Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 20914 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3348 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tevreden koper 19-11-2016 Via de website gekocht

Correcte afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Apparatuur die bij leverancier Bosch niet meer leverbaar was is door keukenloods voor dezelfde prijs correct vervangen door een duurdere opvolger.

Pluspunten

  • Correct personeel
  • Goede prijs

Minpunten

  • Iets te laat geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leon nieweg 19-11-2016 Via de website gekocht

Leon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke webshop en snelle levering.
Afgesproken levertijd klopte. Ik had gekozen voor betalen aan de deur.

Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bert van putten 19-11-2016 Via de website gekocht

service

Algemene score

9,0
goede informatie over de producten,goede begeleiding via de mail,en een hele goede service zowel tijdens het bestellen als er besteld is,de inbouwploeg vakkundig en accuraat.En zelfs na plaatsing nog info via de mail of alles goed is gegaan.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

J. Kievit 19-11-2016 Via de website gekocht

Aankoop met prima afwekkeking

Algemene score

8,0
Een mooie inductie kookplaat gekocht, voor een nieuwe keuken. Nog mooier dan ik aldat mede door de facetrand. Verpakt zo keurig de plaat kan nauwelijks schade oplopen tijdens transport. Afhandeling bezorger prima goed administratie ,keurig in 1 woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob Cozzi 19-11-2016 Via de website gekocht

Goedkoop en toch goed: WYSIWYG

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Hoewel de naam Keukenloods anders doet vermoeden is dit geen louche tent maar een bedrijf dat z'n beloftes waarmaakt. Vaak de goedkoopste en toch prima service bij levering en desgewenst montage. Transparantie in deze doorgaans ondoorzichtige branche! What you see is what you get.

Pluspunten

  • goekoop
  • vlotte service

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

e. nauta 19-11-2016 In de winkel gekocht
zaandam

top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
werden goed geholpen ook later bij wijziging werd er goed meegedacht.
bij levering iets niet in orde na een email werd dit direct opgelost

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GERDA 18-11-2016 Via de website gekocht

KOELKAST

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
KEURIG OP TIJD BEZORGD. OUDE KOELKAST MEEGENOMEN. OOK TELEFONISCHE HULP KEURIG. PRODUKT VOLDOED AAN DE VERWACHTINGEN.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 18-11-2016 Via de website gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiterst tevreden, alles netjes geleverd.
Na veel zoeken op het net toch bij Keukenloods uit gekomen, voor de volgende aankoop op keukengebied is er nog maar een waar ik koop bij Keukenloods
's Middags besteld volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jokes 18-11-2016 Via de website gekocht

Juiste adres voor Miele inductie kookplaat!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren al bekend met de Keukenloods door de aanschaf van diverse keukenapparaten voor ons vorige huis en daarom besloten we nu weer een aankoop te doen. We hebben zelf alles uitgezocht en via Keukenloods besteld. Prijstechnisch zeer voordelig en ze boden ons een scherpe prijs. De kookplaat wilden we laten plaatsen. De levering was erg snel, Keukenloods belde ons zelf voor het maken van een afspraak met de monteur. Over dit inbouwduo kan ik niet één maar vele woorden zeggen zonder te overdrijven: vriendelijk, beleefd, zeer ervaren, zeer snel, zeer netjes met een duidelijke uitleg over het aangekochte apparaat. Ik hoop dat dit duo nog lang voor de Keukenloods mag blijven werken, dan houdt de Keukenloods zeer tevreden klanten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Pultoo 18-11-2016 In de winkel gekocht
Zwaag / Hoorn

Inbouwvaatwasser

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb in deze winkel eerder een inbouw kookplaat gekocht. De plaat beviel niet zo goed na het uitpakken. Na een telefoontje mocht ik het zonder problemen omruilen.Ook mijn eerste vaatwasser kam van deze shop. Duidelijk en overzichtelijk, nette shop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike Wesel 18-11-2016 Via de website gekocht

Goed, snel en makkelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles verlopen zoals het moest, enige minpuntje (klein) is dat er al om 7:30uur geleverd werd, kwam voor ons toen niet ideaal uit maar konden ons (graag) aanpassen.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Goede prijzen
  • Complete levering
  • Ophalen oude apparatuur
  • Makkelijk betalen

Minpunten

  • Het was wel een beetje heel vroeg geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan 18-11-2016 In de winkel gekocht
Zwaag

Tevreden klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Van te voren hadden wij op de site, die goed en duidelijk werkt, al een mooie gezien van het merk Bauknecht met alles erop en eraan en dat voor een mooie prijs.
Dus we besloten naar de winkel in Zwaag te gaan, daar aangekomen nog even wat andere ovens bekeken, maar toch bleven we bij die 1e oven.
De verkoper er bij geroepen en de bestelling werd geplaatst en binnen no time hadden wij weer een uitstekende oven.
Goede organisatie, de verkoper in de winkel heel netjes en zeer vriendelijk, ik werd keurig gebeld hoe lang het ongeveer zou duren en dat klopte precies.
Kortom hier spreekt een tevreden klant.

Mvg,
Sebastiaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 18-11-2016 Via de website gekocht

Makkelijk snel en betrouwbaar bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel en makkelijk product gevonden. Na betaling moest ik een paar dagen wachten ivm voorraad maar daarna kwam de verzendbevestiging met track & trace. Top!

Pluspunten

  • Ovrzichtelijke site
  • Betrouwbaar
  • Telefonisch goed bereikbaar voor vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a. de jong 18-11-2016 Via de website gekocht

keukenloods.nl

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bij aankoop afwasmachine van aeg goed advies gekregen en correct binnen 24 uur geleverd. inbouw zelf gedaan , ging ook prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Teamloef 18-11-2016 Via de website gekocht

Inductiekookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top producten voor een zeer scherpe prijs.
Mocht het product niet voorradig zijn dan ontvang je zonder verdere extra kosten een luxes exemplaar.
Goede en deskundige service in de winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Rath 18-11-2016 Via de website gekocht

Rob

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Order gemakkelijk geplaatst en snel afgeleverd. Prima service en ook handleiding is voldoende om e.e.a. zelf te kunnen plaatsen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jkswiss 18-11-2016 Via de website gekocht

Diverse inbouwapparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via het internet gaat alles tegenwoordig erg snel, maar zo snel als het bij Keukenloods.nl gaat. Na een eerste bezoek aan de winkel in Veendam was mijn gevoel bevestigd en heb ik de benodigde apparatuur besteld. Goed assortiment, goede prijzen, bereidheid om mee te denken, goede offerte en erg snelle en professionele levering. Ik zal zeker weer een beroep op Keukenloods doen vooral omdat ik nu weet dat ze niet alleen Keuken inbouwapparatuur leveren maar ook wasmachines en drogers. Kortom, zoek niet langer en bestel je producten via Keukenloods!

Pluspunten

  • overzichtelijk assortiment
  • prijsstelling
  • professionele levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fred 18-11-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

fijne ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Inductie kookplaat besteld via internet bij collegabedrijf van keukenloods, die konden niet snel leveren en stuurden mij door naar keukenloods. binnen uur nieuwe inductieplaat kunnen ophalen bij keukenloods, echt top!

Pluspunten

  • snel
  • voorraad
  • goedkoop

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 18-11-2016 Via de website gekocht

Review Keukenloods

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed bedrijf! Eerst even rond gekeken op de website, om te kijken of het vertrouwd was. Zag meerdere bedrijven in Nederland. Dus dat zit goed en dat was ook zo. Oven besteld en direct ontvangst bevestiging en paar dagen later netjes in huis bezorgt door een chauffeur van hun zelf. Goedkoop en goed gaan nog samen bij de Keukenloods.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Netjes afleveren goederen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Reinier Heutink 18-11-2016 In de winkel gekocht
zaandam

Rommelige communicatie

Algemene score

6,0
Voor de zoveelste keer hebben we gemerkt dat de communicatie van de keukenloods erg rommelig is. Afspraken worden niet nagekomen, te veel schijven en contactpersonen.

Pluspunten

  • assortiment

Minpunten

  • communicatie mbt bezorging

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Keukenloods 21-11-2016

Beste Reinier,

Vervelend dat je onze communicatie als rommelig hebt ervaren. Heb jij voor mij misschien het ordernummer van de bestelling? Dan kan ik kijken of ik nog iets voor je kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Emma | Keukenloods.nl

Reageer

Wilco 18-11-2016 Via de website gekocht

tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
altijd een goeie prijs en alles is leverbaar. Aflevering volgens afspraak prima in orde. Website is overzichtelijk en je kunt er makkelijk op zoeken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tineke de Vries 18-11-2016 Via de website gekocht

Mevr. De Vries

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed verzorgd. Binnen 1 dag geleverd. Makkelijk dat je het pakket kan volgen. Snelle levering. Had een inductiekookplaat besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kooi 18-11-2016 Via de website gekocht

Toppie winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk, veel keuze in allerlei prijsklassen.
Wij zochten een voordelige koelkast en kwamen daarom bij dit bedrijf terecht.
Veel keus in betaalmogelijkheden, goede levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 18-11-2016 Via de website gekocht

Scherp geprjisd, efficient en snel

Algemene score

8,0
Buiten het feit dat de producten scherp geprijst zijn hebben ze kennis in huis en is men in staat snel en efficient te reageren op vragen en wijzigingen. Al met al een positive en prettige aankoop!

Pluspunten

  • prijs
  • snelheid
  • bereikbaarheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

R.L 18-11-2016 In de winkel gekocht
Zaandam

Aanschaf Vaatwasser

Algemene score

8,0
Bij keukenloods in Zaandam is ruime keus en je krijgt goed advies.
Levering volgens afspraak en oud machine mee retour genomen.
Ben zeer tevreden met mijn Indesit deze is zeer stil.

Pluspunten

  • Ruime keus
  • Goed Advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marco Klaver 18-11-2016 Via de website gekocht

Aankoop koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb werkelijk niet een bedrijf mee gemaakt die zo snel en netjes en ook zeer op tijd een produckt heeft geleverd en ook op een zeer nette en vriendelijke manier.
andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.
Ik ben dan ook een zeer tevreden klant en zal mocht ik wat nodig hebben aan apparatuur wederom hier wat bestellen.
ik geef jullie dan ook een hoge beoordeling omdat jullie het gewoon goed doen.
1 niet moeilijk zijn.
2 snel in levering.
3 vriendelijk aan de telefoon
4 goede support leveren
5 kennis van zaken hebben.
ik ben blij dat er nog zulke nette bedrijven bestaan.

Met vriendelijke groetjes

Marco Klaver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HtC 18-11-2016 Via de website gekocht

Inductiekookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deskundig advies. Goed alternatievenaanbod. Afhandeling volgens gemaakte afspraken. Geen enkele verrassing tussen moment van orderplaatsing tot vriendelijke aflevering aan de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sanne 18-11-2016 Via de website gekocht

heel blij met mijn nieuwe fornuis

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij keukenloods een fantastisch fornuis gevonden voor een mooie betaalbare prijs. De site is duidelijk en ik kon er alle specificaties vinden. Na bestelling binnen 1 dag geleverd! en bezorgt tot in de keuken, een hele fijne service!!

Pluspunten

  • duidelijke site
  • fijne klantenservice
  • snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robertb 18-11-2016 Via de website gekocht

Aanschaf kookplaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede service en begeleiding bij aankoop ,
duidelijkheid en snelle reactie op vragen betreffende de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Apeldoorn 18-11-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen

Deskundige verkoopservice en zeer concurrerende prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij waren op zoek naar een combimagnetron die moest voldoen aan een aantal minimale persoonlijke eisen. Nadat we al bij een aantal grote aanbieders waren geweest maar er niet uitkwamen, bezochten we Keukenloods; een mooie ruime winkel met een enorm en het grootste aanbod dat wij tot dan toe hadden gezien. De keuze was snel gemaakt en de prijs was zeer scherp. Zoals beloofd werd het apparaat binnen 2 dagen keurig afgeleverd en thuis via de pin betaald. Wij zijn zeer tevreden over Keukenloods en zullen ze een volgende keer zeker weer bezoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van goor 18-11-2016 Via de website gekocht

koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle en goede service en niet al te duur, makkelijk zelf in te bouwen koelkast maar indien nodig kon het ook door keukenloods.nl gedaan worden, de bezorging was in de aangegeven tijd dus ook daar zeer tevreden over, dus tot nu toe alleen maar lof.

Pluspunten

  • snelle levering
  • niet al te duur

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Dorreke 18-11-2016 Via de website gekocht

Wasdroger

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service , de wasdroger bevalt heel erg goed en werd snel geleverd. Inderdaad de was is heerlijk zacht en kan zo de kast in.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lindie 18-11-2016 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Er is een snelle levering, het wordt vakkundig geplaatst. En de prijzen zijn erg scherp. Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

caatje 18-11-2016

snelle levering, goede prijs

Algemene score

8,0
wij hebben hier onze produkten gekocht omdat het heel makkelijk en snel was. De informatie op de site was duidelijk en de prijs was ook goed. Betaling na ontvangst van produkt was ook medebepalend. Na het bestellen was de communicatie goed en snel, ook werden er goede afspraken gemaakt voor levering die ook precies zijn nagekomen. Alles bij elkaar top en zeker aan te raden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L. Steenwijk 18-11-2016 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De laatste jaren meerder keren een bestelling geplaatst bij de Keukenloods. Levering is altijd op tijd en snel. Tevens vind ik de service perfect. Bij het kiezen van een kookplaat werd praktisch meegedacht. Hierdoor viel de keuze op een andere kookplaat met de wokbrander helemaal links ipv het midden. Eenmaal in de praktijk maken wij dagelijks het gemak van deze keuze.

Pluspunten

  • Service
  • Levering
  • Advies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hj hofstee 18-11-2016 In de winkel gekocht
Veendam

dhr

Algemene score

9,0
Duidelijk overzichtelijke winkel en presentatie. Prima te vinden op internet en een overzichtelijk site. In Veendam een zeer klantgerichte bediening en goed en specialistisch advies van mevrouw M de Vries

Pluspunten

  • netjes
  • Zeer klangericht
  • prima bezorging
  • goed advies
  • snelle levering

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Smit 18-11-2016 Via de website gekocht

liebherr losstaande koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods is een fijn bedrijf, goede service, snelle levering en duidelijk. Je wordt heel goed geholpen en ze zijn prima bereikbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Stollman 18-11-2016 Via de website gekocht

Snelle levering en vakkundige inbouw en goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is geheel naar mijn verwachtingen geleverd en ingebouwd. Ik zal zeker weer voor de Keukenloods.nl kiezen voor volgende aankopen.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Lage prijs
  • perfect product
  • Vakkundige inbouw

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 18-11-2016 Via de website gekocht

Snelle, correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na eerdere bestellingen naar tevredenheid geleverd gekregen van Keukenloods, nu deze Bosch inbouw koelkast besteld. Prima informatie van medewerker via telefoon verkregen, ik had toch enkele vragen over de koelkast en deur-systeem. Heel tevreden over de service en uiteindelijke levering. Heb deze zelf geïstalleerd — maar was er wel even zoet mee. Deurdraaiing gewijzigd op onze thuissituatie, en de inbouw met deur-op-deur vergde de nodige tijd — maar het is goed gelukt. Dank!

Pluspunten

  • goede service
  • goede informatie vooraf aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cecile 18-11-2016 Via de website gekocht

inbouwoven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na eindeloos vergelijken van prijzen en kwaliteit kwam ik steeds weer op jullie site terecht en jullie hebben helemaal waargemaakt wat jullie toezegden. Snelle levering en een prachtige oven voor een redelijke prijs.
ik weet waar ik mijn volgende keukenproduct ga aanschaffen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Micha van der Vlist 18-11-2016 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede winkel snelle bezorging, laatst ook al een inductiekookplaat bij hun besteld.
Die was niet voorradig, kreeg direct een prima alternatief aangeboden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pw 18-11-2016 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na aankoop bleek de combimagnetron niet gelijk voorradig .
Na telefonisch contact lukte het alsnog om de bestelling op tijd in huis te hebben.

Reageer

G.Drost 18-11-2016 Via de website gekocht

Plafondafzuigkap

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een hele goede omschrijving van de afzuigkap. Bestelling was er de volgende dag op de afgesproken tIjd. We zijn heel blij met de goede service en natuurlijk van de afzuigkap.

Pluspunten

  • Correcte omschrijving van het product.
  • Snelle levering.
  • Je kunt altijd advies vragen online

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rdm 18-11-2016 Via de website gekocht

Super webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via mijn moeder een smeg koelkast gekocht, volgende dag al geleverd. Alles makkelijk te vinden en goed verzorgd. Enige minpuntje is dat als je in een flatje woont zonder lift het niet naar boven word getild. Als we weer iets nodig hebben komen we zeker terug!

Pluspunten

  • Makkelijk gebruik
  • Snelle levering

Minpunten

  • Met trappen geen levering in hiis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Peters 18-11-2016 Via de website gekocht

Bestelling van combimagnetron

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom gekozen voor Keukenloods om de volgende reden:
Vragen omtrent product worden goed onderbouwend gegeven
Je kunt er van op aan wanneer je bestelling wordt geleverd
Bij snelle bestelling per telefoon kun je bij de bezorgen met pin betalen
Als je iets mis is wordt er snel een monteur gestuurd die het euvel verhelpt.
Al met al een zeer snelle betrouwbare leverancier en niet te vergeten de GOEDKOOPSTE.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 18-11-2016 Via de website gekocht

Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en vakkundige montage.
Super blij mee. Werd keurig gebeld om een afspraak te maken voor de levering en de montage.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 18-11-2016 Via de website gekocht

Aankoop keukenapparatuur

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De afhandeling van de bestelde producten werd zeer flexibel en efficiënt gedaan door het personeel. Top kwaliteit van het apparatuur voor een lage prijs.

Pluspunten

  • Flexibiliteit
  • Servixe
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Aflevering van zwaarder apparatuur tot aan de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Papa 18-11-2016 In de winkel gekocht
Hoorn

Keukenloods loodst je naar jouw juiste keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keukenloods heeft ons uitstekend geholpen bij de keuze van wat het juiste bij ons paste.
Daarbij uitgaande van alleen wat je nodig hebt.
Niet om je keuken vol te proppen met onodige hightech
Daarin begeleiden ze je op een eerlijke manier.

Pluspunten

  • Eerlijk
  • Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

chris 18-11-2016 In de winkel gekocht
waddinxveen

koelvriescombatie van bauknecht

Algemene score

8,0
goede uitleg bij het kopen van een koelkast, snelle levering en de jongens die de koelkast inbouwden die waren heel netjes en aardig.
alleen had ik meer koel/vriescombinaties verwacht in de zaak zelf

Pluspunten

  • goede service
  • snelle levering
  • mooie prijzen

Minpunten

  • had iets meer in de zaak mogen staan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

V. C. 18-11-2016 Via de website gekocht

perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht een oven (candy merk) voor de helft van de marktprijs. Ik ben erg blij.
snelle leveringen, met of zonder montage.

Pluspunten

  • kortingen
  • leveringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews