Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

senden1952 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerhard H 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Een telefoontje was voldoende
voor de bestelling

Service
De volgende dag op de afgesproken tijd geleverd

Aanbeveling
Op internet en ook telefonisch snel en goed bereikbaar. Duidelijk en goed advies

Extra toelichting
Aankoop verliep volgens het boekje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leslie1982 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk om je keuze online te maken

Service
Zeer vlugge en correcte levering

Assortiment
Zeer ruime keuze in verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Goedkoper is moeilijk te vinden

Extra toelichting
Het was een zeer prettige ervaring om hier te winkelen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Bruin 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitzoeken, adresgegevens invullen en betalen. Simpeler kan haast niet

Service
Zaterdag besteld, maandag geleverd. Oude apparaat meegenomen. Alles was goed gegaan

Aanbeveling
Alles is gegaan zoals was aangegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. Lambrechts 17-03-2015 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Bezoek aan de showroom in Roosendaal was erg aangenaam. Vriendelijk onthaal en er werd tijd genomen om op alle vragen te antwoorden.

Service
Er werd een offerte opgemaakt en later werd deze op verzoek aangepast aan de gewijzigde wensen. Toestellen werden besteld en op de afgesproken dag keurig geleverd.

Assortiment
Nergens zag ik een dergelijk, uitgebreid assortiment keukentoestellen.
De verkoper kende bovendien erg veel specificaties.

Aanbeveling
Prettige ervaring: duidelijke info, scherpe prijzen en keurige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana vd Heuvel 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel makkelijk via ideal online betaald en snelle afwikkeling van communicatie en levering

Service
Makkelijk en snelle service

Assortiment
Veel keuze voor leuke prijzen

Aanbeveling
Goedkoop en snel

Extra toelichting
Zeker een positieve ervaring. Ben nu al een 2e order aan het plannen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Dam 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snel geregeld

Service
keurig afgehandeld

Extra toelichting
prima service en kwamen de afspraak goed na met een goede monteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Klomps 17-03-2015

Algemene score

8,5

Gemak
Alles was goed. ging perfect met kopen via internet.

Service
Was goed. ze waren op tijd en hebben alles netjes ingebouwd en ook het oude mee genomen.

Assortiment
Veel te koop.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan.

Extra toelichting
Was zoals ze zeiden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AJC K 17-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering, tijdig en volledige informatie en niet vooruit betalen.

Service
Vaatwasser werd keurig op tijd geleverd. Pinnen in m'n keuken en binnen een week al in huis.

Prijs van mijn aankoop was veranderd en ik heb keurig het bedrag terug gekregen. Zonder moeilijk gedoe.

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brenda64 16-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Om 23.00 uur besteld en volgende ochtend in huis.

Service
Geen enkel commmentaar, helemaal tevreden. EIgenlijk dus een 10.

Assortiment
Ik heb alleen naar de vaatwassers gekeken. Maar volop keuze.

Aanbeveling
Ik ben tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Polsma 16-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Ik adviseer sinds vijf jaar al aan vrienden en kennissen om naar de Keukenloods te gaan als zij een nieuwe keuken nodig hebben. Laatst heb ik Keukenloods nog bij een collega aanbevolen.

Extra toelichting
Zie mijn opmerkingen hierboven. Ik heb alleen maar goede ervaringen met Keukenloods. Jullie kunnen spreken over een tevreden klant.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PeterJ1953 16-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Extra toelichting
Heel tevreden over grote aanbod, goede prijzen en heel vlotte levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

s.molenaar 15-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ophalen wanneer ik wil

Service
nemen keurig de telefoon op,
en helpen echt.

Assortiment
tik wat in op internet,en zie het resultaat.

Aanbeveling
makkelijk in de buurt, om te kijken en op te halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daantje57 15-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede uitleg op de site, duidelijk overzicht.

Service
Ook telefonisch werden wij bijzonder goed te woord gestaan en werd er duidelijke informatie gegeven.

Assortiment
Voor de apparatuur die wij zochten konden wij uit een brede selectie kiezen.

Aanbeveling
Gezien het bovenstaande is het een absolute aanrader.

Extra toelichting
Dit was binnen het jaar de tweede aankoop en beide keren zijn wij goed geholpen, zowel op de site, als voor de orderbevestiging en in het telefonische contact.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joke van dalen 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
dit is de 2 keer dat ik besteld

Service
krijg gelijk antwoord

Extra toelichting
Ik vind de service geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanniewils 15-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer toegankelijke website

Service
correcte snelle levering

Assortiment
veel

Aanbeveling
altijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

12silf 14-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vanaf de bank uitzoeken en alle informatie aanwezig

Service
super snellen levering en je kunt makkelijk achterhalen wanneer ze komen zodat je niet de heletijd thuis zit te wachten

Assortiment
super veel keuz

Aanbeveling
aan iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton & Mar 14-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Goed advies maar vaatwasser was niet in de showroom aanwezig, elders moeten kijken.

Service
Vaatwasser werkte vanaf begin niet naar behoren. Verwarmde niet! Reparatie via Bauknecht heeft 4 weken geduurd.
17 dec./12jan.
Had verwacht dat garantie na reparatie opnieuw zou ingaan maar helaas.
Er was 'n half bestekmandje bijgeleverd dat steeds omviel, hiervoor heb ik 'n extra mandje gekregen en met tierips aan elkaar gezet, probleem opgelost!
Keukenloods heeft extra moeten bellen om dit op te lossen.

Aanbeveling
Vriendelijk, deskundig en overtuigende adviezen.

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ray0504 14-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
via internet gemakkelijk bereikbaar

Service
Omdat gevraagde uitvoering niet leverbaar was hebben wij een duurder model gekregen voor dezelfde prijs.. zeer snelle levering

Assortiment
ruime keuze aan merken

Aanbeveling
echte aanrader en ik zal zeer zeker in de toekomst deze winkel weer bezoeken indien nodig...

Extra toelichting
al met al een zeer tevreden klant, omdat Keukenloods.nl ons voortreffelijk heeft geholpen. Daarbij super snelle levering, dat is altijd prettig in geval van een defecte machine... We kregen zelfs een duurdere uitvoering omdat de door ons gekozen uitvoering niet leverbaar was, meer voor minder dus.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elton Jauw 14-03-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid oost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik was voor de vervanging van mijn koelkast langs geweest bij diverse winkels. Bij keukenloods werd ik direct geholpen en de levering was snel en adequaat

Service
De man van keukenloods wist gelijk wat voor koelkast in mijn inbouwkast zou passen. De heren die de koelkast hadden bezorgd hadden netjes de oude koelkast gedemonteerd en de nieuwe geinstalleerd.

Aanbeveling
Snelle, goede service en goede prijs kwaliteitverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard Sauer 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zowel het vinden van de site
het vinden van het juiste product in jullie webshop
de bestelprocedure
de afspraak van de levering
liep echt gesmeerd
zelden meegemaakt !

Service
zeer vriendelijke chauffeur
was mooi op tijd volgens afspraak
geen gedoe - de juiste kookplaat - de juiste prijs - perfecte levering
wat wil een mens nog meer?
Ah ja- met de glimlach ! zelfs dat klopte :-)

Assortiment
geen enkele webshop heeft zoveel keuze
bij mij was het een vervanging, en dus super handig dat ik via het retentie nummer en de maten exact dezelfde kookplaat heb gevonden, en merkelijk goedkoper dan de rest van de aanbieders op internet, laat staan in de winkel.

Aanbeveling
ik iedereen deze webshop aanbevelen: voor het assortiment, service en prijs-kwaliteitsverhouding, onklopbaar !

Extra toelichting
Ik kan me niet herinneren om op iternet ooit iets gekocht te hebben dat mij meer voldoening heeft geschonken dan mijn kookplaat op Keukenloods.nl ! eender welke aankoop die ik in de toekomst nog moet doen van keukenmateriaal zal ik altijd eerst bij keukenloods checken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K. Peeters 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk via internet.

Service
Volgens afspraak.

Assortiment
Meer dan voldoende aanbod.

Aanbeveling
Wij zijn prima tevreden.

Extra toelichting
Wij hebben pas 1 week de nieuwe combi oven in gebruik, maar hij werkt prima. De levering was volgens afspraak, en de service van de bezorger was ook prima in orde. Kortom wij zijn tot nog toe heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HS.Montage .nl 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Thuis , via het internet bestellen , na hard werken er voor apparaten niet meer uit hoeven

Service
altijd snel (indien op voorraad) en op tijd

Assortiment
Het assortiment is super groot , veel keuze van apparaten en merken

Aanbeveling
Omdat er nogmaals een ruim aanbod is , snelle levering , en als je er niet uitkomt zijn er mensen beschikbaar om je te helpen , en dat alles thuis op je gemak , TOP!!!!!

Extra toelichting
heb ik hierboven al gedaan , het is gewoon super !!!!!!!!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

janjanjan1244324 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg makkelij ken duidelijke website om te bekijken en vergelijken

Service
Eenvoudig geen poespas

Assortiment
Keuze is heel goed en prijs ook

Aanbeveling
Top winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Janalmere 13-03-2015 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Kopen bij aflevering voor een internetprijs

Service
Sneller binnen dat ik had verwacht

Assortiment
Op internet ruim; in de winkel beperkt.

Aanbeveling
Ja, jullie hadden meerdere apparaten onder 500. De mediamarkt geen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

herman vizee 36 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles zag er zeer netjes uit

Service
werd snel en netjes geholpen

Assortiment
kan ik niet beoordelen

Aanbeveling
het is al erg leuk om in een goeden winkel met leuke opstellingen te winkelen.

Extra toelichting
geen reactie van mij voor deze vraag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E. Steneker 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zonder moeite wisten wij met de juiste afmetingen met gemak de
passende inbouwkoelkast te bestellen via de website.

Service
Ons werd dag en tijdstip van levering doorgegeven zodat wij niet moesten wachten op de levering. Verder is de inbouwkoelkast snel en netjes in de keuken ingebouwd (door een vakman).

Assortiment
Er is een ruime keuze, waardoor men altijd vindt wat men zoekt,

Aanbeveling
Vanwege mijn ervaring met meerdere bestellingen waarover ik alleen maar positief kan zijn.

Extra toelichting
Zoals hiervoor al aangegeven is de website toegankelijk, de service prima en is er voldoende keuze voor wat betreft elk artikel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

woudenbergkoopman 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je gaat naar de winkel je koopt er wat en daar vragen hoe of je het wilt betalen, dit is gewoon perfect.

Service
je wordt goed geholpen en er ze helpen daar waar nodig is. bij ons was dat voor twee soorten inductie. voor ons en voor mijn moeder. de één moest groot genoeg zijn voor minstens drie grote pannen en 2 kleine pannen en de ander voor mijn moeder makkelijk in gebruik. ook dat je even gebeld word als het binnen is of als het geleverd gaat worden, je weet waar je aan toe bent.

Assortiment
wij kwamen voor de inductieplaten en voor ons was er genoeg keus. ze waren er in allerlei maten en bedragen.

Aanbeveling
omdat je op vele manieren goed geholpen wordt. we hebben er ook al een keer een achterwand besteld en de hulp en advies die ze gaven was gewoon goed en duidelijk.

Extra toelichting
dit was voor ons de eerste keer dat er geluisterd werd naar onze mening, hoe of wij het wilde hebben. bij andere keukenbedrijven was het al gauw is niet mogelijk, kan je ook op een andere manier oplossen. hier dachten ze met ons mee. dat vind ik nou service, je er niet bij neerleggen en verder kijken wat de mogelijkheden zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otto01 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk zoeken en filteren op de website en zonder problemen de bestelling plaatsen.

Service
aan huis geleverd, netjes geïnformeerd over status en afspraken.

Assortiment
in ons geval precies de 2 apparaten die we zochten.

Aanbeveling
2x tot nu toe wat besteld en alles goed en netjes gegaan, dus zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Drew-1 13-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen en vlotte afhandeling

Service
Snelle bezorging, goede verpakking.
bij vragen vlot antwoord van servicedesk

Assortiment
Voldoende voor mij. Ze hadden wat ik nodig had.

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

P van Amsterdam 13-03-2015 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
bellen, bestellen, factuur in de mail super

Aanbeveling
prima prijs goed personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

KrisKras 2015 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op het gemak uitgezocht en vergeleken, en aansluitend besteld,geld overgeboekt en klaar.

Service
ik werd goed en snel op de hoogte gehouden over mijn bestelling.

Assortiment
Door het ruime assortiment heb ik goed kunnen vergelijken.

Aanbeveling
Makkelijk uitzoeken, bestellen, betalen en op de hoogte gehouden worden, wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suri17 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Website is duidelijk en daarmee het bestelproces
Betaal gemak bij levering is perfect

Service
Bereikbaarheid en klantgerichtheid van de winkel is ruim voldoende

Assortiment
Assortiment in de winkel valt mee maar gezien de ruimte is het niet anders
Concurrentie in prijzen met andere winkels is zeker aanwezig

Aanbeveling
Prijzen zijn uitstekend

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

florissen 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
zeer goed

Assortiment
wat je nodigheb hebbejillie

Aanbeveling
dan krui hij het zelde gevoel
als ik

Extra toelichting
zeer goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marieke232 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Informeren, bestellen en het wordt zo geleverd!

Service
Service tot in de keuken.

Assortiment
Ze hadden precies wat we wilden hebben

Aanbeveling
Perfect service voor een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dhr. van der Heijden 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Goede service ook bij telefonisch contact.

Assortiment
Volledig geslaagd bij keukenloods.

Aanbeveling
Ik zou iedereen keukenloods aanbevelen

Extra toelichting
Een zeer te vreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Rakers 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
zoeken en klaar

Service
bellen en binnen no time geregeld

Assortiment
genoeg

Aanbeveling
indien van toepassing, zeer zeker

Extra toelichting
alles keurig snel geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

janto35 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
site van keukenloods is helder en overzichtelijk.
producten zijn makkelijk te vinden

Service
Service is uitmuntend !
helder en klantvriendelijk.
afspraak mbt. levering en betaling voldeden keurig.
levering van het bestelde product was netjes en verzorgd.

Assortiment
het hele assortiment heb ik niet door genomen daar mijn interesse uitging naar ëën product.
ik zal zeker,wanneer nodig, de keukenloods weer inschakelen!

Aanbeveling
gezien de uitstekende service en klantvriendelijkheid zal ik de keukenloods zeker aanbevelen aan familie, vrienden en bekenden!

Extra toelichting
Mijn motivatie om de keukenloods een dikke pluim te geven vloeit voort uit de correcte benadering van de verkoper die mij op een keurige wijze heeft geadviseerd en telefonisch te woord heeft gestaan! de afspraken met betrekking tot de levering en betaling waren helder. de aankoop nota zag er verzorgd en professioneel uit. de levering van het product was correct en volgens afspraak! chauffeur was correct en vriendelijk!(zeer belangrijk!!) Kort samen gevat: Toppie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marianne6321 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site

Service
heb gebeld en werd goed geholpen

Assortiment
in andere winkels veel minder keus

Aanbeveling
alles goed geregeld en duidelijk

Extra toelichting
goede duidelijke site

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

ferryt 12-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is heel overzichtelijk met duidelijke filters zodat je precies weet wat de producten zijn die keukenloods aabied. Daarnaast ligt de Keukenloodswinkel10km van mijn woonplaats waardoor ik de apparaten kan zien en voelen.

Service
Goede service ook na aftersales.

Assortiment
Mooi groot assortiment aan producten dus veel keuze.

Aanbeveling
Ik heb al diverse mensen aanbevolen om eens bij keukenloods te gaan kijken.

Extra toelichting
Al met al een mooie duidelijke site met voldoende keuze in diverse prijsklassen. Daarnaast een goede service en aftersales.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sjoeltje 12-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
vind het een ideale winkel,zie op de site gelijk de prijzen en of t op voorraad is, en ook wanneer t bezorgt kan worden.winkel er dus met veel gemak.ook t bezorgen ideaal geregeld,krijg een mail of sms met tijdstip ,en zit dus niet de hele dag op wacht.kortom een winkel om aan iedereen die zelf wat uit kiezen wil voor keuken aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chenno 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
op een rustige manier je keuze bepalen

Service
goed gepland door telefonisch contact

Assortiment
er was keuze genoeg

Aanbeveling
alles was perfect geregeld toppie

Extra toelichting
uitstekende service een aanrader voor de volgende aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PieterWest 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
De winkel is toegankelijk en door de website is het makkelijk om van tevoren al te bekijken wat voor mogelijkheden er zijn om je apparatuur samen te stellen.

Service
Bij het afleveren van de keuken kwamen we erachter dat het fornuis niet de juiste aansluiting had. Met 1 telefoontje is dit fornuis niet veel later opgehaald en een passende gebracht.

Assortiment
Wij waren op zoek naar een keuken met een rustige, landelijke uitstraling. De keuze van de panelen is ruim voldoende waardoor we hebben moeten kiezen uit verschillende opties die we eigenlijk allemaal mooi vonden. Ook voor de apparatuur is er keus genoeg. Afhankelijk van je wensen is er zeker iets te vinden wat voldoet aan de wensen en smaak van de klant.

Aanbeveling
Er is genoeg keus in het aanbod van keukens, aanrechtbladen en apparatuur en de prijs is scherp.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

jps.vdam 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Zeer overzichtelijke site en gemakkelijk te vinden

Service
Prettig, kundig en snel alles afgehandeld

Assortiment
Er is meer dan je in eerste instantie denkt

Aanbeveling
Prima geregeld alles, tegen mooie prijzen

Extra toelichting
Alles bij elkaar snel en vriendelijk behandeld. Dit alles tegen een mooie prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

vanroosmalen 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het is de eerste keer dat ik een artikel via internet bestel ik wilde dat eens een keer proberen

Service
er waren niet genoeg rubberen dopjes bijgeleverd maar het is na melding netjes op gelost

Assortiment
je kon op je gemak kiezen uit een breed assortiment met goede informatie erbij

Aanbeveling
ik wil niet slijmen maar alles was goed verlopen

Extra toelichting
Het was de eerste keer dus had ik geen ervaring met kopen online ;maar alles is netjes en correct verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elektro Meens 11-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Produkt was makkelijk te vinden

Service
1e zending bij transport glasplaat gebroken.
Dag erna gratis nieuwe glasplaat gestuurd.

Assortiment
zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimjenda 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Via internet gemakkelijk kunnen uitkiezen wat ik wilde hebben

Service
Snelle levering

Assortiment
Heel veel keuze!

Aanbeveling
Zeker!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

diek jansen 11-03-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Netjes thuis afgeleverd zonder problemen.

Service
Alles is te bespreken en op maat te verkrijgen.

Assortiment
Altijd zijn er flink veel pplissingen voor elk probleem.

Aanbeveling
Fijne zaak waar alles te bespreken valt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessica Wolff 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Via internet besteld, goede communicatie via mail.

Service
Binnen no-time reactie op mijn vraag via de mail en de betaalwijze werd aangepast.

Assortiment
Genoeg!!!

Aanbeveling
Ik zou mijn moeder hier nog laten bestellen!

Extra toelichting
Makkelijke site om dingen te vinden en ze reageren super snel. Bezorging verliep ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan-beuningen 11-03-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vanuit je stoel bestellen

Service
min punt - een vaatwasser van Indesit nog steeds in de etalage laten staan, die niet meer te verkijgen is.
plus punt - een "opvolger"in de plaats van.

Assortiment
bijna alles te verkrijgen

Aanbeveling
keurig/prettig geholpen ook door de chauffeur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews