Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19129 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2667 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bart 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Heel vlot met zoeken

Service
Bestellen en netjes op tijd bericht van levering

Assortiment
Alle soorten equipmenten

Aanbeveling
Algemeen heel tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

paul 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpele snelle website

Assortiment
van duur tot goedkoop tegen relatief lage prijzen

Aanbeveling
zie hiervoor

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman van de Riet 29-02-2016 In de winkel gekocht
veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede bereikbaarheid, parkeergelegenheid en een mooie ruime winkel.

Service
We werden keurig ontvangen en goed geholpen.

Assortiment
alles wat je wil is mogelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Caroline Koster 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht.

Service
Ik had en keukenmachine besteld en bij de levering was een onderdeel beschadigd. Binnen 4 dagen ontving ik een nieuwe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima en overzichtelijke website

Service
Is uitstekend geplaatst door inbouwteam

Assortiment
Genoeg keuze's in diverse prijsklasse's

Aanbeveling
Duidelijk, snel en accuraat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan G 26-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
na telefonische vraag direct een bevredigend antwoord gekregen. na bestelling dag later in huis

Assortiment
was doel gericht op zoek, merk was al bekend
prijs was goed

Aanbeveling
zie boven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yves Lecocq 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke website, meerdere opties aangeboden voor de betaling, snelheid in uitvoering & opvolging van de bestelling: voor herhaling vatbaar!

Service
Vriendelijke en efficiënte service, zowel bij de bestelling als bij de (stipte) levering.

Assortiment
Alle modellen die ons eventueel konden interesseren zaten in het aanbod en werden er op een duidelijke en informatieve wijze toegelicht zodat vergelijken en kiezen heel gemakkelijk was.

Aanbeveling
Geen enkel minpunt. De zeer scherpe prijs was het eerste wat ons overtuigde hier te kopen, al de rest kwam er tot onze volledige tevredenheid gratis bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A Snoei 24-02-2016 In de winkel gekocht
Kanaaldijk 36D, 2741 PA Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk aanbod en goede website

Service
Goed en snel geholpen door Peter Wouters

Assortiment
Breed

Aanbeveling
Geheel naar tevredenheid bij aankopen. Aflevering ging fout bij afzuigkap

Extra toelichting
Afzuigkap is nageleverd waardoor wij pas 10 dagen later de kap ontvingen. Deze periode heeft de keukenvernieuwers onze bestaande kap teruggeplaatst. Kap was niet meegeleverd samen met de andere apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Snelle en correcte levering.

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Aanbeveling
Wij kopen regelmatig bij Keukenloods.nl.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mike 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn bestelling werd volgens afspraak en uitstekend verpakt in goede staat bezorgd

Service
Vriendelijke behulpzame bezorger

Assortiment
Ruim assortiment en zeer goed geprijsd

Aanbeveling
Zal voor mijn inbouw apparatuur zeker eerst hier gaan kijken i.p.v. bij de keukendealer

Extra toelichting
Gewoon doen, bespaart je tijd en geld zonder concessie aan de kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petstra 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Service
Ik had de verkeerde besteld, daarna zeer goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donkers 22-02-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen enkel probleem gehad met het opzoeken van artikelen of het bestellen er van. Daarnaast een duidelijke uitleg over de apparatuur

Service
hoe vreemd de vraag ook er werd duidelijk uitleg gegeven. zelfs oplossingen geboden in onze situatie. meedenken is fijn.

Assortiment
Assortiment is prima, bij andere winkels kon je bijvoorbeeld een bepaalde afmeting van een kast niet krijgen. bij Keukenloods wel dus.
Ook de prijzen zijn ok, niet de allerlaagste, maar normale prijs.

Aanbeveling
Bij Keukenloods word je op een normale manier behandeld.
je wordt niet voor het blok gezet of in een hoekje gedreven. er wordt met je meegedacht en serieus gezocht naar mogelijkheden en oplossingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelz 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, makkelijk te bestellen, handige chat functie

Service
Een vaatwasser die ik op de website had besteld bleek niet meer leverbaar en ik kreeg een vervangend type. Dit was een opvolger met betere specificaties. Het verschil was 1/5 van de prijs en hoefde ik niet bij te leggen.

Assortiment
Veel keuze, maar ik was specifiek naar een type op zoek

Aanbeveling
Ik zal er weer kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie p 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker op de bank wat uitzoeken!

Service
krijg goede informatie

Assortiment
genoeg keuze!

Aanbeveling
scherpe prijs!

Extra toelichting
snel thuis bezorgd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is overzichtelijk. Misschien zou het toevoegen van meer selectiemogelijkheden nog een verbetering zijn.

Service
Ik zocht op de website en bestelde telefonisch. Helaas kreeg ik een sleepdeur terwijl ik een deur-op-deur nodig had. Waar dat verkeerd ging kan ik niet meer reconstrueren, maar ik ben zeer tevreden met de manier waarop dit akkefietje is opgelost!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram Kraaijvanger 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kunt heel makkelijk vinden waar je naar op zoek bent.

Service
Snel besteld en snel in huis. Oude apparaat meegenomen.

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Top winkel met hele scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dingemanse 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website en de mogelijke tot persoonlijk contact ook op zeezondag

Service
Regelmatig updates en snelle beantwoording van vragen via de email.

Aanbeveling
Overall erg goede ervaringen, ook bezorging was op de afgesproken tijd in Zeeland, beleefde en behulpzame bezorger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 21-02-2016 In de winkel gekocht
amsterdam zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen van artikelen in de winkel ging snel en makkelijk. Kon een artikel niet op jullie site vinden,maar kon in de winkel makkelijk opgezocht en besteld worden.

Service
goede service en snelle en keurig bezorgd!

Assortiment
producten bevallen heel goed.prijs van een artikel werd aangepast omdat het artikel ergens anders goedkoper was.
heel coulant!

Aanbeveling
goed bereikbaar, keurig geholpen, snelle en goede levering, goed geprijsd:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Combimagnetron1 21-02-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
we kwamen binnen en binnen een uur een combimagnetron gekocht en meegenomen

Service
goed advies, geholpen met combimagnetron naar de auto brengen

Assortiment
genoeg keus maar kan altijd meer alhoewel het dan nog moeilijker wordt

Aanbeveling
prima geholpen als je snel een ander apparaat nodig heb dan naar keukenloods

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Liek 21-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemakkelijk te vinden, snel in te loggen en te bestellen.

Service
Email mogelijk. Ik werd op tijd gebeld voor een afspraak.

Assortiment
Lijkt me voldoende. Ik zocht naar een speciaal product.

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

seijts 20-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kan eenvoudig zoeken en je keuze verfijnen.

Service
snel geleverd, oude apparaat retour.

Assortiment
ruim voldoende keus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kokkie 20-02-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Nadat ik gebeld had via i-net heb ik in de winkel duidelijkere toelichting en uitleg gekregen. De winkel had een duidelijke meerwaarde.

Service
Vriendelijke en duidelijke uitleg over product en procedure levering en installatie

Assortiment
Het was even zoeken, zowel op internet als in de winkel, naar mijn zoekrichting. Mijn zoekcriteria kon in niet helemaal plaatsen.

Aanbeveling
De deskundihgheid in de winkel biedt toch echt een meerwaarde boven website en telefonische ondersteuning

Extra toelichting
Deskundige en vriendelijke service, ook afspraak over levering is volledig waargemaakt. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert 20-02-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel door hulp van de verkoper

Service
Kennis van zaken, zeer fijne en vriendelijke service

Assortiment
Groot en ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cher Zwetsloot 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruijs 19-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
bestelling ging soepel

Service
Levering kwam veel later dan aangekondigd. En dat is erg vervelend als je met een kapot apparaat zit die vervangen moet worden

Extra toelichting
erg bijzonder dat er verschillende berichten kwamen vanuit verkoop en wat uiteindelijke levering is.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gerard H 19-02-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Goed bereikbaar, genoeg parkeerruimte

Service
Goed en deskundig geholpen

Assortiment
Veel artikelen aanwezig, helaas niet de keuze die wij hadden gemaakt, daarom maar van een plaatje

Aanbeveling
Goede prijs kwaliteit, snelle afhandeling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter Ruiter 19-02-2016 In de winkel gekocht
almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
in winkel geweest, hulp erg goed, voorraad in winkel valt tegen, voor de rest is afspraak is afspraak en goed personeel

Service
zie antwoord hierboven

Assortiment
assortiment in winkel onder de maat.
op website helemaal goed.

Aanbeveling
Snel, makkelijk, en kwaliteit.

Extra toelichting
ga zo door. wanneer ik weer wat nodig heb kijk ik zeker of jullie het ook hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Han 18-02-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon snel vinden wat ik wilde hebben

Service
Goed geholpen en duper snel geleverd

Assortiment
Erg veel keus

Aanbeveling
Ik denk dat je er altijd wel iets vind wat je mooi vinf

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remi 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site, duidelijke productomschrijving en recensies.

Service
Levering conform de gestelde termijn. Tegenwoordig op zich niet speciaal. Nog geen reden gehad om aanvullende service nodig te hebben (gelukkig ;-) )

Assortiment
Men had wat ik zocht en had 1 van de laagste prijzen. Gratis bezorging ook.

Aanbeveling
Tot nu toe zeer tevreden over Keukenloods!

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

c 18-02-2016 In de winkel gekocht
alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel geholpen

Service
Gebeld dat de spullen er waren.
Goede uitleg over de registratie.

Assortiment
Veel aanwezig in de winkel.

Aanbeveling
Goede site en goede winkel

Extra toelichting
Jammer dat we de afzuigkap niet konden zien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anoniem 18-02-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam-zuidoost
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Prima geholpen, ze dachten echt mee in oplossingen

Service
Prima, flexibel, telefonisch helaas soms niet bereikbaar

Assortiment
prima, van low budget tot high end

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

ivonne 18-02-2016 In de winkel gekocht
zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Ben goed geholpen, alles was duidelijk

Aanbeveling
Duidelijk verhaal, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, snel te vinden wat je zoekt. Goed telefonisch advies.

Service
Via de mail helder geinformeerd over bezorging van de bestelling. Dat het in 2 afzonderlijke paketten zou komen. Afgesproken dag klopte.

Aanbeveling
Ruime keus, goede service, ook bij telefonisch contact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Aben 18-02-2016 In de winkel gekocht
nederweert
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Ben zelf om om uitleg moeten gaan vragen in de winkel

Service
Kon vrij rond lopen maar kreeg geen verzoek voor hulp bij het uitzoeken van apparatuur

Assortiment
Groot assortiment apparatuur in de winkel aanwezig.

Aanbeveling
goed aanbod van apparatuur en na verzoek toch goed geholpen

Extra toelichting
minpunt:Hebben een vaatwasser uitgezocht met rvs binnenwerk,deze was niet meer te leveren, maar we kregen het nieuwere model(was niet aanwezig en konden deze niet bekijken) voor dezelfde prijs. Helaas heeft deze vaatwasser een gedeeltelijk kunststof binnenwerk. Omdat dit na het installeren pas bemerkt is hebben we de moeite niet genomen voor te reclameren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Suzanne 18-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestelproces en in de winkel opgehaald. Mijn pakket lag daar voor me klaar.

Service
Mijn bestelling is netjes afgehandeld. Ik kreeg bericht wanneer mijn bestelling klaarlag, zodat ik wist wanneer ik de bestelling kon afhalen.

Assortiment
Er is genoeg keuze beschikbaar, en qua prijs was dit de voordeligste optie.

Aanbeveling
Ik zou hier zeker weer bestellen de volgende keer.

Extra toelichting
Ik zou hier zeker weer bestellen de volgende keer. Prettige winkel en zelf de keuze hebben tot bezorging of zelf afhalen is fijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

fred 17-02-2016 In de winkel gekocht
Almere
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
goede service

Assortiment
goede informatie en keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Peelen 17-02-2016 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je loopt er naar binnen en wordt vlot en vriendelijk geholpen zonder opdringerige verkoop taal ik wist wat ik hebben wou

Service
je maakt afspraken met hen die netjes worden nagekomen en wordt via de mail op de hoogte gehouden.

Assortiment
weet ik niet goed heb alleen gekeken naar wat ik nodig had. zie op vraag 1

Extra toelichting
prettige winkel met goed personeel daar kan geen webwinkel tegenop !!!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem Vis 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
kreeg telefonisch een scherpere offerte

Assortiment
was wat bij winkels gaan kijken, hier een groter assortiment

Extra toelichting
nee, eigenlijk boven verwachting voor een internetwinkel. Afleveren en plaatsen conform de afspraken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 17-02-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goede snelle kosteloze levering

Service
Goede snelle kosteloze levering, vriendelijk personeel

Assortiment
Op internet ruim voldoende, in de winkel niet alle modellen te bezichtigen.

Aanbeveling
Fijne winkel komen voor de volgende aankoop zeker terug.

Extra toelichting
Goede winkel met goede service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marinus 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alle zoek opties werken heel goed

Service
supersnel

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
Al jou wensen voor je keuken voor de beste prijs

Extra toelichting
9 jaar geleden keuken gekocht bij keukenloods nu nog steeds zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk in gebruik en zoekacties

Service
Alles netjes afgehandeld

Assortiment
Zeer goed

Aanbeveling
Daad bij het woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vervelde 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
afspraken nakomen

Service
correcte aflevering

Assortiment
ruim

Aanbeveling
Omreden van de bovengenoemde argumenten

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jo Zelf 17-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Service
Netjes op tijd geleverd.
Echter wordt de dag en tijd van levering pas gedurende de ochtend bekend.
Dit is niet handig voor werkenden, die er wel voor moeten zorgen dat er iemand aanwezig is.
Nodeloos een vrije dag nemen is ongewenst.

Assortiment
De voorraad indicatie in de filialen toont de voorraad inclusief de demo modellen in gebouwd in de demokeukens.
Deze zijn dus niet beschikbaar voor (directe) verkoop.
Hierdoor kunnen klanten nodeloos de reis naar een filiaal maken, terwijl het gewenste product niet beschikbaar is, maar wel als op voorraad getoond wordt.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

v bijnen 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
alles is te vinden op keukenloods..

Service
het product is op tijd geleverd.

Assortiment
is goed en overzichtelijk.

Aanbeveling
men wordt meteen geholpen met het gekozen product

Extra toelichting
met een goede toelichting en service heeft men een goed product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald 17-02-2016 In de winkel gekocht
Zwaag
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Alles goed en netjes geregeld en besproken

Assortiment
Er is een erg ruime keuzemogelijkheid!

Aanbeveling
Fijne winkel met duidelijk en vriendelijk personeel! En erg scherpe prijzen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 17-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
Telefonisch goed bereikbaar

Service
Ondanks dat er staat "mits op voorraad" werd mijn product een week verschoven. Geen probleem, maar een mailtje zou fijn zijn geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

P Nies 17-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Website is duidelijk en overzichtelijk

Service
Na de aankoop wordt je goed begeleid met de verzendings procedure

Assortiment
Voldoende keuze van producten

Aanbeveling
In zijn geheel een goede ervaring

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Joep van Gijsen 17-02-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
winkel zat bij mij om de hoek, dus het was via internet uitzoeken en dezelfde dag mijn apparatuur ophalen

Service
zie boven, keurig netjes te woord gestaan in winkel, niet pushen, maar gewoon open en eerlijk uitleg gegevens over kortingen die gegeven worden. Uitbater liep zelfs met m ij om de kookplaat in de auto te laden

Assortiment
ik ging voor een bepaalde kookplaat, maar kon uit vele modellen kiezen in de showroom. Voor mij was het belangrijk dat de door mij gewenste kookplaat in de winkel aanwezig was, en ik het product kon zien

Aanbeveling
alles klopte met mijn verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-02-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelproces verliep voorspoedig

Service
Goed uitleg. Men deed echt moeite om product geleverd te krijgen!

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 16-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel, makkelijk, overzichtelijk.

Service
Geen klachten gehad tijdens het bestellen. Netjes geinformeerd gedurende het bestelproces.

Assortiment
Ik heb alles wat ik zocht hier kunnen vinden voor de beste prijs.

Aanbeveling
Goede services tijdens het bestelproces en levering.
Alles redelijk snel geleverd. Overzichtelijke site om je bestelling te volgen als die in backorder staat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews