achraf!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 19-02-2018 Via de website gekocht

Snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel en beste prijs, goede opvolging en berichtgeving, Via website besteld en geleverd in de dicht bij zijnde winkel.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bob 19-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed en vriendelijk geholpen!!!! Ook ivm drukte nog steeds snelle levering en contact werdt goed onderhouden.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blok 19-02-2018 In de winkel gekocht
Telefonisch

Helemaal Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van een vriend van ons heb ik via Keukenloods onze aankoop gedaan. Hij had hele goede ervaringen. Dat is ons heel goed bevallen.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 18-02-2018 Via de website gekocht

Gewoon geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bosch inductiekookplaat besteld en deze zeer snel ontvangen.
Helaas bij het aansluiten van de kookplaat bleek deze een fabrieksfout te hebben en hierdoor werkte 1 zone niet.
Even met Keukenloods gebeld en binnen 3 dagen al een nieuwe en de defecte werd gelijk mee genomen.
Deze heb ik zonder problemen aangesloten.
Echt een aanrader om bij keukenloods iets te kopen.

Gr. Louis.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 18-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne site. Scherpe prijzen. Goede service! Goed geholpen door klantenservice bij vragen over alternatief.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 18-02-2018 Via de website gekocht

Prima service tot nu toe

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima geholpen ook na een schade melding snel en zonder problemen opgelost binnen een week de apparatuur werk ook prima

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jim 18-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag na 16uur besteld en maandag geleverd!
Super service scherpe prijs!
Konden andere winkels een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 17-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

8,0
Niet specifiek naar gezocht, maar gewoon op prijs. Dit was het goedkoopste adres voor dit product, en het zag er betrouwbaar uit.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

lamber 17-02-2018 In de winkel gekocht
nederweert

we zijn vriendelijk en goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
we zijn in de showroom goed te woord gestaan door jullie medewerkers en goed geadviseerd, de bezorging was ook prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

van der Horst 17-02-2018 Via de website gekocht

Prima service en lekker snel geleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nadat ik telefonisch goed en keurig te woord werd gestaan, kreeg ik mijn vaatwasser keurig en binnen een aantal werkdagen geleverd. Prima!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews