Keukenloods - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 19102 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over Keukenloods.

Keukenloods stelt zich voor

Keukenloods bestaat uit 1 internetshop en 14 echte winkels waarin heel veel apparaten en complete keukens staan opgesteld en heeft tevens 1 afhaalcentrum. Mocht je er dus via internet niet uitkomen dan kan je alle apparaten ook live zien in een van onze winkels. Onze medewerkers staan graag voor je klaar met goed advies en een kop koffie. Onze winkels hanteren dezelfde prijs als onze internetshop.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2675 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar

8.8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stoker 07-03-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kon alles goed vinden

Service
Prima,werd netjes geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
goede winkel,werd snel en netjes geholpen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madhen 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeggen is ook gelijk doen

Service
op tijd leveren

Assortiment
alles wat je nodig heb

Aanbeveling
alles bij mekaar

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle mail response

Aanbeveling
Meerdere malen een grote bestelling gedaan , en altijd een goede service gehad . En alles netjes en op tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Magdalena 07-03-2016 In de winkel gekocht
Veendam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
We hadden onze keuze voor de vaatwasser snel gemaakt, daar wij gebonden waren aan bepaalde maten

Service
Op het moment was het even druk, maar desondanks was het verder snel afgehandeld. We hadden voor die tijd ook eerst alles al bekeken.

Assortiment
Als we alweer een nieuwe keuken moesten hebben, zou ik hier weer heengaan.

Aanbeveling
Een prettige winkel.

Extra toelichting
Je kunt alles voor je keuken hier bekijken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vos 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site

Service
ze belden op om een afspraak te maken

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
snelle levering duidelijke site vriendelijk personeel.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

michiel 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en snel

Service
deskundig

Assortiment
veel keuzes

Aanbeveling
prijs kwaliteit verhouding is prima
vaatwasser is tot nu toe goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CGM Kuiper 07-03-2016 In de winkel gekocht
Alkmaar
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alle producten staan netjes uitgestald. Prijs staat overal bij

Service
Goed meedenken van het personeel, bij de uiteindelijke keuze

Assortiment
Veel keus, indien niet aanwezig dan via de website

Aanbeveling
Prettige ruime winkel

Extra toelichting
Prettige winkel, ruime keuze,goede voorlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Willem 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Top

Service
Geweldig

Assortiment
Super

Aanbeveling
Wat gewone winkels laten liggen pakt de keukenloods op

Extra toelichting
Gewoon bijzonder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Huibert pronk 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heerlijk thuis op je gemak uitzoeken En er rustig over na kunnen denken

Service
Allemaal keurig geregeld

Assortiment
Genoeg keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop en Marianne 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Aan de telefoon werden we echt deskundig en enthousiast geholpen.
Er werd mee gedacht en geadviseerd .
Na het plaatsten van de bestelling werden we dag vooraf gebeld hoe laat de levering zou plaatsvinden ( dus we hoefden niet zelf te bellen )

Aanbeveling
We zijn meer dan tevreden . Vriendelijke mensen , correcte levering , en zeker concurrerende prijzen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tinie Geugjes 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel snel geleverd en een prima informatie over de gang van zaken.

Service
De bezorging was precies op tijd en het afvoeren van de oude oven was geen probleem.

Assortiment
Veel keuze in datgene dat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Ik heb twee keer iets gekocht en het is allemaal prima verlopen

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de gang van zaken. Ik kon ook aangeven wanneer het geleverd werd en ook daar werd goed op gereageerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noorda 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Komen afspraken stipt na

Service
Komen afspraken stipt na

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan Breeuwer 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op eenvoudige manier kun je het voor jou beste product kiezen.

Service
Uiterst vriendelijk maar bovenal ook heel snelle afhandeling van koop en uitstekend inbouwteam!

Assortiment
Grote aanbod van producten in allerlei prijsklassen.

Aanbeveling
Echt heel klantvriendelijk en snelle service!

Extra toelichting
Voor een keuken of apparatuur is dit de beste winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nwkeuken 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke webshop met goede zoekfunctie

Service
Pro-actieve service en sales ondersteuning

Aanbeveling
Goede service snelle en flexibele levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton Geerts 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
shopen o hun duidelijke site gaat erg goed; toch nog vragen? opbellen en je wordt eerlijk en goed geholpen.

Service
Met name de routing van het bestelde product en de snelheid is meer dan goed.

Assortiment
Veel merken en types verkrijgbaar; met name merken mag wel iets uitbreiden.

Aanbeveling
Tja het vorenstaande zegt alles en..niet onbelangrijk: erg betrouwbaar in de betalingscyclus.
Bovendien is de prijs erg billijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Irma 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Nakkelijk je product te vinden en prijzen te vergelijken. Goede uitgebreide omschrijving van het product!

Service
Mooi op tijd geleverd. Meteen een mail met geschatte levertijd.

Assortiment
Er is alles te vinden, voor elke budget..

Aanbeveling
Zeker de moeite van vergelijken waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere uitleg, uitgebreide service.

Service
Vriendelijk, secuur, verzorgd, gezellig, hardwerkend.

Assortiment
Genoeg keuze, betaalbaar en snel bevoorraad.

Aanbeveling
Heb simpelweg een uiterst tevredenstellende ervaring gehad; mijn situatie is er letterlijk beter op geworden.

Extra toelichting
Twee vriendelijke installateurs die aan het eind van de middag nog in opperste stemming een wasmachine drie verdiepingen omhoog dragen, 'm beter installeren dan de vorige ingebouwd zat en bovendien erg vriendelijk zijn. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny Kolmeijer 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is makkelijk te vinden

Service
Ik had zelf mn bestelling gedaan, maar toen ik dacht dat mn mailadres niet goed was belde ik op en bleek dat mn bestelling al werd behandeld. Zeer snel dus

Assortiment
Veel keuze in assortiment

Aanbeveling
Ik ben nog nooit zo snel en goed geholpen. zelfs de levering en afhandeling wad snel en prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

V de Jong 07-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Fijn personeel. Zowel aan de telefoon alsmede de bezoegservice.

Aanbeveling
Snel, makkelijk en eerlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard 05-03-2016 In de winkel gekocht
gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer goede opstelling van de apparatuur

Service
was prima snel alles geregeld

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
gewoon prima voor een goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JEANNY 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Erg duidelijke website. Makkelijk te vinden. Het bestellen was eenvoudig

Service
Winkel was goed bereikbaar. De levertijd was sneller dan verwacht.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
prettig om te winkelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kristof N 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De indeling van de site is overzichtelijk en de zoek-functie werkt erg goed(omschrijving, eigenschappen, artikelnummer, ...)

Service
Snel en vriendelijk contact ivm offerte en andere zaken.

Assortiment
Vele merken van budget tot hogere prijsklasse.

Aanbeveling
Een zeer fijne ervaring gehag. Onze nieuwe keuken volledig uitgerust aan zeer scherpe prijs.

Extra toelichting
Jammer dat de bijkomende garantie niet geldig is voor België (Siemens) maar ik begrijp de achterliggende reden wel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed vergelijken, overzichtelijk en je kunt op basis van de info snel beslissen. Hadden ook de beste aanbieding.

Service
Gemakkelijk contact, goede logistieke communicatie. Product was niet direct op voorraad. Goed op de hoogte gehouden wanneer wel op voorraad en betreffende de levering. Info was betrouwbaar!

Assortiment
Lijkt mij zeer compleet

Aanbeveling
Prettige en goede plus snelle zoekmogelijkheden, service, communicatie en logistiek. Zeker bekijken en meenemen in je beslissing!

Extra toelichting
Zeker een aanrader om zaken mee te doen. Ook achteraf hele korte e mail vraag of je tevreden bent. Heel goed en sluitend verkoopproces!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JH 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke website.

Service
Levering nagekomen zoals aangegeven op de website.

Assortiment
Zeer gunstige prijs. Wel opletten op de alternatieven.
Zit prijsverschil in met dezelfde merk en typenummer.

Aanbeveling
Laagst gevonden prijs en daarom bij Keukenloods besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kraker 03-03-2016 In de winkel gekocht
roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keuze, toegankelijk

Aanbeveling
3 orders geplaatst
met een order was een probleem , verkeerde bestelling
is na telefonisch overleg naar tevredenheid opgelost

Extra toelichting
Eerder een klacht neergelegd deze wordt nu ingetrokken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave Vrolijk 03-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijke site, duidelijk ontwerp. Begrijpelijke taal..

Service
Levering volgens afspraak, vriendelijke chauffeur.

Assortiment
Alle bekende merken in alle prijsklassen te verkrijgen.

Aanbeveling
Heb al meerdere bestellingen geplaatst en ook al meerdere mensen op het bestaan gewezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Riel 03-03-2016 In de winkel gekocht
Almere

Algemene score

7,0

Gemak
staat makkelijk opgesteld

Service
is netjes naar boven gebracht en afgeleverd

Assortiment
mooie oven en magnetron van Bosch gekocht

Aanbeveling
vriendelijke mensen en goed advies

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

jaap 02-03-2016 In de winkel gekocht
Hoorn
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk

Service
Goed personeel zowel in de winkel als op werkvloer

Assortiment
alles wat je nodig hebt is verkrijgbaar

Aanbeveling
moet soms wachten ivm veel klanten cq te weinig verkopers

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johno 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via de site op diverse filters selecteren

Assortiment
Wat keukenassortiment betreft voldoende keuze.

Aanbeveling
Prima, levering wordt vooraf aangekondigd op een deel van de dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Bos 02-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Website is duidelijk en producten zijn makkelijk te vinden.

Assortiment
Er is meer dan voldoende keuze en de prijzen zijn concurrerend.

Aanbeveling
Ik zal deze winkel zeker aan bevelen bij anderen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Johnny 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk .

Service
Er ontbrak een klein onderdeel . Één telefoontje en het was kostenloos opgelost .

Assortiment
Wat ik wilde hebben was leverbaar .

Aanbeveling
Assortiment ,Service , Prijs en telefonische hulp was uitstekend .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 02-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijke site, laagste prijsgarantie, winkel heeft prijs verlaagd na opmerking dat dezelfde machine elders goedkoper was

Service
zelde dag geleverd

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
goede service voor de beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cpdekraker 01-03-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal

Algemene score

7,8

Gemak
Toegankelijk

Service
Verkeerde order geplaatst

Assortiment
Uitstekend

Aanbeveling
Order geplaatst verkeerd ingevoerd
Geen compensatie 30 euro meegeniet! Voor 3700 euro besteld

Extra toelichting
Ontevreden over afhandeling Miele vaatwasser 4910 RVS scvi Verkeerd besteld door medewerker Roosendaal Geen retourneringen mogelijk compensatie 30 euro messenset Verkeerd model geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Bert Albers 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles duidelijk op de site

Service
Bij een vraag krijg je een duidelijk antwoord

Extra toelichting
Had de koelkast binnen 24 uur in huis

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sylvia 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Wij hebben de plafondunit gekocht via de site. Dit ging heel gemakkelijk. Alles wees voor zich. Duidelijk.

Assortiment
Het assortiment aan keukenapperatuur is heel divers. Voor ieder wat wils. Alles wat wij nodig waren hebben we ook kunnen vinden. De prijs was ook juist.

Aanbeveling
Goede producten voor een goede prijs. Alles is overzichtelijk en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Amanda 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was makkelijk te vinden en de zoekcriteria gemakkelijk aan te passen

Service
Binnen een weeknop te halen in het gekozen filiaal.
Maar als ik thuisbezorgd had gekozen zou een deel al in de middag geleverd worden en de rest de volgende dag

Assortiment
Veel merken met elk hun eigen producten

Aanbeveling
Duidelijke website met handige zoekcriteria

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

K de Graaf 01-03-2016 In de winkel gekocht
New Yorkweg 111 almere-Buiten
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar

Service
Nette behandeling en goede uitleg.

Assortiment
Ruime keuze kwaliteitsproducten

Aanbeveling
Ik ga hier zeker weer kijken als ik wat nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW Hollanders 01-03-2016 In de winkel gekocht
Waddinxveen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
In de showroom van Keukenloods staan alle artikelen overzichtelijk opgesteld voorzien van alle informatie die je nodig hebt om je keuze te kunnen bepalen.

Service
De service is van hoge kwaliteit. Alle vragen worden direct en deskundig beantwoord. Afspraken worden stipt nagekomen. Levering en installatie stipt op de afgesproken tijd! De klant is werkelijk koning voor het team van de Keukenloods

Assortiment
Het assortiment is meer dan volledig en van merken/producenten die voor de klant een vertrouwde naam hebben. De prijzen zijn in vergelijking met andere leveranciers zeer scherp en aantrekkelijk.

Aanbeveling
Uitstekende service, prima nazorg, apparatuur van hoogwaardige kwaliteit, betrouwbaar, men komt zijn afspraken na!!

Extra toelichting
Zie voorgaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Keesd 01-03-2016 In de winkel gekocht
Zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Winkels dicht in de buurt

Service
Je wordt vakkundig geholpen

Assortiment
Heel veel apparatuur bij elkaar

Aanbeveling
Goede prijs prestatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verstappen 01-03-2016 In de winkel gekocht
zaandam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
groot en open opgezet met duidelijke groepering van de apparatuur. groot parkeerterrein (gratis) voor de deur.

Service
zeer behulpzaam personeel dat goed luisterde naar onze wensen en hierop inspeelde met de aangeboden apparatuur

Assortiment
vele merken en prijsklassen

Aanbeveling
als hiervoor beschreven hadden wij wederom een zeer positieve ervaring met Keukenloods. vele keukenstudios kunnen hier nog iets van leren.

Extra toelichting
levering werd compleet in een keer uitgeleverd. vooraf was er overleg door de transporteur met ons over tijdstip en dag van leveren. excellent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pietenstek 01-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende melding van de levertijd. Tot op 2 uur nauwkeurig.

Service
Tot nu toe perfect. Nog geen problemen gehad dus daarover kan ik nog weinig zeggen.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Tot nog toe niets dan lof.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathijs 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vergelijking tussen diverse apparaten is erg lastig. Behalve de standaardspecificaties is het lastig om tussen de diverse modellen te vergelijken, ook van 1 fabrikant.

Service
Bij vorige bestelling prima geholpen met een (iets beter/duurder) vervangend product wat wel op tijd geleverd kon worden.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijke site,

Assortiment
de vriezers zijn lastig te vinden

Aanbeveling
goede prijzen en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

J Vis 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
ideaal dat de producten worden bezorgd en redelijk snel.

Service
super fijn dat ik ook nog ondersteund ben qua advies..!
Volgende aankoop waarschijnlijk weer bij Keukenloods en zal omgeving ook adviseren bij jullie te kopen.

Assortiment
matig tot voldoende keuze vwb mijn aankoop; is het niet voorradig dan wordt het bestelt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Danielle 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Met 1 telefoontje naar de klantenservice had ik al mijn keukenapparatuur geregeld.

Service
Ik werd er door een medewerker van Keukenloods op geattendeerd dat ik een iets duurdere inductieplaat kon krijgen voor hetzelfde geld als voor het apparaat dat ik in eerste instantie had uitgekozen.
Ook had ik een specifieke datum waarop al de apparatuur geleverd moest worden en dat was geen enkel probleem.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Dekkers 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Door het zeer grote aanbod van producten is het wel zaak enige technische kennis van zaken te hebben. Met name maatvoering in bestaande situaties, geprojecteerd op nieuwe apparaten vraagt deze om kennis.

Service
Ook buiten kantoortijden wordt je erg snel persoonlijk te woord gestaan door medewerkers! Ook naleveringen worden correct afgewikkeld en afgeleverd.

Assortiment
Goed lezen op de website is van belang. Wij hadden een vlakschermafzuigkap besteld waar op de foto een standaard voorgrond gemonteerd zat. Als optie kon je voor een andere kleur of materiaal kiezen. Standaard was voor ons voldoende maar bij aflevering zat er geen voorgrond op. Moest nabesteld worden, bij goed lezen en na telefonisch contact te hebben gehad werd de afzuigkap dus zonder voorgrond geleverd. Beetje misleidend!!

Aanbeveling
Zeer veel keuze, snelle handelingssnelheid, vriendelijke en vakkundige medewerkers bij de helpdesk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kees 29-02-2016 In de winkel gekocht
Roosendaal
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles goed te vinden op de site en duidelijk met specificatie's en in ouwmaten bij elkaar,goed overzichtelijk

Service
Komen afspraken goed na

Assortiment
Volgens mij leveren ze allles

Aanbeveling
Goede prijzen en zelfs hierover kan je nog onderhandelen bij voldoende afname

Extra toelichting
Ik heb echt het gevoel goede zaken te hebben gedaan. Kon alleen in Duitsland goedkopere prijzen vinden maar dan worden de transport prijzen weer berekend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 29-02-2016 In de winkel gekocht
alkmaar

Algemene score

7,2

Gemak
Veel app ingebouwd. Daardoor niet heel overzichtelijk vwb merken/type losse machines

Service
Prima. Snelle levering en plaatsing door vriendelijke monteur

Assortiment
uitgebreide keuze

Aanbeveling
Gewoon goed en betaalbare apparaten

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gérard Rutten 29-02-2016 In de winkel gekocht
Gaanderen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wij hebben, omdat Gaanderen in de buurt ligt, de keukenloods dit keer bezocht.
We hebben recentelijk ook een inductieplaat gekocht bij de Keukenloods en waren over alles meer dan tevreden. Top!!

Service
Een ongelooflijk klantgerichte- en klantvriendelijke benadering. Nakomen wat toegezegd wordt.

Assortiment
Wij zijn ';Siemensfan' en de Keukenloods is voorzien van een ruim aanbod.

Aanbeveling
Na bovenstaande biedt dat geen uitleg meer lijkt me. We komen binnenkort bij hen terug, want we zijn, na een recentelijke verhuizing, nog niet uitgeshoped

Extra toelichting
Dikke pluim aan de (jonge) verkoper van de filiaal in Gaanderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 29-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snel en accuraat

Assortiment
Kon vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Voor de 2 keer, tot volle tevredenheid hier een product gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews