Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2670 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ckruisheer 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de website makkelijk te bestellen en alle nodige informatie aanwezig

Service
Correcte en juiste levering op tijd

Assortiment
Genoeg keuze op de site te vinden

Aanbeveling
makkelijk te bestellen en correcte levering, betalen bij leveren vind ik ook een pre

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw. S. van Doorne 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website. Verkopers direct telefonisch te bereiken.
Betalen via Ideal mogelijk. Goede info over verkoop- en leveringstraject dmv emails
Afleveringsdatum in overleg.

Service
Ik had een specifieke vraag mbt de afzuigkap die ik wilde bestellen. Er werd voor mij contact opgenomen met de leverancier en ik werd over verdere stappen goed geadviseerd.

Aanbeveling
Goede website. Verkopers gemakkelijk en snel bereikbaar.
Goede afwikkeling.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de verleende productinformatie en advies en vooral ook over de correcte afwikkeling. Ik werd stap voor stap via de email op de hoogte gehouden van het traject, waardoor je niet met vragen bleef zitten t.a.v. betaling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HC Wouts 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk bestellen via internjet

Service
Afspraken worden na gekomen

Assortiment
Voldoende

Aanbeveling
Na deze goede ervaring zal ik dit zeker doen

Extra toelichting
Snel en gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Meuris 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke site, direct bereikbare verkoopondersteuning, vriendelijke man aan de telefoon die ook nog een leuke korting gaf 😃

Service
Vlotte levering, netjes op de hoogte gehouden.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, voor alle prijsklassen !

Aanbeveling
Heb ik reeds gedaan, geen geleur en gezeul!

Extra toelichting
Ik ben tot nu toe zeer tevreden, heb natuurlijk nog niks met garantie te maken gehad maar ik ga er van uit dat dat ook goed geregeld is. Vr. Gr. N.Meuris

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeanne marie noel 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
inderdaad, zeer heldere site.
makkelijk betalen

Service
ik vond vooral het maken van afspraken makkelijk, ook als er beperkingen waren i.v.m. invaliditeit en zorg. Afspraken werden ook keurig nageleefd. Aardige monteurs. Geen ervaring met retour.

Assortiment
ik kan niet over 'het assortiment 'oordelen, maar ik vond meteen wat ik nodig had en het was de beste prijs.

Aanbeveling
tevreden.

Extra toelichting
Gewoon, prima ervaring op alle fronten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose Timmermans 13-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
makkelijk product te vinden

Service
erg klantvriendelijk

Assortiment
zeer uitgebreid.

Aanbeveling
de prijs is beduidend minder dan in de winkels.

Extra toelichting
als je iets besteld heb en het is niet meer op voorraad bij de leverancier krijg je een zeer goed alternatief aangeboden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joliju 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelf goed gekeken wat wij wilden, in de winkel besteld.ging beleefd en vlot

Service
Heldere afspraak over levering en die is ook nagekomen

Assortiment
Hadden alle vier de apparaten die wij zochten

Aanbeveling
Echt prima ervaring

Extra toelichting
Adequaat geholpen en scherp geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis4635 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk kiezen en bestellen op de website. Ik zocht naar een ander apparaat maar toen kreeg ik een vergelijkend nieuwer model voor dezelfde prijs aangeboden!

Service
Levering de volgende dag, er werd een tijd genoemd waartussen de bestelling afgeleverd zou worden. Dit klopte precies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miss Chaotic 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen ging makkelijk, simpel en snel. Geen verrassingen

Service
Ik had nog wat vragen over levering en ze zijn goed bereikbaar en hadden duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Assortiment
Ruime keuze in inbouwvaatwassers. Dus voor mij zat er zeker wat tussen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hessel90 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website is overzichtelijk en beschikt over een gedegen zoekfunctie. FAQ is aanwezig en beantwoord de meeste vragen juist.

Service
Snelle levering en vragen worden supersnel beantwoord via de chat of telefoon.

Assortiment
Nog niet iets niet kunnen vinden.

Aanbeveling
Goede prijs, snelle levering, goed overzicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reggers 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Rustig kijken wat je nodig hebt met alle details prima beschreven. Inzicht in bezorging, betaling boter bij de vis. Lof.

Service
Op tijd keurig
Afgeleverd.

Assortiment
Keuze uit goede bekende merken en onbekende merken

Aanbeveling
Iedereen. Kijken in ern winkel is beperkend,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

silvia enschede 13-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
makkelijk te bestellen via de site. Goede produkt informatie.

Service
had gekozen voor betalen bij levering (kende het bedrijf niet). Kreeg keurig een bevestiging hiervan en even later ineens een melding dat ik vooraf moest betalen. Beetje raar. Na dit te hebben gemeld via mail, wel netjes afgehandeld door medewerker en gewoon met pin betaald bij levering.

Assortiment
goed en groot assortiment, duidelijke produkt informatie

Aanbeveling
overall tevreden en goed afgehandeld

Extra toelichting
Besteld: makkelijk. Levering: duurde iets langer, maar we hadden geen haast.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

PVS0492 10-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
ik had een vraag over de uitvoering, deze werd juist beantwoord en mijn bestelling werd direct door de service medewerker in orde gemaakt.

Service
zo wil iedereen geholpen worden. afdeling service is al haar afspraken nagekomen en de voortgang met betrekking tot de bestelling wordt goed gecommuniceerd. aflevering van het product was geheel volgens afspraak.

Assortiment
gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
niets aan te merken en alleen maar complimenten voor de afwikkeling.

Extra toelichting
letterlijk heb ik gezegd. Wanneer alle online aanbieders deze service aanbieden dan begrijp ik dat er meer online besteld gaat worden. goede vriendelijke service, adequaat handelen van de service afdeling en alles volgens afspraak nagekomen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.J. van Wonderen 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon alles op internet vinden en indien nodig telefonisch bespreken.

Service
Ik heb alleen te maken gehad met snelle en efficiente levering met duidelijke afspraken over de tijden.

Assortiment
Assortiment waar ik voor zocht was prima.

Aanbeveling
Gemak en ook zeker de prijszetting.

Extra toelichting
Goede prijszetting , duidelijke informatie op site en praktische bezorgmogelijkheden........

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

palingboer65 09-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prettige ontvangst door deskundige medewerker.
Door onze gerichte vragen betr. een combi magnetron werden ons diverse modellen
getoond,die in de bestaande keuken pasten.
Zo konden we het juiste merk en model kiezen en direct meenemen.

Service
Goede service en vlotte afhandeling.

Assortiment
Zou op het gebied van apparaten breder kunnen.

Aanbeveling
Goede en prettige omgang met de medewerker.
Zakelijke en deskundige antwoorden.

Extra toelichting
Alles bijelkaar zijn we goed en snel geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

lambrechts Jef 09-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
on line gekocht, niet uit voorraad, toch 3 dagen later in huis!

Service
correcte en snelle behandeling

Aanbeveling
correcte en snelle levering

Extra toelichting
correcte en snelle levering, goed contact, vriendelijke mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvonne en joop 09-07-2015 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
snel kunnen zien wat je wilt kopen

Service
correcte bediening en snelle levering

Assortiment
grote assortiment

Aanbeveling
het is vlak bij en niet duur

Extra toelichting
we zijn tevreden met onze aankoop en we werden keurig geholpen in gaanderen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim124 08-07-2015

Algemene score

7,7

Gemak
Gewoon prima, no hassle

Service
Geen aanmerkingen

Assortiment
Goed genoeg

Extra toelichting
Na 1 aankoop te vroeg om aan te geven of ik jullie zou aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

antonstaal 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Bestelling via internet, betaling bij aflevering.
Snelle offerte, advies voor alternatief model als gevraagd model niet langer leverbaar is

Service
Snelle offerte.
Produktadvies.

Assortiment
Breed merkenscala.

Aanbeveling
Prijsstelling prima.
Breed assortiment.
Goede service.

Extra toelichting
Prijsstelling prima. Breed assortiment. Goede service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hobol 08-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, met daarnaast de mogelijkheid om te bellen. Door je wensen aan te klikken, komt vanzelf het meest geschikte apparaat in beeld.

Service
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon, duidelijk wanneer er geleverd wordt en een bevestigings-sms met ongeveer het tijdstip. Chauffeur was er ook op die tijd.

Assortiment
Ruim assortiment, in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Is mij uitstekend bevallen. Als er nog eens een apparaat vervangen moet worden, kijk ik zeker ook weer bij Keukenloods!

Extra toelichting
Zeer goede ervaring met Keukenloods. Hoop dat de service en hulpvaardigheid net zo goed is wanneer ik evt. gebruik zou willen maken van de (fabrieks-)garantie. Maar hopelijk is dat niet nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Bottelier 08-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het gemak van online kopen. Je hoeft de deur niet uit.

Service
Ik heb 3 maal met Keukenloods gebeld. 2 maal heel vriendelijk en accuraat geholpen (oa door Ton), eenmaal was de verkoper er duidelijk met zijn hoofd niet bij. Dit leidde tot spraakverwarringen. Ben toen info op site van Siemens op gaan zoeken.

Aanbeveling
Het is een eenvoudige manier van kopen en de prijzen zijn zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J. Tas 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site is erg overzichtelijk en compleet qua informatie verstrekking.

Service
Afzuigkap was incompleet afgeleverd. 1 telefoontje en keukenloods maakte er direct werk van. Bereikbaarheid serviceafdeling is ook goed

Aanbeveling
Keukenloods aanbevolen aan vrienden, zij hadden vaatwasser besteld daarna en zijn er erg content mee,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MarijkevD 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
thuis op website eea opzoeken, en gerichte vragen stellen in de winkel, prima

Service
afspraken werden goed nagekomen, eerdere afspraken over tegemoetkoming bij volgende afspraak stonden keurig in de computer en werden ook nagekomen. Chapeau!

Assortiment
gewoon voldoende keus

Aanbeveling
zie eerdere motivatses

Extra toelichting
Ik kom gewoon terug. ook de service van inbouw team: klasse. OP tijd gebracht, keurig ingebouwd, vriendelijk personeel en alle verpakkingsmaterialen netjes meegenomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

abver 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
groot assortiment
makkelijke web winkel, zelfs voor diegene die weinig via internet koopt

Service
snelle service
vandaag gekocht, een halve week later al bezorgt en ingebouwd

Assortiment
duidelijke aanbieding
goede prijs / kwaliteit verhouding in de prijsklasse die ieder wil

Extra toelichting
voor de tweede keer iets gekocht beide keren is mij het goed bevallen snelle levering vakkundige monteurs die goede adviezen geven en die adviezen onderbouwen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

chrisheijer1947 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Makkelijk bestellen en ruime keuze via internet.
Bij tel. contact goede uitleg.

Assortiment
Goed vergelijkingsmateriaal. Veel keuze.

Aanbeveling
Bij vragen is er altijd iemand die je een eerlijke uitleg geeft en niet opdringerig is of overkomt.

Extra toelichting
Makkelijk en je hoeft er de deur niet voor uit. Bezorging op tijd nette behandeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

AvdV76 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site verdeeld in productgroepen. Wat mij betreft zouden er voor sommige producten wat meer filtermogelijkheden mogen zijn.

Service
Alleen service van bestellen en leveren kunnen beoordelen en die was goed. Bestelproces duidelijk en keurig gebeld voor een afspraak voor levering na betaling. Betaling verliep ook soepel via de gestuurde link.

Assortiment
Ruim assortiment, genoeg keuze. En tegen een concurrerende prijs, dus erg prettig winkelen.

Aanbeveling
Zie bovenstaande ervaringen met betrekking tot gemak, service en assortiment.

Extra toelichting
Ruim assortiment, prettige site en goede service. Kortom een aanrader!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geerd55 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
intoetsen op zoeken en gelijk prijs...top

Service
Goeie afhandeling, mijn schoonzoon werkt in de buurt, geen probleem dat hij het product kon halen. alleen de factuur meenemen was voldoende..top.

Assortiment
spreekt voor zich

Aanbeveling
nvt

Extra toelichting
alles correct afgehandeld, van online bestellen t/m afhalen product...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.Raadsheer 07-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Webside is makkelijk te vinden

Service
Artikel stond niet in de webside, maar Vincent heeft mijn wensen geweldig opgelost.

Assortiment
zie boven

Extra toelichting
Vlot en vakkundig afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dorette Ronde 07-07-2015 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is heel toegankelijk. Toch zijn wij nog naar de winkel gegaan om nog in gesprek te gaan met een adviseur. Dit is ons uitstekend bevallen.

Service
Vóór tijdens en na onze aankopen zijn wij zeer tot onze tevredenheid geholpen.
De adviseur was kundig en vriendelijk. En het mailcontact was prettig en duidelijk.

Assortiment
Van alle apparatuur was er wel iets te vinden in de winkel.Op de website was het duidelijk terug te vinden.

Aanbeveling
Zie bovenstaande

Extra toelichting
Doordat we prijzen gingen vergelijken kwam de naam keukenloods vaak naar voren. Daarna de website bezocht. Deze beviel ons prima. En als laatste naar de winkel in Waddinxveen gegaan. Daar uitstekend geholpen en uiteindelijk al onze apparatuur besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gorinchem0183 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is zeer duidelijk, ook de chauffeur die netjes alles boven bracht ondanks het niet moest

Service
Kwam mijn oven elders goedkoper tegen.
Jullie kwamen met een goede aanbieding daarop

Assortiment
Kwa koelkasten vooral met samsung koelkasten mag het aanbod groter

Aanbeveling
Goede service.
Volgende dag in huis.
Gratis bezorging.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden, ik kom zeker terug hier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

eigenmaarwijs 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Doordat ik ervoor had gekozen mijn bestelling op de locatie Veendam te halen, duurde het een paard dagen extra, maar ik had geen haast, dus was het voor mij geen probleem

Service
even een belletje ipv van mail dat de bestelling op plaats van bestemming was.
Wel zo fijn

Assortiment
voor zover ik het kan beoordelen is er een hele royale keuze van het assortiment.

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring met keukenloods is prima geweest.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bestellen.

Service
Als je telefonisch contact hebt word er meegedacht.

Assortiment
goede prijzen

Aanbeveling
heb al meerdere apparaten besteld, en ben erg tevreden over de service.

Extra toelichting
Ik kan niet anders zeggen tot nu toe. Dat de service uitstekend is. Toppie ga zo door. Het volgende apparaat word weer bij jullie besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martien1950 07-07-2015

Algemene score

9,0

Gemak
thuis bestellen met prima uitleg

Service
zeer goed en snel

Assortiment
zeer ruim assortiment. goed overzichtelijk en goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TVP007 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
zeer goed

Service
op tijd geleverd

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
aan iedereen die ik ken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A Huijbregts 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
10minuten achter de pc en klaar is kees

Service
meteen een mail over stand van zaken

Assortiment
goed assortiment en uitgebreide tekst erbij

Aanbeveling
Ik zou deze winkel bij iedereen aanbevelen

Extra toelichting
Wij zijn erg tevreden over alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop MM 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Prima geholpen om juiste apparaat te vinden.

Assortiment
Ruime keuze uit 1e klas merken

Aanbeveling
Ruim assortiment met aantrekkelijke prijzen

Extra toelichting
Geheel tevreden over de levering van onze nieuwe Siemens inbouwkoelkast. Ook de inbouwservice was snel en vakkundig uitgevoerd voor een redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

langegijs 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en rubrieken duidelijk gesorteerd

Service
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Via e-mail netjes op de hoogte gehouden van de stand van zaken

Assortiment
Ruime keuze en goede mogelijkheden te sorteren op prijs of mogelijkheden

Aanbeveling
De vlotte afhandeling van de bestelling en de correcte manier van bezorging [bezorger stond mijn netjes te woord en handelde alles vlot af] strekt tot aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ECKARD GEKIERS 07-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles verliep heel vlot

Service
je wordt op de hoogte gehouden van status bestelling.
Telefonisch vlot te bereiken en gepast vriendelijk

Assortiment
heel ruim aanbod

Aanbeveling
ben heel tevreden, evenwel heb ik geen ervaring in geval een toestel stuk is. Anders was het een 10 waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Heida 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gisteren besteld, vandaag geleverd op afgesproken tijd! Oude apparaat meegenomen, en kon betalen bij aflevering, dat geeft vertrouwen!

Service
Telefonisch supergoed bereikbaar mbt maken afspraak/info voor aflevering!

Assortiment
Zeer ruime keuze met zeer scherpe prijzen!

Aanbeveling
Tis dat ik uit het noorden kom, anders zou ik het van de daken hebben geschreeuwd. Maar zoals u wellicht weet zijn we hier iets gematigder in onze uitingen.....

Extra toelichting
Supertevreden zie bovenbeschreven van een nuchtere (doch zeer enthousiaste noorderling)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hendrika23 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
het werkt perfect en ben er heel blij mee

Service
Zo snel dat je het niet geloofd binnen twee dagen en het ziet er prachtig mooi uit

Assortiment
heel blij mee en het werkt prima u hebt een heel goede winkel

Aanbeveling
omdat het snel gaat en het prima werkt en er heel verzorgd uit ziet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerardhus 07-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
instalatie was perfect..winkelinformatie prima afspraken qua tijd goed opgebeld buiten de opgegeven tijd maar we waren thuis...alles voorbereid met vlies op de vloer voor evt schade aan parket voor uitvoer...invoer nieuwe vaatwasmachine alles oke

Service
service was oke erg goed

Assortiment
artikel is goed en werkt goed atikel bosch afwasautomaat

Aanbeveling
makkelijk... alles ging goed begeleiding in de winkel met goede informatie leveringsafspraak via meel goed en installatie uitstekend

Extra toelichting
alles staat hierboven al aangegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gretha Berenst 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en snel te vinden waar je naar op zoek bent

Service
Snelle reaktie op mail met een uitstekende offerte!

Assortiment
Voor ons ruim voldoende. We wisten wat we wilden en dat was aanwezig

Aanbeveling
Geen klachten alleen goede snelle service

Extra toelichting
Ik raadpleeg voor een volgende grote aankoop eerst Keukenloods en hoop mijn product daar te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

schnauzer 15 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het was zeer eenvoudig zoeken, bestellen.

Service
Snelle levering en duidelijke informatie gegeven per email

Assortiment
Zeer lage prijs vergeleken bij andere aanbieders.

Aanbeveling
Niets verkeerds op aan te merken!

Extra toelichting
Makkelijk product uitzoeken.Lage prijs, gratis bezorgd en achteraf per pin betalen.En de Siemens inductiekookplaat doet het geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieuwe bewoners Venlo 06-07-2015 In de winkel gekocht
Nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kunt bijna alle modellen en types bekijken op internet zonder dat er domme vragen worden gesteld.

Service
Na mijn vraag werd er samen met ons aan gewerkt om een mooi set apparatuur uit te zoeken voor onze nieuwe keuken.
Tegen een goede setsprijs.

Assortiment
Zo goed als alles is verkrijgbaar.

Aanbeveling
Ik ben zeer tevreden over aangekochte materiaal met een goede prijs.

Extra toelichting
In eerste instantie hadden we een set samengesteld via internet waar geen setsprijs op mogelijk was. Toen wij naar de fysieke winkel in Nederweert gingen werden we nadat we dit aangegeven hadden direct netjes geholpen en werd er een mooi set samengesteld met een mooie prijs, naar ons idee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W.Dircks 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Jongen die de levering bracht was zeer behulpzaam

Service
Snelle levering

Assortiment
Je kunt uit veel artikelen een keuze maken

Aanbeveling
Zie boven genoemde antwoorden en daarbij is het ook nog eens zeer goedkoop

Extra toelichting
Door de snelle levering en service,raad ik al mijn vrienden en bekende aan om bij jullie iets te koen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keuken princes roden 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ook na zessen een bestelling doen is het gemak.

Service
Snelle afhandeling van de opdracht bevestiging

Assortiment
Ruime keuze en als niet op voorraad dan wordt het vlot geregeld

Aanbeveling
Vriendelijke bediening op keukloods vestiging Veendam. Vlotte afwikkeling van internet bestelling. Levering precies volgens vooraf opgegeven datum en tijd. Chapeau aan Keukenloods aan te bevelen aaneen ieder die z'n keuken wkl inrichten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arnold 1942 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet de Etna afzuigkap met dezelfde maat gevonden. Via de technische tekening was het wel even puzzelen, maar als persoon van 73 jaar die met zijn 65ste nog niets van internet afwist, is het allemaal toch gelukt.

Service
Omdat de koker te lang was en de afzuigkap perfect paste omdat het tegelwerk achter de oude afzuigkap niet doorliep was dit voor mij toch een goede optie. De kosten voor het inkorten kreeg ik als extra korting vergoed

Assortiment
De oven, inductie kookplaat, de vaatwasser, de koelkast en een nieuw aanrechtblad, kraan en spoelbak dit alles komt bij jullie "Keukenloods" vandaan! Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden en hoop op jullie mooie prijs.

Aanbeveling
Doordat alles altijd perfect verloopt en de prijs/kwaliteit prima is, durf ik met een gerust hart andere mensen naar jullie toe te verwijzen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Educatief centrum Keulseweg 06-07-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Direct kreeg ik antwoord op mijn vraag zonder " moet ik even navragen en dat soort geneuzel"

Service
Na een belletje kreeg ik een goede aanbieding en werd door Mario prettig en direct te woord gestaan zowel telefonisch als per mail.

Aanbeveling
was voor mij goed dus waarom dat niet door geven aan iemand anders

Extra toelichting
Direct kreeg ik antwoord op mijn vraag zonder " moet ik even navragen en dat soort geneuzel" dus de directheid en de verantwoording die door de verkoper (Mario) werd genomen spreekt voor mij aan.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Marjon Ballast 06-07-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles in 1 winkel

Service
Als jullie het niet weten bellen jullie naar de fabrikant. Word snel terug gebeld.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goed geholpen, vriendelijk personeel.
Denken mee, adviseren.

Extra toelichting
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petjuhdenhaag 06-07-2015
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Makkelijk te vinden en gelijk besteld. Netjes mails ontvangen, daarna met een paar klikken vd muis is de bezorgtijd te zien. Nette nederlandse bezorgdienst. Top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews