Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 22615 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1970 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dekkers 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke shop , in een oogopslag vind je wat je nodig hebt. De levering is altijd snel en correct.

Reageer

Klaas 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden veel keuze en aantrekkelijke prijzen,levering ging ook zeer voorspoedig,als ik weer wat nodig heb ga ik zeker niet verder zoeken maar ga ik gelijk naar keukenloods

Reageer

Dings 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De keuken is geplaatst maar het was niet zonder problemen.
Voor de het middelste spotje moest een speciale leiding gelegd worden volgens tekening. Mijn man is 2x hiervoor naar de winkel geweest klopteniet volgens hem. Maar volgens winkel wel. Achteraf moest het niet. Led lampjes tekening klopte niet waardoor de dimmer niet werkte. Weer naar de winkel ze wisten het niet. Gelukkig kreeg een personeelslid het toch voor elkaar.
De aansluiting om de kraan vast te zetten paste niet. Gelukkig kon onze monteur (xxx) het verhelpen.
Een spatrand paste niet was te lang.xxxx) weer verholpen door te slijpen. Afzuigkap zat een doos vol kunststof aan sluitingen bij waren niet nodig. Flexibele afvoerslang was verkeerde maat mijn man weer naar Karwei.
Kookplaat aansluiten ging niet. Mijn man weer naar de winkel hij wilde een oplossing. Hij had dezelfde kookplaat pas aangesloten bij ons nichtje de bekabeling aan kookplaat anders vreemd. Kwam een andere monteur heeft het opgelost. Er zat een plaat bij voor onder de kookplaat mocht niet bij deze plaat volgens nieuwe monteur.
Door al deze problemen duurde het 3 dagen i.p.v. 2. Volgens andere ervaren monteur kon deze grote keuken niet in 2 dagen klaar zijn.
Dankzij onze goede monteurxxxx kwam het allemaal goed heb geen enkel minpunt wat zijn werk betreft.
Hij was netjes, beleefd en een harde werker met oneindig geduld.

Reageer

Henk Drenth 08-03-2019

Algemene score

9,0
Goed advies en prettig geholpen de Siemens inductie plaat is goed en gemakkelijk te bedienen

Reageer

Rene 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was goed. Doos kwam beschadigd binnen, maar was niet door ons aangetekend op de bon van de vervoerder. Later pas gebeld en een mevrouw gesproken en overlegt dat we hem uit zouden pakken en dan kijken of hij niet beschadigd was. Dit was gelukkig niet het geval, maar wat een vriendelijke service. TOP!!

Reageer

Rick de Laat 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe inbouwvaatwasser gekocht incl montageservice. Uitstekende service met vooraf per mail vanuit Keukenloods navraag of het gaat passen in de huidige keuken en wat de maten zijn en vervolgens netjes ingebouwd door een vriendelijke monteur.

Reageer

Andre 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online een gaskookplaat AEG gekocht bij Keukenloods. Ruime keuze, goedkoper als elders, en duidelijke correspondentie (order status) na het voltooien van de aankoop. Geheel volgens de order tijdig afgeleverd. Alleen maar lof voor Keukenloods.

Reageer

ine 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prijselijke materialen en een zeer goede, vlotte service. een aanrader voor aankopen!

Reageer

Albert 08-03-2019

makkelijk display

Algemene score

8,0
De Bosch inbouwmagnetron xxcmxx voldoet volledig aan mijn verwachtingen en hij past goed bij de andere apparaten in mijn keuken. Ik vond hem in de keukenloods webshop, waar ik hulp kreeg bij het maken van mijn keuze, en advies over het inbouwen van de magnetron. Hij werd binnen een paar dagen geleverd. Ik ben dik tevreden!

Reageer

Sheila 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Groot asoortiment Goede service, goede prijs en kwaliteit wórdt goed naar je geluisterd

Reageer

Huseyin 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
I like the service. They brought the item in the scheduled day. The item was as described. Overall I can recommend.

Reageer

P.M.M Coppens 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een geweldige shop om zaken mee te doen. Werd bij vragen stellen zeer fatsoenlijk te woord gestaan. Het bestelde product werd volgens afspraak netjes en op tijd geleverd. Het product is van een zeer goede kwaliteit en voldoet aan al onze eisen. Zeker een aanrader !

Reageer

Sareno 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toegegeven, initieel kwam ik puur vanwege prijs bij de Keukenloods uit. Tijdens het bestellen had ik echt toch wat vragen en ik was positief verrast van de kennis die de medewerker had. Na het bestellen is alles vlekkeloos en correct verlopen. Hier zal ik zeker vaker wat bestellen.

Reageer

Robert 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben vriendelijk en accuraat te woord gestaan door de medewerkers. Ook de diverse opties die ik gevraagd had zijn alleen naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Reageer

Bert 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koelkast gekocht bij Keukenloods. Duidelijke info via mail gekregen. Later werden we gebeld voor de levering. Wel zo prettig om even telefonisch contact te hebben voor het maken van deze afspraak. Vriendelijke bezorger, hij heeft de koelkast netjes in de keuken gezet. Product zat goed verpakt. Kortom alles verliep prima.

Reageer

Han 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima bedrijf. Levering op de afgesproken tijd. Zijn heel blij met onze aankoop

Reageer

nathalie 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
de volgende dag in huis super ma wel jammer dat jullie het niet naar de plek brengen en aansluiten das wel een min punt met andere voor de rest ben ik zeer te vreden

Reageer

Jenny Van Goethem 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zocht een combi-microgolfoven met niet vaak voorkomende afmetingen die ik hier vond. Duidelijke en snelle communicatie, super vlotte levering en heel tevreden van de geleverde oven!

Reageer

Jan Piet Schieck 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goede klanten service, waar door ik mijn bestelling goed kon plaatsen, en wat helemaal top was de combimagnetron was er al binnen een week. Echt top

Reageer

Mevr. 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods zeker aan te raden, bellen je van te voren op om de afmetingen van je bestelling te checken. Verder was de bestelde vaatwasser uit de collectie maar heb een vervolger gekregen die duurder was voor hetzelfde bedrag. Top!

Reageer

W.Dekker 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via telefoon advies gevraagd omtrent inductie kookplaat en goed en duidelijk
advies gekregen daardoor de juiste kookplaat gekocht
verkoper was zeer klantvriendelijk .
dit was niet mijn eerste aankoop dus mijn vertrouwen lag hoog.

Reageer

F.Muller 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onlangs een vaatwasser gekocht bij keukenloods. Ze gaven heel goed telefonisch advies en de installatie was perfect.

Reageer

H.CETIN 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een apparaat gekocht waar ik op behoefte aan had. Deze apparaat kon ik bij keukenloods snel en voor schappelijke prijs kunnen kopen. Het apparaat is geïnstalleerd en werkt prima.

Reageer

Petra 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle reactie, vakkundige plaatsing. Ben er zeer tevreden over. Voor een volgende keer zou ik weer voor keukenloods kiezen. Prijs kwaliteitverhouding PRIMA!!

Reageer

Joke 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb alleen een mooie retro koelvriescombinatie gekocht. Eerst vond ik de verkoper wat koel, maar dat draaide later gelukkig bij en was hij vriendelijk en hulpvaardig.

Reageer

Frank 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service ! Netjes geholpen, vakkundig personeel. En online genoeg keuze

Reageer

Ger de vries 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en nette levering, duidelijke communicatie en fijne service. Ook het call center is super behulpzaam .

Reageer

Johan Schanssema 08-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer goed ontvangst, goede uitleg en begeleiding, deskundig, vlotte afwikkeling en levering.
Prima vestiging dus in Veendam. Waar we zeker weer komen

Reageer

Tom D 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods is een erg prettige winkel die aangeprezen is door de Consumentenbond. Daarom zijn mijn partner en ik er direct heengegaan en dat bleek de juiste keuze: je wordt goed op weg geholpen, er wordt fijn met je meegedacht, je krijgt een mooie korting, geen opdringerige verkopers en... ze leveren op tijd. Ook worden er voor de levering meerdere telefoontjes met je gepleegd om te checken of alles goed is. Je krijgt dus veel persoonlijke aandacht. Last but not least is het geweldig om te zien dat de keuken een pracht is die door een ervaren monteur snel opgebouwd wordt. Kortom: Keukenloods is beslist een aanrader!

Reageer

gert-Jan 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, goed contact, goede leveringen. After Sales service is ook prima.

Reageer

Roos Pieters 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service producten worden goed beschermd verpakt en correct afgeleverd .

Reageer

hansdri 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en deskundige voorlichting. Levertijd wordt in de site positief voorgesteld. De verkoper waarschuwde al dat het wat langer ging duren.

Reageer

Roos Pieters 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service producten worden goed beschermd verpakt en correct afgeleverd .

Reageer

Herman 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website en snelle levering en goed produkt.
Ik ben zeer tevreden over keukenloods.

Reageer

Mark Slobbe 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De service was prima. Aan de telefoon werd goed en adequaat gereageerd en gesproken. De monteur was vriendelijk, op tijd en deed zijn werk prima. Alleen de doorlooptijd van de hele order, was aan de lange kant.

Reageer

Kalif 07-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede prijs, apparatuur is A klasse, goed advies, kortom een betrouwbaar bedrijf.

Reageer

Cas 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na mijn bestelling werd ik netjes gebeld om te checken of de inbouwmaten van de vaatwasser passend waren. De levering ging mis toen mijn vaatwasser verwisseld was met eenzelfde maat koelkast. Kan gebeuren. Direct gebeld en tot laat in de avond teruggebeld en de volgende morgen wederom gebeld om te melden dat ze dezelfde morgen omwisselen. Foutjes maken we allemaal, maar Keukenloods.nl lost ze dan ook snel en correct op! Bedankt! Dat geeft vertrouwen!

Reageer

J.Hemmes 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede voorlichting over de verschillende inductiekookplaten.
Vriendelijke personeel die ook echt tijd voor je vrij maken, luisteren en verschillende oplossingen voor je aandragen, met aansluitend een advies op maat.

Reageer

Jacq.dries 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed advies na telefonisch contact.
We kochten een prachtige inductieplaat die in een keer in de bestaande nis te plaatsen was.
Correcte levering, niets dan lof!

Reageer

Jan den Heijer 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte afhandeling van de bestelling. Goede afspraak over plaatsing. Monteurs kwamen op afgesproken tijd en hebben eea netjes geregeld.

Reageer

Frank 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede snelle levering en dit voor een normale prijs. Contact met de klantenservice gehad en werd erg vriendelijk geholpen. Al met al alles positief

Reageer

Piet 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles prima geregeld , goede communicatie over levertijden ed .
Vriendelijke bezorging .

Reageer

Bart 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop is gebruiksvriendelijk. Naar aanleiding van een product dat ik op de website zag en wilde kopen, had ik nog een vraag. Ik heb (op zondagavond) de servicedesk gebeld en werd gelijk goed geholpen. Na beantwoording van de vraag heb ik het product via de servicedesk besteld. We hebben gelijk een datum voor de levering afgesproken en de levering zelf verliep soepel en volgens afspraak. Het product werkt ook naar behoren.

Reageer

A. Dávila 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Filiaal Drunen zorgt voor een soepele en professionele levering van kwaliteit witgoed. Top verkopers. Zeker weer terug. A++

Reageer

Frans van Ballegooij 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor Keukenloods gekozen omdat ik ze al ken uit hun prille begin:
de laagste prijzen en nog steeds een vertrouwd adres, dan doe je het goed!

een volle 10 ! (alleen gebeurt er niets in de balk hierboven als ik op de 10 druk)

Reageer

Cees 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, snel en goed contact, verstand van zaken en een mooi en duidelijke webwinkel. Afspraken altijd volgens plan gegaan.

Reageer

Jesse 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeker goed te spreken over de keukenloods. Ze hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding, klantvriendelijke medewerkers en bieden na het bestellen ook de optie, om het bestelde product op één van de locaties gratis te laten leveren.

Reageer

Maaik 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als eerste valt de lage prijs op. Daar wordt een consument blij van. De technische ondersteuning was uiterst vriendelijk en ik werd vakkundig geholpen. Verder werd het product netjes geleverd zoals was toegezegd.

Reageer

Justus 06-03-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service, perfecte prijs. We zijn zeer tevreden! Ze bestaan al lang en we komen er graag voor apparatuur voor de keuken.

Reageer

naomi 06-03-2019

Algemene score

9,0
Gekocht bij de vestiging in Veendam. xxx super leuke verkoper! Vriendelijk, informatief en meedenkend.

Reageer

Toon meer reviews