Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20904 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3384 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maaike 28-11-2016 In de winkel gekocht

keukenblad

Algemene score

4,0
Het werkblad werd twee weken later geleverd dan ons is toegezegd. Een grote teleurstelling natuurlijk vooral omdat we hier niet over zijn geïnformeerd. We moesten hier zelf achter aan bellen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Keukenloods 28-11-2016

Beste Maaike,

Wat vervelend om te lezen dat het werkblad twee weken later is afgeleverd. Heb jij voor mij misschien een ordernummer? Dan kan ik kijken wat ik nog voor je kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Rhodé 28-11-2016 Via de website gekocht

Goede prijs en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Voor deze site gekozen door de lage prijs. Tevens leveren ze snel rn bij vragen heb je snel antwoord.

Pluspunten

  • Service
  • Prijs
  • Snelheid
  • Kwalieit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janny Lovink 27-11-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen

Slow Cooker Kitchen Aid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel is helemaal top ,je wordt heel vriendelijk geholpen, kom zeker weer terug. Ben ook heel tevreden met mijn aankoop, de Slow Cooker van Kitchen Aid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F 27-11-2016 Via de website gekocht

Goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs, snelle levering. Duidelijke website waarop je goed kan vergelijken. Grote keus aan merken dus voor ieder wat wils.

Pluspunten

  • prijs
  • bediening

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Daantje 27-11-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam Zuid Oost

Inbouw AEG koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de site vond ik het lastig om de juiste keuze te maken voor een inbouwkoelkast. In de winkel werd ik snel en vakkundig geholpen.

Pluspunten

  • Vakkundig
  • Snel
  • Klantvriendelijk

Minpunten

  • Alleen per auto te bereiken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henny 26-11-2016 In de winkel gekocht

keukenloods veendam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruime overzichtelijke winkel.
Goede prijs / kwaliteit verhouding.
Je wordt er goed en deskundig door vriendelijk personeel
geholpen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lboekee 26-11-2016 Via de website gekocht

lboekee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
op internet gekeken talloze websites van witgoed, uitgekomen bij keukenloods en aan
de telefoon ook heel vriendelijk te woord gestaan daarna terug gemaild, dat wanneer de bezorging plaats vond .en bezorging van de vaatwasser ging ook prima bij alles was dit een succes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herman en anita groot 25-11-2016 Via de website gekocht

Eerlijk vakundig correct snel én net zo als de prijs scherp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Telefoon gesprek verliep heel goed
en heb juiste machines gekregen waar ik op zoek was .....zelfde week netjes thuis bezorgd
heel goede logistiek én er werd wat aan de prijs gedaan bij onze grote aankoop , heel vriendelijk , komen graag terug bij keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 25-11-2016 Via de website gekocht

aanschaf inbouwvaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundig advies en prettige begeleiding. Nadat ik mijn bestelling via de site had gedaan kreeg ik bijna per omgaande de vraag of ik zeker wist dat ik het verhoogde model wilde. Dit zou namelijk in de meeste keukens niet passen. Top van het meedenken. Vervolgens zag ik dat een andere internetaanbieder dezelfde vaatwasser goedkoper aanbood. Die prijs werd direct door keukenloods overgenomen. En tot slot werd er goed meegedacht over de aflevering. Toen de vaatwasser binnen was kon deze in overleg nog dezelfde dag bij mij gebracht worden. Top.

Pluspunten

  • goed advies
  • scherpe prijsstelling
  • snelle reacties

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pc 25-11-2016 Via de website gekocht

Goed geprijsd en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle levering.
s avonds bestelt de volgende dag al in huis.
telefonisch erg vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan.

zoeken naar een vrieskast is niet makkelijk via de site.

Pluspunten

  • snelle levering
  • prijs
  • tel. goed berijkbaar
  • tel. goed geholpen

Minpunten

  • website, zoekt moeilijk

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 24-11-2016 Via de website gekocht

Tevreden klant uit Empel

Algemene score

10,0
Telefonisch perfect te woord gestaan.
Zending precies volgens afspraak geleverd.
Door pech stelpootje afgebroken tijdens montage is door tussenkomst van Keukenloods door Atag snel en gratis nagezonden.
KLASSE!

Pluspunten

  • Goede service
  • Stille machine
  • Makkelijk te plaatsen

Minpunten

  • Kortste programmatijd is 90min.
  • Droging is dan minimaal
  • Stelpootjes zijn te zwak en achter maar 1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc van Bavel 24-11-2016 In de winkel gekocht
roosendaal

Algemene score

8,0
De winkel ziet er netjes uit veel keus goede prijzen we dachten in de winkel te bestellen maar hadden de vaatwasser op voorraad dus we hadden geluk

Pluspunten

  • goedkoop
  • snelle levering
  • veel sortering
  • vriendelijk
  • 2 jaar garantie

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny 24-11-2016 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer snel en goed geholpen,
Onze koelkast stopte ermee om 19:00 uur en de volgende middag stond de nieuwe in de keuken. Dat is snel . Top

Pluspunten

  • Snell service
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arends 24-11-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

De verkoper kon onze vragen goed beantwoorden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De winkel heeft een goede bereikbaarheid, er is gemakkelijk te parkeren. De verkoper heeft goede kennis van het product en kan onze vragen goed beantwoorden en vraagt ook nog even wat dingen na bij de college

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron Essenstam 24-11-2016 Via de website gekocht

Niets op de service op te merken

Algemene score

9,0
Goede service, afspraken nagekomen. Bestellen via website ging goed .Diverse keuze op de site te zien.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Khalid 24-11-2016 In de winkel gekocht
keukenloods zaandam

Uitstekende Service en Scherpe Prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Onlangs een vijftal apparaten aangeschaft bij Keukenloods voor onze nieuwe keuken. De prijzen en het aanbod aan apparatuur is de voornaamste reden dat wij bij Keukenloods uitkwamen. Daarnaast heeft keukenloods in tegenstelling tot de meeste interwinkels wel een aantal showrooms. Wij hebben onze apparatuur aangeschaft bij de keuekenloods zaandam. Zeer goede adviezen en service ontvangen van de medewerkers. Vooral het systeem van keukenloods waarbij het systeem automatisch ook alternatieve apparaten aanbiedt ben ik over te spreken. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Service
  • Prijzen
  • Aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 24-11-2016 In de winkel gekocht
Nederweert

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben vriendelijk geholpen in de showroom, werd goed naar m'n wensen geluisterd en werd met me meegedacht. Erg prettige ervaring.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Han 23-11-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

Zeer tevreden

Algemene score

10,0
Eerst een wasemkap schouwmodel te hebben gekocht. Helaas deze wasemkap bleek na te zijn gemonteerd een fabricage fout te hebben. Hierover telefonisch contact gehad. Totaal geen probleem en deze werd kosteloos omgeruild. Tenslotte een Franke wasemkap gekocht. Wij zijn zeer tevreden met de deze wasemkap en de service van keukenloods.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c bosman 23-11-2016 In de winkel gekocht
nederweert

c bosman

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vond de verkopers niet zo goed ik wist wat ik wilde dat maakt veel goed. de levering was ook wat lastig datum die afgesproken was gewijzigd zonder contact met ons toen ik via mail reageerde kreeg ik terug dat ik moest bellen dat stond er niet bij. later hadden ze via app toch weer een nieuwe tijd door gestuurd gelukkig konden we toen wel. de levering en plaatsing is perfect gedaan door die jongeman
die van ver moest komen. het apparaat werkt super

Minpunten

  • verkoper kwamen niet uit zichzelf
  • niet overal prijzen op

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Haarsma 23-11-2016 Via de website gekocht

Goede prijzen & super klantenservice

Algemene score

9,0
Wij hebben een mooie SMEG koelkast besteld. We wilden de koelkast graag snel hebben maar helaas was er wat vertraging vanuit de SMEG fabriek (geen voorraad). Aantal keer gebeld met de klantenservice en werd keurig te woord gestaan en mijn vragen werden goed beantwoord. Nu de trotse bezitter van een geweldige koelkast! Bedankt Keukenloods!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Prijs

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

een tevreden klant 23-11-2016 Via de website gekocht

Eerste ervaring / bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eerste bestelling en ervaring met Keukenloods.nl De prijs was het voordeligst, dus het proberen waard. Op maandag besteld en dinsdagavond binnen de afgesproken levertijd in huis! Diverse betalingsmogelijkheden, dus een pluspunt. Bij levering bleek dat er 1 bakplaat niet was meegeleverd. Volgende werkdag met Keukenloods gebeld en direct opgelost. Rechtstreeks vanaf de fabrikant Atag het ontbrekende exemplaar alsnog ontvangen. Super!

Pluspunten

  • Prijs
  • Levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Loes te A 23-11-2016 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn om te winkelen bij de Keukenloods de service van de medewerkers is prima. Ze denken met je mee zodat de hele bestelling perfect verloopt.
Ook de installatie is perfect verlopen. Monteur weet zeker van wanten en heeft alles perfect geïnstalleerd. Kortom een zeer tevreden klant!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk en Yvonne Wittekoek 23-11-2016 In de winkel gekocht
Nederweert

Dhr en mevr.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een 10 is raar om te geven maar het was perfect. Hele goede uitleg. Meedenkend en de keuze aan jezelf laten. Niets opdringen en zeer goed luisterend. En dan de service. Prima aflevering met vakbekwaam en vriendelijke monteur.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kitty Peters 22-11-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen

Prachtige keuken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de goedkoopste kwalitatieve (merk) apparatuur en goede uitleg van de verkoper waren wij over de streep om onze keuken bij Keukenloods te kopen. De verkoper luisterde naar onze wensen en adviseerde daar waar nodig.
Ook de communicatie met het bedrijf verliep goed en snel.
De montage werd door 2 vakmensen uitgevoerd. Ze gingen pas weg, toen zij zelf tevreden waren.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Merk apparatuur
  • Persoonlijke wensen
  • Goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadia 22-11-2016 Via de website gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes op de hoogte gehouden wanneer ze kwamen leveren. Monteurs waren vriendelijk. Demonteren, afvoeren, nieuwe installeren ging super snel en netjes. Fijn dat je bij aflevering kon pinnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MB 22-11-2016 In de winkel gekocht
Nederweert

Aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima keukenapparatuur aangeschaft bij keukenloods tegen een aantrekkelijke prijs. Kundig en zeer vriendelijk personeel. Een aanrader om een bezoek te brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald van Doorn 22-11-2016 Via de website gekocht

Afzuigkap met bijzondere afmetingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De keuze uit producten is groot. De informatie over de producten is volledig. De bestelling verliep gemakkelijk: snel bestellen, snel via email een bevestiging en, zoals afgesproken, twee dagen later de bestelling in huis. Prima

Pluspunten

  • goed aanbod
  • overzichtelijke site
  • track and trace
  • betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jelmer1719 22-11-2016

Inductie kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Website snel en perfect, ik heb met 4 klikken de benodigde vrijstaande inductie kookplaat gevonden en besteld en gekregen

Pluspunten

  • Snel
  • Perfect

Minpunten

  • Neen
  • Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 22-11-2016 Via de website gekocht

Smeg oven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Keukenloods heeft een duidelijke webshop en daarnaast wordt je altijd zeer goed telefonisch geholpen bij vragen. Levering is snel en daarnaast heb je het voordeel dat oude apparatuur direct wordt mee genomen

Pluspunten

  • Snel
  • Deskundig
  • service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.S.Campbell 22-11-2016 Via de website gekocht

Mr G.S. Campbell

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ABC We wanted a new cooker before xmas nothing could be easier . We placed an order online & received delivery as we requested 3days later. The cooker was delivered free & we decided to let the experts set it up. The two guys who delivered & fitted were extremely efficient & friendly & honest . They took our old cooker away no fuss, cleaned up after themselves & explained how things worked . We would certainly recommend this company if you are intending purchasing kitchen equipment . Excellent service ! Thanks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rené 22-11-2016 Via de website gekocht

rené tollenaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bij keukenloods is het zeer makkelijk winkelen op de site is per onderdeel zeer veel keuze
en in vele prijs klasse
zeer snelle levering sommige dingen zelfs de zelfde dag nog
ik vind keukenloods top
mvg rené

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Friso 22-11-2016 Via de website gekocht

Goede service en snel

Algemene score

9,0
Duidelijke, snelle service. Goede prijzen en zeer behulpzame nette installatie. Flexibiliteit in timing van de installatie.

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 22-11-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar

Installatie Quooker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg tevreden. In de winkel ben ik vriendelijk geholpen en goed geadviseerd. Via de webshop had ik vooraf al gezien dat de prijs scherp was. De levertijd was kort en inmiddels hebben we al vele malen genoten van de quooker en tegen elkaar gezegd hadden we dat maar eerder gedaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Prijs
  • Deskundigheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jennifer 22-11-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

Goede prijs-kwaliteitsverhouding service / apparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Goed persoonlijk advies gekregen, na lang zoeken op het web toch geconcludeerd dat deze winkel toch echt de goedkoopste prijzen hanteert.

Pluspunten

  • Goede service
  • Goedkoopste prijs apparatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca 22-11-2016 Via de website gekocht

Super fijne service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via internet heb ik een inbouwijskast besteld, nadat ik had gevraagd wat de levertijd was en heel snel antwoord had. Toen het "inbouw team"op de afgesproken tijd op stoep stonden, bleek helaas dat wij toch verkeerd hadden gemeten; hij paste niet. De monteur was zo vriendelijk om de juiste afmetingen door te geven aan de winkel en deze hadden dezelfde dag al een nieuw aanbod gedaan. een paar dagen laten konden wij alsnog genieten van onze mooie (passende) ijskast. TOP!

Pluspunten

  • Service
  • snelle communicatie
  • Sterke prijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tim de boer 22-11-2016 Via de website gekocht

Tim de boer

Algemene score

7,0
Goeie service, snel antwoord op de vragen die je stelt. Na dat je de bestelling hebt geplaatst wordt je goed op de hoogte gehouden via de mail. Een klein puntje van aandacht is de voorraad van de producten, we hadden een Quooker besteld en deze stond binnen vier dagen leverbaar maar dit werd langer.

Ik zou hier zeker weer bestellen.

Pluspunten

  • snelle levering
  • goeie informatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

R Poolen 22-11-2016 Via de website gekocht

Keuken apparatuur gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Uitstekende webshop. Zeer goeie klantenservice.
Dit bedrijf kent zeer goed zijn vak. En leveren hele goede apparatuur. Ook de levering was stipt volgens afspraak. Je kunt dit zelf indelen.

Nogmaals super bedankt voor de mooie spullen.
Hierdoor is onze nieuwe keuken zeer mooi geworden.

Bedankt

Pluspunten

  • Goeie service
  • Goeie producten
  • Snelle levering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AJM Bogers 22-11-2016 Via de website gekocht

Webshop keukenloods

Algemene score

8,0
Goede webshop. Sommige foto's of beschrijving mag misschien iets duidelijker, maar verder goede service. Duidelijke berichten inzake afkeveringstijd.

Pluspunten

  • Duidelijke mail inzake aflevertijd
  • Goede service inzake aflevering, nette mensen

Minpunten

  • Beschrijving van product mag soms iets beter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jan vos 22-11-2016 Via de website gekocht

telewinkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en voordelige en informatieve online shop!
Snelle en correcte afhandeling, terugkoppeling en levering van de aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

robin 22-11-2016 Via de website gekocht

prima service a-z

Algemene score

10,0
op alle vlakken goed; telefonisch prima bereikbaar, duidelijke uitleg, online shop is helder, prijzen goed, levering snel, buitengewoon vriendelijke en bekwame istallateurs. echt een goede keuze.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam Louvet 22-11-2016 Via de website gekocht

Combi Magnetron aankoop

Algemene score

9,0
Heldere website en duidelijke voorwaarden, helpdesk is zeer behulpzaam met advies en prijs-productvergelijking. Kortom we hebben inmiddels diverse apparaten bij de Keukenloods gekocht en zijn zeer tevreden over de afwikkeling en retourname van de oude apparaten. Prima een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

F.Houtman 22-11-2016 Via de website gekocht

Smeg retro koelvriescombinatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een prachtige pastelblauwe koelvriescombinatie met linksdraaiende deur.
En wat staat hij fantastisch!
Ben het niet eens wat betreft reviews over het harde geluid wat de koelkast zou produceren...ik hoor niets....
Wat betreft service van de zaak : prima!!!!
Goed contact, duidelijk mails over track and trace.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ineke 22-11-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam

Ineke

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel prettig en deskundig geadviseerd over een afzuigkap. Na aankoop per mail prima informatie over levering en montage. Alles klopte en onze afzuigkap doet het fantastisch! Elke dag weer blij mee.

Pluspunten

  • Deskundig en betrouwbaar advies

Minpunten

  • Montage inplannen duurde wel langp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrienne 22-11-2016 Via de website gekocht

vaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb keukenloods gekozen om de snelle levering. Vandaag besteld, morgen in huis ging letterlijk op. Ook handig dat je gewoon bij de chauffeur kon pinnen. Ik ben zeer tevreden!!

Pluspunten

  • snelle levering
  • pinnen bij chauffeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 22-11-2016 Via de website gekocht

Aanschaf gas kookplaat

Algemene score

9,0
Via de zoekmachine terechtgekomen bij de webshop van Keukenloods.nl. Op heel eenvoudige wijze mijn gewenste keus kunnen maken door juiste produktomschrijving inclusief afbeeldingen. Eenvoudige manier van bestellen en na iDeal betaling werd mijn gaskookplaat de volgende dag al tip-top afgeleverd. Prima no-nonsense webshop. Ik vind het TOP

Pluspunten

  • goed bereikbare website
  • webshop overzichtelijk
  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Oomens 22-11-2016 In de winkel gekocht
Keukenloods Waddinxveen

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel netjes opgezocht wat ik nodig had, thuis even na kunnen meten. Dus niet gelijk een offerte waar je gelijk moest tekenen. Opdracht doorgebeld, paar dagen gewacht en kunnen volgen waar onze bestelling bleef. Op de dag zelf keurig telefoontje dat de bezorger er aan kwam.
Betalen aan de chauffeur en klaar.
Prettig geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 22-11-2016 Via de website gekocht

Laagste prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de keukenloods een inbouwoven besteld aangezien de oude was overleden. Wel zo fijn dat de nieuwe dan de volgende dag al geleverd wordt. De oude werd ook gelijk meegenomen. Daarnaast de laagste prijs voor de oven met als kers op de taart ook nog een upgrade naar een nieuwer type!
Verder is het bestelproces op orde en wordt je goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

  • Prijs
  • Levertijd
  • Communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Son 22-11-2016 Via de website gekocht

Goede een snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Super service! Website is erg duidelijk, de klantenservice was goed te bereiken voor eventuele vragen, en de bezorging tot aan betaling de betaling aan de deur verliep vlekkeloos. Aanrader!

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Pinbetaling aan de deur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nienke 22-11-2016 Via de website gekocht

Top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb bij keukenloods mijn kitchenaid artisan besteld (echt super blij mee!). Ik had natuurlijk weer iets besteld wat niet op voorraad bleek achteraf. Keukenloods stuurde mij meteen een mail met de oplossing, super! Wat een fantastische service! De volgende dag was mijn pakket al thuis! Echt top!!!

Pluspunten

  • Top service
  • Duidelijkheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 22-11-2016 Via de website gekocht

Dhr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service en snelle levering. Alles in goede orde aangekomen en compleet. Voor het online bestellen nog telefonisch contact gehad en goed geïnformeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews