Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 24-09-2018 Via de website gekocht

Bestelling op tijd bezorgd.

Algemene score

9,0
goede website, veel keuzemogelijkheden en veel verschillende merken. Soms is het lastig dat de prijs moet worden opgevraagd.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cos 24-09-2018 Via de website gekocht

Service was heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks dat er een verkeerd type vaatwasser was geleverd, is de fout binnen 24 u hersteld !
Compliment voor de snelle actie om de vaatwasser om te ruilen !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rini 24-09-2018 In de winkel gekocht
Almere Buiten

Vaatwasser deskundig ingebouwd, schoon opgeleverd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig geholpen, er werd gezocht naar een actieprijs. Later zag ik op internet dat je bij aankoop van deze vaatwasser 180 Suntabletten kado kreeg. Ik dacht eerst dat die actie pas was gestart na mijn aankoop, maar na een telefoontje kon ik die nog ophalen in de winkel.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Heinzbobby 24-09-2018 In de winkel gekocht
Almere

geweldige service en eerlijk advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij een concurrerend keukenbedrijf werd ik gewezen op de Keukenloods. Beter reclame kun je niet hebben.!

In de winkel van Keukenloods kreeg ik vlotte en duidelijke informatie .

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Ted 24-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede contacten, reageren adequaat op vragen. Snelle levering tegen een concurrerende prijs.Bij een volgende aanschaf komt ik zeker terug bij keukenloods.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

W.G 24-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Deze shop gekozen na aanraden van collega. Heb in het verleden al vaker wat bestel.
Zeer tevreden over kwaliteit, prijsverhouding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Schoenmakers 24-09-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is duidelijk en overzichtelijk. Ik vind het alleen raar dat je moet bellen/mailen voor de juiste prijs. Deze wijkt enorm af van de prijs die op de website staat. Stel dat ik niet had gebeld, maar gewoon online had bested, ben ik benieuwd of ik dan de prijs had moeten betalen die op de website staat.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

T C de Knegt 24-09-2018 Via de website gekocht

vlotte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snel geregeld , het is beter standaard de link waar het bestelde is en de tijd van afleveren met de order bevestiging mee te sturen . de dag van afleveren was een dag later dan aan gegeven . buiten deze kleine strubbeling ,tevreden GOED

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 24-09-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Update keuken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor een update van de keuken hebben we een aantal nieuwe apparaten besteld. Deze zijn binnen 1 week geleverd. Eén van de apparaten bleek beschadigd. Dit apparaat is zonder problemen omgewisseld voor een onbeschadigd exemplaar. Uitstekende service!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 24-09-2018 In de winkel gekocht
Roosendaal

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat het nieuwe fronuis geplaatst was, vonden we de kookplaat toch iets te laat. Na met de Keukenloods gebeld te hebben is een set hogere poten snel geleverd. Top!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sluijk 24-09-2018 In de winkel gekocht
Almere

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerkers zijn vriendelijk. Hebben kennis van zaken en goede service. Nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Boskma 24-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Attente reacties op mailtjes en telefoontjes. Afspraken die gemaakt waren, werden nagekomen. De levering kwam op de afgesproken dag tussen de afgesproken tijdstippen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nhn 24-09-2018 Via de website gekocht

Goede service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb goed advies gekregen. Meerdere keren telefonisch contact gehad. Zeer flexibel met offertes en snelle service. Welzijn erg blij met de producten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Aale Boek 24-09-2018 Via de website gekocht

Alles wat je als klant verwacht (service, prijs, product)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De laagste prijs die ik kon vinden voor een goede Bosch A+++. Hoewel het bij de levering mis ging heeft Keukenloods in samenwerking met de bezorger alles op dezelfde dag opgelost. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 23-09-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Zeer tevreden met onze aankoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor onze nieuwe keuken hadden we al het nodige uitgezocht bij een fabrikant, maar we wilden graag meer advies. Had her en der al veel goeds gehoord over de Keukenloods. Op de dag dat wij richting Keukenloods gingen, werden wij zeer vriendelijk en ongedwongen door een ervaren verkoper geholpen. We kregen het juiste advies en een zeer scherpe prijs. We hebben toen meteen ja gezegd. In de shop zelf is er veel keuze met het voordeel dat je veel kunt bekijken en weet je wat je koopt. De communicatie mbt de levering was duidelijk, prima mail updates. De levertijd was snel en een bezorgafspraak was zo gemaakt. Tijdens montage van de inbouw spullen miste we een accessoire, na een mail en een belletje werd dit kostenloos opgelost. Dat noem ik pas service. Dus zeer tevreden. Kom er zeker nog een keer. Bedankt!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 22-09-2018 Via de website gekocht

Goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gekozen voor ophalen in showroom. (Waddinxveen) Snel binnen, goed geregeld. Ophalen was nog iets goedkoper. Prijs was al scherp.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton 22-09-2018 Via de website gekocht

Vaat wasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een gebruiksvriendelijke site.
En netjes afgeleverd door Dutch NET.
Tot in de garage. En de oude vaatwasser is weer keurig meegenomen top

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Han van Beek 22-09-2018 Via de website gekocht

Keukenloods en Vervoerder zijn top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods zocht contact ivm juistheid vd afmetingen vd de bestelde koelkast? Bedankt voor het meedenken. Vervoerder belt ook netjes voor maken van afspraak vd bestelling. TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 22-09-2018 In de winkel gekocht
drunen

Scherpe prijsstelling en betrouwbare klantsupport

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreide supoort in de winkel en na een communicatie fout omtrent juiste typenummer en daarmee foutieve levering na levering zeer klantvriendelijk en snel opgelost.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

E.S. 22-09-2018 Via de website gekocht

Nette service ook aan de telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goedkoop, snelle levering en nette service aan de telefoon. Zelfs de bezorger was zeer beleefd.
Alleen de bezorg datum was niet geheel duidelijk. Dit is na telefonisch contact zeer correct opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob Ellermeijer 21-09-2018 Via de website gekocht

Alles prima geregeld bij Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs-kwaliteit verhouding en vriendelijke en accurate service. Koelkast snel geleverd en keurig ingebouwd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J.Hammenga 21-09-2018 Via de website gekocht

Super goed service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website. Je kan op alles selecteren, inbouw , vrijstaand, hoogte etc. Gebruiksvriendelijke webshop.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

w hopstaken 21-09-2018 In de winkel gekocht
roosendaal

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De manier van ontvangst en de duidelijke uitleg van de verkoper sprak ons aan en de manier dat wij afgehandeld zijn is duidelijk en fijn

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 21-09-2018 Via de website gekocht

Prima advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede advisering gekregen voor een vervangend model voor onze kapotte combi-magnetron. Levering was uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Ansems 21-09-2018 Via de website gekocht

Prima service en keurig geleverd volgens afspraak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij een offerte aanvraag is er nog telefonisch contact geweest met Keukenloods om vast te stellen dat er geen verkeerde apparatuur zou worden besteld. Keurig geholpen en er is een goed advies gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.P Onderwater 21-09-2018 In de winkel gekocht
Waddinxveen

Word er zeer correct en snel geholpen plus een goede uitleg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop ziet goed uit heeft hem gevonden dank zij een fam lid die rade mij aan om er eens te gaan kijken en het was een goede keus.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Cees 21-09-2018 Via de website gekocht

De aflevering was perfect op tijd en met de goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was voor mij niet de eerste keer om een bestelling te plaatsen op de site en het was weer pico Bello in orde communicatie was zeer goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 21-09-2018 Via de website gekocht

Goed advies snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over de vriendelijkheid van de adviseur. Ook de bestelservice was erg vriendelijk. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken.
Monteur was keurig op tijd en machine is naar tevredenheid geplaatst.

Pluspunten

  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion 21-09-2018 In de winkel gekocht
Almere

Snel en vakkundig geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij binnenkomst meteen vriendelijk begroet door het aanwezige personeel. Alle verkopers waren met klanten bezig maar snel genoeg werden wij geholpen. Na goed navraag te hebben gedaan gaf de verkoper goed advies en genoeg keuze om uit te kiezen!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

F.Schoenmaker 21-09-2018 In de winkel gekocht
Zwaag

Goede service, scherpe prijs en snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben een nieuwe gaskookplaat aangeschaft omdat onze oude het begeven had. Goede en snelle adviezen gekregen. De gaskookplaat die we op het oog hadden was er niet meer. We hebben het nieuwere type voor de prijs van de oude gekregen. Hij was op voorraad. Super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fam Verouden 21-09-2018 In de winkel gekocht
Keukenloods Nederweert

goede montage

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gebruiksvriendelijke site van keukenloods, prettig in omgang met de verkopers en goede en degelijke montage

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 21-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

10,0
Goede omschrijving van apparatuur en makkelijk te bestellen en snelle levering en aardige bezorger en klant vriendelijke telefoniste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gesa Eggens 21-09-2018 In de winkel gekocht
Veendam

goede producten voor mooie prijzen.

Algemene score

7,0
We hebben gekozen voor de Keukenloods om vroegere goede ervaringen en omdat we de magnetron direct wilden hebben.Deze keer ging er van alles mis. Op de site van Keukenloods Veendam stond dat er nog 1 magnetron in de winkel was, toen ik vroeg of ik die dezelfde middag kon halen, bleek dit niet mogelijk , er was geen op voorraad. Fout op de site ? We hebben toen een bestelling gedaan en op de dag dat deze geleverd zou worden(na 4 dagen op dinsdag) , bleek dat men onze bestelling vergeten was door te geven. Dus direct weer besteld. De 4e dag was een zaterdag, dus werd het niet geleverd, pas op dinsdagmiddag hadden wij de magnetron. Jammer van deze misser, maar de volgende keer zullen we wel weer bij de Keukenloods kopen , maar dan via de website.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Guido 21-09-2018 Via de website gekocht

Goed geregeld!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, snelle levering. Informatie over het artikel is duidelijk en compleet. Na andere pogingen hier met succes terecht gekomen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coronel 21-09-2018 Via de website gekocht

Alles functioneert bij keukenloods.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede aanbieding v e goed artikel. Na de bestelling verliep alles prima.Ook contact met de klantendienst.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ada 21-09-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Vakbekwame medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop gevonden via Internet,en er zelf naar toe gegaan veel keus ,veel keus uit keukens en veel apparatuur

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anita van der Gragt 21-09-2018 In de winkel gekocht
zaandam

Gewoon goed !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime keuze, goed product, vriendelijke en deskundig advies, enige minpuntje vond ik de service van de chauffeur.

Pluspunten

  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 21-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden met de geleverde apparaten en service. Netjes en op tijd afgeleverd door de chaufeur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jordie 21-09-2018 Via de website gekocht

Perfecte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering keurig op tijd. Montageservice is helemaal top, hij heeft zelfs de hele deur van de kast afgesteld en nieuwe scharnieren gemonteerd en dat zonder extra kosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 21-09-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods was de goedkoopste en redelijke levertermijn En verplicht 100 charakters zou niet moeten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Johan 21-09-2018 Via de website gekocht

Super service en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website. Ruime keuze en scherpe prijs. Alles is overzichtelijk terug te vinden.
Op mijn vraag, gesteld via de website, kreeg ik dezelfde avond nog antwoord. TOP.!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoornse 21-09-2018 Via de website gekocht

Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service van de medewerkers en een snelle levering tegen een goede prijs. Ook de kwaliteit van het product is prima dus ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 21-09-2018 Via de website gekocht

Goede service, fijne machine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goedkoopste betreffende deze wasmachine.
Goede en betrouwbare beoordeling oo de website
Levering was keurig optijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jet Breukelman 21-09-2018 Via de website gekocht

Prime service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden niet veel keus omdat we een smalle vaatwasser zochten. Meteen gevonden bij Keukenloods. Prima advies en service, steeds berichten over het verloop en de levering. Hele aardige monteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 21-09-2018 In de winkel gekocht
Zaandam

Inbouwapperatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kampten met een defecte vaatwasser (door leeftijd) en oven. Bij Keukenloods 2 vervangers gekocht. Goede uitleg, goede prijs en snelle levering. Tevreden.

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 21-09-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefonisch zeer klantvriendelijk en verstand hebben van apparatuur. Ik heb om veel info en advies gevraagt en ze hebben mij uitstekend met veel geduld ingelicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rene Bethlehem 21-09-2018 Via de website gekocht

prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke en makkelijke website.
Nemen contact op om vergissingen qua maat en zo te voorkomen (inbouw apparatuur).
Lage prijzen, snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Gankema 21-09-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Winkel is goed vindbaar en overzichtelijk en de afhandeling prima geregeld Verder is ook het volgen van de order zeer overzichtelijk. Dank daarvoor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thessa 21-09-2018 Via de website gekocht

Goede snelle service. Goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De inductiekookplaat werd snel Snel geleverd. Ik werd er goed over op de hoogte over gehouden via de mail.
Verzending ging per post.nl
Dus toen door hen op de hoogte gehouden betreft levering.
Goed product. En niet duur.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

C.J.A..Broenink 21-09-2018 Via de website gekocht

De monteur was een geweldig man die zeer goed werk leverde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ja ben zeer te vreden het was wel even wachten op de monteur maar dan heb je wel een perfecte man die zijn werk goed afleverde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews