Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19126 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2672 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan van Riel 03-03-2016 In de winkel gekocht
Almere

Algemene score

7,0

Gemak
staat makkelijk opgesteld

Service
is netjes naar boven gebracht en afgeleverd

Assortiment
mooie oven en magnetron van Bosch gekocht

Aanbeveling
vriendelijke mensen en goed advies

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

jaap 02-03-2016 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk

Service
Goed personeel zowel in de winkel als op werkvloer

Assortiment
alles wat je nodig hebt is verkrijgbaar

Aanbeveling
moet soms wachten ivm veel klanten cq te weinig verkopers

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johno 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de site op diverse filters selecteren

Assortiment
Wat keukenassortiment betreft voldoende keuze.

Aanbeveling
Prima, levering wordt vooraf aangekondigd op een deel van de dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Bos 02-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Website is duidelijk en producten zijn makkelijk te vinden.

Assortiment
Er is meer dan voldoende keuze en de prijzen zijn concurrerend.

Aanbeveling
Ik zal deze winkel zeker aan bevelen bij anderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Johnny 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk .

Service
Er ontbrak een klein onderdeel . Één telefoontje en het was kostenloos opgelost .

Assortiment
Wat ik wilde hebben was leverbaar .

Aanbeveling
Assortiment ,Service , Prijs en telefonische hulp was uitstekend .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijke site, laagste prijsgarantie, winkel heeft prijs verlaagd na opmerking dat dezelfde machine elders goedkoper was

Service
zelde dag geleverd

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
goede service voor de beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cpdekraker 01-03-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

7,8

Gemak
Toegankelijk

Service
Verkeerde order geplaatst

Assortiment
Uitstekend

Aanbeveling
Order geplaatst verkeerd ingevoerd
Geen compensatie 30 euro meegeniet! Voor 3700 euro besteld

Extra toelichting
Ontevreden over afhandeling Miele vaatwasser 4910 RVS scvi Verkeerd besteld door medewerker Roosendaal Geen retourneringen mogelijk compensatie 30 euro messenset Verkeerd model geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bert Albers 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk op de site

Service
Bij een vraag krijg je een duidelijk antwoord

Extra toelichting
Had de koelkast binnen 24 uur in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sylvia 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wij hebben de plafondunit gekocht via de site. Dit ging heel gemakkelijk. Alles wees voor zich. Duidelijk.

Assortiment
Het assortiment aan keukenapperatuur is heel divers. Voor ieder wat wils. Alles wat wij nodig waren hebben we ook kunnen vinden. De prijs was ook juist.

Aanbeveling
Goede producten voor een goede prijs. Alles is overzichtelijk en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Amanda 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was makkelijk te vinden en de zoekcriteria gemakkelijk aan te passen

Service
Binnen een weeknop te halen in het gekozen filiaal.
Maar als ik thuisbezorgd had gekozen zou een deel al in de middag geleverd worden en de rest de volgende dag

Assortiment
Veel merken met elk hun eigen producten

Aanbeveling
Duidelijke website met handige zoekcriteria

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

K de Graaf 01-03-2016 In de winkel gekocht
New Yorkweg 111 almere-Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar

Service
Nette behandeling en goede uitleg.

Assortiment
Ruime keuze kwaliteitsproducten

Aanbeveling
Ik ga hier zeker weer kijken als ik wat nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW Hollanders 01-03-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In de showroom van Keukenloods staan alle artikelen overzichtelijk opgesteld voorzien van alle informatie die je nodig hebt om je keuze te kunnen bepalen.

Service
De service is van hoge kwaliteit. Alle vragen worden direct en deskundig beantwoord. Afspraken worden stipt nagekomen. Levering en installatie stipt op de afgesproken tijd! De klant is werkelijk koning voor het team van de Keukenloods

Assortiment
Het assortiment is meer dan volledig en van merken/producenten die voor de klant een vertrouwde naam hebben. De prijzen zijn in vergelijking met andere leveranciers zeer scherp en aantrekkelijk.

Aanbeveling
Uitstekende service, prima nazorg, apparatuur van hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaar, men komt zijn afspraken na!!

Extra toelichting
Zie voorgaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keesd 01-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Winkels dicht in de buurt

Service
Je wordt vakkundig geholpen

Assortiment
Heel veel apparatuur bij elkaar

Aanbeveling
Goede prijs prestatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verstappen 01-03-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
groot en open opgezet met duidelijke groepering van de apparatuur. groot parkeerterrein (gratis) voor de deur.

Service
zeer behulpzaam personeel dat goed luisterde naar onze wensen en hierop inspeelde met de aangeboden apparatuur

Assortiment
vele merken en prijsklassen

Aanbeveling
als hiervoor beschreven hadden wij wederom een zeer positieve ervaring met Keukenloods. vele keukenstudios kunnen hier nog iets van leren.

Extra toelichting
levering werd compleet in een keer uitgeleverd. vooraf was er overleg door de transporteur met ons over tijdstip en dag van leveren. excellent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietenstek 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende melding van de levertijd. Tot op 2 uur nauwkeurig.

Service
Tot nu toe perfect. Nog geen problemen gehad dus daarover kan ik nog weinig zeggen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Tot nog toe niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathijs 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vergelijking tussen diverse apparaten is erg lastig. Behalve de standaardspecificaties is het lastig om tussen de diverse modellen te vergelijken, ook van 1 fabrikant.

Service
Bij vorige bestelling prima geholpen met een (iets beter/duurder) vervangend product wat wel op tijd geleverd kon worden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijke site,

Assortiment
de vriezers zijn lastig te vinden

Aanbeveling
goede prijzen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J Vis 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ideaal dat de producten worden bezorgd en redelijk snel.

Service
super fijn dat ik ook nog ondersteund ben qua advies..!
Volgende aankoop waarschijnlijk weer bij Keukenloods en zal omgeving ook adviseren bij jullie te kopen.

Assortiment
matig tot voldoende keuze vwb mijn aankoop; is het niet voorradig dan wordt het bestelt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Danielle 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Met 1 telefoontje naar de klantenservice had ik al mijn keukenapparatuur geregeld.

Service
Ik werd er door een medewerker van Keukenloods op geattendeerd dat ik een iets duurdere inductieplaat kon krijgen voor hetzelfde geld als voor het apparaat dat ik in eerste instantie had uitgekozen.
Ook had ik een specifieke datum waarop al de apparatuur geleverd moest worden en dat was geen enkel probleem.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Dekkers 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Door het zeer grote aanbod van producten is het wel zaak enige technische kennis van zaken te hebben. Met name maatvoering in bestaande situaties, geprojecteerd op nieuwe apparaten vraagt deze om kennis.

Service
Ook buiten kantoortijden wordt je erg snel persoonlijk te woord gestaan door medewerkers! Ook naleveringen worden correct afgewikkeld en afgeleverd.

Assortiment
Goed lezen op de website is van belang. Wij hadden een vlakschermafzuigkap besteld waar op de foto een standaard voorgrond gemonteerd zat. Als optie kon je voor een andere kleur of materiaal kiezen. Standaard was voor ons voldoende maar bij aflevering zat er geen voorgrond op. Moest nabesteld worden, bij goed lezen en na telefonisch contact te hebben gehad werd de afzuigkap dus zonder voorgrond geleverd. Beetje misleidend!!

Aanbeveling
Zeer veel keuze, snelle handelingssnelheid, vriendelijke en vakkundige medewerkers bij de helpdesk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kees 29-02-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles goed te vinden op de site en duidelijk met specificatie's en in ouwmaten bij elkaar,goed overzichtelijk

Service
Komen afspraken goed na

Assortiment
Volgens mij leveren ze allles

Aanbeveling
Goede prijzen en zelfs hierover kan je nog onderhandelen bij voldoende afname

Extra toelichting
Ik heb echt het gevoel goede zaken te hebben gedaan. Kon alleen in Duitsland goedkopere prijzen vinden maar dan worden de transport prijzen weer berekend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 29-02-2016 In de winkel gekocht
alkmaar

Algemene score

7,2

Gemak
Veel app ingebouwd. Daardoor niet heel overzichtelijk vwb merken/type losse machines

Service
Prima. Snelle levering en plaatsing door vriendelijke monteur

Assortiment
uitgebreide keuze

Aanbeveling
Gewoon goed en betaalbare apparaten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gérard Rutten 29-02-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij hebben, omdat Gaanderen in de buurt ligt, de keukenloods dit keer bezocht.
We hebben recentelijk ook een inductieplaat gekocht bij de Keukenloods en waren over alles meer dan tevreden. Top!!

Service
Een ongelooflijk klantgerichte- en klantvriendelijke benadering. Nakomen wat toegezegd wordt.

Assortiment
Wij zijn ';Siemensfan' en de Keukenloods is voorzien van een ruim aanbod.

Aanbeveling
Na bovenstaande biedt dat geen uitleg meer lijkt me. We komen binnenkort bij hen terug, want we zijn, na een recentelijke verhuizing, nog niet uitgeshoped

Extra toelichting
Dikke pluim aan de (jonge) verkoper van de filiaal in Gaanderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snel en accuraat

Assortiment
Kon vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Voor de 2 keer, tot volle tevredenheid hier een product gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K Vromen 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Je kunt eerst informatie verkrijgen via de website, en als je nog vragen hebt kun je deze nog een keer telefonisch stellen, zodat je duidelijk weet hoe de aankoop en de afhandeling verloopt.

Service
Je wordt klantvriendelijk te woord gestaan, en duidelijk geïnformeerd hoe alles zal verlopen. Het is toch anders als je iets via een webwinkel koopt, als dat je het artikel in een een winkel ziet. Ik ben ook zeer tevreden over de service van de inbouw. Alles verliep volgens afspraak, en ik ben tevreden met het resultaat.

Assortiment
Het assortiment vind ik voldoende, en de reviews vind ik ook handig; ook al heeft iedereen een eigen mening, het gefft je toch een idee over de waardering van een bepaald artikel.

Aanbeveling
De service, de jklantvriendelijkheid en de administratieve afhandeling zijn prima verlopen. Ik zou hier de volgende keer weer kijken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

mw De Haan 29-02-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Toegankelijke winkel!

Service
Een uitstekende service en dienstverlening! Levering op tijd en zoals afgesproken.

Assortiment
Diverse aanbod. Wat niet in winkel stond was het gewoon door de verkoper op internet opgezocht. De prijsverhouding is goed.

Aanbeveling
Zeer goede dienstverlening, toegankelijke verkoper, meedenkend en probleemoplossend. Ook humorvol!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kramer 29-02-2016 In de winkel gekocht
Watergang
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel simpel

Service
Goede vakkennis

Assortiment
Brede keuze

Aanbeveling
Goede bereikbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Keijers Stramproy 29-02-2016 In de winkel gekocht
Nederweert Panneweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was goed overzichtelijk neergezet.
Wij kochten een oven en die stonden allemaal in rij dus de keuze was vrij makkelijk te maken.

Service
Goed advies gekregen en snel leverbaar en bij het ophalen stond de oven al klaar in de winkel om mee te nemen.

Assortiment
Goed assortiment en verschillende klasse en wij hebben gekozen voor een Siemens een vetrouwd merk voor een betaalbare prijs.

Aanbeveling
Goed ontvangst geen verkoop druk advies was goed
Voldoende aandacht en snelle correcte afhandeling.

Extra toelichting
Ik heb een 10 gegeven omdat dit nu een zaak is waar het klopt. En dat maak je niet vaak meer mee bij special zaken waar ik dit wel verwacht. Ik he gekocht bij Keukenloods Nederweert.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keukenloods 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
eenvoudig geen klachten

Service
De door mij gevraagde informatie werd correct beantwoord

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Probleemloos winkelen en bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hilbert 29-02-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Voor de deur parkeren. Door de deur gekomen sta je meteen in de showroom.

Service
Goed geholpen, goede recht door zee informatie. Alles prima op tijd geleverd.

Assortiment
Goed gesorteerd, artikelen staan netjes, zelfs in de koopjeshoek is een ruim assortiment aanwezig.

Aanbeveling
Goed geholpen, geen kletspraat, goede informatie.

Extra toelichting
De koffie staat altijd klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inge smit 29-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Nemen de tijd voor je, denken mee en zoeken alles wat je wilt weten voor je op.

Assortiment
Hebben een leuk assortiment niet zo standaard

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmdjmd 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk website, met daarnaast goede helpdesk

Service
De enige winkel die ik ken, die rekening houdt met de levensduur van een apparaat. Gaat het apparaat eerder kapot dan verwacht mag worden, worden de reparatiekosten gedeeltelijk vergoed.

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Absolute aanrader. Het gemak van online winkelen gecombineerd met persoonlijke service. Dit bedrijf is geen 'dozenschuiver'maar zet de klant centraal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kloosterman 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Uitzoeken, advies en dan bestellen

Service
Nog geen klachten

Assortiment
Veel....

Aanbeveling
Makkelijk en snel.
Levertijd is goed

Extra toelichting
Winkel in het dorp meer persoonlijk contact.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lennie 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Qua bestellen ging prima, vlotte werkwijze.
Duidelijke website, waardoor de producten goed te vinden zijn.

Service
Goede service, ook tijdens het bestellen duidelijkheid.

Assortiment
Voldoende assortiment. Keus genoeg.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 29-02-2016 In de winkel gekocht
Keuken loods Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle ruimte om rustig te kijken. Goed advies van het personeel.

Service
Personeel denkt mee met de eisen en wensen van de klant.

Assortiment
Ruim voldoende keuze. Niet alles direct leverbaar maar acceptabele levertijden.

Aanbeveling
Overzichtelijke winkel met voldoende keuze. Zeer klantvriendelijk personeel. Kom zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergevoet 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
groot assortiment, laagste prijs, wordt thuisbezorgd, goede kennis van zaken...dus wat wil je nog meer????

Service
wordt thuisbezorgd, netjes op de plek waar het komt afgeleverd en de oude koelkast werd meegenomen. Top !

Assortiment
zie de website. keuze genoeg

Aanbeveling
lees het bovenstaande. alleen positief

Extra toelichting
Doorgaan ! gewoon doorgaan !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

udesh 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
ik had 1 aanspreek persoon voor al mijn vragen en bestellingen die ook goed op de hoogte was van de huidige cashback en promotie acties

Service
ik had zelf een te hoge koelkast besteld door alle verhuisdrukte.
even gebeld en binnen een week had ik de juiste formaat koelkast binnen.
ondanks ik de koelkast had uitgepakt (niet monteert)
en niet meer volledig meer kon verpakken was dit geen enkel probleem .

Assortiment
de desbetreffende model hadden ze niet dus kreeg ik gratis het upgrade model

Aanbeveling
welverdiende 10+ mede door de verkoper die eerlijk advies gaf en zeer goede prijzen

Extra toelichting
ga zo door keukenloods

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Derk 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site waarbij met behulp van filters snel een keus kan worden gemaakt

Service
Voorafgaande aan de bestelling deskundig telefonisch advies. Bij een twijfelpunt is overleg gevoerd met de fabrikant, waarna we onmiddellijk werden teruggebeld. Direct contact toen de levertijd een week langer bleek te zijn dan was toegezegd.

Assortiment
Wij waren op zoek naar een inductiekookplaat met een afwijkende maatvoering. Niettemin goed geslaagd. De prijs was zeer concurrerend.

Aanbeveling
Wij hebben nu voor de tweede keer via de keukenloods keuken apparatuur besteld. Zeer tevreden over de snelheid en wijze van afleveren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 29-02-2016 In de winkel gekocht
Almere- Doemere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site-daarna naar fysieke winkel

Service
Verkoopmedewerker vriendelijk en meedenkend.

Assortiment
Ruim assortiment en prijs/kwaliteitverhouding uitstekend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestellen is een fluitje van een cent.

Service
De service is geweldig. Ze komen hun beloftes na.Snel en punctueel.

Assortiment
De keuze is reuze.

Aanbeveling
Ik denk niet dat er een betere is. En nog goedkoop ook.

Extra toelichting
De beste dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alicia 29-02-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede informatie van de verkoper in de fysieke
winkel in Veendam

Service
Deskundige op de praktijk gerichte voorlichting

Aanbeveling
Duidelijke afspraken die correct zijn nagekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

MJRynja 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik zocht binnen mijn budget

Service
Snel antwoord, snelle bevestiging en punctuele levering

Assortiment
Voldoende keuze binnen mijn budget en de vereiste maatvoering

Aanbeveling
Voldeed aan mijn wensen/eisen als consument

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

G Doppenberg 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prijskwaliteitsverhouding erg goed. Perfecte service van de monteur.

Service
Prijskwaliteitsverhouding erg goed. Perfecte service van de monteur.

Assortiment
Meer dan genoeg te kiezen.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste ervaring met keukenloods en het is mij erg goed bevallen. Veel keus, goede prijs en kundige professionele monteur.

Extra toelichting
Dit was mijn eerste ervaring met keukenloods en het is mij erg goed bevallen. Veel keus, goede prijs en kundige professionele monteur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
lijkt me duidelijk!

Service
altijd goed

Assortiment
100 dagen levertijd is wel een beetje lang

Aanbeveling
snel, duidelijk en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Annette 29-02-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het grote aanbod is in de webshop voorzien van alle benodigde informatie. In de winkel zijn de medewerkers zeer goed op de hoogte en tonen vakmanschap. Daarmee is snel het juiste produkt gevonden. Ook bij telefonische vragen merk je dat het team goed op elkaar is ingespeeld en worden vragen snel en correct beantwoord.

Service
De medewerkers denken echt met je mee en niets is teveel. Bij naleveringen lopen ze zelfs even met je mee naar de auto.

Assortiment
Alle mogelijke producten staan in een goed overzicht in de webshop en worden tegen zeer scherpe prijzen aangeboden.

Aanbeveling
De service van deze winkel is ongekend! Waar vind je dat nog in deze tijd?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel eenvoudig aanklikken.

Service
Werd heel keurig, en op tijd, voor de deur bezorgd! En het oude werd weer mee retour genomen, super service!

Assortiment
Alles is verkrijgbaar, ideaal.

Aanbeveling
Veel keuze, goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig je weg te vinden op de site

Service
Snel en heldere communicatie

Assortiment
Zeer uitgebreid en vrijwel alles uit voorraad leverbaar, fysieke winkels hebben dit vaker niet dan wel

Aanbeveling
Uiterst tevreden over communicatie, snelheid, informatieverstrekking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heel vlot met zoeken

Service
Bestellen en netjes op tijd bericht van levering

Assortiment
Alle soorten equipmenten

Aanbeveling
Algemeen heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

paul 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpele snelle website

Assortiment
van duur tot goedkoop tegen relatief lage prijzen

Aanbeveling
zie hiervoor

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman van de Riet 29-02-2016 In de winkel gekocht
veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede bereikbaarheid, parkeergelegenheid en een mooie ruime winkel.

Service
We werden keurig ontvangen en goed geholpen.

Assortiment
alles wat je wil is mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews